Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha csak fél (54 db)

Miért? Ha a barátnőmmel vagyok, időnként nem áll fel normálisan, vagy csak félig, vagy ilyesmi? Mi okból kifolyólag lehet ez a probléma?

Mint pl. ha kimegy a wc-be pár percre aközben leáll és akármit csinálunk nem akar normálisan teljesen felállni.

Legjobb válasz: uff, miért nem magadnak teszed fel a kérdést? Vagy impotencia gondjaid vannak.

uff, miért nem magadnak teszed fel a kérdést? Vagy impotencia gondjaid vannak.
Nem éled bele magad eléggé! Vagy nem vonzódsz hozzá eléggé! Sztem lehet ez a probléma!
A kérdező hozzászólása: 1. kommentelõnek : Nincsenek impotencia gondjaim, máskor semmi gond nincs nem mindig fordul ez elõ de van ilyen ritkán
1-es vagyok! Akkor viszont ne engedd ki ilyenkor, mert valószínû a kedved megy el tõle.
Sztem akarod, hogy felálljon-ez a baj.Ne görcsülj rá, ha pl.kimegy, hogy le ne állj, csak le ne állj, hanem lazíts, ha leáll majd visszaál...csukd be a szemed, s gondolj arra, mi lessz, ha visszajön.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó kommentelõnek van igaza.. és ezen gondolkoztam én is.. hogy valami ilyesmi lehet mert tényleg ez van, hogy egyszerûen rágörcsölök, mi van ha leáll és nem áll vissza stb.. izgulok stb.. de az a szerencse hogy ritkán van ilyen..
Tapasztalat...Soha ne gondolj a farkadra!Csak a puncira;)

Normális, hogy ennyire rettegek? Epeműtét előtt állok és nagyon félek. Rettegek, hogy nem fogok felébredni. Normális ez? Ha csak rá gondolok már bőgők. Más is érzett így?

Legjobb válasz: Normális, de nem jó. Tudom, hogy nagyon nehéz, mindenki aggódik. de ártasz vele, nem tesz jót a stressz. Próbáld elfoglalni magad, olvass, kézimunkázz, süss, fõzz, nem tudom, mit szeretsz. Ne olvass netes fórumokat, mert egyrészt az emberek a rosszat elõbb mesélik el, mint a jót, ráadásul erõsen túloznak is, élvezettel kínoznak bizonytalanokat. Semmi baj nem lesz, túl leszel rajta és megszabadulsz egy problémától, erre gondolj. Na, fel a fejjel, jó???

Normális, de nem jó. Tudom, hogy nagyon nehéz, mindenki aggódik. de ártasz vele, nem tesz jót a stressz. Próbáld elfoglalni magad, olvass, kézimunkázz, süss, fõzz, nem tudom, mit szeretsz. Ne olvass netes fórumokat, mert egyrészt az emberek a rosszat elõbb mesélik el, mint a jót, ráadásul erõsen túloznak is, élvezettel kínoznak bizonytalanokat. Semmi baj nem lesz, túl leszel rajta és megszabadulsz egy problémától, erre gondolj. Na, fel a fejjel, jó???
Feltétlenúl szúkséges a mútét?
A kérdező hozzászólása: Mivel görcsöltem, kórházba kerültem, ott állapították meg az epe kövességet, és mindjárt mûtétet szerettek volna.Mivel náthás vagyok a mûtétet el kellett halasztani míg rendbe nem jövök.
Igen ha érzékeny az idegrendszered. Én is ilyen vagyok sajnos. Minden orvosi beavatkozást túlstresszelek. Fel fogsz ébredni, ilyenre ne is gondolj. Szedjél valami nyugtatót a mûtétig minek szenvedsz? A férjemet mûtötték epével és meglepett mennyire hamar túl volt rajta. Már csak kis lyukakat csinálnak a hasfalon és úgy veszik ki az epehólyagot.

Normális, ha valakinek csak fél napig van meg a menszesze?

Fél napig volt meg, akkor is csak világos inkább er?s folyásnak tudnám be. Van ilyen?

Legjobb válasz: Szerintem ez semmiképpen nem tekinthetõ normálisnak, illetve szokásosnak. Mindenképpen keresd fel a nõgyógyászodat! Több oka is lehet: valamilyen hormonzavar, felfázás, fertõzés, esetleg terhesség, vagy ha fiatal vagy és nem rég óta menstruálsz, akkor is elõfordulhat ilyesmi.. Beszélj az orvosoddal mindenképp, jobb tisztázni, akkor is ha nem volt különösebb oka...

Szerintem ez semmiképpen nem tekinthetõ normálisnak, illetve szokásosnak. Mindenképpen keresd fel a nõgyógyászodat! Több oka is lehet: valamilyen hormonzavar, felfázás, fertõzés, esetleg terhesség, vagy ha fiatal vagy és nem rég óta menstruálsz, akkor is elõfordulhat ilyesmi.. Beszélj az orvosoddal mindenképp, jobb tisztázni, akkor is ha nem volt különösebb oka...
Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor ez néha elõfordul. De az a tuti ha inkább megnézeted magad egy dokival!

7 hetes máltai selyemszőrű kiskutyát vettünk. Az normális, ha az alsó fogsorából csak a hátsó rágófogak vannak meg? Felül minden foga megvan. Milyen idősen fogzanak?

Legjobb válasz: Jó ég, dehogy normális. 3-4 hónapos korukban kezdik el leváltani a fogukat. Készüljetek fel, ezzel a kiskutyával rengeteg probléma lesz, feltételezem a szaporító a többi egészségügyi problémájáról sem számolt be.

Jó ég, dehogy normális. 3-4 hónapos korukban kezdik el leváltani a fogukat. Készüljetek fel, ezzel a kiskutyával rengeteg probléma lesz, feltételezem a szaporító a többi egészségügyi problémájáról sem számolt be.
Mennyiért vettétek a kutyát? gondolom olcsón, törzskönyv nélkül, és mivel 7 HETESEN, ezért biztos hogy szaporítótól. Mert egy rendes tenyésztõ MINIMUM 8 hetes kor után adja oda a piciket, de az enyém 12 hetesen adta ki õket. Én nagyon nem normális. Készülj fel hogy mivel szaporítótól vettétek, lesznek még problémák....
Nagyon nem...... A metszõ és szemfogak kb. 3 hetesen jönnek ki, és 4-5 hónaposan váltja õket a kutya. De akkor sem egy egész alsó fogsor hiányzik, hanem 1-1 fog esik ki..... Nem tudsz fényképet feltenni róla?
A kérdező hozzászólása: Itt a kép a fogakról http://kepfeltoltes.hu/111204/DSC00340_www.kepfeltoltes.hu_...
A kérdező hozzászólása: Nagy nehézségek árán sikerült csinálnom egy képet (izeg mozog, nehéz fényképezni). Szerzek valahonnan egy adatkábelt és felrakom.
A kérdező hozzászólása: 30 ezer Ft volt.
A kérdező hozzászólása: Igen, szaporítótól vettük, de nagyon szimpatikusnak tûnt, mert amúgy mindent elmondott róla, papírokat is adott, oltási könyvet is. Törzskönyv nincs. Fényképet sajnos nem tudok felrakni. A lényeg, hogy a junior konzervkaját is úgy eszi, hogy egy kis darab husit kivesz belõle és azt rágja fél percig. Fölül az összes foga stimmel, de alul tényleg csak a hátsók vannak meg, az elsõk hiányoznak. Néztem a fogínyét is, de nem látszódik rajta, hogy nõne-e fog, vagy valami fog kezdemény. Gondolom elsõsorban az etetéssel lesz gondunk, remélem más "rejtett" probléma nem fog fellépni. A lényeg, hogy ha így marad, mi akkor is szeretni fogjuk és mindent megteszünk majd, hogy ugyanolyan boldog életet éljen, mint bármelyik egészséges kiskutya.
*És
7 hetesen már szinte az összes fogának szinte meg kéne lennie legalábbis az enyémnek megvan. Szóval az nagyon nem normális a metszõfogak ilyenkor már szépen látszódnak.
Törjétek neki össze a konzervet a villával, vagy a száraztápot jól áztassátok fel és pépesítve adjátok neki. Azt javasolnám még, hogy mossátok a fogát kutyafogkrémmel és fogkefével, mert mivel nem tud rendesen rágni, ezért könnyen fogköves lesz a foga és gyorsan elromlik.

Az normális dolog ha valaki a bnöje mellét puszilgatja vagy ugy szopkodja? És ezt hogy kéne csinálni hogy teljesen levesz fentröl minden ruhát vagy csak félre húzom?

Legjobb válasz: Szia! Ez nemcsak normális, hanem szuper dolog. :D Az,hogy hogy csináljátok,rajtatok mulik,de ha nincs hideg,kénylemesebb,ha leveszi a bnõd a ruháit,õt sem szorítja,neked sincs útban. És ha elõtted még nem csinálta senki a barátnõdnek,akkor nagyon finoman csináld,hátha túl érzékeny még.

Szia! Ez nemcsak normális, hanem szuper dolog. :D Az, hogy hogy csináljátok, rajtatok mulik, de ha nincs hideg, kénylemesebb, ha leveszi a bnõd a ruháit, õt sem szorítja, neked sincs útban. És ha elõtted még nem csinálta senki a barátnõdnek, akkor nagyon finoman csináld, hátha túl érzékeny még.
Onnan szedtük hogy a nõk 99% szereti... Egyébként egyett értek az elõttem szólóval... ha még ilyen kérdéseket teszel fel akkor hanyagold egy ideig a pettinget és a szexet is (már csak evolúciós megfontolásokból is)
elõször ruhán keresztül símogasd neki és ha azt látod hogy azt élvezi, akkor elég nagy a valószínüsége hogy a nyelves dolog is jó neki:)
Ha ezt most komolyan kérdezed akkor még ne csinálj ilyet...
A lányok nagy része szereti - de nem mind! Ki kell tapasztalni, hogy neki mi jó.
nemtudom, honnan szedték a pasik, hogy szereti a csaj, ha puszilgatják vagy szopkodják a mellét. talán a hülye pornófilmekbõl. én mindenesetre gyûlölöm. talán elõször tudd meg, szeretné e a csaj.
Nem a csajok nagy része, inkább csak EGY része szereti. Én is utálom (többek között). A puszi még elmegy, de hogy szopkodja...inkább ne.
normális
normáis de mire értetted ha szabad kérdezni, hogy mindenre?
Nem éppen normális, ugyanis vannak spontán merevedések is amik bármikor elõjönnek rásegítés nélkül 21/F

Az normális ha egy 8gb pendriveből csak 7, 38 gb-ot ismer fel?

Kingston DataTraveler 100 G2 Pendriver?l van szó.

Legjobb válasz: Normális. A gyártó úgy számol, hogy 1GB = 1000 MB (decimális mértékegység). Az informatika pedig: 1GiB = 1024 MiB (bináris mértékegység). A két mérték közötti különbséget pedig te is látod, hiszen 8*1000 kevesebb lesz mint 8*1024. http://hu.wikipedia.org/wiki/Bin%C3%A1ris_prefixum#A_hat.C3...

Normális. A gyártó úgy számol, hogy 1GB = 1000 MB (decimális mértékegység). Az informatika pedig: 1GiB = 1024 MiB (bináris mértékegység). A két mérték közötti különbséget pedig te is látod, hiszen 8*1000 kevesebb lesz mint 8*1024. http://hu.wikipedia.org/wiki/Bin%C3%A1ris_prefixum#A_hat.C3...
igen

Mi baja lehet a telefonomnak, ha teszek fel rá zenét, nem játssza le normálisan? Olyan, mint ha UFO-k akarnának kommunikálni velem, de csak fülhallgatóban nem szól normálisan.

Amik rajta voltak és nem töröltem le, azok is hülyén szólnak. Egyik albumból 2 zene szól normálisan, a többi furán szól és néha egy-egy szót lehet érteni csak bel?le. Mit?l van? Sony w800i-m van.

Legjobb válasz: Biztos a hangszórója hibás. Vidd el szervizbe, vagy elõtte egy formázás/szoftverfrissítés

Biztos a hangszórója hibás. Vidd el szervizbe, vagy elõtte egy formázás/szoftverfrissítés
Sõt, ha hardwerilag hibás, szerintem megérné beruházni egy új mobilra. Az ilyet már felesleges szervizeltetni.
A kérdező hozzászólása: Fülhallgató nélkül szól normálisan, csak abban nem. A fülhallgató jó, mert akkor az a 2 zene se szólna rendesen.

Normális, ha egy hónap alatt csak fél kilót hízott 3 hónapos babám?

az els? két hónapban egy-egy kilót szedett fel, most meg csak felet. lehet, hogy nem elég tápláló már a tejem?

Legjobb válasz: Az én lányom minden hónapban csak fél kilót hízott.

Az én lányom minden hónapban csak fél kilót hízott.
Lassul idõvel a babák gyarapodása, különben az elsõ év végére kb 15kg lenne mindegyikük.:) )A lányaim ennyit gyarapodtak minden hónapban.Majd meglátod, h a következõ hónapban is kb ennyi lesz.A tejed nem tud elromlani, ne félj.;)
Teljesen normális! A kisfiam az elsõ és a második hónapban 1-1 kilót magára szedett a harmadik hónapban már csak 700 grammot gyarapodott.Csak anyatejes. Azt mondta a doki, hogy ha havonta van min.500 grammos súlygyarapodás akkor nem kell aggódni.
Az én lányom is ennyit hízott akkor. Most 6 hónapos, a múlt hónapban még annyit sem hízott. A lényeg, hogy jól fejlõdjön, kiegyensúlyozott legyen.
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem, hogy csak anyatejes
Normális, csak nehéz elfogadni, hogy most nem egy kilót hanem fél kilót fejlõdött. Valahogy az anyák zöme így van bekötve. Próbálj megnyugodni!

Normális, ha nekem pé után lépcsőzetesen megy fel a hőm? Pé-kor csak 36, 5, aztán minden nap egy tizeddel több.36, 9-37-re felmegy.

Legjobb válasz: Szia! Köszi a választ, olyan négy nap alatt megy fel, mindig csak egy tizedet. Egyébként én úgy érzem ettõl függetlenül, hogy van pé-m, a hõ lehet nem mindig pontos.

A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ, olyan négy nap alatt megy fel, mindig csak egy tizedet. Egyébként én úgy érzem ettõl függetlenül, hogy van pé-m, a hõ lehet nem mindig pontos.
Szia! Az nem baj, ha lépcsõzetesen megy fel. a lényeg hogy magasabb legyen több tized fokkal mint a pé elõtt és fenn maradjon minimum 10 napig, akkor szerintem minden rendben van, mivel az orvosok szerint is ez a legegyszerûbb ellenõrzése a ciklusnak.
Szia! Szerintem normális. Ha fenn is marad akkor jó. Egyébként nekem is így van, szerintem ez változik is mert nekem volt olyan hónap amikor hirtelen emelkedett meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!