Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha az újjaim (70 db)

Mennyire normális ha az új és a régi feleség együtt babázik, állandóan együtt van?

A régi nem volt a felesége a pasinak igazából, csak könnyebb volt így fogalmazni. Nagyon rövid kapcsolat volt, született egy gyerek. Eddig is barátkoztak, de most hogy 3-5 hónapja mindkét nõ szült, folyton egymásnál ülnek, a gyerekért együtt mennek oviba, stb. Sülve-fõve együtt vannak. Sokszor a pasi anyja is ott ül.

Legjobb válasz: Inkább úgy fogalmaznék, nem általános. De nem lehet azt mondani rá, hogy nem normális. Egy a lényeg, ha nekik így jó, nincs ellenérzés egyikben sem, akkor semmi probléma nincs ezzel.

Inkább úgy fogalmaznék, nem általános. De nem lehet azt mondani rá, hogy nem normális. Egy a lényeg, ha nekik így jó, nincs ellenérzés egyikben sem, akkor semmi probléma nincs ezzel.
Teljesen normális és semmi bizar nincs benne. Minden normális, ami minden résztvevõ fél megelégedettségére szolgál.
A kérdező hozzászólása: A két baba természetesen nem féltestvér. A nagyobbik gyerek féltestvére mind a kettõnek.
Miért ne lenne normális? Miért lenne bizarr? A gyerekek egyébként féltestvérek? A húgom volt párja és a võlegénye remekül elvannak, el szoktak menni edzeni együtt, a húgom akár kettesben is elmehet a volt párjával moziba. Nem látok semmi kivetnivalót ebben.
És ha ez azon a családon belül mindenkinek normális? Tehát a két nõnek és azok férjeinek is? Akkor hadd legyen már normális! Azért mert te nem tudnád ezt tenni, attól még más miért ne tegye? Jelzem, valószínûleg én sem tudnám, de ez nem jelenti azt, hogy nem fogadom el, van ilyen is.
Jóbarátokban nem így lett lezbi Ros felesége?
A kérdező hozzászólása: Azt nem hinném, hogy hármasról van szó. Nem ez a bizar nekem benne. A nõnek van férje
mind két nõ egyszerre van jelen a pasi életében és kommunában élnek-csak kifelé nem vállalják fel.
Ha nincs harag köztük akkor normális viselkedés. Én sem érzek haragot vagy bármilyen negatív érzést a volt férjem felesége iránt. Sõt, én vagyok a lányuk keresztanyja. A fiam minden évben az egész nyarat velük tölti. Nálunk mûködik.
Az egyik rész a Columbo-ból éppen egy ilyen szitut vázol fel, igaz, hogy a 70-es években játszódik (erõszakos média hiányában) és a közös férj milliárdos és el tudja látni mindkét feleséget kellõképpen, így lenyugtatva õket :)
Hát akkor van mégiscsak egy közös pontjuk: a gyermekeiknek van egy közös testvére. Szerintem jó, ha szoros és harmonikus a kapcsolatuk. A gyerekeknek is. Miért kéne automatikusnak lennie, hogy a párkapcsolat felbomlása után örök harag van? A férjem legutolsó barátnõjével még én is szívesen barátkoznék, ha lenne közös gyerekük.

Az normális ha az új szemüvegem kicsit erős?

Romlott a szemem (féllel a másik háromnegyeddel azt hiszem :DD) és, normális hoigy egy kicsit erős?

Legjobb válasz: Ha erõs, akkor baj, akkor rossz az erõssége, ha csak jobban látsz vele, akkor nincs baj, max szokatlan.

Ha erõs, akkor baj, akkor rossz az erõssége, ha csak jobban látsz vele, akkor nincs baj, max szokatlan.
Idõ mire megszokod. Elõszõr még húzza a szemed és bizonytalan a látásod.
A kérdező hozzászólása: már megtörtént :D köszönöm a válaszokat :)
Nem , nem normális. És nem megszoktad , hanem rossz volt a lencséd a szemed pedig hozzáromlott , azért érzed már jónak.

Az normális ha az új processzorom játékok alatt 55-60fokon megy?

AMD Athlon II X4 750K a turbot kikapcsoltam. A videókártyám (sapphire hd7790) nem megy 35fok fölé az Asc4 alatt se,se a hdd csak a proci. Valami baj van a gyárihûtõvel? 3Napja vettem a géped teljesen új!

Legjobb válasz: igen. 80-ig nem lesz baja.

igen. 80-ig nem lesz baja.
A kérdező hozzászólása: Oké :D de általában 45 fok alapjáraton és kb 55-60 ha játszok a gépházban van elõl egy 12cmes ventillátor oldalt me egy 5 centis :D
Hütõpasztázd le a processzort.
A kérdező hozzászólása: Elvileg a számítógép boltos leapsztázta
Nem tudhattam hogy kész konifgot vettél vagy összerakottat, ha készet az ki tudja mióta állt az üzletben tehát a paszta ki is száradhatott, ha úgy rakták össze akkor elvileg az új procin van gyárilag paszta de ki tudja az üzletben mit raknak és hogy bele.
A kérdező hozzászólása: Nem készet vettem én válogattam össze a darabjait.
normális az enyém se hûvösebb ha játszok ugyan olyanom van az hogy a vga hány fokos nem mérvadó

Az normális ha az új tengerimalacom folyton visít és ugrál?

Rendes ketrece van, kajája és vize is b?ven. Nem tudom, hogy mi a baj.

Legjobb válasz: biztos hogy stresszes több igénylést követel és mellé 1 társat

biztos hogy stresszes több igénylést követel és mellé 1 társat
biztos zárva a ketrec, õ meg menne
A kérdező hozzászólása: biztos.csak azt nem értem, hogy csak akkor kezd el visítani, hogy ha mozgást észlel.vagyis most, hogy itt ülök nem visít, de ha iszok akkor már rögtön.:S
A tengerimalacok társas lények, egyedül nagyon nem érzik jól magukat, valószínûleg azt szeretné, hogy történjen valami, mert unatkozik. Engedd ki gyakrabban, és vegyél neki társat.
Napi rendszerességgel kell símogatni, kivenni a ketrecbõl, különben elvadul, és kezelhetetlen lesz.
új helyen mindig visitanak elöször azért mert még uj aztán meg azért mert már nem az és tudják milyen hangokkal jár a kaja ha "jön" ugye a zacskó, magzörgés stb... vannak malacok amik visitósabbak vannak akik nem de a zacsira mind szokott...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.:) már nem visít csak ha éhes vagy simogatást akar.:)
Hát biztos hiperaktivabb a többi malacnál, a mieink is szoktak ilyet csinálni, de azé nem egyfolytában...XD

Normális, ha az új villanyborotva nem borotvál le mindent teljesen és simával utána kell igazítanom? Illetve intim szőrtelenítéshez sima vagy villany a jobb?

Amit a napokban vettem villanyborotvát, alig 2000 Ft volt, de kiváló német minőségnek tűnik. Az arcomról nagyjából le is szedte, amit kellett, csak sajnos közel sem tökéletesen. Állítólag a villanyborotvák kevésbé hatékonyak, mint a simák, ezt olvastam is... Próbáltam vele az intim szőrtelenítést, de azt se csinálta meg tökéletesen, sőt, ott még többet hagyott, mint az arcomon /pedig nem volt dzsungel lent se, csak minimális szőr.../. Melyik a jobb? A sima vagy a villanyborotva? Arcra és máshová is egyaránt kérdem...

Legjobb válasz: Nekem se viszi le a szõrt a villanyborotva teljesen.

Nekem se viszi le a szõrt a villanyborotva teljesen.

Normális, ha az új levél elkezdése után is vérzek?

Eddig ahányszor új levelet kezdtem a fogamzásgátlómból (Sensonette) a vérzésem másnapra abbamaradt, de egy-két hónapja egy nappal kés?bb kezd?dik a vérzés, és miután beszedem az új levél els? szemét, két-három napig még folytatódik a megvonásos vérzésem (csekély mennyiség). Ez probléma, vagy el?fordulhat? Váltanom kéne gyógyszert?

Legjobb válasz: egészség rovatba írd pls.nem vagyok nõgyógyász.

egészség rovatba írd pls.nem vagyok nõgyógyász.

Normális az, ha az újamat nézem kb fél méterre a szememtől és az újamra fókuszálok akkor a háttérbe (perifériába) lévő tárgyak megkettőződnek?

De ha viszont ugyanigy csinálom és nem az újramra fókuszálok hanem a háttérbe lévő tárgyra akkor viszont az újam kettőződik meg?

Legjobb válasz: Csak egy kérdés: az új midre nézel? Mert ezt kihagytad... halálom, amikor az ujj és új szavakat nem tudják helyesen használni. Egyébként normális, egyszerre nem tudsz nagyon közeli és távolabbi dologra is fókuszálni, ezért ez vagy az elmosódik, ilyenkor duplán láthatod, vagy mintha vibrálna.

Csak egy kérdés: az új midre nézel? Mert ezt kihagytad... halálom, amikor az ujj és új szavakat nem tudják helyesen használni. Egyébként normális, egyszerre nem tudsz nagyon közeli és távolabbi dologra is fókuszálni, ezért ez vagy az elmosódik, ilyenkor duplán láthatod, vagy mintha vibrálna.
Nórmálís amikór az újadat nézed, eztet látód. (:
Ha meg ennél is többet iszol, mint amikor ezt kérdezted, akkor megnégyszerezõdnek. Nem elég az "új" valamid, (Jó volt a válaszotok errõl ! :) ) Tanulmányozd a hova és hol kérdésekre adandó válaszokat, pontosabban a ragozást. Azon kívûl a háttér és a periféria... Nahát, tényleg ...!!! Kérdezz még!
ez persze hogy normális nekem is ilyen:)

A google chrome- ban hogyan tudom beállítani, hogy ha az uj lap fülecskét megnyomom, akkor az alap oldal jöjjön ki és ne valamilyen reklám szar linkyproject? Ha betûkombinációval nyitom meg akkor normális, csak ha a kis fülecskével akkor szar.

Legjobb válasz: Menü -> Eszközök -> Bõvítmények és hajigálj ki mindent ami nem kell (kis kuka ikonnal). Aztán baloldalt Beállítások -> Keresés bekezdés -> Keresõmotorok kezelése, itt állítsd be a Google-t alapértelmezettnek, és töröld ki az összes többit. Egyébként nem tudom, ennek mi köze van a szerelemhez. Ejnye-bejnye!

Menü -> Eszközök -> Bõvítmények és hajigálj ki mindent ami nem kell (kis kuka ikonnal). Aztán baloldalt Beállítások -> Keresés bekezdés -> Keresõmotorok kezelése, itt állítsd be a Google-t alapértelmezettnek, és töröld ki az összes többit. Egyébként nem tudom, ennek mi köze van a szerelemhez. Ejnye-bejnye!
A kérdező hozzászólása: Már sikerült, ennél sokkal bonyolultabb volt :) de köszi szépen. Amúgy azért raktam ide, mert ezt nézi mnindenki :D

20 hetesen normális, ha megvastagodtak az ujjaim?

A súlygyarapodásom szerintem normális, de ma le kellett vennem a jegygyûrûmet, mert "kinõttem". Ti hogy vagytok/voltatok ezzel?

Legjobb válasz: Én 26 hetes vagyok, de már régen levettem. Az elõzõ terhességemnél is, meg most is "kinõttem" hamar (aztán újra jó lett). Nekem a vizesedés miatt van, a lábam is vizesedik valamennyire (az elõzõnél sokkal jobban vizesedtem), szerintem ez terhesen normális jelenség. Elvileg csak akkor jelent bajt, ha a víz mellett fehérje van a vizeletben, és/vagy magas vérnyomás társul hozzá, de azért a dokinak néha megemlítem.

Én 26 hetes vagyok, de már régen levettem. Az elõzõ terhességemnél is, meg most is "kinõttem" hamar (aztán újra jó lett). Nekem a vizesedés miatt van, a lábam is vizesedik valamennyire (az elõzõnél sokkal jobban vizesedtem), szerintem ez terhesen normális jelenség. Elvileg csak akkor jelent bajt, ha a víz mellett fehérje van a vizeletben, és/vagy magas vérnyomás társul hozzá, de azért a dokinak néha megemlítem.
Valószínûleg vizesedsz. Normális jelenség a terhesség alatt, bár inkább késõbb szokott jelentkezni, de hát vannak akik hajlamosabbak rá, van akinél meg teljesen el is marad.
én csak a 8. hónap végén kezdtem vizesedni, addig a gyûrûmet is kényelmesen tudtam hordani.
nyugi majd jön az egy számmal nagyobb cipõ is :) nekem legalábbis így volt, és csak pocira híztam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

33, 5 hetes vagyok, kb.2 hete a jobbkezemen az újjaim néha elzsibbadnak, például ha tartom a telefont. Ez valami rosszat jelent, valami baj van? Vagy ez normális?

Legjobb válasz: szerintem normális, nekem terhesen mindenem zsibbadt. Az ujjaim, a karom, a lábam. Szülés után elmúlik. Üdv 12 hetes km

szerintem normális, nekem terhesen mindenem zsibbadt. Az ujjaim, a karom, a lábam. Szülés után elmúlik. Üdv 12 hetes km
Én is 33+5 hetes vagyok. Még nem tapasztaltam zsibbadást, de hallani sem hallottam ilyenrõl. Ha még dagadás lenne. Nem hiszem, hogy baj lenne, de azért hívd fel a dokid és kérdezd meg tõle. Õ biztosabbat tud mondani.
SZia! Nemtudom hogy természetes e de nekem is szokott olyan lenni pl. amikor krumplit hámozok hogy elzsibbad az egyik kezem.Amúgy mindkettõ elszokott csak attól függ épp mit csinálok.Ha nem felejtem el jövõhéten úgyis megyek a dokihoz és rákérdezek. 36 hetes km.
Nekem ez a 32. hetem és én is 1-2 hete vettem észre, hogy egy hosszabb telefonbeszélgetés alatt elzsibbad a kezem, sõt gyakran félálomban is érzékelem, hogy máshogy kellene feküdnöm, mert zsibbadok. Nem tudom én sem, hogy mi okozza, de nem hiszem, hogy gond lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. Akkor biztos nincs semmi komoly. De azért ha megyek a dokihoz megkérdezem én is mitõl lehet.
Nekem középidõtõl volt ilyen, inkább reggel. Nálam egyértelmûen a kezdõdõ vizesedés jele volt.
Nekem is ilyen volt. A doki azt mondta, hogy ez normális. baba úgy fekszik, hogy nyom valami ideget- ha jól emlékszem
Nekem néha attól zsibbadnak az ujjaim, ha sokáig egerezem a gépnél.... de nem mindig csinálja... nekem még fel sem tûnt, hogy ez gond lenne...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!