Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha a menstruáció alatt (10 db)

Normális ha a menstruáció alatt és előtt fáj a derekam?

Miel?tt ma megjött volna, el?tte 1 héttel már fájt a derekam. és még most is (reggel jött meg).

Legjobb válasz: Köszönöm :)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Igen.
Igen, sajnos normális, hogy oda sugárzik.
Igen, ez sajnos normális.
Mióta menstruálsz?
A kérdező hozzászólása: 4 éve nagyjából
Persze, majd legközelebb több lesz.

Az normális, hogy ha menstruálok, és fáj "ott" . Mármint nem is lehet fájásnak nevezni, hanem . Szóval egy kicsikát fáj. De teljesen egész nap. és a menstruáció alatt sem minden nap. Csak néha előjön. Ez normális?

Legjobb válasz: bocs...az úgy lenne, hogy kicsikét fáj, meg ezt sem akartam írni hogy: de teljesen egész nap, hanem hogy : de nem teljesen egész nap :D bocs

A kérdező hozzászólása: bocs...az úgy lenne, hogy kicsikét fáj, meg ezt sem akartam írni hogy: de teljesen egész nap, hanem hogy : de nem teljesen egész nap :D bocs
Igen normális méh görcsnek hívják.
Normális, örülj neki, hogy csak kicsit fáj, én megpusztulok annyira szokott fájni, görcsoldót szedek.
A kérdező hozzászólása: de ti a hasatokról beszéltek, vagy arról, amirõl én?:D
OTT is szokott fájni, bár nekem ritkán. Barátnõm viszont mindig arról panaszkodik, h neki nem a hasa fáj, hanem ott lent.
Csak egy kicsit? Nagyon irigyellek. Nekem máshol nem szokott, de azon a helyen úgy, mintha késsel hasogatnák!
Igen te még szerencsésebb fajta vagy. Nekem iszonyúan fáj. és a hasam is mellé. rendesen megkaptam ezt a természettõl -_-
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:D

Normális, ha hízok a menstruáció alatt?

Én minden ciklusban felszedek néhány kilót, ami kés?bb lemegy. Nálatok is van ilyen?

Legjobb válasz: Igen. De ez normális, a szervezeted ilyenkor visszatartja a vizet. Amúgy nálam már mensi elõtt is megfigyelhetõ, kb 1 héttel.

Igen. De ez normális, a szervezeted ilyenkor visszatartja a vizet. Amúgy nálam már mensi elõtt is megfigyelhetõ, kb 1 héttel.
Igen, ez normális, vizesedésnek hívják.
Ha annyira rossz, akkor érdemes lenne orvost kérdezni.
Gluténmentesség és cink pótlás nagyon sokaknál segít. Nem, nem normális az ilyen nagy fájdalom :(
Sajnos nekem is úgy fájt mint neked, szinte ketté hajolva járkáltam 3 napig suliba sem tudtam menni.Én ahogy elértem a 18éves kort fel itr a doki fogamzásgátlót direkt erre azóta nem fáj.A barátnõmhöz a doki járt injekciót adni fájdalom csillapításra , neki annyira fájt. szoval sok van ilyen.
Azóta megtudtam hogy akupunktúra, Sárkánypalota Qigong nevû kezelések is jók, erre is.

A "menstruáció" terhesség alatt csak akkor mondható talán normálisnak, ha abban az időben van, mint amikor meg kellett volna, h jöjjön, ha nincs terhesség?

Tudom,h nem normális semmiképp se,de volt e olyan vki,aki nem pont akkor vérzett és aztán mégis minden rendben volt.

Legjobb válasz: Szia! Nekem az elsõ kimaradt utána csináltam tesztet! Aztán a következõ hónapban percre pontosan megjött! Elõször nem is gondoltam hogy menstruáció csak hogy vérzek és rohantunk a kórházba ahol benn is tartottak igazából csak ott kezdtem el számolni hogy napra pontosan jött meg ugyan olyan sok volt mint rendesen szokott ugyan azzal a fájdalommal! Azóta is minden rendben van! 29hetes kismama

Szia! Nekem az elsõ kimaradt utána csináltam tesztet! Aztán a következõ hónapban percre pontosan megjött! Elõször nem is gondoltam hogy menstruáció csak hogy vérzek és rohantunk a kórházba ahol benn is tartottak igazából csak ott kezdtem el számolni hogy napra pontosan jött meg ugyan olyan sok volt mint rendesen szokott ugyan azzal a fájdalommal! Azóta is minden rendben van! 29hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Örülök neki, remélem nálunk is igy lesz. Borzalmas ez a várakozás.
De voltál orvosnál vagy kórházban vagy? Mit tudni? Hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: Voltam igen, kaptam gyógyszereket, szurit, pihennem kell, az államiban a doki azt mondta õ mindent megtett, a terhesség elkezdõdött, v megmarad v nem....jövõhéten elmegyek egy privát rendelõbe, ott legalább foglalkoznak velem. 3 hete késik, szal 7hetesnek számitok, de még nagyon pici, talán 3-4 hetesnek felel meg, azt mondta.
Kitartás! Remélem minden rendben lesz! Nekem azonnal csináltak ultrahangot és kicsit megnyugodtam mikor hallottam a szívhangot! Aztán egész éjjel sírtam alig vártam a reggelt rengeteget véreztem! Darabos volt sötét sok is azt hittem nincs baba! Reggel ultrahangon hál istennek minden oké volt! De a doki nekem is azt mondta mindent megtettek amit lehetett már a babán múlik! De semmi gond nem volt amíg véreztem benn tartottak! Amúgy 7hetes voltam! Ha bármi kérdésed van írj nyugodtan! Remélem minden rendben lesz! Pihenj sokat!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nálam még nincs szivhang és az a gyanúm, h az uh-n nem azt látta, amit kellett volna, m azt mondta menjek el vérvételre, a hcg is elég alacsony lett, csak 192, most holnap újra kell mennem, gondolom õ már majd látni fogja, amit kell. Köszi a biztatást, részben még reménykedek, viszont vmennyire muszáj felkésziteni magam a legrosszabbra is, m hát nem mondott semmi biztatót. 1ébként nekem nem olyan nagy mennyiségû vér volt, de azért volt, görcs semmi, most az éjjel pl véreztem, reggel pisilésnél jött vér, azóta csak barnázgatok.
Normális nem kell aggódnod!
persze, hogy normális. a mini gyenge vérzésre van, ha az elsõ napon használod, akkor kevés ideig bírja
Ne mini tampont használj az elsõ napokban! Amugy normális!
A kérdező hozzászólása: Most csak ez van itthon, meg betét, mindkettõt használom, de annyira fáj a hasam hogy nincs sok kedvem elmenni boltba...
Tartsd melegen a pocakod, az jót tesz neki.

Az normális ha menstruáció alatt fáj a petefészek?

Kedden megjött, nem késett és rá 2-3 óra múlva kimondhatatlanul elkezdett fájni mind a két petefészkem és azóta is tart. Éjszaka és a reggeli órákban enyhül a fájdalom de napközben szinte elviselhetetlen. Volt már valakinek hasonló érzése? Ez normális? Még soha nem éreztem ilyet csak a megszokott alhasi görcsök voltak eddig. Köszönöm a válaszokat előre is. 19L

Legjobb válasz: Szokott fájni bizony de még mennyire. Én az elsõ években a földön fetrengtem és marokszámra szedtem a görcsoldókat, amik persze nem használtak. Aztán az évek múlásával rendbe jött. Ma már sokszor meg sem érzem, máskor meg fájdogál, meg ramatyul vagyok szóval össze-vissza van az egész. Én meristint szedtem de gondolom azóta vannak már jobb gyógyszerek erre nem kell félni kipróbálni. Nem kell elviselni a fájdalmat ha lehet tompítani.

Szokott fájni bizony de még mennyire. Én az elsõ években a földön fetrengtem és marokszámra szedtem a görcsoldókat, amik persze nem használtak. Aztán az évek múlásával rendbe jött. Ma már sokszor meg sem érzem, máskor meg fájdogál, meg ramatyul vagyok szóval össze-vissza van az egész. Én meristint szedtem de gondolom azóta vannak már jobb gyógyszerek erre nem kell félni kipróbálni. Nem kell elviselni a fájdalmat ha lehet tompítani.

Ha menstruacio alatt festetem be a hajam, akkor normalisan fogja be, vagy rosszabb lesz a hatas?

Legjobb válasz: Ha jo minosegu festekkel fested a hajad es egyenletesen kened fel, akkor tok mindegy,h megvan-e, vagy nathas vagy-e, gyonyoruen befogja. Semmi koze nincs a mensesnek hozza!

Ha jo minosegu festekkel fested a hajad es egyenletesen kened fel, akkor tok mindegy, h megvan-e, vagy nathas vagy-e, gyonyoruen befogja. Semmi koze nincs a mensesnek hozza!
Ez nagy hulyeség, en fodrász vagyok es nincs hozzá koze! Miért, szeritetek mi megkérdezzuk festés elott a vendéget, hogy `Nem menstruál kedves???`...:D
nekem anyukám azt mondta, hogy ha akkor festi be, mikor megvan neki, akkor észrevette, hogy nem olyan tartós
Én úgy tudom, hogy igenis van hozzá köze. Ha jól tudom egy jó fodrásznõ nem festené be a hajadat, ha menstruálsz. Nem tudok konkrétan semmit se mondani, mert én olyankor nem szoktam hajat festeni:)
olyankor semit nelehet csinálni mer.. egyszerûen lekopik rólad..
Van hozzá köze, én is így jártam.Alig fogta be a festék a hajam és rémesen nézett ki.Tõlem megkérdezték késõbb hogy nem e menstruálok aztán megvolt az oka dolognak. Én tapasztalatból mondom.Szerintem van köze.De ez az én meglátásom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!