Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha a hasam (264 db)

Lányok! Az normális ha a hasam is és a hátam is szőrős?

Nagyon irritál , és szeretnék végleg megszabadulni t?le... van ere valami megoldás a borotván és az epilátoron kívül? Olyanra gondolok ami végleges hatást eredményez vagy nagy részben csökkenti... de nem akarok lézeres sz?rtelenítésre elmenni.Az önbizalmam szinte a 0-án van emiatt.Van remény?

Legjobb válasz: Ha fiú vagy akkor normális mennyiségû szõr esetén nincsen semmi probléma vele, van akit zavar, van akit nem, de véglegesen a lézeres szõrtelenítés a legjobb de ha gyantáztatod egy idõ után elgyengül, kiritkul és már nem is fog fájni! Ha viszont lány vagy akkor azonnal sprintelj egy endokrinológushoz, valamint vérvételre, mert valami nagyon durva hormonzavarod van!

Ha fiú vagy akkor normális mennyiségû szõr esetén nincsen semmi probléma vele, van akit zavar, van akit nem, de véglegesen a lézeres szõrtelenítés a legjobb de ha gyantáztatod egy idõ után elgyengül, kiritkul és már nem is fog fájni! Ha viszont lány vagy akkor azonnal sprintelj egy endokrinológushoz, valamint vérvételre, mert valami nagyon durva hormonzavarod van!
mennyire szõrös? Mert elvileg a lányok is szõrösek ám :) Ha úgy nézel ki, mint egy jeti, akkor nincs más, csak a lézer.
Ha lány vagy és látható sötét szõr van a hátadon, hasadon akkor orvoshoz menj, mert ez valami hormonzavar. Ha fiú vagy akkor semmi baj ezzel.
én 14 éves vagyok, és nekem is szõrös a hátam, és a hasam is, de borotválom :D megsem várom amíg visszanõ :)
Egy ilyen kérdésnél tényleg alapvetõ infó lenne, hogy mi a nemed. Ez a referenciát adó válaszadókra is vonatkozik. Egy lány ott lehet szõrös, ahol a természet szerint annak kell lennie (hónalj, és szeméremtájék; meg persze a haj, de azt nem szoktuk szõrnek tekinteni). Az pedig a saját döntése, hogy azzal mit kezd. A jelenlegi divat a minimális szõrzet. Fiú esetén szabadabb a választás. Van ismerõsöm, akinek majdnem egyenletes szõrzet van a vállán és az egész hátán is. Van akinek csak a köldöktõl lefelé van egy halvány vonal. A divatszempontok itt is érvényesülnek persze. Ha nem tetszik a természetes állapot, akkor alakíthatsz rajta, de a borotválás ezen a területen lehet, hogy megerõsíti a szõröket. Az epilálás sokak esetén irritál, hosszú idõre pattanásokat okoz. Mindenféle szõrtelenítõ kezelés esetén érdemes valami bõrnyugtató krémet alkalmazni. Én kamaszként nagyon vártam, hogy nekem is olyan szép kereszt alakú szõr legyen a mellkasomon, mint egy idõsebb férfiismerõsömnek, aztán lett is :) F/34

6. heten normalis ha a hasamon egyre "erzekenyebb" a bör? Törölközes, nadrag erintese. Stb?

Legjobb válasz: Nekem is nagyon érzékeny lett és nagyon viszketett az elején,aztán késöbb elmúlt. Szerintem ez normális jelenség,biztos a hormonok teszik.

Nekem is nagyon érzékeny lett és nagyon viszketett az elején, aztán késöbb elmúlt. Szerintem ez normális jelenség, biztos a hormonok teszik.

Normális ha a hasam felső részénél belül elég erősen húzódik?

Eddig nemsokszor fordult el? de általában csak ha kifárasztottam magam. Vagy csak a hasam átalakulása miatt van az egész? 22 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szerintem csak ahogy a méhed egyre jobban feljebb tolakszik,de azért említsd meg a dokinak,a terhesség sokféle tünetet produkál,és ha van akinek semmiség is,a kismamát úgyis legjobban az orvosa tudja megnyugtatni. Pihenj többet,és ne fáraszd túl magad ,tarts többször pihenõt a tevékenységeid között,nehogy szigorú ágynyugalom legyen a vége.A szervezeted jelzi,ha sok a munka,és kevés a pihenõ annak ellenére hogy a terhesség nem betegség!

Szerintem csak ahogy a méhed egyre jobban feljebb tolakszik, de azért említsd meg a dokinak, a terhesség sokféle tünetet produkál, és ha van akinek semmiség is, a kismamát úgyis legjobban az orvosa tudja megnyugtatni. Pihenj többet, és ne fáraszd túl magad , tarts többször pihenõt a tevékenységeid között, nehogy szigorú ágynyugalom legyen a vége.A szervezeted jelzi, ha sok a munka, és kevés a pihenõ annak ellenére hogy a terhesség nem betegség!

Az normális, ha a 12. heti uh-t hasi és nem hüvelyi uh-val csinálják? Mennyire megbízható a hasi uh?

Legjobb válasz: Azért nem csinálnak a 12 héttõl kezdve hüvelyi Uh-ot, mert már a a babád túl nagy és nem férne rá a képernyõre! A sima hasi UH-ggal sokkal pontosabb képet kap a babádról a dokid. Talán még azért sem csinálnak hüvelyi UH-ot, mert nehogy valamilyen fertõzést elkapjál... De ebben nem vagyok 100%-ig biztos. Egyébként a hasi Uh pont ugyanolyan mint a hüvelyi, csak a vizsgélófej más; a gép ugyanaz marad!

Azért nem csinálnak a 12 héttõl kezdve hüvelyi Uh-ot, mert már a a babád túl nagy és nem férne rá a képernyõre! A sima hasi UH-ggal sokkal pontosabb képet kap a babádról a dokid. Talán még azért sem csinálnak hüvelyi UH-ot, mert nehogy valamilyen fertõzést elkapjál... De ebben nem vagyok 100%-ig biztos. Egyébként a hasi Uh pont ugyanolyan mint a hüvelyi, csak a vizsgélófej más; a gép ugyanaz marad!
Teljesen normális.A 12.héten a nyaki redõt mérik(Down-kór szûrése) a babának és általában akkor csinálnak hüvelyit ha nem úgy fekszik a baba, hogy ezt lássák.Nem az számít, hogy mivel csinálják, hanem hogy milyen szakember csinálja.Magában a hasi megbízható.
Abszolút normális, nekem is így csinálták. A hüvelyi semmivel sem pontosabb, mindössze kórház vallogatja...
Szia! Nekem a 12.heti vizsgálatnál azt mondta a doki, hogy azért csinál hasit, mert vékony vagyok.
A kérdező hozzászólása: hát én meg nem vagyok vékony...sajnos:)

Koraterhességnél normális dolog, ha a has szőrösebb lesz?

4+4 hetes babás vagyok, és észrevettem, hogy több és picit sötétebb feketésebb szőrszálak vannak. Nem csak csíkban, hanem a hasam körül, ilyen eddig nem volt. A köldökön köruli terület inkább. Nem erős férfiaság szőrszálak, de azért hosszabb feketés szőrszálak, mint amilyenek eddig voltak. Ez normális? Vagy valamilyen hormonális baj?

Legjobb válasz: Ez teljesen normális, nem kell aggódni. A csík is sötétedhet idõvel. Ráadásul sok nõnél megjelenik a mellbimbó környékén is erõsebb szõrzet, attól sem kell aggódni, szülés után szépen visszaáll minden a normális kerékvágásba.

Ez teljesen normális, nem kell aggódni. A csík is sötétedhet idõvel. Ráadásul sok nõnél megjelenik a mellbimbó környékén is erõsebb szõrzet, attól sem kell aggódni, szülés után szépen visszaáll minden a normális kerékvágásba.
tényleg elmúlik szülés után, én nagyon szõrös lettem szerintem önmagamhoz képest, de pár héten belül elmúlt. állítólag fiús anyukákra jellemzõ ez inkább ;-)
Normális, de nem függ össze a baba nemével semmiképpen. :) (Bár ez nem reprezentatív alátámasztás, de nekünk lányunk lesz, és soha nem nõtt pl. a lábamon szõr, szerencsés alkat voltam - na most nõ. :) ) 38 hetes km
A kérdező hozzászólása: Igen, én is erre gondoltam, hogy lehet, hogy fiú és a férfi hormonok mar ilyenkor is vannak a baba miatt:) de akkor mégsem. Tudtam, vagyis sejtettem, hogy szõrösebb lesz a pocakom, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar:) de megnyugtattatok, hogy ez normalis! :) )) gratulálok a babahoz kedves utolsó! Könnyû és gyors szülést kívánok!!:) )
Nekem a terhesseg alatt szinte leallt a szornovekedesem. Marmint a labamat, honomaljat szinte nem is kellett epilalni, mert nem nott rajta semmi, de a hasamon korben mindenhol. Erosebb, sotet szorok. Iszonyatosan utaltam, de szules utan szepen kihullott, elmult, mintha sose lett volna, es a labamon ujra elkezdett noni a szor, mint korabban. Az elso lany volt, most is lanyom lesz! Szoval cafolom a fius anyuka dolgot!
Nekem is ilyen, én is megkérdeztem :) Annyiból nem zavar , hogy más nem látja :) Bár annyira nem vészed , de naaa. :) Nekem még a hátamon is nagyon szõrösödik :( az szõke, de akkor is ...sokkal sûrûbb és nagyobb szõrszálak lettek rajta , mint ami eddig volt kis pihécskék :( remélem az is elmúlik szülés után.

Ha nyár óta folyamatosan betegeskedek, állandóan van valami gondom a hasammal, viszont általában a labor eredmények normálisak akkor a hasi ultrahang kifog valamit mutatni?

Nyár óta állandóan betegeskedek, van hogy fáj a hasam, de a labori eredmény szerint egészséges vagyok. El?fordul az ilyen? Vagy velem vannak a gondok? Lelki probléma? Stressz? vagy a húgyhólyagommal van valami vagy a beleimmel... Ultrahang kimutat majd valamit?

Legjobb válasz: Menj el orvoshoz, és csináltass egy Candida tesztet. Vagy ha nem tudsz vagy nem akarsz keress rá a neten a Candida diétára és kezd el csinálni, ha javulás észlelsz akkor valószínûleg Candidád van. Azért írom csak ezt , mert az nekem is így kezdõdött.

Menj el orvoshoz, és csináltass egy Candida tesztet. Vagy ha nem tudsz vagy nem akarsz keress rá a neten a Candida diétára és kezd el csinálni, ha javulás észlelsz akkor valószínûleg Candidád van. Azért írom csak ezt , mert az nekem is így kezdõdött.
A kérdező hozzászólása: nincsen candidám, mert nemrég voltam nõdokinál, vett mintát elküldte tenyészetre és a candida negatív lett. kóli pozitív :S

Az normális ha a terhesség elsö heteiben görcsöl a hasam alja, szurkálások vannak a petefészkeimben?

Sziasztok!pár napja megtudtam, h kisbabát várok. a teszt pozitiv lett. Teljesen olyan tüneteim vannak , mint aki menstruáció előtt áll. A mellem nagyon fáj és a hasam görcsölget mint amikor mensizni szoktam néha már úgy érzem, mintha megjönne. Szóval olyan fájdalmat érzek. Szerintetek ez normális? dokinál még nem voltam de nagyon félek hogy baj van a babával.

Legjobb válasz: Szia! Nekünk lombik babák lesznek. 10 hetes és 3 napos vagyok és még mindig szúrkál a petefészkem és a hasam is. Pedig magnerotot is szedek.

Szia! Nekünk lombik babák lesznek. 10 hetes és 3 napos vagyok és még mindig szúrkál a petefészkem és a hasam is. Pedig magnerotot is szedek.
nekem az elsõ három hónap így telt, nekem azt mondta a doki, hogy ha nincs vérzés akkor nincs baj. A méh óriási növekedésbe kezd , ezért fáj.
A kérdező hozzászólása: Nagyon félek hogy van valami baj . a mensimnek 16.-áig kellett volna megjönnie késik már 3napja. a tesztet már 9.-én megcsináltam és már akkor pozi lett nem tudom hogy már érdemes e elmennem dokihoz hogy tud e már biztosat mondani hogy van e szivhang . meg ugye bár idöpont kell szerinted fogadnak idöpont nélkül is ha elmondom a panaszaimat?
Szia. Nyugodj meg! Teljesen normálisak ezek a tünetek. Én bementem kórházba, mert paráztam, de mivel még csak petezsákot sem láttak, olyan korán mentem, ezért ráfogták, , hogy méhen kívüli és azonnal befektettek. Persze, hál'Istennek nem az volt. :-) Lehet, hogy te sem leszel túl szerencsés és hozzám meg jó pár sorstárshoz hasonlóan végig görcsölöd a terhességet. :-) Én már 14 hetes vagyok, de folyamatosan fájdalmaim , azaz menstruációs görcseim vannak. Olyan, mindjárt megjön érzés...Doki szerint ez a kismamák egy részénél normális. Szóval, pihenj sokat és jó babavárást !:-)
Utolsó vagyok. A petefészkem is szúrkált. Sok nõnél a petesejt kilökõdése után a petefészekben ciszta keletkezik, ez okoz fájdalmat, de normál esetben egy-két hét alatt felszívódik. Ha nem, akkor tudják kezelni, szóval amiatt se aggódj !:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat egy kicsit megnyugodtam . pihenni sajnos nem nagyon tudok mert dolgozok 3 müszakban és müanyag alkatrészeket gyártok ami nem igazán egészséges. menjek szerintetek dokihoz már ezen a héten ?

Normális ha a nőstény szifóm hasa fehér?

Úgy emlékszem, hogy amikor megvettem még teljesen narancssárga volt.

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
narancssárga szokott lenni
biztos halpenész van rajta .nincs valami éles aljzat, kövek amitõl megsérülhetett és emiatt alakult ki a betegség.
A kérdező hozzászólása: de halpenésznél fehér vattaszerû izék vannak rajta, de az enyémen nincs ilyen. inkább olyan mintha "lekopott" volna róla a narancssárga szín :S

Szerintetek normális, ha valaki hasra ütés szerûen gyógyszerezi a kutyáját?

A párom minden héten legalább egyszer hasra ütés szerûen kitalálja, hogy a kutyának ég a gyomra és Quamatell kell neki. Be is ad neki mindig egyet. De ezt úgy képzeljétek el, hogy a kutya fekszik, õ ránéz és mondja, hogy "Fáj a pocid? Adok Quamatellt." Nem szed semmi gyógyszert a kutya, ami miatt neki ezt az orvos mondta volna, hogy adja mellé. Egészséges 3 éves szuka. A párom viszont ezt hetente kitalálja neki és nem tartom normális dolognak. Szóltam neki már többször érte, hogy ne mérgezze azt az állatot feleslegesen, de nem érti meg és én vagyok a hülye. Teszem hozzá, tartok én is kutyát 12 éve és csak akkor kellett adni neki ilyen gyógyszert, amikor szedett valamit, ami kihathatott volna a gyomrára. Panelben lakunk és legelni nem tud, csak ritkán, de én is tartottam már lakásban kutyát, de akkor sem kellett neki gyógyszer soha, fõleg nem úgy, hogy fekszik és nem is hány meg semmi.

Legjobb válasz: vidd el a barátnõdet orvoshoz

vidd el a barátnõdet orvoshoz
-kicsim, nyugtalan vagy? itt van három xanax.
Adj neki Quamatellt!
Nyilván nem normális így, ahogy leírod. Szerintem beszélj errõl az állatorvosotokkal, aki remélhetõleg jó doki és bízik a véleményében a párod, ha õ megmagyarázza neki, hogy ez nem jó dolog, akkor rá talán hallgat. Plusz a pároddal olvastasd el a Quamatel betegtájékoztatóját, fõleg a lehetséges mellékhatásokat.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a nõ. :D Nem gondoltátok volna, hogy férfi is lehet ilyen okos mi? xD
hát ilyen h.lyék a gyerekpótlos kutyás nõcik szoktak lenni _:D
A kérdező hozzászólása: :D Még gyerek is van pedig. :D Neki nem akar Quamatellt adni. :D Legalábbis eddig még nem. :D
6# Akkor most még egy sztereotíp általánosítással kevesebb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!