Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha a (4950 db)

Az normális, ha a Canesten tabletta darabokban "potyog" ki belőlem?

Legjobb válasz: igen normális.nálam is így volt és én is rákérdeztem erre.mindenki azt mondta hogy normális.

igen normális.nálam is így volt és én is rákérdeztem erre.mindenki azt mondta hogy normális.

Tényleg normális ha a fogak nagyon kicsit mozognak?

voltam dokinál, mert észerevettem (f?leg alvás után) hogy enyhén mozognak a fogaim, de a doki azt mondta, hogy normális. Igaz??

Legjobb válasz: Igen ez normális. Egy iciri-picirit mozgathatóak, de csak, ha az ujjaiddal megmozgatod. Ha a nyelveddel is tudod mozgatni az nem normális.

Igen ez normális. Egy iciri-picirit mozgathatóak, de csak, ha az ujjaiddal megmozgatod. Ha a nyelveddel is tudod mozgatni az nem normális.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Az normális ha a vaginámból egyfolytában fehér válladék jön? De mindig? Ez normális?

nem lehet arra fogni h meg fog jönni,vagy fel izgultam.egély nap,nem ömlik de minidg ott van.

Legjobb válasz: Rossz kategória. Amúgy ilyenkor érdemes leírni a korodat is ám. Ha nem büdös, és nem sárgás, akkor normális. Minden nõvel elõfordul.

Rossz kategória. Amúgy ilyenkor érdemes leírni a korodat is ám. Ha nem büdös, és nem sárgás, akkor normális. Minden nõvel elõfordul.

Normalis, ha a sracnak stresztol vagy megfelelesi kenyszerbol nem áll fel?

Marmint neha, nem minden szexnel

Legjobb válasz: sztem hülyeség. ha az elején vagytok az normális.. de ha már nem egyszer voltatok együtt akkor az egy nagy hülyeség.. sokat zsebhoki.. :)szólj neki h azt hagyja rád.. :)))

sztem hülyeség. ha az elején vagytok az normális.. de ha már nem egyszer voltatok együtt akkor az egy nagy hülyeség.. sokat zsebhoki.. :) szólj neki h azt hagyja rád.. :) ))
A kérdező hozzászólása: Utána ha elmulik a stressz nincs gond, csak ha elore mondom pl:ha Furodtem akarlak, akkor raparazik
igen, bár a megfelelési kényszert kétlem, illetve az is stressz, szóval ez stressz, izgulsz stb.
Ha mindketten kellõ türelemmel álltok hozzá, szépen rendezõdni fog ez a probléma!
A kérdező hozzászólása: Persze, ha lenyugszik all, mint a covek; ) Csak neha fejben rastresszel
mennyi idõsek vagytok? :)
A kérdező hozzászólása: 25és a parom nagyon szorongos

Az normális, ha a szemem karikás/táskás?

Azaz így születtem, és a szemem alatt van két centire egy nagy gödör ami a szemem elejétõl a végéig görbül.. Alszok eleget, nem vagyok kimerült, ez csupán bõrprobléma, de lehet valahogy orvosolni?

Legjobb válasz: persze normális, de azzal tudsz rajta segíteni ha minden nap 2-3l vizet iszol!:)

persze normális, de azzal tudsz rajta segíteni ha minden nap 2-3l vizet iszol!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, és ha ezt a rendszert megtartom, mennyi idõ múlva lesz látható eredménye?:)
3-4 hét múlva látszani fog hogy sokkal kisimultabb a bõröd:)
A kérdező hozzászólása: Ma ahogy több vizet ittam az átlagosnál, arra lettem figyelmes, hogy a hasam megnõtt.. Az eddig állandó lapos hasamból kb hordó lett. Ez enyhülni fog, vagy ha átállok ilyen fokozott vízfogyasztásra, ez a hatás állandósulni fog?
én is minden nap 2-3 l-t iszok és ugyanolyan lapos marad a hasam nem tudom lehet nagyon egyszerre iszod meg a sok vizet?
A kérdező hozzászólása: Mondhatni, egyszerre olyan 4-5 decit iszok meg. Milyen idõközönként kéne inni, mennyit?

Normális ha a red cherry garnélám elgörbül?

ma vettem észre hogy a hátát felnyomta és úgy áll! és nem tudom hogy ez normális-e?

Legjobb válasz: Idõnként szoktak ilyen pózban "nyújtózkodni". Ha hosszabb ideig áll így, az nem normális.

Idõnként szoktak ilyen pózban "nyújtózkodni". Ha hosszabb ideig áll így, az nem normális.
igen normális, ha egy ideig míg a hátsó lábaival a hasa alatt lévõ úszókat tisztítja
A kérdező hozzászólása: oké köszi! :)

Szerintetek egy másfél éves kapcsolatban, 30-hoz közeli párnál milyen gyakran normális, ha a pasi eljár hétvégenként sörözni a haverokkal?

Legjobb válasz: Szerintem ez normális. Nem is annyira korhoz kötött. Az, hogy ha minden hétvégén leissza magát a sárga földig és egész hétvégén nincs otthon, az nem normális. De az, hogy munkatársakkal, haverokkal beül egy kocsmába beszélgetni szombatonként 1-2 órára, azzal nincs probléma 30-40-50 évesen sem. (Szerintem) 23/L

Én is örülnék, ha a páromnak lenne ilyen társasága.Mi fiatal pár vagyunk, második babánkat várjuk, õ nagyon sokat dolgozik.Szeretném, ha nélkülem is ki tudna kapcsolódni, nem csak mindíg a munka meg a gyerekek lennének neki.Heti egy-két alkalom simán belefér, és te is elmehetsz vele.Vagy addíg törõdj csak magaddal, hajfestés, gyantázás......Várhatod a fürdõkádban is.Biztos örülne, ezt szerintem nem úgy kell felfogni, hogy nem akar veled lenni, és magadra hagy, csak szüksége van arr a is, hogy jókat nevessen, és beszélgessen másokkal.
Szerintem ez normális. Nem is annyira korhoz kötött. Az, hogy ha minden hétvégén leissza magát a sárga földig és egész hétvégén nincs otthon, az nem normális. De az, hogy munkatársakkal, haverokkal beül egy kocsmába beszélgetni szombatonként 1-2 órára, azzal nincs probléma 30-40-50 évesen sem. (Szerintem) 23/L
Megírom neked a legellentmondásosabb választ! Teljesen természetesnek gondolom, hogy idõnként egy pasi elmegy sörözni a haverokkal. Pláne, ha ez nem késõ éjszakába nyúló iszogatás. Ám, ha én vagyok ebben a helyzetben, én is beleesek abba a hibába, hogy elkezdek durcázni emiatt. Aztán amikor elkezdünk beszélgetni a dologról, rájövök az okokra. Mégpedig, hogy én miért nem megyek? Én is megtehetném. Válasz: nem megyek, mert lusta vagyok stb. persze ha én otthon vagyok, akkor õ se menjen sehova. Igen, nálunk ez inkább az én önzõségem. Belátom a hibámat és már nevetünk is a hisztin mindketten.
Bocsánat, de szerintem normális. Ma még egy harmincéves ember fiatalnak számít, nem szeretne otthon ülni. Egy héten hét este van. Ebbõl kettõt a haverokkal tölt - nem is olyan rossz. Én is simán elbarátnõzöm ennyit, bár az én párom kevesebbet jár el sörözni. De nem bánnám, ha menne többször. Hiszen marad még esetetekben öt közös este. Abszolút elég. Na mindegy, a lényege, hogy szerintem normális.
Szerintem normális! Te is menj el a barátnõiddel, ahelyett, hogy otthon idegesíted magad miatta! Próbáld jól érezni magad! Ha egyszer majd gyereked lesz, nem fogod tudni megtenni, de most még használd ki a lehetõségeket!
Örülj neki, hogy van társasága, bár az én férjemnek lenne.Olyan magába forduló, zárkózott, és szerintem pont azért mert kellene neki a hasonló korú, és gondolkodású emberek társasága. Én is szívesen beszélgetek anyukákkal az ovi-suli elõtt.Szeretném, ha nekem is lenne olyan társaságom akivel hetente 1x egy estére kikapcsolódnék.Amíg dolgoztam volt, beültünk egy sütire valahova a munkatársakkal, és szidtuk a fõnököket, nevetgéltünk, leeresztettük a gõzt.Ez nem megy a családi élet rovására, sõt!Most nincs rá lehetõségem és hiányzik... Neked nem hiányzik? De persze ha leissza ilyenkor magát a sárga földig, és úgy kell hazahúzni az nem normális...akkor inkább nézzen más kikapcsolódási forma után, de a társaság az kell..
Sajnos eléggé gyakori:( Ha zsarolod az nem segít. Vagy menj vele, vagy szervezz te is külön programot, vagy beszélj neki õszintén arról, hogy ez neked nem tetszik, vagy hagyd ott...
Max. havi két-három alkalom még belefér.
én nem tûrném el, anyám is úgy ment hozzá "apámhoz", hogy csak pár sör a haverokkal hétvégén...mire iskolás lettem már két fizetést ivott el, el is váltak... szerencsére párom az ellentét, a sör a hûtõben megromlott tavaly nyártól, annyira nem iszik (max nyaralásnál 1-1 koktél) alanyi jogon jár a heti 2 sörözés a haverokkal...jah, az ilyen pasitól ne vár majd hogy egyenlõ félnek tekintsen, meg õ is végezzen házimunkát, meg gyereketneveljen... 23/N
Továbbra is az a véleményem, hogy jár neki a nem éjszakába nyúló sörözés, de ez az én véleményem. Figyi különbözõek vagyunk, ha mindez téged zavar és mellette elnyom, szakítással fenyegetõzik, nem vagy igazándiból boldog, akkor akár ilyen mások számára apró-cseprõ dolog is lehet ok a szakításra. Nem vagy köteles semmit elviselni. Sokan mondtuk, hogy jár neki ennyi, és lehetnél vele megértõbb. De ez csak egy boldog kapcsolatra igaz, és boldog kapcsolatban gondolkodás nélkül jön a megértés. nem kell rágódni rajta.
Miért ne mehetne el? Heti egyszer pár üveg sör? És itt megint nem kell sarkítani, nem lerészegedésrõl beszélünk, hanem pár üveg sörrõl! Valahogy nem tudom megérteni a nõket, akik tiltják a párjukat a külön programoktól. Nekem ez olyan, mintha nem lenne önálló életük, nem tudnak mit kezdeni magukkal, ha nincs otthon a pasi! Nem szeretnék ennyire függeni a páromtól. Ha együtt élünk, látjuk egymást minden nap, több estét együtt is töltünk, miért ne férne bele, hogy egy vagy két estét nem töltünk együtt! Nem kell szerintem ekkora szimbiózisban élni! A tiltás meg az engedést szót meg nem is ismerjük! Remélem soha nem is fogjuk használni egyiket sem!
Annak aki szakítással fenyegetõzik ha a másik nem hódol be, annak azt kell mondani, hogy OK. Vagy megszoksz vagy megszöksz. Ha nem akarsz szakítani akkor ne panaszkodj.Ha boldogtalan vagy és változást szeretnél akkor viszont vállad be a szakítás lehetõségét is! Boldogtalan vagyok és szenvedek, de legalább együtt vagyunk! Most ez a hozzáállásod! És ha még javasolhatok valamit, semmi esetre se szülj a elkövetkezõ idõkbe!!Légyszi, ne!
Ha valaki szakítással zsarol, az mintha azt mutatná, hogy neki a szakítás nem is fájna annyira...(?) A természetes privát szféra és a teljes elkülönülés közötti különbséget úgy értettem, hogy kapcsolaton belül. Bizonyos szintig természetes, hogy egymás nélkül is csináltok dolgokat. Ha viszont csak egymás nélkül töltitek az idõtöket, miközben hivatalosan egy pár vagytok, egy címen laktok, akkor ez csak egymás mellett élés, semmi több. Ezt a két dolgot kell tudni elkülöníteni egymástól, hogy nálatok mi van. "Utolsó" voltam.
A kérdező hozzászólása: Kedves "Utolsó"! Nálunk a következõképp mûködik: nem együtt élünk, õ a szüleivel lakik, mert nem hajlandó hozzám költözni (különbözõ kifogásokat talál rá). Nagyjából minden este nálam alszik, kivéve, amikor sörözés van. A többi napon "majd jön, ha végzett az edzéssel, aztán hazament, és vacsorázott", vagy "odaugrok haverozás elõtt, aztán ha végzek, majd megyek".
en csak annyit fuznek hozza h neked nem tetszik az 1 ora amit a parod, ferjed el tud tolteni egyedulmert neked nincs mas dolgod h mellette ulj es csesztesd (lehet h ezert jar el egyedul h szabaduljon fel es boldog legyen) tedd magadot az o helyebe te is igy csinalnal ha a parod igy viselkedne helyetted valtoztass magadon
Olyan nehezen adod a kiegészítõ infókat amik megváltoztatják a dolgok állását. Szóval nem is éltek együtt, csak akkor megy hozzád ha be tud sûríteni az elfoglaltságai közé?Összeköltözni nem akar, miért is akarna?Anyuék otthon gondját viseli, két helyen nézi meg mi van vacsorára, te is elviseled, hogy csak "azért" jár hozzád.Gondja egy szál se!! És bizony már külön élve is gondjaitok vannak.A jövõben mik a terveid vele??Tudod neked is ketyeg a biológiai órád, döntsd el mire számíthatsz tõle a jövõben!Ha neked ez nem megfelelõ, akkor a viszont látásra!! És ne gyere nekem azzal, hogy de szeret engem!Aki szeret a veled akar lenni, és tervezi a közös jövõt, és ennek megfelelõen cselekszik!
Kell neked ez a pasi, most õszintén? Mert nála jobbat is kaphatnál. Elég érdekesen áll a dolgokhoz. Önzõ! És most nem csak a sörözgetésre gondolok.
Hm, nálunk a munkán kívül minden program közös, nem is tudnánk máskép elképzelni, így is olyan rövid az élet, így is napi 9 órát vagyunk egymástól távol, a munka miatt. nincs igényünk külön programokra, mert együtt nagyon jól szórakozunk, néha kettesben, néha a gyerekekkel együtt. 39L
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, tudod, az a gond, hogy ha ilyet kezdek feszegetni, hogy tartsunk szünetet, akkor megsértõdik, még neki áll feljebb, és inkább szakítással fenyegetõzik, mondván, hogy nem mûködõképes a kapcsolatom. Gyakorlatilag neki az a lényeg, hogy mindenbõl õ kerüljön ki gyõztesen, engem meg teljesen elnyom. Persze õ is mondja, hogy menjek ide-oda, de a barátnõim már családban élnek, náluk más az értékrend, ill. igényem sem nagyon van bulizásra. Hozzáteszem, ha elmegyek valahova (délután, barátnõzni, nem pedig este sörözni), akkor szinte mindig telefonál, hogy mikor végzek).
Ha meg hiába mondod, akkor valóban csak attól függ a kapcsolat hogy mikor unod meg végre.. Lehet, hogy már most is kár rá vesztegetni az idõdet... Kezd el célozgatni neki, arról, hogy "tartani kellene egy kis szünetet" a kapcsolatunkban. Mostantól fogva vedd félvállról, hogy hova megy mit csinál, csinálj te is magadnak programot.Semmi értelme otthon ülnöd, hazavárnod, és a kapcsolatért aggódnod. És majd az idõ eldönti, hogy mi lesz a vége.. Tudod van olyan kapcsolat amit nem tud a két fél mûködtetni még akkor sem, ha MINDKETTEN nagyon akarják...
Én 28 éves vagyok. Soha nem iszom sört. Van egy 25 éves élettársam. Szeretem õt, nincs megtiltva neki, h akkor találkozzon a barátnõivel, barátaival, amikor csak szeretne, vagy ideje van rá. Ennek ellenére õ is inkább otthon van a gyerekkel. Én nem vagyok mindig velük, heti 1-2 estét a barátaimmal, heti 1-2 estét a 18 éves barátnõmmel töltök. Az utóbbiról a párom természetesen nem tud. Szóval azt gondolom, hogy lehetne rosszabb is a helyzeted.
A kérdező hozzászólása: Hiába mondom, hogy nekem nem esik jól, heti egyszer (plusz egy hétköznapi üdítõzésre) "muszáj" elmennie, mert szerinte ez neki alanyi jogon jár az átdolgozott hétköznapokért cserébe. :(
Nekem 3 éves kapcsolatom van, 1 éve házasok vagyunk. Hetente 3-szor hódolok a hobbimnak. A párom bíztat, hogy csináljam, és neki is van saját programja, saját élete. Attól, hogy valakinek a társa vagy, nem lesz a tulajdonod. Keress magadnak te is valami értelmes elfoglaltságot, barátnõzz, menj moziba. Ha vannak külön élményeitek is, az csak javítja a kapcsolatot. Ha duzzogsz és "nem esik jól", lehet, hogy rossz érzést kelt a barátodban, az is lehet, hogy ideig-óráig mûködik, de senki nem szeret állandó lelkiismer-furdalással élni, sem úgy, hogy korlátozzák (az együttélés nem errõl szól!!!). Úgyhogy nem hinném, hogy a párodban van a bibi. (Ha s*gg részegre issza magát minden alkalommal, akkor viszont menekülj, míg nem késõ.)
Egy pár legtöbbet egymással van, ez természetes. Ám az is természetes, hogy az egy pár az két külön ember, akiknek a másik nélkül is van életük. Ez nem korlátozódik a munkahelyre. Lehetnek külön szórakozásaik, külön társaságuk, ettõl még nem lesznek kevésbé pár. Persze lehetnek közösek is, hiszen valami közös biztosan van bennük, ha egy pár lettek. Ez egy érzékeny egyensúlyi helyzet. Én semmi kivetnivalót nem látok abban, ha akár a férfi, akár a nõ eljárnak a másik nélkül is társaságba. Nincsenek összenõve, nem társfüggõk. A szememben ez ennyit jelent. Külön jó, ha a nõ nõtársaságban érzi jól magát a férfi pedig férfiak között. Ez így teljesen egészséges. Ami nem teljesen jó, az az alkohol. Ennek a mértéke, gyakorisága, a tõle való függõség határozza meg nekem, hogy végsõ soron tetszik-e ez a viselkedés vagy sem? Ha ez olyan mértékben rendszeres, hogy az illetõ nem tud nélküle élni, boldogtalan, rá van szorulva, akkor nem tetszik. Ha a társaságban esténként lecsúszik 1-2 pohár, az szerintem nem gond. Focizhatnának is, bár a szomszédom pont nem rég sérült le, a foci veszélyes sport. Az ejtõernyõzésrõl nem is beszélve. (A férfiaknak, mióta nem vadásznak mamutokra másképp kell beszerezni a tesztoszteron és adrenalin adagjukat. Amelyik semmilyen úton nem szerzi be, az eltunyul.) :) Tehát társaság igen, alkoholizmus nem.
A kérdező hozzászólása: A sörözés mellett heti 3 alkalommal jár edzeni. Szintén privát program...
az osszes ferfi neveben bocsanatot kerek h legalabb 1 orat tudunk nelkuletek szorakozni s ti neketek nokul nem tetszik
Miért van olyan érzésem, hogy férfi a moderátor? Nézzétek csak meg mire adott 100 %-ot!
A kérdező hozzászólása: Úgy látszik, a pasiknak mindent szabad, a nõ meg tûrjön, várjon, hátha jobb lesz!
Ja, azt elõször nem írtad, hogy plusz még 3x edz is.. Így már más a leányzó fekvése, heti 5 alkalom valóban soknak tûnik... Nosza beszélj vele..mond el a gondolataidat...de ne alkudj meg szó nélkül, ha valami nem tetszik a kapcsolatban.Az idõ meg majd eldönti, hogy ez merre felé viszi a kapcsolatot...
A kérdező hozzászólása: Hiába mondom el, hogy mi nem tetszik, mindig vannak ellenérvei. Megsértõdik, ha valami nem úgy alakul, ahogy az neki tetszik, vagy ahogy eltervezte. Lassan már a "kuss a nevem" szitu áll fenn nálunk, mert ha bármit is mondok, akkor kiakad.
Havonta egyszer-kétszer belefér! De amúgy én is valószínûleg mennék vele, ha bírnám a haverjait:)

Pár hetes terhes vagyok. Normális, ha a hüvelynyílás körül kifehéredett?

Legjobb válasz: Szia. hát én még kifehéredésröl nem halottam terhesse´g alatt.azt igen,hogy lilává válik,mert az normális. nem tudom,hogy mi lehet az. Ha esetleg viszketne,vagy égne,és estleg ma´s tuneted is van,fordulj orvoshoz. 29hetes kismama.

Szia. hát én még kifehéredésröl nem halottam terhesse´g alatt.azt igen, hogy lilává válik, mert az normális. nem tudom, hogy mi lehet az. Ha esetleg viszketne, vagy égne, és estleg ma´s tuneted is van, fordulj orvoshoz. 29hetes kismama.

Az normális ha a router sistergõ hangot ad ki magából?

Ha intenzívebb adatátvitel ( például torrent ) folyik akkor halk sistergést lehet hallani a router felõl. Igazából nem zavaró de azért jó lenne tudni hogy ez most normális-e vagy sem.

Legjobb válasz: nálam 10mb/s-nél sincs sistergés. nem hiszem hogy normális

nálam 10mb/s-nél sincs sistergés. nem hiszem hogy normális
Egyáltalán nem normális.
A kérdező hozzászólása: Hát mindegy, ma kaptam az elõzõ meghibásodott router helyett. ASUS RT-N65U. Van rá 3 év gari. Amíg nincs más problémája addig nem viszem vissza.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!