Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha 4 hetes kismamának (4 db)

Nekem is igy volt. Még ilyenkor normális. Akkor utal gondra ha már rendszeres mozgás volt elõtte.
csikizés*
17+5 vagyok és én is érzek izomrángás szerû dolgokat kábé naponta 1x, de a többi az ilyen kisebb bizsergés kicsizés szerû. Szerintem még nem probléma ha nem érzed naponta. Akkor probléma ha tényleg már rendszeresen érezted, de akkor sem feltétlen. Mert fordulhat még úgy is. Fõleg ha mellsõ fali lepényed van.
Én 18+2 hetes vagyok, de én még egyáltalán nem éreztem a babómat, lehet hogy valami baj van vele? Már nagyon izgulok, jövõ hét szerdán megyek genetikai uh-ra remélem minden rendben lesz. Elsõ babó.
nekem is így volt, a 16. hét környékén pár napig tök sokszor éreztem aztán két hétig semmi. Gondolom pozíciót váltott. A 18. hét végén elindult és azóta mindennap érzem. Türelem :)
Az idegrángás szerû igen az a baba mozgása! :)
Elõször én is bizonytalan voltam, de mikor mindig ugyanazon a területen éreztem, illetve sok gyakorló anyuka mesélte, hogy náluk is így kezdõdött, akkor már tudtam.
A kérdező hozzászólása: En amolyan idegrángás szerût szoktam de azt nem tudom hogy a baba e?!:-D
Én 15+2 héttõl éreztem szinte mindennap csiklandozást-bizsergést, majd 18+1 hetesen rúgásszerût, mikor a kezemet a hasamra tettem, amit aztán Apuka is észlelt. Azóta inkább a pukkanás/rúgásszerû dolgot tapasztalom, leginkább esténként. 18+5
A kérdező hozzászólása: Igen mellsõ fali a lepényem. Várok türelemmel:-)

Normális, ha egy 4 hetes kismamának fel van fújódva a hasa? Lehet tenni ezellen valamit?

Legjobb válasz: Szia.A puffada´s teljesen normális.Majd idövel elmúlik.Tenni ellene nem sokat lehet.Táplálkozz rostban gazdagon,igyál sok folyadékot. Késöbb úgy is a pocaklakótól lessz nagyobb a hasad. 38hetes kismama.

Szia.A puffada´s teljesen normális.Majd idövel elmúlik.Tenni ellene nem sokat lehet.Táplálkozz rostban gazdagon, igyál sok folyadékot. Késöbb úgy is a pocaklakótól lessz nagyobb a hasad. 38hetes kismama.
Én is négy hetes vagyok, és nekem is fel van fújóadva a hasam. Ha már ketten vagyunk, biztos normális. :-)
Én nagyjából a 12.hétig fel voltam fújódva, mint a lufi:) Próbáltam kihagyni a puffasztó ételeket, de semmi eredménye nem volt.
Nyúlnak a szalagok.Teljesen normális.
én 15 hetes vagyok és én is így vagyok!Nyugi!!Nekem a 3. és mindegyikkel volt ilyen.Teljesen normális fõleg ha elsõ baba.Mindennek ki kell nyúlnia:-))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
én 8 hetesen vagyok így, elsõ baba.


3-4 hetes kismamik. Normális ha a méhem és a petefészkem környéke egész nap "feszít"?

Nem biztos hogy ez a helyes kifejezés de nem tudom máshogy leírni.Ti mit éreztek ott lent??Folyamatosan érzem hogy terhes vagyok,egész nap.3hetes babás vagyok!!!

Legjobb válasz: Normális, nyugodj meg! Nekem is feszített, tényleg ez a jó szó rá! MAgne B6 lazítja az izmokat, bevehetsz 1-2-t nyugodtan. Én a mensis görcsök miatt 3X2-t szedtem belõle naponta, és el is múlt!

Normális, nyugodj meg! Nekem is feszített, tényleg ez a jó szó rá! MAgne B6 lazítja az izmokat, bevehetsz 1-2-t nyugodtan. Én a mensis görcsök miatt 3X2-t szedtem belõle naponta, és el is múlt!
Ez normális! Alakul a méhed! Gratulálok!
Teljesen normális dolog!! Örülj még ennek:) , Nekem a bordáimat feszíti a kislurkó már egy hete! Pihenj sokat!Szép terhességet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!