Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha 4 (227 db)

Az normális, ha 4 hós babámnak 3-5 naponta van kakija, ami mustár színű és nagyon híg? Csak anyatejes.

Minden nap ihatok 2-3 bögre kamilla teát,mert úgy vettem észre nagyon pukizik,fáj t?le a hasa?

Legjobb válasz: Igen, normális, vannak babák, akik hetente csak egyszer kakilnak. Ihatsz kamillateát, ha azt vetted észre, jobb neki tõle:-)

Igen, normális, vannak babák, akik hetente csak egyszer kakilnak. Ihatsz kamillateát, ha azt vetted észre, jobb neki tõle:-)

Az normális ha 4. Szer sexelek a pasimmal egy nap?

25/L

Legjobb válasz: NÉGYSZER/4-SZER SZEXELEK

NÉGYSZER/4-SZER SZEXELEK
Bár te lennél a csajom......
Szerintem eggyel több a kelleténél, de nekem a normális nem biztos, hogy ugyanazt jelenti mint másnak
Ha nektek ez jó, akkor miért ne lenne normális?
nekem nem az, bár te tudod:)
Kinek mi a normális ez is nézõpont kérdése, hátha jól esik tedd, vis szexelj, attól is függ, h mennyiségre v. a minõségre mentek-e. Bár nem tudom, h panaszkodsz v. dicsekszel?..^^'

Túl aggódós vagyok, vagy tényleg normális ha 4 hete köhög a kisfiam?

4 éves kisfiam június 4-e óta köhög. 6-án kiderült asztmás, mert elõtte volt orrmandula mûtétig volt állandó erõltetett köhögése, ez a mûtét óta megszûnt. Köhögése csak betegség esetén volt. 7-én mandulagyulladása lett, ami gyakorlatilag azóta sem múlt el. Fül-orr-gégész többször látta, most persze viszem újra. Volt torokváladék tenyésztése 2 hete, negatív lett. Augusztusban (5-én) kiveszik a garatmanduláját gyakori mandulagyulladás miatt (hallásproblémák is vannak és már ízületi is )

Legjobb válasz:
Asztma, allergia, toroknál lefolyó váladék, hurutos betegség, nagyon száraz levegõ mind-mind okozhat köhögést. Én abban látom a problémát, hogy nincs kikezelve szerintem a fiad. Illetve a másik, hogy köptetõt abban az esetben kell adni egy gyereknek, ha van váladék lerakódás. Ha nincs és natúrba adsz neki köptetõt, akkor az erõlteti a köhögést. Tehát irritálja a gyerek szerveit, nyálkahártyát és köhögésre ingerli. Tehát ha nem indokolt a köptetõ, akkor nem szabad neki adni. Próbáljátok meg, hogy hideg párás levegõt biztosítok a lakásban, mert arra javulni szoktak az ilyen köhögések. És valóban, ha egy gyereknek légúti megbetegedése, fertõzése van, úgy nem mûtenek. Tehát ki kell kezelni a gyereket és akkor mûtenek. De ha a fiadnak jelenleg nem kórokozó okozza a betegséget, hanem allergia, asztma, akkor az nem kizáró ok. Mert akkor nem kórokozó miatt folyik az orra, köhög. Azért veszélyes egyébként betegen az altatás, ugyanis altatáskor a lélegeztetés miatt egy csövet dugnak le az ember torkán és ha valakinek valamilyen fertõzése van, akkor azt a fertõzést leviszik tüdõhöz és nagy bajt csinálnának vele. Illetve egy beteg embernek, gyereknek ilyenkor gyenge az immunrendszere, így egy mûtétet sem viselne jól, vagy olyan vészes helyzetben nem is viselné el.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Asztma, allergia, toroknál lefolyó váladék, hurutos betegség, nagyon száraz levegõ mind-mind okozhat köhögést. Én abban látom a problémát, hogy nincs kikezelve szerintem a fiad. Illetve a másik, hogy köptetõt abban az esetben kell adni egy gyereknek, ha van váladék lerakódás. Ha nincs és natúrba adsz neki köptetõt, akkor az erõlteti a köhögést. Tehát irritálja a gyerek szerveit, nyálkahártyát és köhögésre ingerli. Tehát ha nem indokolt a köptetõ, akkor nem szabad neki adni. Próbáljátok meg, hogy hideg párás levegõt biztosítok a lakásban, mert arra javulni szoktak az ilyen köhögések. És valóban, ha egy gyereknek légúti megbetegedése, fertõzése van, úgy nem mûtenek. Tehát ki kell kezelni a gyereket és akkor mûtenek. De ha a fiadnak jelenleg nem kórokozó okozza a betegséget, hanem allergia, asztma, akkor az nem kizáró ok. Mert akkor nem kórokozó miatt folyik az orra, köhög. Azért veszélyes egyébként betegen az altatás, ugyanis altatáskor a lélegeztetés miatt egy csövet dugnak le az ember torkán és ha valakinek valamilyen fertõzése van, akkor azt a fertõzést leviszik tüdõhöz és nagy bajt csinálnának vele. Illetve egy beteg embernek, gyereknek ilyenkor gyenge az immunrendszere, így egy mûtétet sem viselne jól, vagy olyan vészes helyzetben nem is viselné el.
A kérdező hozzászólása: A fül-orr-gégészével beszéltem telefonon. Azt mondta köhögése lehet asztma miatt, viszont a mellkasi fájdalom ijesztõbb inkább. Szerdára van idõpontunk, akkor elküldi röntgenre. Sajnos a gyerekorvos miatt sok gond volt. A beutalókért harcot kell vívni. Mandulamûtétet is ellenezte pedig a hallásával is baj volt, allergia miatt 1 évig nem adta ki a beutalót és nesze asztmás, most meg ez. Régebben is mikor sokáig köhögött volt már arcüreggyulladása, kezdõdõ tüdõgyulladása. Csak ezért aggódok..
miért nem váltasz gyerekorvost ha nem jó a mostani ?
Nekem is az volt az elsõ gondolatom, hogy abba kellene hagyni a köptetõ szedését. Attól is simán fájhat a tüdeje, hogy hetek óta erõlködik. Engem is meglepett, nekünk tavasszal mondta ezt a háziorvos, amikor az egész család ágynak esett ilyen influenza-szerû, 40 fokos lázas-taknyos-köhögõs nyavalyával. Figyelmeztetett, hogy csak pár napig szedjük a köptetõt, amíg valóban felszakítja a hurutot, ha már nem jön fel az a "takony", onnantól csak árt, mert köhögésre ingerel.

Az normális ha 4 év után is ha hozzámér vagy csak hozzám bujk a feleségem nekem már áll?

Legjobb válasz: Örülj neki. Az azt jelenti, hogy még mindig szeretitek egymást.

Örülj neki. Az azt jelenti, hogy még mindig szeretitek egymást.
kb ez lenne a normális.. én is ilyen kapcsolatra vágyom.
Igen ez normális, és azt jelenti hogy szexuálisan vonzodtok egymáshoz és még szeretitek egymást ennyi év után is.
, , Éveken át, rutinból...?" o.O attól, hogy egy emberrel vagy, még lehet változatos szerintem sok éven keresztül is. Sok helyen még a nagyszülõk is , , megkergetik egymást az asztal körül". :D Mi így mondjuk.
#4: Én írtam a 15 évet! 38 vagyok én is ... kb. 35-40 nõvel volt kapcsolatom életem során, tehát van összehasonlítási alapom ... sajnálom #4-es, amit írtál az a Te szegénységi bizonyítványod :-P
Normális. :) Párommal is így van, mindig arra gondolok, hogy milyen aranyos. :D
15 év után is, hacsak meglátom hátulról, meztelenül, ahogy mondjuk a fürdõbe megy, már áll :-P De nemrég beszaladtam a munkahelyére és megláttam, hogy egyedül van az irodában, máris állt :-D ... de ott most nem hagyta magát :-(
nehéz elhinnem hogy x év után áll úgyanarra anõre legyen az akármilyen egy max 2 év után kiismered elõbb utóbb megunod..nem hiszem hogy a bennünk élõ legõsibb genetikai kód elnyomható ez a fajfentartás ill az életbenmaradás.le kell varrni annyi nõt amennyit csak lehet.évekig egy mellett számomra maga lenne a nyomor..38 vok tudom mit beszélek..egyik olyan mint a másik ott a rés az egiken ahol amásikon de picit jellemben szokásokban viselkedésben reakcióban kicsit más ha kiismerti az ember megunja..éveken át ugyan az rutinból..hát nem tudo, aki irta a15 éevet annak amaximális tiszteletem
szeretethez semmi köze várj még 2 évet..vagy egy felet..lesz ez máshogy is ne aggódj az ember nem monogám
Persze normális, Ez minden házasságban így van:)
1-eske Ez csak kémia, és nem szeretet:DD
de jó, hogy ilyenrõl is hallani !!! :) )) 26/n
az tök király! én irigyellek.

Normális ha 4 hete nem menstruáltam? Nem értem ez egyátalán probléma lehet? Terhes biztos nem lehetek. Mivel soha senkivel nem voltam még ágyba.

12. éves lány vagyok.Már négyhete nem volt meg.Aggodok ezért mert nem tudom mi a bajom.Most nyáron algusztus 12.-én nyaraltunk és akkor volt meg egész hétfőtől vagyásrnapig.És azota még nem jött meg. Nem tudom mi tévő legyek.Talán forduljak orvoshoz?Soha nem voltak ilyen problémájim nem értem.Aki segit nekem köszönöm elöre is.

Legjobb válasz: Teljesen természetes ez így, hónapokig is kimaradhat, majd 17 éves korodra kellene beállnia. 12 évesen még szép, hogy nem voltál fiúval!

Teljesen természetes ez így, hónapokig is kimaradhat, majd 17 éves korodra kellene beállnia. 12 évesen még szép, hogy nem voltál fiúval!
Semmi gond. Még az sem lenne gond ilyen fiatalon, ha hónapokig maradna ki a menstruációd.
A 28 napos ciklus még felnõtt korban sem olyan gyakori.
Az elsõ 2 válasz írója vagyok. Semmit nem kell tenned, csak megnyugodni, hiszen nincs semmi baj!!!
Normális, még az is az lenne ha több hónapig nem jönne! 17, 18 évesen már rendszeres lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nagyon meg voltam ilyedve.Már gondoltam hogy szólok anyukámnak hogy froduljunk orvoshoz. Mert azt hitem nem normáslis de mostmár meg nyzgotam. Nagyon köszönöm mindenkitõl. :)
jaaaj ez aranyos :) teljesen normális. a te korodban még a 35 napos ciklus is normális lenne, sõt az is ha kimaradna 1-2 hónapig. idõ kell amíg teljesen beáll. nekem kb 2 év után állt be 29-32 naposra. (bár vizsgaidõszakban a stressz miatt volt már 37 napos ciklusom is)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen már nagyon meg ilytem.Nagyon köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Ohh nagyon köszönöm kedves válaszolok.! :DD Nagyon köszönöm. :)

Szerintetek az normális, ha 4 órán át nem lankad le? Nincs valami túltengés?

Legjobb válasz: Apám mondta, hogy mikor katona volt, neki két évig egyfolytában állt...

Apám mondta, hogy mikor katona volt, neki két évig egyfolytában állt...
atyaég!!! bár a pasim is kerülne ilyen helyzetbe!!!
az eléggé sok...XD tultengés nincs, csak ki vagy éhazva a p*nára...:P
Rendben, ahogy akarod!
A kérdező hozzászólása: De, ha akarom elmegyek fél óra alatt is. Szóval inkább büszkélkedek, hátha valaki igénybe vesz. Ne aggódjatok!!!
Egyáltalán nem kedves mac8! A saját hülyeségeden röhögsz! Olvass egy kicsit utána a témának! Nem akarom, hogy a kérdezõ még jobban szorongjon, ezért nem fejtem ki itt neked, hogy mi történik, ha a péniszbõl nem távozik meg- felelõ idõben a merevedéskor belé került vér! Kedves kér- dezõ, neked azt üzenem, mielõbb fordulj orvoshoz! Nem rendjénvaló, amit leírtál!
#12: a rögképzõdés bizony reális veszély, ha nincs rendes keringés, márpedig pár óra után ezzel számolni kell, asszem 3-4 órát mondanak a dokik. ha hitetlenkedsz olvass utána. nem véletlenül kellett naponta szúrnom magam, mikor hónapokig kötés volt a lábamon.
"Ha pang benne a vér, elõbb-utóbb megalvad" LOL! Ez mekkora poén!
Mutasd meg orvosnak, mert ennyi idõ alatt már rég ki kellett volna ürüljön belõle a vér. Ha pang benne a vér, elõbb-utóbb megalvad és abból nagy bajok lesznek!
Nem vettél be teljesen véletlen egy egész doboz viagrát mostanában?
2 évig mi? :D
Azt, hogy lehet hogy 2 évig??? Úristen!!
Normális. Volt, hogy 2 napig járkáltam álló farokkal, de ha pár napig nincs partnerem és tudom, hogy mikor lesz, akkor a randi elõtt egy nappal már biztosan folyamatos merevedésem van ...
Húzzál orvoshoz!
nekem eddig 1 óra volt a max de ált 15-20 perc alatt lelankad...
Nem, nem normális. Súlyos orvosi következményei is lehetnek.
LOL!! És elárulom, ismét a Ti hülyeségeteken röhögök és egyre jobban okostojások! Egy kis anatómiával nem ártana foglalkozni, vagy hiányoztál éppen? Merevedés közben is van vérkeringés a péniszben :-P Ezt nem mondta senki? Azaz nem pang benne a vér! És innentõl az alvadásos, vérrögös mesétek bukott! Egyébként szexuális izgalom nélküli állandó merevedést vérrög is tud okozni. De ebben az esetben a vérrög a kiváltó ok és nem a folyamodvány. A folyamatosan merev pénisz kb. egy nap után okozhat maradandó problémát, akkor már érdemes orvoshoz fordulni vele. (Ja és egyébként fõleg impotenciát okoz ilyenkor :-P). Szóval utálom az olyan válaszadókat akik tudatlanul is osztják a hülyeséget a kérdésekre. Miért nem olyanra válaszolsz amit tudsz is? Minek mindenben belepofázni tudatlanul is?

Normális, ha 4 hetes kisfiamnak hámlik a bőre?

Legjobb válasz: Nem száraz egy kicsit? Fürdetéskor tegyél egy kis babaolajat a fürdõvízbe.Attól mindig helyrejön az én kislányom bõre is.

Nem száraz egy kicsit? Fürdetéskor tegyél egy kis babaolajat a fürdõvízbe.Attól mindig helyrejön az én kislányom bõre is.
Ilyen pici babáknál gyakran elõfordul. Én fürdetés elõtt 10 perccel bekentem a hámló részt babaolajjal, pár nap alatt rendbe jött.
A kérdező hozzászólása: Én is kenem minden fürdés elött. Elösször a pici lába és karjai hámlottak, most pedig a hajlatok ( nyaka, hónalj). Anyukám szerint ez teljesen normális, viszont egy ismerõsöm tegnap rámhozta a frászt, hogy nem szabad Johnson's termékeket használni mert az nem jó a picinek. Ezt a gyerekorvos és a védõnõ sem mondta. És az elsõ gyermekemnél is ezt használtam, és semmi baj nem volt.
Egyrészt valóban normális, semmi problémát nem okoz, csak kenni kell, mert száraz. Másrészt a Johnsons termékek valóban sok babának szárítják a bõrét. Lehet, hogy az elsõ babád bírta, õ meg nem. Próbáld gyógyszertári fürdetõkenõccsel fürdetni úgy, hogy fürdés elõtt bekened vele, aztán tiszta vízzel lemosod. A száraz bõrû babáknak ez a legjobb! (De azért ne ijedezz, a Johnsonstól sem lesz baja, csak kiszárítja a bõrét, de nagyobb gondot nem okoz.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Beszéltem a védõnõvel és holnap megnézik a gyerekorvossal. Azt mondta, hogy ma csak babaszappannal fürdessem õt.

Az normális, ha 65 fokos a magok hőmérséklete a 4. mag aktiválásával, de a proci hőmérséklete pedig csak 35 fokos? (AMD Athlon II X3 450) THX a válaszokért.

Legjobb válasz: Azért tiltották le a 4-dik magot mert nem volt megbízható. Jelen esetben szerencséd van ha csak a melegedés a gond. Ez azért van mert biztos azt a magot használja alapként. Ha a másik 3-at nem terheled és alapjáraton 65 fok, akkor az nem normális, vagyis gond van a maggal. Nem mindig poénból tiltják le a magokat. Amúgy 3 mag is gyors. Teszteld le valamilyen progival és ha stabilan mûködik, akkor jó, de ha beszakad vagy valami nem stimmel, szal melegedik vagy vmi ilyesmi, akkor le kell tiltani.

Azért tiltották le a 4-dik magot mert nem volt megbízható. Jelen esetben szerencséd van ha csak a melegedés a gond. Ez azért van mert biztos azt a magot használja alapként. Ha a másik 3-at nem terheled és alapjáraton 65 fok, akkor az nem normális, vagyis gond van a maggal. Nem mindig poénból tiltják le a magokat. Amúgy 3 mag is gyors. Teszteld le valamilyen progival és ha stabilan mûködik, akkor jó, de ha beszakad vagy valami nem stimmel, szal melegedik vagy vmi ilyesmi, akkor le kell tiltani.
4 magra már szerintem kevés a Freezer 7. volt olyanom, csak erõlködve (értsd: magas fordulaton) tudta rendesen hûteni.
Szerintem a 7-es is megteszi. Nyugodtan vedd azt.
A kérdező hozzászólása: vagy talán ez is megteszi ? Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2
A kérdező hozzászólása: köszi szépen. egy Arctic Cooling Freezer 13 Pro szerinted megteszi ?
Egy próbát megér. Veszíteni nem fogsz...
A kérdező hozzászólása: szóval akkor vegyek egy hûtõt és jól fog mûködni .
Túl nagy az eltérés, így szerintem nem reális. Ami a 35-öt méri, az rosszul méri.
A kérdező hozzászólása: most próbálgatom az intel burn test-el, 100%-on a kupakhõ nem megy 35 fok fölé, de viszont a magoknak 70-71 fokot ír. most akkor a magok hõmérséklete nem reális? ha nem akkor vettem egy tökéletesen mûködõ 4 magos procit egy 3 magos áráért ?
A kérdező hozzászólása: igen, én is pontosan erre akartam célozni.
ez nagyon gyártástechnológia-függõ. ha jó a gyártás, akkor kevés selejt van. ha ehhez nagy kereslet párosul (a letiltott magos procikra, mint a phenom II X2 és X3), akkor nagyobb a valószínûsége, hogy teljesen hibátlan chipet adnak el letiltott magokkal.
Igaz, de sok esetben azért tíltják le mert nem ment át a teszteken és nem szeretnék kockáztatni a pröci épségét, nameg hogy bocsájthatnának áruba selejtes terméket...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! am. nem biztos hogy azért tiltják le a 4. magot mert nem megbízható, régebben olvastam róla hogy vannak olyan procik amiknél tökéletesen mûködik a 4. mag aktiválásával mert nem mindegyik van azért letiltva mert nem megbízható.
unlock esetén a legtöbb lap szarul méri a cpu hõfokokat, általában a kupakhõ a reális. egyébként 65-nél én se nagyon hagynám jobban melegedni, a SOI chipek nem szeretik a magas hõmérsékletet.
Egyébként ha a jelenlegi 65 foktól feljebb megy, akkor gond lesz vele és sérülhet a proci. Szerintem nem éri meg ilyen veszélynek kitenni. Amúgy se nagyon tudtad volna kihasználni a 4 magot. Elég oda 3 is.
A kérdező hozzászólása: aha, köszi, szerintem akkor maradok a drágábbiknál, az biztosan lehûti.

Az normális, ha éppen úgy jön ki és csak pár órát tudok aludni (4-5) - pedig előtte teljesen kipihentem magam -, akkor mindenem fáj, a szemem csupa vér, és hasmenésem van?

másnál is van ilyen a kevés alvástól? pl ma három órakor aludtam el és reggel 8kor már fel kellett kelnem mert dolgom volt, nem csak most el?ször vannak ilyen tüneteim. :|

Legjobb válasz: szia! az tény és való hoyg napi 8-10 órás alvásra szüksége van a szervezetnek.a 4-5 óra kevés normális hoyg oylan tüneteket produkálsz én mondjuk émelygek levert vagyok a szemem karikás ,de nagyon nem tesz jót a szervezetednek!

szia! az tény és való hoyg napi 8-10 órás alvásra szüksége van a szervezetnek.a 4-5 óra kevés normális hoyg oylan tüneteket produkálsz én mondjuk émelygek levert vagyok a szemem karikás , de nagyon nem tesz jót a szervezetednek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!