Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha 2 hónapos korban (3 db)

A kérdező hozzászólása: Azt még kifelejtettem, hogy 4 hónaposan pedig ortopédiai vizsgálaton voltunk, az a lelet is negatív.
Hát nem akarom én bántani az orvosokat, de nem elég alaposak, szerintem... Kislányomnál is mindent rendben talált, mégis 3 hónapos korától 1 éven át hordanunk kellett dévény terápiára. Egyéb más okok miatt nekünk rendszeresen járni kellett a neurológushoz és említettem neki, hogy járunk terápiára. Nos látnod kellett volna a mérges fejét, mert ugye akkor már egybõl gondolta, hogy voltunk egy másik orvosnál is.
az en lanyom spasztikus izomzattal szuletett ami 2 honapos koraban egyertelmuen latszott rajta. 4 honapos kora ota jarunk devenyre nem tudom mi lenne ha nem jarnank. ha nyugtalan vagy es vannak jelek a nem megfelelo izomtonusra akkor vidd el masik neurologushoz is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igazából neurológián a Margit kórházban voltunk (Szent János most már azt hiszem), és úgy tudom ott elég jó szakemberek vannak. Vagy esetleg tudnál még ajánlani vkit? Tudom, hogy a Dévény módszer nagyon jó, de sajnos az a tapasztalatom, hogy elég pénzéhesek a gyógytornászok, ha kell ha nem, azt mondják, hogy kell a módszerük. De ha tudtok ajánlani olyan Dévényest, aki objektív, nem a pénz számít, azt is nagyon megköszönném.
Én tudnék ajánlani olyan dévényest, de csak itt teljesen keleten. Gondolom azért meg nem jönnél el ide. Elsõ voltam

Normális, ha a 2 hónapos korban kapott oltástól a baba betompul?

Tegnap kaptuk délbe azóta csak eszik kb fél órát van fennt és alszik. Pont 1 napja hogy kaptuk. Ez Normális?VAgy a melegfront is rátesz?

Legjobb válasz: Az én babám a 2 hónapos oltásnál 2 napig nyûgös volt és alig aludt..., szerintem inkább a front.

Az én babám a 2 hónapos oltásnál 2 napig nyûgös volt és alig aludt..., szerintem inkább a front.
Szerintem a kettõ együtt okozza. Oltás és front.
Az én babám is ilyen volt.Lehet front is de akkor nem csak most viselkedne így.Nálunk a háromhónaposnál már átaludta az éjszakát és az oltás után egy hétig este 5 órakor elaludt másnap reggel 7-ig.nappal evett tisztába tettem és aludt

Normális hogy az 5 hónapos kislányom reggel 6 kor kell fent van 2 órát és utána ha elalszik bombával sem lehet felébreszteni 2-3 órán keresztül?

Legjobb válasz: Ha rendszeresen nem alussza végig az éjszakát vagy ha reggeli után csinálja ezt akkor szerintem nincs ebben semmi, bár nem vagyok szülö. V. Zoli.

Ha rendszeresen nem alussza végig az éjszakát vagy ha reggeli után csinálja ezt akkor szerintem nincs ebben semmi, bár nem vagyok szülö. V. Zoli.
Sok baba így mûködik. Az enyém is, csak õ nem alszik délelõtt 2-3 órát, csak 1-1, 5-t. A délelõtti és délutáni alvás átlagosan 3, 5 óra egy 5 hónaposnál, de lehetnek egyéni különbségek. Másfél-két éves korára elég sok baba már leszokik a délelõtti alvásról, és csak a délutáni marad.
Tisztára mint az én fiam! Ugyan ezt csinálta! Reggel 6kor vidáman ébredt, kaja, utána nekiállt játszani. Most 7hós, és egyszer csak, egyik napróla másikra a reggeli kaja után befordult és aludt tovább 9-10-ig. Most ez van, úgyhogy ne aggódj, majd elmúlik.
Nálunk szó szerint ugyanez van pár hete. Reggel 6-kor felkel, vége az éjszakának, nevetgél, játszik, ficereg, megetetem, aztán két óra múlva úgy bealszik, hogy csak na! És annyira mélyen alszik, hogy bármit csinálhatok itthon, meg sem moccan a zajra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!