Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha 1 (295 db)

18-19évesen még normális ha 1-2hetet késik a menzesz? Ha eddig nem élt valaki nemi életet, csak úgy 1-2hónapja, akkor a szex miatt késhet a menstruáció? Itt. Nem feltétlenül a terhességre gondolok, hanem pl. védekezés mellett (óvszer)

Legjobb válasz: ha korábban is késett, akkor lehet normális. De ha csak most elõször, akkor megnyugtatásképpen menj el az orvoshoz, hogy kiderüljön,mi miatt késik. 1-2 hét azért sok idõ

ha korábban is késett, akkor lehet normális. De ha csak most elõször, akkor megnyugtatásképpen menj el az orvoshoz, hogy kiderüljön, mi miatt késik. 1-2 hét azért sok idõ
A kérdező hozzászólása: Most tartok a 6.napnál.Múlt hónapban is 5-6napot késett.
Miért késett ennyire?

Szerintetek normális ha 1 évvel szoptatás után is van elõtej?

Csak nyomásra jön mindkét mellembõl 1-1 csepp. Ha babát szeretnék akkor ez befolyásolhatja? Peteérésem elvileg van (pozitív ovu teszt + tünetek alapján), ciklusaim rendszeresek.

Legjobb válasz: Ha szoptatás óta folyamatosan van és nem csak egy ideje jelentkezett, akkor normális lehet, mert nem apadt el teljesen.

Ha szoptatás óta folyamatosan van és nem csak egy ideje jelentkezett, akkor normális lehet, mert nem apadt el teljesen.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál, azt mondta teljesen normális h ez van, akkor jelent problémát, ha bekavar a progeszteron termelõdésbe, amitõl nincs ovuláció. Szerencsére nekem pont most van, amit uh-val meg is erõsített. Ha nem lenne van rá gyógyszer.
A kérdező hozzászólása: Persze, holnap megyek hozzá!
Megírnád majd légyszi, hogy mit mondott a doki?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz! A magam megnyugtatása végett beszélek a dokimmal. Remélem nálam sem lesz emiatt probléma.
Ugyanez van nálam is, több, mint egy éve nem szopott már a fiam, mikor még mindig jött nyomásra a tej. Most újra babát várok, az eredményeim jók, úgyhogy semmi baj, ezek szerint van ez így :)
Szerintem abból semmi gond nem lehet, ha csináltok egy vérvételt. Én is kértem, ugyanilyen tünet alapján, nem mutatott különösebb eltérést. Rendszeres a ciklusom, elvileg ovu is van, de azért nem árt tudni, hogy hányadán állunk. Engem megnyugtatott az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Jujj de jó ezt hallani! :) Köszönöm kedves utolsó!
Nekem is ilyen volt, és én is szerettem volna kistesót, és beszéltem errõl az orvossal, mondta, ha rendszeres a ciklus, ha van peteérés, akkor nem gond. És jött is öcsike. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Ezt sajnos nem tudom, csak most vettem észre. Mielõtt megjött nagyon feszült a mellem, így derült ki. Ha babát szeretnénk szerinted érdemes errõl orvossal konzultáni?
JÓ, hogy megírtad :)

Az normális, ha 1 hónapos babánk a hasáról a hátára tud már fordulni?

Legjobb válasz: Miért ne lenne normális..??? Azért van , mert túl fejlettek az izmai, de ez nam baj. Einstein is azért lett híres, mert túl fejlett volt az agya, ezzel nem aggódni lehet, legfeljebb dicsekedhetsz, ha akarsz, de szerintem azt a többi anyuka nem úgy értékeli. Örülj neki, hogy látod az erõs fejlõdést. Kis terminátor babád van, ennyi!

Miért ne lenne normális..??? Azért van , mert túl fejlettek az izmai, de ez nam baj. Einstein is azért lett híres, mert túl fejlett volt az agya, ezzel nem aggódni lehet, legfeljebb dicsekedhetsz, ha akarsz, de szerintem azt a többi anyuka nem úgy értékeli. Örülj neki, hogy látod az erõs fejlõdést. Kis terminátor babád van, ennyi!
Igaz az én lányom most 6 hetes , de õ is tegnap a hasáról hátra fordult.Én sem akartam hinni a szememnek , de ezek a mai gyerekek tényleg mindenben elõre vannak.Üdv.
igen normális az enyém is ennyi volt mikor elõször átfordult, most lassan 5 hós, de a hátárol hasra az istennek se akar megfordulni:) :)

Az normális ha 1-2 hetet csúszik a menszeszem?

14 éves vagyok és már 2 éve menstuálok ! Nem állt még be a menszeszem de nem szokott hónapokat kihagyni ! De most viszont egy hete meg kellet volna jönnie , de még semmi !

Legjobb válasz: Egyrészt: két év alatt nem áll be. Másrészt, én voltam nõgyógyászaton, csak ultrahangos vizsgálat volt, meg két külön orvossal egy-egy beszélgetés, ahol elmondtam, hogy 31-35 naposak a ciklusaim, de sokszor késik akár 1-másfél hetet, és nem csináltak belõle gondot. Ha jól emlékszem, elmondták, hogy hormonális okokból van ez és nem gond. Szóval Nálad fõleg nincs gond. Meg fog jönni! Csak akkor kellemetlen, ha elvbõl nem használsz tampont és/vagy elvbõl nem mész tamponnal vízbe, mert akkor most jó sokáig nincs strand. Én ilyen téren konzervatív vagyok, tehát nálam most két hét úszás kimaradt.... 18/L

Egyrészt: két év alatt nem áll be. Másrészt, én voltam nõgyógyászaton, csak ultrahangos vizsgálat volt, meg két külön orvossal egy-egy beszélgetés, ahol elmondtam, hogy 31-35 naposak a ciklusaim, de sokszor késik akár 1-másfél hetet, és nem csináltak belõle gondot. Ha jól emlékszem, elmondták, hogy hormonális okokból van ez és nem gond. Szóval Nálad fõleg nincs gond. Meg fog jönni! Csak akkor kellemetlen, ha elvbõl nem használsz tampont és/vagy elvbõl nem mész tamponnal vízbe, mert akkor most jó sokáig nincs strand. Én ilyen téren konzervatív vagyok, tehát nálam most két hét úszás kimaradt.... 18/L
Nem gáz. ÖRülj neki.

Normalis, ha 1 majdnem 3 eves gyermek-fiu, nem tud meg beszelni? Hiaba tanitom, mondokazok, kesztetem, h mondja, de megsem, ha mond is par szot azt is nagyon erthetetlenul.

pl.viz-gi,vonat-gigi.rongy-go.van ami nem is hasonlit,es ha nem tudom ertelmezni,agreszziv lesz,hogy nem ertem.van azert par szo,amit tisztan es szepen tud mondani.de ez akkor is kevesnek mnösul-van ra esely,hogy 3 eves korban egyxszercsak rendesen fog beszelni.mert 2 eves kora ota ez van,azota nem haladunk.logopediara 3 evesen megyunk.januarba lesz 3 eves.

Legjobb válasz: nem igaz hogy nincs értelme menni logopédushoz, mert a logopédus beszédINDÍTÁSSAL is foglalkozik úgynevezett megkésett beszédfejlõdésû csoportban, nem csak beszédhibával. Én fiam 2.5 évesen kezdett beszélni nagyon nem érthetõen és utánozni is csak akkor kezdett engem. Ugyanígy dührohamot kap/kapott ha nem értjük mit szeretne. 3 éves korától beszédindítós csoportba járt illetve külön foglalkozott vele logopédus (közben végigjártuk a szokásos utat, gyógypedagógus, nevelési tanácsadó, vadaskert alapítvány, gyerekorvos, neurológus, audiológia hogy nem e nagyothalló vagy nem autista e stb.) Ezek közül egyik se bizonyosodott be. Most 5 éves még vannak gondjaink igen. Továbbra is járunk logopédushoz, illetve tornára (ami mondjuk sokat nem segített de van akinek segít). Te se hagyd annyiban, "rágd" az óvónénik, gyerekorvos fülét hogy adjanak beutalót stb. A nev.tant. magadtól is megkeresheted.

nem igaz hogy nincs értelme menni logopédushoz, mert a logopédus beszédINDÍTÁSSAL is foglalkozik úgynevezett megkésett beszédfejlõdésû csoportban, nem csak beszédhibával. Én fiam 2.5 évesen kezdett beszélni nagyon nem érthetõen és utánozni is csak akkor kezdett engem. Ugyanígy dührohamot kap/kapott ha nem értjük mit szeretne. 3 éves korától beszédindítós csoportba járt illetve külön foglalkozott vele logopédus (közben végigjártuk a szokásos utat, gyógypedagógus, nevelési tanácsadó, vadaskert alapítvány, gyerekorvos, neurológus, audiológia hogy nem e nagyothalló vagy nem autista e stb.) Ezek közül egyik se bizonyosodott be. Most 5 éves még vannak gondjaink igen. Továbbra is járunk logopédushoz, illetve tornára (ami mondjuk sokat nem segített de van akinek segít). Te se hagyd annyiban, "rágd" az óvónénik, gyerekorvos fülét hogy adjanak beutalót stb. A nev.tant. magadtól is megkeresheted.
igen is vidd logopédiai foglalkozásra logopédus majd tud segiteni rajta , plusz torna , én fiam se beszélt ennyi idösen logopédos foglalkozott vele és füll-orr-gégészhez is elvitük , és kiderült tul nagy a mandulája ugyhogy kiveték és jobb lett de logopédus a mai napig kell neki.
szerintem ne aggódj túlságosan! Nálunk az oviban volt olyan 3 éves, aki kb annyit beszélhetett mint a fiad és volt olyan, aki megmagyarázta hogy mûködik a lendkerekes autó...eltelt lb fél év és a nem beszélõ is szépen felzárkózott. A logopédia biztos segíteni fog, és igen, nagyon hamar akár hetek alatt is beindulhat a beszéd.
majd a logopédus megmondja, mi a teendõ
Szia! Ne aggódj! A megkésett beszédfejlõdés nagyon gyakori a mostani gyerekeknél. Logopédiára nem értem, miért mentek, nekem egy logopédus azt mondta, haogy 5 éves kora elõtt teljesen felesleges egy gyereket ilyesmivel nyaggatni, mivel nem érti meg, hogy a logopédus pontosan mit akar tõle. Amennyiben a kéréseidet, utasításaidat teljes mértékben megérti és végrehajtja, addig nagy baj nincs. A szomszédunkban lakó kissrác ötéves kora óta beszél rendesen, nincs vele semmi gond, most második osztályos és igen jól teljesít, semmiben sincs lemaradva a társaitól. Remélem, segítettem.

Milyen könnyen estek szerelembe? Normális ha 1 hónap járás után még mindig nem érzek szerelmet, csak vonzodást?

Legjobb válasz: 2. vagyok Nem értem a lepontozás okát. Nem értettem a kérdésed, ezért kérdeztem vissza. Ha vonzódsz hozzá, de nem vagy szerelmes, miért nem tartotok még az ismerkedés szintjén? A párod is tud róla, hogy nem vagy szerelmes? Mert ha nem, akkor nem fair vele szemben, mert csak hitegeted. Mi lesz, ha nem alakul ki benned szerelem? Eldobod és kész? Az nem számít, hogy õ mit érez?

2. vagyok Nem értem a lepontozás okát. Nem értettem a kérdésed, ezért kérdeztem vissza. Ha vonzódsz hozzá, de nem vagy szerelmes, miért nem tartotok még az ismerkedés szintjén? A párod is tud róla, hogy nem vagy szerelmes? Mert ha nem, akkor nem fair vele szemben, mert csak hitegeted. Mi lesz, ha nem alakul ki benned szerelem? Eldobod és kész? Az nem számít, hogy õ mit érez?
Miért jársz vele, ha nem érzel szerelmet?!
szerintem normális én is nehezen esek szerelembe bár már volt rá példa hogy hamar szerelmes lettem:) ))
A kérdező hozzászólása: Én nem szoktam pontozni senkit, ugyhogy a lepontozás se én voltam.. Nagyon kedvelem a sárcot, és jó vele de volt már pár csalódás az életemben és estem már pofára a szerelem miatt.. Félek hogyha beleszeretek valakibe akkor csalódok.
Köszi 12. Egyetértek veled. Én is ezt próbáltam elmagyarázni, de másodszorra is lehúztak... :D
Amúgy én sem értem a 2-es mért lett lepontozva. Mért jár valaki egy emberrel, ha nem érez szerelmet??? A vonzódás más. Vagy komolyan nem tudják felérni ésszel az emberek, hogy mi a különbség a kettõ között? Elszomorító.
Én mondjuk akkor járok valakivel, ha SZERELMES vagyok. Csak szimplán vonzódni sok emberhez lehet. Egy párkapcsolatnak épp, hogy a szerelemrõl kéne szólnia (normális esetben). A vonzódás nem egyenlõ ezzel.
Én a legelejétõl éreztem vonzódást, utána mikor megismertem jobban akkor szerelmet.:)
mondjuk kiválthassa egy romantikus kirándulás kettesben egy csók érintés meghitt pillanat :)
hát a szex eléggé meglendítette...
A kérdező hozzászólása: de mi volt az ami kiváltotta bennetek azt hogy tényleg szerelmesek vagytok?
sztem még nincs gáz, nekem is olyan 1, 5-2 hónap után jött, de azért gondolom nem teljesen közömbös már. ha még egyáltalán nem indult meg semmi, az lehet baj.
én elsõ csók után :)
Én két hónap után lettem szerelmes (addigra realizálódott bennem, pontosan mit is jelent Õ nekem), de akkor nagyon :) Párom egy hónap után vallott szerelmet, neki gyorsabban ment.
Még nem sikerült túltenned magad teljesen az elõzõ kapcsolaton, azért van ez. Szerintem addig nem kéne belemenned új kapcsolatba, amíg bizonytalan vagy, mert más nem tudja rendbe tenni a lelki világod, csak Te magad és amíg ezt nem teszed meg, nem fogsz tudni feloldódni senki mellett sajnos :( Ez persze idõbe telik, de megéri kivárni, hidd el.

Az normális, ha 1 napig tart a menstruáció?

Legjobb válasz: nem. vagy terhes vagy, vagy valami más gond van, csinálj egy tesztet, ha negatív akkoris orvos, és ha pozitív akkoris :) soksikert

nem. vagy terhes vagy, vagy valami más gond van, csinálj egy tesztet, ha negatív akkoris orvos, és ha pozitív akkoris :) soksikert
szerintem is. tesztelj!

Normális, ha 1 tablettát szedő nőnek a mensije 3 nappal előbb jön meg?

Mikor Triregolt szedtem (nyáron kellett abba hagynom) volt ugyanilyen próblémám.Stresszes voltam és 1 hétig(!) barna pecsételésem volt,majd 2 nappal el?bb megjött.

Legjobb válasz: Hát fura, amit írtál. Elsõ kérdésem az lenne, miért váltogatod iylen sûrûn a gyógyszert, Legalább 3 hónapot ki kéne várni vele, hogy jó e, ha nem , csak akkor váltani. Gyógyszernél szerintem nem túl jó, ha elõbb jön meg. Ha rendesen szedted és védette voltál, akkor nem eshettél teherbe. Menj el mindenképp orvoshoz, beszéljétek meg, mit kell tenni. Esetleg próbáld meg a hüvelygyûrût

Hát fura, amit írtál. Elsõ kérdésem az lenne, miért váltogatod iylen sûrûn a gyógyszert, Legalább 3 hónapot ki kéne várni vele, hogy jó e, ha nem , csak akkor váltani. Gyógyszernél szerintem nem túl jó, ha elõbb jön meg. Ha rendesen szedted és védette voltál, akkor nem eshettél teherbe. Menj el mindenképp orvoshoz, beszéljétek meg, mit kell tenni. Esetleg próbáld meg a hüvelygyûrût
szia! szerintem mindenképp menj el dokihoz. talán cysta is okozhatja ezeket a tüneteket.
szia én is így voltam az elözö ciklusban de nekem még a gyógyszerszedése ( utolso tab. bevétele elött) jött meg, barna pecsételgetés volt, amikor kellett akkor pedig rendes menstruáciom volt. De nekem ez a stressz miatt volt. Menj orvoshoz és nyugi
Menj orvoshoz szerintem, megnyugtat és elmondja, mit tegyél. Nyugi!
Irigylem a párod.
Irigylem a párod problémáit. Dehogy fogd vissza magad. Inkább keress egy férfit akivel kiélheted magad.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk õ sem túl szomorú miatta, azt mondta nem volt még ilyen barátnõje, csak nekem kicsit kellemetlen, hogy amig nekem 4-5 van , neki csak egy...vagy ne törõdjek ezzel?
A kérdező hozzászólása: Semmi gond a szexuális életünkkel, kiélem én vele magam rendesen, csak szeretném ha neki is több lenne.
Ne törõdj vele. Én is imádon nézni/érezni, ahogy a párom élvez, direkt vissza is fogom magamat, hogy többször is elélvezzen :) Hajrá, így tovább :) ))

Tényleg ez a normális ha 1 srác ezt csinálja?

lassan 2 éve van pasim, amikor nem volt pénzem akkor ? vett nekem 4 doboz cigit, azt mondta nem kell visszaadni. 1600 ft kb. most nekem van pénzem, és ? zseretne elmenni egy másik városba megvenni 1 kutyát, és azt mondta h ha én fizetném akkor ezzel megadnám a cigi árát. de sztem egy párkapcsolatban f?leg h lassan 2 éve vagyunk együtt, ez nem normális. én NÕ létemre belementem volna aba h elhívom vacsorázni meg pécsre ami 100km és vissza se kellett volna adnia. de ha ? 1600at visszakér akk elgondolkodtató h én fizessek e neki ezt meg azt úgy h nem kell visszaadnia...nah mindegy. a lényeg az h a barátn?mnek f?leg hosszútávú párkapcsolatban normális ha 1600at visszakér? meg ez az egész szitu normális?

Legjobb válasz: Nem kérnék vissza egy forintot sem senkitõl ha úgy adom hogy nem kell vissza adni... Ez... illetlenség, (durvább szó híján...).

Nem kérnék vissza egy forintot sem senkitõl ha úgy adom hogy nem kell vissza adni... Ez... illetlenség, (durvább szó híján...).
A kérdező hozzászólása: 10 ft
A kérdező hozzászólása: az utiköltségét kérte h fizessem neki és akk ezzel fizetem a 4 doboz cigi árát
És cask úgy nem fogadta volna el ha adod neki? lehet csak viccbõl mondta nem?
A kérdező hozzászólása: nem viccbõl mondta.
Akkor az sajnos nem jót jelenthet :S
10 ft a kutya? oO
A kérdező hozzászólása: aha. szinte ingyen elvihetõ. ezt egy netes oldalon találta, és gondolom azért írta azt a gazdája h 10 ft mert vmi árat kötelezõ beírni. de am ingyen van. csak sajnos az utiköltség nem ingyenes:(
Nagggyon szarrágó a srác. Csak pazarlod vele a fiatalságod legjobb éveit.
Ez nem normális dolog hogy vissza kér 1600ft-ot vissza kér. Am a kutyusmennyibe kerül ?:D
A kérdező hozzászólása: akiknek nincs agyuk azokra nem vagyok kíváncsi:D
Még ha csóró, akkor sem.
A kérdező hozzászólása: mert ha nem rég jöttünk volna össze akk azt mondom ok, de 2 év múlva is visszakéri ez már sztem sok....
hélllóóó.. hol lehet venni 4 doboz cigit 1600-ért?? kérem e címet :D amúgy nem, nem normális.
A kérdező hozzászólása: 400 forint 1 doboz szivarka. ismered???
A kérdező hozzászólása: és akk ki lehet számolni. jah de h pontosítsak 395
és mi lesz a kutyával te szívtelen ?
ja, arra nem gondoltam. azt nem szeretem. :( azért köszi.
Igen, a kutyával mi lesz? Ennyire szõrösszívû vagy?!
Ha azt mondja, hogy "légyszi, adj már 1600 ft-ot, mert le vagyok égve, és kéne a pénz buszra", akkor az még OK. de így nagyon nem normális, hogy két évre vissza jegyzi, hogy mennyit adott neked. 16F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!