Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha óra (143 db)

Mennyit kell aludnia egy 7 hetes babának? A ti babátok mennyi alszik? Normális, ha össz-vissz napi 10 órát alszik?

Sajnos egy fertõzés miatt nagyon aluszékony baba volt, még enni sem kelt fel. Úgy néz ki, talán sikerült legyûrni a betegséget (kop-kop), viszont most alig alszik. Egész nap fent van. Ha nem megyünk babakocsizni, akkor még ennyit sem alszik. Ez normális? Nem nyûgös különösebben, igényli a társaságot, de nem sír, nem fáj a hasa, egyszerûen nézelõdik, gügyörészget és élvezi ha a kezünkben van.

Legjobb válasz: valószinüleg normális. egyik barátnöm kisfia születésétöl nem alszik napközben max 1 órát. ö sem sir meg semmi csak nézelödik most már dumál (5 hónapos) Ök is nagyon aggódtak emaitt mert ugyebár elvileg egy ujszülött egész nap alaszik. De a gyerekorvos megnyugtatta õket hogy vannak iylen babák. Most ugy néz ki a napjuk hogy délelött délután alszik fél fél órát és éjjel 13 órát. közben egyszer eszik. Bár most kezd jönni a foga igy reggel korábban kel tehát nincs mindig meg a 13 óra. Még fejlettebb is a koránál mivel a sok ébrenlét miatt gyorsabban fejlödik, erre is azt mondta a gyerkorvos hogy telejsen érthetö hogy igy van. Több inger éri igy gyorsabban fejlödik.

valószinüleg normális. egyik barátnöm kisfia születésétöl nem alszik napközben max 1 órát. ö sem sir meg semmi csak nézelödik most már dumál (5 hónapos) Ök is nagyon aggódtak emaitt mert ugyebár elvileg egy ujszülött egész nap alaszik. De a gyerekorvos megnyugtatta õket hogy vannak iylen babák. Most ugy néz ki a napjuk hogy délelött délután alszik fél fél órát és éjjel 13 órát. közben egyszer eszik. Bár most kezd jönni a foga igy reggel korábban kel tehát nincs mindig meg a 13 óra. Még fejlettebb is a koránál mivel a sok ébrenlét miatt gyorsabban fejlödik, erre is azt mondta a gyerkorvos hogy telejsen érthetö hogy igy van. Több inger éri igy gyorsabban fejlödik.
én 1 hétig voltam kòrhàzban mert sok vért vesztettem. a baba végig aludt. alig volt ébren. na itthon viszont alig aludt .nappal kb 3x fél òrát aludt.
Hát a lányom is kb ennyit aludt ennyi idõsen:( fáradt és nyügi is volt emiatt:( Aztán -sokat támadott suttogót próbáltam a magam módján-, szépen kialakítottuk az "alvási rituálét" szépen lassan hozzászokott az alváshoz) de nehéz volt, én sírni soha nem hagytam. Egyébként minden gyerek más, ha el van nem nyügi, akkor ne streszelj ezen!
én örülnék ha a fiam 10 órát tudna nappal aludni, de csak fél, max 1 órákat alszik alkalmanként evés után. amúgy meg egy darabig elvan magában, beszélget a plüsseivel vagy a zenélõforgóval, aztán jön a kétségbeesés hogy anya hol van, akkor kézben elnézelõdik egy darabig aztán már jön megint az evés és ez megy nappal. éjjel szerencsére kialussza a 4-5 órát. vasárnap lesz 6 hetes

Normális, ha pár nap múlva 9 hónapos kisfiam már csak napi 2x1 órát alszik? Viszont este nagyon álmos. Most tanult meg felállni, mászni, ülni.

Legjobb válasz: Szia! Persze, normális. Sõt örülj neki, hogy még ennyit is alszik. Az én kisfiam ilyen idõs korában szokott rá arra, hogy jó esetben napi 1x kb 1 órát aludt, késõbb már nem is aludt napközben. :S Most kezd visszaszokni a napközbeni alváshoz, de még nem az igazi... Ált. délután alszik fél-egy órát a maradék idõben tesz-vesz, utánam járkál, pakolászik. Most nyugim van egy kicsit mert most aludt el :)

Szia! Persze, normális. Sõt örülj neki, hogy még ennyit is alszik. Az én kisfiam ilyen idõs korában szokott rá arra, hogy jó esetben napi 1x kb 1 órát aludt, késõbb már nem is aludt napközben. :S Most kezd visszaszokni a napközbeni alváshoz, de még nem az igazi... Ált. délután alszik fél-egy órát a maradék idõben tesz-vesz, utánam járkál, pakolászik. Most nyugim van egy kicsit mert most aludt el :)
Szia! Az én lányom már 8 hósan is csak 2x1 órát aludt egész nap(jó esetben). Este 9-tõl pedig reggel 7-ig húzza a lóbõrt. Neki ennyi elég. Tehát ha a te fiad nem nyûgös napközben, hanem szépen elvan, játszik, akkor neki is ennyi az alvásigénye, tehát semmi gond nincs azzal a napi 2x1 órával.
Enyém ma lett 9 hónapos, õ is ennyit alszik.
Az én lányom 9 hónapos korában szokott át a napi 1x alvásra Örülj neki amíg tartja a napi 2 alvást, mert hamar eljön az idõ, hogy nem igényli acsak az egy alvást:) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!az a baj, hogy úgy veszem észre, nem elég neki.napközben nyügizik, éjjelt nem alussza végig.hajnalok hajnalán már felvan.

Embrio transzfer után pár órával normális ha szurkál a hasam?

Legjobb válasz: Hasszurkálás után pár órával normális az embriótranszfer?

Hasszurkálás után pár órával normális az embriótranszfer?
normális az embriotranszfer?
igen
persze, hogy normális. Én egészen a beágyazódásig éreztem ezeket a szurkálásokat :) Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: köszi, azóta fáj is a hasam.Meg érzem h feszítem, mióta volt a transzfer.

Az normális ha egy pár hetes csecsemő 10, akár 12 órát is ébren van egyfolytában?

nem tudok mit csinálni 2 hetesemmel, szinte egész nap fent van. szopizik rendesen, nem gondolnám hogy éhes.

Legjobb válasz: ahhh, az enyém is ilyen volt. Déltõl kb éjfélig nem aludt semmit, maxvés közben picit elbóbiskolt, én meg majd megõrültem, hogy biztos nem lakik jól, mert akkor aludna. Most 11 hetes, jól fejlett, egészslges, de napközben max fél órákat alszik párszor. Vidd el nagyot sétálni, legalább akkor alszik egy jó nagyot (nálunk 2-2,5 óra akkor garantált) + szerencsére a 10-12 óra alvás éjjelre marad, amit szintén nem bánok. Éjszaka szépen alszik? Ha igen, annak örülj, késõbb meg ha már kúszik-mászik, jobban lefárasztja magát. Legalábbis én ezt remélem :)

ahhh, az enyém is ilyen volt. Déltõl kb éjfélig nem aludt semmit, maxvés közben picit elbóbiskolt, én meg majd megõrültem, hogy biztos nem lakik jól, mert akkor aludna. Most 11 hetes, jól fejlett, egészslges, de napközben max fél órákat alszik párszor. Vidd el nagyot sétálni, legalább akkor alszik egy jó nagyot (nálunk 2-2, 5 óra akkor garantált) + szerencsére a 10-12 óra alvás éjjelre marad, amit szintén nem bánok. Éjszaka szépen alszik? Ha igen, annak örülj, késõbb meg ha már kúszik-mászik, jobban lefárasztja magát. Legalábbis én ezt remélem :)
A miénk 13 órákat volt fönt, a védõnõ azt mondta rá, hogy normális.
Az enyém sem aludt sokat kezdetektõl fogva, aggódtam is emiatt. Mindig csodálkozok, amikor azt írják, hogy a babájuk csak eszik meg alszik. Sajnos az én fiam sem volt jó alvó.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! akkor ezek szerint nem az én manóm az egyetlen, akkor azért megnyugodtam hogy nincs baj, csak õ ilyen...:)
Lányom is így volt. Szerintem nem normális, mert elég nyûgös volt, de sehogy sem tudtam elaltatni. Cserébe viszont egész éjjel aludt.
Szerintem ez nem normális és az sem hogy egy védõnõ azt mondja, hogy ez így rendben van... Nem lehet hogy túl van már pörögve, túl sok inger éri és azért nem tud elaludni???lehet már átesik a holtponton???Amúgy nem nyûgõs???Oké hogy nem mindegyik babba egyforma de azért 10-12 órát fent lenni egy pár hetes babának???
Az én fiam is keveset aludt ilyenkor és el kell hogy keserítselek késõbb sem lesz jobb alvó. Szerencsére az éjszakákat hamar elkezdte átaludni (kivéve a fogzási idõszakok), de nappal még most is max 2, 5 órát alszik. Ha reggel korábban ébred fel, akkor korábban fekszik le napközben és estére már nagyon nyûgös lesz, de nem aludna többet 2, 5-nél vagy esetleg kétszer... Jelenleg 10 hónapos a kicsi és mindig is sokat mozgott, játszott. A mi védõnõnk azt mondta, hogy ha keveset alszik és nem nyûgös, akkor biztos ennyi az alvásigénye.
Az én kisfiam is ilyen volt. Szörnyû volt, én meg annyira rágörcsöltem, hogy egész nap altattam sikertelenül. Most így visszagondolva szerintem még nem tanult meg akkor elaludni, utánna meg túlpörgött. Most már jó alvó három óra ébrenlét után alszik 10 hós. Ja ami nagyon fontos és nekünk megváltás volt a napirend. Ha ilyen picinél megpróbalod azt, hogy ugyanúgy megy a rutin pl evés játszás és utána alvás akkor egy idõ után tudni fogja hogy mi következik. Hidd el sokat javul majd a helyzet.

Az normális, ha éppen úgy jön ki és csak pár órát tudok aludni (4-5) - pedig előtte teljesen kipihentem magam -, akkor mindenem fáj, a szemem csupa vér, és hasmenésem van?

másnál is van ilyen a kevés alvástól? pl ma három órakor aludtam el és reggel 8kor már fel kellett kelnem mert dolgom volt, nem csak most el?ször vannak ilyen tüneteim. :|

Legjobb válasz: szia! az tény és való hoyg napi 8-10 órás alvásra szüksége van a szervezetnek.a 4-5 óra kevés normális hoyg oylan tüneteket produkálsz én mondjuk émelygek levert vagyok a szemem karikás ,de nagyon nem tesz jót a szervezetednek!

szia! az tény és való hoyg napi 8-10 órás alvásra szüksége van a szervezetnek.a 4-5 óra kevés normális hoyg oylan tüneteket produkálsz én mondjuk émelygek levert vagyok a szemem karikás , de nagyon nem tesz jót a szervezetednek!

Szerintetek normális, ha 20 hónapos gyerek 10-11 órát alszik naponta egyhuzamra, de csak éjszaka?

Nappal bárhogy próbálkozunk, nem tudjuk elaltatni.

Legjobb válasz: Kisfiam 18 honapos es este 7:30-8:00-tol alszik reggel 8-ig ami 12 ora. Tovabb is birna aludni de 9-re bolcsibe jar igy keltenem kell. Hetvegen 9-ig alszik altalaban. A bolcsibe alszik delutan 2-2 es fel orat. Tehat 14-14 es fel orat aliszik egy nap. Fogalmam sincs, hogy ez jo-e vagy sem csak hasonlitas keppen irtam. Szeritnem attol is fugg mennyire farad ki, mennyi uj inger eri stb. Amig otthon voltam a kisfiammal este 9-nel hamarabb sosem tudtam elaltani. Amiota bolcsibe jar es sokkal tobb ujabb dologgal talakozik szerintem agyilag ugy lefarad, hogy 7-kor mar furdetni kell es szo szerint beesik az agyba. Hetvegen amikor itthon van nehezebben alszik el pedig jatszoterezunk, ott a kertunk csuzdaval, homokozoval, labdazunk stb. Megis a bolcsibe valahogy jobban lefarad vagy enm is tudom. :)

Kisfiam 18 honapos es este 7:30-8:00-tol alszik reggel 8-ig ami 12 ora. Tovabb is birna aludni de 9-re bolcsibe jar igy keltenem kell. Hetvegen 9-ig alszik altalaban. A bolcsibe alszik delutan 2-2 es fel orat. Tehat 14-14 es fel orat aliszik egy nap. Fogalmam sincs, hogy ez jo-e vagy sem csak hasonlitas keppen irtam. Szeritnem attol is fugg mennyire farad ki, mennyi uj inger eri stb. Amig otthon voltam a kisfiammal este 9-nel hamarabb sosem tudtam elaltani. Amiota bolcsibe jar es sokkal tobb ujabb dologgal talakozik szerintem agyilag ugy lefarad, hogy 7-kor mar furdetni kell es szo szerint beesik az agyba. Hetvegen amikor itthon van nehezebben alszik el pedig jatszoterezunk, ott a kertunk csuzdaval, homokozoval, labdazunk stb. Megis a bolcsibe valahogy jobban lefarad vagy enm is tudom. :)
Az én fiam sem alszik nappal 18 hónapos kora óta (most 22 hónapos). Éjszaka viszont 11 órát simán lehúz egyben. Mondjuk õ nem nyûgös, nem tûnik kialvatlannak, úgyhogy engem nem aggaszt a dolog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Az normális ha mikor kiverem akk jön az előváladék és utána 1 órán keresztül nedves a gatyám?

12 éves fiú vok.aki 12 év körüli az léci vegyen fel msn-re

Legjobb válasz: Hát ha oylan elsz a gatyád, nem cseréled le akkor lehet oylan egy óráig, ha nem szárad emg...:P Na jó viccet félretéve kcisit pontosíts a kérdésen... Utána még egy órán keresztül váladékozol vagy hogy érted?

Hát ha oylan elsz a gatyád, nem cseréled le akkor lehet oylan egy óráig, ha nem szárad emg...:P Na jó viccet félretéve kcisit pontosíts a kérdésen... Utána még egy órán keresztül váladékozol vagy hogy érted?
TE most msn-ezni akarsz, vagy a kérdésedre választ kapni?!!! A kérdésedet itt megválaszoltuk, ha meg msn-partnereket keresel, keress valami chat-es oldalt vagy mittomén....
ha beleesel a vízbe, az sem szárad meg, amint kilépsz. amúgy meg nagy felelõtlenség kiírni msn címedet.
Azt hiszem, ez nem teljesen normális, mindenképpen meg kéne mutatni egy orvosnak. Ha elmész a körzeti orvosodhoz és elmeséled a problémádat (Ne szégyelld, mind így vagyunk!), akkor valószínûleg elirányít majd a megfelelõ helyre. (Andrológia, vagy urológia.)
DE az is lehet, hogy egyszerûen csak még túl fiatal vagy. 12 éves fiúnál még csak most kezdenek kialakulni a nemi jellegû dolgok, sõt átlagban 13 éves korra szokták tenni fiúknál a nemi érést. Én azt gondolom várj még, és ha a késõbbiekben is fennáll a probléma, beszélj szüleiddel, és ha õk úgy látják, menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: mért?de felveszel?mert lenne még 1-2 kérdésem.e-mail cimem mg ieneket ugyse adok mg
A kérdező hozzászólása: de légyszi vegyetek fel msn-re
A kérdező hozzászólása: úgy értem h 1 órán keresztül vmi váladék jön ki.(de nem folyamatosan!hanem pl:10 percenként. felvenél msn-re?
Ha kivered, utána menj el pössenteni' és akkor nem fog a hugycsõben megrekedt sperma/elõváladék a nadrágodban kikötni.
Figyelj. A Váladék nyilván a SPERMA és mivel te még nagyon fiatal vagy ezért még nem jön folyamatosan :D 11 Éves vagyok és nekem még nem jön semmi :P Örülhetsz :D

Szerintetek normális, ha 178 cm-es, 68 kg-os lány vagyok? Minden nap legalább 4 órát mozgok! Másfél órát röplabdázom, napi szinten. Testnevelés óráim heti 4-szer vannak! Szerintetek érdemes ennél többet tennem?

Legjobb válasz: A legfontosabb dolog, hogy érzed magad ebben az állapotban. Én férfiként vagyok ugyanilyen méretben. Sokan mondták, hogy vékony vagyok, de en igy jól érzem magam. Pasiknál elvárás, hogy kigyurt legyen. A nõknél meg, hogy minnél vékonyabb. Ne hallgas a kívülrõl érkezõ állandó nyomásra ami arról szól, hogy minnél vékonyabb legyél. Ahogy írtad elég sokat mozogsz, tehát egészséges életet élsz. Ha jól érzed magad a bõrödben akkor légy elégedett magaddal. Férfi szemmel nézve az én izlesemnek tökéletesen megfelelsz.

A legfontosabb dolog, hogy érzed magad ebben az állapotban. Én férfiként vagyok ugyanilyen méretben. Sokan mondták, hogy vékony vagyok, de en igy jól érzem magam. Pasiknál elvárás, hogy kigyurt legyen. A nõknél meg, hogy minnél vékonyabb. Ne hallgas a kívülrõl érkezõ állandó nyomásra ami arról szól, hogy minnél vékonyabb legyél. Ahogy írtad elég sokat mozogsz, tehát egészséges életet élsz. Ha jól érzed magad a bõrödben akkor légy elégedett magaddal. Férfi szemmel nézve az én izlesemnek tökéletesen megfelelsz.
Miért kéne többet tenned? Én szívesen ismerkednék ilyen lányokkal. Ha az a bajod hogy sok a kilód akkor max az étrendeden változtathatsz.Cukor nélkül és tészta nélkül, de szerintem ilyen problémáid nincsenek.
A kilók ne érdekeljenek, az számít hogy nézel ki, de ez bõven normális súly, pont ideális. Ha ennyit mozogsz, akkor meg ennek jó része valószínûleg izom is, tehát biztos csinos vagy. Viszont vigyáznod kell, hogy ha késõbb abbahagyod az intenzív mozgást, csökkentsd a kaját is, mert különben csúnyán elhízhatsz (sajnos sok ilyen ember van, aki nagyon sokat mozog, mondjuk fiatalon versenysportol, megszokja hogy sokat ehet, és akkor is folytatja ha ez elmarad pl. mikor dolgozni kezd).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:) )
Tök normális nem kell fogynod mert ennek a nagy része izom a leírtak alapján illetve még vastagcsontú is lehetsz.

Az normális ha suli után hazajövetkör kb minden nap alszok 1-1, 5 órát?

minden reggel 5:45kor kelek és mindig 7-8 órám van és nagyon lefáradok. De emellett este is tudok aludni csak mindig ilyen 11 körül fekszem le. A délutáni alvás után pedig még tanulok egy 2 órát kb. 17f

Legjobb válasz: Két ellentétesnek tûnõ gondolat: - abban a korban vagy, hogy rengeteg energiát használsz, innen nézve normális - a megszokások rögzülnek és ha pl. megszokod a délutáni alvást, majd figyeld meg, ha nem tanulsz, akkor is kívánni fogod, mert megszokja a szervezeted, hogy abban az idõben egy álmosság hullám jön rád- egyébként ez lehet a fõ oka, hogy 11 körül tudsz csak aludni- Ha nem aludnál délután, menne az korábban is.

Két ellentétesnek tûnõ gondolat: - abban a korban vagy, hogy rengeteg energiát használsz, innen nézve normális - a megszokások rögzülnek és ha pl. megszokod a délutáni alvást, majd figyeld meg, ha nem tanulsz, akkor is kívánni fogod, mert megszokja a szervezeted, hogy abban az idõben egy álmosság hullám jön rád- egyébként ez lehet a fõ oka, hogy 11 körül tudsz csak aludni- Ha nem aludnál délután, menne az korábban is.
Ha a fájdalom alatt izomlázra gondolsz akkor igen normális.
A kérdező hozzászólása: ja arra értettem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!