Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha érzem magát, amikor (5 db)

Normális, ha szépnek érzem magát, amikor babát vár? Ezt érezheti rajtam a párom is?

Én teljesen megváltoztam. 21 hetes vagyok

Legjobb válasz: Miért ne lenne normális? Örülj neki és ezt látja rajtad a környezeted és a párod is. Én 17 hetes vagyok és például megpróbálok ruhákat is olyanokat venni, ami szexis, hogy tetszem a páromnak. Kell az az önbizalom terhesen, mert hát ott az a sok csinos, lapos hasú nõ, miniben járó nõ... :)

Miért ne lenne normális? Örülj neki és ezt látja rajtad a környezeted és a párod is. Én 17 hetes vagyok és például megpróbálok ruhákat is olyanokat venni, ami szexis, hogy tetszem a páromnak. Kell az az önbizalom terhesen, mert hát ott az a sok csinos, lapos hasú nõ, miniben járó nõ... :)
Irigyellek, mert én pont az ellenkezõjét érzem. Elõtte szép voltam, vékony, csinos. Most meg dagadtnak érzem magam és a régi ruháim közül egy se jön rám. A szex is megromlott teljesen, mert a kedvelt pozitúrák kényelmetlenné váltak. Szóval én kész csõdtömegnek érzem magam. De szerintem az a normális, ahogy te érzel, remélem a terhességed után is megmarad ez az érzésed és magabiztos leszel. Boldog babavárást 29 hetes kismama
Szia!Nekem is azt mondja apárom minden kismama szép, de persze én is az elõttem szólóval érzek együtt.Én nagyon sokat felszedtem 18kilót , annyira nem látszik , mert arányosan megy a dolog, de már lelkileg nagyon megvisel.Igaz eszek is rendesen meg már ugy vagyok vele ezt a pár hetet áteszem, mert rosszul vagyok ha nem ehetek, de egyszerûen rosszul vagyok magamtól.Akkora a hasam, hogy sokszor a bugyimat is nehéz felvenni nemhogy a nadrágomat.Vizesedek mint egy bálna és undinak érzem magamat.Egy cipõm sem jön fel, mikor esett az esõ sírva fakadtam, hogy nem tudok mit felvenni..nagy nehezen sikerült találnom egy cipõt ami szorítva bár de rámjött...szóval én a helyedben örülnék nagyon és élvezném a háralevõ heteket.Próbálom én is de már inkább nyûgös mint élvezetes.38hetes kismama
Szépnek érez ENGEM???
normális. egyszerûen megragadott a lénye az illetõnek.
Én úgy vélem nem normális! Túl hamar beleesel így az illetõbe. Nagyon vágysz egy társra?
A kérdező hozzászólása: Hát igen eléggé, úgy érzem sokkal izgalmasabb lenne az életem. Mit csináljak?
Szerelmes vagy a szerelembe. Túlságosan görcsösen akarsz egy társat. Ez már csak azért sem jó, mert néhány nap alatt még nem lehet elég jól megismerni valakit, és így könnyen csalódás érhet.
Ezt hivják szeretethiánynak :) Szeretnéd, ha veled is törõdnének. és látszik, hogy vágysz olyasvalakire, aki figyel IS rád :) -Én is ilyesfajta vagyok. csak nekem nem egy nap kell, hanem 1 hét összezártság. --Chocky--
Végülis normális. Létezik szerelem elsõ látásra. Csak most az a kérdés, hogy õ ugyanazt viszonyozná? :)
Igen, normális. De nem jó. Majd el fog múlni. 12/L
Abszolút normális.Velem is ez volt, mára már elmúlt(tartott 1 hónapig).Aztán mikor csalódtam az egyik "barátnõm"-nek nevezett "menõ" csajban, akkor azt mondtam, hogy na ennyi..inkább leszek a nem menõkkel egyéniség, mint a menõkkel k.rva. Amúgy ha nem k.rvákkal vagy, csak sima menõkkel, és jól érzed magad, akkor nyugodtan maradj velük!:D 14/L
A kérdező hozzászólása: oké köszi :)

Létezik, hogy vki még 5-6 nap után is érzi a pé-t? Ha 25én volt, akkor normális, hogy azóta is van fehér-krémes folyásom, görcsöl a hasam, igaz enyhébben, mindjárt megjön érzésem van, teljesen úgy érzem magam, mint amikor menstruálok, derekam is fáj?

De a mensiig még van 8 napom. Valakivel volt már ilyen? Ja meg hányingerem is van. Egyébként meg eddig még soha az életben nem vettem észre a pé-met. Nem volt semmi ilyen panaszom. Vagy normális, hogy pé és mensi között egyfolytában ezt érzi valaki?

Normális dolog ha 6 hetes terhesen gyakorlatilag alig vannak tüneteim? Csak fáradtabbnak érzem magam és többet alszom, minimális émelygés ami pár perc alatt elmúlik. Nem kellene ezeket kicsit intenzívebben megélni?

Legjobb válasz: nem baj. mindenkinek más elõször én is igy voltam, aztán jött a hányinger folyamatosan + hányás sógornõmnek pedig semmi baja nem volt. mintha nem is lett volna terhes

nem baj. mindenkinek más elõször én is igy voltam, aztán jött a hányinger folyamatosan + hányás sógornõmnek pedig semmi baja nem volt. mintha nem is lett volna terhes
Örülj neki! Én elsõ terhességemnél ugyanihy voltam, sosem hánytam , hányingerem is csak reggel volt 1-2órán át, de ez is csak 2 hétig tartott, semmi más tünetem volt! Második terhességemnél, már nagyon korán elkezdtem émelyegni, majd hánytam folyamatosan a 16ig hétig!
23 hetes vagyok és azon kívül, hogy nõ a hasam, meg egyszer-kétszer begörcsölt a lábam, semmi tünetem nincs.
Nekem ez a második terhességem, de mind a kettõnél pontosan annyit éreztem mint Te!Se többet se kevesebbet!Minden rendben ez normális, csak a szervezeted jobban tud alkalmazkodni a jövevényhez, mint azoké a kevésbé szerencséseké akik sokat hánynak pl...Boldog babavárást!
Az elsõ terhességemnél iszonyat mellfeszülésem volt, semmi hányinger. Most a másodikat várom, vele még ennyi tünetem sem volt, csak az elején görcsölt nagyon hassam, mintha meg akarna jönni. Én is itt bújtam a válaszokat, hogy ez normális-e. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor megnyugodtam!:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!