Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha érzem, (350 db)

Normális ha érzem 11 hetesen még a mindjárt megjön érzést, de csak azokon a napokon amikor meg kéne jönnie ha nem lennék terhes?

Legjobb válasz: Nekem pont így volt, a terhesség alatt az elsõ 4-5 hónapban, amikor meg kellett volna jönnie, mindig éreztem ezt a megjön érzést. Tök normális, nekem azt mondták.

Nekem pont így volt, a terhesség alatt az elsõ 4-5 hónapban, amikor meg kellett volna jönnie, mindig éreztem ezt a megjön érzést. Tök normális, nekem azt mondták.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Nem kóros. Én is ezt éreztem.

10hetes vagyok ma, normális ha érzek menszesz szerű görcsöket?

Tegnap is és ma is többször volt,hogy görcsölgetett a hasam menszeszszer? görcsre gondolok.Mellem is fájdogál,f?leg éjszaka.Válaszokat köszönöm.

Legjobb válasz: Nekem a 16. hétig voltak mensi szerû görcseim. Nagyon paráztam miattuk. A doki írt fel magnézium citrát golyókat, attól elmúltak. Említsd meg az orvosnak mindenképp, amúgy ne aggódj, attól még rendben vagy, ezek normális görcsök.

Nekem a 16. hétig voltak mensi szerû görcseim. Nagyon paráztam miattuk. A doki írt fel magnézium citrát golyókat, attól elmúltak. Említsd meg az orvosnak mindenképp, amúgy ne aggódj, attól még rendben vagy, ezek normális görcsök.
Mellfájdalom jó, azzal nincsen gond, az ENYHE has görcsölgetés még belefér, hisz nõ a méhed. Szedsz magnéziumot? Ha nem, mindenképp kezdd el a szedését. Ártani nem ártassz vele.


Normális, ha "érzem" a méhem? Olyan mintha érezném, hogy nagyobb lenne és néha enyhén görcsöl is.11 hetes terhes vagyok. Valaki érzett hasonlót?

Legjobb válasz: :-) igen, persze ez természetes! Ha a görcsök sûrûek, magnéziumot szedjél nyugodtan!

:-) igen, persze ez természetes! Ha a görcsök sûrûek, magnéziumot szedjél nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Ezt en is erzem. Szinten 11 hetes vagyok. Kb olyan, mintha egy vizzel teli lufi lenne a hasamban:-).
A kérdező hozzászólása: én nem a hasamban érzem hanem konkrétan alul, a méhemnél:-)

Normális ha érzem más emberek érzelmeit?

Legjobb válasz: Igen, ezt hívják empátiának... Szóval ez nem valami szuperképesség...

Én kitalált személyekét is érzem. Ez csak találgatás, megfigyelés, empátia, átszellemülés kérdése.
Akkor lennél érdekes, ha egy fal egyik oldalán te, másik oldalán pedig valaki más, vagy éppen senki se állna, és 100 esetbõl minium 90%-os találati arányod lenne, hogy mit érez a túloldalt lévõ.
Igen, ezt hívják empátiának... Szóval ez nem valami szuperképesség...
Normális. Bár az, hogy ez mennyire tartozik még a szimpla empátia fogalma alá, az már más kérdés. Mennyire, milyen szinten, hogyan érzed mások érzelmeit?
Normális. Azt jelenti, hogy kiváló empatikus érzékenységgel rendelkezel.
Ha otthon törött tányérokat találok, akkor nem csak érzem, de tudom, hogy az asszony mit érez.
Hogy érted, hogy érzed õket?
Teljesen természetes, még azt is tudhatod mire gondol, vagyis csak sejtheted de 80% eséllyel beigazolódik.
Kivételes vagy :) Én ha nagyon próbálkozok tudom ezt elérni.Ilyenkor próbálok segíteni azokon az embereken. Ilyen képességgel te is lehetsz mini-superhõs :D Elsõ voltam
Mármint, hogy például dühösek, szorongnak, de megpróbálják leplezni, de te érzed? Normális...Erre mindenki képes szerintem, csak sokan nem figyelnek rá...igy én is érzem, és elég rossz, amikor valaki feszült, és a közelemben van, vagy érzem, hogy nem szimpatizál velem...grr, nehéz olyankor elvonatkoztatnom és elérnem, hogy ne ragadjon át a hangulata némiképp rám is..:D
Èn is érzem

Normális ha ezt érzem?

Szükségem lenne egy társra aki szeret. Már 3 hónapja hogy szakítotunk a barátommal....túlléptem rajta. Ès most úgy èrzem kellene valaki aki szeret.. 18/l

Legjobb válasz: Ha ez segít akkor gondold azt, hogy szeretlek. És normális, hogy ezt érzed.

Ha ez segít akkor gondold azt, hogy szeretlek. És normális, hogy ezt érzed.
Normális. Az ember társas lény.
és most mire vársz itt? sült galambra?:D itt csak verebeket fogsz találni kislányom

5 hetes terhes vagyok normális ha mindig puffatnak érzem magam? Lehet a dofhastontol? Mellem is megduzzadt, becsomosodott. Hormonoktol van?

Legjobb válasz: Szerintem teljesen normális, hogy "puffadtnak" érzed magad, pláne ha a duphastont is szeded!(Én is szedtem!) Ezek a tünetek amiket irtál, a terhesség elsõ harmadának velejárói, elsõsorban a hormonháztartás megváltozása tehet róla!! Ne aggódj! Élvezd a terhességet! (Egy 24 hetes kismama!)

Szerintem teljesen normális, hogy "puffadtnak" érzed magad, pláne ha a duphastont is szeded!(Én is szedtem!) Ezek a tünetek amiket irtál, a terhesség elsõ harmadának velejárói, elsõsorban a hormonháztartás megváltozása tehet róla!! Ne aggódj! Élvezd a terhességet! (Egy 24 hetes kismama!)

Normális ha 13 hetesen apró szúrásokat érzek, nem fáj, nem is kellemetlen, csak furcsa számomra?

Legjobb válasz: Szia! Teljesen normális, ahogy a méhed növekszik, és feljebb vándorol, azt érzed. Lehet erõsebb is, fõleg egy fárasztó nap után. Megnyugtatásért napi 1 MagneB6-ot vegyél be, ha erõsebb, az nem árt. Boldog babavárást! :o)

Szia! Teljesen normális, ahogy a méhed növekszik, és feljebb vándorol, azt érzed. Lehet erõsebb is, fõleg egy fárasztó nap után. Megnyugtatásért napi 1 MagneB6-ot vegyél be, ha erõsebb, az nem árt. Boldog babavárást! :o)
Semmi gond, telejesen normális! Pihenj többet, fõleg ha sûrûbben érzed, és szedd a magnéziumot! Nõ a méhed azt érezheted csak.

17. hétben vagyok. Az normalis, ha csak akkor érzem a mozgását, ha háton fekszem nyújtott lábbal? Vagy nem is azt érzem?

Legjobb válasz: Teljesen normális, én is így éreztem az elsõ babát. Még nagyon pici és sok helye van, nem érezni mindig és mindenhol. Bezzeg majd késõbb, várd csak ki! :-)) Jó babavárást!

Teljesen normális, én is így éreztem az elsõ babát. Még nagyon pici és sok helye van, nem érezni mindig és mindenhol. Bezzeg majd késõbb, várd csak ki! :-)) Jó babavárást!
Az eljén nem érzed az összes mozgását csak az erõsebbeket. Az elején én is csak háton fekve éreztem a drágát. Késõbb egyre több mozdulatát érezni fogod!

Mikor hüvely által van orgazmusom, akkor az normális ha azt érzem hogy nem jön semmi a nunimból. Csak belül érzem azt az érzést?

veletek is volt ilyen?

Legjobb válasz: Persze, hogy normális. :) Spriccelõs orgazmusa csak a nõk töredékének van!

Persze, hogy normális. :) Spriccelõs orgazmusa csak a nõk töredékének van!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, sok segítettél! :) Most már nyugodt vagyok így!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!