Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha érzek a mellemben (9 db)

Normális, másnál is.
Elárulok egy titkot... a melled egy intim zónád amit ha megérintenek az jól esik.
Teljesen normális: jól mûködnek az érzékeid!!!
Szerintem is! Ezt minden lány elvezi. Sõt az fiúknál is erogén zóna

Normális, ha csomót érzek a mellemben? Folyik az előtej is, nem rák ugye? (26 hetesek vagyunk)

Legjobb válasz: Nem rák, kezd termelõdni az elõtejed, ezt mutatja az is hogy el kezdett folyni, csak ilyenkor még nem mindegyik mirigy termel, hol egyik, hol a másik így csak azt érzed duzzadtnak amelyik éppen termel, ezt érezted csomonak.

Nem rák, kezd termelõdni az elõtejed, ezt mutatja az is hogy el kezdett folyni, csak ilyenkor még nem mindegyik mirigy termel, hol egyik, hol a másik így csak azt érzed duzzadtnak amelyik éppen termel, ezt érezted csomonak.
Kedves Kismama :-) Mégis mi a fenétõl lennél rákos? Ilyenkor megduzzadnak a tejmirigyek, mivel tényleg elkezd termelõdni az elõtejed. Ne ijedj meg mindentõl, ez teljesen normális jelenség, nálam is ilyen idõtájt kezdõdött. A vérképeden úgyis kitûnne ha valami gáz lenne, de miért lenne? Ha ennyire nyugtalanít említsd meg a dokidnak, de hidd el, hogy ez teljesen normális. Szép babavárást neked


Az normális ha fekvőtámasznál a karom már elfárad, a mellemben viszont nem érzek semmit? (holott elvileg elsődlegesen mellre hat a fekvőtámasz)

szabályosan csinálom természetesen

Legjobb válasz: arra hat a fekvõtámasz amivel felnyomod magad, mellel nyomd fel magad akkor az fog elfáradni ennnyi, gyakorolni kell és menni fog

arra hat a fekvõtámasz amivel felnyomod magad, mellel nyomd fel magad akkor az fog elfáradni ennnyi, gyakorolni kell és menni fog
kivitelezés kérdése. nem mindegy milyen izmaid mennyire dolgoznak. be lehet vonni jobban vagy éppen kevésbé a mellizmot, például kéztartás, szélesség kérdése.
Tedd úgy a kezeidet hogy a hüvelyujjaid összeérjenek, így szûkfekvõnél elvileg fõleg a mellednek kellene dolgozni.
A kérdező hozzászólása: próbáltam már minden kéztartást, széllességet, de mindig a karom fárad el illetve egyet nem próbáltam, ezt most találtam ki, hogy egy focilabdát oldalt szorítva nyomom a fekvõket. szerintetek?
szerintem.. maradj a NAGYON szélesnél. tehát olyan 2, 5 váll szélességre gondolok, próbáld meg így is. egyébként a karod mindig el fog fáradni, de ez nem azt jelenti, hogy nem dolgozik a melled. mellezéshez meg tárogass súllyal, vagy akármi.. sajátsúlyos gyakorlatok nem mell edzésre valók. de azért még a húzódszkodást kipróbálhatod. lehet eleve az a tévhit, hogy a fekvõtámasz elsõdlegesen mellre hat. mi van, ha ez nem így van? vagy, a melled jobban bírja a terhelést, mint a karod?
A mellre hat igazából nem teljesen igaz. Ha szabályosan végzed a gyakorlatot, kezek vállszélességben a mellek alatt, akkor az a tolóizmokat arányaiban erõsíti. A mellkas és a vállöv alapból erõsebb mindenkinél mint a kar feszítõ izmai, így igen, normális ha a karod hamarabb fárad.

Fiú vagyok, normális az, ha valamilyen daganatot, duzzanatot érzek a mellemben?

A bal mellemben már jó ideje valamilyen duzzanat-szer?ség van. Ha tükörbe nézek félmeztelenül, akkor látom, hogy az a mellem kicsit nagyobb is, mint a másik, és ha hozzányúlok, érzem, hogy itt a borda felett van valamilyen izé, ilyen duzzanat, de olyan mintha mondjuk valami rákos daganat lenne vagy mondjuk szilikon. Elég kínosnak érzem a dolgot, ezért senki nem tudja a környezetemben. Nem túl nagy, kb a mellem háromszorosa ott belül, és nagyon rossz érzés, mikor pl. hátra fekszem, úgy kell helyezkednem, hogy ne nyomja, mert az is fáj. Néha teljesen el vagyok keseredve miatta, és hogy mi lesz velem.

Legjobb válasz: szia, az állapotot gynecomastia-nak hívják (erre a szóra tudsz információt keresni az interneten) gyakorlatilag az emlõszövet megduzzadását jelenti, amely leggyakrabban a serdülõkori hormonális változások miatt alakul ki. Többnyire ártalmatlan jelenség és idõvel elmúlik, ha mégsem, akkor sebészeti úton lehet eltávolítani a megduzzadt mirigyállományt. Lehet egy- vagy kétoldali. Mindenképpen fordulj orvoshoz (elõször háziorvos õ majd valószínûleg beutal endokrinológiára, ahol a hormon szintjeidet megnézik és ha gond van korrigálják.) Az elváltozás 99%-ban jóindulatú és az is marad, emiatt ne izgulj. A férfi emlõrák nagyon ritka, fõleg ilyen fiatal korban (átlag életkor 60 felett van ha jól emlékszem).

szia, az állapotot gynecomastia-nak hívják (erre a szóra tudsz információt keresni az interneten) gyakorlatilag az emlõszövet megduzzadását jelenti, amely leggyakrabban a serdülõkori hormonális változások miatt alakul ki. Többnyire ártalmatlan jelenség és idõvel elmúlik, ha mégsem, akkor sebészeti úton lehet eltávolítani a megduzzadt mirigyállományt. Lehet egy- vagy kétoldali. Mindenképpen fordulj orvoshoz (elõször háziorvos õ majd valószínûleg beutal endokrinológiára, ahol a hormon szintjeidet megnézik és ha gond van korrigálják.) Az elváltozás 99%-ban jóindulatú és az is marad, emiatt ne izgulj. A férfi emlõrák nagyon ritka, fõleg ilyen fiatal korban (átlag életkor 60 felett van ha jól emlékszem).
nekem is ugyanezz volt elmentem dokihoz és azt mondta hogy serdülõ korba elõ fordulhat az ilyen!!egy idõ után a másikba is lesz ilyen csomó de utána vissza húzódik ugyhogy nyugi :) ha gondolod azért menj orvoshozz én is paráztam elég keményen :)
El kéne menni az orvoshoz, de szerintem ezt te is tudod....
Mi lett aztán?
Hali ismét! (Amúgy köszöntelek immáron az új évben ill. évtizedben egyaránt... :) ) Két éve??? Azért az már tényleg egy kissé sok! Mivel eltelt már egy kis idõ, érdekelne, hogy azóta történt-e az ügyben vmi fejlemény? Anyudnak szóltál már róla? Dokinál voltál vele? Ha igen, mit mondott? Írj! EE
2 éve??:( nekem olyan sokáig nem volt de én szerintem nincs gáz de menj dokihozz inkább !! annak idején én is szóltam anyumnak nincs abba semmi:)
A kérdező hozzászólása: Értem. Az baj, ha már egy vagy két éve érzem itt a balban, a jobban is éreztem egyszer egy kicsit, de ott nincs semmi.
Velem ugyanazez van 13 éves vagyok elmentem dokihoz és mondta hogy ez normális bár fáj de aztmondta majd "eltûnik"
A kérdező hozzászólása: Értem. Szerintem elõször majd szólok anyának is a dologról, jobb ha õ is tudja. Ez így rendben lesz? Komolyan kérdezem, mert elég tanácstalan vagyok.
Vagy ártalmatlan, vagy halálos---találgatsz vagy orvoshoz mész???
Menj el orvoshoz. Ez lehet hogy rák vagy lehet sokminden.:(Ne akarj fiatalon meghalni holnap elsõ dolgod legyen az orvos.És egyáltalán nem ciki az ilyen.
igen, zsírcsomó is lehet, de....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Nem lehet, hogy valamilyen zsírcsomó, vagy más? Nem akarok hülyeséget mondani, bocs, de körülnéztem a neten, és ilyeneket is találtam.
Ne haragudj, de roppant felelõtlen vagy. "Nem túl nagy, kb a mellem háromszorosa ott belül.." "jó ideje" "az is fáj" ezek közül bármelyik ha csak félig igaz, akkor azonnal menjél orvoshoz. Nem ijesztgetésbõl írom, de férfiak is szép számmal szenvednek mellráktól. Igaz, hogy fiatal vagy, ezért reméljük nem az, vagy jóindulatú, stb. de nem szabad beletörõdni. Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Elmentem és a doktornõ azt mondta, hogy ez egy teljesen normális fiatalkori esemény, ami nem történik meg mindenkivel, de sokakkal. Azóta még mindig érzem, de sokkal kisebb és azóta ki is gyúrtam magam, tehát az izom között annyira már nem is érzõdik. Idén nyáron szerintem megint elmegyek vele, mégiscsak eltelt 3 év.

5 hetes terhes vagyok normális ha mindig puffatnak érzem magam? Lehet a dofhastontol? Mellem is megduzzadt, becsomosodott. Hormonoktol van?

Legjobb válasz: Szerintem teljesen normális, hogy "puffadtnak" érzed magad, pláne ha a duphastont is szeded!(Én is szedtem!) Ezek a tünetek amiket irtál, a terhesség elsõ harmadának velejárói, elsõsorban a hormonháztartás megváltozása tehet róla!! Ne aggódj! Élvezd a terhességet! (Egy 24 hetes kismama!)

Szerintem teljesen normális, hogy "puffadtnak" érzed magad, pláne ha a duphastont is szeded!(Én is szedtem!) Ezek a tünetek amiket irtál, a terhesség elsõ harmadának velejárói, elsõsorban a hormonháztartás megváltozása tehet róla!! Ne aggódj! Élvezd a terhességet! (Egy 24 hetes kismama!)

Normális, ha úgy érzem, hogy a mellem viszket?

És a mellbimbón, valamint a környékén mintha apró b?rcafatok lennének. Talán ki van száradva? Pedig nem használok oda semmiféle tisztálkodószert, csak vizet, mert úgy hallottam, nem jó, ha a természetes zsírréteget(?) leoldjuk...

Legjobb válasz: Szia. Nyugodtan moshatod tusfürdövel is.igen valószínü,hogy ki van száradva.

Szia. Nyugodtan moshatod tusfürdövel is.igen valószínü, hogy ki van száradva.
Tényleg azért viszket, mert száraz a bõröd. Jobb, ha használsz valamilyen testápolót (jó minõségût, Dove vagy Nivea például), mert nemcsak kellemetlen érzés, de striák is jelentkezhetnek rajta.
Szia! Nekem is nagyon érzékeny a bõröm, és a lányomnak is. Én amióta gyerekem van, rájöttem, hogy nagyon jó a baba nívea, csak a nívea termékeit használom neki, mert attól semmi baja.És a testápoló krémje is nagyon jó.Most terhesen is csak ezeket a termékeket használom.Ha ki van száradva, arra is nagyon hatásos. Próbáld ki, hátha neked is bejön. Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, kipróbálom!
Attól, h valaki várandós, még lehet menszesze, a tesztet a nem várt/ várt elsõ napján érdemes legelõször!
Ha normálisan megjön, akkor megnyugodhatsz. De pont "jókor" voltatok együtt...pont ovukor... Miért nem védekezel ha nem akarsz babát?
Tesztet akkor érdemes csinálni, hogyha már késik. Ha rendesen megjön, ugyanolyan intenzitású és hosszúságú mint szokott lenni, akkor megnyugodhatsz.
Szia! Nekem 4 nappal nemvárt elõtt már egyértelmû pozi lett a Clearblue!! A 10-es érzékenyságû elég halványka.. Szerintem megpróbálhatsz egyet, hátha mutat vmit..

Normális, ha úgy érzem, hogy nem vagyok mégsem terhes? 3 halvány + tesztem van, 2naponként csináltam (clearblue) és nem erősödik… A melleim sem fájnak csak egy picit érzékenyek. Folyás szinte semmi csak törlésnél látok egy keveset.

A halvány tesztek után is úgy vagyok vele hogy biztos csak átver a teszt hisz akkor kéne érzenem több mindent. (volt már egy nem megmaradt terhességem és akkor nagyon fájtak a melleim) Csak megjönérzés és néha hasszurka tegnap meg égett a gyomrom. A menzim nem rendszeres de ha 30 napot számolok akkor 6 napja késik, ha 35 akkor 1 napja. Ami hasonló az el?z? terhességhez az a folyás, hogy nincs igazán. De ennek ellenére már feladtam és még mindig úgy tartom hogy biztos nem sikerült. Dokihoz még nem tudok menni mert nem értem el, és ha ? mondja hogy baba van akkor fogom elhinni. Normális ez?

Legjobb válasz: A halvány csík is csík is csík!!!A férjem nem akarta elhinni, mikor mutattam neki. Tunetem nem volt semmi, se addig, sem azután. A dokim meg épp szabizott, két héttel a teszt után voltam, akkor erositette meg. Eléggé kételkedo típus vagyok, engem is a doki nyugtatott meg, szoval ne aggodj, de pozitív tesztet csak a HCG ad, ill. néhány gyógyszer esetleg befolyásolhatja, de ez ritka. Ja, és két terhesség sem egyforma, barátnom az elsovel teljesen rosszul volt, rizikos, a másodikat meg meg sem érezte. SZoval nyugi, és amint tudsz, irány az orvos, szorítok:)

A halvány csík is csík is csík!!!A férjem nem akarta elhinni, mikor mutattam neki. Tunetem nem volt semmi, se addig, sem azután. A dokim meg épp szabizott, két héttel a teszt után voltam, akkor erositette meg. Eléggé kételkedo típus vagyok, engem is a doki nyugtatott meg, szoval ne aggodj, de pozitív tesztet csak a HCG ad, ill. néhány gyógyszer esetleg befolyásolhatja, de ez ritka. Ja, és két terhesség sem egyforma, barátnom az elsovel teljesen rosszul volt, rizikos, a másodikat meg meg sem érezte. SZoval nyugi, és amint tudsz, irány az orvos, szorítok:)
Igen normális.Én is csak az elsõ terhességnél éreztem ilyeneket mint te, a másik kettõnél meg semmit!A tesztek nem hazudnak!
A Clearblue a piacon kapható legócskább teszt, ennek ellenére a legdrágább, valószínûleg mert nyugati gyártmány.50 es érzékenységû.Kaphatóak 10 es érzékenységû tesztek is, csinálj olyat!
A kérdező hozzászólása: Ezt úgy érted hogy akkor nem adott valós + eredményt? Mindegy. Majd a doki megmondja hogy az vagyok vagy sem.
Nem, úgy értem h + a teszt, de te bizonytalan vagy, mert nagyon halvány.Ezért írtam h végy egy másik(jobb) tesztet, és akkor a doki elõtt is már biztire tudni fogod, h babás vagy.Mindenkinek más a terhessége, pláne az elején, az h nem érzel semmit, még nem biztos h nem vagy az!Vkinek a derékfájáson kívül semmi nem volt, vkit meg minden elér.Optimista légy inkább, a tested azt fogja csinálni, amit az agyad súg neki!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hát remélem hogy baba lesz. De még mindíg nem tudom felfogni, és elhinni. Félek hogy nem-e a pcotól lett + a teszt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!