Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha érzek a (237 db)

Normális, ha "érzem" a méhem? Olyan mintha érezném, hogy nagyobb lenne és néha enyhén görcsöl is.11 hetes terhes vagyok. Valaki érzett hasonlót?

Legjobb válasz: :-) igen, persze ez természetes! Ha a görcsök sûrûek, magnéziumot szedjél nyugodtan!

:-) igen, persze ez természetes! Ha a görcsök sûrûek, magnéziumot szedjél nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Ezt en is erzem. Szinten 11 hetes vagyok. Kb olyan, mintha egy vizzel teli lufi lenne a hasamban:-).
A kérdező hozzászólása: én nem a hasamban érzem hanem konkrétan alul, a méhemnél:-)

Normális, ha már a 18. hét végén tartok, és még nem érzem a babámat?

A környezetem folyamatosan azt mondja, pedig már éreznem kellene. Lehet, hogy némi "gyomormozgásba" már belemagyarázhatom, de olyan igazi érzés, hogy tuti a baba volt, még nem történt. Egyébként minden vizsgálat normális volt, a múlt heti uh-n láthatóan mozgott, egészséges. Szerintetek mikor fogom érezni?

Legjobb válasz: Szia! Ha valaki az elsõ babáját várja, akkor kb a 19-20.- hét után érzi elõször a mozgását. Ne aggódj, én se érzem még a 17. hétben. Boldog babavárást!

Szia! Ha valaki az elsõ babáját várja, akkor kb a 19-20.- hét után érzi elõször a mozgását. Ne aggódj, én se érzem még a 17. hétben. Boldog babavárást!
Én egyértelmûen a 20. hét körül éreztem, még van idõ, ne aggódj! Ha mellsõfali a méhlepényed, az pláne letompítja a mozgásérzetet.
az elsõ babánál én 19 hetes elmúltam, amikor egyértelmûen éreztem. és a másodiknál is elõfordulhat, hogy nem a 16. héttõl érzed (csak írtam egy számot) nyugi, semmi baja a babádnak :)
elsö babam nekem is es en a 20 hettöl ereztem mindennap.elötte csak nagyon ritkan valami halvany mocorgast, de nagyon ritkan es figyelni kellett.en azt hittem sose jön el az idö hogy mindig erezzem de eljött es nagyon boldog vagyok.ma mar latszik is a pocakon, 22 hetesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat. Én is így gondolom, így olvastam, de néha az emberre ráhozza a környezete a frászt :-( Boldog babavárást mindenkinek.
Én is 20 hetesen éreztem elõször. Ne aggódj!
Szia! Elsõ babás vagyok.18 hetesen kis buborékokat éreztem, de nem mertem rá 100%-ban megesküdni, hogy a babám volt.20hetesen határozott rúgásokat éreztem.Lehet még beletelik neked is egy kis idõbe amíg biztos leszel a babád mozgásában.Ha az UH-n minden oké volt akkor nincs ok az aggodalomra.Még sok hely van neki a mocorgáshoz.Lehet a hasad néha hullámzik csak nem érzed mert még gyenge a mozgása.Feküdj hanyatt és nézd a pocid, hátha látsz valamit. Boldog Babavárást!! 31 hetes
Szia! Nekem csak a 22. héten kezdett el egyértelmûen rugdosódni a kislányom, szóval nem vagy lemaradva semmirõl. Nekem mellsõ fali a lepény, szóval azért is lehetett, hogy ilyen késõn éreztem. Azóta viszont minden nap bejelentkezik. Kitartás!

33 hetesen normális ha nyom a baba feje? Csak pár napja érzem ennyire intenzíven, néha alig bírok lépni.

Legjobb válasz: Teljesen normális,ne aggódj. Boldog babavárást! 35 hees kismami

Teljesen normális, ne aggódj. Boldog babavárást! 35 hees kismami
Persze. Sõ t ha ez megnyugtat, lesz még kényelmetlenebb és "rosszabb" is! :) ))) Legalábbis úgy emlékszem, az utolsó hónap rettentõ hosszú volt! Most a "nagy"19 hónapos, a kicsivel 8hetes vagyok! Boldog babavárást!


Többszöri együttlét után is normális ha fáj a hasam alja? . Vagy lehet a párom csinálja kicsit vadabban? Aktus közben nem érzem hogy fájna, csak utána. Vélemény?

Legjobb válasz: Nemrég még szûz voltál? Akkor is lehet. Vagy túl nagy a szerszáma a pasidnak hozzád, és túl mélyre nyomja - elér vele olyan dolgokat, amiket már annyira fáj ha megdolgozzák, hogy másnap érzed.

Nemrég még szûz voltál? Akkor is lehet. Vagy túl nagy a szerszáma a pasidnak hozzád, és túl mélyre nyomja - elér vele olyan dolgokat, amiket már annyira fáj ha megdolgozzák, hogy másnap érzed.
A kérdező hozzászólása: 2 hónapja vesztettem el vele, igen. akkor ez lehet a hiba?:)

Normális ha beleszeretek a filmekben játszódó szerelmi történetekbe, és érzem én is a bizsergést? Más is van így?

Nagyon át tudom élni az egészet. Vigyorgok, mint egy tök miközben nézem is, és nagyon feldob. Tényleg mintha szerelmes lennék. Hát rámtalálhatna a szerelem. Ha meg viszonzott lenne, mégjobb. : D

Legjobb válasz: Ha jó a film akkor elvileg mindenki érzi. Ritka az ilyen, mármint a jó romantikus film :D

ferikee get a life, te kis perverz miért nézegeted a szerelm rovatot?
Nemigaz, hogy annyi értelmes csaj van itt, kimegyek az utcára és eltûnnek.. az iyenekmiért nem járnak el sehova? most komolyan..?...
Ha jó a film akkor elvileg mindenki érzi. Ritka az ilyen, mármint a jó romantikus film :D
Nem tudom, én undorodok a romantikus jelenetektõl, valami furcsa érzés jön rám, talán a hányingerhez tudom hasonlítani, sose bírtam nézni a szerelmes filmeket. (: 20/F
A kérdező hozzászólása: tudod mint az állatoknál rejtõszín...etc. xD
A jól összerakott alkotás katarzist vált ki, melynek elõfeltétele az empátia.
A jól összerakott alkotás katarzist vált ki, melynek elõfeltétele az empátia. Ennél jobban én se fogalmazhattam volna meg.
Igen, imádom azt az érzést amikor vigyorgok, mint egy tök! Én is tökre át tudom érezni/élni a szereplõkkel történt eseményeket, vagy végig izgulok egy-egy részt, annak ellenére, h tudom mi lesz a vége! Imádok filmet nézni! Am én még sírni is szoktam a meghatóbb részeken! De eddig csak 2 film volt, amin a szó szoros értelmében picsogtam, az egyik a Nõvérem húga, a másik meg az Édesek és mostohák! :)
Inkább egy igazi pasira izgulj rá, ne a csillogó vámpírokra.
??? xD
A kérdező hozzászólása: mi rejtõzködõ életmódot folytatunk. ; D (amúgy nem)
A kérdező hozzászólása: 15./L
A kérdező hozzászólása: Ilyen szempontból velem könnyû, mert nagyon át tudok élni mindent. : D jöhetnek még a kommentek aki így van! (:
A kérdező hozzászólása: Nem végig csöpögõs, de van benne egy szerelmi szál. : D Nagyon szeretem ezt az érzést. Eddig még csak egyszer, 12évesen voltam szerelmes (elõször), azóta sem. Már hiányzik. : D
XD semmi gond
ez velem is ígyvan , megnyugodhatsz!!!:)
Ugyan így vagyok ezzel, bár rg néztem csöpögõs filmeket.. :D F16
én ios így vok, de én nem a lovestory-knál, hanem az izgalmas filmeknél tudom, h nem igazi, de izgulok, h odaérjen, dobog a szívem, szomorú leszek, ha valaki meghal stb.. jah 5 évesen néztem a titanicot, aminél a végén a haláljelenetnél sírtam is

1. Az a normális, ha az ember nem érzi a szívdobogását? 2. Mikor normális, ha lassabb a szívverés?

1. Úgy értem, ha ülök egy helyben, akkor nem kéne éreznem, hogy dobog a szívem, nem? Mert szinte mindig érzem, gondolom akkor er?sen ver a szívem (szerintem stressz), de ha pl. van, hogy csak punnyadok, és úgy se érzem nagyon, ha a mellkasomra fektetem a kezem. Most akkor melyik a normális?

Normális ha érzem 11 hetesen még a mindjárt megjön érzést, de csak azokon a napokon amikor meg kéne jönnie ha nem lennék terhes?

Legjobb válasz: Nekem pont így volt, a terhesség alatt az elsõ 4-5 hónapban, amikor meg kellett volna jönnie, mindig éreztem ezt a megjön érzést. Tök normális, nekem azt mondták.

Nekem pont így volt, a terhesség alatt az elsõ 4-5 hónapban, amikor meg kellett volna jönnie, mindig éreztem ezt a megjön érzést. Tök normális, nekem azt mondták.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Nem kóros. Én is ezt éreztem.

20 hetes kismama multam az normális ha fájdogál a hasam alja? Meg érzek ilyen kisebb-nagyobb szurkálásokat!

Legjobb válasz: megne b 6 ot szeded rendszeresen??Nagyon jó ezekre...ha meg fájdogál baba helyezkedik, meg tágul a méhed

megne b 6 ot szeded rendszeresen??Nagyon jó ezekre...ha meg fájdogál baba helyezkedik, meg tágul a méhed
Szia! Ez miatt szerintem ne aggódj feleslegesen! Tágul a méhed, meg növekszik a baba ami jó:) Ne aggódj mert ezzel árthasz a legtöbbet a babának!
A kérdező hozzászólása: Igen szedem rendesen! 3szor 2öt veszek be belöle naponta!
Szia! Én 22 hetes vagyok. Nálam is ez van. Normális, nyúlnak a szalagok, tágulunk, ilyesmi. Ne aggódj!

Az normális ha fekvőtámasznál a karom már elfárad, a mellemben viszont nem érzek semmit? (holott elvileg elsődlegesen mellre hat a fekvőtámasz)

szabályosan csinálom természetesen

Legjobb válasz: arra hat a fekvõtámasz amivel felnyomod magad, mellel nyomd fel magad akkor az fog elfáradni ennnyi, gyakorolni kell és menni fog

arra hat a fekvõtámasz amivel felnyomod magad, mellel nyomd fel magad akkor az fog elfáradni ennnyi, gyakorolni kell és menni fog
kivitelezés kérdése. nem mindegy milyen izmaid mennyire dolgoznak. be lehet vonni jobban vagy éppen kevésbé a mellizmot, például kéztartás, szélesség kérdése.
Tedd úgy a kezeidet hogy a hüvelyujjaid összeérjenek, így szûkfekvõnél elvileg fõleg a mellednek kellene dolgozni.
A kérdező hozzászólása: próbáltam már minden kéztartást, széllességet, de mindig a karom fárad el illetve egyet nem próbáltam, ezt most találtam ki, hogy egy focilabdát oldalt szorítva nyomom a fekvõket. szerintetek?
szerintem.. maradj a NAGYON szélesnél. tehát olyan 2, 5 váll szélességre gondolok, próbáld meg így is. egyébként a karod mindig el fog fáradni, de ez nem azt jelenti, hogy nem dolgozik a melled. mellezéshez meg tárogass súllyal, vagy akármi.. sajátsúlyos gyakorlatok nem mell edzésre valók. de azért még a húzódszkodást kipróbálhatod. lehet eleve az a tévhit, hogy a fekvõtámasz elsõdlegesen mellre hat. mi van, ha ez nem így van? vagy, a melled jobban bírja a terhelést, mint a karod?
A mellre hat igazából nem teljesen igaz. Ha szabályosan végzed a gyakorlatot, kezek vállszélességben a mellek alatt, akkor az a tolóizmokat arányaiban erõsíti. A mellkas és a vállöv alapból erõsebb mindenkinél mint a kar feszítõ izmai, így igen, normális ha a karod hamarabb fárad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!