Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha érzésem (81 db)

Normális ha érzem 11 hetesen még a mindjárt megjön érzést, de csak azokon a napokon amikor meg kéne jönnie ha nem lennék terhes?

Legjobb válasz: Nekem pont így volt, a terhesség alatt az elsõ 4-5 hónapban, amikor meg kellett volna jönnie, mindig éreztem ezt a megjön érzést. Tök normális, nekem azt mondták.

Nekem pont így volt, a terhesség alatt az elsõ 4-5 hónapban, amikor meg kellett volna jönnie, mindig éreztem ezt a megjön érzést. Tök normális, nekem azt mondták.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Nem kóros. Én is ezt éreztem.

2év után tegnap teszteltem pozitivat.5hetesen normális, ha olyan érzésem van, mintha megakarna jönni és egy pontban szurkál elég erősen a hasam?

Az els? határtalan boldogság után rámtört az aggodás. Több, mint 2 éve volt egy vetélésem. Azóta most nyáron volt 2 inszemináció, ami sikertelen volt. Ki is írtak minket már lombikra. És csoda történt, mert spontán terhes lettem. Ezt a boldogságot nem tudom leírni, de nagyon aggodom! A vetélés mély nyomot hagyott bennem. SZerintetek normális, hogy görcsölget a hasam és szúr egyetlen ponton? Hétf?n bejelentkezem dokihoz. Vagy menjek el az ügyeletre? Vagy túl aggodom?

Legjobb válasz: Normális ilyenkor nõ a méh nyúlnak a felfüggesztõ szalagok. Ez az érzés még egy darabig el fog kísérni! Gratulálok. Orvoshoz akkor menj ha erõs görcseid vannak, barnázol vagy friss piros vér jön. Egyébként nem kell elég jövõ héten menned.

Normális ilyenkor nõ a méh nyúlnak a felfüggesztõ szalagok. Ez az érzés még egy darabig el fog kísérni! Gratulálok. Orvoshoz akkor menj ha erõs görcseid vannak, barnázol vagy friss piros vér jön. Egyébként nem kell elég jövõ héten menned.
Nekem is ez volt, és a doki megnyugtatott. Ha nem erõs a görcs, csak fájdogál, vagy enyhén görcsölget, az a méh változásától van. Elkezdtem szedni a magneB6ot (3*1) és két hét alatt teljesen megszünt ez a tünet. Pihenj sokat!
Szia!szintén 5 hetes vagyok és ugyanezt érzem!kitartás!
Gratulalok kismama! :) Semmi okod aggodalomra. Ilyenkor - ahogy az elso valaszado is leirta - nyulnak a meh szallagok, megnovekszik a verboseg, feszulo, szuro erzest lehet erezni. Nallam is volt annak idejen. Pihenj sokat, szedj vitamint es vigyazz magatokra. 9 honapos baba anyukaja
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Köszönöm!! Megnyugtattatok! Annyira aggodom, mivel átestem a vetélésen és több, mint 2 év után, nagyon nehezen jött össze. Igazából nem is reménykedtünk már, hogy sikerülhet. Menni akartunk a lombikra. Ez tényleg egy csoda!!! :) Tegnap este már vettem be magnéziumot. Lehet az egyszeri alkalom még nem segített? Egész éjjel elég rendesen éreztem, hogy fáj a hasam és a derekam is.
Szerintem menj be az ügyeletre, mármint a szülészetire.Igy h egész éjjel fájt, nem tudom, inkább tegyél meg egy felesleges kört a kórházba, mint h baj legyen.
Szia! Nyúlnak a méhszalagok, teljesen természetes, hogy enyhén görcsöl, szúr egy ponton. Nekem még most is van ilyen érzésem. Rendszeresen szedd a magnéziumot. Igyekezz sokat pihenni, feküdj le, lazulj el, hallgass zenét, jó könyv, és próbálj nem aggódni. Gratulálok! :)

Kb.4 hetes terhes vagyok. Normális, ha néha érzem a "meg akar jönni érzést"?

Remélem nem lesz gond.

Legjobb válasz: Szia! Persze, normális, bár nem mindenkinél van így. Általában a 8-10.hétig is eltarthat ez az érzés. Van akinek pl kb 6 hónapig mindíg ilyen volt amikor meg kellett volna jönnie. Ne aggódj!!! Jó babásodást!

Szia! Persze, normális, bár nem mindenkinél van így. Általában a 8-10.hétig is eltarthat ez az érzés. Van akinek pl kb 6 hónapig mindíg ilyen volt amikor meg kellett volna jönnie. Ne aggódj!!! Jó babásodást!
Persze, hogy normális, még egy ideig érezheted, de a terhességedet az utolsó mensid elsõ napjától számold és akkor lesz meg hány hetes vagy..az orvos is onnan fogja számolni. Gratulálok!!
Nekem pont ez miatt nem is tûnt fel, hogy babát várok. Új munkahelyen kezdtem, és napokig úgy éreztem, hogy bármelyik pillanatban megjöhet, nem is foglalkoztam vele. Teltek a napok, és a párom azt olvasta a horoszkópomban, hogy azona héten örömteli esemény fog érni, ami egy életre szóló felelõsséget is jelent. Na akkor gondolkodtam el.... Csináltam egy tesztet és láss csodát pozitív. 7 hetes voltam. Aztán jött az izgalom... Nekem a 12-13. hét körül múlt el és semmi olyan tünetem nem volt, mint a nagy étvágy, vagy a hányinger. Lassan szerintem nálad is elõ fog jönni a puffadás és a többi tünete, majd 3-4 hét múlva látogass meg egy orvost, mert akkor már szívhang is lesz:) Gratula és boldog babavárást :)
Igen normális. Nekem is volt ilyen érzésem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam...

Hétfőn (május.19én) kell megjönni a havimnak, de előbb vettem egy tesztet és kimutatta hogy terhes vagyok. Nem rég volt egy vetélésem és eléggé félek, kicsit szurkál a hasam meg olyan érzésem van mintha +akarna jönni. Ez normális ha fáj?

Igyekszem sokat pihenni, szedek magzatvéd? vitamint, sok gyümölcsöt eszem.Csak visszagondolva a vetélésre ami volt most eléggé félek (4-5 hetes voltam). Nagyon vártuk a babát!!

Legjobb válasz: Szia a megjön érzés teljesen normális tünet vigyázz magadra pihenj sokat és ne gondolj rosszra:)) gratula 20 hetes kismama

Szia a megjön érzés teljesen normális tünet vigyázz magadra pihenj sokat és ne gondolj rosszra:) ) gratula 20 hetes kismama
Ez teljesen normális érzés, de mivel volt egy vetélésed mielõbb menj orvoshoz, mert lehet utrogestant kell szedned, ami magzatmegtartó, nehogy megint elõforduljon a baj. Mindenképp siess a dokihoz, ha nagyon aggódsz menj egy ambulanciára szülészeti- és mondd hogy nagyon meg vagy ijedve, biztos ellátnak majd. Én is ilyen gyógyszert szedek, és tudom milyen. Ha dohányzol, tedd le, mert vetélés utáni közvetlen terhességnél nagyobb a rossz hatása. Pihenj , feküd, menj táppénzre. Ne idegeskedj, mert az csak árt.Sok-sok sikert, és nagyon drukkolok- Pécs
Szia Nekem is a mindjart megjon erzes ugy kb.a 10 hetig megvolt, es arra azt mondtak, h teljesen normalis. A veteles miatt menj mihamarabb orvoshoz, es gondolom, h fog adni vmi gyogyszert es tuti, h nem lesz semmi baj. Nagyon gratulalok nektek 24 hetes kismama
Szia!Mindenképp menj orvoshoz, és ne izgulj! Én 10 hetesen vetéltem el decemberben. Most újra terhes vagyok, 11 hetes, és duphastont szedek, mert a 9. hétben elkezdtem barnázni.Azóta fekszem, és bízom benne, hogy minden oké.Ne halogasd a dokit, bármi van, menj el, és megnyugszol!Az érzéseid normálisak, megértelek. Boldog babavárást! Móni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm sokat segített a biztatásotok, meg az hogy nem egyedül vagyok ezzel az érzéssel. Még eddig nem jött meg, úgy érzem nem is fog. A rosszulléteim nem változtak, meg van az émelygés, mell fájás, fáradékonyság.A vetélésem nekem is barnás folyással kezdõdött, de akkor napokkal elõre mindig fájt a hasam. Akkor hívtam a dokit magneB6-ot meg Rutascorbint kaptam, de sajna nem segített már. Igyekszem nem gondolkodni, csak pozitívan hozzáállni, és élvezni a terhességet amit már annyira vártam!! :-))))

1 hónapos terhesség alatt normális ha szúró érzésünk van alulról meg mintha húznák szét? Nem tom kifejezni ezt az érzést de ma kezdõdött és félek.

És ha méhen kívüli a terhesség az hogy mint derül ki? olvastam hogy menstruáció elmarad és az utána következõ napokon vérzés jelentkezik? az elõtt nem lehet meg tudni ? Félek azért van ez a enyhe fájdalom mert méhen kívül van.

Legjobb válasz: Szerintem inkább nyúlnak a szalagok illetve a tested emlékezik még, hogy menstruálnia kellene (most kellene megjönnie nem olyan 4-5 hetes vagy gondolom) Bár nekem nem volt méhen kívülim, de az szerintem az elején nem okoz görcsöt mire meg bajt okozhatna (7-8. hét) már látott doki. Ha nincs vérzésed nem elviselhetetlen a fájdalom akkor nem hiszem, hogy gond lenne. Az az igazság, hogy ilyen kicsi terhességet még nem biztos, hogy látnak (se méhen kívül vagy belül) ha nagyon aggódsz akkor a 6. hét környékén el tudsz menni, nem biztos, hogy lesz szívhang de a petezsák már látszódni fog. Addig meg nyugi.

Szerintem inkább nyúlnak a szalagok illetve a tested emlékezik még, hogy menstruálnia kellene (most kellene megjönnie nem olyan 4-5 hetes vagy gondolom) Bár nekem nem volt méhen kívülim, de az szerintem az elején nem okoz görcsöt mire meg bajt okozhatna (7-8. hét) már látott doki. Ha nincs vérzésed nem elviselhetetlen a fájdalom akkor nem hiszem, hogy gond lenne. Az az igazság, hogy ilyen kicsi terhességet még nem biztos, hogy látnak (se méhen kívül vagy belül) ha nagyon aggódsz akkor a 6. hét környékén el tudsz menni, nem biztos, hogy lesz szívhang de a petezsák már látszódni fog. Addig meg nyugi.
A kérdező hozzászólása: És ezek a szalagok általában is ilyenkor kezdhet nyúlni vagy elõbb is lehet mert ismerõsöm 3 hetes õs szerinte terhes és õ is mondta hogy fáj neki. Lehetséges ez?
A kérdező hozzászólása: Értem, és ez a szalag nyúlás 3 hetesen is lehetséges ismerõsöm is mondta hogy fáj neki úgy mint nekem lehetséges ez ? vagy ez mikortól kezd?
Szia! Nekem sajnos volt méhen kívüli terhességem. 5. héten voltam orvosnál, de akkor még semmit nem látott. Semmilyen tünete nem volt, csak valahogy nem éreztem babát várok. 2 hét múlva kellett volna visszamennem, de pont elõtte nap, vagyis már a 7. héten jött a baj. Iszonyatos fájdalmak, mintha szét tépnének odabenn, és barna vérzés. Pár óra múlva már a mûtõben voltam. Elõtte semmilyen vérzésem nem volt, és nem fájt semmin. Elsõ terhességemnél éreztem nyilalgatásokat, illetve ha nem sokat pihentem keményedett a hasam és az is enyhébb fájdalommal járt. Most úgy néz ki megint terhes vagyok, sokat szúr a petefészkemnél, fajdogál
a várandósság alatt elég gyakran sajog a has, a petefészek környékén, ágyéknál van húzódó, szúró fájdalom - ilyenkor nyúlnak a méhszalagok (egy-egy erõsebb sajgásos idõszak után nõ a pocak - legalábbis én így tapasztaltam) aztán a méhe is dolgozik az ember lányának, ez is "érezhetõ" a méhen kívüli terhességet a nõgyógyásznak kell vizsgálnia ultrahanggal, azért az orvost érdemes felkeresni korán - azaz a mensi kimaradása után pár nappal... az orvosnak ez az egyik fõ dolga, hogy vizsgálja, hol helyezkedik el az embrió...
Szia! Nekem sajnos volt méhen kívüli terhességem. 5. héten voltam orvosnál, de akkor még semmit nem látott. Semmilyen tünete nem volt, csak valahogy nem éreztem babát várok. 2 hét múlva kellett volna visszamennem, de pont elõtte nap, vagyis már a 7. héten jött a baj. Iszonyatos fájdalmak, mintha szét tépnének odabenn, és barna vérzés. Pár óra múlva már a mûtõben voltam. Elõtte semmilyen vérzésem nem volt, és nem fájt semmin. Elsõ terhességemnél éreztem nyilalgatásokat, illetve ha nem sokat pihentem keményedett a hasam és az is enyhébb fájdalommal járt. Most úgy néz ki megint terhes vagyok, sokat szúr a petefészkemnél, fájdogál a hasam alja, olyan mintha felfáztam volna. Magnéziumot kezdtem el szedni, az sokat segített illetve segít. Reménykedem benne, hogy nem méhen kívüli terhességem van megint. Mindenképpen menj orvoshoz, reméljük jó helyen meglátja a petezsákot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Volt már egy elvetélésem 1 éve és nagyon félek mindentõl 7 hetesen ment el nekem is de semmire nem emlékszem már, de még most is fáj :( sztm holnap elmegyek azért inkább nem veszítek semmit.
normalis
Tök normális, nyom a baba
Teljesen normáli! Lesz még ennél rosszabb is! :)
Modt léptem az utolsó harmadba és nekem is sokat fáj a hasam, olyan idõnként mintha izomlázam lenne. Nõ a pocink erõteljesen:-) Állítolag a hanyatfekvés azért nem olyan jó ilyenkor, mert a baba nyom egy fõeret, így szegény anyuka nem kap elég oxigént, meg az is lehet, hogy ahogy a poci felfelé halad, már nyomja a tüdõt is. Szóval ez sajnos velejár. Nem véletlenül mondják, hogy a 2. trimeszter a legjobb, ezután jönnek majd a különbözõ nyûgök, itt fáj, ott nyom...stb. De én nem bánom, csak lenne már február!:-) (27 hetes mami)
A kérdező hozzászólása: Én sem bánom, csak minden rendben legyen a babával!ez a legfontosabb!
Igen!Teljsen normális.Mintha én írtam volna.Csak nekem még ha sokáig fekszem háton...szédülök is.Mondta a dokim, hogy teljesen normális.A babó nyom pár eret-ideget. Kellemes babavárást! 26+2 hetes km.

8. hónapban normális ha közben olyan érzésem van mintha felfáztam volna, vagy az a hasító fájdalom mint mikor menstruáltam?

Nem tart sokáig és nem is túl gyakori. Nem érzem azt, hogy fel lennék fázva.

Legjobb válasz: Ha úgy érzed felfáztál, mindenképp menj dokihoz, nem érdemes húzni az idõt! A hasító érzésre: nekem is minden hónapban van, amikor a menzeszem meg szokott jönni. A dokim azt mondta, hogy ilyen csak az elsõ hónapokban szokott lenni, de már én is 33 hetes vagyok. Lehet,hogy nálad is ugyanez lehet a helyzet, de mindenképpen említsd meg a dokinak! További jó babavárást!

Ha úgy érzed felfáztál, mindenképp menj dokihoz, nem érdemes húzni az idõt! A hasító érzésre: nekem is minden hónapban van, amikor a menzeszem meg szokott jönni. A dokim azt mondta, hogy ilyen csak az elsõ hónapokban szokott lenni, de már én is 33 hetes vagyok. Lehet, hogy nálad is ugyanez lehet a helyzet, de mindenképpen említsd meg a dokinak! További jó babavárást!

Normális, ha olyan érzésem van, hogy megállt a hasam növekedése? Mikor indul tovább?

23 hetes vagyok, van szép pocim de most nem n?tt már 4 hete :(

Legjobb válasz: biztos beindul nekemmeg olyan érzésem van mintha regelre lelohadna de estére szépp kerek :)

biztos beindul nekemmeg olyan érzésem van mintha regelre lelohadna de estére szépp kerek :)
Szia! Ne aggódj, minden okés. Lesz ez még másként. Majd a 29-30. héttõl szemmel láthatóan nõni fog! Na meg érezni is fogod, mert a baba nõ, kevesebb a hely odabent és már látni fogod -na meg jobban érezni- kívülrõl is a mocorgását! Üdv: 32. hetes kismama

11 hetes múltam. Normális, ha szúrás szerű érzést érzek lent?

Nem a hasamra gondolok, ott tudom, hogy velejárója. De én a nemi szervem környékén, az ott lév? csontoknál érzek szúrás szer? érzést egy ideje. Holnap megyek orvoshoz, mindenképp beszélek vele, csak meg szerettem volna kérdezni, hogy egyedi eset, vagy veletek is volt már ilyen?

Legjobb válasz: Én most vagyok a 13héten és én is érzem a szúrást.Nekem azt mondták semmi gáz, csak tágulnak bent a dolgok az ilyen kellemetlen érzés!

Én most vagyok a 13héten és én is érzem a szúrást.Nekem azt mondták semmi gáz, csak tágulnak bent a dolgok az ilyen kellemetlen érzés!
Tök normális, amíg nem vérzel.Ne izgulj a méhed tágul.

Az normális ha egy szál elszívása után kicsit szédülök? El fog múlni ez az érzés?

Nem régóta cigizek, és az utóbbi 3 szálnál ez volt. Kb 5-10 perc mulva már jó is, de addig kicsit forog velem a világ. Vagy ez csak azért van mert ha nincs kivel beszélgetnem közben akkor többet szívok bel?le? El?re is kösz a válaszokat.

Legjobb válasz: Igen normális, hogy szédülsz. De ha nem esik jól, miért erõlteted? Azt hiszed a cigitõl "menõ" leszel?

Igen normális, hogy szédülsz. De ha nem esik jól, miért erõlteted? Azt hiszed a cigitõl "menõ" leszel?
Még most azonnal dobd el, mert késÕbb nagyon meg fogod bànni.Egyébként normàlis, hogy szédülsz, biztosan nagyon fiatal vagy még ràadàsul.
te hüIye vagy! minek szívod?????? te is csak divatból cigizel te szánalmas. szívd csak, remélem kirohad a tüdõd!
Elsõnek telljes mértékben igaza van!!! Egyébként én lenézem azokat, akik cigiznek; hogy lehet vki olyan hülye, hogy annak ellenére, hogy tudja a dohányzással járó következményeket, mégis csinálja.... Egyszerûen felfoghatatlan. Ráadásul még a nem dohányosokat is károsítják...
nem vagy egyedül.énis és sok osztály társam is beszédül de csak mert még nem vagyunk hozzászokva
Én pont ezt a részét szeretem, és eddig legjobban a kék Bond szédített meg, azt is úgy, hogy reggel, hûvösben, kicsit esõs idõ, és egyedül. Ezt a szédítõ érzést szeretem a legjobban!
miért szédülök mikor beleszívok a cigibe?
Hát ez nem igaz. A sok antidohányos, csak szórja az okosságot, de ész érveket nem bírnak ám mondani. "ne szokj rá mer nehéz leszokni" b.zmeg, nem azér szoktam rá, hogy leszokjak. nem akarok leszokni, szeretek dohányozni! "káros meg büdös leszel tõle" neked származik belõle károd, te leszel büdös? nem! akkor meg mi a f.szt érdekel téged?
19:18-as vagyok. Nem is magával a ténnyel van problémám, hogy valaki dohányzik, hiszen, ahogy a szólás tartja; mindenki úgy teszi tönkre az egézségét, ahogy akarja. ...Viszont hányszor látni azt, hogy a dohányosok rágyújtanak a nem dohányosok közelében. Ez az ami a legbosszantóbb. És ezért alakult ki a két fél között egyfajta ellenszenv. Persze vannak rendes dohányosok is, akik félrevonulva élnek szenvedélyüknek, csak sajnos nem ez a jellemzõ.
elõzõ most 24 vagyok
A kérdező hozzászólása: Napi egyet szívok úgy, hogy a heti 7 napból max 4x. Amúgy köszönöm a válaszokat, elgondolkodom rajta. :)
Kedves friss dohányzó kérdezõ! Még nem késõ elfelejteni a cigit, késõbb, 10-20 év múlva a kínok kínját állod ki, amikor le akarsz szokni róla.Én már csak tudom, 30 évig szívtam. Ha nem törõdsz azzal, amit a szervezetednek okozol, vedd figyelembe, hogy büdös. Te is büdös leszel, a ruháid is büdösek, a leheleted, mint a görény. Fogágybetegséget kapsz, kilazulnak a fogaid, hiába mosod rendesen.Bárcsak elõbb tudtam volna.Tanulj a más kárán, légy okosabb.
Én is szívtam 35 évig 5 éve rokkant nyugdíjas vagyok, mivel a koszorú erek elrakodtak kátránnyal és nikotinnal.Csak a gyors és szakszerû orvosi beavatkozásnak köszönhetem az életemet.Addig én sem hittem senkinek, de mikor oda kerültem nagyon más lett a véleményem.Kérlek dob el örökre addig még nem késõ, mert amikor már rabja vagy akkor nagyon nehéz.Én napi két dobozzal szívtam, most már a szagát sem bírom.Igaz nagy árat fizettem érte.Remélem sikerült meg gyõznöm téged, köszönöm hogy figyeltél rám.
Én amikor rászoktam 15 évesen, ugyanezt tapasztaltam, szédültem az elsõ pár slukktól, de nekem ezt tök jó érzés volt, úgyhogy azt lehet mondani azért is szoktam rá. Most 33 vagyok és a jó égnek nem sikerül leszoknom. És már sok betegségem volt a cigi miatt, szóval rohadtul bánom, hogy rászoktam. Azt a kínlódást, és lelkiismeret furdalást senkinek nem kívánom, amikor próbál leszokni, és nem megy, végül rágyújt, aztán szégyelli a pofáját saját maga és a családja elõtt is. Tiszta égõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!