Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha én (303 db)

12 éven felüli lányok! Ti is szoktátok izgatni magatokat ott lent? Normális, ha én 13 évesen szoktam?

Legjobb válasz: Teljesen normális dolog az önkielégítés(maszturbálás),ha jól esik , csak.Amúgy igen ,én is szoktam.14/l

Teljesen normális dolog az önkielégítés(maszturbálás), ha jól esik , csak.Amúgy igen , én is szoktam.14/l
Elõzõ vagyok *ha jól esik , akkor csináld csak.
ne hallgass az utolsóra, attól még, hogy szoktál masztizni, nem lesz kevésbé jó egy fiúval.. amúgy igen, és teljesen normális. 16l
én nem szoktam. 14 l
Teljesen normális:) A hormonok.
Jó lenne, ha minél kevesebbszer izgatnád magad. Elvonja a figyelmedet mástól és sajnos annyira hozzászokhatsz, hogy majd amikor eljön az ideje, akkor fiúval már nem is lesz igazán jó.
A maszturbálás természetes dolog. Kimutatták, hogy azok között a nõk között, akik önkielégítenek, sokkal kevesebb olyan van, aki késõbb nem tud orgazmust elérni a partnerével.
Ne tedd tönkre magad, próbálj minél kevesebbet, mert késõbb lesz gond, amikor rendes nemi életet szeretnél majd élni. Ezért is van annyi szingli manapság, mert inkább az állandóan táskájában lévõ vibrátorhoz fordul, mint normális életet élne partnerével, részben a megszokás miatt, részben azért mert önzõvé vált már annyira, hogy ne kelljen törõdnie senkivel sem magán kívûl.

Normális ha én 12 éves vagyok és még nem jött meg pedig már 70/a, 75/A s melltartókosaram van?

kösz a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Ha 16 éves korodig nem jön meg, akkor nem normális.

Ha 16 éves korodig nem jön meg, akkor nem normális.
A kérdező hozzászólása: :O
bármi lehet szõrösödsz már? amugy mi a teljs neved?
A melltartóméret nem számít semmit, a 70A pedig teljesen lapos. Ha 16 éves korodig nem jön meg akkor menj el orvoshoz, és ha az orvos mond valami rosszat, akkor kezdhetsz aggódni, de addig tök fölösleges, örülj, amíg nem jött meg. :)
Ha más jele van már rajtad a serdülõkornak, pl. mell növekedés, punci és hónalj szõrösödés, fehérfolyás, akkor ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Igen szõrösödöm és nem vagyok lapos és 70 a melltartot hordok. :S
Az A-s melltartó majdnem a legkisebb ;)
Tök normális szerintem! Ne aggódj emiatt :)
A kérdező hozzászólása: pontosabban már van 1 db. 75 a s de van 80 B s is :SSS

Ez baj? Az lenne a normális ha én is innék és minden héten új pasim lenne?

Az osztálytársaim illetve az évfolyamtársaim is pasiznak/csajoznak és isznak.Engem mindig cikiznek hogy még egyedül vagyok és lezbinek hívnak mert nincs pasim....Ráadásul ha nem iszok valamit amit rám akarnak tukmálni akkor már rögtön elkezdenek szívatni.... 14/L

Legjobb válasz: Õk a nem normálisak. Ne hagyd magad elhúzni.

Õk a nem normálisak. Ne hagyd magad elhúzni.
Hidd el, nem te vagy a kevesebb! Ilyenkor azért legyen kéznél néhány frappáns mondat, ne hagyd magad!
En ezt nem ajanlom! Persze hacsak nem akarod magad mindenfele nemibetegsegnek kitenni! Es nem, nem lehet ovszerrel minden nemibetegseget megelozni! En nem vagyok jo velemennyel azokrol a nokrol akiknek sok szexpartnerük volt, olyanokkal nem kezdek ki. Egyebkent a ferfiakrol se, de az annyira nem erdekel, mivel hetero vagyok. A masik: en lassan 30 leszek es engem meg mindig cikiznek, mert ritkan fogyasztok alkoholt, de engem ez nem erdekel kicsit sem :) En viszont egy szep autoval jarok mindenfele, igy kenyelmes es a penzem is megmarad. Csinald azt, ami neked tetszik, ne pedig azt, ami masoknak megfelel! Anyukaddal nem vagy olyan viszonyban, hogy errol beszelj vele, vagy nem olyan anyud, akivel lehet?
Az kar! Egy valamilyen idosebb noi csaladtag, vagy baratno is megteszi, aki megbizhato es nem mondja vissza senkinek, ha ilyesmivel fordulsz hozza! Amugy ahogy irtam, nem eri meg! Az emberek egyik fele megjavul es megbanja, a masik meg olyan marad...Csak jo lenne, ha ezt valaki hozzad közelallo tudna neked elmondani, es nemcsak egy vadidegen a neten :)
16 éves fiú vagyok én is szoktam elmenni haverokkal inni de nem múlik semmi azon hogy van-e pasid/csajod, elõbb utóbb téged is megtalál valaki.. és sok olyan ismerõsöm van akinek a barátnõje nem iszik de a srác igen és semmi baj nincs vele
A kérdező hozzászólása: Jó viszonyban vagyok anyummal csak õ nem nagyon foglalkozik az ilyen dolgokkal...

Az mennyire normális, ha én csak úgy tudok már a lányokra a nézni, mint szexuális eszközökre? Valaki más is van így ezzel fiúk?

Úgy érzem nincs már egy lány sem, aki érne is valamit jellemre, azt látom, hogy mindegyik iszik, cigizik csak a küls? és a vagyon érdekli, totál kiábrándultam a mai csajokból. Egy prostit is többre tartok. Régebben még miel?tt nem csalódtam bennük még hittem hogy vannak aranyos, normális és szép lányok, de ma már mindegyikr?l csak rossz gondolataim vannak és ezért már nem is kezdeményezek, mert felesleges ilyen lányokkal megaláznom magam.

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy te hol élsz, de én nemcsak ezt látom! Szerintem vannak manapság is szép lányok, akik kedvesek és aranyosak. Mindig is voltak és lesznek. Ne általánosíts ennyire egyszerûen. Ebben a mai világban, ahol az ember hiába dolgozik, még sincs semmije, nem csodálkozom azon, hogy a csinosabb lányok erre hajtanak. De hidd el, hogy nem mindenki! Én Budapest mellett nõttem fel és anyám mindig mondta, hogy nekem valami falusi menyecske lenne való. Lehurrogtam, de a vége az lett, hogy tényleg egy kis faluból választottam párt magamnak és bár ennek már lassan 20 éve, de nem bántam meg. Nem mondom, hogy gyerünk, te is keress ilyet, mert nem tudom hol laksz. Talán azért nem találod õket, mert nem olyan helyekre jársz, ahol õk vannak. Egy nem vadulós, nem szexéhes lány nem fog olyan helyre menni, ahová a többiek járnak. Menj színházba, kultuálisabb helyekre, mint a mostani party zónák. Ott talán találsz olyat, aki tetszik. Javaslom, szállj ki az önsajnálatból és hódíts bátran! 43/F

Nem tudom, hogy te hol élsz, de én nemcsak ezt látom! Szerintem vannak manapság is szép lányok, akik kedvesek és aranyosak. Mindig is voltak és lesznek. Ne általánosíts ennyire egyszerûen. Ebben a mai világban, ahol az ember hiába dolgozik, még sincs semmije, nem csodálkozom azon, hogy a csinosabb lányok erre hajtanak. De hidd el, hogy nem mindenki! Én Budapest mellett nõttem fel és anyám mindig mondta, hogy nekem valami falusi menyecske lenne való. Lehurrogtam, de a vége az lett, hogy tényleg egy kis faluból választottam párt magamnak és bár ennek már lassan 20 éve, de nem bántam meg. Nem mondom, hogy gyerünk, te is keress ilyet, mert nem tudom hol laksz. Talán azért nem találod õket, mert nem olyan helyekre jársz, ahol õk vannak. Egy nem vadulós, nem szexéhes lány nem fog olyan helyre menni, ahová a többiek járnak. Menj színházba, kultuálisabb helyekre, mint a mostani party zónák. Ott talán találsz olyat, aki tetszik. Javaslom, szállj ki az önsajnálatból és hódíts bátran! 43/F
Te is csak egy élõszövetes vibrátornak vagy jó drágaságom!
Én már úgy se nézek a férfiakra, mint szexuális eszközre!:P Feltalálták a vibrátort... Hûséges, mindig kéznél van, nem zsarol, jó hallgatóság.
Nagyon normális, felnõttél!
Ez nem normális. Én nem vagyok vele így szerencsére. 25/F
Huh, jó nagyot csalódhadtál valóban. Sajnos sok embertöl hallok hasonlókat. Mégsem hiszem, hogy igy van. Talán csak rossz helyen keresgélsz. Nem tudom hány éves tapasztalat mondatja ezt veled, de biztos túl fogsz lendülni ezen az idöszakon. Még ha fenntartásaid vannak is, azért probáld meg kicsit kevésbé pesszimista szemlélettel. Azért nem minden lány/nö ilyen.
Egy baj van a vibrátorral hölgyeim: Nem csinál nektek gyereket.
"Úgy érzem nincs már egy lány sem, aki érne is valamit jellemre, azt látom, hogy mindegyik iszik, cigizik csak a külsõ és a vagyon érdekli, totál kiábrándultam a mai csajokból." Ezzel a mondatoddal teljesen egyet értek! 20/f

Normális ha én vidéki létemre utálom budapest-et?

Legf?képp a közbiztonság és a lopások miatt, ti budapestiek, hogy vagytok ezzel a dologal?

Legjobb válasz: Negyven éves koromig Bp.i voltam, ma egy kicsit odébb kisvárosban lakom.Sok elõnye van ennek, de a közbiztonság az nem lehet közte, még véletlen sem !!! Budapestet lehet utálni a zsúfoltságért,zajért,bûzért,de a közbiztonság lassan mindenütt egy szinten lesz !(?)

Negyven éves koromig Bp.i voltam, ma egy kicsit odébb kisvárosban lakom.Sok elõnye van ennek, de a közbiztonság az nem lehet közte, még véletlen sem !!! Budapestet lehet utálni a zsúfoltságért, zajért, bûzért, de a közbiztonság lassan mindenütt egy szinten lesz !(?)
Mindenhol vannak lopások, és mindenhol ugyanolyan ratyi a közbiztonság, csak azért utálom Pestet, mert az ország összes bunkóját összegyûjtötte. Nem minden pesti kõbunkó, de a legtöbb, akit ismerek, pesti.
Nem kötelezõ Budapesten lakni, én is eljöttem onnan.
Teljesen normális, én a színházak miatt nagyon szeretnék majd odaköltözni, de volt 1-2 rossz élményem, így gondoltam inkább majd mellette valahol. Pl. Csömörön. :)
én az emberek miatt nem mindenki jókedvbõl lakik pesten
Közbiztonság? Lopás? Te is csak egy tájékozatlan hülye vagy. Hasonlítsd már össze BAZ vagy SZSZB megyével. Budapesten a legtöbb ember úgy van vele, hogy azért nyomjátok ezt a "bukó pöstigyerek" szöveget, mert irigykedtek a több munkalehetõségre, a GDP-re, jobb egyetemekre. De hiába mondom neked úgy sem fogod bevallani magadnak.
Én a légszennyezettség és a sok szemét miatt nem szeretem. Hiába szép és gyönyörû város(a régi épületek és a természeti adottságok miatt), amikor a szar és húgy közt szlalomozol, nem nagy vigasz. Hiába a sok milliárdos városszépítés, nagyrészt ízléstelen és nem praktikus dolgokat építenek propaganda célból. Közben a lepukkant negyedek amortizálódnak tovább.

Az normális ha én éjjel-nappal szeretkezni akarnék a barátommal?

Már olyan sokszor belegondoltam milyen jó lenne ha kipróbálnánk a lakás összes részét.A konyhát, a fürdöt, akkor mikor nincsenek otthon a szüleink, és lebukhatunk.Nem beteges kissé? de neki nem merem elmondani, meg amúgyse jó a barátommal szexelni, ezért van egy titkos kapcsolatom is, akivel viszont nagyon jó!De neki is barátnöje van.És nem tudunk sehol egymáséi lenni.Mit tegyek?

Legjobb válasz: A helyedben tutira szakítanék... egy olyan kapcsolatban lenni, ahol rossz a szex egyszerûen nem lehet élni. És a megcsalás meg egyáltalán nem megoldás.... Azonban a kérdésed zavaros, mert az a barátodra irányul. Most akkor vele akarsz éjjel-nappal szeretkezni????De rossz, akkor miért? Petranova

basszus...csak azért vagy vele mert anyuci azt mondta?..normális vagy te?...és ha nem mehetsz sehova akkor mi van ..?..csak nem hiszed el h 2 évig a szobádban tart...áhh..LoL
A helyedben tutira szakítanék... egy olyan kapcsolatban lenni, ahol rossz a szex egyszerûen nem lehet élni. És a megcsalás meg egyáltalán nem megoldás.... Azonban a kérdésed zavaros, mert az a barátodra irányul. Most akkor vele akarsz éjjel-nappal szeretkezni????De rossz, akkor miért? Petranova
Elõször is tisztázd le magadban, hogy mit szeretnél. Ha nem jó a barátoddal a szex, akkor beszélj vele errõl, próbáljátok meg kideríteni ennek az okát. Normális esetben nincs szükség egy plusz emberre, csak azért, hogy jó szexben legyen részed :) ezt a párodtól is meg kellene kapnod.
igen én is kívánom és csinálom éjjel nappal
Biztos vagyok benne, hogy nem jó neki, hogy nem nyúl hozzád. Õk is igénylik a rendszeres szexet. Lehet, hogy csupán kényelmetlen számára, hogy nem élvezed vele. Én sem örülnék neki, ha közölnék velem, hogy nem jól csinálom. Próbálj meg ele még egyszer beszélni, ezúttal viszont sokkal jobban figyelj mit és hogyan mondasz. Szomorú dolog, ha annyira nem értetek szót egymással, hogy ezt nem tudjátok megbeszélni és neked félre kell lépned. Ha meg egyáltalán nem akarsz már tõle semmit, akkor hagyd ott, annak nincs értelme, hogy csak fekszetek egymás mellett, ert rossz a szex és már nem is próbálkoztok, radásul te még meg is csalod. A másik: nincs benne semmi beteges, ha kívánod a szexet, ez természetes dolog, oszd meg ezt a vágyad a barátoddal és lehet, hogy ez majd segít rajtatok.
De mit nem csinál jól? Vagy nem foglalkozik veled eleget? Miért jobb a másikkal?
A kérdező hozzászólása: ÉN BESZÉLTEM VELE RÓRA, ÉS SEMMI NEM VÁLTOZOTT.Mindha nem fogta volna fel.Söt azóta inkább csak elalszik melettem simán, úgy hogy hozzám se nyúl, és úgytûnik jó így neki.:(
Persze az normalis hogy ejjel-nappal szeretnel szeretkezni, az kevesbe, hogy egyszer vele maskor pedig a masikkal. Jo kis (nagy) nemi betegsegeket ossze lehet am szedni! Nem erdemes, inkabb hagyd ott, es legyen egy JO pasid! Legy ugyes!
Petranovának igaza van, most vele akarod vagy a másik fiúval? NWO
A kérdező hozzászólása: sose jutok el vele a csúcsig.Nem tudom mit csinál rosszul, de nagyon béna.És nekem ez így nem megy.A titkos kapcsolatban a srácnak is rossz a csajával, ezért vagyunk mi egymásnak, viszont nem dobhatom a barátom anyám miatt, mert akkor 18 éves koromig nem mehetnék sehova.16 vagyok most.:S

Most vagyok 12, szerintetek normális ha én 11 évesen nyelvesen csókolóztam már? Xxx

Legjobb válasz: Ha tudnád mi az a nyelves csók... De így csak vagdalózol szavakkal amiket nem értesz. Gáz vagy aranyom... Rettentõ gáz...

Ha tudnád mi az a nyelves csók... De így csak vagdalózol szavakkal amiket nem értesz. Gáz vagy aranyom... Rettentõ gáz...
most dicsekedsz? nem, nem normális, ilyenkor már a 3. gyerekedet kéne nevelned, én 5 évesen smaciztam elõször, le vagy maradva ...
nagyon gáz.11évesen én nem is nagyon gondoltam ilyenre, de el tudlak képzelni..
Ki nem [email protected] le? Ki nem [email protected] le? Olyan vagy, mint egy 15 éves gyerek, aki másodjára járja újra a 8. osztályt! Szerinted kit érdekel, hogy mit csináltál eddigi unalommal teli életeddel?
Az az fiam! grt ez am nagy hülyeség vol kiírni :D de azzé grat (clap)xÐ am nagyon gáz
A mai világban ez normális, talán... De ha nem kufircoltok akkor nincs sok baj
A kérdező hozzászólása: Nyugi! Még szûz vagyok xD
Még nyugodt vagyok! És lánnyal vagy fiúval csókolóztál?
Én 11 évesen még babáztam.;) Sõt, nekünk is volt pár 'aaaaanyira menõõ' csaj akik már 10 évesen csókolóztak, de mi inkább megvetettük õket, nem az hogy versenyezzünk velük..
nem, nem normális egy cseppet sem.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok, 2 fiúval simán szájra , , puszi'' 2 - vel meg smaci... :L
ahhoz képest az elõzõ oldalon még mintha azt írtad volna, nem dicsekszel vele..
Évrõl évre silányabb a fiatal felhozatal. Ez csak engem szörnyülködtet meg? Õk lennének a jövõ? Jó ég, mi vár ránk...
persze...de akkor mit csinálsz majd 14-ik szülinapodon??? ..és...hánnyalDDD
és ez kit érdekel?? :)
gyökér
Határozottan nem normális, ismerek ilyet, már 16 éves, és nagy ribanc...
Nagy [email protected] leszel pár év múlva..
A kérdező hozzászólása: Nem dicsekedek és tudom hogy gyökér vagyok de az osztályomból én vagyok asszem a második a smárolt!
Gratulálok
Büszke lehetsz magadra!
Nem dicsekedsz de azért "te vagy a második"...khm.. ne versenyezz senkivel, hova sietsz a dolgokkal...?! Amúgy, nem normális...de azért ennél tovább ne menj!!!
Majd akkor legyél büszke magadra, ha tudsz mûködtetni egy rendes kapcsolatot.
Ez régebben így ment:Bibi, nekem van szines tv-m, kicsit késõbb-nekem van digitális tv-m, még késõbb-nekünk van számítógépünk, mostanság-én dugtam elõször.Mindíg van valami verseny.
Nem, nem normális ebbe belehalnak emberek :O

Az normális ha én nemtudom magam ugy elképzelni hogy boxolni fogok!?

Már kemény 1honapja boxolok..és az baj ha én nemtudom magamról azt elképzelni vagyis nincs a fejemben egy olyan kép vagy "video"hogy én ugy védem meg magam hogy használom majd a box tudásom.

Legjobb válasz: ha igazolt bokszoló vagy, akkor ne is használd utcán a box tudásod... ugyanis akkor eltiltanak a boxtól. bár gondolom ezt te is tudod.

ha igazolt bokszoló vagy, akkor ne is használd utcán a box tudásod... ugyanis akkor eltiltanak a boxtól. bár gondolom ezt te is tudod.
A kérdező hozzászólása: igen tudom. de nem ezt kérdeztem. azért kössz.
Ha rendszeresen eljársz edzésre, akkor ez elmúlik.Mindent meg lehet szokni, neked most gondolom az edzéshez kell aklimatizálódni.És igen, egy idõ múlva reflexbõl jön az egész, de nem csak az ütés, hanem az elmozgások és a fenyegetés felismerése is testbeszédbõl. De ha 1 hónapja jársz már, akkor gondolom volt már részed kesztyûzésben nem?
A kérdező hozzászólása: õõ hát igen volt.1"komolyabb" volt egy meg ugy hülyéskedett velem a gyerek mert õt nem nagyon érdekli az edzés. az unoka tesom akar velem kesztyûzni de félek mert mindg mondja nekem hogy na most betöröm az orrod meg ilyenek. félek kesztyûzni.
A kérdező hozzászólása: bár lehet hogy majd késõb ez már elfog mulni.. remélem.
Én is így voltam ezzel, felmerültek kérdések bennem, hogy mit csinálnék, ha így jönne a támadó, vagy ezt csinálná valaki. Egy két hónap után rájöttem, hogy ezen fölösleges agyalni, és most már el tudom képzelni, nagyjából mit tennék. A kesztyûzéstõl meg logikus hogy félsz, majd elmúlik az.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. remélem énis hogy elfog mulni. várom a többi választ is.

Az normális ha én undorodom ettől? (lent)

Tegnap szex beszélgettem a barátommal és mondta hogy egyik el?z? barátn?jével volt együtt análisan. Szerintem ritka mód undorító az ilyesmi. 1 hónapja vette el a szüzességem, és még nem elégítettem ki orálisan, s?t most hogy ezt megtudtam még jobban ódzkodom az egészt?l. Pedig tudom hogy rengetegszer fürdött azóta stb. de akkor is.. Ami már egy másik lány fenekében volt az most az én számban? Pedig próbáltam rávenni magam - igazából csak attól féltem hogy rosszul/fájdalmasan csinálnám, de mostmár végképp nem menne. De azt is tudni kell hogy ? minden almalommal megteszi, pedig soha nem is kérem. Olyan b?ntudatom van emiatt.

Legjobb válasz: Ha valamihez nincs kedved a szexben, azt ne tedd meg. Mindent szabad, amihez kedved van és szívesen teszed.

Ha valamihez nincs kedved a szexben, azt ne tedd meg. Mindent szabad, amihez kedved van és szívesen teszed.
hát húzzál rá óvszert, vmi ízesített, és ha kellõen rá izgultál a dologra, lehet , h kedved támad lenni az óvszert
Én teljesen megértelek és nem lennék a helyedben... szerintem rohadtul nem volt jó ötlet ez, hogy a barátod elmondta neked hogy az elõzõ csajával miket csinált. Ez kihathat a kapcsolatotokra valamilyen szinten. Az 1 dolog, hogy õszintén beszélgettek meg nyíltan a szexrõl, de ezt akkor se kellett volna elmondania. Szóval, szerintem ez normális dolog igen. Beszélgess errõl a barátoddal! Többet szerintem ne hozza fel neked egyik exét se....
A kérdező hozzászólása: Végülis ha annyira fel lennék izgulva biztos megtenném, csak eszembe jut ez az incides és még az izgalom is a múlté...
Túl sokat aggodalmaskodsz, most emiatt nehogy már elszalasszatok egy tuti szexuális élményt, LEGYÉL KICSIT LAZÁBB és akkor nem lesz gond.
1. bûntudatból ne szexelj!!! 2. a kezed egy iskolai / munkahelyi nap után több kakival lesz beszennyezve, mint amennyi az õ farkán valaha is volt! Fõleg, ha gumiban csinálta! Ne aggódj! A farka volt már benned, és ki is nyalt, és csókolóztál is vele. Akkor mopst a te szádban is van? Dehogyis!!!
A kérdező hozzászólása: Értem én, csak azért mégis. De ez az utolsó válasz miatt lehet hogy 'jobb' belátásra tettem szert. :) Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Az normális ha én nyugodt tipus vagyok, de ha felidegesítenek hihetetlen erök jönnek elö belölem?

Bár nem érzem magam gyengének, csak én nyugodt vagyok, amig nem piszkálnak :D

Legjobb válasz: Létezik egyáltalán olyan ember, akit nem lehet felidegesíteni?

Létezik egyáltalán olyan ember, akit nem lehet felidegesíteni?
Én is ilyen vagyok, sokáig tûrök, de ha elborul az agyam, azt nem kívánom senkinek. Én Bika jegyû vagyok, és Te? (Csak kíváncsiság, hogy van-e hasonlóság emiatt)
Igen, pontosan. NEM vagy nyugodt típus. Meg kell tanulnod uralkodni rajta, és nem elfojtani. Gondolom nem akarsz egyszer arra eszmélni, hogy valakinek a nyaka ott van megtörve a kezedben.
Te nem vagy nyugodt tipus! amire ezt alapozod, az a lappangó feszültség elfojtva, ami indulat és szenvedély formáában tör ki. a nyugodt tipus azért nyugodt tipus, mert nem lehet felidegesíteni. Amikor nincs miért idegesnek lenni mindenki nyugodt!
De nem rossz.... legalább nem idegesíted magad más hülyesége miatt.
Én kos vagyok, de nekem pont fordítva. Ha felidegesítenek, egy szót sem szólok, flegma vagyok, nem vagyok nyugodt, inkább feszült. Amikor hazaérek, akkor egy papírra leírom az idegességem okát, majd elégetem, lehúzom a wc-n. Utána, ha eléggé ideges vagyok elkezdem ütni a párnát és ezzel levezetem a feszültséget. Utána egy fél órát jógázom, majd elmegyek sétálni a parkba. Én ilyen fura alkat vagyok:)
NEM MONDOD ??????!!!!!! Szóval, akkor mi Bikák ilyenek vagyunk, RESZKESSETEK :::) )))!!!
A kérdező hozzászólása: én is bika vagyok :D
Ez normális, csak meg kell tanulnod ezeket az erõket kordában tartani akkor is, amikor felidegesítenek. Egy jó feszültséglevezetõ technika sokat segít!
Le kéne vezetni egy kis sportolással sztem....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!