Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha élek párkapcsolatban, és a (3 db)

Normális, ha férfival élek párkapcsolatban, és a lányokat titokban kívánom?

Normális párkapcsoladban élek férfival. De szoktam néha maszturbálni és hamarabb megyek el ha lányra gondolok. De még nem próbáltam lánnyal. Nem is akarok. Csak képzelem.

Legjobb válasz: az a párkapcsolat ahol maszturbálsz nem hiszem h teljesen normális... szerintem a kapcsolatotokban van a hiba, ha tényleg nem akarod kipróbálni lánnyal.

az a párkapcsolat ahol maszturbálsz nem hiszem h teljesen normális... szerintem a kapcsolatotokban van a hiba, ha tényleg nem akarod kipróbálni lánnyal.
Akkor asszem elmesélem neked a kis történetemet. 16 éves koromban jártam egy lánnyal, nagyon szerettem õ is engem de ahányszor odakerült volna a sor hogy lefeküdjünk egymással én mindig beparáztam, mert megvoltam zavarodva mert a fiuk iránt is éreztem valamit de nem tudtam igazán hogy mi az, a lánnyal n embirtam lefeküdni pedig izgatott mert szerettem és felis állt, csak egyszerüen paráztam, így egyre parásabb lettem és végül szakitottunk, pár hét mulva elmondtam a lámynak hogy szeritnem én meleg vagyok és õ csak átölelt jó barátok letünk, õ járt másokkal én egy ideig senkivel majd pasikkal jöttem össze, egyel jártam a többi csak szex volt, és ennek a lánynak az egyik késöbbi pasijával is lefeküdtem, ugy hogy a lányt nem zavarta a dolog. és most 21 évesen újra összejöttema csajjal és most leis sikerült feküdnöm vele és nemis értem mért paráztam akkor annyit ezen. szerintem elöbb utobb elkezd majd érdekelni téged is h lefeküdej lányokkal és megis fogod tenni, most még azt mondod hogy nem de egyre jobban fog érdekelni. amugy meg nincs abban semmi rosz. :)
Egyrészt, az nem baj ha maszturbál valaki amellett hogy párkapcsolata van. Másrészt, a fantáziád csak a tiéd, és olyan dolgokat is "átélhetsz" gondolatban, amit élõben nem fogsz kipróbálni. Megjegyzem, nagyon sok lányt érdekel, még ha nem is vallja be, vagy nem fantáziál róla, hogy milyen lehet egy másik lánnyal. Persze lehet hogy ki fogod próbálni elõbb-utóbb, az sem kizárt, hogy hármasban a pároddal.
Szerintem teljesen normális.Már csak magamból is kiindulva, én is párkapcsolatban élek 3éve egy férfival akivel lassacskán gyermekünket tervezzük, de mindemellett van egy barátnõm akivel 1éve testileg mind lelikileg együtt vagyunk.Párom tud róla, sõt izgatja is a dolog, mint a legtöbb pasit...:) Egy párkapcsolatban a legfontosabb az õszinteség és az hogy mindent meg tudjatok beszélni.Mindemellett szoktam én is maszturbálni mert rengeteg idõnket elveszi a munka és valjuk be néha jobban esik egy "gyors numera".A maszturbálás amugy sem bün és nem is betegség, ez az idõ alatt megismered jobban a tested és élvezetesebbé teheted a szexet kettõtök között.Úgy hogy fel a fejjel, és ne okold magad.

Szerintetek normális ha valaki párkapcsolatban él és masztizik néha? Vagy ez már vminek a jele lenne?

kielégít a barátom de akkor is néha rám jön ez nagyon gáz?

Legjobb válasz: Nem, egyáltalán nem gáz, csak "pazarlás". Abból a szempontból az, hogy amikor az ember magának csinálja (én is teszem, bevallom), akkor nem történik meg a párkapcsolatban pedig fontos adok-kapok interakció. Tehát ha van rá lehetõségem, akkor én a szexet részesítem elõnyben, aztán jön a kölcsönös örömszerzés, és csak végül az ÖN-kielégítés. Egyéb hátrányáról nem tudok...

Nem, egyáltalán nem gáz, csak "pazarlás". Abból a szempontból az, hogy amikor az ember magának csinálja (én is teszem, bevallom), akkor nem történik meg a párkapcsolatban pedig fontos adok-kapok interakció. Tehát ha van rá lehetõségem, akkor én a szexet részesítem elõnyben, aztán jön a kölcsönös örömszerzés, és csak végül az ÖN-kielégítés. Egyéb hátrányáról nem tudok...
Elõfordulhat, eltér a szexuális igényetek. Próbálj egy kicsit nyitni: lehet több szex is, ha õ benne van - de próbáljatok mást is - pl. összebújás szex nélkül, együtt fürdés, egyéb kellemes akciók.
abszolút normális. no para, élvezd:)
csinald ha jol esik...lehet a parod is csinalja
A kérdező hozzászólása: nem szoktam olyan sûrûn. szoktunk ilyen összebújás együtt fürdés stb is csinálni.

A baratommal 3eve vagyunk kapcsolatban, és megtorténik, hogy ki veri a péniszét. Normális ez akkor, ha párkapcsolatban él?

Legjobb válasz: Sajnálom szegény párodat, hogy ilyen retardált barátnõje van.

Sajnálom szegény párodat, hogy ilyen retardált barátnõje van.
Én is maszturbálok és a párom is kielégíti magát idõnként, sõt egymás elõtt is csináljuk, és isteni a szex egymással. Nem is értem, mi ebben a probléma......? 27N
Miért, te nem szoktál maszturbálni?
ilyen sötét nõt.
Miért lenne nem normális? Önkielégítés egy alapvetõ dolog. Nõi maszturbációnak is sokkal jobb mellékhatása van, mint gondolnád párkapcsolatban.
persze hogy normális
Szerintem igen. Én is csinálom idõnként, pedig van feleségem.
Normális, ha te nem vagy kéznél.
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat koszonom! :)
Amíg nem helyetted választja a zsebhokit addig szerintem normális :)
Normális kérdéseket köszönöm! :) #1 vagyok.
A maszturbálás a szex egy más formája. Van akinek erre is van igénye. Nekem is van. Nincs ebben semmi rossz.
Napi szinten hokizok/hokizunk/ha nincs sex.ez szerinten normális.....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!