Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha élek párkapcsolatban, (8 db)

Szerintetek normális ha valaki párkapcsolatban él és masztizik néha? Vagy ez már vminek a jele lenne?

kielégít a barátom de akkor is néha rám jön ez nagyon gáz?

Legjobb válasz: Nem, egyáltalán nem gáz, csak "pazarlás". Abból a szempontból az, hogy amikor az ember magának csinálja (én is teszem, bevallom), akkor nem történik meg a párkapcsolatban pedig fontos adok-kapok interakció. Tehát ha van rá lehetõségem, akkor én a szexet részesítem elõnyben, aztán jön a kölcsönös örömszerzés, és csak végül az ÖN-kielégítés. Egyéb hátrányáról nem tudok...

Nem, egyáltalán nem gáz, csak "pazarlás". Abból a szempontból az, hogy amikor az ember magának csinálja (én is teszem, bevallom), akkor nem történik meg a párkapcsolatban pedig fontos adok-kapok interakció. Tehát ha van rá lehetõségem, akkor én a szexet részesítem elõnyben, aztán jön a kölcsönös örömszerzés, és csak végül az ÖN-kielégítés. Egyéb hátrányáról nem tudok...
Elõfordulhat, eltér a szexuális igényetek. Próbálj egy kicsit nyitni: lehet több szex is, ha õ benne van - de próbáljatok mást is - pl. összebújás szex nélkül, együtt fürdés, egyéb kellemes akciók.
abszolút normális. no para, élvezd:)
csinald ha jol esik...lehet a parod is csinalja
A kérdező hozzászólása: nem szoktam olyan sûrûn. szoktunk ilyen összebújás együtt fürdés stb is csinálni.

Normális, ha egy párkapcsolatban élő pasi maszturbál?

Ha igen, milyen gyakran? És ha ezt egy másik lánnyal együtt csinálja, neten, az megcsalásnak számít szerintetek?

Legjobb válasz: Hát, ha nincsenek együtt, vhol természetes is, ha maszturbál, ezzel is csökkenteni a lány hiányát. De ha mással együtt csinálja, ott más súlyos gondok vannak. Miért nem maszturbálnak egymással? Telefonon vagy neten keresztül???

Hát, ha nincsenek együtt, vhol természetes is, ha maszturbál, ezzel is csökkenteni a lány hiányát. De ha mással együtt csinálja, ott más súlyos gondok vannak. Miért nem maszturbálnak egymással? Telefonon vagy neten keresztül???
Azzal nincs semmi gond, ha csinálod. Csak arra utalhat, hogy nem vagytok a pároddal annyiszor együtt, mint amennyiszer Te igényled. A másik lányt viszont ki kéne hagyni. Te hogy viszonyulnál hozzá, ha a csajod csinálná ugyan ezt?
hát egy másik lánnyal maszturbál akkor igen -.-
engem már nem érdekel túlzottan, úgyis tudom, hogy nem vagyok neki elég, de ha én csinálom õ felháborodik, de nekem tilos! :D
minden pasi maszturbál. igen, ha másik lánnyal csinálja neten az eléggé megcsalás. eleve az h már egy másik lány van a képben.

Az normális, ha 18 napra jött meg a menstruációm? (egy átlagos ciklusom 29 napos) Nem élek párkapcsolatban, terhes nem lehetek! Kedden voltam nőgyógyásznál, fogamzásgátlót íratni, mivel túl sok a pattanásom. Most akkor elkezdhetem szedni?

Legjobb válasz: Nem normális, mert a normális 28 nap, esetleg egy-két nap eltéréssel. A 18 kevés. Sok pattanás és összevissza ciklus = hormonális probléma, aminek a megoldása nem igazán fogamzásgátlóval ajánlott, mert a tüneteket eltünteti, de ha abbahagyod a fog. gátlót, ugyanez lesz a problémád, nehezített teherbe eséssel. Ha van idõd, nézz be egy endokrinológiai szakrendelésre. Biztos vagy benne, hogy rendesen megjött, nem csak köztivérzés? Ha rendesen megjött, akkor igen, el kell kezdeni a tablettát, már ha be akarod szedni.

Nem normális, mert a normális 28 nap, esetleg egy-két nap eltéréssel. A 18 kevés. Sok pattanás és összevissza ciklus = hormonális probléma, aminek a megoldása nem igazán fogamzásgátlóval ajánlott, mert a tüneteket eltünteti, de ha abbahagyod a fog. gátlót, ugyanez lesz a problémád, nehezített teherbe eséssel. Ha van idõd, nézz be egy endokrinológiai szakrendelésre. Biztos vagy benne, hogy rendesen megjött, nem csak köztivérzés? Ha rendesen megjött, akkor igen, el kell kezdeni a tablettát, már ha be akarod szedni.
A kérdező hozzászólása: Mindig normálisan jött meg elõtte, rendszeres menstruációm van. Épp ezért most nagyon megijedtem. A közti vérzésrõl mit kell tudnom? Okozhatja a sok stressz? Mert mostanában nagyon sokat stresszelek!

Normális, ha férfival élek párkapcsolatban, és a lányokat titokban kívánom?

Normális párkapcsoladban élek férfival. De szoktam néha maszturbálni és hamarabb megyek el ha lányra gondolok. De még nem próbáltam lánnyal. Nem is akarok. Csak képzelem.

Legjobb válasz: az a párkapcsolat ahol maszturbálsz nem hiszem h teljesen normális... szerintem a kapcsolatotokban van a hiba, ha tényleg nem akarod kipróbálni lánnyal.

az a párkapcsolat ahol maszturbálsz nem hiszem h teljesen normális... szerintem a kapcsolatotokban van a hiba, ha tényleg nem akarod kipróbálni lánnyal.
Akkor asszem elmesélem neked a kis történetemet. 16 éves koromban jártam egy lánnyal, nagyon szerettem õ is engem de ahányszor odakerült volna a sor hogy lefeküdjünk egymással én mindig beparáztam, mert megvoltam zavarodva mert a fiuk iránt is éreztem valamit de nem tudtam igazán hogy mi az, a lánnyal n embirtam lefeküdni pedig izgatott mert szerettem és felis állt, csak egyszerüen paráztam, így egyre parásabb lettem és végül szakitottunk, pár hét mulva elmondtam a lámynak hogy szeritnem én meleg vagyok és õ csak átölelt jó barátok letünk, õ járt másokkal én egy ideig senkivel majd pasikkal jöttem össze, egyel jártam a többi csak szex volt, és ennek a lánynak az egyik késöbbi pasijával is lefeküdtem, ugy hogy a lányt nem zavarta a dolog. és most 21 évesen újra összejöttema csajjal és most leis sikerült feküdnöm vele és nemis értem mért paráztam akkor annyit ezen. szerintem elöbb utobb elkezd majd érdekelni téged is h lefeküdej lányokkal és megis fogod tenni, most még azt mondod hogy nem de egyre jobban fog érdekelni. amugy meg nincs abban semmi rosz. :)
Egyrészt, az nem baj ha maszturbál valaki amellett hogy párkapcsolata van. Másrészt, a fantáziád csak a tiéd, és olyan dolgokat is "átélhetsz" gondolatban, amit élõben nem fogsz kipróbálni. Megjegyzem, nagyon sok lányt érdekel, még ha nem is vallja be, vagy nem fantáziál róla, hogy milyen lehet egy másik lánnyal. Persze lehet hogy ki fogod próbálni elõbb-utóbb, az sem kizárt, hogy hármasban a pároddal.
Szerintem teljesen normális.Már csak magamból is kiindulva, én is párkapcsolatban élek 3éve egy férfival akivel lassacskán gyermekünket tervezzük, de mindemellett van egy barátnõm akivel 1éve testileg mind lelikileg együtt vagyunk.Párom tud róla, sõt izgatja is a dolog, mint a legtöbb pasit...:) Egy párkapcsolatban a legfontosabb az õszinteség és az hogy mindent meg tudjatok beszélni.Mindemellett szoktam én is maszturbálni mert rengeteg idõnket elveszi a munka és valjuk be néha jobban esik egy "gyors numera".A maszturbálás amugy sem bün és nem is betegség, ez az idõ alatt megismered jobban a tested és élvezetesebbé teheted a szexet kettõtök között.Úgy hogy fel a fejjel, és ne okold magad.

Normális ha egy 21 éves srác szereti a yaoit? De hetero a srác, boldog párkapcsolatban él.

Legjobb válasz: Ma már bármi normális... Trollkodást félre téve, én különösebb kivetni valót nem látok benne, de érdekelne, hogy mi az, ami megfog benne.

Ma már bármi normális... Trollkodást félre téve, én különösebb kivetni valót nem látok benne, de érdekelne, hogy mi az, ami megfog benne.
Nem ártasz vele senkinek, nem? Az, hogy mi "normális" és mi nem, egyénenként változik. Szerintem nincs ebben semmi kivetnivaló. :) Ha neked tetszik, ne törõdj vele, mások mit gondolnak! De egyébként engem is érdekelne, ettõl függetlenül, hogy mi fogott meg bennük! Ha van kedved, leírhatnád!
A kérdező hozzászólása: Igazából nézni nem nézi. Írni szokta ilyen jeleneteket, mert ma már ugye könyvben kapós ez a téma.
Hát egy heterotól elég furcsa. De amúgy lány vagyok, de én is simán végignézem, hogy két leszbi mit mûvel egymással, és még tetszik is, de ha nekem kéne csinálni, elhánynám magam :D Ettõl még nem vagyok leszbi, ahogy te sem meleg. Ne foglalkozz vele miért tetszik. Tetszik és kész. Ettõl nem leszel rosszabb ember, nem igaz? És esetedben még csak arról sincs szó, hogy kívánnád a fiúkat, tehát meleg sem vagy. Inkább csak kíváncsi, ugye? Akkor meg no problem. Take it easy! ;)
Szerintem teljesen normális, legalább érdeklõdsz azon dolgok iránt, amit a legtöbb pasi teljesen elutasít, esélyt se ad a megismerésére... (bár az érdekelne, hogy a barátnõd mit szól ehhez :D)
A kérdező hozzászólása: A barátnõ yaoi fan, szóval nem zavarja.

Normális, ha 16 évesen el sem tudom magamat képzelni párkapcsolatban?

Már voltam szerelmes egyszer. Viszonzatlanul. Azóta semmi hasonlót nem éreztem. Volt barátom, de csak amolyan gyerekes "járás" volt az egész, nem voltam szerelmes sem. Még nem csókolóztam. Senki sem tetszik se a suliból, se máshonnan. Nem fognak meg az emberek. Mármint ha látok egy fiút aki jól néz ki, akkor ránézek, megállapítom gondolatban, hogy jól néz ki, és továbbmegyek. Ennyi. Ha nincs meg hozzá a személyisége ami tetszik, akkor annyi az egésznek. Lehet, hogy az a baj, hogy nem igazán ismerek férfias fiúkat. Mármint személyiségre is. Fölösleges ezen aggódnom? 16/L

Legjobb válasz: Ráérsz még ezen gondolkodni inkább tanulj:D

Ráérsz még ezen gondolkodni inkább tanulj:D
A kérdező hozzászólása: nyár van:D
1-2 év és más lesz ;)
Ezen ne aggódj, nem kell azért járni valakivel, mert mások is járnak, meg ez a divat, követelmény, vagy egyszerûen a srác akar, te meg nem. Majd ha találsz olyat, akivel el tudod képzelni, akkor járj vele, ehhez szerelem kell, ami nem jön csak úgy. Sokan szerelem nélkül, unalomûzésként, megszokásból, elvárásoknak megfelelve is összejönnek valakivel. Nem kellene beállnod a sorba. Várj, majd találsz megfelelõ fiút, te is érettebb leszel, több embert megismersz, változnak a fiúk is, nincs mi miatt aggódni.
Lehet, hogy lelkileg még nem vagy elég érett az ilyesmire. Mondjuk tény, hogy sok függ a "felhozataltól" is, de az elég furcsa, hogy nem vonzódsz senkihez, nem tetszik neked senki. Idõvel majd azért biztosan változik a helyzet, ne aggódj, majd akkor jön el a nagy szerelem, amikor nem is számítanál rá.
Nyugi :D Én is ilyen korban még nagyon jól elvoltam egyedül, de már jó lenne egy aranyos lány. 19f
Hihetetlen, hogy van mégvalaki, aki ugyanúgy gondolkodik, mint én :D nem is tudom leírni, hogy én hányszor gondolkodtam ezen, de mindíg megnyugtattak, hogy nem baj ha nincs barátnõm, majd biztos jön az igazi, csak várni kell rá :) 16/F
Ugyanez van velem kb..szerelmes voltam, szint viszonzatlanul..csók sose..nekemis annyi h megállapítom h fain csaj és kész..engemis ink a személyiség érdekelne de az egyre több csajnál a ribanckodás.. 15/f

Az normális egy párkapcsolatban, ha a férfi naponta max 2szer élvez el, míg a csaj 4-5ször el akar élvezni?

A barátn?m szerint ez így van jól, mert szerinte akkor teljesítek jobban ha már jópár órája nem élveztem el, d e legjobb ha aznap még egyáltalán nem, de ? van h egy este alatt 3-4szer is követeli. Szex közben is el szokott élvezni, de ha pl ülünk a TV el?tt gyakran megkér, hogy nyaljam ki úgy ott. Hogy közbe nézi a TVt ez engem kicsit zavar. Vagy pl. du olvassa az újságját vagy tanul és közbe megkér hogy nyaljam. De mikor szóba hozom hogy ez önz? dolog azt mondja hogy ez sokkal jobb mindekett?nknek. Ráadásul így sokkal gyorsabban élvezek el szex közben, (de azért kibírom addig, van hogy 2szer is elélvez), de ez sem hatja meg.

Legjobb válasz: Azzal sincs baj,hogy a maximumot akarja kihozni,de akkor õ is nyújtsa a maximumot,és ne szabja már meg,hogy hányszor menj el! Ez azért durva..én is örülök ha többször megyek el,de csak ha a párom jön velem..mert úgy az igazi. Ez szerintem nem fair..

Azzal sincs baj, hogy a maximumot akarja kihozni, de akkor õ is nyújtsa a maximumot, és ne szabja már meg, hogy hányszor menj el! Ez azért durva..én is örülök ha többször megyek el, de csak ha a párom jön velem..mert úgy az igazi. Ez szerintem nem fair..
Akkor Te vagy a nõ a kapcsolatotokban. Mert ez forditva szokot lenni. A lány szokot pipálni csak úgy.
Önzõ szuka, már bocsi..szerintem kölcsönösnek kellene lenne a dolognak..plusz ha mást csináltok, maradjon is az, ha pl neked nincs hozzá kedved.
Ez nem semmi! ilyet még életemben nem hallottam4 Olyan sok van, hogy egy fiú sz...ja a lányt, de most hallom elõször, hogy egy lány nyalatja magát. Hát igen, kérem, egyenjogúság van!n :DD
Máskor meg azon sírtok, hogy a lány nem akarja sehogy se!
Fõzés? Ugyanmár! Mindenki tud fõzni, ez nem érv! A kedves barátnõd ez önzõ szuka, te meg egy méretes papucs vagy, ha ezt hagyod...
FAKE, vagy mák
Teljesen normális a dolog, de azért te is kapd meg, amit szeretnél. A jó kapcsolatban ezek a dolgok kölcsönösen mûködnek.
én mondhatom magam nimfománnak...a te barátnöddel nem ez a legnagyobb baj, hanem enyhén perverz és talán ez az ami téged a legjobban zavar...... ahogy elvárom hogy szopatás közben ne nézzen a párom tv-t, hanem rám koncetráljon, úgy oda-vissza is szól...ergo téged kellene élveznie, figyelnie....na mindegy.....normálisnak semmmiképp se normális, perverz......de beszélhétek meg......ugyanakkor tényleg összerakhatod a kezed érte, mivel ritka ma már az olyan nõ mint õ, aki többször akarja......viszont téged semmiképp se korlátozzon le.... ez olyan olcsó szöveg mintha nem szeretne, de nem akarná megmondani, és ezért ezt találta ki......nem lehet lekorlátozni napi két élvezésre...... pffff....beszéld meg vele, vagy szakitsatok......elöbb utóbb nagy "bajod" lesz ebbõl..... egy majdnem 21 nimfo lány
Jééézusom, de papucs vagy! Gondol eggyet kinyalod és még azt is megszabja hogy te ne menj el csak akkor amikor õ megengedi és még megmagyarázza, hogy az neked ugy jó??? Hát ez durva én még ilyenrõl nem hallottam...sztem a barátnõdben tul sok a férfi hormon benned meg ugylátszik nõibõl van több...hát istenem, felcserélõdtek a szerepek! Legalább kiegészítitek egymást...boldog életet!:D
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti: igen kárpótol õ engem pl fõz ránk meg hát a szex annyira jó h az mármár megéri ezt, de ez a folytonos hiányérzet megõrjít. már mondtam neki hogy akkor magamat fogom kielégíteni ha õ nem akarja de iszonyat megsértõdött. nem tudom h meg lehet e ezt beszélni nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: utolsó: van valami abban amit mondasz, de semmiképp se akarom elhagyni õt. úgy érzem meg lehetne beszélni csak még nem jöttem rá hogyan. elég elutasító ha errõl van szó és néha mondja, hogy õ se örül hogy ekkora "étvágya" van, de nem tud mit kezedeni magával.
NEm, nem normális! Szerintem ritka egy nimfomán önzõ csajod van, és hiába is állítja minden pasi hogy ez az, ez kell nekem, igazából, mint te is, hosszabb távon belefáradnátok! Ráadásul õ csak magával foglalkozik, holott a szex arról szólna hogy adok-kapok, örömszerzés, nem teljesítés! De te igazán csak teljesítesz, mint egy gép, hisz attól rettegsz hogy elveszíted õt. De mi lenne ha te is élveznéd a szexet, és talán egy kevésbé önzõ és nimfó csaj mellett önmagad lennél, és pasinak éreznéd magad, nem egy tárgynak...
Ilyen pasit hogy lehet találni??? Nekem még sose volt ilyen szerencsém mint a barátnõdnek... Igazán mázlista de te is szerencsés vagy h van egy nõ aki a maximumot hozza ki belõled. Gondolkozz el, nem kárpótol valahogy máshogy? Beszélgess el vele, mondd meg neki hogy ha mindenképp ez a mániája akkor a plusz törõdést amit tõled kap adja vissza máshogy. Elvégre ha ilyne pasija van meg kell hogy becsüljön és kérd meg bármire, vagy próbáljatok ki olyan dolkgokat a szexben amiket te szeretnél.... Sztem közösen megbeszélitek egyezségre tudtok jutni az a lényeg h tegyen õ is valamit h ne érezd önzõnek.
A kérdező hozzászólása: valóban sokkal jobb, mitnha nem akarná... igazából szexmániás és ezt meg is becsülöm de túlságosan a maximumot akarja kihozni belõlem...
A kérdező hozzászólása: :S én szívesen nyalom ki (imádom), és sajna abban is igaza van, hogy tényleg jobb maga az elélvezés, ha régebben élveztem el és minél tovább tartom vissza. de mégis közbe hiányzik h leszopjon. azért szokta úgy is csinálni, csak hát sokkal ritkábban. az a baj, hogy úgy érzem igaza van de mégis önzõnek gondolom.
Szerintem meg becsüld meg a nõt :) Rengeteg férfi frigid feleséggel az oldalán vár arra, hogy felszólítsák egy nyalásra :) de sokszor sajnos hiába vár...
Ilyen van??? O.o
Szerintem mond neki, hogy vele is csak akkor jó, ha még aznap egyszer sem élvezett el! :) Én önzõ vagyok az ágyban, de a barátnõd...
Ha ez mindkettõtöknek megfelel akkor szerintem normális.Szerintem.

A baratommal 3eve vagyunk kapcsolatban, és megtorténik, hogy ki veri a péniszét. Normális ez akkor, ha párkapcsolatban él?

Legjobb válasz: Sajnálom szegény párodat, hogy ilyen retardált barátnõje van.

Sajnálom szegény párodat, hogy ilyen retardált barátnõje van.
Én is maszturbálok és a párom is kielégíti magát idõnként, sõt egymás elõtt is csináljuk, és isteni a szex egymással. Nem is értem, mi ebben a probléma......? 27N
Miért, te nem szoktál maszturbálni?
ilyen sötét nõt.
Miért lenne nem normális? Önkielégítés egy alapvetõ dolog. Nõi maszturbációnak is sokkal jobb mellékhatása van, mint gondolnád párkapcsolatban.
persze hogy normális
Szerintem igen. Én is csinálom idõnként, pedig van feleségem.
Normális, ha te nem vagy kéznél.
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat koszonom! :)
Amíg nem helyetted választja a zsebhokit addig szerintem normális :)
Normális kérdéseket köszönöm! :) #1 vagyok.
A maszturbálás a szex egy más formája. Van akinek erre is van igénye. Nekem is van. Nincs ebben semmi rossz.
Napi szinten hokizok/hokizunk/ha nincs sex.ez szerinten normális.....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!