Találatok a következő kifejezésre: Normális, ha élek (354 db)

IPhone 4S nél normális ha elõször csak közelrõl érzékeli a wifit?

szóval nekem ha még ismeretlen a wifi akkor csak a router hez közel ismeri fel. De van, hogy itthon is ha csatlakozni akarok közelebb kell jönnöm a router hez. ez normális?

Legjobb válasz: Nekem sima 4 van, de ne nincs ilyen problémám. Az egész lakásban veszi a jelet.

Nekem sima 4 van, de ne nincs ilyen problémám. Az egész lakásban veszi a jelet.
Elég a telefon, mert szériaszám alapján megy. Beírják, van rajta érvényes Apple gari és már intézkednek is.
A kérdező hozzászólása: Köszi :D csak a telefont vigyem vagy mindent?
Igen, Pest. Mindenképp oda vidd, mert az a hivatalos szervíz és ott cserélni fogják.
A kérdező hozzászólása: ja ide akarjuk vinni majd 2 hét múlva. de kicserélik vagy megjavítják? és ha nincs 32gb os 4S ? :D
A kérdező hozzászólása: pest?
Akkor Andrásy 36.
A kérdező hozzászólása: Purchase*
A kérdező hozzászólása: igen gsm be. elvileg akkor jött meg az áru. gari még van rá és a vaild purchade is ki van pipálva
1. [link] 2. Telefonodon: Beállítások- Általános-Infó- Sorozatszám 3. Bemásolod a sorozatszámot, és nézd, meg, hogy van-e valid purchase dat(ez nagyon fontos) és, hogy gari van- rá? Ha mindkettõ van, akkor irány Adrásy Út. 36. És garanciálissan cserélni fogják.( ha tényleg gyári hibás készülékrõl van szó).
de gsm-ben vetted? mert akkor meg lehet mégsem igazából olyan új, mint ahogy azt árulták.
A kérdező hozzászólása: eredeti. app storba belép, iTunes felismeri :D
ha nem mozogna a home gomb, nem lehetne megnyomni :D:D amúgy nekem az sem mozog, szóval igen, esélyes, hogy nem is eredeti.
Rendes boltban vettétek? Nem lehet, hogy valami hamisítvány?
A kérdező hozzászólása: hát ujjonnan lett véve de gyári hibás... mozog a home gomb, meg nem lehet hallani engem telefonálás közben, csak kihangosítva.. nemsokára visszük megcsináltatni, akkor megnézetem
nekem is teljesen jó. ha használtan vetted, akkor elég gáz sajnos. 4S-eknél eléggé gyakori, hogy meghibásodik teljesen, lehet ez is ennek az elõjele, de talán nem.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi

Az normális, ha 18 napra jött meg a menstruációm? (egy átlagos ciklusom 29 napos) Nem élek párkapcsolatban, terhes nem lehetek! Kedden voltam nőgyógyásznál, fogamzásgátlót íratni, mivel túl sok a pattanásom. Most akkor elkezdhetem szedni?

Legjobb válasz: Nem normális, mert a normális 28 nap, esetleg egy-két nap eltéréssel. A 18 kevés. Sok pattanás és összevissza ciklus = hormonális probléma, aminek a megoldása nem igazán fogamzásgátlóval ajánlott, mert a tüneteket eltünteti, de ha abbahagyod a fog. gátlót, ugyanez lesz a problémád, nehezített teherbe eséssel. Ha van idõd, nézz be egy endokrinológiai szakrendelésre. Biztos vagy benne, hogy rendesen megjött, nem csak köztivérzés? Ha rendesen megjött, akkor igen, el kell kezdeni a tablettát, már ha be akarod szedni.

Nem normális, mert a normális 28 nap, esetleg egy-két nap eltéréssel. A 18 kevés. Sok pattanás és összevissza ciklus = hormonális probléma, aminek a megoldása nem igazán fogamzásgátlóval ajánlott, mert a tüneteket eltünteti, de ha abbahagyod a fog. gátlót, ugyanez lesz a problémád, nehezített teherbe eséssel. Ha van idõd, nézz be egy endokrinológiai szakrendelésre. Biztos vagy benne, hogy rendesen megjött, nem csak köztivérzés? Ha rendesen megjött, akkor igen, el kell kezdeni a tablettát, már ha be akarod szedni.
A kérdező hozzászólása: Mindig normálisan jött meg elõtte, rendszeres menstruációm van. Épp ezért most nagyon megijedtem. A közti vérzésrõl mit kell tudnom? Okozhatja a sok stressz? Mert mostanában nagyon sokat stresszelek!

Normális, ha nem járok el bulizni?

Egy hónap múlva 19 leszek, és nem szoktam eljárni bulizni. Részeg sem voltam, csak szüli- és névnapokra szoktam eljárni (pár ismer?sömére), ennyi a 'nagy' bulizás, de olyankor 11 körül itthon vagyok. 18l

Legjobb válasz: Sem én, sem a párom nem vagyunk bulizósak, soha nem is voltunk. Érdekes, ivászat, hajnali dáridó nélkül is csodaszép az élet, mindenkinek más a szórakoztató. Ettõl még normális, jó humorú, vidám, életrevaló emberek vagyunk, sok baráttal. Csak nem kell az árokból kihúzni minket még szilveszter hajnalban sem. Társasoztunk, kártyáztunk, beszélgettünk, kettõkor aludtunk, alkoholt nem ittunk. És? Tök jó volt. Szerintem az a baj, ha nem ez a normális.

Sem én, sem a párom nem vagyunk bulizósak, soha nem is voltunk. Érdekes, ivászat, hajnali dáridó nélkül is csodaszép az élet, mindenkinek más a szórakoztató. Ettõl még normális, jó humorú, vidám, életrevaló emberek vagyunk, sok baráttal. Csak nem kell az árokból kihúzni minket még szilveszter hajnalban sem. Társasoztunk, kártyáztunk, beszélgettünk, kettõkor aludtunk, alkoholt nem ittunk. És? Tök jó volt. Szerintem az a baj, ha nem ez a normális.
Teljesen rendjén van, ha amúgy nyitott vagy az emberek felé, szívesen ismerkedsz, barátkozol, és megvannak a magad kijárós ill kapcsolattartó örömei (ami nem az internet).
Két hét múlva leszek 16 és eddig egyszer sem voltam semmiféle ilyesmi buliban..részeg sem voltam még de valahogy megvagyok nélküle :) örülök amikor ilyen emberekrõl hallok, szerintem tök jó dolog :)
Teljesen normális. Persze néha azért jó móka tud kerekedni egy-egy buliból, nem ördögtõl való az sem.

18-19évesen még normális ha 1-2hetet késik a menzesz? Ha eddig nem élt valaki nemi életet, csak úgy 1-2hónapja, akkor a szex miatt késhet a menstruáció? Itt. Nem feltétlenül a terhességre gondolok, hanem pl. védekezés mellett (óvszer)

Legjobb válasz: ha korábban is késett, akkor lehet normális. De ha csak most elõször, akkor megnyugtatásképpen menj el az orvoshoz, hogy kiderüljön,mi miatt késik. 1-2 hét azért sok idõ

ha korábban is késett, akkor lehet normális. De ha csak most elõször, akkor megnyugtatásképpen menj el az orvoshoz, hogy kiderüljön, mi miatt késik. 1-2 hét azért sok idõ
A kérdező hozzászólása: Most tartok a 6.napnál.Múlt hónapban is 5-6napot késett.
Miért késett ennyire?

Kan kutyáknál normális ha az ivarzási idõszakban akár több napra is eltûnik (addig semmi nyoma)?

Legjobb válasz: Az egyáltalán nem normális, ha el tud tûnni. Egyébként egy tüzelõ szuka után bármilyen ivaros kan nagyon szívesen meglép, az már más kérdés, hogy baromi nagy felelõtlenség hagyni. Gondolj bele hány nemkívánt kiskutyát csinál, akik aztán vagy el lesznek ásva a kert végébe vagy menhelyre kerülnek aztán ott rohadnak meg... Vagy a másik megoldás: a kan kiszökik, se-lát-se-hall szindrómásan megy a szagok után... ilyenkor simán elcsapja egy autó vagy kilövi egy vadász, megmérgezik, akármi... Ilyenkor ivaros kandúrokat is hevesen zárnak a külvilágtól a felelõs gazdik, nem hogy kutyáknak hagyják, hogy csak úgy kolbászoljanak bele a nagyvilágba!

Az egyáltalán nem normális, ha el tud tûnni. Egyébként egy tüzelõ szuka után bármilyen ivaros kan nagyon szívesen meglép, az már más kérdés, hogy baromi nagy felelõtlenség hagyni. Gondolj bele hány nemkívánt kiskutyát csinál, akik aztán vagy el lesznek ásva a kert végébe vagy menhelyre kerülnek aztán ott rohadnak meg... Vagy a másik megoldás: a kan kiszökik, se-lát-se-hall szindrómásan megy a szagok után... ilyenkor simán elcsapja egy autó vagy kilövi egy vadász, megmérgezik, akármi... Ilyenkor ivaros kandúrokat is hevesen zárnak a külvilágtól a felelõs gazdik, nem hogy kutyáknak hagyják, hogy csak úgy kolbászoljanak bele a nagyvilágba!
Szerinted normális? Egy kutyának az utcán a helye??
Nem, az lenne a normális, ha a gazdája felelõsségteljesen tartaná és megakadályozná, hogy meglépjen.Pár nap alatt sikerülhet neki: - jó néhány felesleges, keverék almot gyártani (aztán majd csodálkozunk, mikor a menhelyen már nem fogadnak többet a szuka gazdája meg esetleg vízbe fojtja szerencsétlen kölyköket) - más kanokkal jól összebunyózni, egy pár sérülést begyûjteni - magát veszélybe sodorni (autók, emberek, más állatok stb) - kóbor(nak vélt) kutyaként sintértelepen, menhelyen végezni jobb esetben -stb. (Mivel kézzel-lábbal"menne a tüzelõ szukák után, nem csak meglépni képesek, de olyan módon is bejutnak a szukához, amit el sem tudunk képzelni.Igen, a viselkedés normálisnak mondható, mert egyik legerõsebb ösztönének, a fajfenntartásnak megy eleget tenni.A gazdája dolga ennek a megakadályozása ivartalanítással vagy biztos elzárással, felügyelettel!)
Relatív. A kutya szempontjából normális, természetes viselkedés. A gazda szempontjából annyira nem az, hogy se kerítésrõl, se ivartalanításról nem gondoskodott.
Azért tûnik el, mert hajtják a hormonjai. Az lenne a normális, ha ivartalanítva lenne, és nem tudna megszökni. Akkor talán nem lenne ennyi kidobott alom az utcákon, és neked se kéne aggódnod amiatt, hova lett a kutya.
Nem normális, a gazda felelõssége, hogy a kutyája ne tudjon kimenni a kertbõl. Szép is lenne, ha mindenki kutyája kénye-kedvére kolbászolna a városban, én nem értem, nekem elsõ szempont volt kutyatartás elõtt atombiztos kerítést csinálni, és érdekes módon nem volt szökésem, pedig 3 ivaros kanom is van (erre nem kérnék kommentet, ivartalanítás párti vagyok, de itt falkasorrend, miegymás rendben van, és szaporító sem vagyok). Egyébként ha rosszabb környékre kerül, ki is lõhetik, hiszen ebben az állapotban akár van rajta nyakörv, akár nem kóbornak számít. Ha befogják is kicsi az esélye, hogy viszontlátod, és persze mondanom sem kell, mert már sokan leírták, hogy így egy alomnyi keverék kiskutya is létrejön, akik már hendikeppel kezdik az életüket, csak azért mert korcsok...

Az normális ha valaki alig múlt el 15 és elveszíti a szüzességét? Az egyik is merősöm aznap vesztette el amikor betöltötte. Amikor nekem elmesélte (mert másnak nem merte) nem tudtam neki mit mondani.

Én 18 éves vagyok és 17 évesen vesztettem el... mit mondjak neki,azonkívül,hogy menjen el n?gyógyászhoz?

Legjobb válasz: Ha másnak nem merte eldonteni akkor nem azért fekudt le a csaj a sráccal hogy dicsekedjen vele. Amugy teljesen normális az én barátnom 13 éves korában vesztedte el a szuzességét és máig egyutt van a barátjával. Mindenki akkor fekszik le a barátjával amikor ugy érzi eljott az ido:)

Ha másnak nem merte eldonteni akkor nem azért fekudt le a csaj a sráccal hogy dicsekedjen vele. Amugy teljesen normális az én barátnom 13 éves korában vesztedte el a szuzességét és máig egyutt van a barátjával. Mindenki akkor fekszik le a barátjával amikor ugy érzi eljott az ido:)
én is 15múltam pont6nappal.ennek már lassan 6éve, és még mndig együtt vagyunk.:-)
Én is 15 évesen vesztettem le, most 21 vagyok. Nincs ezzel semmi gond.
Akkor nem normális, ha csak a sexért ment bele, hogy aztán azzal dicsekedjen. De ha tényleg szereti a csávót, és viszont, akkor az õ dolguk, mikor kezdik, mégha ez neked kicsit korainak is tûnik. Mondani meg azt mond ami a véleményed, hiszen gondolom nem azért mondta el neked, mert valami sablonos vagy képmutató szöveget vár.
14vok, és szûz(barátom se volt), de azt gondolom h mindenkinél máskor van itt az ideje.ha valóban szeretik egymást és felkészültek a dologra miért ne?mindenhol azt lehet hallani h átlagáson a lányok 14-16éves korukban vesztik el a szüzességüket.és ez sztem is jó, mert ekkora már agyilag is fejlettek vagyunk:-)
Egyéntõl függ, szerintem 15 évesen általában korai. De utólag már hiába szidod. Remélem, nem bánta meg - akkor minden rendben van. Végülis ha hülyeséget csinált, alkalmi kapcsolatba belement, akkor sem dõlt össze egy alkalomtól a világ - csak legközelebb legyen több tartása!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat!:) Megnyugodtam...
Nos, ha elmondta neked, akkor azt jelenti, hogy nagyon közel áll hozzád, és megbizik benned. Magyarul ne légy bunkó. Kérdezd meg õt, hogy jó volt e, mikor történt, hogyan, hol. Egyszóval beszélgess vele a témáról. Persze térj rá arra is, hogy mivel védekeztek. Segitsd õt, mert biztos sok kérdése van! Mesélhetsz neki a te élményeidrõl hátha abból is tanul. Azt is megemlitheted neki, hogy szerinted korai, de ne itéld el miatta. Az esetrõl én nem akarok véleményt mondani. Szerintem 15 évesen belefér, fõleg egy hosszabb kapcsolatban, ahol megvan a bizalom, és a védekezésre is figyelnek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Segíteni fogok neki ahogy tudok.

Normális, ha nyáron megjött életemben elõször, azóta meg semmi? 13/L

neeem kérek "apukád nyáron megjött, és azóta nem is láttad?" féle poénos kérdésekbõl, köszi :)

Legjobb válasz: Nyáron mikor? Ha már fél éve nem jött meg, akkor szerintem el kellene menned orvoshoz. Pár hónap normális, hiszen be kell állnia, de én fél évnél jobbnak látom, ha elmész megnézetni magad.

Nyáron mikor? Ha már fél éve nem jött meg, akkor szerintem el kellene menned orvoshoz. Pár hónap normális, hiszen be kell állnia, de én fél évnél jobbnak látom, ha elmész megnézetni magad.
Igen. Az elejen nagyon rendszertelen, ez termeszetes. Ha azota nem tortent veled mas, pl sulyos felfazas, gyogyszerek, nagy fogyas stb, akkor nem kell aggodnod. Varj turelemmel, fog jonni, amikor jonnie kell.
A kérdező hozzászólása: Június végén jött meg. Nem történt velem semmi, ami miatt késhetett volna, de ha természetes, akkor nem aggódok:)
Ha június vége óta nem jött meg a menstruációd, akkor a saját nyugalmad érdekében érdemes orvoshoz menni. Inkább mondja azt a doki, hogy nincs semmi baj, de legalább szakember véleményét hallod, és ez a biztos!
Nincs semmi baj, 17 éves korodig hónapokra is kimaradhat. Nekem pl. 8 hónap maradt ki.
Ugyanez volt barátnõmmel is. Megjött neki, utána egy fél évig semmi, és egy fél év után kezdett el rendszeresen menstruálni. Elment orvoshoz, azt mondta neki, hogy semmi probléma, meg fog jönni, csak várja ki..:)

Az normális dolog, hogy ha el kell utaznom hosszabb időre a kutyámat nem akarom itthon hagyni és inkább nem utaznék el?

Lehet hülyén hangzik,de nem szívesen hagyom senkinél a kutyámat,most úgy nézz ki unokatesómékhoz utaznák le tesómmal egy hétre ,mivel nem itt laknak hanem 250 km-el távolabb t?lünk...

Legjobb válasz: Ez egy teljesen normális hozzáállás, sõt! Én olyan szinten nem akarom egyedül hagyni a kutyámat és nélküle elmenni, hogy 2 napnál tovább semmilyen programot nem szervezek, ahova õt nem vihetem el. Kicsit önzõ is vagyok, de inkább az a gond nálunk, hogy senki nem vállalná be a napi sétákat, játékot, foglalkozást vele itthon. Szerencsére azért a legtöbb helyre az országban velem jöhet, még úgy is, hogy nagytestû.

Ez egy teljesen normális hozzáállás, sõt! Én olyan szinten nem akarom egyedül hagyni a kutyámat és nélküle elmenni, hogy 2 napnál tovább semmilyen programot nem szervezek, ahova õt nem vihetem el. Kicsit önzõ is vagyok, de inkább az a gond nálunk, hogy senki nem vállalná be a napi sétákat, játékot, foglalkozást vele itthon. Szerencsére azért a legtöbb helyre az országban velem jöhet, még úgy is, hogy nagytestû.
A kutyák többsége igen jól le tudja venni, kivel, hogyan viselkedhet. Édesanyádat húzgálja, Veled viselkednie kell. Ha egy hét után hazajössz, pontosan ugyan úgy fog viselkedni, mint elõtte. Ha 9 évig nem változott, egy hét alatt sem fog.
A kérdező hozzászólása: anyum is sétán és etetésen kivûl nem csinálna semmit a kutyákkal, szeretni és kényeztetni akarja õket mindig és ezért nem is hallgatnak anyumra.. tesóm kutyája most lett 1 éves és õ még elég aktív , vele elég sokat kell játszani , ja meg anyum nem megy el velük 40-60 perces sétára , csak kb 15-20 percre ami az én kutyámnak elég, mert addig elvégzi a dolgát , meg 10 évesen nem olyan aktív, fõleg ilyen melegbe, de a másik kutyának nem lesz elég, az az igazság, hogy én tesóm kutyáját sem hagynám anyára, mert õ meg nagyon aktív.. nehéz lesz az egy hét, de uncsitesómékkal egy évben csak 2x-3x találkozunk, ugye a távolság miatt meg a pénz miatt is mivel ilyen benzin árak mellett nem olcsó, így is vonattal mennénk...

Miért találták ki azt, hogy az a normális ha valaki minden nap megfürdik? És mért hiszitek el hogy az a normális? Elég 2 hetente

Legjobb válasz: Régen valóban nem volt megszokott a napi fürdés. Sok nálunk fejlettebb, gazdagabb országban sem divat, érdekes módon... (Anglia) Nos, megnézném, vagyis szaglásznám, neked két hét után milyen illatod van... Ha még a testhajlatokat naponta mosod, még rendben is lehet viszonylag, de ha nem, akkor terrortámadást indítasz a szagoddal a körülötted élõk közt. Vannak ilyen emberek sajna... Én mondjuk agybajt kapnék, ha egy napig nem fürödhetnék.

Régen valóban nem volt megszokott a napi fürdés. Sok nálunk fejlettebb, gazdagabb országban sem divat, érdekes módon... (Anglia) Nos, megnézném, vagyis szaglásznám, neked két hét után milyen illatod van... Ha még a testhajlatokat naponta mosod, még rendben is lehet viszonylag, de ha nem, akkor terrortámadást indítasz a szagoddal a körülötted élõk közt. Vannak ilyen emberek sajna... Én mondjuk agybajt kapnék, ha egy napig nem fürödhetnék.
alapvetõ személyi higiénia - ez mondd valamit, kedves kérdezõ?
Tudod jópár(száz) évvel ezelõtt is éltek emberek és bizony igaz, hogy túlélték a vízhiányt a testükön..de akkor mindenkinek olyan szaga volt, mindenki BÜDÖS volt, tehát senkinek sem volt ezzel gondja. Ma már finnyásabb az orrunk valamiért..
Én aktívan takarékoskodom, csak nyáron fürdöm a folyóban. Nem akarsz átszagolni valamikor?
Mert ez így higiénikus.Most te képes lennél mondjuk egy hetes pics*szaggal munkába menni?A körülötted lévõk meg hánynak.Fincsiiiiii. Aki azt hiszi, hogy ez a spórolás legjobb módja, akkor nyugodtan bûzölögjön, de kultúrállt társaságba magát és a szagát ne vigye.Majd ha elkap egy csúnya fertõzést akkor majd gondolkodik.Vagy nem.
Én évek óta nem fürödtem. Vagyis nem engedtem tele a kádat, és nem lazultam el benne. Csak zuhanyozom, vagy lavórozom múlt századi módon, de alaposan. Szóval a tisztálkodás megvan, csak fürdés nélkül.
ELÉG VOLT MÁR A FÜRDÉSES KÉRDÉSEKBÕL! EZ AZ ÖTÖDIK!!!!!!
Állítólag a franciák azért részesítik elõnyben még ma is az intenzív illatú parfümöket, nem nem naponta, csak hetente fürdenek és azzal "fedik" el az egyébként számukra is kellemetlen "illatokat". Hát én inkább fürdök naponta.
"Állítólag a franciák azért részesítik elõnyben még ma is az intenzív illatú parfümöket, nem nem naponta, csak hetente fürdenek és azzal "fedik" el az egyébként számukra is kellemetlen "illatokat". Hát én inkább fürdök naponta." Nem állítólag, hanem valóban annak idején azért találták ki a parfümöt, hogy elfedje a testszagot. Konkrétan erre a célra fejlesztették ki.
Látszik, hogy a kommentelõk elég széles skálán mozognak. És valóban, aki például gulyás egy tanyán, és hosszú hetekig nem találkozik más emberrel, csak a jószágokat látja el, valóban elhiszem, hogy esetleg nincs igénye, vagy lehetõsége naponta rendesen tisztálkodni (fürdeni). És az is lehet, hogy a jószág könnyebben szót fogad neki, ha nem szappanillatú... De aki olyan munkát végez, ahol emberekkel kerül kontaktusba, mindenképpen hozzátartozik a társas együttlét szabályaihoz, hogy nem terhelhetem a másikat a testszagommal, és fokozottan odafigyelek a személyes higiénémre. Jómagam sajnos izzadékony vagyok, így nálam nyáron a naponta többszöri tusolás/fürdés/mosdás és az ezután való illatmentes dezodor használata gyakran elõfordul.
Szerintem is hülyeség mindennap fürödni, bõven elég 2-3 naponta
Két szó jut eszembe: IGÉNYTELEN FÉREG
Miért találták ki, hogy jobb a lakásban a wc, mint kint a p*csában? Miért találták ki, hogy gyógyszereket szedjünk a betegségekre? Mert fejlõdünk, és nem vagyunk állatok. Egyébként valaki linkelne nekem akármit arról, hogy a britek vagy a németek nem fürdenek/zuhanyoznak naponta? Mert kerestem, de nem találtam errõl semmit.
Hát én nem tudom.. ha a ritkán fürdõk nem érzik magukon a szagot, elhiszem. Ilyen az orruk akkor, csak az a baj, hogy a többi embernek is van orra..
azért, hogy ne legyen bõrbetegséged, ne legyél tetves, és mert így nehezebben ragadnak rád különbözõ bacik. már ha tudományos magyarázatot kerestél, kérdezõ. remélem nem egy városban élünk...
Én nem fürdõk minden nap. Ilyenkor minek amikor meg se izzad az ember. 5-6 nap fürdés nélkül még belefér.
Én is mindennap zuhanyzok! Megõrülnék, ha 1nap nem fürödnék! Sok az "igényes" ember ezen az oldalon!
a minden nap fürdés sztem baromság.. én 2 naponta fürdök/ha nagyon piszkos vagyok akkor értelem szerûen letusolok/, hajat is csak heti 3x.
Én 2-3 naponta zuhanyzom. Hajat 3 naponta mosok. Hónalj szag ellen néha hatásosabb egy jó deo, mintha csak mosnám. Legalábbra is nálam.

6 hetes terhesen normális ha fel vagyok puffadva? A hasszúrka mikor múlik el? Nekem elég erősen szurkál. Ez normális?

Legjobb válasz: Tök normális a puffadás. Ha nagyon zavar vegyél Espumisant, azt lehet terhesen szadni. A hasszúrkálás sajna végig ki fog tartani, mivel tágul a méhed, nyúlnak a méhtartó szalagok ps ez bizony szurkálással, kisebb görcsökkel és kisebb fájdalommal jár. Szedj rá MagneB6-ot. 3x2-t evés után, az jó izomlazító. Ezt szokták a védõnõk is ajánlani. 15 heteske

Tök normális a puffadás. Ha nagyon zavar vegyél Espumisant, azt lehet terhesen szadni. A hasszúrkálás sajna végig ki fog tartani, mivel tágul a méhed, nyúlnak a méhtartó szalagok ps ez bizony szurkálással, kisebb görcsökkel és kisebb fájdalommal jár. Szedj rá MagneB6-ot. 3x2-t evés után, az jó izomlazító. Ezt szokták a védõnõk is ajánlani. 15 heteske
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, akkor veszek magne b6-ot. Más terhes vitamin mellett lehet szedni? Neked is erõsek a szurkálások? Van, hogy össze kell húznom magam, olyan hirtelen. Jah! meg allergiás is vagyok és a sok tüsszögés sem esik jól. Mit tudsz tanácsolni?
A puffadas es a szurkalas is normalis. A puffadas tobbszor visszajon majd. Az elejen meg sokat van. A szurkalas is teljesen normalis. Nekem sokszor az elejen annyira szurt hogy osszegornyedtem a fajdalomtol, es meg ez is normalis volt. Es igen ezek a mehtarto szalagok es a megencecsontot osszekoto szalagok. Nalam ez ugy a 17. hetig tartott. Igaz meg most is elofordul , de ritkan. Szoval ne aggodj! 19 hetes kismami.
Bar nem engem kerdeztel de pont olvastalak. En szedem az Elevitet es mellete maptam magneziumot. Es ahogy elobb leirtam az eros szurka is az. Ja es en a mai napig minden nap egyszer minimum tusszentek es akkor is begorcsol. En azt szoktam csinalni hogy ha tudom hogy truszi jon osszeuzom mar elore magam , igy nem faj :D 19 hetes kismami.
Ha nem segít a MagneB6, és nagyon zavar, vagy aggódsz emiatt, Pipolphen tablettát is vehetsz be, lazítja az simaizmokat és kicsit nyugtat is. Évtizedek óta szedik a kismamák, biztonságos. Orvos írhatja fel. Nekem a szurkáláshoz keresztcsonti feszítés is társult, ami nagyon kellemetlen volt, a 3. hónapban volt a legrosszabb, gyakran szedtem a gyógyszert, segített. 16 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!