Találatok a következő kifejezésre: Normál ultrahangon meg (3 db)

Normál ultrahangon is meg tudják mondani hogy fütyi lesz vagy punci? Vagy 3-4D ultrahangra kell menni?

Legjobb válasz: Sokan nem voltunk és nem is megyünk 4Dre. A sima uh is megmondja a 16. hét után, én a 18 hetesen telibe kaptam a popóját és láttuk, hogy puncis, de a 26.on nem úgy fordult..

Sokan nem voltunk és nem is megyünk 4Dre. A sima uh is megmondja a 16. hét után, én a 18 hetesen telibe kaptam a popóját és láttuk, hogy puncis, de a 26.on nem úgy fordult..
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:) Csak bíztam benne hogy sima uh-án is látja mert oda pénteken megyek és már nagyon várom.De akkor megyek 4D re is:)
Szia!Nekem az orvos uh-ján nem tudta megmondani csak saccolt-elég rossz minõségben mutatja a dolgokat.de a kh-zi uh-n a 18hetesen egyértelmûen és tisztán kivehetõ volt a kukink:) De erre is azt mondta a vizsgáló orvos, hogy nem mindig mutatja magát, el kel kapni a pózt.Hétfõn voltunk a dokinknál és már itt is egyértelmûen mutatta a kis fütyijét:D szóval ez sztem szerencsén is múlik, de ha megteheted egy 4d-s uhra emlékként is érdemes elmenni sztem.22hetes kismama
Függ a gép minõségétõl is. Én láttam már olyan sima ultrahang képet, amin SEMMIT nem tudtam kivenni, de olyat is, amin majdnem jobban láttam mindent, mint a 4D-sen. A 4d egy dologra biztosan jó: Te is látod, nem csak a doki, így ha sikerül meglesni (és nem takarja éppen), akkor már biztos az eredmény, egész biztosan nem szülsz más nemût. Magamból indulva ki: 13 hetesen 4D-n olyan szépen láttam a kukacot, hogy mondtam is, ha ezek után mégis lányom születik, akkor valaki útközben kicserélte :) ) Mindezek után a sima ultrahangon szülésig nem látta az orvosom sem! (Rosszabb minõségû, gondolom, hogy öregebb géppel)
Én ma a 30.héten tudtam meg hogy kislány.Semmivel sem lehetett összetéveszteni, úgyanis nagyon szépen beterpesztett az UH fej felé.(Ez tõle kifejezetten szokatlan, mert ezt a dokit amúgy is utálja, velem együtt..)
Én ma voltam a 19. heti sima uh-on. Azt mondta a doki, hogy még nem tudja megmondani, csak a 30. héten. Ezért nem értettem én sem a dolgot, úgyhogy megyünk 4d-re :-D
Sok ismerõsömnek mondtákaz utolsó pillanatig, hopgy kisfiú, és mégis lány született.Ez nekem fura, de valszeg a sima uh-nak köszönhetõ, mert benézte a doki a köldökzsinórt, vagy másra nem is tudok gondolni. Tudom, hogy költséges, de talán 1szer érdems elmenni 4d-re fantasztikus, hogy mennyire kivehetõ minden.Nekem a 12. héten megmondták a4d-vel, hogy kis kukis :OD
Nekem sima Uh mutatta a kislányt.18 hetesen.
Nekem sima 2D-s uh-n mondta a doki a 19. héten, hogy valószínûleg fiú. (Akkor 100%, ha már megszületett. :-))
nekem sima ultrahangon, 19hetesen megnondták, hogy fiú. nem értem milyen gépek azok amiknek olyan rossz a minõsége, hogy nem látják?akkor mit néznek rajta ? :S boldog babavárást mindenkinek

Hányadik héttől látja az orvos normál ultrahangon, hogy meg van-e az arcán mindene a babának?

a kezeit,lábait,kézfejét,lábfejét,már látta a 18. héten! holnap megyek ultrahangra,és félek,hogy valamilye hiányzik! vagy azt már észre vette volna?

Legjobb válasz: A 18. héten simán kiderült volna, ha hiányzott volna valamilye! Ne aggódj, mindene meglesz!!

A 18. héten simán kiderült volna, ha hiányzott volna valamilye! Ne aggódj, mindene meglesz!!
Azt, hogy az arcán megvan-e mindene 4D-sen lehet látni. Egyedül az orr az, amit 2D-sen is látni lehet, a többit csak saccolni lehet, hogy itt van a szeme, itt van a szája stb. Ha elmentek 4D-sre, már a 15. héttõl szépen lehet látni a pofikáját.
7 év sok idõ!egy férfi nemzõképessége változhat egyik hónapról a másikra!tehát az csak egy dolog h van egy 7 éves gyereke!
Párod volt vizsgálaton? Mert ha ott a gond, akkor téged 1000 évig is vizsgálhatnak...
7 év nagy idõ egy here életében :-) Azért az ingyen van, nem fáj, jobb megbizonyosodni...
A kérdező hozzászólása: köszönöm, igen ezt már többen mondták hogy ne görcsöljek és sikerül, tény eléggé stesszes életet élek élünk ugyhogy valóban lehet ez is az oka, de a laboreredményeim sem a legjobbak! vashiány, magas süllyedés, magas májfunkció, nem tudom hogy ezeknek köze lehet e hozzá!
a vashiánynak állítólag lehet hozzá köze, a többinek nem tudom!
2003 óta nem voltál rákszûrésen?? Akkor még nem is vizsgáltak, hogy miért nem esel teherbe? A férj fogamzóképessége változik, 7 év alatt meg pláne változhat. Nekem a férjem magától felajánlotta, hogy elmegy, ez a legegyszerûbb és neki csak egy vizsgálat... Sok sikert!
szia! Ha vashiányod van, eleve szedned kellene vas-készítményt c vitaminnal. De azontúl 1000féle dolog miatt nem eshetsz teherbe. Dokid vizsgálgasson.
A kérdező hozzászólása: nem még nem vizsgáltak mért nem esek teherbe...de mondom másik kapcsolatomban sem estem teherbe...ott is a másik fél volt a gond??
most tényleg nem kötekedni szeretnék, de egy éve próbálkozol úgy, hogy elõtte 5 éve voltál dokinál?????? ha jól értettem vérsüllyedésed is van, az akkor van, ha valamilyen gyulladás van a szervezetedben!! tessék tetõtõl talpig kivizsgáltatni magad, mert ha babát szeretnél elõször tudd meg, hogy megfelelõen fel van rá készülve a szervezeted! ezt csak azért mondom és kívánom, hogy nehogy az legyen, hogy sikerül és utána valami gond jön, mert pl hormonhibád van, vagy valami nem megfelelõ!! kívánom, hogy ne legyen így, és görcsölés nélkül pikk-pakk sikerüljön az egészséges szép élet!!! sok szerencsét!
h miért kell minden monmdat végére felkiáltó jel?fogalmam sincs!:) ))de már annyira megszokatam h engem meg már az zavar ha nem így írok!bocsesz!:) )
Ez egy nagyon sikeres sztori! Gratulálok! De miért kell minden mondat végére felkiáltójel! :-))) (meg ne sértõdj, csak borzasztóan zavaró ilyen szöveget olvasni :-) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm, úgy legyen! még megyek rákszürésre mert hogy 2003.óta nem voltam..de vashiány miatt lehet az hogy nem esek teherbe???
Már bocsánat, de nem így kell hozzáállni a dolgokhoz, ha gyereket szeretnél! Igenis mindkettõtöknek el kell menni orvoshoz, hogy megbizonyosodjanak a dolgokról. Nem vagy Te orvos, hogy megmond csak neked van bajod! Lehet, hogy már réges-régen lehetne babátok, ha a párod is kivizsgáltatta volna magát. No de mind1, ha Te úgy gondolod/TUDOD/, hogy a párod egészséges, akkor elnézést kérek!!!!!! Nálunk úgy volt, hogy a páromnak már volt gyermeke 10 évvel ezelõtt, elmentünk azért orvoshoz és láss csodát mégis Vele volt baj - kevés spermaszámmal!!!!!!
akkor ez egy hosszú vizsgálatfolyamat elsõ lépése volt! azért nem árt, ha tényleg elviszed a párodat is veszteni nem vesztetek vele semmi!! sok szerencsét, és kívánom, hogy ne legyen semmi baj, és akkor jöjjön a babó amikor nem is gondolnátok (mondjuk jövõhónap:D:P)
A kérdező hozzászólása: igen, de mint mondtam én az elõzõ kapcsolatomban sem estem teherbe, ott is a pasinak volt baja..nem hiszem!
A kérdező hozzászólása: nem volt, de neki nincs baja van egy 7éves kisfia, és nekem az elõzõ kapcsolatomban sem lett gyerek tehát tuti hogy velem van a gond!
Bizony ezer oka lehet. Ha nálad nincs gond, és a férjednél sem, akkor valószínûleg összeférhetetlenek vagytok, de ne aggódj, ez nem jelent semmit, ha tényleg nincs gond mesterséges úton sec-pec meglesz a baba... Aztán meg mikor már belenyugodtok, hogy ti természetes úton nem tudtok gyermeket nemzeni, hipp-hopp összejön... Legalábbis leggyakrabban íyg van. Ha nagyon görcsösen próbálkoztok, bizony az is egy ok lehet! Vagy lehet, hogy te nem is tudatosítottad ezt magadban, de eszméletlenül szeretnél gyereket, és ez egyfajta gátlást szült benned, azaz görcsöt, és pont ezért nem jön össze... Tényleg rengeteg ok lehetséges.
A kérdező hozzászólása: köszönöm igen most pont azon vagyok hogy kivizsgáljanak...most várom a cukorvizsgálat és pajzsmirigyvizsgálat eredményét!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!