Találatok a következő kifejezésre: Norcolutot szedek napja, elvileg (2 db)

Norcolutot szedek 4 napja, elvileg 2héten belül meg kell jönnie, mekkora az esélyem arra hogy a következő hónapban terhes legyek? Vajon lehetséges?

március óta nem jött meg,remélem sikerül miel?bb a baba,irjon aki hasonló cip?ben járt.

Legjobb válasz: nekem volt hogy 2 honapig nemjöt meg. norcolutot kaptam hogy meghozza. és megjött. de sajnos akinek késik a menzije még peteérése sincs. szoval ha most megis jön akkor sem bisztos hogy a következõ honapban sikerül. clostit kellet volna még a dokinak felirnia és az peteérst is elõsegitette volna.

nekem volt hogy 2 honapig nemjöt meg. norcolutot kaptam hogy meghozza. és megjött. de sajnos akinek késik a menzije még peteérése sincs. szoval ha most megis jön akkor sem bisztos hogy a következõ honapban sikerül. clostit kellet volna még a dokinak felirnia és az peteérst is elõsegitette volna.
De ha terhes vagy, akkor nem fog megjönni még a gyógyszerttõl sem!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, csak azt hittem, hogy a gyógyszertõl mindenféleképpen megjön. De ezek szerint nem.
Nekem mind a három hónapban pontosan megjött, míg szedtem a Norcolutot, ciklusbeállítás miatt. Áprilisban nem szedtem és most semmi, még mindig várom a jeleket, igaz 2 negatív tesztet már csináltam:(((
A kérdező hozzászólása: Remélem pozitív lesz neked :) És remélem a norcolut mellett terhes leszek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!