Találatok a következő kifejezésre: Norcolutot szedek napja, (10 db)

Norcolutot szedek 4 napja, elvileg 2héten belül meg kell jönnie, mekkora az esélyem arra hogy a következő hónapban terhes legyek? Vajon lehetséges?

március óta nem jött meg,remélem sikerül miel?bb a baba,irjon aki hasonló cip?ben járt.

Legjobb válasz: nekem volt hogy 2 honapig nemjöt meg. norcolutot kaptam hogy meghozza. és megjött. de sajnos akinek késik a menzije még peteérése sincs. szoval ha most megis jön akkor sem bisztos hogy a következõ honapban sikerül. clostit kellet volna még a dokinak felirnia és az peteérst is elõsegitette volna.

nekem volt hogy 2 honapig nemjöt meg. norcolutot kaptam hogy meghozza. és megjött. de sajnos akinek késik a menzije még peteérése sincs. szoval ha most megis jön akkor sem bisztos hogy a következõ honapban sikerül. clostit kellet volna még a dokinak felirnia és az peteérst is elõsegitette volna.

Norcolutot szedek még négy napig. A gyógyszer beszedése után hány napra kellene megjönnie?

Legjobb válasz: Szia.Én is hasonló gyógyszert kaptam/duphaston/.90naposak voltak a ciklusaim.Én 11.naptól a 25.napig szedem. Elso 40napra jott meg.Most már rendszerezodott 29napra volt menzi.Talán nekem még nem is volt ilyen pontos.Nagyon orultem.Indul a baba projektunk. Tehát elvileg 3-4nap után kell megkonnie!

Szia.Én is hasonló gyógyszert kaptam/duphaston/.90naposak voltak a ciklusaim.Én 11.naptól a 25.napig szedem. Elso 40napra jott meg.Most már rendszerezodott 29napra volt menzi.Talán nekem még nem is volt ilyen pontos.Nagyon orultem.Indul a baba projektunk. Tehát elvileg 3-4nap után kell megkonnie!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.duphastont én is szedtem, de azt a baba megtartásáért ami végül mégis elment.
3-4 nap a befejezés után.
Látom régi kérdés de valakit tán érdekelhet. Nekem missab utáni vérezgetésre adták, majd a 4 levél bogyóbeszedése után 2 napra jött meg. Már 8 napja tart...

Norcolutot szedek már 3 napja, napi 2x1-et. Hétfőn voltam dokinál, és az ultrahangon nem látott semmit, de 2 napja nagyon ég a gyomrom, és kevesebbet eszem. Lehet a gyógyszertől?

Legjobb válasz: A Norcolutottól meg fog jönni! Nem hiszem, hogy attól éghet a gyomrod, de sosem lehet tudni! Én is szedtem, nekem nem voltak ilyen panaszaim! :)

A Norcolutottól meg fog jönni! Nem hiszem, hogy attól éghet a gyomrod, de sosem lehet tudni! Én is szedtem, nekem nem voltak ilyen panaszaim! :)

Már második napja magas a reggeli hőm. Norcolutot szedek 2 napja, lehet attól?

Vetélés után még nem jött meg a havim és aggódok, mert peteérésem volt valószín?leg volt, de negatív lett a tesz tegnap el?tt, ezért mertem elkezdeni a norcolutot.

4 hónapja nem menstruálok! 2 napja Norcolutot szedek, hogy megjöjjön, majd ha megjön 5. naptól elkezdem a Clostylbegitet szedni 5 napig 2x1 tbl. -val. Sajnos nagyon lehetőségem nincs UH-ra szaladgálni. ( munkahely miatt )?

Mi van akkor ha ugyan érik petém, de nem reped meg? Mi van akkor ha hyperstimulálódok? Hogyan veszem észre?

Legjobb válasz: Én is így voltam, nekem minden rendben volt. Néztem a hõmet, onnan tudtam, hogy megrepedt a tüszõ. Az orvos mondta, hogyha nem lesz baba menjek vissza, akkor megnézett uh-n és mondta, hogy nincs ciszta és szedhetem tovább. 3 hónapig kaptam, mindig lett pé, nem lett cisztám, igaz baba sem. Többet nem kaphatok azt mondta, nehogy gond legyen.

Én is így voltam, nekem minden rendben volt. Néztem a hõmet, onnan tudtam, hogy megrepedt a tüszõ. Az orvos mondta, hogyha nem lesz baba menjek vissza, akkor megnézett uh-n és mondta, hogy nincs ciszta és szedhetem tovább. 3 hónapig kaptam, mindig lett pé, nem lett cisztám, igaz baba sem. Többet nem kaphatok azt mondta, nehogy gond legyen.
De ha terhes vagy, akkor nem fog megjönni még a gyógyszerttõl sem!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, csak azt hittem, hogy a gyógyszertõl mindenféleképpen megjön. De ezek szerint nem.
Nekem mind a három hónapban pontosan megjött, míg szedtem a Norcolutot, ciklusbeállítás miatt. Áprilisban nem szedtem és most semmi, még mindig várom a jeleket, igaz 2 negatív tesztet már csináltam:(((
A kérdező hozzászólása: Remélem pozitív lesz neked :) És remélem a norcolut mellett terhes leszek.

Most tartok ott hogy szedem a norcolutot a mensim 16-ik napjától 10 napig. Meg fog jönni a mensim?

Ha terhes leszek akkor meg fog jönnia vérzésem?, mert közben meg szedtem clostyt is 2-6-ik napig, hogy terhes maradjak.várom a válaszotok.

Legjobb válasz: ezt nemértem . utánna szeded a clostit,ha megjött? mert a kettõt nemlehet szedni csak egymás után. de igen megfog jönni a menzid tõle ha beszedted mind a 10. szemet kb 3-4 napra meghozza a menzit. de ha megjött a menzi utánna szedik a clostit. és a clostit arra szedik hogy legyen peteérésed. nem azért hogy terhes mardj.én tényleg nemértem . vagy elõtte szedted a clostit és utánna a norcolutot?

ezt nemértem . utánna szeded a clostit, ha megjött? mert a kettõt nemlehet szedni csak egymás után. de igen megfog jönni a menzid tõle ha beszedted mind a 10. szemet kb 3-4 napra meghozza a menzit. de ha megjött a menzi utánna szedik a clostit. és a clostit arra szedik hogy legyen peteérésed. nem azért hogy terhes mardj.én tényleg nemértem . vagy elõtte szedted a clostit és utánna a norcolutot?
Én is szedem a norcolutot, kedden kéne megjönnie. Elvileg ez mellett is lehet baba. Jó lenne... Ettõl a gyógyszertõl még akkor is megjön, ha van baba?
Szia! Ugyanígy kell nekem is szednem a Clostyt (már beszedtem 3x1), és a 16. naptól majd a Norcolutot.Most vagyok a 13. napon, úgyhogy próba indul ma... Nem kell feltétlenül megjönnie, mert teherbeesés céljából szedem én is, rendszertelen ciklus beállítására. Gondolom te is. A Norcolutot azért kell szedni, h ha mégis meg akar jönni, akkor pontosan 28 napra jöjjön meg.Ne késsen. Remélem nem fog megjönni. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: igen, ugyan ugy szedem én is mint a 3-ik válaszoló, csak a clostybol én 5*1-et szedtem, remélem terhes maradok. össze-vissza jött meg elötte, kaptam rá norcolutot, plusz amikor megjött a mensim kaptam clostyt hogy legyen peteérésem, és most a mensi 16-ik napjátol ujból szedem a norcolutot 10 napig, remélem nem fog megjönni:)

Mi van, ha 5 helyett csak 4 napig szedem a norcolutot (2x2)?

Azért kaptam, hogy megjöjjön a menstruációm. De most számoltam, hogy ha 5 napig szedem, akkor pont akkor jön meg mikor wellnessezni megyek a párommal :( Arra gondoltam, hogy mi lenne ha csak 4 napig szedném...akkor hamarabb jönne meg?? Vagy az úgy nem lesz jó?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül jön meg hamarabb. De ha 5napot írt elõ az orvos, akkor az 5nap, nem 4, és nem 3.

Nem feltétlenül jön meg hamarabb. De ha 5napot írt elõ az orvos, akkor az 5nap, nem 4, és nem 3.
Esetleg kérdezd meg a dokit, nekem olyan alkalom is volt, mikor 10 napig kellett 2x1-et szednem. (elég sokszor kaptam ezt a gyógyszert). Azzal el tudnád tolni. Nem tudom mitõl függ, kinek hogy kell szedni.

Akkor most megjött? Egy hete van mindjárt megjön érzésem, ma erősebb. Az előbb pisilésnél már piros is jött. Sose szokott előbb jönni, de most valahogy napra pontosan jött. Ja Norcolutot régóta szedek.

Én ezt nem értem. Szerda óta barnáztam pöttyöket.

Legjobb válasz: Légy sokkal türelmesebb! A baba pontosan tudja, mikor szeretne meglátogatni benneteket! jönni fog nemsokára, ne félj! :) Sok sikert és ne görcsölj! Az állítólag csak nehezíti a teherbeesést!

Légy sokkal türelmesebb! A baba pontosan tudja, mikor szeretne meglátogatni benneteket! jönni fog nemsokára, ne félj! :) Sok sikert és ne görcsölj! Az állítólag csak nehezíti a teherbeesést!
Hasonlo cipoben jarok, nekem tegnap jott meg, es elotte minimum egy hetig ereztem, mintha meg akarna jonni, mar azt hittem beagyazodas, vagy ciszta , stb. Remenykedtem, de ennek ellenere megjott a 28.napon, holott a hom ugyanannyi volt, nem esett le mensi elott! Ez a mensim sokkal gyengebb, mint a multkori volt, ahol darabos verzest, eros gorcsoket ereztem (bar az is csak 4napos volt, de eleg intezniv az elso ket napon). Most pedig nem gorcsolok annyira, ma is szinte egesz nap nem is ereztem. De ez termeszetesen tobb, mint szimpla "barnazas". Amugy engem mar nem nyugtatnak meg az olyan valaszok, hogy "majd tudja a baba, hogy mikor jojjon" meg "ne gorcsolj ra!", stb... Tudom, hogy nem rossz indulatbol irjak, de engem meg jobban megsirat, minthogy megvigasztalna. Remelem osszejon nalatok (es nalunk is) hamar, mert ezt mar nem birom igy.
Az kimaradt, hogy tegnap elott este nekem is rozsaszines/halvany pirosas valami indult meg, aztan ejjel meg is jott sajnos. Pedig remenykedtem, hogy nem lesz semmi, es a kimaradt mensi helyett lesz majd ez a halvany rozsaszin valami. Sajnos tevedtem. :( /Elegem van az egesz vilagbol most./
Milyen vizsgálatokon volták, illetve voltatok?
Szia!Mi 3 éve próbálkozunk 3 vetéléssel a hátunk mögött.Valami biztos van veletek, mert különben összejönne.Az elsõ és legfontosabb, hogy ne görcsösen csak azért szexeljetek, mert PÉ-d van.A leírtjaidból azt látom, hogy minden kezelésbe belekezdtél, de nem csináltad végig.Teát igyad végig, Clostyt beszéld meg a dokiddal, de én azt mondom, hogy egy nagy labor mindent elárul.Utána jöhetnek a vizsgálatok.Én ikerterhes voltam(egy baba méhen belül, egy méhen kívül)de rendesen mensiztem.Figyeld magad.Ha tüneteket tapasztalsz, de ne beszéld be magadnak, akkor tesztelj a vérzés ellenére is kb.egy hét múlva.Ha a vérzés erõs lesz, és darabos, akkor a terhesség esélye 10% alatti sajna, a darabosság miatt.Sok sikert.Egy öreg róka

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!