Találatok a következő kifejezésre: Norcolut után megjött, de (3 db)

Norcolut szedése után megjött a vérzésem, elkezdtem szedni a fogamzásgátlót. Lassan végzek az első levéllel, de szexuális együtt létek után vérzek. Ez mért van?

Vérzésem nehezen akart abba maradni. 16-17 napig tartott. Voltak fél-1 napos szünetek. De szex után elkezdek vérezgetni. Nem sok, de kellemetlen és ijesztő. Ha norcolut beszedése után 2 nappal jelentkezett a vérzés a terhesség kizárható?

Legjobb válasz: Ilyen hosszú vérzés és gyakori visszatérõ vérezgetés után mindenképp orvossal konzultálnék a helyedben. Itt valami nem stimmel. A szex utáni vérzés lehet akár méhszájseb is, amire oda kell figyelni, nehogy gondot okozzon, az elhúzódó vérzés oka lehet hormonzavar, és ha a fogamzásgátló nem stimmel, akkor még gond is lehet a védekezéssel. Ne kockáztass, beszélj szakemberrel errõl!

Ilyen hosszú vérzés és gyakori visszatérõ vérezgetés után mindenképp orvossal konzultálnék a helyedben. Itt valami nem stimmel. A szex utáni vérzés lehet akár méhszájseb is, amire oda kell figyelni, nehogy gondot okozzon, az elhúzódó vérzés oka lehet hormonzavar, és ha a fogamzásgátló nem stimmel, akkor még gond is lehet a védekezéssel. Ne kockáztass, beszélj szakemberrel errõl!
A kérdező hozzászólása: Kb. 4 hete voltam orvosnál azzal a problémával, hogy vérzés helyett több hónapon keresztül tartó barnázás volt ami között persze volt vérzés is de elég csekély mennyiségû. Erre kaptam norcolutot vizsgálat után. Semmi eltérést nem talált. Felírta a fogamzásgátlót is kérésemre. Elküldött teljes vérképre aminek az eredménye remélhetõleg a héten érkezik és megyek vissza vele orvoshoz. De ha norcoluttol megjött, ami elég erõs vérzés volt akkor biztosan nem lehete terhes?

Norcolut után szombaton megjött, de nem fájt a hasam, csak nagyon enyhén, és a mennyisége is kevés volt, és inkább barna, utána nagyon híg, szinte vizes (rózsaszín) vér. Mára már szinte semmi, enyhe barna. Mi lehet a gond?

El?tte csináltam egy tesztet, ami halvány második vonalat mutatott, de úgy voltam vele, hogy csak odaképzelem.....lehet, hogy mégis igaz?

Legjobb válasz: én is igy voltam ,azt olvastam itt hogy az is mensinek számit,de már azóta eltelt 6 hét és azóta ismét semmi nem tudom mi van,hamarosan megyek dokihoz emiatt

én is igy voltam , azt olvastam itt hogy az is mensinek számit, de már azóta eltelt 6 hét és azóta ismét semmi nem tudom mi van, hamarosan megyek dokihoz emiatt

Szülés után Norcolut-al megjött a mensim, el is múlt egy hete, de azóta folyamatosan barnázok. Miért?

Császárral született kisfiam,nem szoptatom és fogamzásgátlót szedek már.

Legjobb válasz: A természet rendje, hogy minden élõlény tudjon normálisan szülni, és szoptassa az utódját! inkább ezek miatt aggódnál... Úgy látszik, a szervezeted alkalmatlan a normális mûködésre, ezt mutatja az, ami történik veled. Biztos valami gond van a méheddel, vagy felborult a hormonrendszered, a sok fölösleges ösztrogéntõl, amit szedsz. :(

A természet rendje, hogy minden élõlény tudjon normálisan szülni, és szoptassa az utódját! inkább ezek miatt aggódnál... Úgy látszik, a szervezeted alkalmatlan a normális mûködésre, ezt mutatja az, ami történik veled. Biztos valami gond van a méheddel, vagy felborult a hormonrendszered, a sok fölösleges ösztrogéntõl, amit szedsz. :(
A kérdező hozzászólása: Talán kérdezd meg elõször, miért is nem szoptatok..
Azt mondják, a fog. gátló szedésének elsõ 3 hónapjában lehet barnázás, vérezgetés. Mikor szültél? Ha még nem olyan régen, akkor azért nem árthat egy vizsgálat. Ha régebben, akkor várhatsz, ha a f.gátló elkezdésétõl 3 hónapig sem múlik el, akkor doki, mert nem jó neked az a gyógyszer. (Egyébként miért nem szoptatsz? Engem érdekel. :) Az elsõ válaszolónak: mekkora marha nagy szerencse, hogy ma már akkor sincs gáz, ha valakinél nem sikerül a természetes szülés... KÍvánom, hogy ne kerülj olyan helyzetbe, hogy át kelljen értékelni magadban ezt a "szülni mindenki tud" dolgot...)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!