Találatok a következő kifejezésre: Norcolut után megjött, (5 db)

Norcolut után megjött a menzeszem. Ezután már rögtön próbálkozhatunk a babával, vagy meg kell várni még egy menstruációt?

Májusban volt missed ab-om. Mivel 3 hónapig nem jött meg, kaptam norcolutot. Most megjött a menstruációm, a kérdés, hogy peteérésem lesz-e és próbálkozhatunk-e a babával már most a menzi utáni 14. nap körül? Az orvososm nem mondott erről semmit. Felírta a gyógyszert, azt mondta, ez meghozza a menzeszt. De nem is hívott vissza vizsgálatra, hogy megnézze, hogy valóban lesz-e peteérésem.

Legjobb válasz: Könnyebben választ kapsz, ha felhívod az orvost. Pár perc az egész. Õ biztosabbat mond, mint mi.

Könnyebben választ kapsz, ha felhívod az orvost. Pár perc az egész. Õ biztosabbat mond, mint mi.
Szerintem próbálkozhattok. Nekem is így volt, hogy Norcoluttal hozták meg, és utána újra beállt. Nem mondta a doki, hogy ne lehetne próbálkozni. Viszont, hogy lesz-e peteérésed azt nem lehet tudni. Az csak uh-on derülne ki, vagy ovu teszttel.
Próbálkozhattok aztán hogy lesz e peteérés majd kiderül. Sokaknak nem rendezi a gyógyszer bár mivel neked missed av óta nincs csak igy nagyobb rá az esély hogy nincs nagy gond. A hormon problémákkal küzdõknek általában meghozza a mensit de persze a következõ pont ugy nem jön meg azelött. De ez azért van mert a hormon probléma nincs kezelve.
Talán nem biztos, hogy hormonprobléma van. Elõfordul, hogy vetélés után nem jön meg. Nálam is ez volt. A noroluttol utána beállt. Persze a más jellegû hormonproblémát valóban nem szünteti meg.

Norcolut szedése után megjött a vérzésem, elkezdtem szedni a fogamzásgátlót. Lassan végzek az első levéllel, de szexuális együtt létek után vérzek. Ez mért van?

Vérzésem nehezen akart abba maradni. 16-17 napig tartott. Voltak fél-1 napos szünetek. De szex után elkezdek vérezgetni. Nem sok, de kellemetlen és ijesztő. Ha norcolut beszedése után 2 nappal jelentkezett a vérzés a terhesség kizárható?

Legjobb válasz: Ilyen hosszú vérzés és gyakori visszatérõ vérezgetés után mindenképp orvossal konzultálnék a helyedben. Itt valami nem stimmel. A szex utáni vérzés lehet akár méhszájseb is, amire oda kell figyelni, nehogy gondot okozzon, az elhúzódó vérzés oka lehet hormonzavar, és ha a fogamzásgátló nem stimmel, akkor még gond is lehet a védekezéssel. Ne kockáztass, beszélj szakemberrel errõl!

Ilyen hosszú vérzés és gyakori visszatérõ vérezgetés után mindenképp orvossal konzultálnék a helyedben. Itt valami nem stimmel. A szex utáni vérzés lehet akár méhszájseb is, amire oda kell figyelni, nehogy gondot okozzon, az elhúzódó vérzés oka lehet hormonzavar, és ha a fogamzásgátló nem stimmel, akkor még gond is lehet a védekezéssel. Ne kockáztass, beszélj szakemberrel errõl!
A kérdező hozzászólása: Kb. 4 hete voltam orvosnál azzal a problémával, hogy vérzés helyett több hónapon keresztül tartó barnázás volt ami között persze volt vérzés is de elég csekély mennyiségû. Erre kaptam norcolutot vizsgálat után. Semmi eltérést nem talált. Felírta a fogamzásgátlót is kérésemre. Elküldött teljes vérképre aminek az eredménye remélhetõleg a héten érkezik és megyek vissza vele orvoshoz. De ha norcoluttol megjött, ami elég erõs vérzés volt akkor biztosan nem lehete terhes?

Szülés után Norcolut-al megjött a mensim, el is múlt egy hete, de azóta folyamatosan barnázok. Miért?

Császárral született kisfiam,nem szoptatom és fogamzásgátlót szedek már.

Legjobb válasz: A természet rendje, hogy minden élõlény tudjon normálisan szülni, és szoptassa az utódját! inkább ezek miatt aggódnál... Úgy látszik, a szervezeted alkalmatlan a normális mûködésre, ezt mutatja az, ami történik veled. Biztos valami gond van a méheddel, vagy felborult a hormonrendszered, a sok fölösleges ösztrogéntõl, amit szedsz. :(

A természet rendje, hogy minden élõlény tudjon normálisan szülni, és szoptassa az utódját! inkább ezek miatt aggódnál... Úgy látszik, a szervezeted alkalmatlan a normális mûködésre, ezt mutatja az, ami történik veled. Biztos valami gond van a méheddel, vagy felborult a hormonrendszered, a sok fölösleges ösztrogéntõl, amit szedsz. :(
A kérdező hozzászólása: Talán kérdezd meg elõször, miért is nem szoptatok..
Azt mondják, a fog. gátló szedésének elsõ 3 hónapjában lehet barnázás, vérezgetés. Mikor szültél? Ha még nem olyan régen, akkor azért nem árthat egy vizsgálat. Ha régebben, akkor várhatsz, ha a f.gátló elkezdésétõl 3 hónapig sem múlik el, akkor doki, mert nem jó neked az a gyógyszer. (Egyébként miért nem szoptatsz? Engem érdekel. :) Az elsõ válaszolónak: mekkora marha nagy szerencse, hogy ma már akkor sincs gáz, ha valakinél nem sikerül a természetes szülés... KÍvánom, hogy ne kerülj olyan helyzetbe, hogy át kelljen értékelni magadban ezt a "szülni mindenki tud" dolgot...)

Norcolut után szombaton megjött, de nem fájt a hasam, csak nagyon enyhén, és a mennyisége is kevés volt, és inkább barna, utána nagyon híg, szinte vizes (rózsaszín) vér. Mára már szinte semmi, enyhe barna. Mi lehet a gond?

El?tte csináltam egy tesztet, ami halvány második vonalat mutatott, de úgy voltam vele, hogy csak odaképzelem.....lehet, hogy mégis igaz?

Legjobb válasz: én is igy voltam ,azt olvastam itt hogy az is mensinek számit,de már azóta eltelt 6 hét és azóta ismét semmi nem tudom mi van,hamarosan megyek dokihoz emiatt

én is igy voltam , azt olvastam itt hogy az is mensinek számit, de már azóta eltelt 6 hét és azóta ismét semmi nem tudom mi van, hamarosan megyek dokihoz emiatt

A Norcolut szedése után akinek megjött milyen erős volt?

Nekem ma jött meg de csak egy csepp volt pisilésnél reggel és csak a papiron van rózsaszines barnás maszat.A betéten semmi.

Legjobb válasz: Szia! Nekem tegnap jött meg Norcolut után (4. napra), rendes normális mennyiségû vérzéssel. Nekem elõtte való este volt olyan maszatom, amilyet te tapasztaltál ma. Reméljük, holnapra minden OK lesz!

Szia! Nekem tegnap jött meg Norcolut után (4. napra), rendes normális mennyiségû vérzéssel. Nekem elõtte való este volt olyan maszatom, amilyet te tapasztaltál ma. Reméljük, holnapra minden OK lesz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!