Találatok a következő kifejezésre: Nod-os voltam, az Avast-ban (1 db)

Nod-os voltam, de az Avast-ban mi az a 7 dolog, amit figyel?

(Néhány érthet?, de nem mind)

Legjobb válasz: Bocsi, ez már a második mondat lett volna, annak is egy része. nem tudom mért fogalmazták át, jó volt úgy is.

A kérdező hozzászólása: Bocsi, ez már a második mondat lett volna, annak is egy része. nem tudom mért fogalmazták át, jó volt úgy is.
persze, attol még fut a viruskeresö, habár én egyesitettem a 2 ikont ... netezésnél hagyom, de játék közben blokkolom, föleg ha frissit ... nagyon jo viruskeresö, már volt pandám, nortonom, pc cilin, nod, kaspersky ...de eddig ez joo ..sõt még az f-secure is jo, de azt nehéz megtalálni neten mûködöképes teljes verzioban :/


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

+36202434466 eez a szám lehet emeltdijas? Vagy kizárólag magán telefonszám?

3

HA nem tudom kikapcsolni a Bitlockert a számítógépen akkor lehet komoly gond az adatvesztésen kívül?

Konkrétan arra gondolok,hogy lesz e olyan,hogy nem tudok fel telepíteni egyes dolgokat vagy majd nem enged belépni? stb.. ilyen vagy hasonló komoly gondok.

1

Ha sok a gépemen a tört/lopott program vagy játék akkor lassul, instabilabb lesz az oprendsz. /gépem?

3

Ez vírus lenne? Ma bekapcsoltam a gépem és ezt írta ki: Veriffyng DMI Pool data.. Intel (R) Boot agent GE v1.2.10 PXE-E61: Media test failture check cable PXE-MOF: Exiting Intel Boot Agent. DISK BOOT FAILTURE, INSERT SYSTEM DISC AND PRESS ENTER

A merevlemezzel nincs baj mert a piros led világít próbáltam belerakni egy másikat is de semmi hogy tudnám megoldani a problemet?

6

Jelzi nekem a Facebook, ha valaki külföldről belép a profilomra?

Ha kint vagyok külföldön, és valaki itthonról belép rendesen a használt jelszavammal, kiírja azt nekem?

1

Ki tudom kapcsolni, ha elfelejtettem a bitlocker jelszóm és nincs már meg a pendrive amin volt jelszó?

Ha nem lehet kikapcsolni milyen hátrányaim lesznek belőle komoly vagy semmilyen? Vagy van rá valamilyen mód, hogy kikapcsoljam? Nagyon remélem, hogy van.

2

A kaspersky anti-virus 2012 trial verziót hogyan lehet letörölni a gépről (újrahúzás nélkül), vagy telepíteni másikat (melyik? ) amivel "kompatibilis"?

1

Hogyan tudnék belépni egy Win7-es gépbe, aminek nem tudom a jelszavát?

Nagyon kellene a gép, de az öcsém megváltoztatta a jelszót, mert a unokatesómék itt aludtak és hogy ne férjenek hozzá, csak nekem meg elfelejtett szólni és most majd csak holnap lesz itthon, nekem meg ma kellene a gép. Be tudok valahogy jelentkezni?
A kérdést telóról írtam, de nekem nyomtatni kellene a gép, pendrive-ról, tehát duplán nem jó a teló :(

4

Vetem keztől eggy alaplapot hutes nelkul ugyhogy uj hutes van rajta de annyira pőrőg a ventillatorja hogy még a gépház is rezeg 775 os futesről van szo miért van ez mi tévő legyek alaplap asusp5b?

5

Van-e olyan program ami fel tudja törni egy becsomagolt fájlt vagy megszerezni a jelszavát?

Előre is köszönöm mindenkinek!

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!