Találatok a következő kifejezésre: Noé vajon nem (19 db)

Vajon ez a Nike cipő Női vagy nem?

http://hardverapro.hu/dl/upc/2011-08/335170_nike_air_1.jpg N?iként van hirdetve, de nem fiús??? Köszi a választ!

Legjobb válasz: dede, fiús

dede, fiús
Szerintem is fiús!
A kérdező hozzászólása: http://hardverapro.hu/dl/upc/2011-08/335170_nike_air_2.jpg
A kérdező hozzászólása: Szerintem is, de akkor nem értem miért nõiként hirdetik. Vannak még képek errõl a cipõrõl és egy csaj hordja. XD Lehet hogy unisex. :) Csak érdekességbõl tettem fel a kérdést egyébként. Köszi a válaszokat!!
Lehet, hogy fiús, de ha valakinek tetszik? Egyébként is, ez a fiúcipõ-lánycipõ.. Még régebben akartam venni cipõt, bementem, kinéztem egy sima fekete pumát, fogom, nézegetem, 40-es, jó. Csajtól el akartam kérni a párját, erre lefitymálóan megszólal, h de az férficipõ, nõiek feljebb vannak, elkezdi mutogatni a rózsaszín csillámosakat. ???? Nem el akarja elvileg adni? Egyébként is honnan tudja, hogy magamnak veszem?

Noé vajon miért nem csapta le azt a két hülye szúnyogot?

Legjobb válasz: Össze üthette volna a kettõt eggyé és akkor egy pár lettek volna csak eggybe forrva és mellesleg dögölve

Rossz volt a légycsapó.
Leütötte õket, kinyitotta a szpobája ajtaját és kiszáltak a kicsi szúnyogok :D am. nem tom
Össze üthette volna a kettõt eggyé és akkor egy pár lettek volna csak eggybe forrva és mellesleg dögölve
és békából akkor csak egyet vitt?-mert egy párt, de az kétnemû vagy mi a fene, nem? és útközben rájött hogy a harkályt ott kellett volna hagynia:)
"a szúnyogok nem állatok" MIVAN? Szerinted akkor mik, növények????
hOGY A BÁRKÁBAN SOKAT DUGHASSANAK A SZUNYOGOK :d
mert neki csak 2 volt mi 1 nap alatt nyáron akár 20-25 szúnyogot is látunk vagy száll ránk . õ egész 10 év alatt lehet találkozott velük 10-szer köszönt nekik és jólvan . amúgy isten a pokolra küldte volna ha megszegi parancsát.
A feladatra koncentrált :)
így igaz.minden állatból egy párt.hány ember is volt a bárkán?????
És a bálnákat hol tárolta?
Mert kellett, hogy valaki szivja az asszony vérét:) )
Szerintem azért maradtak életben, mert 1. a szunyogok nem állatok, és nehezen kapja el õket egy 70 éves ember, 2. nem törõdött velük, mert minden állat naphosszat ordibált, és mit ne mondjak, ha félsüketen kell állatokkal foglalkozni, nekem sem az lenne az elsõ ami eszembe jut, hogy csapjak le két jelentéktelen szunyogot. A legyeket meg azért nem, mert úgy elszaporodhattak, hogy meg sem próbálta:(.
Mert nem találták fel még a légycsapót.
Azért, amiért a bolhát, a tetût, a legyet és a társait se csapta le. Remélem, nem gondolod komolyan, hogy pl. Ausztráliába elrohant valaki (át az óceánon), hóna alá kapott két kengurut, 2 dingót, stb. stb. - majd rohant vissza (át az óceánon, az állatok meg úsztak) - hogy idejében odaérjen Noéhoz?
Noé buddhista volt, és tisztelt minden életet. :)
De ha nem ment át Ausztráliába és az özönvízben MINDEN élõlény elpusztult, akkor a kenguruk (meg más állatok) újra kifejlõdtek vagy mi? Egy újabb evolúció kezdõdött? Nem vágom :S
:D hát ez jó kérdés volt XD
"De ha nem ment át Ausztráliába és az özönvízben MINDEN élõlény elpusztult, akkor a kenguruk (meg más állatok) újra kifejlõdtek vagy mi? Egy újabb evolúció kezdõdött?" Na? Alakul... A teremtésben egy evolúció sem volt! Ott készen lett minden! Noé pedig nem sétált összes rokonával együtt 40000 km-t, hogy összeszedje az állatokat. Most akkor vagy a teremtés nem igaz (és benne Noé története sem) - vagy az evolúció. Segítek: az evolúció bizonyított tény. Még egy kicsit segítek: már megtalálták, hol volt és hogyan nézett ki valójában az özönvíz. Az, amelyik a mi mondáinkban is van. A Földközi-tengert érintette - és semmi mást.
A szúnyogokat még megértem, de a pókokat miért nem?:D
Szerintem mert volt a szúnyognál, légynél stb. idegesítõbb rovar és csak 1-et csaphatott le, és azt csapta le!
Nem csaphatta le, mert Isten kívánsága szerint egy párt kellett vinnie minden állatból, melyek többsége magától jött! Vagyis ha lecsapja a szúnyogokat, jönnek ujjabbak, ahogy napjainkban is:D
És a szú nem ette meg a hajót (fából volt ugye?) Vagy a harkályok mibe verték a csõrüket addig? Sztem tuti kifurkálták az oldalát, az meg elsüllyedt :D
Mert õ szerette õket. Vagy nem félt attól hogy megcsípik, mert más volt a vére [mint pl nagyanyámnak... õ ilyen szerencsés :P], és süket is volt, így nem hallotta hogy döngenek. Egyébként meg foggalmam sincs, de nem rossz kérdés...:)
imadnam, de meg nem volt ilyen. csak siman feküdtem, vagy ültem es ugy. 21/L
Én szeretem. 39/N
A kérdező hozzászólása: hol vannak az ilyen nõk mit ti basszus?!
én nagyon bírnám, de a párom azt mondja, hogy neki úgy nem kényelmes :/ hát ez van, marad a jól megszokott fekvés, ülés... 19/L
A kérdező hozzászólása: érdekes, mert én meg ilyen helyzetben vonyítok a gyönyörtõl! simán el tudok majdnem élvezni miközben ülnek az arcomon és nyalok. azt is szeretem, ha kicsit már fulladozok is közben, de nem halálosan, ne értsétek félre, arra nem gerjedek. ha közben a nõ jó erõszakosan bele nyomkodja a fejem a lába közé, akkor meg teljesen kész vagyok.
ok, felizgultam (elsö vagyok XD)
4es vagyok És nem értem, hogy az én pasim miért nem bírja élvezni az ilyesmit? :D ez olyan igazságtalan...
Én izgatónak tartom 19/L
Kéretik ilyen nõ, MOST :D 25Ffi

Vajon tudok e szexelni? 20 éves vagyok még nem voltam nővel. Több éve napona végzek önkielégítést hallottam olyat hogy utána nővel nem fog menni a dolog vagy vsak nem tudok elélezni?

Legjobb válasz: Nyugaloooom. Mér ne menne. Nagyon max az szokott a baj lenni h. magadhoz szoksz, és csak arra gerjedsz ahogy Te magadhoz nyúlkálsz, szóval egyszerûen csak vedd vissza a tempót. Aztán keríts egy csajszit :)

Nyugaloooom. Mér ne menne. Nagyon max az szokott a baj lenni h. magadhoz szoksz, és csak arra gerjedsz ahogy Te magadhoz nyúlkálsz, szóval egyszerûen csak vedd vissza a tempót. Aztán keríts egy csajszit :)
próbáld ki. dugd bele egy csajba.
Nyugi , ha csajjal leszel el fogsz élvezni.....kb. 10-15 másodperc alatt.
dugd a csaj markát akkor.
bedugod és 10mp múlva már kiabálod is ó komm spricc komm spricc... el fogsz ne aggódj.
Ez hülyeség hogy 15 mp múlva már el fog menni. Az emberek max kb 30%-a gyorstüzelésû. Ha õ nem esik bele ebben a kb 1/3 os arányba, akkor nem fog elmenni 15 mp alatt. Nem tudom ezt honnan vettétek.
Ha bírod a masztit 20-25 percig, akkor egy csajjal is fogod bírni 10-15 percig. Csak az megy el hamarabb, aki 5 perc alatt kicspja magának otthon. Ha húzod a masztit, akkor a szervezet nem tud elmenni 10 perc alatt sem, akár lánnyal vagy akár nem, .
próbáld ki, megtudod.
permetszerü locsolással minimum napi kétszer kell locsolni. a fünek víz kell akkor nö. amugy a hideg is befolyásolhatja.
2 hetesen már elökellett volna bújni a kicsi szállaknak, amit közelröl már látsz, de még nem túl nagyok.
A kérdező hozzászólása: Az normális, hogy a napos oldalon kezdett el nõni hamarabb?-Megnéztem nagyítóval...:D
persze az jo majd késõbb jön ki akkor valamelyik nehezen bujik ki de mire szép lesz akkor azért sok viz lefolyik még a dunán
Gyanítom, hogy túl mélyre kerültek a magok, vagy rossz minõségû vetõanyagot kaptatok. Ha két hét után sem kel ki, érdemes próbálkozni felülvetéssel.

Szerintetek lehet egy fiatal, 20-22 éves nagyon kövér nő boldog? Kb.175 centi magas, és 120 kiló. Mert mindig vidámnak látom, de vajon belül nem szomorodik el a kövérsége miatt?

Nincs párja sem, tehát esetleg magában lehet az is eszébe jut, hogy a kövérsége miatt nincs.

Legjobb válasz: Simán lehet boldog ha azt csinálja amit mindig is szeretett. Ha esetleg tanul és élvezi, jól megy neki és késõbb az ezzel kapcsolatos munkáját is örömmel végzi plusz jól elvan a szabadidejében simán lehet boldog. És egyébként kövéreknek is lehet párjuk. Jó nyilván nehéz az ismerkedésük mert sokan külsõ alapján ítélnek és el hátrálnak ha meglátnak egy kövér nõt vagy férfit, de nem feltétlen jelenti azt hogy nem lesz párjuk. Utcánkban is él egy hasonló kövér nõ, 30 év körüli, és már 5 éve van párja pedig 15 éves kora óta ismerem és akkor is kövér volt, igaz hogy sokszor nem volt párja, de most már 5 éve boldog párkapcsolatban élnek, a barátja pedig csak 60 kiló, fele annyi mint a barátnõje, de õt ez nem érdekli, és nem is ronda a srác, simán lehetne sokkal jobb nõje. Amúgy a lánynak is nagyon szép kedves arca van, és az arcképérõl senki sem mondja meg hogy kövér. De nagyon rendes lány, ahhoz képest sokan példát vehetnének róla, még az 50 kilós bombázók is, mert õk sírnak idefelé legalább is a legtöbbet hogy boldogtalanok és nincs párjuk.

Simán lehet boldog ha azt csinálja amit mindig is szeretett. Ha esetleg tanul és élvezi, jól megy neki és késõbb az ezzel kapcsolatos munkáját is örömmel végzi plusz jól elvan a szabadidejében simán lehet boldog. És egyébként kövéreknek is lehet párjuk. Jó nyilván nehéz az ismerkedésük mert sokan külsõ alapján ítélnek és el hátrálnak ha meglátnak egy kövér nõt vagy férfit, de nem feltétlen jelenti azt hogy nem lesz párjuk. Utcánkban is él egy hasonló kövér nõ, 30 év körüli, és már 5 éve van párja pedig 15 éves kora óta ismerem és akkor is kövér volt, igaz hogy sokszor nem volt párja, de most már 5 éve boldog párkapcsolatban élnek, a barátja pedig csak 60 kiló, fele annyi mint a barátnõje, de õt ez nem érdekli, és nem is ronda a srác, simán lehetne sokkal jobb nõje. Amúgy a lánynak is nagyon szép kedves arca van, és az arcképérõl senki sem mondja meg hogy kövér. De nagyon rendes lány, ahhoz képest sokan példát vehetnének róla, még az 50 kilós bombázók is, mert õk sírnak idefelé legalább is a legtöbbet hogy boldogtalanok és nincs párjuk.
Természetesen lehet. A boldogság szerencsére nem testalkattól függ, a szépség pedig nagyon relatív dolog. Ha önmagával rendben van, elfogadja magát olyannak, amilyen (ez nem jelenti azt, hogy nem akar esetleg változni), akkor bizony lehet boldog.
Utolsó!100 kg felett egészséges?.. Amúgy lehet boldog persze.De lehet ha egyedül van meg depis.
Buddha is boldog. 22 évesen vajon ma, Magyarországon milyen szellemi magasságokban él egy leányzó? Biztos hogy zavarja a súlya, ettõl még viszonylag boldog persze lehet.
Szerintem csak bizonyos szinten lehet boldog. Pl boldog, mert nem kell figyelnie a kalóriákat, a súlyát, nem törõdik vele. Nem tartja magát nyomás alatt ez miatt. Mondhat bárki bármit, de szerintem egy hízásra hajlamos , akár már lefogyott ember, akinek mindig figyelnie kell, inkább cserélne azzal aki genetikailag nem hajlamos a hízásra, és ehet édességet, meg annyit amennyit akar, és nem kell számolgatnia. Viszont a testsúly nem függ össze azzal, hogy van e párja vagy nincs. Én kövér vagyok. Nemrég fedeztem fel egy oldalt ami segít a fogyásban, tehát engem zavar a súlyom, és teszek ellene (bár még az elején vagyok) Viszont évek óta van párom, ami azt illeti férjnél vagyok és ami az életemnek ezt a részét illeti boldog vagyok. Viszont ami a tükörképemet illeti, az nagyon elszomorít, ezért is teszek érte, hogy ne így legyen. Édesség, finomságok nuku....Számolok, mozgok amennyit tudok, mérem a kajáimat, minden ami ezzel jár.... Tehát különbséget kell tenni szerintem, aközött, hogy boldog mert jól érzi magát a bõrében, és aközött, hogy boldog a párkapcsolata, házassága, családi élete. Nem ugyanaz! Nálam is kettõsség áll fenn. Az egyik ágon boldog vagyok a férjemmel, a másikon viszont utálok utcára menni, szégyellem a külsõmet, és utálom, hogy nekem meg kell küzdenem azért a súlyért amit szeretnék, azokkal szemben akik genetikailag nem híznak, ehetnek akármit.... kb ennyi részemrõl. 27/N
Nem lehet boldog. Ha annak látod, az csak egy álca, amit magára vett. Ezért is sok a beképzelt kövér nõ. Meg másokat fikáznak, hogy valami örömük legyen... Másképp nem is igen lehetne túlélni a kövérséget.
Véleményem szerint boldogtalan bizonyos helyzetekben, máskor viszont igenis boldog, mert nem kell az alakjával törõdnie. Ha idõvel zavarni kezdi, és sikerül lefogynia, akkor is szintén meg van rá az esély, hogy boldogabb lesz, mert már soványabb, egészségesebb és a siker miatt, viszont másrészrõl, akkor már mindig figyelnie kellesz, folyton ez jár majd a fejében, és boldogtalan lesz.
A kérdező hozzászólása: Én nem irigykedem, sajnálom szegényt. Mert nem élhet szabadon. Nem vehet fel olyan ruhákat, amiket szeretne.
Lájk.
Az itt válaszolók többségének az a szerintem téves elképzelése van, hogy a boldogság attól függ, hogy ki hogy tud a környezete vélt vagy valós elvárásainak megfelelni. És ezekhez az elvárásokhoz a küllem is hozzátartozik. Én tapasztalatból mondom (van rajtam vagy 20 kg felesleg), hogy soha nem voltam amiatt boldogtalan, ahogy kinézek. Igaz, teszek ellene, de csak és kizárólag egészségmegõrzés céljából, mert amúgy tökéletesen jól érzem magam a bõrömben. Talán meglepõ, de több olyan ismerõsöm van, aki duci, sõt kövér barátnõre cserélte korábbi barátnõjét/feleségét, csupán azért, mert az kiegyensúlyozott, boldog volt úgy, ahogy volt, nem méricskélte magát folyton, nem azon nyafogott, hogy "ugye drágám nem is olyan vastag a combom" stb. A kiegyensúlyozott önelfogadás ott kezdõdik, hogy tudom, hogy vastag a combom és széles a csípõm, de tudom azt is, hogy jó a mellem és az alakomhoz képest vékony a derekam, hát ezt hangsúlyozom, és nem a hátrányokon nyekergek. Valószínûleg a kérdezõ által ismert lány is tisztában van az egyéb jó tulajdonságaival, és azzal foglalkozik. És boldog. A soványak meg csak hitetlenkednek. Irigykednek?
De ha fogyás után valaki kövérnek érzi magát, az lehet egy gyakori pszichés betegség is, ha ilyen probléma miatt boldogtalan valaki akkor az talán csak némi kezelésre szorul, ami után hamar rendbe jönne.
Én kövéren nagyon boldog ember voltam!!! Aztán eljött az az idõ hogy zavarni kezdett a testsúlyom és lefogytam 40 kgot már nem vagyok boldog ember! folyton csak a testsúlyomra ügyelek ... És kövérnek érzem magam hol ott mások szerint nem vagyok az. A testalkattól függetlenül egy ember lehet boldog
A kérdező hozzászólása: Igen, valahogy én sem tudom elképzelni, hogy felhõtlenül boldog egy ilyen lány. Biztosan vannak persze boldog pillanatai, de én is úgy gondolom, hogy belül nem lehet az. Most gondoljatok bele, látja maga körül a sok karcsú nõt, hogy megfordulnak utánuk a fiúk, hogy milyen jól áll nekik minden ruha, hogy ki mernek menni a strandra. Én el nem tudom képzelni, hogy nem nyomasztja õt ez belül. Vagy hogy nem aggódik, hogy mi lesz az egészségével a jövõben. Hogy idõ elõtt tönkremennek az ízületei, a vérnyomására szednie kell majd gyógyszert, hogy bármikor cukrossá válhat, a szíve, mindene megsínyli a kövérséget.
Kizárt, hogy boldog... Gondolj bele, mi, lányok mindenhonnan azt kapjuk, hogy csinosnak, karcsúnak kell lennünk, mert ez a társadalmilag elfogadott, mert csak ekkor van értékünk... Lehet, hogy õ nem mutatja, nem akarja, hogy sajnálják, ezért inkább társaságban erõt vesz magán és jókedvû, de otthon, egymagában ne hidd, hogy ne fordulna meg a fejében napjában 30x is a súlya... Én ehhez a magassághoz 77 kiló vagyok, és undorítónak érzem magam, most is fogyózok, hát, el sem tudom képzelni, hogy neki milyen lehet...
5-ös vagyok. Igen egészséges, persze értem, hogy ha valaki ennyi kiló akkor az egészségtelen, szóval ez tény, de én úgy gondoltam, hogy megvan keze, lába, nincsenek allergiái, nincsen veleszületett baja, nem kapja el évi 10 alkalommal valami vírusos nyavalya, stb.
Az egyik szaktársam a kb 170 centis magasságához bõven 100 kiló felett van. Ennek ellenére boldog. 3 éve van egy fiúja (már võlegénye), idén diplomázik, jók a jegyei, menõ munkája van kilátásba, egészséges, jóban van a családjával. Én 176 cm vagyok, 56 kiló, kisportolt testem van, de csak nõiesen, szépnek látom magam és mások is azt mondják az vagyok, ennek ellenére nincs pasim, a családommal rossz a viszonyom, a diplomámat nem biztos, hogy meg tudom szerezni, még kilátásba sincsen munkahelyem. Nem sajnáltatásból írom, mert ennek ellenére nem kötném fel magamat, viszont én nem vagyok boldog nõ, õ viszont az. Ez nem alkattól függ.
Szerintem lelki alkattól is függ, lehet hogy õ tényleg így fogja fel, más dolgok teszik boldoggá, na meg ha azt vesszük az egyedüllétnek is vannak elõnyei. Na de ha teszem azt hogy õ hangoztatná hogy neki milyen rossz mert nincs senkije a kövérsége miatt akkor ez kit érdekelne valójában? Lehet ezért mutatja magát másnak mint ami belül van, vannak ilyenek is. Ez ugyan nem teljesen vág ide, de volt egy ismerõsöm aki nem volt kövér, de volt neki más egyéb gondja, inkább gondjai, a fene se látta rossz kedvûnek, senki nem gondolta volna róla, egy nap pedig felakasztotta magát. na õ volt aki mást mutatott, sõt valójában mindannyian szoktunk mást mutatni mint ami belül van.
Én is voltam nagyon kövér (170 cm, 90 kg). Amikor egyedül voltam a gondolataimmal akkor sokszor utáltam magam és undorodtam attól ahogy kinézek. Utáltam vásárolni menni, mert semmi nem jött rám, vagy ami igen az is hülyén állt. Szóval ez a része szomorú volt, de emiatt nem lettem depressziós, nagyon sok barátnõm volt/van akik letojták hogy nézek ki, amikor velük voltam folyton röhögtünk, és a legkevésbé sem azzal voltam elfoglalva közben, hogy vajon rezeg-e a tokám nevetéskor :D Szóval miért ne lehetne boldog? Talán nem minden pillanatban az, de nem hinném, hogy létezik olyan ember aki mindig boldog, mindenkinek vannak problémái ami miatt szomorkodhat. Én azóta lefogytam, hogy jobb-e így... bizonyos szempontból igen, mert tényleg azt veszem fel ami megtetszik, nem szégyenkezem a strandon, de ugyanúgy visszahúzódó vagyok és most nem a súlyomon aggodalmaskodom, hanem azon, hogy a melóm egy zsákutca. A barátokkal viszont ugyanúgy röhögünk, mint kövéren és ez a legfontosabb :)
Ezekbõl a nõi kérdésekbõl semmi jó nem születik.
mi a jó neked abban ha tudod? akkor majd azért hisztizel.. ahh..
Mert ez egy idióta kérdés azért. Én akkor se válaszolnék rá a helyében ha 1 lett volna meg akkor se ha 100. Teljesen lényegtelen. Ezután jönnének az olyan idióta kérdések, hogy valamelyikkel volt-e jobb stb. Ne a múlt érdekeljen hanem a jelen! 23/F
Tipikus nõ. Ha nincs gond, hát csinál...
párkapcsolatban igazán elmondhatná, elvégre a legszorosabb kapcsolatban vagytok egymással, ami két ember között lehet. nem értem, ilyenkor minek kell titkolózni. vegyél neki zsebszámológépet és kérd meg, azzal számolja össze. akármilyen sok is volt, a számológép nagyon nagy számokat is képes kezelni!
Jobb megmondani a múltat rögtön az elején. Én is szeretem tudni a mi mennyit.
Mert hülyeség. 34/N
Trust me: jobb a múltat békén hagyni.
hh ez sose került szóba ismerkedés közben?
mert vagy túl kevés, vagy túl sok. vagycsak szimplán tényleg nem érdekli. amugy én nem szoktam kiakadni ilyen kérdésen.
Meg akar téged kímélni a kétjegyû számoktól.
mert vagy nem akar vele foglalkozni (ez a legvalószínûbb) vagy nem akarja elmondani hogy mennyi is volt
Azért nem érdemes elmondani mert a nõk kombinálnak mindenen. Hány szõke, hány barna? Sovány-kövér? Mellméret? Statisztikát gyártanak és ezt ürügynek használják. :)

Telenortol hivott egy nő nyáron de nem vettük fewl vajon mit akarhatott? többi lent

na szoval telenortol hivott nyáron egy nő anyumat kereste mivel az ő nevén van a telefon mondtam neki nincs itthon azt mondta nem baj majd hiv máskor,hivott is még egyszer de akkor pont nem voltam én se telefon közelben és igy senki nem vette fel,azóta nem hivott a nő szerintetek mit akarhatott? ha eszembe jut mindig azon agyalok vajon mit akart? és mér nem hivott többször is?

Legjobb válasz: Nem kell izgulnod. Általában megkérdezik, nem akarsz-e jobb csomagot választani, vagy ajánl éppen akkor bevezetett "szuper" szolgáltatást, stb.

Nem kell izgulnod. Általában megkérdezik, nem akarsz-e jobb csomagot választani, vagy ajánl éppen akkor bevezetett "szuper" szolgáltatást, stb.
húha !

Vajon miért nem nő a szakállam? (19/F)

17 éves korom óta csak várok és várok és még mindig semmi.

Legjobb válasz: lehet, hogy nem is fog nõni. Genetikai adottság, hogy ki mennyire szõrösödik.

lehet, hogy nem is fog nõni. Genetikai adottság, hogy ki mennyire szõrösödik.
Mert még fiatal vagy, és egyénenként változó, hogy kinek mikor jönnek elõ a másodlagos nemi jellegei. Van egy ismerõsöm, 21 éves, és még mindig nem nõ a szakálla. Pedig nincs semmi baja, a családjának minden férfitagjának van arcszõrzete.
Azért nem nõ, mert férfi. Én délutánonként 1-3 órát növesztem, ennyit beleáldozhat bárki
A kérdező hozzászólása: Humorból kevés szorult beléd...
igen, ugyanolyan..én mindkettõt átéltem már
A nõi jobb..
Szerintem logikailag nem lehet, tekintve, hogy kétfajta nõi orgazmus van, akkor el kellene dönteni, hogy a csiklói orgazmus vagy a hüvelyi orgazmus a férfi orgazmussal megegyezõ. Ebbõl kiindulva van legalább egy olyan orgazmusuk, ami más mint a mienk. De az anatómiai különbözõségek miatt sem hiszem, hogy a férfi és a nõi érzet orgazmus közben megegyezõ lenne.
A kérdező hozzászólása: Nekem még nem volt hüvelyi, igy nem tudom mi a különbség.De barinöm azt mondta ugyanolyan majdnem a két érzés csak kicsit máshol érzed. Elsõ vàlaszolò csak hülyül nem?:)
Hm, meg az is más a nõkben, hogy simán elélveznek egy aktus során sokszor, nekem ez nem megy férfi létemre.
Kezdjük ott, h a fèrfiaknak is kètfèle orgazmusuk van.Ha à prosztatàjukat ingerlik, akkor is elèlveznek.A nõknek pedig hàromfèle lehet, anàlisan is el tudnak èlvezni-ja a meleg pasiknak is a prosztatàjuk miatt van orgazmusuk.De a nõknek különbözõ erõssègû lehet.Èn nem tudok rövid idõ múlva újra elèlvezni, de az az egy legalàbb fèl percig tart-vagy tovàbb-egyfolytàban...csúcs

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!