Találatok a következő kifejezésre: Nincsen munkahelyem. tudom magamnak (2 db)

Nincsen munkahelyem. Hogyan tudom magamnak fizetni a tb-t?

Nincsen munkahelyem és munkanélküli ellátást sem kapok. Olvastam hogy kell fizetni a tb-t. Hogyan és hol kell ehhez csekket kérni?

Legjobb válasz: Nézd ki a telefonkönyvbõl az OEP ügyfélszolgálati számát, hívd fel, és õk elmondják.

Nézd ki a telefonkönyvbõl az OEP ügyfélszolgálati számát, hívd fel, és õk elmondják.
Huha, ezt az szociális dolgot nemis tudtam! Magadnak a TB-t úgy fizetheted hogy nyomtatványt kérsz az apehnél kitöltöd, adnak csekket és befizeted.De jan 1tõl kell fizetni ugyhogy most 2 hónap megy a levesbe.
elõször is a 08t1011-es adatlapon ezt be kell jelentened a z APEH felé és õk küldenek csekket határozattal, errõl többet az http://www.apeh.hu-n tudsz meg, ahol ez a lap letölthetõ
Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok, az én városomban az önkormányzat tudott ebben segíteni: Egy ûrlapot kellett kitöltenem és így az önkormányzat "fizeti" helyettem a tb-t. Szociális rászorultság alapján kaptam ezt a lehetõséget, és ha nem sikerülne munkát találnom (bár remélem ez nem így lesz), akkor egy év múlva megújíthatom. Szerintem egy próbát megér, hogy megkérdezd...

Ugye nincs olyan egy munkahelyen, hogy kötelező (mit tudom én mondjuk) az influenza elleni oltás? Ugye nincs olyan, hogy a főnök azért elküldhet a közösség érdekeire hivatkozva, hogy nem oltatom be magam? VÁROM A VÁLASZOKAT!

hanem úg yvan ugye, hogy aki akarja beoltatja magát aki nem az nem... NEM KÖTELEZÕ a törvény szerint és mégis hallok egyesektől ilyen hlyeségeket, hogy elküldhetnek ezért egy munkahelyről (hát eleve nem is biztos h mindenki szervezetének jót tesz az oltás, mellékhatások is lehetnek)

Legjobb válasz: mellékhatások is lehetnek és ha valaki rosszul voollna a fõnök menne börtönbe...

A kérdező hozzászólása: mellékhatások is lehetnek és ha valaki rosszul voollna a fõnök menne börtönbe...
A kérdező hozzászólása: volna
Erre nem lehet kötelezni egy dolgozót sem. A védõoltás felnõtt korban önkéntes. Persze a dolgozót ezerféleképpen meg lehet félemlíteni. Ez lehet az egyik.
Szerintem nem lehet kötelezni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!