Találatok a következő kifejezésre: Nincsen munkahelyem. tudom (32 db)

Terhesség alatt igénybe tudok venni valamilyen támogatást ha nincs munkahelyem?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem sajnos nincs támogatás.Esetleg ha volt munkahelyed elmeetsz munkanélkülire.

Szia! Szerintem sajnos nincs támogatás.Esetleg ha volt munkahelyed elmeetsz munkanélkülire.
A helyi önkormányzatnál a szociális osztályon érdeklõdj. Ha egyedülálló vagy vagy a párod munkakeresõ, akkor van esélyed némi támogatásra, de a legfontosabb, hogy a TB-d rendezik.
Szia!Menj be a helyi TB-hez ott tudsz igényelni "egyszeri méltányossági segély "-t, igaz ez csak egyszeri támogatás de én igy kaptam 15.000 ft-ot.A helyi önkormányzat v. polgármesteri hivatal terhesség alatt, csak a TB fizetésénél segit de csak akkor ha... (gondolom van párod)... a kettötök havi jövedelme nem haladja meg a 68.000-ot.Ha meg lessz a baba akkor tudsz náluk igényelni "szülési segélyt" ahhoz csak a pici születési anyakönyvi kivanata kell.

Ha most szerzem első diplomámat, és még nincs munkahelyem kapok Gyest, vagy valami juttatást, ha egyből babát várok, és nem tudok még dolgozni sehol?

Ha jól tudom a gyeshez, vagy ilyesféle támogatáshoz egy évet kell dolgoznom, vagyis az el?z? év átlagának valahány százalékát kapom meg, ha megszületett a baba. De nekem lehet, hogy nem lesz ilyenem. Hol kell ezt igényelni? És kit?l? Mik az erre vonatkozó szabályok?

Legjobb válasz: Az elõzõ év átlagát a GYED-hez számolják. Ha volt már munkahelyed, érdemes ezt választani a GYES helyett, mert ez a munkabéred 70 %-át jelenti a baba 2 éves koráig, és további egy évig GYESt. Mivel neked még nem volt munkaviszonoyd, automatikusan az lép érvénybe, hogy GYES-t fogsz kapni 3 évig, mivel nincs egy átlag, amit százalékolhatnak. Ez alanyi jogon jár, jelen pillanatban 25 ezer Ft körül van. És ott van persze az egyszeri anyasági támogatás, ez most olyan 60ezer Ft körüli összeg. Egyébként pontosabb választ a www.magyarorszag.hu honlapon találhatsz a témával kapcsolatban.

Az elõzõ év átlagát a GYED-hez számolják. Ha volt már munkahelyed, érdemes ezt választani a GYES helyett, mert ez a munkabéred 70 %-át jelenti a baba 2 éves koráig, és további egy évig GYESt. Mivel neked még nem volt munkaviszonoyd, automatikusan az lép érvénybe, hogy GYES-t fogsz kapni 3 évig, mivel nincs egy átlag, amit százalékolhatnak. Ez alanyi jogon jár, jelen pillanatban 25 ezer Ft körül van. És ott van persze az egyszeri anyasági támogatás, ez most olyan 60ezer Ft körüli összeg. Egyébként pontosabb választ a http://www.magyarorszag.hu honlapon találhatsz a témával kapcsolatban.
GYES-t kapsz, meg családi pótlékot. Amire te gondolsz, az a GYED, ahhoz kell dolgozni, az a fizetés 70%-a. A GYES viszont mindenkinek jár, csak az kevesebb. Az ha jól tudom, havi 28 ezer forint, plusz a családi pótlék, ami havi 12700 forint. És még kapsz egy egyszeri anyasági támogatást, ami idén 64 ezer. A GYES-t és a családit a TB-tõl vagy a MÁK-tól tudod igényelni, az anyasági támogatást pedig akkor kapod, ha a terhesség alatt legalább 4-szer voltál terhesgondozáson, azt a kiskönyvbe szokták pecsételni, és a kórházban kiállítanak róla egy igazolást. Ezt nem tudom, hogy neked hová kell leadni, mert én a munkahelyemre adtam le, de ha a helyi TB-seket megkérdezed, akkor mindent el fognak mondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Csak azért érdekelt ennyire, mert tavaly volt egy tanáromnak egy epés megjegyzése ezzel kapcsolatban. Õ azt állította, hogy mivel diplománk lesz ezért úgy veszik, mintha el tudtunk volna helyezkedni rögtön olyan munkakörben, ahol ezzel egyenértékû fizetést kapunk, de nem értettem, mert természetesen csak a végén figyeltem fel arra, amit mond. És érdekelt, hogy akkor hogy megy ez. De mégse aktuális..

Mit történik ha diák számlám van, de már nincs munkahelyem és ezért üres a számlám? Ilyenkor meg kell szüntetni vagy fel kell függeszteni vagy mit tudok csinálni?

Legjobb válasz: Érdemesebb megszûntetni, mert a díjak csak felhalmozodnak rajta, és azt rendezni kell. Nyitni meg bármikor lehet újat, ha szükség lesz rá. Úgy tudom felfüggesztés nincs.

Érdemesebb megszûntetni, mert a díjak csak felhalmozodnak rajta, és azt rendezni kell. Nyitni meg bármikor lehet újat, ha szükség lesz rá. Úgy tudom felfüggesztés nincs.

Olyan szarul vagyok mostanában. Pesten élek egy albérletbe, nincs munkahelyem, lassan fizetni se tudom a lakbért. Van, aki rosszabb helyzetben van?

Mindenkire irigykedek,mert úgy látom mindenkinek jobb,mint nekem.A szüleim azt mondták nem normális dolog,hogy 22 évesen velük élek,így 2 éve eljöttem.OKJ végzettségem van,2 évig arany életem volt,árvaellátást kaptam(mert édesapám 2 éves koromban meghalt)tudtam albérletet fizetni,mindent.De most nyáron elvégeztem a sulit,és azóta rosszra fordult az életem :( Már nem kapok ösztöndíjat,árvaellátást,munkahelyet meg nem találok,mert mindenhova tapasztalatot kérnek a szakmámba,meg nagyobb nyelvtudást,mint ami nekem van.Nincs pénzem,barátaim se,az iskolában szerzett barátaim hazaköltöztek Pestr?l,a szobatársammal nem beszélek,nagyon furcsa lány,mindenki azt mondja.Nincs ki a négy kereke.Nagyon egyedül érzem magam..úgy érzem én vagyok a legszerencsétlenebb a világon.Nem akarok hazamenni a szüleimhez :( Annyira szeretnék meghalni :'( Van akinek rosszabb ennél??

Legjobb válasz: Nincs kedved valamilyen önkéntes munkát vállalni? Olyat, amihez jár ellátás. Amúgy ha nem tudod mibõl fizetni az albérletet, jobban jársz, ha hazaköltözöl - a pénz miatt.

Nincs kedved valamilyen önkéntes munkát vállalni? Olyat, amihez jár ellátás. Amúgy ha nem tudod mibõl fizetni az albérletet, jobban jársz, ha hazaköltözöl - a pénz miatt.
Vállalj olyan munkát ahová nem kell tapasztalat, nyelvtudás.Ha az ember éhezik jobb ha nem válogat.Ha megerõsödtél testileg, lelkileg a jövõbeli munka adód is máshogy áll hozzád.Tudom , hogy ez nem nagyon vigasztal de nekünk még hitelünk is van a gyerekek mellé, és a betegségem miatt munkát sem vállalhatok.
Már nincs ilyen, fizetned kell magadnak a TB-t.
Az elsõnek van igaza, csekken kell befizetni havonta 4-5 ezer forint körüli összeget. Érdemes, mert ellenõrzik!
És visszamenõleg is ki kell fizetni.

20 hetesen egyedül maradtam munkahelyem nincs hova tudok fordulni segitségért? Albérletben lakom, anyagilag senkire nem számithatok.

Legjobb válasz: Ez nagyon szomorú!SAJNÁLOM!Vannak anyaotthonok ahova mehetnél.Ha a google-be beírod sok helyet kidob.Vannak olyan helyek ahol keveset kell fizetni.(3000Ft/hó)De csak max. egy éves koráig tudsz ott maradni a babóval én úgy tudom.

Ez nagyon szomorú!SAJNÁLOM!Vannak anyaotthonok ahova mehetnél.Ha a google-be beírod sok helyet kidob.Vannak olyan helyek ahol keveset kell fizetni.(3000Ft/hó)De csak max. egy éves koráig tudsz ott maradni a babóval én úgy tudom.
Esetleg köthetsz eltartási szerzõdést valakivel.
Elõször is próbálj arra gondolni, hogy nem maradtál egyedül! Hiszen már ketten vagytok :-) Írok pár segélyszervezetet és telefonszámot, azokat próbáld megkérdezni. Menhely Alapítvány: 138-41-86. Nõk Háza: 209-23-27. Nõvonal: 266-90-07. A lakóhelyed szerint illetékes Családsegítõ szolgálatot is hasznos lehet felkeresni. SOS Krízisalapítvány: 240-32-66. Remélem, valamelyik szervezet tud segítséget nyújtani! Sok-sok erõt kívánok!
A családok átmeneti otthonában (ált. minden városban van, nagy városban több is, a Máltának is van voltam is és szép hely) ott anyukák vannak általában gyermekkel, vagy várandós édesanyák. Egy évig lehet ott élni, minimális pár ezer forintos költségtérítés ellenében. Ha nagy a baj feltétlen járj utána vész esetén merre indulhatsz!

Mien támogatásokat tudok igénybe venni? 10 napos az első kisfiam. Anyasági, családi, meg még mi? És hol kell ezt intézni? Nyiregyházához vagyunk közel. Ja és nincs munkahelyem és nem is volt szülés elött sem.

Legjobb válasz: anyasági támogatás, családi pótlék - magyar államkincstár gyed, gyes - oep (nem tudom melyikre vagy jogosult) nézz körül a honlapjukon, fenn vannak a szükséges doksik is

anyasági támogatás, családi pótlék - magyar államkincstár gyed, gyes - oep (nem tudom melyikre vagy jogosult) nézz körül a honlapjukon, fenn vannak a szükséges doksik is
szia az elsõt a munkahely intézi-ennek hiányában sztem az önkormányzatnál érdeklõdj-valamint igényeld a babakötvényt is-vmelyik bankban.kapsz egy egyszeri támogatást az államtól-és ha még akarsz, tudsz ide pénzt tenni, az kamatozik-és az állam is tesz hozzá 10 %-ot.vmint az önkormányzat is ad egy egyszeri hozzájárulást-de mindenhez papirok kellenek-érdeklõdj uténa
államkincstárban
Ha nincs meg a kellõ biztosítási idõd, csak egyszeri anyaságit kapsz, meg még családi pótlékot ( azt ennyi adatból nem tudom, kiemeltre jogosult vagy-e ) és GYEST. A MEP-nél és az Államkincstárban kell igényelni, mivel nem volt munkahelyed. Kell hozzá a gyermek születési anyakönyvi kivonata, hogy mást ilyen esetben kérnek e nem tudom.

Azoknak akik gárda meg védegylet meg nem tudom milyen szervezetek tagjaként masíroznak, nincs munkahelyük? Vagy ők miből élnek?

Felvet?dött bennem a kérdés, hogy ?k ilyen gazdagok hogy napokig megtehetik hogy nem dolgoznak, vagy nincs is hol? Honnan van munka mellett annyi szabad idejük?

Legjobb válasz: Van olyan,aki délelõtt dolgozik,délután egy keveset alszik vagy a családjával van,este pedig elmegy mondjuk polgárõrségbe.. Ahhoz függõen,hogy milyen napszakban dolgozik az adott nap. Nekem apukám így csinálja.

Van olyan, aki délelõtt dolgozik, délután egy keveset alszik vagy a családjával van, este pedig elmegy mondjuk polgárõrségbe.. Ahhoz függõen, hogy milyen napszakban dolgozik az adott nap. Nekem apukám így csinálja.
De, van munkahelyük, valószínûleg olyan, ahol ezt megtehetik. De gondolom vannak munkanélküliek is.
ATV-bõl merült fel a kérdés, mi? Én is azt kussoltam közbe, de amekkora marhaságokat ott összehordtak. XD Egyébként szerintem van akinek van munkája, van akinek meg nincs.
Valaki biztos pénzeli õket ezért.
segélyezett munkanélküliek, de lehet van földjük és kiadták a napszámosnak a kapálást
A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:25 nem, nincsen, de te legalább a 860 e jobbikos szavazó helyett is meg vagy áldva csupa-csupa értelemmel, és ezért hálásak neked
Abból hogy itt csak õk a magyarok. Egyedül a jobbik tagjai magyarok, mindenki más szemét kapitalista, zsidó, cigány, stb. És ezek a gondolatok annyira lefoglalják a mindennapjaikat, hogy elfelejtenek munkát keresni, a segély sokkal egyszerûbb. Elvégre õk nem fognak hazaárulóknak dolgozni! Nálam a cégnél dolgozott pár hétig egy jobbikos, de senki nem bírta elviselni a többiek közül, mert mindenkit csak ócsárolt meg kritizált. Roma is van nálam, vele semmi gond nincs. Egyébként ez a már eltávolított úriember gazdag kapitalistázott le nem rég, meg hogy ha õk nyernek majd megnézhetem magam. Bosszantotta hogy külföldi partnereink vannak, az hogy minden dolgozó magyar az nem számított neki. Sajnálom szegényt, hülyének született. Kár hogy értelmes jobbikost még nem láttam. Van egyáltalán?
Ismerek olyan helyi jobbikos fõmuftit, aki "hivatalban" egyik multinál vezetõ, "szabadidejében" meg globalizációellenes, EU-szkeptikus politikus, illetve gárdista. Ez amolyan Dr. Jekyll és Mr. Hyde felállás, avagy fõ a hitelesség :D
Akkor jó.
"Az „e” betû ezret jelent, ennyit segítek." Elhiheted, tudom. Csak azt hittem elírás.
A kérdező hozzászólása: 08:36! Se plázázni se moziba nem járok, se pénzem, se idõm nincs rá. Ha kell valami, elmegyek, megveszem, nem téblábolok fél napig a kirakatok elõtt. A kérdésemnek az a forrása, hogy ahány ilyen vonulgató embert ismerek, az vagy jobbikos politikus szoros baráti körébe tartozik, vagy munkanélküli, néhánynak van munkája, de kötetlen munkaidõben dolgozik. Kíváncsi voltam, másoknak mik a tapasztalatai.
Társadalmi munkában csinálják mert a Pintér emberei képtelenek rendet csinálni a cigányok között! De lehet , hogy ez van kiadva neki. Ezért kell egy független csendõrség aki a jelenlétükkel azonnal rendet csinálna!!!
A kizsákmányolói? :D:D:D:D Hol élsz te?
"Ismerek olyan helyi jobbikos fõmuftit, aki "hivatalban" egyik multinál vezetõ, "szabadidejében" meg globalizációellenes, EU-szkeptikus politikus, illetve gárdista. Ez amolyan Dr. Jekyll és Mr. Hyde felállás, avagy fõ a hitelesség :D" Õ legalább próbál tenni a kizsákmányolói ellen. Nem lehet mindenki olyan csicska mint te.
Én nem értem mi köze ennek a munkához. Akinek van ideje moziba vagy plázába járni annak egynek sincs munkahelye? Vagy felétek 25 órás a munkaidõ?
Én is jobbikra szavaztam, de nem vagyok se multi ellenes, se nagymagyar... Igazából nekem sem tetszik az a katonásdi, amit csinálnak... Ilyen cingár hülyegyerekek feszítenek talpig formaruhában, egy pofontól összeesne... na mindegy. De igazából a "szegény, ártatlan" cigányokat sem sajnálom, mert valamiért kiküzdötték, hogy oda menjenek. Az lett volna a legjobb megoldás, hogy pár nehéztökû faszagyerek végigsétált volna a cigánysoron, az összes kancigányt bucira pofozva, hogy "ha még egyszer valakinek egy haja szála is meggörbül, akkor nem ússzátok meg ennyivel" Szerintem a normális emberi gondolkodás a köt oldal között van. A nagy LMP-s mozgalom ugyanolyan szánalmas, mint a katonásdi.. Styloo
„860 e jobbikos szavazó” Az „e” betû ezret jelent, ennyit segítek.
Köszönöm a 860 jobbikosnak. Ez nem is sok.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam ATV-t nézni, ma sem néztem, magamtól jutott eszembe a kérdés.
Mert jó ha ennyien vannak.

Miért kell kigunyolni akinek nincs munkahelye? Az összes ismerősőm tudja már hogy nem dolgozom és mindenki azzal cikiz, hogy jó egy kis pihenés ugye, kell egy kis szabi. tán nem kéne foglalkozni velük?

Legjobb válasz: Azért teszik, hogy eltereljék a saját gondolataikat arról, hogy õket is könnyen kirúghatják. Amíg rajtad mulatnak, addig sem kell erre gondolniuk.

Azért teszik, hogy eltereljék a saját gondolataikat arról, hogy õket is könnyen kirúghatják. Amíg rajtad mulatnak, addig sem kell erre gondolniuk.
Sajnos sok bunkó ember van! Ne is foglalkozz velük! Így is van elég gondod anélkül, hogy ezekkel a buta emberekkel foglalkoznál! Inkább koncentrálj a munkakeresésre! Sok sikert és fel a fejjel
Az attól függ, miért nincs munkahelyed??? az ingyenélõket, én sem szeretem....
A kérdező hozzászólása: mert felmondtak. válság

Kell-e fizetni gyerektartást ha az apának nincs munkahelye? Gyesen van! Illetve mit csinál ilyenkor a biróság? Gyesböl is vonhatnak töle? Megállapitotak a férjemnek 7000 ftot amit kellene fizatnie, de nem tudjuk.

Nekünk is van 3 gyerekünk közös a férjemmel.

Legjobb válasz: Szia!Kell fizetni és kérhetik a behajtást,ill.végrehajtást.A bíróság letilthatja (Vht 24.§),és vonhatják a GYES-bõl (Vht 69.§),ami 33%!A Vht 14.§-ban a gyermektartásról olvashatsz.Nézd át a googlen a Vht-t,ott mindent megtalálsz errõl.Remélem segítettem!

Szia!Kell fizetni és kérhetik a behajtást, ill.végrehajtást.A bíróság letilthatja (Vht 24.§), és vonhatják a GYES-bõl (Vht 69.§), ami 33%!A Vht 14.§-ban a gyermektartásról olvashatsz.Nézd át a googlen a Vht-t, ott mindent megtalálsz errõl.Remélem segítettem!
Ajánlom neked a http://www.jogifrom.hu oldalt, ahol ezt nyugodtan megkérdezheted, mert tapasztalt emberek és üyvédek válaszolnak a kérdésekre...:) :) Azért sok sikert neked, ha már nekünk nem ment.
Igen kell fizetnie valamennyit. Attól, hogy neked is csinált gyereket, attól még az elõzõ gyerekeirõl gondoskodnia kell. Lehet kérni a bíróságon a gyerektartás mérséklését. többi gyereknek ugyanolyan joga van mint a ti közös gyerekeiteknek. Attól, hogy csinált neked 3 gyereket, nem vagytok semmivel sem többek. A mérséklésnél nem csak az apa jövedelmét, haneem a vele egy háztartásban lévõkét is megvizsgálják, vagyis a tiédet is.
A kérdező hozzászólása: ÉS AHOZ 8ÉV MUNKAVISZONYNAK KELL LENNI A ROKKANTSÁGIHOZ?MERT Nincs neki annyi..
Utolsó válaszolónak:Te egy idióta vagy, az én férjem is beteg, nem dolgozhat és nem is tud, mégsem kapunk rokkantnyugdíjat, mert 27 éves korában nem volt meg a 8 év munkaviszonya!Hogy tudsz így ítélkezni?Pffff Lepontozhattok
A kérdező hozzászólása: EZT két éve állapitották meg ezt az összeget, akkor még dolgozott volt jövedelme.
A kérdező hozzászólása: Az utólsó válaszadónak nincs igaza, egy pasinak ugyanolyan joga van eldönteni hogy vállalja a gyereket vagy nem?Ha nem akkor vállalja egyedül a nö, ha akarja.Egy gyerekkel nem lehet egy pasit megfogni!Lehet elmegy rokkantságira.Nekem azzal van bajom hogy ha acsaj egyedül vállalta akkor most tartssa el egyedül.Egyébként a férjem mondta neki mi max.3 ezret tudunk fizetni, de nem felelt meg neki.Akkor inkább bepereli a férjem azt mondta..
Miért el kellett volna vetetnie a gyereket, Csak azért mert te nem akarod? Mi közöd neked ahhoz. Inkább kötöttél olna csomót a férjed f***ára, és akkor most nem lenne gond. Úgy látszik ahhoz nem volt beteg, hogy gyereket csináljon. Ha meg olyan beteg, hogy nem tud dolgozni, akkor menjen el rokkannyugdíjba. vagy az megint jövedelem lenne és fizetni kéne. Valld be, hogy elsõsorban a gyerek a bajod, nem pedig az, hogy fizetni kell. Mert ahogy a kommenteidbõl kiolvasom, ezen gyermek a ti kapcsolatotok mellet készült, tehát inkább ez ba***a a csõrödet!
Igen, feljelentheti zaklatásért!Írtam privt!
Akkor még ennyi kellett, 22 éves koráig tanult, csak 5 éve volt :-(
Ja, ha ennyire nincs pénzetek, hogyhogy van net? Az nem létszükséglet. Amit erre költötök, azt már lehetne is perkálni gyerektartásnak. Kicsit több értelme lenne.
A kérdező hozzászólása: A szomszédból netezek...
A kérdező hozzászólása: Ha a nö egyedül vállalta a gyereket..egyedül is kénne fel nevelnie.Én amikor szültem a harmadikat akkor lett(mivel császárral szülttem egészségügyi gondom, orvosi mulasztás miatt sajna)A harmadik babát meg a férjem nem engedte elvettetni!A kisebbik gyermekem most három éves és kb. a férjemnek kb.másfél-két éve van szintén egészségügyi gondja a térde miatt amit mütötek.Rádásul a mütét után rendszeresen magasd a vérnyomása, izuleti gondjai vannak ...ja és pánik beteg is lett.ENNYIT A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGYRÖL!
Már a szó elterelõdött...Nekem annak idején, mikor volt az exszel egy két vita, azt ajánlották, hogy legalább pár ezer ft-ot adjak fel gyerektartásként. Ezt úgy értem, hogy megítélte nekünk akkor a bíróság a havi jövedelem 20%, de min. 6000ft-ot. Mi akkor nem tudtuk fizetni, mert sulisok voltunk. Aztán kérdezgettem, hogy mi lenne jó, mit kellene csinálni, hogy ne menjen végrehajtóhoz az ügy. Azt mondták legalább 2000-3000ft-ot adjak fel tartásdíjként, és így legalább látják azt hogy valóban akarjuk fizetni. Mire ezt eldöntöttük, hogy megoldjuk, már végrehajtnál volt az ügy. Tehát ebbõl azt akartam kihozni, hogy adjatok fel vagy 3000 ft-ot havonta és azt a bíróság jó szemmel fogja nézi, és majd megmondjátok, hogyha helyre álltok anyagilag fizetitek a többit is. Amúgy a minimum összeget, ami nálatok a 7000 ft-köteles vagy fieztni, még akkor is ha utána már nem lesz mibõl enni. Sajnos!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az utolsó ironak is megfogadom a tanácsát amennyit tudunk annyot küldünk...
hát én besz*rok ezen! egyikõtöknek sincs jövedelme, ellenben hiteletek az van, és azt is a biztosító fizeti! gyesbõl és családi pótlékból - ergo az államból - éltek, de nem zavartatjátok magatokat, gyártjátok tovább a kölkeket, miközben van már egy másik is egy másik nõnél, ez igen! az ingyenélés magasiskolája!!!! ez aztán a felelõsségteljes gondolkodás, és ezért tart itt ez az ország, ahol, mert ilyen polgárai vannak, aki lazán elvárják, hogy a többi, lelkiismerettel dolgozó és adózó tartsa el a s*ggüket! már elnézést a kifakadásért, de ehhez aztán tényleg pofa kel!!!
A kérdező hozzászólása: Most meg vergödik rajtunk, meg zaklat minket a nö.Feljelentheti a férjem ha éjszaka is külddi a fenyegetö smseket?
A kérdező hozzászólása: Már bocsi ha a férjem nevén nincs semmi..akkor hogy hajtsák be rajta?Amugy a csaj tudta hogy a férjem milyen beteg , gyógyszereket szed, elég drága(sajna ebböl kifolyolag sem tud elhelyezkedni, az elözö munkahelyetis egy ismerös miatt veték csak fel) minek szülte meg a gyereket a nöci ha tudta ezeket hogy milyen körülmények közzé fog születni a gyerek?
És még annyit, hogy nekem sülne le a bõr a képemrõl, ha a párom nem fizetné a gyerekei után járó tartásdíjat, hiába van közös gyerekünk is. Sõt áltaában én szoktam átutalni a pénzt. Az a gyerek nem tehet róla, hogy megszületett, de a férjed igen. És ezt kellene belátnod, hogy a gyereknemzésben anno a férjed is benne volt.
A kérdező hozzászólása: Bocsi arról a gyerekröl nem is tudot eltitkolta a nö!Nem látogassa mert nem érdekli.Nekem nincs bejelentett jövedelmem.A gyesböl vonhatnak valamit?
A kérdező hozzászólása: Nekünk ez sok..rengeteg hitelünk6féle van , acsaj is tudja, sajnos nem tudok elhelyezkedi dolgozni bizonyos dolgok miatt..
A kérdező hozzászólása: A férjem nevén nincs semmi.A lakás az én nevemen van..
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM.AZ utoló válaszadonak mit hajtanak be?nincs a nevén semmi.
Már bocsi, de gyerek megcsinálásához 2 ember kell. Ha a párod megfelõen védekezett volna, nem kerül ilyen helyzetbe. Erre az nem válasz, hogy a nõ eltitkolta elõletek. Ha a férjed csiálta, vállalja a következényeit, ha nem, akkor kérjen apasági vizsgálatot. Nem értem, ha neked sincs bejelentett jövedelmed („Nekem nincs bejelentett jövedelmem.”), akkor mibõl éltek a 6 hitel mellett? Ilyenkor a nõ akár apeh vizsgálatot is indíthat ellenetek. Szerintem jobban jársz, ha fizettek!
A kérdező hozzászólása: A gyesböl meg a családiból élünk jelenleg...Valószinü én megyek el gyesre a párom meg itthol lesz mert kirugták a munkahelyéröl..és ez miatt nem tud elhelyezkedni...Balhé volt..
A kérdező hozzászólása: Ja még annyi az utolsó válasz ironak a párom védekezett!De a nö becsapta..
A kérdező hozzászólása: A biztositó fizeti a hitelünket!
Szia, én írtam, hogy nézd át a Vht-t!Pontosabban:ha nem fizet, akkor a nõ kérheti a bíróságon a végrehajtást.Erre van az, hogy ha nincs semmije, akkor vonható a GYES-bõl!
A kérdező hozzászólása: Köszi elolvastam, aszem inkább én megyek el gyesre...még jó hogy a családit én kapom!
És nem rosszindulatból írtam.Viszont ha Te mész GYES-re, akkor ez a jövedelme is megszûnik és kérheti az állam általi megelõlegezést, (a nõci)Az állam pedig behajtja rajtatok!
Már bocsi, nem azt írtam, hogy nem védekezett, hanem, hogy megfelelõen védekezett volna. Amúgy meg inkább munkát kellene keresni, minthogy azon filózzatok, hogyan tudnátok kisemmizni azt a gyerket. Ugyanolyan jogai vannak mint a te gyerekeidnek. ha meg most rúgták ki, akkor jár neki a munkanélküli amibõl szintén lehet vonni. Nem keseregni kell, hanem dolgozni. Az a nõ is csak azt akarja, ami a gyerekének jár. Ha megcsinálta a párod azt a gyereket, akkor viselje a következményeit.
Nem kene a ferjedet sterilizaltatni? Mielott becsuszik egy ketcgyrrek mert valami no atvagja.Nagyon hiszekeny vagy.Ha egy ferfi no szexel a terhesseg es nemi baj kockazatat vallaljak.Ezert kell husegesnek maradni. Igy jartatok dolgozzatok fizessetek ez a hutlenseg ill felelotlen szex ara.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!