Találatok a következő kifejezésre: Nincs semmi módja, hogy (12 db)

Szeretnék vízben szülni, de sajnos 240 km-re lakom Pesttől. Így esélytelen a dolog, nincs semmi mód rá, hogy összejöjjön?

ha vízben szeretnék szülni, mindenképp muszáj lenne havonta oda pestre járnom terhesgondozásra,meg ilyesmik? vagy ha nem muszáj, megoldható szerintetek, hogy ott szüljek??? kérlek aki tud valami bíztatót,segítsen :)

Legjobb válasz: Magánklinikán (pl. Róbert) lehetséges úgy a vízben szülés, hogy korábban nem oda jártál terhesgondozásra, de a terhesség végén akkor is fel kell velük venned a kapcsolatot, és itt kell lenned, mikor szülsz. Vidéki kórházakról nincs tapasztalatom, sajnos.

Magánklinikán (pl. Róbert) lehetséges úgy a vízben szülés, hogy korábban nem oda jártál terhesgondozásra, de a terhesség végén akkor is fel kell velük venned a kapcsolatot, és itt kell lenned, mikor szülsz. Vidéki kórházakról nincs tapasztalatom, sajnos.
Sajnos ez a vidék:( Nem ugyan azok (ebben sem) a lehetõségek, mint Bp-en. Szerintem 240 km már nagyon sok km-ben és útiköltségben is. Inkább a városodban szülj. Talán a mi lányainknak már már jobb feltételek lesznek a szüléshez vidéken is...
Sajnos más az, hogy van kád és más az, hogy lehet vízben szülni. A kádat dekorációnak vagy a vajúdás alatti melegvizes fürdõhöz használják a legtöbb helyen.
Sajna vajúdni sem lehetett vízben, konkrétan én nem is tudom hol van ez a kád... Biztos csak a protekciósok használhatják, pedig ígyis kapott elég sokat a doki is meg a szülésznõ is. :( Mondjuk EDA-t sem kaptam, pedig úgy volt megbeszélve, majd ott akkor közölték, hogy "itt nincs rá lehetõség".
Nekem azt mondták, hogy lehet használni a kádat, de nem nagyon szokták. Én is szívesen szülnék vízben, talán ha olyan dokit fog ki az ember, meg lehet dumálni, hogy ne kelljen már a kitolásra odébb menni 10 métert a szülõszobáig. Márhogy Gyõrben. Talán én Sopronban próbálkoznék, vagy Mosonmagyaróvár, vagy valami mostanában felújított szülészeten, hátha ott már úgy vannak kialakítva a dolgok.
Ismerõsöm Sopronba vízbe szült.
A vízben szülés igen, sok helyen vízben vajúdás, mert csak azt engedik. Bp-en Istvánban és is szívesen kipróbáltam volna, legalább a vajúdás alatt, de az agyonreklámozott alternatív szoba, az összesen 1 van, persze foglalt volt, vagy csak azt mondták, félretéve a fõ-fõ protekciósoknak. Sajna semmi biztosíték rá, még ha azt is mondják, hogy "persze szülhet vízben", hogy a végén megengedik. Mondanak valamit, hogy gyere ki mert így biztonságosabb, stb, úgy sem vagy abban a testi-lelki-agyi helyzetben, hogy elkezdj vitázni, hogy orvosilag nem indokolt kijönnöd a kádból. Plusz Pestre ennyit utazni, aztán azt mondják, hogy bocs, foglalt.
Berelj egy felallithato medencet hivsz egy szuleszno es megszulsz otthon. En mar tobb kadas medences szulest vezette otthon nagyon fajdalomcsillapito
Sopronban nincs kád, ez tuti. Az egyik szülésznõ családi barátunk, nála szültem, mindegyik szülõszobán végig vezetett, kád sehol sem volt. Én is szívesen szültem volna vízben, állítólag sokkal könnyebb átvészelni így a vajúdást.
A kérdező hozzászólása: és szerintetek azt engednék, hogy itthon járjak terhesgondozásra( bár ha nagyon ragaszkodnak megoldhato mert apukám minden héten Pesten van szóval eltudnék menni) de ha megengedik, és esetleg amire ki vagyok írva, elõtte napokban felmegyek és ott leszek és várom míg meg nem születik.. erre van esély?
Mármint itt Gyõrben.
Milyen szép ez a gyõri kád, kár hogy amúgy nem lehet vízben szülni, én már 3szor szültem, és egyszer sem lehetett.
A kérdező hozzászólása: 2., mi is pontosan annak a Róbert kórháznak a neve, utánanéznék :)
Merre 240 km? Mert Mohácson a barátnõm így szült.
A kérdező hozzászólása: én Zalaegerszegen. És Mohácson lehet vízbenszülni?
A kérdező hozzászólása: fúú az is messze van nagyon .. :( esetleg valaki tudna helyeket, ami vidék, és lehet vízben szülni?
Graz?:) Gyõr, Sopron, Szombathely? Még a nyugati országrészben sincs sehol lehetõség?
A kérdező hozzászólása: én nem tudok róla.. :S úgy tudom csak pesten, de jó lenne ha megcáfolná valaki
Google-be beírva pl. ez 2008-as hír, hogy Szombathelyen van kád: http://www.alon.hu/node/6059 http://www.vasmegye.hu/vasi-mozaik/184480 Gyõrben is van kád: http://www.gyoriszuleszet.hu/kepgaleria/3, szuloszoba.html
sikerült találnod kórházat?

Van egy aránylag nem is régi telefonom, és olyan képek voltak rajta, amilyeneket soha többé nem tudok csinálni. Nincs semmi mód arra, hogy a telefon memóriáját visszaállíttassam vagy bármi más?

Egyszer odaadtam valakinek a telefont, fényképezte a szarjait, majd az egész fényképek mappát kitörölte. A telefon Kicsit hasonlít a 6230i-re! Akit tud, könyörgöm, segítsen! Köszi!

Legjobb válasz: Igen, hallottam már róla. Köszönöm szépen a válaszokat!

A kérdező hozzászólása: Igen, hallottam már róla. Köszönöm szépen a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Szia! Még nem:S
Memóriakártyán voltak rajta? PC-re vannak ilyen "data recovery" programok, lehet hogy sikerül ha ráeresztesz egyet USB-n keresztül a memóriájára.
A kérdező hozzászólása: Abban még nem volt memóriakártya :(
Akkor ha hozzá tudsz férni USB-n keresztül a tárhelyhez, akkor van esélyed hogy visszahozhatod õket. Ha nem, akkor sajnos elvesztek a képek. Esetleg vannak ilyen cégek, akik ilyesmivel foglalkoznak, talán õk tudnak rajta segíteni.
Sikerült valamelyik céghez elvinni? ha igen hova?


Mit csináljak hogy ha van egy Galaxy S I9000-es telefonom de sajnos rossz rootolás végett nem tudok vele kezdeni semmit se? Nincs recovery mod, csak a downloading jön be rajta és semmi más!

Megpróbáltam rátenni egy másik romot, ott kiírta hogy fail! azóta nem tudom elérni a recoveryt se bekapcsolni! csak simán bekapcsol kiírja hogy i9000 samsung galaxy ! de utána nem bootol tovább semmit se! ez miért van? tudtok esetleg rá valami gyógyírt? hogyan tudom vissza rakni rá a gyárit vagy bármit! :)

Legjobb válasz: Normális esetben az ember fia elolvassa adott telefonhoz való rootolási, romcserélési, recovery eljárásokat és utána áll neki. A telefonokhoz egy ODIN nevezetû szoftvert használnak ami USB-n keresztül még fel tudja éleszteni. A probléma az, hogy elég macerás a használata és szinte minden telefonhoz teljesen más verzió a jó. Mondjuk a "mobilarena" fórumában adott telefontípus topikjában nézz utána.

Normális esetben az ember fia elolvassa adott telefonhoz való rootolási, romcserélési, recovery eljárásokat és utána áll neki. A telefonokhoz egy ODIN nevezetû szoftvert használnak ami USB-n keresztül még fel tudja éleszteni. A probléma az, hogy elég macerás a használata és szinte minden telefonhoz teljesen más verzió a jó. Mondjuk a "mobilarena" fórumában adott telefontípus topikjában nézz utána.

Nincs semmi önbizalmam, motivációm, sz*arok az egész világra, és szeretnék ezen változtatni. Hogyan és milyen módon tudnák ezen?

Kézilabdázok és ott nagyon megmutatkozik ez a motivációs hiány,pedig még így is jól játszok a többiek elmondása szerint.Régen volt er?m mindenhez,volt"akarater?m".De nemtudom,hogy jutottam el erre a szintre,nem is beszélve a tanulásról :( röviden ennyir?l lenne szó 16/F

Legjobb válasz: Agykontroll. Honlapjuk is van:http://www.agykontroll.hu/nyitolap. Nagyon hasznos és érdekes, a mentalitásodat nagyon el tudja vinni pozitív irányba, és még sok mindenre jó. :) Bár elsõ hangzásra nem hangzik jól, kellemesen csalódik benne az ember, érdemes kipróbálni! :) Nekem elsõsorban a kitartásom nõtt meg utána. Egyébként az is szerepet játszhat, hogy kiégtél. Ebben az esetben foglalkozz egy ideig más dolgokkal (a tanulást ne hanyagold!!), a kézi legyen háttérben, vigyél új színt az életedbe! Elõbb utóbb megjön az akaraterõd, ha valóban ez a probléma. 19/F

Agykontroll. Honlapjuk is van:http://www.agykontroll.hu/nyitolap. Nagyon hasznos és érdekes, a mentalitásodat nagyon el tudja vinni pozitív irányba, és még sok mindenre jó. :) Bár elsõ hangzásra nem hangzik jól, kellemesen csalódik benne az ember, érdemes kipróbálni! :) Nekem elsõsorban a kitartásom nõtt meg utána. Egyébként az is szerepet játszhat, hogy kiégtél. Ebben az esetben foglalkozz egy ideig más dolgokkal (a tanulást ne hanyagold!!), a kézi legyen háttérben, vigyél új színt az életedbe! Elõbb utóbb megjön az akaraterõd, ha valóban ez a probléma. 19/F
Ha szeretnél, akkor változtass. Nem bonyolult a képlet. Ha pedig jobban szeretsz motiváció nélkül, belesz.rva a dolgokba élni, akkor ahhoz is jogod van, az is egy választás. A lényeg, hogy magaddal légy õszinte.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat, ettõl a naptól kezdve változtatok mindenen. :)

Most vettünk egy LCD tv-t de az első 18 csatornánál azt írja ki KÁBELES DTV és nem hozz be semmit csak hogy NINCS CL MODUL. Ez miért? A fajtája LG 42LD420.

Legjobb válasz: Csatornákat be kell programozni a távirányítóval, olvasd el a használati utasítást. Még a legegyszerûbb modernebb képcsöves tévénél is ezt kell tenni. Hol vettétek, ki szoktak menni beállítani.

Csatornákat be kell programozni a távirányítóval, olvasd el a használati utasítást. Még a legegyszerûbb modernebb képcsöves tévénél is ezt kell tenni. Hol vettétek, ki szoktak menni beállítani.
Én is ilyen készülék vételét tervezem. Nekem kérdésem lenne: Megbizható? Szép a képe? Megéri megvenni? Sikerült beállítani? Köszönettel: Laca
A kérdező hozzászólása: hát már megvan hogy miért írta ki ha érdekel azért mert kell egy cl kártya bele gondolom olyan amit a mûholdvevõkhöz adnak amúgy elég szép a képe könnyû kezelhetõsége nem túl bonyolult 107cm átmérõ gondolom tudod, szerintem teljesen megérte és takarékos a fogyasztása is.
Köszi! Megvettem. Tényleg jó.

Nincs semmi könnyebb módja, hogy leszedjem majd karácsony után a műhavat az ablakról, csak ha lekaparom?

Gondolok itt arra, hogy esetleg van e valami amit ráfújok és könnyen lejön.

Legjobb válasz: Én soha nem kapargattam,inkább tök vizes ruhával "elmaszatolom",majd utána ablaktisztítóval tisztára pucolom.Nekem bevált.

Én soha nem kapargattam, inkább tök vizes ruhával "elmaszatolom", majd utána ablaktisztítóval tisztára pucolom.Nekem bevált.
Amúgy a vizes ruha nekem is bevált nem kell lekapargatni.Próbáld ki!:D

Amikor a Farming Simulator 2013-ba letöltök egy módot még ha meg is jelenik a játékba de miért írja ki azt amikor megveszem hogy nincs elég hely a boltban pedig nincs a boltban semmi?

Vagy ha rákattintok a vásárol gombra akkor egyszerûen kilép a játékból. Vírus lenne talán?

Legjobb válasz: A mód készítõje hibásan állította be a paramétereket , ami miatt kilép a játék . vásárláskor nincs hely egyértelmûen hibásan beállított módra utal . Az ilyen módoktól meg kell szabadulni amilyen gyorsan csak tudsz . A mód neve alapján használd a Google keresõjét és máshonnan töltsd le és próbáld ki . Az összes ilyen hibás módot töröld a gépedrõl . --- Nem vírus , csak hibás mód , vagy hibásan feltöltött mód . Ha van lehetõséged (kommentálni) a módot , akkor a feltöltõvel tudasd . --- Nem jelennek meg azok a módok amelyek többszörös (zip) formában vannak , vagy (rar)-ban van .

A mód készítõje hibásan állította be a paramétereket , ami miatt kilép a játék . vásárláskor nincs hely egyértelmûen hibásan beállított módra utal . Az ilyen módoktól meg kell szabadulni amilyen gyorsan csak tudsz . A mód neve alapján használd a Google keresõjét és máshonnan töltsd le és próbáld ki . Az összes ilyen hibás módot töröld a gépedrõl . --- Nem vírus , csak hibás mód , vagy hibásan feltöltött mód . Ha van lehetõséged (kommentálni) a módot , akkor a feltöltõvel tudasd . --- Nem jelennek meg azok a módok amelyek többszörös (zip) formában vannak , vagy (rar)-ban van .
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.

Hogyanlehet Call of Duty 4 Modern Warfare többjátékos módban (tört MP), olyan kiegészítőt/módot (pl. : nincs köd, Predator Drone a heli rakétájából) berakni úgy, hogy semmit sem kell letölteni (szerver IP: 84.201.36.59:28961)?

Legjobb válasz: A nincs köd, a filmtweak meg a 90-es fov, na meg a flat map-et ki tudod bogarászni promodból is. A predator az már kicsit komolyabb script.

A nincs köd, a filmtweak meg a 90-es fov, na meg a flat map-et ki tudod bogarászni promodból is. A predator az már kicsit komolyabb script.
A kérdező hozzászólása: adtak*
Kell rajta lennie ADSL és Thernet ledeknek. Azok világítanak? Ha igen, és jó névvel/jelszóval akarsz csatlakozni, akkor a szolgáltatót kell felhívni. + http://ihd.hu/confok/winxp/dsl/winxphun.html


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!