Találatok a következő kifejezésre: Nincs semmi ajándék ötletem a legjobb (2 db)

Nincs semmi értelmes ajándék ötletem a legjobb haverom 18. születésnapjára. Milyen ajándékot vegyek neki?

néhány jellemz?je: nagyon laza, bulizós, beválalós fiatal. A beceneve Kacsa. és poénkodni szoktunk a testelkatán, mert nagyon vékon...

Legjobb válasz: Ha még nem késtem el... Vegyél neki egy 1990-es évjáratú piát. Whisky, vagy bor, pl.

Ha még nem késtem el... Vegyél neki egy 1990-es évjáratú piát. Whisky, vagy bor, pl.
guminöt, az elég vicces és akár hasznos is lehet. vagy egy gumi kacsát.
Attól függ mennyit szánsz rá. Meglátásom szerint a fiúknál ez egy fontos szülinap, szóval ehhez méltó ajándék kell. Lehet szivar alakú parfüm, vagy szivar. Vagy valami ital, mert ugye 18 év felett ihat alkoholt :) , meztelennõs kártya, póker szett, szuper bulizós ing vagy póló, karóra. Ha drága akkor mondjuk többen összefoghattok és úgy lephetitek meg.
mondjuk egy ezüst karlánc amibe belegravíroztathatnád(hú de hosszú szó!)a monogramját.vagy valami pia amire ilyen kicsi pólót tesznek vicces szövegekkel.vizipipa????...ha értékelné...ezek a mai fiatalok...:-D
egy új Barbie babát
te ismered, nem mi
Ha 10 éve ismeritek egymást, akkor biztos ismered annyira, hogy tudod minek örülne legjobban.Amúgy nekem is a legjobb barátnõmnek most volt a születésnapja és egy ilyen nagy képtartót csináltam neki, amin rólunk voltak képek.Nagyon örült neki :)
A kérdező hozzászólása: kac-kac... igen ismerem.de ugye karácsonyra névnapra születésnapra valentin napra... mindig ajándékot veszünk egymásnak. ez a képes dolog egészjól hangzik.=) további ötleteket is várok :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!