Találatok a következő kifejezésre: Nincs semmi Pedig máskor (17 db)

Tisztelt Főorvos úr! Én már mióta szenvedek, pisilésen állandóan fájdalmaim vannak, de rákszűrésen voltam, kimutatta nincs semmi baj. Másik pedig mivel 37 éves vagyok 25 évesen elkötöttek, nem lesz gyerekem, de nem tudják, hogy mi bajom van, mert ettől so

Tisztelt Főorvos úr! Én már mióta szenvedek, pisilésen állandóan fájdalmaim vannak, de rákszűrésen voltam, kimutatta nincs semmi baj. Másik pedig mivel 37 éves vagyok 25 évesen elkötöttek, nem lesz gyerekem, de nem tudják, hogy mi bajom van, mert ettől sokat fogytam. Doktor úr mit tegyek, kérem segítsenek, mert egyik jobb vesémen ciszta van, 6 mm. Tegyek mindig tarivitot és jó utána megint fájdalmas. Köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az említett tünetek miatt mindenképpen keressen fel egy urológiai szakrendelést. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az említett tünetek miatt mindenképpen keressen fel egy urológiai szakrendelést. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos úr! Én már mióta szenvedek, pisilésen állandóan fájdalmaim vannak, de rákszűrésen voltam, kimutatta nincs semmi baj. Másik pedig mivel 37 éves vagyok 25 évesen elkötöttek, nem lesz gyerekem, de nem tudják, hogy mi bajom van, mert ettől so

Tisztelt Főorvos úr! Én már mióta szenvedek, pisilésen állandóan fájdalmaim vannak, de rákszűrésen voltam, kimutatta nincs semmi baj. Másik pedig mivel 37 éves vagyok 25 évesen elkötöttek, nem lesz gyerekem, de nem tudják, hogy mi bajom van, mert ettől sokat fogytam. Doktor úr mit tegyek, kérem segítsenek, mert egyik jobb vesémen ciszta van, 6 mm. Tegyek mindig tarivitot és jó utána megint fájdalmas. Köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az említett tünetek miatt mindenképpen keressen fel egy urológiai szakrendelést. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az említett tünetek miatt mindenképpen keressen fel egy urológiai szakrendelést. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Talán nem volt peteérésed és kimarad a mensid. Vagy baba. Miért nem csinálsz tesztet?
Szerintem is tesztelj, ennyi idõ után kimutatja ha ott van a baba.Drukkolok!
Ha egybként 28 naposak a ciklusaid, akkor én csinálnék tesztet, és dokihoz is elmennék, akármi lesz is az eredmény.

ZSiasztok a skypom amikor belépek az ablak feljön de nincs semmi ahova betudnám írni a nevet és jelszavamat pedig minden más ugyan az?

Ha letörlöm a programot és ujratelepítem az 5.3-ast mert az új abszolút nem müködik akkor amig kinem lépek belőlle vagy a gépet kinem kapcsolom működik utánna megint nemlehet belépni!? Segytsetek kérlek ) köszönöm előrre is

A kutyám folyamatosan ugatja a háza mögötti részt. Semmi nincs ott pedig, és van amikor a másik is ugatja. Mi lehet ez?

Akik nem akarnak véres kezet, kíméljenek.

Legjobb válasz: Szerintem mutatni akar valamit. Mindenképp alaposan nézz körül azon a részen, vagy ha megvan kötve engedd el és nézd meg oda megy-e!

Szerintem mutatni akar valamit. Mindenképp alaposan nézz körül azon a részen, vagy ha megvan kötve engedd el és nézd meg oda megy-e!
Hát igen a legvalószínûbb, hogy örül hogy vele vagy. De mi nálunk ugyan ez az esemény játszódott le 2 éve télen. Magyar vizslánk volt. A kutya már 9 éve élt nálunk. És január környékén elkezdett ugatni és mindig ugyan ott volt ugyan arra nézett. Érzett valamit valamit aminek nem volt se az udvarunkba se az utcánkba se a környéken helye. Pár hétre rá meghalt. Eleinte furcsálltuk az esetet, de aztán kiderült mi történt. Mérgezés. Kutyánk pusztulása után egy cigány bûnbandátt kaptak el akik házakat raboltak ki az utcánkba és az állatorvos mérgezést állapított meg. Érdekes egybe esés nem? Szóval nézzetek körül az utcába lehet nálatok is van valami.
Szerintem örül, hogy kint vagy vele. :) De az is lehetséges, hogy valahol egy kis rejtekhelyen megbújt egy kisebb állatka...:) Az én kutyám is szokott ugatni, egy helyen, de csak akkor, ha unatkozik:) Remélem segítettem valamit :)
A kérdező hozzászólása: Jó, de minden nap megbújik?
Nem tudom mi lehet. Nézz körül! Lehet, hogy egy pocokcsalád költözött be valahova. Vagy csak lát valami tárgyat, amivel játszani szeretne, és így jelzi neked, hogy segíts levenni :)
Lehet h lát valamit amit te nem. Az állatok sokszor érzékelnek olyat amit mi nem láthatunk. :)
Aki azt mondja hogy szellem, annak elszívom a manáját -.-
A kérdező hozzászólása: Hát remélem nem a cigányok miatt van, és nem is mérgezés. Nagyon szeretem a kutyusomat, de nem tudom miért ugat hátrafele :(

Nagyon szeretnénk babát, de nincs peteérésem (egyáltalán semmi), a gyógyszer mellékhatásai között pedig ott van az ikerterhesség veszélye. Nincs más módszer? Jelenleg csak egy babóra vagyunk felkészülve!

Legjobb válasz: clostylbegitre gondolsz? rá van irva de azért elég kicsi az esélye h tényleg ikrek legyenek... egyébként meg ha lenne peteérésed és nem küzdenétek ilyen problémával és tök spontánul ikreid lennének akkor gondolom azért egy idõ után örülnél nekik nem? :) Ez a ti döntésetek h mi a fontos, tényleg akartok babát és belevágtok a peteérlelésbe,gyógyszeresen akár, vagy pedig féltek az ikerterhességtõl és egyáltalán nem lesz babátok. Persze nem azt mondom h nem lehet spontánul, csak ugye azt irtad h egyáltalán nincs peteérésed.

igefigyelj!Ilyen dokikkal kár foglalkozni!Nekem az új dokim elõször rákszürész majd vérvételt 2-ször mert egynek nemhiszünk és spermavizsgálat és átjárhatósági mindez 1 hónapon belül. És nagyon haragszoma dokimra hogy 1 évet elpazaroltam miatta!hagyd ott válts dokit. ilyet már csináltak nektek spermavizsgálat?
Az egyik hogy nagyon kicsi esélye van hogy ikerterhesség legyen!Az lombiknál van általában és akkor is ritkán. A másik hogy inkább legyen 2 tõ mint egyse! És a harmadik hogy ha nincs magától peteérésed akkor valahogy megkell hozni azt a peteérést mert különben nemlesz babád! Nekem ugyan ez volt a problémám!1 évig kezeltek peteérés serkentõvel! Fölöslegesen.Mindennek van oka!Elõször a dokiknak megkéne keresni hogy miért is nincs peteérése?Mert valamitõl leált az a peteérés és annak oka kell hogy legyen.Szóval a mostani dokim megvizsgált kiderült hogy mégis van pém nemtudom hogy hogyan de õ aztmondta adig hozzám sem nyúl gyógyszerrel mig nincs meg az ösze vizsgálatom.
Az ikerterhesség kockázata sokkal kisebb, mint a gyermektelenségé... Nekem pl öt tüszõm érett Clostival, örülök, ha egy baba összejön végre... Egyébként kora terhességben lehetõség van a babák számának redukálására- nade erre jobb nem gondolni. Azt kinyomozta már az orvosod, miért nem érik tüszõd? Volt hormonvizsgálat a 3. és 21. napon?
a második vagyok ezt természetesen úgy értem amit irtam h ha már minden természetes dolgot kipróbáltál (én is mindent megcsináltam már h peteérésem és rendes ciklusom legyen de nekem nem használtak ezek a természetes gyógymódok)
clostylbegitre gondolsz? rá van irva de azért elég kicsi az esélye h tényleg ikrek legyenek... egyébként meg ha lenne peteérésed és nem küzdenétek ilyen problémával és tök spontánul ikreid lennének akkor gondolom azért egy idõ után örülnél nekik nem? :) Ez a ti döntésetek h mi a fontos, tényleg akartok babát és belevágtok a peteérlelésbe, gyógyszeresen akár, vagy pedig féltek az ikerterhességtõl és egyáltalán nem lesz babátok. Persze nem azt mondom h nem lehet spontánul, csak ugye azt irtad h egyáltalán nincs peteérésed.
értem!Akkor valamidet felboritott a fogamzásgátló.ennek kelene utánna nézni. Szóval inkább másik dokit kéne keresni. nekem akkor borult fgrel a ciklusom mikor 43 kg voltam. 38 napos lett a menzim.
A kérdező hozzászólása: A fogamzásgátlót már régóta abbahagytam, mert nem sokkal azután, hogy elkezdtem szedni drasztikusan meghíztam. Ezek után már nem volt peteérésem és azóta kezel a doki. Babával pedig még csak 1-2 hónapja próbálkozunk.
értem- csak ezt nem hogy most akkor most kezdtetek el probálkozni a babával dolgot hogy érted?nem 1.5éve kezel a dokid?akkor miota probálkoztok?
Hát így jártam én is! Az orvos nem követte végig UH-gal a peteérésemet, s ikrek fogantak. Én azt tudom mondani, hogy nagyon jó ez a gyógyszer, de kell a felügyelet és kellõ odafigyelés mellett meg lehet akadályozni, hogy többes terhesség legyen. Másrészt a peteérés mindig összefüggésben van az ösztrogén és progeszteron egyensúlyával. Összefüggésben van az agyalapi mirigy helyes mûködésével, ami ne gátolja le a teherbeesést (peteérést). Ha nincs jelen progeszteron, akkor még peteérés esetén is, de a tüszõ sem reped meg, s ösztrogént termel csak. Egész ciklusban lehet Barátcserje kapszulát szedni, ami elég komoly progeszteron segítõ gyógynövény alapú... úgy néz ki egyébként mint a gyógyszer. Van az AVIVA torna, ami szintén elõsegíti a helyes mederbe terelést úgymint peteérés, ovuláció, ez speciális gyakorlatok, ami az alhasi vérkeringéssel idézi elõ a változásokat. Errõl is sok jó tapasztalat van. Van a sokat emlegetett cickafark-palástfû iszogatás is. Kinek mi jön be. Nekem már csak a gyógyszer segített.
A kérdező hozzászólása: Eddig clostilbegyt-et kaptam, de hosszútávon ez sem lehet megoldás. Semmilyen kivizsgálás nem volt, nem értem, hogy lehet ilyen felelõtlen egy orvos....
eddig mivel kezelt?
Helyeslem az álláspontodat.Egy gyerekkel is nehéz, hát akkor egyszerre kettõvel. Próbáld ki a Barátcserje kapszulát, málnalevél teát...Nekem segítettek és kismama lettem.Ciklus második felében a palástfüvet. Táplálkozz egészségesen, tartózkodj a friss levegõn.
A kérdező hozzászólása: Már másfél éve járok a dokim nyakára, de még semmilyen vizsgálatot nem csinált. Sajnos régebben fogamzásgátlót szedtem és miután abbahagytam fél év múlva kimaradt hónapokig és ez most sem javult. Hétfõn megint célba fogom venni a dokit és mondom neki h küldjön el kivizsgálásra.
A kérdező hozzászólása: A gyógyszer használt, de csak 3 hónapig van utána ciklusom. ez pedig elég kellemetlen. Még csak most kezdtünk próbálkozni a babával. És amúgy is elég gyógyszerellenes vagyok, csak akkor veszem be, ha nagyon muszáj.
És a gyógyszer használt? Mert az sem használ mindenkinek.
Én is szedtem 3 hónapig a Clostylbegytet és két petéjû ikerterhességem lett.De nem bántuk meg.

Miért van az hogyha éneklek saját költeményt, akkor bekönnyezek, pedig semmi szomorú nincs benne, de ha más dalát éneklem, semmi bajom nincs? :D

Legjobb válasz: õszintén szólva nem tudom.:D de ha megnyugtat velem is ez van.:D talán lehet azért mert ilyenkor "szivbõl" énekelsz? :) nemtudom:) tippelek:)

õszintén szólva nem tudom.:D de ha megnyugtat velem is ez van.:D talán lehet azért mert ilyenkor "szivbõl" énekelsz? :) nemtudom:) tippelek:)
mert a saját szellemi termékéhez máshogy viszonyul az ember, mint másokéhoz.
A kérdező hozzászólása: Érdekes amiket írtok :O köszönöm a válaszokat!

Más adataival kaptam meg az év végi bizonyítványomat. És nincs TB-m, pedig nappali tagozatos diák vagyok. Kérlek mondjatok valami szabályt erre, hogy mit kell tennie ilyenkor az iskolanak. Csak hogy ne tudjanak semmivel átverni, vagy lekoptatni. ?

Legjobb válasz: Hogyhogy más adataival? Visszavitted, szóltál, és? És hogyhogy nincs TB-d? Az lehetetlen, ha be vagy iratkozva, benne vagy a tanulói létszámban.

Hogyhogy más adataival? Visszavitted, szóltál, és? És hogyhogy nincs TB-d? Az lehetetlen, ha be vagy iratkozva, benne vagy a tanulói létszámban.
A kérdező hozzászólása: kb 3 hete voltam orvosnal es ott mondtak hogy nincs TBm. Bementem a suliba hogy kerjek iskolalatogatasit amit bevihetek az oephez es azt mondtak hogy nem adhatnak nekem iskolalatogatasit mert nem vagyoj benne a kozponti nyilvantartasban. De megigertek hogy kivizsgaljak az ugyet es megoldjak. A bizonyitvanyomat pentek delutan kaptam meg. Akkor csak a jegyeimet neztem es csak este otthob vettem eszre hogy minden adat a nevemen kivul teves. Masnap reggel felhivtam az ofot aki azt mondta hogy azert nincs TBm mert esti tagozatra vagyok beirva (nappali tagozatra jelentkeztem ev elejen es nappalira is jartam egesz evben) es meg fizetnem is kene ezert. Es azert vagyok estire irva mert elmultam mar 21 (19 vagyok)
Ez valami szemét magániskola? A Kormányhivatal Oktatási Fõosztályán jelentsd fel õket, de azonnal! Ezek köztörvényes bûnözõk! Nehogy annyiban hagyd, mert még az érettségid is veszélybe kerülhet, ha nincsenek rendben az adataid. És persze a TB, ami szintén elengedhetetlen. Ma írj egy levelet a Kormányhivatalnak, és hétfõn add fel ajánlottként.
Kormányhivatal Oktatási Fõosztálya a megoldás amit elõzõ írt. Bemész ügyfélfogadáskor és elmondod...kéred hogy jegyzõkönyvet vegyenek fel az elhangzottakról. Kötelesek kivizsgálni az ügyedet.
A kérdező hozzászólása: Akkor is ezt tegyem ha holnap megyek be elintezni ezt? Szoval mire kivizsgalnak addigra lehet hogy mindent elinteznek
Persze... Ezek után még bízol bennük?
A kérdező hozzászólása: Nem bizok bennuk kicsit sem. Akkor igy fogok tenni. Koszonom a valaszokat :)
Az oviban sem vesz részt semmiben?
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, h én csak a bbysitter vagyok..és egyszerûen minden fárasztó vele. Komoylan..az oviban, de ott matematikára jár, de fiú és otthon már semmihez semmi kedve, csak a kártya, ami szerintem nem is neki való, ill egy társasjáték. egész nap ezzel kell játaszni, van amikor nekiáll hisztizni meg sírni, ha mást szeretnék vele csinálni. mi lehet a baj? Utál rajzolni, feladatot megoldani, ha kelle, akkor is a számítógépen akar játszani, de ha nem engedem neki, sír...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!