Találatok a következő kifejezésre: Nincs pocaklakó van (6 db)

miért nem csinálsz tesztet?
A kérdező hozzászólása: holnap csinálok
igen lehet.
Na, most hogy töröltettük a másik kérdésed, remélem nem teszed fel többször. Benne van a szabályzatban, hogy ne kérdezd meg ugyanazt 2-szer, hanem használd a kiemelés funkciót. 1 órás különbséggel meg pláne sok értelme van. És ne te legyél felháborodva. Tök igénytelenül tetted fel a kérdést, se pont, se vesszõ, komolyan, a 8 éves gyerekek szebben tudnak fogalmazni. És akkor még hülyeség is...mi vagyunk mi, médiumok? Szomorú, hogy magadtól nem jutottál el odáig, hogy csinálj egy tesztet. És miután itt már megírták, azért nem baj, te megkérdezed megint, hátha belefutsz egy röntgenlátásúba?
A kérdező hozzászólása: jo oké de ne haragudj, én szerintem normálisan kérdeztem, valamit s véletlenül kétszer.Szerettem volna valamit megkérdezni, amire kiváncsi vagyok.

Nincs pocaklakó? Ma van 1 hete, hogy nem jött meg. Most reggel csináltam egy tesztet, de negatív.

Most akkor mit csináljak várjak vagy doki.

Legjobb válasz: Szerintem várj, igaz nem hiszem hogy baba van. Késhet mástól is sajnos.

Szerintem várj, igaz nem hiszem hogy baba van. Késhet mástól is sajnos.
Én nem vagyok nagy szakértõ, de ha nem középidõs a baba, akkor elõfordulhat, hogy a teszt nem mutatja ki, de a szervezeted reagált és nem jött meg. Van valamilyen terhes tüneted? Nem feszül a hasad, melled?
Ja, én is ma reggel teszteltem, negatív lett, de fáj mindenem, és furán érzem magam. Nekem megjött, de csak két napig, és sok volt a barnázás. Én még bizakodom! :-) Én voltam a második válaszoló is. :-)
En is 1 het utan teszteltem es szinte nem is latszott a csik csak ha nagyon nagyon neztem....delutan csinaltam meg 2 tesztet es azok mar pozitivak voltak. Sok sikert! 15 hetes pocakos

Mi van akkor ha a Pocaklakó nem kap elég vitamint? Vagy ilyen nincs?

Legjobb válasz: Szia ! Hát elöször is a kicsi beszerzi a mamától. Igaz, hogy a vérvétel kimutatja pl. a vashiányt, néhány tünetre viszont neked kell figyelned. Ha fáj a lábad, vagy sokat keményedik a hasad ez pl. magnézium hiány jele. Ha sokat kell fogat tömetned a terhesség alatt, akkor valószínü kálcium hiányzik a szervezetböl. De hogy tuti biztosra menj, miért nem kezdesz el szedni terhes vitamint. Ezekben minden meg van, s biztos lehetsz, hogy a babád is teljes körü ellátást kap, söt még a fejlödését is elösegíti.

Szia ! Hát elöször is a kicsi beszerzi a mamától. Igaz, hogy a vérvétel kimutatja pl. a vashiányt, néhány tünetre viszont neked kell figyelned. Ha fáj a lábad, vagy sokat keményedik a hasad ez pl. magnézium hiány jele. Ha sokat kell fogat tömetned a terhesség alatt, akkor valószínü kálcium hiányzik a szervezetböl. De hogy tuti biztosra menj, miért nem kezdesz el szedni terhes vitamint. Ezekben minden meg van, s biztos lehetsz, hogy a babád is teljes körü ellátást kap, söt még a fejlödését is elösegíti.
Elsõ válaszoló vagyok. Ennyire szörnyû dolgot írtam, hogy így le lettem pontozva???? ...... Furcsa
Szia! A második válaszoló vagyok! Én nem pontoztam még le senkit. Szerintem minden válasz valamiképp hasznos!!!!!
Természetesen van olyan, hogy a kicsi az anyaméhben túl kevés vitaminhoz jut. Ez ugye függ az anyuka táplákozásától. Ugyanúgy, mint egy felnõttnél, itt is kialakulhatnak hiánybetegségek. Csak szerintem mivel itt egy fejlõdésben lévõ szervezetrõl van szó, ezek késõbb már nem olyan könnyen gyúgyíthatóak...szerintem. De háborúk alatt, hihetetlen körülmények között is születtek egészséges babák, szóval annyira ne aggódj. Zöldség, gyümölcs, terhesvitamin, és nem lesz semmi baj.
A vérképbõl illetve a vizeletbõl is kiedrül, ha valamelyik vitaminból esetleg kevesebb van mint kéne a szerevezetedben!
Szia! A babucika elsõsorban az anyuka szervezetébõl vonja el a vitaminokat, szükséges anyagokat, ezért kell nap mint nap vitaminforrásokat enni. HOgy milyen baj lehet, ha nem étkezik rendesen a kismama, szerintem felsorolni is sok... Reméljük nincs ilyen helyzetben senki!
A kérdező hozzászólása: Akkor nem fejlõdne rendesen a baba, nem? Illetve gondolom a vérkép is kimutatná.


17 hetes a pocaklakóm és nagyon jól érzi magát, szépen növekedik. A problémám, hogy mostanában nincs étvágyam. Milyen pratikák vagy étvágygerjesztők vannak?

Nem akarok ártani a lakómnak mert ? a mindenem.

Legjobb válasz: Én a helyedben nem igazán aggódnék emiatt, ha szedsz terhesvitamint, akkor mindent megkap a baba, az pedig, hogy nem kívánsz enni valószínûleg csak egy átmeneti állapot. Nálam is nagyon változó, hogy mikor mennyit eszek, erõltetni nem szoktam semmit, de például 12-15. hét között farkasétvágyam volt, majd folyamatosan joghurtot ettem egy hónapig, amit váltott a savanyúkáposztás korszak. Most pedig 27 hetes vagyok és kb két hete alig kívánok valamit, sokszor az a problémám, hogy fizikailag érzem, hogy éhes vagyok, de nem tudom eldönteni, hogy mit egyek, mert semmi sem jó, így egymásra tolódnak az étkezések, ma például csak egykor "reggeliztem", pedig tegnap este nem vacsoráztam be túlságosan, csak nektarint ettem. Igen, most õszibarackot ennék nektarinnal egész nap, abból sem sokat, más nem is igazán esik jól. Én nem aggódom emiatt, szerintem ez teljesen normális folyamat. Nagy esély van rá, hogy pár hét múlva ismét hatalmas étvágyam lesz egy ideig, úgyhogy nem erõltetem magamra az evést olyankor is, amikor nem kívánja a szervezetem.

Én a helyedben nem igazán aggódnék emiatt, ha szedsz terhesvitamint, akkor mindent megkap a baba, az pedig, hogy nem kívánsz enni valószínûleg csak egy átmeneti állapot. Nálam is nagyon változó, hogy mikor mennyit eszek, erõltetni nem szoktam semmit, de például 12-15. hét között farkasétvágyam volt, majd folyamatosan joghurtot ettem egy hónapig, amit váltott a savanyúkáposztás korszak. Most pedig 27 hetes vagyok és kb két hete alig kívánok valamit, sokszor az a problémám, hogy fizikailag érzem, hogy éhes vagyok, de nem tudom eldönteni, hogy mit egyek, mert semmi sem jó, így egymásra tolódnak az étkezések, ma például csak egykor "reggeliztem", pedig tegnap este nem vacsoráztam be túlságosan, csak nektarint ettem. Igen, most õszibarackot ennék nektarinnal egész nap, abból sem sokat, más nem is igazán esik jól. Én nem aggódom emiatt, szerintem ez teljesen normális folyamat. Nagy esély van rá, hogy pár hét múlva ismét hatalmas étvágyam lesz egy ideig, úgyhogy nem erõltetem magamra az evést olyankor is, amikor nem kívánja a szervezetem.
Esetleg megpróbálhatod a b-vitaminkomplexet, vagy másnéven polybé az egy étvágyserkentõ vitamin. Ráadásul rovarok ellen is jó, meg kullancs ellen.
Nálam is vannak ilyen idõszakok, normális. Ilyenkor próbálkozz gyümölccsel, zöldséggel. A kicsi elveszi amira szüksége van, max. te szenvehetsz hiányt, de akkor meg úgy is éhes leszel. 18 hetes kismama
Érdemes kipróbálni tényleg a polyb-t!A b vitaminoknak étvágygerjesztõ hatásuk van! Hmm, jó lenne ha ehetnék helyetted, nekem diétázni kell, de közen meg farkaséhség gyötör.....:o(

25 hetes kismami vagyok. Mitől van az hogy egész nap fáj a derekam? A pindurka gyengéden de mozog. Ugye nincsen semmi baja a kis pocaklakónak?

Legjobb válasz: Vagy nem egészen jó a testtartásod, vagy egyszerûen szélesedik a csípõd. Én 19 hetes vagyok, és néha alig bírok mozogni, annyira fáj. De ez a babónak szerintem nem árt, a test apránként készül föl a szülésre... meg is õrülnénk, ha a szülés elõtt kezdene a csípõ szélesedni... jó ez, hogy van rá kilenc hónapja.

Vagy nem egészen jó a testtartásod, vagy egyszerûen szélesedik a csípõd. Én 19 hetes vagyok, és néha alig bírok mozogni, annyira fáj. De ez a babónak szerintem nem árt, a test apránként készül föl a szülésre... meg is õrülnénk, ha a szülés elõtt kezdene a csípõ szélesedni... jó ez, hogy van rá kilenc hónapja.
Jaj, miért lenne? Persze, hogy nincs baja. A derekad azért fájhat, mert nõl a pocid, nehezedik a súly, változik a testtartás. Ha eddig nem , kezdj el tornázni, kérd ki gyógytornász tanácsát, vagy menj mamatanfolyamra, és mozogj. Ha erõsíted a hátizmod, nem fog fájni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat megnyugodtam. Ahogy zuhanyoztam a jobb oldalán a hasamnak meg keményedett és kitüremkedett a köldököm felett, lehetséges az, hogy ott lenne a babám 25hetesen?

36-37 hetes vagyok, nincs étvágyam, alig birok lenyelni egy pár falatot. Miután eszem, a pocaklakóm iszonyatosan rugdos. Nem fájdalmas, de ez miért van?

Vajon Neki sem esik jól az étel vagy inkább örül neki? Félek, hogy akkorát fog rúgni, hogy elfolyik a magzatvizem.

Legjobb válasz: Szerintem, inkább enni szeretne! Talán így jelzi, hogy kérne még.

Szerintem, inkább enni szeretne! Talán így jelzi, hogy kérne még.
Szia!A babák evés után mindig felélénkülnek kicsit, a Tied is csak reagál arra, hogy tápanyagban gazdag vér jut el hozzá. Azt edd, amit kívánsz és ne eröltess semmit, de ha végképp semmi nem kell, legalább egy kis gyümölcsöt vagy tejez igyál.Meg sok folyadékot.A babád már kész van rá, hogy kijöjjön, nem a rugdosás , miatt fog elfolyni a magzatvíz, hanem akkor, ha a baba úgy dönt, hogy elég volt odabent.Ezen ne is idegeskedj.Minden jót!36hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!