Találatok a következő kifejezésre: Nincs peteérésem. szednék (19 db)

Ha nincs peteérésem closti nélkül, de ha clostit szedek megvékonyitja a méhnyálkahártyát akkor mivan?

Mostmár kezdek kétségbe esni.

Legjobb válasz: Szia! Nekem abszolut leállt a petefészek mûködésem. Nem hogy peteérésem nem volt, de egy darab tüszõm se. :( Clostit szedtem én is. Elõször nem csinált peteérést, vagy lehet de egy maratoni ciklussal (40nap). A következõben már a 17-ik napon volt peteérésem, amibõl baba is lett. Sajnos elvetéltem korán vele, lehet hogy a clostitól, lehet hogy mástól nem tudom. Szóval nekem nagggyon naggyon bevált!! Azt mondják, hogyha peteérés után PALÁSTFÛ teát iszol, akkor az a méhet erõsíti és vastagítja a méhnyálkahártyát. Most újra szedem, mert nekem csak így van pé. Mekkora adagban kell szedned a clostit??? Szorítok hogy minden rendbe jöjjön!

Szia! Nekem abszolut leállt a petefészek mûködésem. Nem hogy peteérésem nem volt, de egy darab tüszõm se. :( Clostit szedtem én is. Elõször nem csinált peteérést, vagy lehet de egy maratoni ciklussal (40nap). A következõben már a 17-ik napon volt peteérésem, amibõl baba is lett. Sajnos elvetéltem korán vele, lehet hogy a clostitól, lehet hogy mástól nem tudom. Szóval nekem nagggyon naggyon bevált!! Azt mondják, hogyha peteérés után PALÁSTFÛ teát iszol, akkor az a méhet erõsíti és vastagítja a méhnyálkahártyát. Most újra szedem, mert nekem csak így van pé. Mekkora adagban kell szedned a clostit??? Szorítok hogy minden rendbe jöjjön!
az is lehet hogy a bromotól rendbe jöttél, akkor már a closti sem fogja elvékonyítani a nyálkahártyád.mert a prolaktinoddal lehetett baj, gondolom, és mostmár az rendben van.
nos nekem már sikerült. 28 . hétben vagyunk. Ezért írom, a tapasztalatom. Valóban ha a bromo rendbetette a prolaktinszinted, akkor a closty csak legfeljebb rásegít..nem hinném, hogy elvékonyítja a nyálkahártyádat. Amúgy én a sejtújjáépítés miatt napi egy e -vitamint szedtem, ami a nyálkahártyát is regenerálja-antioxid hatású..nem kellet hülye ízû teákkal tömni a fejem..Két évig 38-92 napos közti ciklusokkal kínlódtam. A closty tényleg megoldhatja a pé problémádat, és könnyebb is pé-t számolni, nekem a 2. adagnál(hónapban) már tudtam, hogy 29 napos ciklusok vannak és kb a 12-16 nap közt van pé. Így is volt. Viszont mivel a clostyt csak ideig lehet szedni, javaslom vegyél vizeletes ovutesztet úgy sokkal könnyebb dolgod van. Üdv: Móni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek. sokat segitettetek. a kérdésekre válaszolva. én napi 2 szemet szedke. 1 et reggel és 1 et este. nekem a doki aztmondta hogy van tüszöm elég sok csak nemérik be:( és most hogy rendbejött a prolaktin szintem 32 napra jött meg a menzim, csak éppen peteérés nemvolt. elõtte mikor magas volt a prolaktinom akkor 40 naposak voltak a ciklusaim.ti mennyi clostit szedtetek?

Ha valaki fogamzásgátlót szed, akkor nem is menstruál és nincs peteérése? Vagy van peteérése de nem termékenyülhet meg? Ha valamit rosszul gondolok világosítsatok fel kérlek!

Legjobb válasz: ha nincsen semmi bajod mielõtt felírják, úgyértem minden ok a hormnjaiddal, a petefészek mûködéseddel stb, akkor nagy valószínûséggel semmi bajod nemlesz, ha abbahagyod. ha benne lennél abba a kevésbe, akinek nem áll helyre akkor az orvosok nagyszázalékban gyógyszerekkel visszahozzák a peteérést.-

ha nincsen semmi bajod mielõtt felírják, úgyértem minden ok a hormnjaiddal, a petefészek mûködéseddel stb, akkor nagy valószínûséggel semmi bajod nemlesz, ha abbahagyod. ha benne lennél abba a kevésbe, akinek nem áll helyre akkor az orvosok nagyszázalékban gyógyszerekkel visszahozzák a peteérést.-
figyi, 2-en mondják h küzdeniük kellett, de végül sikerült, 10 meg aztmondja h minden oké volt. sztem nyugi, sokkal nagyobb százalékban nem okoz gondot, mint amennyiben okoz.
ez szomorú..sajnálom...nagyon féltem a fogamzásgátlótol mindenki csak a rosszat mondta hogy majd nem lehet gyerekem...nagyon sok orvost megkérdeztem...mert ettöl a cisztásodástól is féltem aztmondták agyógyszer rendbeszedi a hormonokat, ....beáll a peteérésem.pontosan megjön.ezelött sosem volt ilyen..:(genetikából adódóan valószínû nemlesz gondom a babával, mert anyának is ugyanez volt...sõt õ még magasabb hormontartalmúakat is szedett ugyanerre a cisztára.és vagyok én , meg a testvérem.
Nem tudom minek jártál utána, de nálam ez volt.Tabi elött semmi bajom nem volt, nem voltak tüneteim, sõt gyereket akartam.Kivizsgáltattam magam és minden rendben volt.Aztán másképp alakult az életem, tabit kezdtem el szedni.Aztán férjhez mentem, újra tervbe került a gyerek, ezért abbahagytam.Ezután hónapokig nem jött meg.Az orvos megállapította, hogy nincs peteérésem.Gyógyszert kaptam és életmódot változtattam.2 évig küzdöttem a fiamért.
dde mert emiatt szedem a bogyót:) mert nemjött meg:(énis féltem..de utánajártam...28as voltam
20:28 gondolom nem hallottál még a PCO-ról.
Menstruál, de ez olyan kamu mensi.A tabletta megakadályozza a peteérést, így véd a terhességtõl.Ha abbahagyod a szedést, akkor elvileg újra lesz peteérés és minden megy szabályosan.A kockázat az egészben az, hogy nincs rá garancia, hogy lesz peteérésed ha abbahagytad a szedést.
miaz hogy nincs garancia hogy lesz e peteérésed majd?a fogitabik elõsegítik a termékenységet..mert rendbetesznek...a hormonháztartásod..és egy csomó gyulladásos betegséget megakadályoznak...elõször énis így gondoltam..de volt aki felvilágosított(szakember)azóta nyugodt szívvelszedem:) 18/L
A kérdező hozzászólása: Köszii:) . .. de elég sokan szednek fogamzásgátlót.. Gondolom ez nem gyakori.. Kb mennyi az esély h ez bekövetkezik?? És mennyi az esély arra h az orvos által felírt gyógyszer segíteni fog?? És fogamzásgátlót hány éves kortól ajánlatos szedni??
Tabi alatt nincs peteérés.Ha kihagyod a tabit az azért kockázatos, mert a peteérés ilyenkor bekövetkezhet, nincs ami megakadályozza, ezért eshetnek teherbe tabi mellett. Ha abbahagytad és nincs peteérésed, akkor nem lehet gyereked, mert pete nélkül nem fog menni.A dokik ilyenkor adnak gyógyszert, ami elvileg segíti, hogy újra legyen.Ez szívás, nem állítom, hogy mindig ez a vége, de elõfordul, hogy a tabi után ez lesz.
A kérdező hozzászólása: De ha abbahagyom a szedését.. és nem lesz peteérésem.. akkor már gyerekem se lehet??
Az hogy fogamzásgátlót szed csak a megtermékenyülésre van hatással. Ugyanúgy van menstruáció és peteérés. Sõt van olyan aki még fogamzásgátló mellett is teherbe esik.
20:39-es vagyok.Kívánom, hogy úgy legyen ( mármint gyerek), õszintén!

Clostylbegytet szedek már a 2. hónapja, mivel nincs peteérésem. Az orvosom azt mondta ezt 3 hónapig lehet szedni. Ha addigra sem érem el vele hogy peteérésem legyen akkor a 3 hónap után mi vár rám? Nem lehet majd babám?

Legjobb válasz: Szia. Ahogy irtad 3 hónapig szedheted utána 3 hónap szünet utána megint szedheted 3 hónapig és felemelik az adagodat.Ne izgulj énis igy voltam biztos lehet babád még ha nincs peteérésed akkor is van lehetöséged inszeminációra meg lombikra . Sok sikert. és NE IDEGESKEDJ ÉN 4 ÉVE MEDDÖ VAGYOK ÉS NEM ADOM FEL.

Szia. Ahogy irtad 3 hónapig szedheted utána 3 hónap szünet utána megint szedheted 3 hónapig és felemelik az adagodat.Ne izgulj énis igy voltam biztos lehet babád még ha nincs peteérésed akkor is van lehetöséged inszeminációra meg lombikra . Sok sikert. és NE IDEGESKEDJ ÉN 4 ÉVE MEDDÖ VAGYOK ÉS NEM ADOM FEL.
Szia énis szedem a clostilt most volt a 3. hónap most volt peteérésem, de én 4×1 szedtem és azt mondta a dokim ha mostis megjönne akkor még 1 kúrát szedjek ugyan így.Most ettõl nekemettõl 4 éret petesejtem volt.Remélem neked is sikerül szurkolok.

Ha szedek fogamzásgátllót ergo nincs peteérésem akkor miért szurnak a petefészkeim?

ha nem szednék fogamzasgatlot most lenne peteérésem. de szedek és mégis szúr a petefészkem eléggé tegnap óta. Messze vagyok még a 7 napos szünett?l pms nem lehet.

Legjobb válasz: Lehet, hogy most mégis van peteérésed. De íg csak találgatni lehet, ezt orvos tudná megállapítani UH-val. Nem hagytál ki egy szemet sem, nem voltál beteg, nem szedtél gyógyszert, ami esetleg gyengíthetné a hatását?

Lehet, hogy most mégis van peteérésed. De íg csak találgatni lehet, ezt orvos tudná megállapítani UH-val. Nem hagytál ki egy szemet sem, nem voltál beteg, nem szedtél gyógyszert, ami esetleg gyengíthetné a hatását?
A kérdező hozzászólása: Mult héten kihagytam 1 szemet.
Hát akkor lehet amiatt van. Normális esetben tabletta mellett nincs peteérés, de elõfordulhat, hogy valami miatt gyengül a hatása, és akkor már nem véd rendesen. Jobb lenne, ha most egy ideig védekeznétek másképpen is.

Mennyi az esélye annak, hogy terhes leszek peteéréskor ha nem szedek fogamzásgátlót és amúgy meg seh sem védekezünk? És mennyi az esélye ha nincs peteérésem és úgy csináljuk védekezés nélkül?

azt tudom h peteéréskor nagyobb az esély h terhes elsz vki,de enmtom h 100% v kicsit kevesebb. és mennyi az esély ha nincs peteérése csak úgy szimplán gumi és egyéb fogamzásgátló nélkülc csinálja vki.kb hány százalék lehet?

Legjobb válasz: miért kell ilyeneket kérdezni? kockáztatni akarsz? akkor ne védekezz. de az abortusz elég drága, és fájdalmas is, testileg is, és lelkileg is. ha nem védekezel, akkor lehetsz terhes. ha sehogy se védekezel, akkor 85 % az esély rá. nézd csak meg a pearl - indexet.

miért kell ilyeneket kérdezni? kockáztatni akarsz? akkor ne védekezz. de az abortusz elég drága, és fájdalmas is, testileg is, és lelkileg is. ha nem védekezel, akkor lehetsz terhes. ha sehogy se védekezel, akkor 85 % az esély rá. nézd csak meg a pearl - indexet.
Ne írjunk már marhaságokat, a Pearl-index NEM így mûködik. Az egy statisztikai irányszám. A 85-ös érték NEM azt jelenti, hogy 85% az esélye.... Peteéréskor ha szexeltetek, nem védekeztetek sehogy és beléd élvezett a párod akkor 10% körüli a teherbeesés esélye. Ha megszakítást alkalmaztatok, akkor pár % körülire csökken ez az érték. A "nincs peteérésed" nem ennyire egyszerû. Itt az un "naptármódszer"-nek van egy táblázata, amibõl le tudod szûrni, hogy mikor kockázatosabb és mikor nem, de ez stabil ciklussal rendelkezõ nõknél számolható igazán jól.

Ha nincs peteérésem (orvos is alátámasztotta), de nem szedek rá semmilyen gyógyszert hogy legyen, akkor milyen valószínűséggel fog magától "helyreállni" és mikor?

10 hónapja abbahagytam a fogamzásgátlót, Diane35-öt szedtem, amir?l utóbb megtudtam, hogy nagyon er?s, és miután abbahagyja az ember, nagyobb galibákat okozhat, mint egy gyengébb fogamzásgátló. Az els? fél évben a menstruációm hol volt hol nem, el is mentem n?gyógyászhoz, aki vérvétellel megállapította, hogy valószín?leg nincs is peteérésem. Nem kértem semmilyen gyógyszert hogy írjon, mert a párommal úgy voltunk, ha jönni akar a baba, majd jön magától, nem sürgetjük. Az utóbbi hónapokban a menstruációm úgy ahogy beállt, de azóta sem lettem terhes. Mennyi a valószín?sége, hogy magától helyreáll a peteérésem, és ez kb. mett?l meddig tarthat? Úgyértem még évekig lehetek akár így úgymond "átmeneti medd?"? Mik a tapasztalataitok?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy a Diane35 nem erõs. Sõt annak idején, amikor szedtem (kb. 10éve), azt mondták, hogy ezt írják minden tini lánynak is, mert ez a leggyengébb. Ahhoz,hogy megtudd,van-e peteérésed, érdemes lenne minden nap hõmérõzni, és görbét vezetni. És ha az sem segít, akkor ki kell vizsgáltatni magad újból.

Én úgy tudom, hogy a Diane35 nem erõs. Sõt annak idején, amikor szedtem (kb. 10éve), azt mondták, hogy ezt írják minden tini lánynak is, mert ez a leggyengébb. Ahhoz, hogy megtudd, van-e peteérésed, érdemes lenne minden nap hõmérõzni, és görbét vezetni. És ha az sem segít, akkor ki kell vizsgáltatni magad újból.
szia! Valami nem stimmel. A diane 35 szerintem is az egyik leggyengébb fogamzásgátló. Nekem annak idején nem is emiatt irta fel az orvos , hanem az erõs pattanásokra. A "mellékhatása" az úgymond, hogy fogitabi is. A petérés hiánya szerintem nem ettõl van. Ez komolyabb gond. Ha nem áll be magától a ciklusod , a helyedben én gyógyszerekkel is , de rendbetetetném valahogy.Az baj , hogy peteérés nélkül nincs baba..... Sok sikert! :)
Szia Én 10 évig szedtem fogi gátlót.Egy éve hagytam abba.Tri-regolt szedtem, ami ugye nem mai gyerek.Kb fél éve próba de még semmi.Voltam dokinál mert borzasztó volt a menszim gyógyszer elõtt és után is.32-46 napra jött meg.Azt mondta valószínû nincsen pé-m.Azt mondta szedjek Clostilbegitet, meg hõmérõzzek.Egy havi hõmérõzési adatom van ami pé-mutat.:) )A ciklusom most 31 nap volt.A baba viszont nem sikerült ebben a hónapban.De bizakodom, hogy sikerülni fog hamarosan. Én megpróbálnám vagy doki által felírt gyógyszert vagy valamilyen homeopátiás készítményt ha nem akarsz gyógyszert szedni.De mindenképp fordulj orvoshoz az a legbiztosabb!

Magas prolaktin szint (bromocriptint szedem 5éve) alacsony progeszteron szint (utrogestán kúp) más baj nincs. Peteérésem is van, és a méhnyálkahártyám is megfelelő. Vkinek sikerült igy baba?

Legjobb válasz: igen, de nekem még cisztáim is voltak, ezért a peteérésem is elég össze-vissza mûködött. Ennek ellenére már 34 hetes kismama vagyok. S magamtól estem teherbe. Szóval csak biztatni tudlak!!

igen, de nekem még cisztáim is voltak, ezért a peteérésem is elég össze-vissza mûködött. Ennek ellenére már 34 hetes kismama vagyok. S magamtól estem teherbe. Szóval csak biztatni tudlak!!
szia én most kezdem szedni. nekem 1400 volt a szintem. neked mennyi? és 5 év alatt rendezõdött? olan sok idõ után rendezõdik?
A kérdező hozzászólása: 5 éve probálkozunk.6inszem, 1lombik sikertelenül.Prolaktinom 48 volt.nekem 2hónap után jó lett.most is jó, még sincs baba.pedig már nagyon szeretnénk.

Tisztelt Doktor Úr! 8 hónapja nem szedem már a fogamzásgátló tablettát. Voltam nőgyógyászati szűrésen, mindent rendben találtak. Nem védekezünk, babát szeretnénk, próbálkozunk. A menstruációm 50 napja nem jött meg. Ha nincs menstruációm, nincs peteérésem

Tisztelt Doktor Úr! 8 hónapja nem szedem már a fogamzásgátló tablettát. Voltam nőgyógyászati szűrésen, mindent rendben találtak. Nem védekezünk, babát szeretnénk, próbálkozunk. A menstruációm 50 napja nem jött meg. Ha nincs menstruációm, nincs peteérésem se? Mi lehet az oka, hogy nem menstruálok és a baba sem jön össze? A párom 40 éves, én 33. Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A nőgyógyászati szűrés nem tudja feltárni a meddőséget okozó problémákat, mindenképpen javasolt egy mielőbbi részletes kivizsgálás. Amennyiben gondolja, készséggel konzultálok Önnel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A nőgyógyászati szűrés nem tudja feltárni a meddőséget okozó problémákat, mindenképpen javasolt egy mielőbbi részletes kivizsgálás. Amennyiben gondolja, készséggel konzultálok Önnel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 8 hónapja nem szedem már a fogamzásgátló tablettát. Voltam nőgyógyászati szűrésen, mindent rendben találtak. Nem védekezünk, babát szeretnénk, próbálkozunk. A menstruációm 50 napja nem jött meg. Ha nincs menstruációm, nincs peteérésem

Tisztelt Doktor Úr! 8 hónapja nem szedem már a fogamzásgátló tablettát. Voltam nőgyógyászati szűrésen, mindent rendben találtak. Nem védekezünk, babát szeretnénk, próbálkozunk. A menstruációm 50 napja nem jött meg. Ha nincs menstruációm, nincs peteérésem se? Mi lehet az oka, hogy nem menstruálok és a baba sem jön össze? A párom 40 éves, én 33. Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A nőgyógyászati szűrés nem tudja feltárni a meddőséget okozó problémákat, mindenképpen javasolt egy mielőbbi részletes kivizsgálás. Amennyiben gondolja, készséggel konzultálok Önnel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A nőgyógyászati szűrés nem tudja feltárni a meddőséget okozó problémákat, mindenképpen javasolt egy mielőbbi részletes kivizsgálás. Amennyiben gondolja, készséggel konzultálok Önnel. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
kérdezd meg anyukádat vagy egy orvost...ha anyuddal nem tudod ezeket megbeszélni akkor egyre csak nehezebb és nehezebb lesz...
A kérdező hozzászólása: Most mi van?Már ne haragudj de 29nõ vagyok 2 gyermekes anyuka!mért kéne anyámmal megbeszélni?ha nem tudsz normális választ adni akkor ne írj!H.PI!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!