Találatok a következő kifejezésre: Nincs peteérésem. nem (139 db)

Ha nincs peteérésem, nem is menstruálok? Van összefüggés?

Legjobb válasz: Nekem nincs peteérésem, így kb félévente menstruálok. De elõfordulnak (egészséges nõknél is) úgynevezett "anovulációs" ciklusok. Ilyenkor van vérzés, de peteérés nincs. De olyan is elõfordulhat, hogy vkinek van peteérése, de menstruációja nincs. Azért általánosságban ha vkinek pontos a a vérzése és nem maradozik ki, akkor nagy vszínûséggel peteérése is van.

Nekem nincs peteérésem, így kb félévente menstruálok. De elõfordulnak (egészséges nõknél is) úgynevezett "anovulációs" ciklusok. Ilyenkor van vérzés, de peteérés nincs. De olyan is elõfordulhat, hogy vkinek van peteérése, de menstruációja nincs. Azért általánosságban ha vkinek pontos a a vérzése és nem maradozik ki, akkor nagy vszínûséggel peteérése is van.
Dehogynem menstruálsz. Nincs összefüggés.
De. Elöregszik a méhnyálkahártya és leválik. Ilyenkor általában nem 28 napos a ciklus, hanem hosszabb. Ha szedsz tabit, akkor nincs pete, de van megvonásos vérzés. Ha terhes vagy, azért nincs peteérés, általában nincs menstruáció sem. Ilyenkor van összefüggés.
Így van ahogyan elõttem leírták, viszont van olyan is aki nem mensizik és peteérése sincs, nekik általában hormonzavaruk van.

Ha valakinek nincs peteérése a hőmérséklete sem emelkedik? Vagyis ha nincs peteérésem nem megy fel a hőm 37-köré?

Érdekel a dolog! Nekem mostanában (4 napja) 36,5 a h?m. Kíváncsi lennék, ha egy n?nek nincs peteérése akkor a h?je marad ezen a szinten, vagy azért felemelkedik? Nekem a múlt ciklus 2. felében 37,2 volt a h?m! Várom a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia!Elvileg ha nincs peteérés akkor nem emelkedik a hõ.Az viszont elõfordul,hogy nem emelkedik a hõ,de peteérés az volt:-) Hú kicsit bonyolult lettem:-)

Szia!Elvileg ha nincs peteérés akkor nem emelkedik a hõ.Az viszont elõfordul, hogy nem emelkedik a hõ, de peteérés az volt:-) Hú kicsit bonyolult lettem:-)
A kérdező hozzászólása: Nem volt bonyolult! Értettem! Köszönöm! :)
Szia! Az a lényege, hogy a tüszörepedés elõtt 37 C alatti majd a tüszörepedés után emelkedik meg 37 C-ra és ott is marad a mensiig. Én azt olvastam, hogy akinek állandó egysikú 37 C a hõmérséklete annak nincs tüszörepedése.

Ha az orvosom figyelt 4honapig ultrahanggal és nem látott peteérést, az azt jelenti, hogy egyáltalán nincs peteérésem? Nem segített a closty sem. Koszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Az attól függ.. hányadik napon nézte? annó a régi doki nekem is nézte a 12. vagy 13. napon, és közölte, hogy nincs peteérés. Persze egy másik dokinál kiderült hogy van, csak éppen a 21. nap körül.

Az attól függ.. hányadik napon nézte? annó a régi doki nekem is nézte a 12. vagy 13. napon, és közölte, hogy nincs peteérés. Persze egy másik dokinál kiderült hogy van, csak éppen a 21. nap körül.
A kérdező hozzászólása: koszonom a választ.nekem is kozépidoben nézte. de a helyzet az, hogy a ciklusom is elég rendszertelen, van hogy 3 honapig nem is jon meg.
Ha a ciklusod is rendszertelen, akkor valszeg tényleg nincs PÉ. Ha nem jól reagálsz a stimura, akkor irány egy endokrinológus, õ azt is meg tudja mondani, hogy ez miért van, kb egy vérvételbõl. Így megspórolhatsz magadnak jópár hónap idegeskedést, és egy rakás pénzt, amit hatástalan gyógyszerekre, vagy gyógynövényekre költenél. Mielõbbi babásodást kívánok!

Erről mit tudtok? A fogamzásgátló mellett ugye nincs peteérés, nem lehet középidőről beszélni, de van, hogy mégis bekövetkezik, akkor azt mikorra lehet számolni?

kicsit bonyolultan fogalmaztam meg, arra lennék kíváncsi, hogy hallottam olyan dologról, hogy a gyógyszer pont a második héten a legbíztonságosabb. akkor hogy is van ez, els? és harmadik héten következhet be peteérés, ha esetleg megesik(ugye volt erre példa, azok körében akik így lettek terhesek)! valami okosság? marhaságokkal kíméljetek, mert nem találom viccesnek...

Legjobb válasz: Utolsó: Igen, te tudod rosszul. Fogamzásgátló mellett nincsen peteérés. Plusz nem vastagodik meg annyira a nyálkahártya (nehezebb a beágyazódás), és a váladék összetétele is megváltozik (ami a spermiumok mozgását akadályozza). Hogy mikor történik peteérés, ha mégis történik, az nagyon jó kérdés:)

A kérdező hozzászólása: megpróbálom egyszerûbben: peteérés fogamzásgátló mellett is a 14 napon következik be, ha bekövetkezik??? vagyis nagyobb annak a valószínûsége, hogy akkor van peteérés, vagy ez kiszámíthatatlan?! Fogamzásgátló rendes szedése mellett NINCS ciklus. nincs tehát olyan, hogy középidõben véd "legjobban" a gyógyszer..stb, baromság. Hormonkomponensek hatására leáll a petefészkekben az a folyamat, amikor az érett pete kiszabadul a tüszõbõl. ezt nevezik "peteérésnek". gyógyszer mellett nincs minek megérnie, így nem következhet be terhesség sem. ezért a gyógyszer tulajdonképpen átmenetileg meddõvé tesz, ez a lényege. aki azt írta, hogy nem a peteérést gátolja, hiszen van menzesz, értelemszerûen szintén baromság. a gyógyszer szedése mellett a tüszõrepedés/peteérés kiiktatása folyamatos. ha mégis bekövetkezik a peteérés, az akkor van, ha ki-ki hagyok a levélbõl egy -egy szemet, mivel nem kapja meg a szervezetem azt a hormont, ami gátolja a folyamatot. ha mittomén a 2. szemet hagyok ki, akkor következhet be peteérés, ha a 13. szemet, akkor. vérzés pedig attól van a tablettaszünetben, hogy a hormonmegvonás hatására (mivel ugye ilyenkor nem szedem a gyógyszert) a minimális méhnyálkahártya lelökõdik. az õsrégi fajta gyógyszereknél még ennyi vérzés sem volt, sõt semennyi. remélem kielégítõ és értelmezhetõ volt a magyarázat.
Utolsó: Igen, te tudod rosszul. Fogamzásgátló mellett nincsen peteérés. Plusz nem vastagodik meg annyira a nyálkahártya (nehezebb a beágyazódás), és a váladék összetétele is megváltozik (ami a spermiumok mozgását akadályozza). Hogy mikor történik peteérés, ha mégis történik, az nagyon jó kérdés:)
nem értem a kérdésed. :$ :||
A kérdező hozzászólása: értegetem, az nem tiszta, h akkor köv be peteérés, mikor kihagyom a gyógyszert, azon a napon??? vagy attól számítva 14 nap? vagy? ez nem tiszta még, a többit értem. nem másért csak érdekelnek az ilyen dolgok, jó tudni, orvoshoz meg ilyen kérdéssel nem rohanhatok, s reménykedem h van itt egészségügyis, s válaszol:)
Miért emelted ki a kérdést, még mindig nem érted?
A tabinál jelentkezõ vér, nem menstruáció. Az csak megvonásos vérzés, azért jön, mert abbahagytad a tabit 7 napra. Nem azért mert hú milyen jól beállította. Erre amúgy amúgy én is kíváncsi vagyok.
Peteeres az van, a megtermekenyitest gatolja, ha jol tudom. Ha nem lenne peteeres akkor verzes se lenne, de lehet en tudom rosszul...
Igen, szerintem valószínû, hiszen upontosan beállt ciklus van. :) De nem vagyok szakértõ. :DD
A kérdező hozzászólása: megpróbálom egyszerûbben: peteérés fogamzásgátló mellett is a 14 napon következik be, ha bekövetkezik??? vagyis nagyobb annak a valószínûsége, hogy akkor van peteérés, vagy ez kiszámíthatatlan?!
Én ugyanezt a kérdést feltettem, de még nem jött olyan válasz, ami újdonsággal szolgálna.

Erősödhet az ovuteszt, ha egyáltalán nincs peteérés? Nem ovulációra gondoltam, mert azt tudom, hogy lehet peteérés ovu nélkül, hanem maga a peteérésre.

Legjobb válasz: Nekem volt ilyen: http://ciklus.hu/images/diagramok/e8a8c01707d4ad259efbbff02e.. Egyértelmûen pozitív volt, ahol jelöltem, de a hõ nem megy felfelé, ami jelentheti, hogy mivel az LH sok volt szervezetemben, megérhetett a petesejt, de mivel nem megy fel a hõ, nem biztos, hogy kiszabadult, nem volt elég sárgatestserkentõ hormon.... Persze nem tudni pontosan, de én erre tippelek.

Nekem volt ilyen: http://ciklus.hu/images/diagramok/e8a8c01707d4ad259efbbff02e.. Egyértelmûen pozitív volt, ahol jelöltem, de a hõ nem megy felfelé, ami jelentheti, hogy mivel az LH sok volt szervezetemben, megérhetett a petesejt, de mivel nem megy fel a hõ, nem biztos, hogy kiszabadult, nem volt elég sárgatestserkentõ hormon.... Persze nem tudni pontosan, de én erre tippelek.
A kérdező hozzászólása: Köszi!! De én arra gondolok, hogy nem érik pete sem! Az ovuteszt meg erõsödik. Ilyen lehet?

Ha csak 2 havonta jön meg a mensim akkor tenyleg nincs peteeresem? Nem is lehetek igy terhes ugye?

Legjobb válasz: Ha megjön a mensid, akkor van peteérésed, csak lehet, hogy valami hormonális probléma lehet, ha szabálytalan és nem rendszeres a ciklusod. Nõgyógyász mit mondott? Vannak erre speciális hormonvizsgálatok.

Ha megjön a mensid, akkor van peteérésed, csak lehet, hogy valami hormonális probléma lehet, ha szabálytalan és nem rendszeres a ciklusod. Nõgyógyász mit mondott? Vannak erre speciális hormonvizsgálatok.
Szia! Velem a kismamasuliban 2 olyan nöce is járt, akinek össze-vissza volt meg a menzije.Az egyiknek 3 havonta és már a 3.dik babáját várta.Tehát semmi sem lehetetlen. Mióta probálkozol?
A kérdező hozzászólása: sziasztok köszönöm a valaszokat, en mar majus ota probalkozom azota nem szedek tabit, eleinte 2-3 havonta jelentkezett a mensim az is csak a doki altal felirt gyogyszerek miatt, most az utolso 2 magatol jött meg csak 2 havonta, remelem ez nem akadaly mert mar nagyon szeretnek babat.
Sok szerencsét kivánunk!Remélem mielöbb babás leszel!(2dik)

Orvosom szerint nincs peteérésem. Mit tehetek, hogy legyen? Miket ajánlotok? Ill. mitől függ az, hogy van vagy nincs peteérés? Clostyl-t írt fel, de olvastam itt, hogy nem is biztos, hogy használ. Tippeket szeretnék!

Legjobb válasz: Nem igazán értek a "témához", de találtam Neked valamit (ha a Google-ba beírod, hogy "nincs peteérés", sok cikket, hozzászólást olvashatsz errõl). Szóval az egyik helyen azt írják, hogy a ciklus elsõ részében málnalevél vagy cickafark teát kell inni, mert az segíti a peteérést. Ettõl függetlenül szerintem elõször próbáld ki a dokid által felírt gyógyszert és ha nem használ, akkor keress más megoldást. Lehet, hogy Nálad gyorsan meghozza majd a várt eredményt. Szorítok!

Nem igazán értek a "témához", de találtam Neked valamit (ha a Google-ba beírod, hogy "nincs peteérés", sok cikket, hozzászólást olvashatsz errõl). Szóval az egyik helyen azt írják, hogy a ciklus elsõ részében málnalevél vagy cickafark teát kell inni, mert az segíti a peteérést. Ettõl függetlenül szerintem elõször próbáld ki a dokid által felírt gyógyszert és ha nem használ, akkor keress más megoldást. Lehet, hogy Nálad gyorsan meghozza majd a várt eredményt. Szorítok!
En az Aviva torna jótékony hatásáról hallottam.2. napja tornázgatok, a jovo héten csinálom a 2.kotetet.Szerintem 1 próbát megér.
Szia Szilvi vagyok! Nekem sem volt peteérésem és az orvosom Clostylbegitet írt fel és most egy hónap után 3 tüszõm is megérett abból az egyikbõl akár baba is lehet és ezért ezen ahéten együtt kell lennünk. Remélem hogy sikerülni fog nektek is mert én úgy érzem hogy babás vagyok. Szerintem szedd be mert ha az orvosod ezt írta akkor biztos jó mert az orvosok nem nagyon tévednek
És azt nem kérdezted meg mi lehet az oka hogy nincs pé-d? Én biztos nem nyugodnék ebbe bele és hagynám magam Clostival lerázni. Ha ez a doki nem deríti ki, akkor menj másikhoz. Csinált hormonpanelt? Ha Clostit szedet veled kell uh-s követésre járnod, hány tüszõ érik, mikor tanácsos együtt lennetek? Ajánlott valamit, hogy ne vékonyítsa el a nyálkahártyát?

Ha az orvos szerint nincs peteérésem, akkor nekem már soha nem lehet babám?

2000-ben volt egy abortuszom és egy petefészek cisztám. Elmentem a dokihoz és mondtam neki, hogy babát szeretnék. Azt mondta, hogy hiába van havi vérzésem de nincs peteérrésem. Nagyon elvagyok keseredve:(Nekem akkor már soha nem lehet babám? :(

Legjobb válasz: a dokik elõször ebben az esetben a closttilbegyt nevezetû készítményt szokták felírni a peteérés elõsegítésére! Egyébként az, hogy most épp nem volt peteérésed még nem feltétlenül jelnti azt, hogy nincs sosem!!! A www.babatervezok.otthona.net-en nagyon hasznos infókat találsz mind peteérésjelzõ tünetek ügyében, mind pedig természetes szerekrõl amik elõszegíthetik a peteérésed! Fel a fejjel, nincs semmi gond hidd el!!!

a dokik elõször ebben az esetben a closttilbegyt nevezetû készítményt szokták felírni a peteérés elõsegítésére! Egyébként az, hogy most épp nem volt peteérésed még nem feltétlenül jelnti azt, hogy nincs sosem!!! A http://www.babatervezok.otthona.net-en nagyon hasznos infókat találsz mind peteérésjelzõ tünetek ügyében, mind pedig természetes szerekrõl amik elõszegíthetik a peteérésed! Fel a fejjel, nincs semmi gond hidd el!!!
Szerintem menj el egy másik orvoshoz, aki mindent elmond, nem úgy mint a mostani! Nem jelenti azt, h ezentúl nincs peteérésed.. Van olyan, hogy néha csak megjön, peteérés nélkül. Fel a fejjel, és sok sikert!
Gondolj azokra a nõkre, akikrõl már lemondtak az orvosok több éves kezelésre-járogatás után, vagy csak "pusztán" petefészek gondok miatt (petevezeték elzáródás vagy ciszta), aztán meg mégis teherbe estek természetesen úton. A remény az mindig meg kell hogy legyen, bízzál magadban, és hogy a természet veled sem tesz kivételt. Ha már te sem bízol, ki adna bármilyen esélyt? (a sógornõmet mûtötték jó pár éve cisztával, majd kiderült, az egyik petefészkét távolították el - mûhiba. A megmaradt petefészek is "gyanús" volt a dokinak, de ahhoz nem nyúlt, viszont kijelentette, nem lehet gyermeke. Azóta két egészséges, gyönyörû gyermek anyukája, természetes úton!!)
Szerintem feltétlenül keress egy másik dokit, lehetõleg minél hamarabb! Még akkor is, ha a mostanival meg vagy elégedve.

Miért nincs peteérésem? Ma voltam nőgyógyásznál és azt mondta, nem volt peteérésem. Nem is tudom már mit mondott rá, szerintem semmit.

Novemberben hagytam el a fogamzásgátló szedését.

Legjobb válasz: A fogamzásgátlóval leállítottad a peteérésed, ez ugye vele a cél így hat, hogy ne legyél terhes. Kívülrõl bevitted a kész hormont ezt megszokta a szervezet és most nem érik meg a petefészekben a tüszõ. Van akinél 1-2 hónapig ez elõszokott fordulni a fogamzásgátló tabletta elhagyása után. Bár nálad ez már 5 hónapja tart. Várhatóan újra megindul a petesejt termelés, ha elõtte már rendszeres ciklusod volt. Ha nem vannak erre indukciós terápiák, amivel meg lehet provokálni a tüszõrepedést. Bár most azon gondolkodom, hogy 5 hónapja nincs peteérésed vagy csak ebben az egy hónapban nem volt november óta ?

A fogamzásgátlóval leállítottad a peteérésed, ez ugye vele a cél így hat, hogy ne legyél terhes. Kívülrõl bevitted a kész hormont ezt megszokta a szervezet és most nem érik meg a petefészekben a tüszõ. Van akinél 1-2 hónapig ez elõszokott fordulni a fogamzásgátló tabletta elhagyása után. Bár nálad ez már 5 hónapja tart. Várhatóan újra megindul a petesejt termelés, ha elõtte már rendszeres ciklusod volt. Ha nem vannak erre indukciós terápiák, amivel meg lehet provokálni a tüszõrepedést. Bár most azon gondolkodom, hogy 5 hónapja nincs peteérésed vagy csak ebben az egy hónapban nem volt november óta ?
A kérdező hozzászólása: Én is ezen gondolkodtam, hogy csak most maradt -e ki, vagy máskor se volt...lehet, hogy csak most nem volt, mert késett is a menszeszem. De most megint kéne szednem a fogamzásgátlót. Nem tudom lehet e. A dokimat kérdeztem, erre se mondott semmit...

Ha nem emelkedik a hőm, és nincsen folyásom, akkor most tuti hogy nincs peteérésem?

Legjobb válasz: Hát nagyon ritka hogy valakinek peteérése van és nem emelkedne a hõ, de elõfordul. Valószínû ha nem fog emelkedni a hõd és folyásod sem lesz, akkor nincs peteérés sem abbana ciklusban. De mondom, vannak kivételek. 100-ból mondjuk 2.

Hát nagyon ritka hogy valakinek peteérése van és nem emelkedne a hõ, de elõfordul. Valószínû ha nem fog emelkedni a hõd és folyásod sem lesz, akkor nincs peteérés sem abbana ciklusban. De mondom, vannak kivételek. 100-ból mondjuk 2.
Amennyiben minden nap vezetted a hõdet naptárban, ki kell derülnie. De a leírtakból én arra következtetenék, hogy nincs pé-d. Ajánlom a következõ oldalt: http://www.babatervezok.otthona.net

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!