Találatok a következő kifejezésre: Nincs peteérésem, doki (19 db)

Nincs peteérésem a dokim mindig csak clostival kezel! Menjek másik dokihoz?

vékony a méhnyálkahártya is!!!

Legjobb válasz: Menjél máshoz,másféle módszerek is léteznek!Kombinálhatják a Closty más gyógyszerekkel is,pl. Prednisolon,nálam ez hatott.Ugyanez nekem is a bajom h vékony a méhnykh. is,ezért most Puregon injekciót kaptam,amitõl könnyebben lesz peteérésed,és megvastagítja a nykh.-t is.Igaz,25 ezer ft,de ha nincs más mód.. Sok sikert és kitartást!

Menjél máshoz, másféle módszerek is léteznek!Kombinálhatják a Closty más gyógyszerekkel is, pl. Prednisolon, nálam ez hatott.Ugyanez nekem is a bajom h vékony a méhnykh. is, ezért most Puregon injekciót kaptam, amitõl könnyebben lesz peteérésed, és megvastagítja a nykh.-t is.Igaz, 25 ezer ft, de ha nincs más mód.. Sok sikert és kitartást!
Szerintem is keress másik orvost. Ha a Closti hónapok alatt nem hozott eredményt, akkor változtatni kéne valamit. Lehet, hogy már a sok gyogyó vékonyította el a nyálkahártyádat. A hormonjaiddal mi van?
A kérdező hozzászólása: elõször magas volt a hormonom ami már helyreállt gyogyszerrel, de nemváltozott a peteérés dolog
A kérdező hozzászólása: 1 válaszolo!!! neked ez az injekcio tényleg használt?menyxivolt elõtte a méhnyálkahártya is mennyi lett?
Pontosan nem tudom h mennyit vastagodott, lényeg h elõtte a 15-16. napon volt 5 -6 mm, most pedig már a 10. en volt 6.Peteérésig még vastagodhatott egy pár mm -t, ami megfelelõ lehet a beágyazódáshoz.A Puregon mindenkinél hat akivel eddig beszéltem, s ez (is) volt a gondja.
A kérdező hozzászólása: értem!köszi

Szerintem nincs peteérésem a mikroszkóp szerint. Megyek a dokimhoz, de csak a mensi előtt pár nappal. Õ hogyan, és mikor tudja megállapítani, hogy igazam van-e? Mit tesz ilyenkor, és mennyi idő múlva lesz peteérésem?

Legjobb válasz: Szia, A doki látni fogja a nyálkahártya vastagságból.Nekem se ért a petém, ezért kaptam egy gyógyszert/ lehet, hogy rosszl írom, de clostybeg a neve/ ami stimulálta az agyamat az agyam meg a petémet.Hozzáteszem ennek nincs hormon tartalma se.Az elsõ 5 napos szedés után már ért a petém és most boldogan várom a babát:D 15 hetes kismama

Szia, A doki látni fogja a nyálkahártya vastagságból.Nekem se ért a petém, ezért kaptam egy gyógyszert/ lehet, hogy rosszl írom, de clostybeg a neve/ ami stimulálta az agyamat az agyam meg a petémet.Hozzáteszem ennek nincs hormon tartalma se.Az elsõ 5 napos szedés után már ért a petém és most boldogan várom a babát:D 15 hetes kismama
Szia! Én uh-ra jártam a ciklusom 9. napjától, minden második nap kellett mennem. Nekem szerencsére volt peteérésem, igy nem kellett gyógyszert szednem.
A gyógyszer neve clostylbegit
Ha normál a ciklusod akkor max a 20. napon hüvelyi uh.n meg tudják mondani volt e peteérés. Ha nincs vagy ennek merül fel a gyanúja és szeretnétek hosszabb ideje babát, de nem jön akkor írják fel a fent említett gyógyszert nekem is felírták.. ki is váltottam, de a baba beelõzte a gyógyszert.. :) 23 hetes vagyok... és van egy doboz bontatlan clostylbegytem :) ))) meg egy tündéri bébi a szívem alatt! Sok sikert!!!

Closti előtt nem kellet volna a dokinak egy vérvételt csinálnia? Csak hüvelyi UHra küldött, kérdezzek rá ha ismét megyek vagy tudja mit csinál? Mi van ha a hormon szintem nem jó és azért nincs peteérésem?

Legjobb válasz: Gondolom, látta, hogy nincs peteérésed (esetleg még tüszõ sincs). Amúgy jogos a kérdés, el kellett volna küldenie alaphormon vizsgálatra.

Gondolom, látta, hogy nincs peteérésed (esetleg még tüszõ sincs). Amúgy jogos a kérdés, el kellett volna küldenie alaphormon vizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: Egyébként mikor tüszõ és mikortól pete?
A doki az UH-n csak tüszõt lát, ebbõl szabadul ki a petesejt. Ha van tüszõ, és a mérete is megfelelõ, akkor azért többnyire van benne sejt. De ezt nem lehet látni, csak akkor, ha pl. lombikprogramnál leszívják a tüszõ(ke)t, és akkor látják, hogy van-e a tüszõfolyadékban sejt.
Igen, fontos lett volna a vérvétel. A ciklus 3. ill 21. napján szokták csinálni, hohy megfelelõ-e a hormonszinted.Én úgy jártam, hogy hiába volt peteérésem, nem tudott megrepedni a tüszõm, mert rosszak voltak a hormoneredményeim.Kérd meg a dokidat, hogy feltétlen csináljon hormonvizsgálatot!
Nekem azt mondta a doki, hogy a vérvétellel csak a nagy eltéréseket lehet kimutatni, illetve abból arra lehet következtetni, hogy nincs pé. Viszont pl. az én eredményeim jók lettek, de erre azt mondta, hogy nem biztos hogy van pé-em. Nekem is írt fel Clostit, azt mondta nem árthat ...
pedig a closti bõven árthat, ciszta, hányás, ájulás, és egyéb nyalánkság!szerintem mindenképp nagyobb oda figyelést érdemel, mint amennyit a dokid tulajdonít neki.

Nincs peteérésem a gyógyszer nem jó hatásal van rámva doki azt mondta csak a beültetéssel fóg sikerülni amiben én nem hiszek már 7éve próbálkozunk mi a megoldás?

teherbeesés

Legjobb válasz: Milyen gyógyszer nincs rád jó hatással??? Miért nincs peteérsed? azt lehet tudni? miylen hormon problémád van? minden ki lett vizsgálva hormonális téren? pl: terheléses inzulin cukor eredmény ellenöriztetése PCOS specialistával? A meddõségin nekem azt mondták jó eredmény aztán a mensmentisben kiderül hogy mégsem.... AMH hormont nézetk? összes pajzsmirigy hormon nem csak az alapok?

Milyen gyógyszer nincs rád jó hatással??? Miért nincs peteérsed? azt lehet tudni? miylen hormon problémád van? minden ki lett vizsgálva hormonális téren? pl: terheléses inzulin cukor eredmény ellenöriztetése PCOS specialistával? A meddõségin nekem azt mondták jó eredmény aztán a mensmentisben kiderül hogy mégsem.... AMH hormont nézetk? összes pajzsmirigy hormon nem csak az alapok?
Ha a dokid a beültetést javasolja, akkor a megoldás a beültetés! Kérdésben a válasz!
Sógornõmnek is ezt mondták, ma már 2 spontán fogant gyermeke van.A második születése elõtt derült ki, hogy IR-ja van. Ha alapos kivizsgálás elõzte meg, mindenre kiterjedve, akkor lehetséges, hogy úgy van, ahogy a dokimondja, ha úgy érzed nem, akkor tovább kell lépni, esetleg más orvossal, meddõségi klinikával próbálkozva. Ott sok mindennel találkoztak, van tapasztalatuk. Bár 7 év alatt gondolom, mindenfajta kivizsgáláson átestél. Nekem sem volt peteérésem, illetve elindult, de nem fejezõdött be, cisztákkal teli volt mindkét petefészkem, a végén már nem is menstruáltam. Amikor gyermeket szerettem volna, nem próbálkoztam a körzeti nõdokival(mivel elõtte mindegyik csak hormonokkal tömött, amivel nem jött rendbe a ciklusom) egybõl meddõségi klinikára mentem. Fél órás beszélgetés, és egy terheléses inzulin, cukor vizsgálat után meg is volt a diagnózis, inzulin rezisztencia, majd a terápia. 4 hónap múlva már várandós voltam. Mondjuk, ha nincs peteérésed, mit akar beültetni a doki? Donor petesejtet?
Az elsõ nagyon jól leírta a megoldást
hát én ugyanígy jártam... négy orvos hülyesége (sok-sok év, és egy pár lombik) után a világ végérõl a mensmentisbe járunk. az elsõ válaszoló mindent leírt. 10 hónappal az elsõ konzultáció után terhes lettem, a fiam 5 hónapos. Szóval inkább a dokiváltás lesz a megoldás, mert erre a problémára a nõgyógyászok többnyire szétteszik a kezüket (tisztelet a kivételnek), és endokrinológus kell sajnos.
és ja, igaza van annak a válaszolónak is, hogy ha a gyógyszerre sincs peteérésed, akkor a lombiknál hogy lesz?

Lehetek terhes úgy, h most várom a (doki szerint mindenképpen megjövő nemvárt) mensimet, a tesztjeim negatívak és a 42. napon vagyok? Ilyenkor nincs peteérés?

Legjobb válasz: Ha a teszteknek nem is hiszünk, a dokinak már kellene hinni sajnos... Ha õ azt mondta, hogy meg fog jönni, akkor az úgyis van nagy valószínûséggel. Ha kézzel megvizsgált, akkor is éreznei kell a terhesség jeleit, ha meg UH volt, akkor egyértelmûen látnia kellett volna már, ha baba lenne...

Ha a teszteknek nem is hiszünk, a dokinak már kellene hinni sajnos... Ha õ azt mondta, hogy meg fog jönni, akkor az úgyis van nagy valószínûséggel. Ha kézzel megvizsgált, akkor is éreznei kell a terhesség jeleit, ha meg UH volt, akkor egyértelmûen látnia kellett volna már, ha baba lenne...
A kérdező hozzászólása: Köszi! Kézzel vizsgált az 5. héten. Szerintem a Norcolut kevert ennyire be, mert ennyit még sose késett, max 1 hetet...:( Mikor fog megjönni???Semmi tünet, v jel nincs:(
A kérdező hozzászólása: Ja, úgy értettem, h ha próbálkozunk a férjemmel közben, míg megjön, vagy ilyenkor nincs peteérés? Lehet, h jó nagy hülyeséget kérdeztem, de ez a biztos.Bocsi.
Hát, szerintem, ilyenkor nincs peteérés. De ha kaptál norcolut-ot, akkor attól meg kell jönnie, nem? Vagy már megjött tõle, és ez a következõ mensid késik? De ha ilyen hosszú a ciklusod, akkor valószínûleg nincs peteérés, igen. :( De azért figyeld a jeleket, mert sosem lehet tudni... Szorítok neked!
Ha kézzel megvizsgált, akkor éreznie kellett, hogy a méhed megnagyobbodott illetve megpuhult-e. Ha nem érezte, akkor bizony nem történt megtermékenyítés illetve beágyzódás. Elõfordulhat, hogy nem volt PÉ-d.
a norcolut nemzavarhatott be mert az rendbe teszi a menzit.de ha nega a teszt akkor nem vagy terhes. inkább menj olyan dokihoz akinek ultrahangja is van. de ha 35 napnál többet szokott késni a menzi akkor nincs peteérés.
A kérdező hozzászólása: Ápr 1-jén volt utoljára, h megjött.
A kérdező hozzászólása: Itt a gõrbém.http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7d09206ba7ae4d85a1c3b2..
Végig teszteltél 1 egész ciklust? Mert nekem is 10nappal késõbb volt ovum mint gondoltam volna. Már majdnem abbahagytam a tesztelést, gondolván, hogy akkor lekéstem vagy valami majd a következõ hónapban újra próbálom erre egyszer csak pozi lett. Lett is belõle baba még abban a hónapban.:)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok:) Nem tudom, de ha most nem jön össze akkor majd legközelebb:) ))
Köszi, aranyos vagy! :) Különben meg minden nõnél tök normális ha 1x-2x egy évben nincs ovuláció. Lehet, hogy épp egy ilyen hónapot fogtál ki. Szerintem biztos van ovud ha már két gyermeket összehoztatok.
A kérdező hozzászólása: Igen:) De szeretnénk 3-dikat, és mult hónap se semmi, igaz akkor nem teszteltem, de ebbe a hónapbe ma csináltam a hatodikat:(
Én 9-et lõttem el mire pozi lett de úgy, hogy közben kihagytam 1-1 napot mert állítólag erõsödnie kell és azt mondták nekem ha halvány akkor nyugodtan hagyjak ki 1 vagy akár 2 napot. Na, nekem nem erõsödött ugyanolyan volt mindig aztán egyszer csak (aznap amikor nagyon szúrkált, fájt a hasam) gondoltam most csinálok egyet. Akkor lett pozi de nagyon. Épp aznap reggel együtt voltunk (meg is ijedtem, hogy akkor nem lesz jó) utána meg másnap este próbálkoztunk és végülis így lett de, hogy melyik volt a jó idõzítés, azt nem tudom. Szerintem csináld csak vagy próbáld a következõ hónapban újra. Ezt is ki kell tapasztalni mindenki azt mondja, nekem csak szerencsém volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ

Ha nincs peteérés néhány hónapig az mitől lehet? Csak doki tud segíteni?

8 hónapja próbálkozunk, az els? 6 hónapban volt peteérésem (h?mér?, folyás, szurkálás) mégsem jött össze a baba, 3 hónapja viszont úgy t?nik már peteérésem sincs... :(

Legjobb válasz: Menj el orvoshoz, mindenféleképpen.Lehet, hogy valami hormonális változás van nálad.Nem tudom, hogy kapsz-e gyógyszert, vagy egészségileg rendben van-e minden?Nehéz így válaszolni, mert sok mindenttõl függ.Egy esetleges vérvétellel,meg viszgálattal, sok mindent ki lehet deríteni, de így csak találgatásokba menni, nem jó, neked sem, mert attól úgysem leszel nyugodt.

Menj el orvoshoz, mindenféleképpen.Lehet, hogy valami hormonális változás van nálad.Nem tudom, hogy kapsz-e gyógyszert, vagy egészségileg rendben van-e minden?Nehéz így válaszolni, mert sok mindenttõl függ.Egy esetleges vérvétellel, meg viszgálattal, sok mindent ki lehet deríteni, de így csak találgatásokba menni, nem jó, neked sem, mert attól úgysem leszel nyugodt.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi!
Szia! Hány naposak a ciklusaid? Nekem uis túl rövidek voltak, 19-21-23 naposak, emi egyértelmûen anovulációs ciklusokat takar(t). Kaptam Clostylbegitet, ami alatt ellenõriztek hüvelyuh.val és vérvétellel.a petefészkem jól reagált rá, lettek tüszõim és spontán tüszõrepedésem is, és a ciklusom is jól beállította! Mindenképp menj orvoshoz, a ciklus elsõ felében 3-4.nap vérvétel, utána középidõben hüvelyuh. majd 19, vagy 21.nap, ez függ a ciklusodtól progeszteronszint nézés, amibõl egybõl látható, hogy volt e tüszõrepedésed. Minden jót!

A doki clostit irt fel, mert amiota probálkozunk nincs peteérésem. Akkor most sikerülni fog a baba?

norcolutot szedek 10 napig. és ha megjön akkor a 3.naptol clostit.és a 12-13.napon kell viszamennem ultrahangra.

Legjobb válasz: ez csak a jo isten tudja .Szoritunk huzzatok bele.

ez csak a jo isten tudja .Szoritunk huzzatok bele.

Nincs peteérésem cysta miatt mit fog adni a doki?

Legjobb válasz: ne szidjatok le! csak szeretném tudni hogy mire számitsak

A kérdező hozzászólása: ne szidjatok le! csak szeretném tudni hogy mire számitsak
Hát nekem is volt cystám évekig.Nekem gyógyszeres kezelés a fogamzásgátló volt, még az elején, de mivel én szív beteg vagyok, így nem engedték hogy szedjem.Volt egy csómó vizsgálatom, hormon stb.A laboromból kiderült, hogy nagyon magas az inzulinom a cukromhoz képest.Én akkor sokat olvastam errõl a betegségrõl és a doki tudta nélkül, szereztem mercformint, mert minden cystás csaj ezt szedte és be vállt neki.2 Hónap múlva mentem újra a dokihoz, és minden leletem jó volt sõt pé is volt már.Akkor be vallotam a dokinak a gyógyszert, nem örült de mivel úgy látta hogy használt, így már õ írta nekem.Ez volt januárba, és szept 14.-én ki derült 7 hets terhes vagyok.De hangsúlyozom nekem volt egy csómó vizsgálatom, nehogy el kezd szedni annélkül hogy tudnaád mitõl van, és mekkor.Sok sikert 39 hetes kismama
Nehogy orvos megkérdezése nélkül elkezdjél szedni bármilyen gyógyszert!! Jesszusom, hiszen ezzel rengeteget árthatsz magadnak!! Annyi igaz viszont, hogy akinek PCO-ja van (sok pici ciszta) annál lehetséges egy úgynevezett másodlagos cukorbaj, aminek az a lényege, hogy nem tudja feldolgozni a szervezet a cukrot.. Nekem is vannak, és voltak cisztáim. Nekem dianae 35-öt kellett szednem, s e mellett diétáznom kellett.. szinte ez a legfontosabb, hogy ha van túlsúlyod fogyjal le. mikor mondta az orvos, kicsit szkeptikus voltam, de igaza lett.. elhagytam a cukrot, lisztes dolgokat, mozogtam, szedtem a gyógyszert és MAGAMTÓL teherbe is estem.. rengeteget tudnék errõl mesélni.. szóval ha lelkiismeretes az orvosod, úgyis folyamatosan ellenõrzi vérvétellel a hormonszinted, vércukorszinted.. ha diéta mellett sem lesz jobb, kapni fogsz gyógyszert..de bizd at orvosra. ha gonolod, tudok neked ajánlani egy nagyon profit, akinek ez a szakterülete. 24 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!