Találatok a következő kifejezésre: Nincs peteérésem, az orvos (18 db)

Clostylbegytet szedek már a 2. hónapja, mivel nincs peteérésem. Az orvosom azt mondta ezt 3 hónapig lehet szedni. Ha addigra sem érem el vele hogy peteérésem legyen akkor a 3 hónap után mi vár rám? Nem lehet majd babám?

Legjobb válasz: Szia. Ahogy irtad 3 hónapig szedheted utána 3 hónap szünet utána megint szedheted 3 hónapig és felemelik az adagodat.Ne izgulj énis igy voltam biztos lehet babád még ha nincs peteérésed akkor is van lehetöséged inszeminációra meg lombikra . Sok sikert. és NE IDEGESKEDJ ÉN 4 ÉVE MEDDÖ VAGYOK ÉS NEM ADOM FEL.

Szia. Ahogy irtad 3 hónapig szedheted utána 3 hónap szünet utána megint szedheted 3 hónapig és felemelik az adagodat.Ne izgulj énis igy voltam biztos lehet babád még ha nincs peteérésed akkor is van lehetöséged inszeminációra meg lombikra . Sok sikert. és NE IDEGESKEDJ ÉN 4 ÉVE MEDDÖ VAGYOK ÉS NEM ADOM FEL.
Szia énis szedem a clostilt most volt a 3. hónap most volt peteérésem, de én 4×1 szedtem és azt mondta a dokim ha mostis megjönne akkor még 1 kúrát szedjek ugyan így.Most ettõl nekemettõl 4 éret petesejtem volt.Remélem neked is sikerül szurkolok.

Nagyon szeretnék babát, de nincs peteérésem, az orvos Clostilbegytet írt ki. 14. napon peteérést nézett. Egy 27 mm-es cisztám van a bal oldali petefészekben. Azt mondta, hogy ez jó. Ez miért jó? Van peteérésem?

Legjobb válasz: Szia!A barátnõméknél ugyan így volt,neki sem volt peteérése és náluk os ez volt a "menet".Ma már két kisfiú boldog anyukája. Sok sikert!

Szia!A barátnõméknél ugyan így volt, neki sem volt peteérése és náluk os ez volt a "menet".Ma már két kisfiú boldog anyukája. Sok sikert!
A 27 mm-es ciszta jót jelent, mert a dokim azt mondta, hogy a 30 körüliérték petesejtet rejthet, ha a cisztából kiszakad, akkor peteérésed lesz... SOK SIKERT!!!

Orvosom szerint nincs peteérésem. Mit tehetek, hogy legyen? Miket ajánlotok? Ill. mitől függ az, hogy van vagy nincs peteérés? Clostyl-t írt fel, de olvastam itt, hogy nem is biztos, hogy használ. Tippeket szeretnék!

Legjobb válasz: Nem igazán értek a "témához", de találtam Neked valamit (ha a Google-ba beírod, hogy "nincs peteérés", sok cikket, hozzászólást olvashatsz errõl). Szóval az egyik helyen azt írják, hogy a ciklus elsõ részében málnalevél vagy cickafark teát kell inni, mert az segíti a peteérést. Ettõl függetlenül szerintem elõször próbáld ki a dokid által felírt gyógyszert és ha nem használ, akkor keress más megoldást. Lehet, hogy Nálad gyorsan meghozza majd a várt eredményt. Szorítok!

Nem igazán értek a "témához", de találtam Neked valamit (ha a Google-ba beírod, hogy "nincs peteérés", sok cikket, hozzászólást olvashatsz errõl). Szóval az egyik helyen azt írják, hogy a ciklus elsõ részében málnalevél vagy cickafark teát kell inni, mert az segíti a peteérést. Ettõl függetlenül szerintem elõször próbáld ki a dokid által felírt gyógyszert és ha nem használ, akkor keress más megoldást. Lehet, hogy Nálad gyorsan meghozza majd a várt eredményt. Szorítok!
En az Aviva torna jótékony hatásáról hallottam.2. napja tornázgatok, a jovo héten csinálom a 2.kotetet.Szerintem 1 próbát megér.
Szia Szilvi vagyok! Nekem sem volt peteérésem és az orvosom Clostylbegitet írt fel és most egy hónap után 3 tüszõm is megérett abból az egyikbõl akár baba is lehet és ezért ezen ahéten együtt kell lennünk. Remélem hogy sikerülni fog nektek is mert én úgy érzem hogy babás vagyok. Szerintem szedd be mert ha az orvosod ezt írta akkor biztos jó mert az orvosok nem nagyon tévednek
És azt nem kérdezted meg mi lehet az oka hogy nincs pé-d? Én biztos nem nyugodnék ebbe bele és hagynám magam Clostival lerázni. Ha ez a doki nem deríti ki, akkor menj másikhoz. Csinált hormonpanelt? Ha Clostit szedet veled kell uh-s követésre járnod, hány tüszõ érik, mikor tanácsos együtt lennetek? Ajánlott valamit, hogy ne vékonyítsa el a nyálkahártyát?

Fél éve próbálkozunk, hogy teherbeessek:idáig még nem sikerült. Az orvos azt mondta, hogy van peteérésem. Viszont még hormonvizsgálatom nem volt. Ha valakinek nincs rendben a hormonszintje, attól még lehet peteérése vagy ez a kettő kizárja egymást?

Legjobb válasz: Szia! Nagyjából ugyanilyen gondjaim vannak, a hõgörbém simán mutatott peteérést, ennek ellenére a prolaktinszintem majdnem kétszerese a normálisnak, és ez nem a prolaktin maximum-napján. Az orvosnõ szerint gyakorlatilag lehetetlen ezzel a prolaktin-szinttel terhes maradni! Mindenképp, jó, hogy tudjuk, mit kell kezelni nálam. Lehet, nálad is ugyanilyen egyszerû (az orvos mondta) a dolog, és pár hónap múlva mindketten kismamák leszünk!

Szia! Nagyjából ugyanilyen gondjaim vannak, a hõgörbém simán mutatott peteérést, ennek ellenére a prolaktinszintem majdnem kétszerese a normálisnak, és ez nem a prolaktin maximum-napján. Az orvosnõ szerint gyakorlatilag lehetetlen ezzel a prolaktin-szinttel terhes maradni! Mindenképp, jó, hogy tudjuk, mit kell kezelni nálam. Lehet, nálad is ugyanilyen egyszerû (az orvos mondta) a dolog, és pár hónap múlva mindketten kismamák leszünk!

Ha az orvos szerint nincs peteérésem, akkor nekem már soha nem lehet babám?

2000-ben volt egy abortuszom és egy petefészek cisztám. Elmentem a dokihoz és mondtam neki, hogy babát szeretnék. Azt mondta, hogy hiába van havi vérzésem de nincs peteérrésem. Nagyon elvagyok keseredve:(Nekem akkor már soha nem lehet babám? :(

Legjobb válasz: a dokik elõször ebben az esetben a closttilbegyt nevezetû készítményt szokták felírni a peteérés elõsegítésére! Egyébként az, hogy most épp nem volt peteérésed még nem feltétlenül jelnti azt, hogy nincs sosem!!! A www.babatervezok.otthona.net-en nagyon hasznos infókat találsz mind peteérésjelzõ tünetek ügyében, mind pedig természetes szerekrõl amik elõszegíthetik a peteérésed! Fel a fejjel, nincs semmi gond hidd el!!!

a dokik elõször ebben az esetben a closttilbegyt nevezetû készítményt szokták felírni a peteérés elõsegítésére! Egyébként az, hogy most épp nem volt peteérésed még nem feltétlenül jelnti azt, hogy nincs sosem!!! A http://www.babatervezok.otthona.net-en nagyon hasznos infókat találsz mind peteérésjelzõ tünetek ügyében, mind pedig természetes szerekrõl amik elõszegíthetik a peteérésed! Fel a fejjel, nincs semmi gond hidd el!!!
Szerintem menj el egy másik orvoshoz, aki mindent elmond, nem úgy mint a mostani! Nem jelenti azt, h ezentúl nincs peteérésed.. Van olyan, hogy néha csak megjön, peteérés nélkül. Fel a fejjel, és sok sikert!
Gondolj azokra a nõkre, akikrõl már lemondtak az orvosok több éves kezelésre-járogatás után, vagy csak "pusztán" petefészek gondok miatt (petevezeték elzáródás vagy ciszta), aztán meg mégis teherbe estek természetesen úton. A remény az mindig meg kell hogy legyen, bízzál magadban, és hogy a természet veled sem tesz kivételt. Ha már te sem bízol, ki adna bármilyen esélyt? (a sógornõmet mûtötték jó pár éve cisztával, majd kiderült, az egyik petefészkét távolították el - mûhiba. A megmaradt petefészek is "gyanús" volt a dokinak, de ahhoz nem nyúlt, viszont kijelentette, nem lehet gyermeke. Azóta két egészséges, gyönyörû gyermek anyukája, természetes úton!!)
Szerintem feltétlenül keress egy másik dokit, lehetõleg minél hamarabb! Még akkor is, ha a mostanival meg vagy elégedve.

Ha az orvosom figyelt 4honapig ultrahanggal és nem látott peteérést, az azt jelenti, hogy egyáltalán nincs peteérésem? Nem segített a closty sem. Koszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Az attól függ.. hányadik napon nézte? annó a régi doki nekem is nézte a 12. vagy 13. napon, és közölte, hogy nincs peteérés. Persze egy másik dokinál kiderült hogy van, csak éppen a 21. nap körül.

Az attól függ.. hányadik napon nézte? annó a régi doki nekem is nézte a 12. vagy 13. napon, és közölte, hogy nincs peteérés. Persze egy másik dokinál kiderült hogy van, csak éppen a 21. nap körül.
A kérdező hozzászólása: koszonom a választ.nekem is kozépidoben nézte. de a helyzet az, hogy a ciklusom is elég rendszertelen, van hogy 3 honapig nem is jon meg.
Ha a ciklusod is rendszertelen, akkor valszeg tényleg nincs PÉ. Ha nem jól reagálsz a stimura, akkor irány egy endokrinológus, õ azt is meg tudja mondani, hogy ez miért van, kb egy vérvételbõl. Így megspórolhatsz magadnak jópár hónap idegeskedést, és egy rakás pénzt, amit hatástalan gyógyszerekre, vagy gyógynövényekre költenél. Mielõbbi babásodást kívánok!

Az orvosom Clostilbegyt-et írt fel nekem, mert rendszertelen (vagy egyáltalán nincs) menstruációm, sem peteérésem. Babát szeretnénk a férjemmel. Hányadik napon jön meg a menstruációm, ha beszedtem a gyógyszert? Köszi a segítséget. B.

Legjobb válasz: Szia! A Clostilbegyt egy peteérést segítõ gyógyszer, ami sokaknak segíthet, de nem csodaszer egyáltalán nem biztos, hogy mindenki problémáját megoldja. Azt szokták mondani, hogy menekülni kell az olyan dokitól aki ezt "rutinból" felírja és ultrahangos követés nélkül szedeti. A teljesen rendszertelen menstruáció felvetheti másnak a gyanúját is. http://www.pcos.hu/pcos_survey.html?q1=N&q2=Y&q3=N&q4=Y&q5=N.. Nem állítom, hogy biztos ez áll a problémáid hátterében, de ha felmerül ennek gyanúja és ez ügyben nem vizsgáltak, akkor én lehet másik orvos illetve endokrinológus után néznék.

Szia! A Clostilbegyt egy peteérést segítõ gyógyszer, ami sokaknak segíthet, de nem csodaszer egyáltalán nem biztos, hogy mindenki problémáját megoldja. Azt szokták mondani, hogy menekülni kell az olyan dokitól aki ezt "rutinból" felírja és ultrahangos követés nélkül szedeti. A teljesen rendszertelen menstruáció felvetheti másnak a gyanúját is. http://www.pcos.hu/pcos_survey.html?q1=N&q2=Y&q3=N&q4=Y&q5=N.. Nem állítom, hogy biztos ez áll a problémáid hátterében, de ha felmerül ennek gyanúja és ez ügyben nem vizsgáltak, akkor én lehet másik orvos illetve endokrinológus után néznék.

Miért szúrkál a hasam? Azt mondta az orvosom (hő diagram szerint), hogy nincs peteérésem. Akkor miért szúrkál minden hónapban a hasam jobb oldalon, kb.3 napig, és a ciklus kb.19-20. napján?

Legjobb válasz: Egyik tipp,hogy van pé és a doki béna.. Menj el másik orvoshoz is! Másik tipp,hogy csak probál megrepedni a tüszõ de nem sikerül és esetleg ezért nem lát doki pét.. Jobb ötletem nincs:-)

Egyik tipp, hogy van pé és a doki béna.. Menj el másik orvoshoz is! Másik tipp, hogy csak probál megrepedni a tüszõ de nem sikerül és esetleg ezért nem lát doki pét.. Jobb ötletem nincs:-)
A hasszurka elõtti napokon van tojásfehérjeszerû folyásod, majd van 3 nap szárazság? Azt mondják ha igen akkor volt peteérésed és ovulációd.
Hát akkor ötletem sincs, én ezeket a teákat kapszulákat nem igazán ismerem, mármint nincs vele tapasztalatom. Úgyhogy én egyet tudok ajánlani, próbáld ki az Aviva tornát, ha van kedved. Én jól haladok, 80 napos ciklusaim voltak peteérés nélkül, több ilyenem is volt: http://ciklus.hu/images/diagramok/e8a8c01707d4ad259efbbff02e.. aztán ilyen lett, ez mondjuk a legszebb: http://ciklus.hu/images/diagramok/e8a8c01707d4ad259efbbff02e.. most is elég jól alakul, és beállt úgy néz ki 32 napra, peteéréssel.
A kérdező hozzászólása: Elözõ hónapban 19-20. körül éreztem a hasszúrkálást. És még ennyit nem késett soha. 28-30 naposak voltak a ciklusaim eddig. Hormon vizsgálatom még februárban volt, a 14. napon nézték. Progeszteron kevesebb picit. A többi érték jó. Cisztám nincs.
A kérdező hozzászólása: 5 percig szájban és mindig egy idõpontban. Barátcserjét szedem, és azóta nem olyan cikk-cakkos a görbe. És magasabb hõket is mérek. Elõtte örültem ha 35, 5-t mérek, de most 36, 6-36, 7 körül van.
És kb. 5 percig méred?
Hm. Azért lehet, hogy az elõzõben volt ovu, de tényleg a fene tudja. Sok lehetõség van, de ha csak a 28. napon volt ovu, az azt jelenti, hogy 9 nap a luteális fázisos, az nagyon rövid. 12-16 között a normális, bizonyos esetekben akár még a 10 is belefér..... NEm egyszerû. Azért forszírozhatnál egy vérvételt sok minden kiderülne. Ha az orvosod nem akar, menj másikhoz. JA igen, szóval gyanúsan cikk-cakkos: mindig ugyanakkor, mozgás nélkül, az az elsõ mozdulat, hogy belerakod a hõmérõt a szádba?
Huh, a juniusi nagyon kutya görbe:-( Jól méred a hõd?Betartod a "szabályait"? Szerintem meddõségibe menj ha ennyire nincs pé..kár várni a csodát, segítség kell majd neked a babához ugy néz ki!
A kérdező hozzászólása: Júniusi : http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f808bcec5374b98c5be257..
Hát igen, erre én is azt mondanám, hogy nem volt ovuláció ebben a hónapban. DE: ezt a doki tudja ellenõrizni, elõszöris, meg tudja mondani, hogy érik-e valamelyik oldalon tüszõ, majd visszarendel, hogy újra megnéz, x idõ múlva ez nem tudom hány, lehet, hogy 2 naponta kellene UH-ozni, és meg tudja állapítani, hogy volt-e ovuláció. Legalábbis én így tudom, hogy kiszabadult-e az érett pete. Elõzõ havi görbéd nincs esetleg? Nem mondta, hogy kellene egy vérvétel?
A kérdező hozzászólása: Már ritkábban szúrkál, inkább olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f808bcec5374b98c5be257..
Megmutatod a görbéd?
Ez így igaz, nekem is volt többször..én azt javaslom ha teheted keress másik dokit, nézzen meg több szem:-) elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: A tüszõrepedés elmaradása miatt jöhet létre ciszta a petefészekben, de nekem nézte UH-al és nincs.
A kérdező hozzászólása: Volt 2 napig. Én inkább nedves vagyok mint száraz. A menzesz elõtt, után szoktam az lenni.

Már lassan 1 éve rendszertelen a menstruációm, amit ma már menstruációt elösegitö gyogyszerrel tudom meghozni. Az orvos azt mondta h nincs rendes peteérésem. A párommal tervezzük a babát de félek h nem fog sikerülnöm teherbe esnem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Beszéld meg a dokiddal, hogy babát szeretnétek. Szerencsére vannak gyógyszerek amik segitenek abban, hogy legyen rendes peteérésed. Esetleg keress fel több dokit is és kérd ki mindegyik véleményét. Sok sikert!!!

Szia! Beszéld meg a dokiddal, hogy babát szeretnétek. Szerencsére vannak gyógyszerek amik segitenek abban, hogy legyen rendes peteérésed. Esetleg keress fel több dokit is és kérd ki mindegyik véleményét. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szia! Én is ebben a cipõben járok! Mióta abbahagytam a fogamzásgátlót, mert babát tervezünk, nincs peteérésem. :( Épp tegnap akadtam ki, hogy szeretnék végre újra nõ lenni, és végigbõgtem a délutánt... De nem adom fel, endokrinológushoz fordulok, mert CSAK õ tudja megszüntetni az OKOT, kérem az összes hormonom vizsgálatát vérbõl, és TSH-t is (pajzsmirigy), és ki fog derülni, mi okozza! Neked is ezt ajánlom, a kierõszakolt pé-nek nincs értelme!

Szedtem a clostilbegytet. Az orvos csak a 15. napon tudott uh-t csinálni. Azt mondta nincs érett petém. Akkor tényleg nem is volt peteérésem. Nem lehet hogy későn csinálta és nem látta?

Legjobb válasz: A doki utólag látja a nyálkahártya vastagságából.A clostyval sem volt peteérés?Akkor ugye most jön a következõ, hogy 2-4 kell bevenned, ha jól emlékszem...Nyugi bizts mondta volna, ha gáz van.+szor lehet ezzel játszani az egy kúra, szóval még idõben vagy...Hajrá..Nekünk bejött... 17 hetes kismami

A doki utólag látja a nyálkahártya vastagságából.A clostyval sem volt peteérés?Akkor ugye most jön a következõ, hogy 2-4 kell bevenned, ha jól emlékszem...Nyugi bizts mondta volna, ha gáz van.+szor lehet ezzel játszani az egy kúra, szóval még idõben vagy...Hajrá..Nekünk bejött... 17 hetes kismami
Igen, akkor nem volt pé-ed sajna. Én is szedtem 3 hónapot, és nekem csak az 1. hónapban volt tõle pé-em, a , sáik 2-ben nem. De tényleg NE keseredj, nagyon sokaknak használt! Nem vagy a homeopátiás segítség híve?
A kérdező hozzászólása: Most pont orvost váltottam, így õ elõbb vizsgálgat, mert nem találta jónak amit a másik doki csinált.Én mindennek a híve vagyok, csak lenne már eredménye.Szedtem homeopátiás cseppet is, de semmi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!