Találatok a következő kifejezésre: Nincs ovulációm (43 db)

A fogamzásgátló meggátolja a peteérést (ovuláció), de ha nincs ovuláció, akkor hogy lehet, hogy mégis menstruálunk, hisz a menstruációt az ovuláció előzi meg?

Legjobb válasz: "A tabletta célja, hogy több normál termékenységi funkciót úgy befolyásoljon, hogy a nõ 1) idõszakos meddõség vagy a spermiumok mozdulatlansága miatt nem tudjon foganni, és/vagy 2) ne tudja kihordani a terhességét (korai abortusz). Ezt a folyamatot többféle módon elõ lehet idézni. 1. Az ovuláció leállításával: Mikor petesejt érik, az agyalapi mirigy hormonokat termel, melyek a petefészkeket stimulálják a pete érlelésére és kilökésére. A kombinált tabletta általáb!n az agyalapi mirigy ezen hormonjainak kiválasztását állítja le, így nem lökõdik ki petesejt a petefészekbõl, tehát terhesség sem jöhet létre. Ha nincs megtermékenyíthetõ petesejt, akkor a nõ kémiailag steril. Azonban a csak progesztogén tartalmú tabletta gyengébb hatású. Általában nem akadályozza meg az ovulációt.[1] 2. A beágyazódás megakadályozásával: A termékenység másik fontos része az a folyamat, amely során a méh nyálkahártyája felépül, megvastagszik és fennmarad. Miután megtermékenyül a petesejt, általában beágyazódik ebbe a nyálkahártyába (endometrium), ahonnan táplálékot és a létfenntartásához szükséges anyagokat szerzi. A kombinált tabletta progesztogén komponense és a csak progesztogént tartalmazó minitabletta miatt a méhnyálkahártya elvékonyodik és kiszárad, így az embrió (a nemrég megtermékenyült petesejt) nem tud beágyazódni.[2] 3. A spermiumok vándorlásának gátlásával: Az ovuláció elõtt a méhnyak vizes nyálkát termel, emlyben a spermiumok fölúsznak a petesejthez. Ez a nyálka egyben táplálja is a spermiumokat. A progesztogén hatására a nyálka besûrûsödik, ezáltal gátolja a hímivarsejtek vándorlását. MINDIG ELMARAD AZ OVULÁCIÓ? Nem. A tablettát szedõk ciklusainak 2-10%-ában van ovuláció. MI TÖRTÉNIK, HA MÉGIS VAN OVULÁCIÓ? Ha a tabletta nem akadályozza meg az ovulációt, akkor lépnek mûködésbe az egyéb mechanizmusok. A besûrüsödött méhnyaknyák megnehezíti a hímivarsejtek számára, hogy elérjenek a petesejtig. Azonban ha mégis megtermékenyül a petesejt, új élet jön létre. A hormonok hatására lassul az új élet átjutása a petevezetõn, és az embrió már túl öreg lehet ahhoz, hogy életképes legyen, mire mégis eléri az anyaméhet. ha az embrió még életképes, mikor bejut a méhbe, akkor a méhnyálkahártya éretlensége, melyet a tabletta okoz, megakadályozza a beágyazódást. Az embrió meghal és maradványai kiürülnek a következõ vérzés során, ami mellesleg nem igazi menstruáció, bár általában annak érzékelik. "

"A tabletta célja, hogy több normál termékenységi funkciót úgy befolyásoljon, hogy a nõ 1) idõszakos meddõség vagy a spermiumok mozdulatlansága miatt nem tudjon foganni, és/vagy 2) ne tudja kihordani a terhességét (korai abortusz). Ezt a folyamatot többféle módon elõ lehet idézni. 1. Az ovuláció leállításával: Mikor petesejt érik, az agyalapi mirigy hormonokat termel, melyek a petefészkeket stimulálják a pete érlelésére és kilökésére. A kombinált tabletta általáb!n az agyalapi mirigy ezen hormonjainak kiválasztását állítja le, így nem lökõdik ki petesejt a petefészekbõl, tehát terhesség sem jöhet létre. Ha nincs megtermékenyíthetõ petesejt, akkor a nõ kémiailag steril. Azonban a csak progesztogén tartalmú tabletta gyengébb hatású. Általában nem akadályozza meg az ovulációt.[1] 2. A beágyazódás megakadályozásával: A termékenység másik fontos része az a folyamat, amely során a méh nyálkahártyája felépül, megvastagszik és fennmarad. Miután megtermékenyül a petesejt, általában beágyazódik ebbe a nyálkahártyába (endometrium), ahonnan táplálékot és a létfenntartásához szükséges anyagokat szerzi. A kombinált tabletta progesztogén komponense és a csak progesztogént tartalmazó minitabletta miatt a méhnyálkahártya elvékonyodik és kiszárad, így az embrió (a nemrég megtermékenyült petesejt) nem tud beágyazódni.[2] 3. A spermiumok vándorlásának gátlásával: Az ovuláció elõtt a méhnyak vizes nyálkát termel, emlyben a spermiumok fölúsznak a petesejthez. Ez a nyálka egyben táplálja is a spermiumokat. A progesztogén hatására a nyálka besûrûsödik, ezáltal gátolja a hímivarsejtek vándorlását. MINDIG ELMARAD AZ OVULÁCIÓ? Nem. A tablettát szedõk ciklusainak 2-10%-ában van ovuláció. MI TÖRTÉNIK, HA MÉGIS VAN OVULÁCIÓ? Ha a tabletta nem akadályozza meg az ovulációt, akkor lépnek mûködésbe az egyéb mechanizmusok. A besûrüsödött méhnyaknyák megnehezíti a hímivarsejtek számára, hogy elérjenek a petesejtig. Azonban ha mégis megtermékenyül a petesejt, új élet jön létre. A hormonok hatására lassul az új élet átjutása a petevezetõn, és az embrió már túl öreg lehet ahhoz, hogy életképes legyen, mire mégis eléri az anyaméhet. ha az embrió még életképes, mikor bejut a méhbe, akkor a méhnyálkahártya éretlensége, melyet a tabletta okoz, megakadályozza a beágyazódást. Az embrió meghal és maradványai kiürülnek a következõ vérzés során, ami mellesleg nem igazi menstruáció, bár általában annak érzékelik. "
Szia! Ami a 7 napos szünetben jelentkezik az a szó klasszikus értelmében nem menstruáció. Csak "menstuáció-szerû" vérzés.
Oké, de mi okozza ezt a menstruáció szerû vérzést?Erre én is kíváncsi vagyok.
Nem feltétlen gátolja meg a peteérést! Vmi váladék is keletkezik ami gátolja a spermiumok eljutását a petéig. A menstruácio pedig a nyálkahártyának a leválása.
Ovuláció nincs, és jól mondta az elõttem szóló a nyálkahártya leválása okozza a vérzést. Kényszerített vérzés.

Ha nincs ovulációm, akkor soha nem eshetek teherbe, vagy azt ki lehet valamivel hívni? Valami gyogyszerrel?

Legjobb válasz: Természetesen ovuláció nélkül lehetetlen megtermékenyülni. Ebben az esetben Clostilbegytet szoktak felírni, de ahhoz kell, hogy azt megelõzõen vérzésed legyen (akár spontán, akár gyógyszerrel (Norcoluttal) elõidézve). Honnan tudod, hogy nincs ovulációd? Mit/miket tapasztalsz? Orvosnál voltál?

Természetesen ovuláció nélkül lehetetlen megtermékenyülni. Ebben az esetben Clostilbegytet szoktak felírni, de ahhoz kell, hogy azt megelõzõen vérzésed legyen (akár spontán, akár gyógyszerrel (Norcoluttal) elõidézve). Honnan tudod, hogy nincs ovulációd? Mit/miket tapasztalsz? Orvosnál voltál?
A kérdező hozzászólása: Szia.Igen voltam orvosnal endokrinologusnál is.Hát nincs menstruáciom csak 3-4havonta...A nogzasyom tabit akar felírni h elohivja ay ovuiláciot...remélem h sikerulni fog, ...de ugze attol még h most nincs ovuláciom az nem jelenti azt h nemlehet babánk, mert ha tabival elohivja és utána helyreáll akkor lehet..?!
Szia! Nekem sem volt ovum, kaptam rá gyógyszert(closti+duphaston), ezeket 3 hónapig szedtem, és a gyógyszer abbahagyása utáni hónapban teherbe estem :-) Esélyed megvan, ne aggódj!!Drukkolok. 28 hetes kismama
Dehogyis. Az ovulációhiánynak is számos oka lehet. Azt ki kell deríteni és meg kell gyógyítani, akkor az ovuláció, ezzel a fogamzóképesség helyreáll.
1) vannak, akik 3-4 havonta menstrualnak, amit megelozhet ovulacio - illetve nehez elkepzelni, hogy valodi menstruacio letrejojjon ovulacio nelkul 2) ha tenyleg nincsen ovulaciod, annak is sok oka lehet (sovanysag, pajzsmirigy problema, agyalapi mirigy problema, mellévesekéreg probléma, petefészek problema, genetikus elteresek stb.), mellyek nagy reszet az endokrinologusod remelhetoleg ki tudta zarni a vizsgalatai alapjan. Ezesetben egy hormonalis ovulacio-idukcio/kivaltas vagy tamogatas orvosilag megalapozott. Amennyiben erett petesej ovulacioja kivalthato, biztosan lehet gyermeked (akar termeszetes uton, akar lombikbebi programban)

Ha nincs ovuláció akkor nem eshetek teherbe?

Legjobb válasz: Szia! Igen, ha nincs ovuláció nincs érett pete, nincs ami megtermékenyüljön. A tabletta pont ezt csinálja, "leállítja" a peteérést és mivel peteérés nincs, terhesség sincs.

Szia! Igen, ha nincs ovuláció nincs érett pete, nincs ami megtermékenyüljön. A tabletta pont ezt csinálja, "leállítja" a peteérést és mivel peteérés nincs, terhesség sincs.
Ha nincs ovuláció, akkor valóban nem eshetsz teherbe. De az meg nem kérdezi meg, hogy most éppen lehet-e, a legváratlanabb idõben elõfordulhat.
de igen. kicsikém, ha igy lenne, akkor havonta 5 napot nem szabadna szexelni, a többi napokon igen, és nem lenne abortusz. :D
A fehér folyás valóban jele lehet a peteérésnek, de az, hogy nem jött most sem arra nem utal, hogy nem volt peteérésed, de terhességre sem utal. A szexualitás elõrébb hozhatja a tüszõrepedés folyamatát, spontán tüszõrepedés, ilyenkor az éretlen pete képes kiszabadulni, ez talán okozhatja, vagy egyszerûen annyi a magyarázat, ami valószínûbb, hogy nem minden tüszõrepedést kísér fehér folyás. Két ciklus is eltér, szóval egyáltalán nem biztos, hogy nem volt. Ha fiatal vagy és egészséges, nincs semmiféle hormonális problémád, akkor én kétlem, hogy anovulációs ciklusod volt (ez a peteérés nélküli ciklus), ez ritka és elég nagy véletlen lenne ahhoz szerintem, hogy igaz legyen.
de attól még simán lehet terhes, hiszen nem védekezett. ezzel gondolom, mindenki egyetért.
Az elõzõ válaszomban ezt már kifejtettem, szerintem a kérdezõ értette is.
ok, értem.. csak megerõsités volt. sose gyõzzük eléggé hangsúlyozni, h mennyire fontos a normális védekezés.
Ezt tudja õ is, pont azért aggódik és nem hinném, hogy többször elõ fog nála fordulni, hogy megszakítással védekezik.
hát.. reméljük.
Az ovuláció az, mikor az érett pete kiszabadul a petefészekbõl. Nyilván ha nincs vkinek ovulációja (pl betegség miatt), akkor nem lehet terhes, hisz nincsen pete, ami megtermékenyülhet. Viszont ha egészséges vagy, normálisan menstruálsz és szokott is lenni peteérésed, akkor nem tudhatod, hogy éppen azon a napon volt-e. Szóval ilyet nem igazán mondhatsz, hogy akkor éppen nem volt, hisz honnan tudod? Ráadásul a 15. nap nagyon kockázatos. Nem csodálkoznék túlzottan ha teherbe estél volna. Csinálj tesztet, máskor meg gondolkodj.
igen, utolsó, az ember nem robot.. jó is lenne, akkor nem kellene a tabi :)
S szerintetek ha beteg a csaj s ugy elmentek szex kozbe lehet terhes?
HH beteg a csaj? Mégis milyen beteg?
igen, lehet terhes.. 1 megfázás még nem fogamzásgátló :D
és erre miért nem gondoltál elõbb? hmm? ez nem biztos módszer. hany eves vagy?
A kérdező hozzászólása: Azért aggódom mert nem jön mégse a fehér folyás ami peteéréskor szokott jönni :S Akkor itt már gond van.
2 hét mulva teszt, és máskor VÉDEKEZNI!!!!!
mi az az ovuláció?
Peteérés.
Szóval az ovuláció egy folyamat, amikor a pete megérik, ez a pete a 14. napon a tüszõrepedéskor kiszabadul, megiszik egy kávét miközben várja a spermiumot, ami már akár extrém esetben egy hete várhat a petére. A pete is vár napokig a spermiumra, pont ezek miatt az extrém lehetséges eltérések miatt nem jó védekezés a naptármódszer.
Ja és a 14. nap nem biztos, szóval egy átlag ciklusnál (28 nap) a peteérés általában a 14. napon van, tehát a felénél, de +- pár nap belefér, és a ciklusok sem egyformák, nekem pl. egyszer 32 nap, egy 29, a leghosszabb 34 volt. Nem tudom mikor van "esélyes" nap, de õszintén szólva nem is érdekel, ha akarnám meg tudnám nézni, de annyira nem izgat.
Szerintem a fogamzásgátló miatt kérdezte, vagy a menopausa miatt vagy pedig sima anovuláció miatt, nem feltételezem, hogy a naptármódszerre akart kilyukadni.
ez nem 1 biztos módszer!! felejtõs!!!
Az õ dolga, mit csinál, de szerintem egyáltalán nem a naptármódszerre kíváncsi, ismeretlenül és hiányosan ne legyetek már undokok vele. Honnan tudjátok hogy nem egy teherbe esni akaró nõ, akinek esetleg a hõmérõs technikája ovulációt nem mutat? Akár ez is lehetséges.
A kérdező hozzászólása: A barátommal 9 nappal mensi után szeretkeztünk megszakításos módszerrel, 6napig szokott tartani áll.a mensim, és " csak" ez miatt kérdezem.
igen, lehetsz terhes.. hülye kérdés.. sõt, a megszakitás is hülyeség. hany eves vagy? ennyire szerettek kockáztatni?
Na így már más. Szóval akkor 6+9 = 15 Tehát a 15. napon voltatok együtt, ez azt jelenti, hogy a naptár módszert nem használtátok, mivel ez általában kritikus napnak minõsül, viszont használtatok megszakítást, ami azért csökkenti az esélyeket. Én azt mondom neked, hogy elég nagy balszerencse lenne az, ha most teherbe estél volna, bár az esélye megvan, nem hatalmas esély, de megvan, máskor óvatosabban. És semmiképp se idegeskedj, ha idegeskedsz akkor késni fog a vérzésed.
kritikus napon, megszakitás, és nyugodjon meg? nem vitát akarok, de te jól vagy? elõváladéktól is lehet terhes, sõt, most dupla annyi eséllyel, mintha " nem veszélyes " nap lett volna. védekezni mindig kell. vagy akkor nem védekezni, de nem is sirni.
Milyen betegségre gondolsz? Mert van olyan betegség, aminél valóban nem, de nem megfázás, hanem különbözõ hormonbetegségek, de ott is csak nagy valószínûséggel nem lehet terhes.

Akinek nincs peteérése, annak policisztás a petefészke? Vagyis, ha mint nekem pl. hogy nincs ovuláció, de peteérés van, a petesejtből kis ciszta lesz, ez már PCO?

Legjobb válasz: Nekem nem mondták, hogy pco-s lettem volna, pedig minden hónapban újabb és újabb ciszta növekedett bennem szépen 5-7 cm-re aztán pukkant eggyett, néha bevérzett aztán elõlrõl mindig. Marha nagy fájdalommal járt.Végül miután a doki nézett 6 hóig, hogy csak nem esek teherbe lés nincs peteérés kaptam clostybegy-t és lááám azonnal beért a petém és boldog anyuka vagyok. 3 hós kisfiú anyukája

Nekem nem mondták, hogy pco-s lettem volna, pedig minden hónapban újabb és újabb ciszta növekedett bennem szépen 5-7 cm-re aztán pukkant eggyett, néha bevérzett aztán elõlrõl mindig. Marha nagy fájdalommal járt.Végül miután a doki nézett 6 hóig, hogy csak nem esek teherbe lés nincs peteérés kaptam clostybegy-t és lááám azonnal beért a petém és boldog anyuka vagyok. 3 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Tehát akinek nem Policisztás a petefészke annak felszívódik, akinek meg policisztás annak nem? Vagy a PCO-nál más miatt termelõdnek a petefészek ciszták, nem a nem megrepedt tüszõbõl lesznek?
Szia! Nekem az ultrahangon azt mondták, hogy policisztás a petefékszem, vagyis tele van ki nem szabadult petesejtekkel. Ezek nekem nem voltak nagy méretûek, nem okozott semmiféle fájdalmas panaszt "csak" a baba nem jött össze. Én is kaptam Clostilbegittet, de az sem segített. Amikor letettünk a dologról, nem görcsöltem a dolgon (csak barátcserje kapszulát szedtem), akkkor sikerült a várva várt csoda! Kívánom neked is a mielõbbi babaáldást! 24 hetes kismami

Ha nincs ovulációkor nyákom az nagy baj?

Sziasztok! A ciklusom 17. Napján vagyok, de még nem tapasztaltam az ovulációmra jellemző nyákot, pedig ilyen tájban szokott lenni. Szerintetek ez mit jelenthet? Köszönöm a válaszokat! :)

Legjobb válasz: nem, sok nõnek egyáltalán nincs. Nekem van de ovum mégsincs rendesen:(

nem, sok nõnek egyáltalán nincs. Nekem van de ovum mégsincs rendesen:(
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Csak azért furcsálom mert általában szokott lenni és elég rendesen.

Ha a ovulácios teszten a tesztcsik nincs olyan erös mint a kontrol csik akkor nincs ovuláció?

Els? nap halvány csik második nap erösebb de nincs olyan er?s mint a kontrol csik harmadik nap megint halvány.

Legjobb válasz: Ha nem olyan erõs akkor az negatív. De azért legyetek együtt sokat mert sosem lehet tudni mennyire lehet bízni ezekben a tesztekben.

Ha nem olyan erõs akkor az negatív. De azért legyetek együtt sokat mert sosem lehet tudni mennyire lehet bízni ezekben a tesztekben.
Nekem azt mondta a nõgyógyász, hogy ovuláció sincs ám mindig!Mert akkor nagyon sok terhesség lenne.Érdekes!Ezen én is meglepõdtem...
Nekem is ugyanígy volt.2. nap sem volt olyan erõs, mint a kontrol csík.De tuti akkor volt peteérésem, mert a hõm is azt mutatta, meg éreztem is.Tehát szerintem volt ovulációd.
A kérdező hozzászólása: Nagyon megnyugtattatok.Reménykedek.Köszi
Nekem is így volt. A kevésbé negatív napom volt valójában pozitív. Egy árnyalatnyival halványabb volt a tesztcsík, mint a kontroll. És örülök, hogy pozinak tekintettük :) , mert másnap délben annyira szúrt a bal petefészkem, hogy négykézláb közlekedtem, rá 3 napra pedig a szokásos mellfájás is jelentkezett, - majd egy hét múlva kiderül, sikerrel jártunk-e...

Nincs ovulaciom? Az LH teszt sajnos ket egymas utanni honapban is negativ.

Sziasztok lanyok. Nagyon de nagyon el vagyok keseredve. Mar ket honapja csinalom az ovulacios tesztet de sajnos negativ. A 12-dik napon elsotetedik egy picit meg a 13 napon (de meg messza all a pozitivtol) de utanna ugyan ugy negativ. A ciklusom 7-dik napjatol a 25-dik napjaig csinalom mert 26 napos a ciklusom. De sajnos sosem lesz pozitiv. Ma is mar a 18 napon vagyok es tiszta halvany. :( Reggel is este is csinalom, hogy nehogy lemaradjak valamirol. Tenleg nagyon el vagyok keseredve. Szerintetek nincs peteeresem?

Legjobb válasz: a dokim azt mondta hogy ha nem olyan erös moint a controll vonal, viszont erösebb mint amikor neg-nak hiszed az is poz lehet, nekem is ilyen volt 2 napig aztán megint neg lett, és azt is mondta hogy lehet nincs annyi a vizeletedben hogy erös legyen vagy hig volt a pisi..

a dokim azt mondta hogy ha nem olyan erös moint a controll vonal, viszont erösebb mint amikor neg-nak hiszed az is poz lehet, nekem is ilyen volt 2 napig aztán megint neg lett, és azt is mondta hogy lehet nincs annyi a vizeletedben hogy erös legyen vagy hig volt a pisi..
ha van görbéd, linkeld be.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs gorbem, de azert koszonom, hogy valaszoltal. Ket munkahelyem van igy ossze-vissza kelek, nem tudom merni a homet. :(
Szia. Nekem nem jött be az ovu teszt. Nekem sem lett soha pozitív, helyette én hõmérõztem (20 hetes vagyok!). Persze ezt nem tudod megtenni, így legyetek együtt 2 naponta és ha rendszeres a ciklusod akkor össze fog jönni a baba. Sok sikert hozzá :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom nagyon szepen a valaszod es gratulalok! Azert megnyugtat, hogy neked sem jott be megis babas vagy. :) Augusztustol mar csak egy munkahelyem lesz igy megprobalom a homerozest, habar, hogy oszinte legyek remelem addigra mar egy pozitiv terhessegi tesztet tarthatok a kezmben.
A kérdező hozzászólása: 9:59-es valszado, ez nagyon biztato. :) Nekem nagyon halvany szokott lenni alig latszik aztan a 10-11-dik napokon egy picit erosebb de meg mindig halvany, a 12-13-napokon egyforma erossegu de fele olyan eros mint a kontorll csik, utanna a 14-15 napon ismet annyira halvanyul el mint a 10-11-dik napokon es utanna szinte alig latszik a ciklusom hatralevo reszeben. Hat jo lenne ha sikerulne igy is de ha nem majd augusztustol kiprobalom a homerozest. Egyelore csak a remeny marad. Megegyszer koszi mindenkinek aki irt!!
Nézzétek mit találtam:"* Az LH genetikai változata okozhat hibásan negatív teszteredményt 10 évvel ezelött fedezték fel kutatók, hogy létezik a luteinizáló hormonnak egy elég gyakori genetikai változata is: kb. 15%-a a középeurópai nöknek rendelkezik ezzel a mutációt hordozó megváltozott formával. Észak-Európában még magasabb az arány (42%). (Következö országok vettek részt a vizsgálatban: Brazília, Csehország, Finnország, Észtország, Lengyelország, Svédország, Hollandia, Nagybritannia, Olaszország, Dél-Afrika, Tájföld, Kína, Japán, USA.) Bizonyos tesztek nem képesek ezt a változatot kimutatni és tévesen negatív eredményt mutatnak. Ilyenkor érdemes egy másik márkával próbálkozni." Ezen az oldalon írja: http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml

Mikor volt, vagy van egyáltalán pém? Lehet olyan, hogy az egyik hónapban van a másikban nincs ovuláció?

Sajnos a párom messze dolgozik és változó, hogy mikor tud itthon lenni 1-2 napot.. 4-én azt gondoltam jól id?zítettünk, de szeretném ha megnéznétek! Lehet bel?le valami?

Legjobb válasz: Nincs minden hónapban peteérés,a szervezrt évente 2-3 alkalommal pihen.

Nincs minden hónapban peteérés, a szervezrt évente 2-3 alkalommal pihen.
A kérdező hozzászólása: Bízom benne, hogy az enyém nem folyamatos pihenõn van!! Már több, mint 1 éve próbálkozunk... :(

Ovulacios teszt negativ este akkor holnap biztosan nincs ovulacio?

A ciklus.hu szerint es minden eddigi szamitasom szerint is holnap lenne de a ma esti teszt negativ.Mit jelent? Hogy holnap biztosan nem lesz? Koszonom a valaszokat elore is.

Legjobb válasz: Egy csíkos volt,vagy volt ott halványan második is?Mert az holnap lehet erõs pozitív!De az is lehet hogy holnap után lesz az.Nekem is mindig pontos volt,most ebben a ciklusombam 4 nappal késõbb volt...

Egy csíkos volt, vagy volt ott halványan második is?Mert az holnap lehet erõs pozitív!De az is lehet hogy holnap után lesz az.Nekem is mindig pontos volt, most ebben a ciklusombam 4 nappal késõbb volt...
A kérdező hozzászólása: Halvany volt a masik.a tesztre pedig az van irva, hogy akkor negativ.Az a baj hogy nem tudtam homerozni, mert beteg voltam igy csak erre tamaszkodom.
A kérdező hozzászólása: Volt valakinek ilyen?Es masnapi teszt lehet pozitiv?Azt hittem ez az eredmeny 24 orara szol minimum.Irjatok tapasztalatokat legyszi
A kérdező hozzászólása: Masnapi pozitiv volt delelott.Hatha visszaolvas valaki es ugyanez erdekli.

Ha negatív az ovulációs tesztem, akkor tuti nincs ovulációm?

Legjobb válasz: Elméletileg lehet, van akinél nem jelez. De biztosat csak egy ultrahang és/vagy vérvétel adhatna!

Elméletileg lehet, van akinél nem jelez. De biztosat csak egy ultrahang és/vagy vérvétel adhatna!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!