Találatok a következő kifejezésre: Nincs orgazmusom nem tudom (13 db)

Milyen érzés nektek az orgazmus? Nem tudom hogy nekem van vagy nincs érzek egy bizsergető érzést de nem hatol át az egész testemen ez csak az orgazmus kezdete vagy mi?

Legjobb válasz: Ha lenne, akkor tudnad, hogy volt. Ezek szerint amit erzel, azaz, hogy kozel vagy, de meg sem engeded el magad elege. Nem gorcsolj es, jo lesz majd! ;)

Ha lenne, akkor tudnad, hogy volt. Ezek szerint amit erzel, azaz, hogy kozel vagy, de meg sem engeded el magad elege. Nem gorcsolj es, jo lesz majd! ;)
igaz az elõttem szólónak! ha orgazmusod lesz, azt nem fogod elfelejteni, és tudni is fogod, hogy az az!!! beleremegsz teljesen, a mennyben van 1 percig:D nagyon jó :P

Nincs orgazmusom nem élvezem azt ha a nyelvével vagy az újával a csiklómhoz ér és ez neki nagyon nem tetszik nem tudom miért várja a csodát h elmenjek de nekem nem megy. Ez miért van?

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok? Ez csak erre az adott partnerre vonatkoztatva igaz vagy általában? Magadat sem tudod kielégíteni, vagy csak más nem? Nem lehet hogy nagyon rágörcsölsz a dologra, hogy nem akarod igazán, hogy elõtte nem izgat fel eléggé, vagy egyszerûen csak durván csinálja? Egyébként sok nõ van aki nem tud elélvezni, ennek lehetnek lelki vagy fizikai okai. Gáznak nem gáz, és lehet rajta változtatni.

Hány évesek vagytok? Ez csak erre az adott partnerre vonatkoztatva igaz vagy általában? Magadat sem tudod kielégíteni, vagy csak más nem? Nem lehet hogy nagyon rágörcsölsz a dologra, hogy nem akarod igazán, hogy elõtte nem izgat fel eléggé, vagy egyszerûen csak durván csinálja? Egyébként sok nõ van aki nem tud elélvezni, ennek lehetnek lelki vagy fizikai okai. Gáznak nem gáz, és lehet rajta változtatni.
Szerintem rágörcsölsz az egészre, hogy márpedig neked orgazmusod lesz. A nõk orgazmust tekintve bonyolultabbak, mint a férfiak. Ehhez idõ kell, hogy összeszokjatok, összehangolódjatok. Ezt egy férfinak meg kell értenie, hogy azért ez egy nõnél máshogy mûködik. Engedd el magad és ne agyalj semmin! :)
Nem így kell hozzáállni a dolgokhoz, hogy nem megy és kész. De megy! Csak meg kell találni, hogy hogy a legjobb meked. Neked is máshogy kell hozzáállni a dolgokhoz! Ha saját magad el tudod vinni a csúcsra, akkor nincs nagy gond, mert ha teljesen ellazulsz, amikor a párod csinálja, akkor jó lesz, de nem szabad arra gondolni, hogy "már megint minek, ha úgysincs orgazmusom". Ha meg még te sem értél el orgazmust magadnak, akkor kicsit nehezebb a helyzet, de a barátoddal együtt tudtok tenni az orgazmus érdekében.
erre való az önkielégítés...ha nem próbálod ki h neked mi a jó, akkor ne várd h majd most lesz orgazmus, mikor azt se tudod milyen az...most az tetszik neki h te nem élvezed??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Hát lehet tényleg csak rágörcsölök erre az egész dologra. Én 16 vagyok a párom pedig 23.

Lányok! Mit csináljak amikor már majdnem jött az orgazmus? Amikor már kezd az egész testem remegni nincs tovább, nem tudom megtartani azt a szintet. Mit csináljak?

Nagyon szeretnék már orgazmust, gyakorlom is minden nap. Odáig jutottam, hogy már nagyon jó és jön egy érzés amit ha megtartok feljebb tudok lépni egy még jobb érzésre és ha ezt megtartottam jön a következ? ami egy kellemes érzés ami végigszalad a testemen, de nem orgazmus. Szerintem ezután jöhet. Mit csináljak, mire gondoljak a 2. fok után? 20/L

Legjobb válasz: Ez... LOL! :) Segítek ha gondolod ;)

Ez... LOL! :) Segítek ha gondolod ;)
A kérdező hozzászólása: Nem szexéhes pasik jelentkezését várom, csak tippek kellenek, köszi!:D
Értjük vagy legalább is már értem :) Van kedved privát üzenetet írni? :)
A kérdező hozzászólása: ahogy gyakorlom minden nap egyre jobb és mindig kívánom. eddig nem igazán kívántam a szexet, de amióta önkielégítek belehalok, hogy nincs pasim!:D
Ne szívj semmit és ne gyakorolj minden nap. Hagyj ki egy hetet. Csináld, amikor nagyon kívánod, lazulj el. Menni fog.
A kérdező hozzászólása: de nem értitek h nem görcsölök. csak leírtam a folyamatot hol tartok. a cél mindig adott az örömszerzés, ésazért csinálom mert jó már az is ami van de szeretném ha több is lenne de nem görcsösen. kapisi?:D
Nem tudom nekem nincs ilyen gondom. Lazíts, ezen agyalsz közben mi jön utána nem csodálom, hogy nem jön, engedd el magad. Jamaican gold pl. mondjuk nem próbáltam.
A kérdező hozzászólása: hát igen, mivel a lányoknak nem automatikus és szerintem csak õk tudnának jó tanácsot adni.:D milyen drogot szívjak vagy mi van?:D
Mondjuk, jó, hogy lányoknak írtad ki elvileg :) na mind1, csak nyugodtan írj ha gondolod :)
Hát lelki állapottól is függ milyen intenzív :)
Szívj közben és intenzívebb lesz. :P
Pedig pont az a lényeg, hogy ellazulj :) gondolj valami nagyon izgatóra :) Ha gondolod írj privátban :) (20/F)
A kérdező hozzászólása: biztos nem! nem elég intenzív.
az, hogy ez maga az orgazmus!-.-
A kérdező hozzászólása: am nem értem ebben mi lol.:SSS
A kérdező hozzászólása: de nem parázok rá, csak élvezem de nincs utána tovább. igaz csak egy hete érzem ezt az elõorgazmust.:D még gyakorolgatom. de ez is jó de mégsem az az eget rengetõ.
Ha átadod magad az érzésnek, és persze a párodnak, és nem azon agyalsz, hogy most eléred-e az orgazmust, hanem milyen jól érzed magad, akkor menni fog. :)
dettó:) de egyébként te túl görcsösen akarod elérni, túlságosan ráparázol......
Nem is azért írtam nyugi :D csak gondoltam lenne kedved beszélgetni :D Sõt nem is vagyok szex éhes :) Eszembe se jutott ilyesmi :)

Segítség! Egyszerűen nincs orgazmusom, se magamnak nem tudom elérni, se a barátommal. Felvilágosult nőnek tartom magam, semmilyen szexsokk nem ért, nem volt prűd neveltetésem. Mi lehet a gond?

Szeretem a páromat, élvezem az együttléteinket, ő tapasztalt és kreatív, de úgy tűnik, teljesen orgazmusképtelen vagyok. Magamnak sem sikerült még soha (egy darabig próbálkozom, de mivel gyakorlatilag semmi nem történik, bármit is csinálok, mindig megunom és abbahagyom). A barátomat már nem tudom mivel vigasztalni, legszívesebben eljátszanám a kedvéért, de még arra is képtelen vagyok, mivel nem tudom, milyen... Kezdek kétségbeesni, valami nagyon nem oké velem... Segítség! (20, nő)

Legjobb válasz: Elso lepes: ne torodj az orgazmusod hianyaval. Ne stresszelj rajta!! Masodik lepes: elvezd a szexet es hogy oromet adsz vele. Harmadik lepes: beszeld meg ezt a pasiddal. Hogy ne kudarckent fogja fel. Negyedik lepes: szexeljetek sokat:) akkor fog jonni az orgazmus, amikor nem szamitasz ra.. (egyebkent egy pohar bor vagy pezsgo sokszor segit feloldodni..) 29F

Elso lepes: ne torodj az orgazmusod hianyaval. Ne stresszelj rajta!! Masodik lepes: elvezd a szexet es hogy oromet adsz vele. Harmadik lepes: beszeld meg ezt a pasiddal. Hogy ne kudarckent fogja fel. Negyedik lepes: szexeljetek sokat:) akkor fog jonni az orgazmus, amikor nem szamitasz ra.. (egyebkent egy pohar bor vagy pezsgo sokszor segit feloldodni..) 29F
Ha magadnak sem megy, mástól hogyan várod el??? Még hogy nõ... 12 éveseknek orgazmusuk van maszturbálástól. Te meg még egy szerencsétlen pasit is kínzol azzal hogy nem tud kielégíteni...
a nõi orgazust csak a pornósok találták ki
válts!
õszintén sajnállak. volt egy komment miszerint az agyban kezdõdik el... Igaza van neki. Ahogy változik az ember, úgy változik a test is. ne görcsölj azon , ha most nem jön össze. idõ kérdése és meg fogsz érni rá! nincs baj veled!
dehogyisnem az ove. Egyebkent meg ne ezeng gondolkozz sokat ne csinald aztan kicsit pialj majd csinaljatok... "eroszakoljon meg" de nem ugy.. Csk o iranyitson. Es elotte szivja es nyalja a csiklod
10-es válaszoló, te egy szellemi nyomorék lehetsz és most még enyhén fogalmaztam. Kérdezõ: ne törõdj ezekkel. Komolyan csak az a fontos, hogy elengedd magad. Nem rögtön jön a megváltás, lehet pár hónap, lehet évek múlva. Lehet akkor, amikor már belenyugodtál, hogy neked márpedig nem lesz orgazmusod. Sõt nagy eséllyel másik párod lesz akkor. DE! Az orgazmusképtelenséged nem a mostani párod hibája, nem is a tied.
Próbálkozz zuhannyal, lehetetlen tõle nem elélvezni.Tekerd le a zuhany fejét h csak a csõ legyen, vagy állítsd be a fejen hogy egy sugárban jöjjön a víz(ha olyan a zuhanyzótok), feküdj bele a kádba, és irányítsd a vizet a csiklódra.Közben tapasztald ki az erõsségét és h milyen meleg legyen a víz.Ha ülsz a kád szélén, úgy h belógatod a feneked, de a lábad a padlón van kívül, akkor még könnyebben jön az orgazmus, mivel a vér lefele, a csiklódhoz irányul, és a vérbõség mint tudjuk, elengedhetetlen az orgazmushoz.Nem baj ha nem sikerül elsõre, próbálkozz tovább.Ha elérted az orgazmust, akkor a csiklód minden alkalommal egyre érzékenyebbé válik, és egyre rövidebb idõ alatt jutsz el a csúcsra.Már tudni fogod h mi és hol jó neked, és könnyebben fog menni a pasiddal is.
Szerintem is pszichés eredetû a gond. Minden az agyban dõl el. fõleg mivel írod is, hogy alapvetõen élvezed, tehát ahogy elõttem is írták nem szervi eredetû a problémád. És szintén ahogy írták elõttem is, próbáld meg egy picit piásan szexelni:) Viccen kívül. egy idõben én se voltam képes rá, fõleg azért, mert rágörcsöltem, hogy miért nem megy. amit tudok ajánlani: igyatok meg a barátoddal egy két rövidet, vagy bort...( annyit amitól enyhén ittas leszel, ilyen röhögõs jókedvû, tudod:) ) aztán addig kényeztessen a barátod, ameddig csak kell. ne engedjen neked, ha menekülni akarsz. engedd el magad. ami pózban nekem segített az olyan volt, h kanapén a srác( szóval szinte ülve) és én úgy ültem belé... Egyrészt mélyen hatol be, másrészt te irányítod a ritmust, harmadrészt pedig a csikló így aztán extra módon ingerlõdik... Remélem vmit segítettem!
Nyalogassa, kényeztesse minél többet a csiklódat. Mikor nyal, mozgasd közben a csípõdet, mint mikor lovagolsz, néha húzd össze a hüvelyed, és feszítsd meg a combjaidat meg fenekedet. Az orgazmus így hamarabb jön. Masztizz egyedük, simogasd sokat a csiklódat, tapasztald ki milyen mozdulatokra, érintésekre reagál. És a lényeg, hogy tényleg ne görcsölj erre rá, egyszerûen élvezd, és éld át amit teszel, bármi is az.
Kislany! Elmondtam a megoldast, 2. valasz. Ne poztippeket varj, a "problemad" nem szervi eredetu. Az orgazmus az agyban kezdodik, akarmilyen furcsa. Ha gondolod, privatban szivesen megadom szexologus (holgy) kollegam telefonszamat. De szerintem nincs ra szukseg. Nincs baj veled, ezt kellene megertened legeloszor. Elvezd a folyamatot, ne a vegeredmenyt vard! 29F
A kérdező hozzászólása: A póztipp már teljesítve, mondom, sokmindent kipróbáltunk már, többek közt ezeket is, de semmi. Éreztem, hogy mennyire stimulálóak, jó is volt, de eljutok egy pontig és aztán nem tovább :S
Próbáld ki úgy, hogy te hason fekszel és pucsítasz (vagy kispárna van alattad), õ pedig fölötted van. Így pont a G-pontodat fogja elérni. Vagy õ feküdjön hanyatt, te meg rajta (szembe vele), közel hajolva hozzá, a lábaid pedig az övén kívül. Remélem érted. Lényegében a misszionárius póz, csak a csaj van felül. Így mozogj. Így a csiklód lesz erõteljesen izgatva. Ne görcsölj!! Sok sikert a próbálkozásokhoz!! Majd írj, ha van valami fejlemény.
2-6-11es voltam. Kérdezõ, van valami fejlemény?

Nincs orgazmusom és nem tudom mit tehetek a barátomnak ez rosszul esik. Lehet ezzel valamit csinálni?

Legjobb válasz: A türelem és megértés mellett még segíthet egy pszichológus is, aki feltárja az okait, hogy miért nincs orgazmusod, majd rávezet a megoldásra. Létezik párterápia is, ahova a barátoddal együtt mehettek. Sokat segíthet, de ha szeretitek egymást és nem görcsölsz, meg õ sem, akkor lehet hogy az idõ megoldja :)

A türelem és megértés mellett még segíthet egy pszichológus is, aki feltárja az okait, hogy miért nincs orgazmusod, majd rávezet a megoldásra. Létezik párterápia is, ahova a barátoddal együtt mehettek. Sokat segíthet, de ha szeretitek egymást és nem görcsölsz, meg õ sem, akkor lehet hogy az idõ megoldja :)
Az egy fontos kérdés ilyenkor, hogy önkielégíteni szoktál-e, és akkor van-e orgazmusod. Ha olyankor rendben vagy, akkor segíts a barátodnak, hogy vele is sikerüljön. (Elnézve a kategóriát: lefogyni nem fogsz tõle :) )
Nekem kb. 7 évig nem volt orgazmusom, mert túl gátlásos voltam. Elõször a férjemnek is rosszul esett, azt hitte, hogy õ a hibás, de sikerült vele megértetnem, hogy õ mindent jól csinál. Szerintem próbáld te is megértetni vele, már ha nálatok is így van. Ez az elsõ. Utána próbálj meg lazítani, és ne görcsölj azon, hogy legyen orgazmusod. Mondom, nekem 7 évembe került, de ma már minden rendben, remélem neked nem fog ennyi ideig tartani, de kitartás. Azonban ha úgy érzed, hogy a barátod is tehet róla, hogy nincs orgazmusod, akkor beszéljetek róla, te is mondd el bátran, hogy mit és hogy szeretsz.
Lefogyni tényleg nem...:-D Ismerd a saját testedet, tudd, hogy neked mi a jó, és tényleg ne görcsölj rá! Mi 9 éve vagyunk együtt, és kb. 1 év kellett, hogy nekem is legyen közben orgazmusom, egyszerûen össze kellett szoknunk.
Hát ha már a fogyókúra kategóriába tetted csatlakozom az elõttem szólókhoz ezzel ténylegg nem fogsz lefogyni:)
A rendszeres kiadós sex fogyaszt az orgazmus nem:)
Köszönöm a válaszokat:) Tyû hát igen a kategóriát kicsit el néztem:) :) :) Bocsi:$:)
Nekem sincs orgazmuson, 3 éve élek szexuális életet (21 éves vagyok). Nem kell görcsölni rajta, majd megszokod. Én már rég túl vagyok azon hogy ezen parázzak. Ez van, nyugi nem vagy egyedül vele :)
Ha a kérdezõ válaszol, akkor az máshogy néz ki mint ha olvasó válaszolna. Dupla reged van?
Öh aha dupla mert az elsõ az nem jött össze :S De már az is jó:)
Köszönöm a válaszokat:) :)
Végezzen rendszeresen (naponta 5x) Kegel gyakorlatokat, attól intenzívebb lesz az orgazmusa, és hosszabb is. Tapasztalatból mondom. 32/L
szerintem menjetek el egy tanácsadóhoz, ha ennyire rossz a helyzet
Az elsõ 2 kérdésre: lehetséges... Arra + hogy 2-3 év után... háááát... ha pasit cserélt közben, lehet. :P Amennyire én tudom egy csomó csaj van, akinek életében soha nincs orgazmusa. Én is futottam már bele olyanba, akivel 1 istennek sem sikerült... pedig szoktam tudni, hogy mit hova... :) Elég frusztráló... Ja és gondolom barátnõd a masztit sem csinálja, mert "jaj az milyen már", így aztán segíteni sem tud, hogy hogy csináld... :S
Szia! Nem kizárt. Én 4 éve élek kapcsolatban, soha nem érte el, ha masztizok, akkor van. Õ az elsõ férfi az életemben és idõsebb is, nem tudom mi a gond, de nem érzek vele semmit. Mármint imádom, meg felizgat, de arra nem képes. :( Nem tudom mással menne-e, nincs tapasztalatom, lehet õ béna, lehet én, de valami nem oké. 20/ lány
A kérdező hozzászólása: Összesen 3 komoly kapcsolata volt már..de fél elmenni ezzel vhova, így is tart attól, h 'túl sok kellemetlenséget' okoz már így is nekem(de én támogatom!) Pedig nagyon hosszúak az együttléteink, és szerinte kevés szexben van ennyi érzékiség. Nem tudtok olyat, h vkinek sokáig nem volt, aztán mégis lett? És a sok próbálkozást hozta meg, vagy vmi teljesen új dolog?
A kérdező hozzászólása: A 2. válaszra: de szokta, és akkor elvileg átéli, de szerinte nem olyan intenzív az sem, ill. nagyon rövid ideig tart. És neked mi lett abból, h nem tudtad sehogy sem kielégíteni? Vagy nem volt komoly kapcs?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, mióta írtad, azóta Kegel-gyakorlat csinálok minden nap, és már éreztem is a változást, nagyon is! :) ))
Remek! :-) Nagyon örülök neki.

A barátommal akkor is le szoktunk feküdni ha a mensim megvan, tampont rakok fel! Tamponnal el tudok élvezni viszont ha nem menstruálok és nincs fent tampon akkor nincs orgazmusom! Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Ne haragudj, de ez nagyon nem egészséges, hogy tampon bent van szex közben! És ha úgy felcsúszik, hogy nem tudod kivenni egy jó darabig? Meg is sérthet szex közben! Akkor úgy szexeljetek mensi közben, hogy koton van rajta és még plusz hozzá ez a törölközõs megoldás! Én nem értem hogy jönnek elõ ilyen abszurd ötletek, hogy tamponnal szex közben... Áh...

Ne haragudj, de ez nagyon nem egészséges, hogy tampon bent van szex közben! És ha úgy felcsúszik, hogy nem tudod kivenni egy jó darabig? Meg is sérthet szex közben! Akkor úgy szexeljetek mensi közben, hogy koton van rajta és még plusz hozzá ez a törölközõs megoldás! Én nem értem hogy jönnek elõ ilyen abszurd ötletek, hogy tamponnal szex közben... Áh...
a tampont huzd ki!! feltétlen!! ne csinálj bajt!!!
A tampont elõtte szokták használni, hogy ne légy olyan véres, de azzal szeretkezni már morbid.. párodnak nem volt kellemetlen ?:-( A tampon valószínü jobban ingerel ott bent, azér van így orgazmusod, de inkább vedd ki és ingereld szex közben a csiklódat, jobb lesz sokkal, hidd el:)
A tampont ilyenkor ki kell venni! Nem szabad! Nagy baj lehet belõle és akkor irány a kórház!
Már bocsi de ez az eddigi legnagyobb (nem mondom ki)amit eddig hallottam!Olyan bajod lehet belõle basszus hogy áááá....tiszta morbid!
Ekkora hülyeséget te sem csinálhatsz!!!!A tampont vedd ki!Terítsetek magatok alá egy törülközõt, és akkor nem lesz véres semmi. Elélvezni meg nem a tampontól tudsz, mert az erzõidegek nagyja a hüvely bemenetnél és a G pontnál vannak, hanem attól hogy vérbõvebb vagy.Sokkal jobban kívánod a szexet, és sokkal jobban élvezed is.Ugyanez a helyzet kismamáknál.Próbálj meg máskor jobban ellazulni, új pózok stb.
HA a barátod gyengéd, a tampon semmi gondot nem okoz. A tampontól viszont nem tud mélyre hatolni. Hülyeség hogy kicsi a farka és a tampon növeli! Az igazság az lehet, hogy mivel épp csak a makkal tud behatolni, így a hüvelyed elejét ingerli, épp ahol a G-pont van. ha meg nincs tampon benned, akkor ugye az egészet beteszi, de valamiért akkor a G-pontod kevesebb ingerlést kap. Szerintem egyszerûen ilyenkor egyikõtök simizze a csiklódat, és akkor tuti lesz tampon nélkül is orgazmusod.
ez érdekes...mármint ugy érted hogy a tampon fennt van mikor a barátod dug? nem igazán értem én még ilyen megoldásrol nem is hallottam. de hát ha igy van akkor egyszerü a válaszodra a kérdés. valoszinü h abarátod nemiszerve nem elég nagy így ha még a tampon benned van akkor a tampon által sokkal jobban vagy izgatva mint anélkül és ezért van ugy orgazmusod.
Kicsi a barátod farka! Ez lehet a titok!:)

Honnan tudja/nem tudja egy pasi, hogy orgazmusom van/nincs? 20/L

Lassan rámegy a kapcsolatom arra, hogy én soha, semmilyen körülmények között nem tudok vele elmenni. Mindent kipróbáltunk, kismillió póz, kéz, nyelv, pia, megbeszélés, orvos, minden volt már, de nem sikerült, és ott tartunk, hogy a páromnak azért nincs kedve a szexhez, mert gyűlöli, hogy bármit tesz, nem tud kielégíteni (ellentétben minden egyes korábbi barátnőjével). Én belé vagyok szerelmes, nem az orgazmusba, úgyhogy nem nagyon zavarna a dolog, mert amúgy élvezem a szexet, de őt nagyon bántja, úgyhogy mindkettőnk érdekében el kell játszanom. Kérlek titeket, mondjátok el, mit lát, mit érez a pasi, mikor a nőnek orgazmusa van! Hogyan tudom kicsi lebukásveszéllyel előadni egy tapasztalt pasinak? 20/L

Legjobb válasz: Szerintem ne játszd el, elég csúnya átverés az ilyesmi és felesleges is. Gondold el, ha egyszer rájön, hogy hónapokig csak színlelted, miközben õ már azt hitte, hogy ki tud téged elégíteni... valószínûleg nem kicsit lesz dühös, sõt akár szakíthat is emiatt. Ha csiklóból és hüvelybõl sem tudsz elmenni, annak szerintem lelki oka van. Lehet, hogy túlságosan görcsös vagy, nem tudod magad elengedni teljesen. Vagy kevés idõt hagytok az elõjátékra.

Szerintem ne játszd el, elég csúnya átverés az ilyesmi és felesleges is. Gondold el, ha egyszer rájön, hogy hónapokig csak színlelted, miközben õ már azt hitte, hogy ki tud téged elégíteni... valószínûleg nem kicsit lesz dühös, sõt akár szakíthat is emiatt. Ha csiklóból és hüvelybõl sem tudsz elmenni, annak szerintem lelki oka van. Lehet, hogy túlságosan görcsös vagy, nem tudod magad elengedni teljesen. Vagy kevés idõt hagytok az elõjátékra.
Kap egy sms-t a vodafonetól hogy "Kedves ügyfelünk örömmel értesítjük hogy a barátnõének orgazmusa volt" vagy elküldi a barátnõ orgazmus szót a 1782-re.Barátnõ orgazmus a 1782-re.
Kinga!!! Mi az hogy át akarsz verni??????Majd megbeszéljük otthon! üdv Tamás
Nem tudja sehonnan máshonnan csak töled. A nök nagy százaléka szinleli az orgazmust akkor amikor a partnerrel "egyidöben" megy el. Vagy már jo volt neki elötte, vagy akkor sem, de tudják, hogy a partnere ezt szeretné, hát megjátsszák. Kis lihegés, nyögés esetleg sikoly. Ha még a hüvelyeddel egy kicsit meg is tudod szoritani neki, akkor 100% a siker. A lényeg, hogy ne vidd tulzásba a megjátszást.
A kérdező hozzászólása: De ha nem premier plánban lát mindent, hanem mondjuk félhomály van és tudok úgy fordulni, hogy ne lásson, akkor soha nem jön rá, hogy eljátszottam, nem?
Nem éri meg, rájön. Orgazmus alatt az izmaid megfeszülnek, remegnek, a hüvelyed is. Játszani csak a hangoddal tudsz, az pedig édes kevés. Világosban is ugyanakkora a bukás mint sötétben. Egyébként szoktál maszturbálni? Akkor elmész? Magadnak kellene kitapasztalni, hogy hogyan tudsz orgazmust elõidézni. Ha ez meg van, akkor megmutatni neki is, vagy szex közben a csiklódat izgatni.
Orgazmust az tud színlelni, akinek már volt és tudja milyen, tudja hogyan reagál a saját teste. Én például szerintem el sem tudnám játszani, maximum egy kezdõnek, mert olyan mozdulatokat szándékosan tenni, hát, hamarabb lesz belõle baleset, mint élvezet :DD
hát a hüvelyi izmok rángatózását elég nehezen lehetne szimulálni
Én szívesen megmutatom és bebizonyítom, hogy lehet orgazmusod... keress a priváton! 46/F
Hmm, szerintem az utolsó válaszoló nem 46 éves.
Ne színelelj!!! Az nagyon-nagyon csúnya átverés... a hüvelyi izmok összehúzódását, az ánusz lüktetését és a többit nem tudod eljátszani egyszerre!
ha csak tõle nem tudsz elmenni de saját kezûleg igen, akkor simogasd magd szex közben.neki is fog tetszeni és te is jol fogod magad érezni.egyébként meg ha veled egykorú vagy +2-3 év akkor hidd el, hogy annyira még nem tapasztalt mint ahogy te gondolod vagy ahogy õ állítja.
A kedvéért ne színlelj. Mit próbáltatok ki eddig?
A kérdező hozzászólása: Inkább dobjon azért, mert megtettem ezt az önértékelése érdekében, mint hogy azért dobjon, mert megelégelte a kudarcokat. Nekem nem rosszabb semmivel, hogy színlelek, mivel amúgy sincs orgazmusom, szóval aligha számít ilyen szempontból. Akkor se lenne, ha nem színlelném. Csak az õ kedvéért akarom.
Mi segítenénk, de ez hülyeség, amit te akarsz! Egész életedben majd csak színlelni fogsz? Az összes partneredet átvered? De ha minden áron színlelni akarsz, akkor színlelj csak. Nyögjél nagyokat, kapkodd a levegõt, remegtesd a lábad, stb. De ne csodálkozz, ha dobnak, mikor rájönnek.
A kérdező hozzászólása: Jajj, nem segítetek...
Úgy sprickolsz mint a csap azt csak észreveszi :D
A kérdező hozzászólása: Jó, valami konstruktív esetleg?
Hülyeség színlelni, de ha már mindenképp akarod, akkor nyögjél, súgd a fülébe, hogy "ahh, ez a, te állat, ahh!", lihegj, szorítsd össze az izmokat. Egyébként meg nem lehet, hogy frigid vagy?

Nincs orgazmusa a barátnömnek, nem tudja eléggé el engedni magát, hogyan tudnék seggiteni rajta?

Eléggé feszült mostanában, azt mondja, hogy e miatt nem tud el menni... nem tudja magát el engedni... egy jó pár hónapja nem volt orgazmusa ....azel?tt volt párszor.

Legjobb válasz: Segíts neki kikapcsolni, ellazulni, legalább egy rövid idõre... Vegyetek együtt egy forró fürdõt, aztán masszírozd meg a vállát, hátát, lábát, amit csak jól esik. Ez a masszázs átcsaphat erotikus masszázsba, aztán a többi jön magától. Sok sikert!

Segíts neki kikapcsolni, ellazulni, legalább egy rövid idõre... Vegyetek együtt egy forró fürdõt, aztán masszírozd meg a vállát, hátát, lábát, amit csak jól esik. Ez a masszázs átcsaphat erotikus masszázsba, aztán a többi jön magától. Sok sikert!
A masszazs tenyleg jo, plane, ha van a kozelben egy pohar bor, mmmm.....
Az alap kérdés, hogy mi miatt szorong vagy ideges? Addig nem tudsz segíteni, amíg erre nem válaszol.
A kérdező hozzászólása: Hát szorong minden miatt...elege van mindenböl...depressziós idõszaka van... unja magát... nem nagyon jártunk el sehová se együtt se külön...most kezdünk el járkálni eggyütt is külön is ...csak erre szeretnék még valami megoldást
Vidd el egy hétvégére a hegyekbe, ahol csak ketten lesztek és csak egymásra figyeltek, talán elmondja mi baja, ha nem, akkor legalább elfelejti egy idõre.

Az a problémám hogy a barátnőm ritkán akar szeretkezni! Azt mondja azért mert nincs orgazmusa szexel és tudja hogy nekem rosszul esik ez! Pedig nem esik rosszul! Szeretjük egymást csak nem értem miértr kerüli a szexet?

Szerintem ez nem kifogás mert ha akarná a szexet akkor szeretkezne velem ennek ellenére is én 19 éves vagyok ? pedig 16 éves 7 hónapja vagyunk együtt!!!!ÉS amikor kérdezem tölle miért nem akar szeretkezni azt mondja hogy ? se tudja!

Legjobb válasz: na ezt utálom a pasikba h mindig csak a szexet akarják...

na ezt utálom a pasikba h mindig csak a szexet akarják...
Szóval nem esik rosszul, hogy a párodnak nem jó a szex, és csak a saját élvezeted keresed, teljesen mindegy, hogy neki mik az igényei? Ha ki tudnád elégíteni, akkor több szexet is akarna, de ha ez neki csak kötelességteljesítés, de semmi élvezet nincs benne, akkor nem várhatod el, hogy csinálja. Dolgozz az õ élvezetén elõször.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem a szexen jár az eszem csak amikor megkíváûnom a szexet akkor õ nem akarja és már sokat beszélgettünk a problémájárol és azt szeretném hogy neki is jó legyen én sose eröltetem a szexet ha nem akarja! CSak azt nem értem hogy ha szeretné élvezni a szexet akkor miért nem akar próbálkozni
A kérdező hozzászólása: Vaol olyan hogy 1 hónapba 1 x szeretkeztünk :(
Nem kívánja, sok nõnek van ilyen problémája. A szex önmagában is jó, nem kell feltétlenül az orgazmusig eljutni. Lehet, hogy csak egy kifogás. Vagy nem figyeltél eléggé rá szex közben..
Utolsó! Sok nõnél van ilyen? Lehet, de azért mert semmi jót nem kapnak a szextõl. Elkezdik 13 évesen diszkóba, részegen, bárkivel. Miért is kívánnák?
Próbálkozz néha önzetlenül, úgy, hogy a nadrágod fenn marad, így nem lenne gond, hogy te mikor élvezel el.
Nálunk is ez a helyzet...Nekem nem túl gyakran van hozzá kedvem, és a barátomat ez eléggé zavarja. Azt hiszem, mi nõk sosem fogjuk annyiszor akarni, mint a pasik. Mert pl ha egy nõnek problémája van, csak összebújni akar, érezni a párja szeretetét. Ezzel szemben a pasiknak akármilyen gondja van, szerintük mindenre a szex a megoldás. Nálunk is van olyan hónap, mikor csak egyszer van, pedig szeretem a barátomat. Egyszerûen csak ha ezer más gond nyomaszt, nem esik jól szexelni. Két választás van: elfogadni, vagy keresni olyat, aki lehet h fele annyira se szeret majd, de többet szexel. Ez van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!