Találatok a következő kifejezésre: Nincs orgazmusom nem (52 db)

Nincs orgazmusom, nem értem, miért?

Röviden leírom mit mikor kezdtem! 16 évesen voltam együtt el?ször egy pasival ? 19 éves volt, kb 3 hónapig voltunk együtt, utána volt egy szinten három évvel id?sebb barátom, 2.5 évig, majd egy 33 éves 1 évig, most egy éve vagyok együtt a párommal aki 39 éves. Én 21 vagyok. Azért írtam le hogy tudjátok volt kevésbé tapasztalt és tapasztalt férfival is dolgom. Az lenne a kérdés hogy soha egyikkel sem volt orgazmusom, még a szexet sem élvezem, max. 5 percig utána semmi. Pedig szeretem a páromat. Miért nem tudok elélvezni? egy ideig koncentrált arra hogy nekem is jó legyen de most kb olyan 5-10 percesek az együttlétek. Mit tegyek? Tanácsot szeretnék!

Legjobb válasz: Hát kérlek szépen a tapasztalt vagy nem tapasztalt dolog az NEM A PASI ÉLETKORÁTÓL FÜGG. Azért nincs orgazmusod mert egész eddig nyomorék lúzerekkel voltál.

Attól függetlenül, hogy hány nõvel volt eddig még nem jelenti azt, hogy egy lepedõakrobata. Lehet kezdetektõl fogva szar az ágyban, csak egyik nõje sem szólt neki errõl.
Hát kérlek szépen a tapasztalt vagy nem tapasztalt dolog az NEM A PASI ÉLETKORÁTÓL FÜGG. Azért nincs orgazmusod mert egész eddig nyomorék lúzerekkel voltál.
hüvelyi orgazmusom nekem sincs. nem tudom miért. ilyen típusú ember vagyok. de csikló izgatásával hatalmasakat tudok élvezni. kérd meg párod, hogy izgassa azt egy kicsit. hátha lesz valami
Az hogy hány nõvel volt kit érdekel.Lehet hogy minden nõvel nyomorék volt. Az a baj hogy a fiatal idióta lányok idáig nem jutnak el.Képtelenek egy kicsit gondolkozni. Önmagában az hogy egy férfi sok nõvel volt semmit nem jelent.Lehet hogy épp azért volt sok nõvel mer mindegyik elküldte a pcsába mer nyomorék.
Figyelj azt tudom neked mondani hogy mindenképpen meg kell próbálnod egyedül. A nõknek tanulni kell az orgazmust náluk nem olyan spontán mint a fiúknál. Ezt egyedül tudod a legjobban megtanulni. Próbáld többféle képen izgatni magadat hogy kitapasztald hogy mi a jó. Ezt muszáj egy lánynak. Kezd a csikló izgatásával azzal könnyeben fogsz eljutni az orgazmusig. Aztán ha már tényleg mindent megpróbáltál egyedül és úgy sem megy akkor menj el szexuálpszcihológushoz hátha õ tud segíteni. DE elõtte tényleg próbáld meg egyedül többféle képpen izgatni magadat.
A kérdező hozzászólása: Elõször is a nem túl kedves válaszolok: ez nem undorító, ha szereted, megértitek egymást...akkor mit érdekel a kor. boldog vagyok, csak a szex...mindegy, de azért köszönöm a válaszokat! Akik rendesek voltak és segíteni próbálnak: Nem, csikló orgazmusom sem volt, magamat nem izgatom, egyszer kétszer próbáltam, de nem indultam be akármire is gondoltam. Az hogy nem élvezem, nem hiszem hogy a túl tágulás miatt van, inkább mintha záraz lennék...nem tudom Tudom hogy a tapasztaltság nem a kortól függ, de egy idõsebb férfi csak volt már jó néhány nõvel mint egy fiatal.
Ha 5 percig élvezed a szexet az szerintem egyértelmû jele annak, hogy utána túlságosan kitágul a hüvelyed és így természetesen már nem is izgat (igazán). Vannak technikák, módszerek melyeknek segítségével edzheted a hüvely izomzatát. F33
Azokkal van a gond akikkel együtt voltál. Egyedül volt már hüvelyi orgazmusod?
Ja és hozzáteszem, hogy undorító vagy :D
40 éves faszival szexelsz. Mit gondoltál?

Ha az orvost olyan problémával keresem meg, hogy nincs orgazmusom. Nem fog kiröhögni? Valamit tud csinálni?

Már nagyon elkeseredett vagyok, hogy nincs orgazmusom és talán soha nem is lesz.

Legjobb válasz: A faluba egy csinos háziorvos érkezik. Józsi bácsi rögtön el is megy a rendelésre. -Doktornõ, van egy kis gond, nem megy a szex. -Felírok 1 adag viagrát, ezt szedje-válaszolja a doki. Másnap visszamegy Józsi bácsi. -Doktornõ, még mindig nem megy. -Felírok 2 adag viagrát, szedje ezt - mondja a doki. Következõ nap megint vissza megy a Józsi bácsi. -Doktornõ, még mindig nem megy. -Ezt nem hiszem el - feleli a doktornõ - próbáljuk ki. Dugnak egy nagyot és az aktus után mondta a doktornõ. -De Józsi bácsi! maga istenien szexel! Erre Józsi bácsi: - Hát ha van kivel... :D Ez jutott eszembe. Lehet hogy az orvos így oldja meg a problémádat :D

Szerintem az a baj, hogy fiatal vagy és fiatalon kezdted a szexuális életet.Nem viccbõl szoktuk mondogatni, hogy nem szabad elsietni, nem szabad fiatal éretlen gyerekként, mert megjárhatod, és pl az orgazmus hiány elég nagy gond.Lehet az a baj, hogy csupán rástresszelsz, egyszerûen annyira korán kezdted, hogy érzelmileg és értelmileg még nem voltál rá kész, ezért sem élvezed annyira ezért, nincs orgazmusod.Szerintem keress fel egy szexuálpszihológust Õ biztos tud erre megoldást.
A faluba egy csinos háziorvos érkezik. Józsi bácsi rögtön el is megy a rendelésre. -Doktornõ, van egy kis gond, nem megy a szex. -Felírok 1 adag viagrát, ezt szedje-válaszolja a doki. Másnap visszamegy Józsi bácsi. -Doktornõ, még mindig nem megy. -Felírok 2 adag viagrát, szedje ezt - mondja a doki. Következõ nap megint vissza megy a Józsi bácsi. -Doktornõ, még mindig nem megy. -Ezt nem hiszem el - feleli a doktornõ - próbáljuk ki. Dugnak egy nagyot és az aktus után mondta a doktornõ. -De Józsi bácsi! maga istenien szexel! Erre Józsi bácsi: - Hát ha van kivel... :D Ez jutott eszembe. Lehet hogy az orvos így oldja meg a problémádat :D
Ha a nõgyógyászoddal beszéled meg, akkor õ biztosan próbál segíteni vagy megfelelõ helyre irányítani. Viszont a háziorvosodat "ne terheld" ilyesmivel, az leginkább csak széttárja a kezeit. Amúgy hány éves vagy? Milyen tapasztalataid voltak már ilyen téren...?
Szerintem el kellene menned az orvoshoz (nem nõgyógyászhoz, inkább urológushoz) hogy ilyen problémád van, mert elképzelhetõ, hogy valamilyen hormonális összefüggése van. Lehet, hogy valamilyen gyógyszerrel megoldható a probléma.
írod, 16 éves vagy. és 3 éve vagy együtt a barátoddal? ez nem teljesen normális. rendes kapcsolatra akkor lehet számítani, ha érettebb az ember. hát emiatt aztán nagyon el kell keserednek, 16 évesen a kapcsolatban nem volt még orgi, hujjujjuj, most mi lesz :D Még ha 20 évesen írnád ezt, talán-talán megértenem. de ugyan mit tudna csinálni egy 16 éves lánnyal, hát még fiatalabbal a partnere, fõleg ha õ is kb. ugyanannyi éves? ne röhögtess már... És te is ráérsz még kicsit jobban megismerni elõször a világot, tanulni, pl. azt is megérteni, mi a különbség a sima orvos és a nõgyógyász vagy szexológus között, és h ha pl. a fogaddal van problémád, ne a bõrgyógyászhoz akarj menni, meg hasonló apróságok. meg akkor nem itt tennéd fel a kérdéseidet, hanem már tudnád, hova kell, hova lehet ilyenkor menni, de egy ezzel foglalkozó orvos sem fogja egy 16 éves lánynak az ilyen kérdését nagyon komolyan venni.
A kérdező hozzászólása: A barátom 28 éves...
atyaég, szóval 25 évesen egy 13 éves kislánnyal járt??? beteg a barátod kérdezõ, nem csodálom, hogy problémád van a szexuális életeddel amikor kislányként egy felnõtt férfivel jártál, és most szintén gyerekként egy 12 évvel idõsebb férfival járz
A kérdező hozzászólása: A szerelemben nem számít a kor.
Az lehet. Csak ezt a fajtát (13-25) a törvény még bünteti. Egyértelmû, hogy azért nem tudsz elmenni, mert nem vagy elégedett magaddal/nem ismered magadat eléggé. Célszerû lenne elõbb magaddal foglalkozni, jobban megismerni a testedet egyedül, kitapintani, hogy hol kellemes, hogyan stb. Amikor önállóan összejön, utána érdemes a barátoddal is próbálkozni. Egyébként az, hogy 28 éves, nem jelenti azt, hogy profi is az ágyban, lehet neki sincs fogalma arról, hogy mit is kellene csinálnia veled.
Az, hogy hogyan teljesítesz szexuális téren, azt a lelki állapotod nagyban befolyásolja. Szóval abszolút lehetséges, hogy azért nem tudsz elmenni, mert elsõsorban képtelen vagy magadat elfogadni. Pedig ez egy alapvetõ dolog. Próbálj kibékülni magaddal, ha élvezetes nemi életet szeretnél. :)
Abszolút befolyásolhatja. Sõt, szerintem megtaláltuk a problémát.
A kérdező hozzászólása: Az befolyásolhatja, hogy nem tudom magam elfogadni, mármint ahogy kinézek?
Nõgyógyász tud elirányítani szexuális tanácsadóhoz/pszichológushoz/szexológushoz, v mehetsz egybõl oda. Az orvos nyilván nem fog felírni neked vmi csodakenõcsöt amitõl elélvezel (kivéve ha természetgyógyász v kuruzsló...). Esetleg tud egy pár tippet adni nyilván pózokat meg hosszú elõjáték, de hidd el nekik kb ennyiben már rég kimerült az elõképzésük :) Kiröhögni nem fog, bár ha nagyon maradi, akkor kicsit csodálkozni fog, h 16 évesen ezzel keresed fel. Bár nyilván nem te leszel az elsõ 16 éves aki szexel. Amúgy ezek a dolgok leginkább fejben dõlnek el, kicsit olvass utána neten és próbálj lehiggadni, aktus közben megtalálni mire is vágysz igazán, a legfõgg pedig h ne legyenek gátlásaitok. Ha vannak elõször azt kell felszámolni utána jöhet a kísérletezés pózokkal stb.
Háziorvos semmit sem tud ezzel kezdeni, és szerintem a nõgyógyász is csak alapvetõ tippeket tud adni. Azért keresd fel, talán átirányít valamilyen szakavatottabb emberkéhez, szexuálpszichológushoz vagy hasonlóhoz. Te pedig próbálj ki mindent, valószínûleg még csak nem találtad meg a jó módszert, nem kell félni, nagyon fiatal vagy még.
jah és orvost sztem kíméld meg az ienektõl fõleg ebben a korban
húúúúúú akkor még nopara még fiatal vagy (az most nem lényeges h a szerény véleményem szerint túl fiatal meg nem is errõl szól a kérdés) még bõven van idõd ráhangolódni a dolgokra és eccercsak puff megérkezik ;)
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok. Lassan 3 éve vagyok együtt a barátommal vele se volt még orgazdusom, se maszturbálás közben
lehet, hogy nem számít a kor, de õszintén 13 éves kislány és egy felnõtt 25 éves férfi között nem hinném, hogy kialakul a szerelem max a vonzalom.Arról nem is beszélve, hogy egy 13 éves testileg, lelkileg éretlen, és a személyisége még fejlõdésben bár az utolsó egy 16 évesre is igaz.A problémád az, hogy abban az idõszakban te már kapcsolatban voltál mikor magadat kellett volna megismerned, elég nehéz lesz orgazmust elérni ha még bizonytalan vagy magad is, korán kezdted a szexuális életet és magaddal sem vagy tisztába.Továbbá azt a szülõt sem értem aki normálisnak tekinti egy 13 éves kislány és egy 25 éves felnõtt kapcsolatát.Nem rosszból mondom, de szerintem inkább elõzsör meg kéne érned, ki kéne fejlõdnöd és utána kapcsolatba lépnie gy hozzád korban is jobban illõ fiúval, mert nem egészséges a ti kapcsolatotok és mint írod még nem is kielégítõ.

Nincs orgazmus, nem is várja meg, mit tegyek?

Hello,

Legjobb válasz: Nehogy elfelejtsd..ez azért nem egy kis apróság,megmérgezheti a kapcsolatotokat,ha elfojtod magadban ezt.Velem is volt ilyen..eleinte mindig odafigyelt rám..így vagy úgy,de kielégített aztán ez így kezdett elmaradni és végül mindig az volt,hogy csak nekem voltak "kötelességeim" és õ meg sosem kedveskedett nekem..aztán ezt így mondtam neki,kérdezte hogy hát akkor miért nem szólok neki?!És azt feleltem,hogy úgy érzem emiatt nem kéne szólnom.Aztán ment megint ugyanaz ami eddig..aztán megint szóltam neki..és 2* vagy 3* szóltam neki emiatt és mostmár tényleg minden a régi,mint az elején..még jobb is.Mondd el neki a problémádat,de ne úgy,hogy te is azt csinálod amit õ veled..még akkor is ha jogos lenne:)

Nehogy elfelejtsd..ez azért nem egy kis apróság, megmérgezheti a kapcsolatotokat, ha elfojtod magadban ezt.Velem is volt ilyen..eleinte mindig odafigyelt rám..így vagy úgy, de kielégített aztán ez így kezdett elmaradni és végül mindig az volt, hogy csak nekem voltak "kötelességeim" és õ meg sosem kedveskedett nekem..aztán ezt így mondtam neki, kérdezte hogy hát akkor miért nem szólok neki?!És azt feleltem, hogy úgy érzem emiatt nem kéne szólnom.Aztán ment megint ugyanaz ami eddig..aztán megint szóltam neki..és 2* vagy 3* szóltam neki emiatt és mostmár tényleg minden a régi, mint az elején..még jobb is.Mondd el neki a problémádat, de ne úgy, hogy te is azt csinálod amit õ veled..még akkor is ha jogos lenne:)
a páromal jo ideje vagyunk együtt..soha nem történt meg olyan hogy ö hamarabb menjen el mint én...megvár..ha kell dolgozik még ezen hogy nekem jobb legyen, mindig én vagyok az elö..a napokban ezt elször és remélem utoljára forult elö hogy hamar elsült..annyira bántotta a dolog hogy nem tudtam mit mondhatnék mert nem zavart hát istenem kell egy ilyen görbe szex is.nagyon a lelkén és a szivén viselte..amit ezzel kiakarok bökni, hogy önzõ a pasid..és ha szex nem olyan mint ahogyan szeretnéd ismét tovább fogsz álni valaki másért.ülj le és beszéld meg vele...nem csak ö van egy szexuális élményben.nem hiszem el hogy ezek után képes a szemedbe mondani hogy szeret téged. 22/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ :) Elég furin érzem magam emiatt és megpróbálom szóba hozni, mert ezek szerint nem elegek a jelek a férfiaknak...csak azt nem tudom hogyan Viszont örülök, hogy nálad rendezõdött :) Még egyszer köszi :)
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy tapasztalnod kellett, de emellett örülök, hogy párod ennyire odafigyel rád. A Kedvesem elvileg tudja, hogy milyen érzés, ha nem fejezik be, mert mint írtam az ex-e nem figyelt rá és a csaj tényleg önzõ volt. Lehet én rontottam el, mert próbáltam ezt kompenzálni és éreztetni vele, hogy nekem az õ igényei, vágyai a legfontosabbak, mert a legeslegelején nehézségei is voltak, amiket sikerült szerencsére átvészelnünk. Emellett pedig a saját igényeimet hanyagoltam. Sajnos én, mint általában ilyenkor mindig magamban keresem a hibát, hogy nem vagyok elég vonzó neki stb stb. Kicsit frusztráló, de mint írtam, megpróbálom szóba hozni, már csak azt nem tudom, hogyan és mikor. Köszönöm a válaszotokat :)
Örök félelmem, hogy ha egyszer végre lesz barátnõm, vagy fel sem áll az idegességtõl vagy gyorsan elsülök és akkor csak ülök majd az ágyon összeroskadva. Mindig gondolkozok, mi lehet, hogyan lehet egy nõnek jobb, de ugye a gyakorlat számít. Az nekem meg nincs. Visszatérve a kérdésre, mindenképp beszéljetek a dologról, hogy ez így neked nem jó. Elvégre kölcsönösnek kellene a dolognak lenni.
A kérdező hozzászólása: Szia, Igen, elhiszem, hogy örök félelem, de õ tudja mi jó nekem, ráérez és tudja hogy állok hozzá, de mégis van hogy elalszik vagy annyiban marad és ez sajnos nem egyszer fordult már elõ. Én felismertem nála, hogy bajok vannak és beszéltünk is róla és együtt dolgoztunk azon, hogy megoldjuk. Véleményem szerint sikerrel. Remélem én is szóba tudom hozni...csak sajnos nem egyszerû :( Köszönöm a válaszod :)
nekünk is volt ilyen gondunk de van megoldás. Mikor hátra dõl hiszen õ már végzett kezdj el maszturbálni!!!! Meg fog lepõdni és vagy segit vagy legközelebb nem hagyja hogy igy érjen véget a szerelmezésetek!jó élvezkedést!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommentet :) Hát ezt már próbáltuk/próbáltam és volt mikor bevált...de most már kevésbé. Meg nekem is már kellemetlen volt legutóbbi esetben, hogy akkor megint én fejezem be magamnak és inkább abbahagytam. Pedig nem lehet mondani, hogy nem változatos a szex, mert elég sokszor újítunk a dolgon...lehet tényleg velem van a baj...? :(

Nincs orgazmusom nem élvezem azt ha a nyelvével vagy az újával a csiklómhoz ér és ez neki nagyon nem tetszik nem tudom miért várja a csodát h elmenjek de nekem nem megy. Ez miért van?

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok? Ez csak erre az adott partnerre vonatkoztatva igaz vagy általában? Magadat sem tudod kielégíteni, vagy csak más nem? Nem lehet hogy nagyon rágörcsölsz a dologra, hogy nem akarod igazán, hogy elõtte nem izgat fel eléggé, vagy egyszerûen csak durván csinálja? Egyébként sok nõ van aki nem tud elélvezni, ennek lehetnek lelki vagy fizikai okai. Gáznak nem gáz, és lehet rajta változtatni.

Hány évesek vagytok? Ez csak erre az adott partnerre vonatkoztatva igaz vagy általában? Magadat sem tudod kielégíteni, vagy csak más nem? Nem lehet hogy nagyon rágörcsölsz a dologra, hogy nem akarod igazán, hogy elõtte nem izgat fel eléggé, vagy egyszerûen csak durván csinálja? Egyébként sok nõ van aki nem tud elélvezni, ennek lehetnek lelki vagy fizikai okai. Gáznak nem gáz, és lehet rajta változtatni.
Szerintem rágörcsölsz az egészre, hogy márpedig neked orgazmusod lesz. A nõk orgazmust tekintve bonyolultabbak, mint a férfiak. Ehhez idõ kell, hogy összeszokjatok, összehangolódjatok. Ezt egy férfinak meg kell értenie, hogy azért ez egy nõnél máshogy mûködik. Engedd el magad és ne agyalj semmin! :)
Nem így kell hozzáállni a dolgokhoz, hogy nem megy és kész. De megy! Csak meg kell találni, hogy hogy a legjobb meked. Neked is máshogy kell hozzáállni a dolgokhoz! Ha saját magad el tudod vinni a csúcsra, akkor nincs nagy gond, mert ha teljesen ellazulsz, amikor a párod csinálja, akkor jó lesz, de nem szabad arra gondolni, hogy "már megint minek, ha úgysincs orgazmusom". Ha meg még te sem értél el orgazmust magadnak, akkor kicsit nehezebb a helyzet, de a barátoddal együtt tudtok tenni az orgazmus érdekében.
erre való az önkielégítés...ha nem próbálod ki h neked mi a jó, akkor ne várd h majd most lesz orgazmus, mikor azt se tudod milyen az...most az tetszik neki h te nem élvezed??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Hát lehet tényleg csak rágörcsölök erre az egész dologra. Én 16 vagyok a párom pedig 23.

Miért nincs orgazmusom 1 éve élek rendszeresen nemi életet és egyszer sem volt hüvelyi orgazmusom. Miért lehet?

Legjobb válasz: Nem minden nõ képes a hüvelyi orgazmusra. Ha csiklói orgazmusod van, akkor már a boldog nõk táborába tartozol... sokaknak sajnos még a csiklói se jön össze.

Nem minden nõ képes a hüvelyi orgazmusra. Ha csiklói orgazmusod van, akkor már a boldog nõk táborába tartozol... sokaknak sajnos még a csiklói se jön össze.
Én 8 éve élek nemi életét, és eddig talán párszor volt hüvelyi orgazmusom(két partneremnél, az egyik egy hosszú kapcsolat, a másik meg egy barátok vagyunk, zavarjunk le egy numerát dologban), és egyszer g-ponti orgazmusom(pár hónappal ezelõtt). Hozzá tartozik, hogy ez mind az elmúlt négy évben történt. Ha van csiklói orgazmusod akkor az már kezdetnek jó. Amúgy sem értem miért kell ezt annyira felfújni, nem minden nõ képes az orgazmusra. Meg kell tanulni élvezni a szexet, nem egy verseny, hanem a világegyetem legjobb játéka. Ha megtanulod élvezni a partnereddel a szexuális együttlétet, akkor az már jó. A szex az élvezetrõl szól, aminek a megkoronázása az orgazmus, még ha nem is volt orgazmusom, mert volt olyanra is példa, de a partnerem kielégített, akkor én nagyon boldog voltam. Ezt kell megtanulni. 24/N
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 22:23 Már megbocsáss, de egy igazi férfi nem szokta a lányt , , csúcsra járatni".Tudod, egy igazi férfi nem beszél így, na mindegy.Jah, hogy 20 éves vagy??Akkor így már érthetõ a dolog!10 partner mi?Mindegyik , , csúcsra járatva"??! Kis naív! Holnapig ezen röhögök!:) :) :)
A nõi orgazmus nem jön magától, azt meg kell tanulni elérni. Egy év erre kevés. Egyébként az elsõnek igaza van, örülj, ha egyáltalán van orgazmusod szex közben (pl. orális szex alatt), sokan cserélnének veled. A mai fiatalok nem is értem, honnan veszik, hogy ez egy teljesen természetesen, minden esetben kötelezõen bekövetkezõ folyamat.
Teljesen egyetértek az elõttem szólókkal. Én 10 éve élek rendszeres nemi életet, és eddig 0 a hüvelyi orgazmusok száma...
Habár elvileg télleg létezik olyan hogy egy nõnek nem nagyon lehet orgazmusa. De nagy képûséget félre téve én eddig a 10 partnerembõl egyel sse találkoztam akit ne tudtam volna csiklói hüvelyi és gponti orgazmushoz eljutattni. nincs biologia oka max h a partnered nem ebbena sportágban erõs hisz szerintem nem épp a legbonyolultabb egy lányt a csúcsra járatni.20/F
Nem nagyon értem mért kell ilyen degradálóan kommunikálnod szimplán próbáltam tanácsot adni egy lánynak habár lehet hogy csúcsra járat szó nem a legszofisztikáltabb ettõl függetlenül a mögöttes értelme megmutatkozik. És habár véleményed hidegen hagy miszerint naiv vagyok ettõl függetlenül tartom álláspontomat miszerint a kedves kérdezõben nem nagyon van a hiba inkább a párként való öszhangjukban illetve abban hogy nem akarják/merik nyiltan elmondani hogy mire is vágynak szexuálisan és ez lehet az oka a kielégületlenségnek.
Szerintem az elõzõ hozzászólásomból egyértelmûen kiderül, h nem a tanácsodat vontam kétségbe(értõ olvasás!), amit a kedves kérdezõnek adtál!Csupán jót mulattam azon, h saját elmondásod szerint eddig minden lánypartneredet maximálisan kielégítetted! Te azt hiszed, h minden lány képes orgazmusra?Valamint, hogy mindig megmondják az igazat a pasik teljesítményérõl??Cseppet sem érdekel, h mit kezdesz a véleményemmel, nem meggyõzni akarlak, csupán leírtam, h mit gondolok.ezt ugyanis szabad, mint ahogy neked is!
Én 11 éve szexelek rendszeresen, és 2 hónapja volt elõször hüvelyi orgazmusom de azóta rendszeres... Pedig a partnerem másfél éve állandó. Nem tudom mitõl függ, nem változott semmi a szexben, de örülök nagyon neki! :)

Ha a egy nőnek nincs orgazmusa, akkor nem is élvezte a szexet?

Férfiként elég nehéz elképzelnem, hogy nem élvezek el szex közben. A volt barátnőm is ilyen volt, és azért jövök elő ezzela kérdéssel, mert egyre többen írják itt, ohgy ha nemvagy képes a nődet elélveztetni, akkor egy balf*sz vagy. De erre kérdem én, hogy akkor minek volt velem 4 évig, ha balf*sz vagyok...gazdag nem vagyok, jóképű sem, kocsim sincs... Nmeélvezett el szex közben sosem, ha a csikloját izgattam akkor sem, élvezte, de nemtudott elmenni, aztmondta mindig ne is várjam, mert ugysem fog, csak saját magának tudja... egy ideig próbálkoztunk azért mindnnel, még segédeszközökkel is, azzal sem ment...szóval letettünk róla...de volt hogy szegény alig tudott lábraálni egy egy dugás után, meg rmeegett a lába....szal nemondja senki hogy enmélvezte, és megjátszotta. csak nem élvezett el. nos itt fórumon teljesen összezavarodtam...mert az én tapasztalataim egészen mások... 28/F

Legjobb válasz: Hidd el a nõ akkor is élvezi a szexet ha nincs orgazmusa, max annyi hogy a végén nincs meg a kirobbanó érzés, de közben is élvezi... nem hiába szereti a nõk többsége az elõjátékot 22/n

Hidd el a nõ akkor is élvezi a szexet ha nincs orgazmusa, max annyi hogy a végén nincs meg a kirobbanó érzés, de közben is élvezi... nem hiába szereti a nõk többsége az elõjátékot 22/n
* wiWell, bocsánat!
Én is viWell válaszát tudom megerõsíteni szóról szóra. :) Szóval attól még élvezhette, hogy nem volt orgazmusa. 27/N
Te is élvezed a szexet nem? Nem csak azt a részét, amikor elélvezel. Nah hát nálunk is így van ez... van hogy enélkül is jobb a sex, és olyan is van, hogy maga az egész nem olyan szuper (mert mondjuk fáradtabb vagyok) mégis elélvezek. Vannak esetek amikor valóban a férfi csak magával foglalkozik, és ezért nem élvez el a lány, de olyanok is, amikor hiába tesz bármit nem képes a lány elélvezni. Mondjuk az fura, hogy õ eltudott menni, csak veled nem...bár ez lehet azért is mert nem tudta elengedni magát teljesen, most hogy ez kinek a hibája azt így nem lehet megmondani... De szerintem ne gondold azt, hogy veled van a baj...nekem úgy tûnik megpróbáltál mindent megtenni..
Volt unalmas szexem, aminek a végén elmentem és volt olyan ami végig izgalmas és élvezetes volt, de nem jutottam el az orgazmusig. Szerinted melyik a jobb? Mert én a másodikat választanám, ha csak ez a két alternatíva van.
A kérdező hozzászólása: ....hát most erre mitmondjak....:) de ksözi a válaszokat! :)
úgynézki hogy mindenki, mindenkor, mindenhogyan képes élvezni a szexet még ha nem is akarja
Élvezni azt élvezhette, csak a végén nem élvezett. Attól még élvezheti , ha úgymond megvolt minden ésjó volt...
eloszor is ha nem tudott a labara alni az csak az orgazmustol volt.olya nincs hogy nem ment el de addig d.u.g.t.a.t.o.k amig remegett a laba.abba orgazmus is volt
Én is nagyon nehezen megyek el, ebbõl adódóan nem is mindig sikerül.Ettõl még imádom a szexet, hiszen nem csak az orgazmusról szól (ha arról szólna, akkor akár lehetne páros maszturbálás is...) Bizonyára férfiként is élvezed a szex azon részét is, amikor még nem élveztél el. Mi ugyanúgy élvezzük ezt, ráadásul nekünk ott van a csikló és a G-pont izgatása is, szóval lehet, hogy még jobban is. Igaz, hogy az orgazmus a csúcs, de nélküle is lehet fantasztikus a szex!!!! :-)
Dugáskor én sem élvezek el sosem utána szokta befejezni. Ki tudja lehet a bugyiba nyúláskor csak megjátszotta.
nekem sincs hüvelyi orgazmusom, de nem is bánom.Én is tudom attól még élvezni a szexuális együttléteket.Szerencsére én eltudok menni ha orálisan csinálják nekem....
A kérdező hozzászólása: 3. bár ígylenne..;) idjétek el, volt jópár barátnõm az életben eddig, és tényleg volt aki abszolut nem élvezett el sosem , mégis hosszu kapcsolat volt belole, ... persze oylan is volt, aki attól elment, hogy a bugyijába nyúltam...óhhh azok a régi jó gimis bulik..:) nameg fõiskola..;))))))
ugyanmár egy nõ akkor is élvezi a szexet ha csak rágondol.
" élvezte, de nemtudott elmenni, " Saját magad írtad le a választ !
Lehet úgy is orgazmusa, hogy végigaludta az egész együttlétet. Viszont az is megesik, hogy az egészet nagyon élvezte, de elmenni nem tudott. A lába viszont az izomzat kimerültsége, igénybevétele miatt remeghetett szerintem. Miért tagadta volna le az orgazmust?

Segítség! Egyszerűen nincs orgazmusom, se magamnak nem tudom elérni, se a barátommal. Felvilágosult nőnek tartom magam, semmilyen szexsokk nem ért, nem volt prűd neveltetésem. Mi lehet a gond?

Szeretem a páromat, élvezem az együttléteinket, ő tapasztalt és kreatív, de úgy tűnik, teljesen orgazmusképtelen vagyok. Magamnak sem sikerült még soha (egy darabig próbálkozom, de mivel gyakorlatilag semmi nem történik, bármit is csinálok, mindig megunom és abbahagyom). A barátomat már nem tudom mivel vigasztalni, legszívesebben eljátszanám a kedvéért, de még arra is képtelen vagyok, mivel nem tudom, milyen... Kezdek kétségbeesni, valami nagyon nem oké velem... Segítség! (20, nő)

Legjobb válasz: Elso lepes: ne torodj az orgazmusod hianyaval. Ne stresszelj rajta!! Masodik lepes: elvezd a szexet es hogy oromet adsz vele. Harmadik lepes: beszeld meg ezt a pasiddal. Hogy ne kudarckent fogja fel. Negyedik lepes: szexeljetek sokat:) akkor fog jonni az orgazmus, amikor nem szamitasz ra.. (egyebkent egy pohar bor vagy pezsgo sokszor segit feloldodni..) 29F

Elso lepes: ne torodj az orgazmusod hianyaval. Ne stresszelj rajta!! Masodik lepes: elvezd a szexet es hogy oromet adsz vele. Harmadik lepes: beszeld meg ezt a pasiddal. Hogy ne kudarckent fogja fel. Negyedik lepes: szexeljetek sokat:) akkor fog jonni az orgazmus, amikor nem szamitasz ra.. (egyebkent egy pohar bor vagy pezsgo sokszor segit feloldodni..) 29F
Ha magadnak sem megy, mástól hogyan várod el??? Még hogy nõ... 12 éveseknek orgazmusuk van maszturbálástól. Te meg még egy szerencsétlen pasit is kínzol azzal hogy nem tud kielégíteni...
a nõi orgazust csak a pornósok találták ki
válts!
õszintén sajnállak. volt egy komment miszerint az agyban kezdõdik el... Igaza van neki. Ahogy változik az ember, úgy változik a test is. ne görcsölj azon , ha most nem jön össze. idõ kérdése és meg fogsz érni rá! nincs baj veled!
dehogyisnem az ove. Egyebkent meg ne ezeng gondolkozz sokat ne csinald aztan kicsit pialj majd csinaljatok... "eroszakoljon meg" de nem ugy.. Csk o iranyitson. Es elotte szivja es nyalja a csiklod
10-es válaszoló, te egy szellemi nyomorék lehetsz és most még enyhén fogalmaztam. Kérdezõ: ne törõdj ezekkel. Komolyan csak az a fontos, hogy elengedd magad. Nem rögtön jön a megváltás, lehet pár hónap, lehet évek múlva. Lehet akkor, amikor már belenyugodtál, hogy neked márpedig nem lesz orgazmusod. Sõt nagy eséllyel másik párod lesz akkor. DE! Az orgazmusképtelenséged nem a mostani párod hibája, nem is a tied.
Próbálkozz zuhannyal, lehetetlen tõle nem elélvezni.Tekerd le a zuhany fejét h csak a csõ legyen, vagy állítsd be a fejen hogy egy sugárban jöjjön a víz(ha olyan a zuhanyzótok), feküdj bele a kádba, és irányítsd a vizet a csiklódra.Közben tapasztald ki az erõsségét és h milyen meleg legyen a víz.Ha ülsz a kád szélén, úgy h belógatod a feneked, de a lábad a padlón van kívül, akkor még könnyebben jön az orgazmus, mivel a vér lefele, a csiklódhoz irányul, és a vérbõség mint tudjuk, elengedhetetlen az orgazmushoz.Nem baj ha nem sikerül elsõre, próbálkozz tovább.Ha elérted az orgazmust, akkor a csiklód minden alkalommal egyre érzékenyebbé válik, és egyre rövidebb idõ alatt jutsz el a csúcsra.Már tudni fogod h mi és hol jó neked, és könnyebben fog menni a pasiddal is.
Szerintem is pszichés eredetû a gond. Minden az agyban dõl el. fõleg mivel írod is, hogy alapvetõen élvezed, tehát ahogy elõttem is írták nem szervi eredetû a problémád. És szintén ahogy írták elõttem is, próbáld meg egy picit piásan szexelni:) Viccen kívül. egy idõben én se voltam képes rá, fõleg azért, mert rágörcsöltem, hogy miért nem megy. amit tudok ajánlani: igyatok meg a barátoddal egy két rövidet, vagy bort...( annyit amitól enyhén ittas leszel, ilyen röhögõs jókedvû, tudod:) ) aztán addig kényeztessen a barátod, ameddig csak kell. ne engedjen neked, ha menekülni akarsz. engedd el magad. ami pózban nekem segített az olyan volt, h kanapén a srác( szóval szinte ülve) és én úgy ültem belé... Egyrészt mélyen hatol be, másrészt te irányítod a ritmust, harmadrészt pedig a csikló így aztán extra módon ingerlõdik... Remélem vmit segítettem!
Nyalogassa, kényeztesse minél többet a csiklódat. Mikor nyal, mozgasd közben a csípõdet, mint mikor lovagolsz, néha húzd össze a hüvelyed, és feszítsd meg a combjaidat meg fenekedet. Az orgazmus így hamarabb jön. Masztizz egyedük, simogasd sokat a csiklódat, tapasztald ki milyen mozdulatokra, érintésekre reagál. És a lényeg, hogy tényleg ne görcsölj erre rá, egyszerûen élvezd, és éld át amit teszel, bármi is az.
Kislany! Elmondtam a megoldast, 2. valasz. Ne poztippeket varj, a "problemad" nem szervi eredetu. Az orgazmus az agyban kezdodik, akarmilyen furcsa. Ha gondolod, privatban szivesen megadom szexologus (holgy) kollegam telefonszamat. De szerintem nincs ra szukseg. Nincs baj veled, ezt kellene megertened legeloszor. Elvezd a folyamatot, ne a vegeredmenyt vard! 29F
A kérdező hozzászólása: A póztipp már teljesítve, mondom, sokmindent kipróbáltunk már, többek közt ezeket is, de semmi. Éreztem, hogy mennyire stimulálóak, jó is volt, de eljutok egy pontig és aztán nem tovább :S
Próbáld ki úgy, hogy te hason fekszel és pucsítasz (vagy kispárna van alattad), õ pedig fölötted van. Így pont a G-pontodat fogja elérni. Vagy õ feküdjön hanyatt, te meg rajta (szembe vele), közel hajolva hozzá, a lábaid pedig az övén kívül. Remélem érted. Lényegében a misszionárius póz, csak a csaj van felül. Így mozogj. Így a csiklód lesz erõteljesen izgatva. Ne görcsölj!! Sok sikert a próbálkozásokhoz!! Majd írj, ha van valami fejlemény.
2-6-11es voltam. Kérdezõ, van valami fejlemény?

Nincsen orgazmusom, és szex közben, bár nem görcsölök, de azon gondolkodom, vajon most lesz-e vagy megint nem. ( lány vagyok) Mivel lehetne a fantáziám elterelni erről, mire gondoljak közben?

Legjobb válasz: Kevés nõnek van orgazmusa szex közben. Legalábbis hüvelyi orgazmusa. Ha csiklóorgazmusod volt már, akkor szex közben ingereld a csiklódat! Gondolni, meg olyanra gondolj, ami felizgat! De ha ottvan a kedvesed akkor nem értem mi másra kellene gondolni :)

Kevés nõnek van orgazmusa szex közben. Legalábbis hüvelyi orgazmusa. Ha csiklóorgazmusod volt már, akkor szex közben ingereld a csiklódat! Gondolni, meg olyanra gondolj, ami felizgat! De ha ottvan a kedvesed akkor nem értem mi másra kellene gondolni :)
Pl figyelj arra, amit csinálsz, ha meg csak hanyatt dobod magad, akkor pedig legyél aktívabb :)
Legjobb, ha semmi másra nem gondolsz, csak arra, milyen csodálatos, hogy együtt vagytok, mennyire tetszik a partnered, és milyen jó, ahogy együtt mozognak a nemi szerveitek. Szoríts rá a hüvelyi izmaiddal, az a pasiak is jó, Neked meg segíthet koncentrálni - és fokozni az élvezetet! Válaszd ki a legelõnyösebb pozitúrát, sokszor csak miliméterek kérdése. Az is jól oldaná a szorongást, ha elõre megbeszélnétek, hogy ha nem jön össze Neked aktuskor, akkor utána szájjal/kézzel kielégít - így nem kell szoronganod, hogy a partnered kielégül, Te viszont nem. És olvasd el ezt: http://hypathia.freeblog.hu/archives/2008/09/18/Meg_nem_volt..
Ugy gondolom erre a válasz belölünk ered, MI bajunk a szex-el, ITT kell kezdeni.(talán)
HAT addig amig ez jar a szx kozben az eszedben soha nem fogod megtudni, h mi is az az ORGAZMUS, engedd el magad mashogy nem megy hidd el, PL: tegnap a baratnomnel voltam, es meg fel se alt rendesen, mert egyszeruen minden hulyesegen jart az agyam , MA MEG HUUUUUU ES HUUUUUU MIKRO NORMALIS VOLTAM ......
Na, ez az! Ha azon parázol, hogy ma sem lesz jó, /esetleg az idõjárásra gondolsz/ akkor tuti elmarad. Vedd át a kezdeményezést!!!!! Mármint a sex-ben! Ne gondoldd, hogy ettõl qrvának fog tartani! Sok férfi szeretné, ha a nõ dirigálna. De, ez sajna csak 30 fölött jön el. Tapasztalatból tudom, akkor lesz a Nõbõl igazi vadmacska! Kiköveteli a jussát, és ez teljesen jogos is! Tehát bátran kezdeményezz, ienkor a fiúk még mulyák./Szintén tapasztalat. Fiu vagyok. Iggaz 45 éves.../Mondd meg a fiúnak hogy te egy hosszú elõjátékot szeretnél.Mondjuk: orálisan kényeztessen . És amikor érzed hogy lezsibbadsz, na akkor engedd csak magadra!!! Hidd el , 100-ból 99 fiu imád nyalni a szive választottjának, és nem fog megsértõdni!!! Na, sok sikert!! Irj, ha bekövetkezett a NAGY esemény!/ORGAZMUS!/ Szia.
A kérdező hozzászólása: Aranyos volt ez az utolsó hozzászóló. Igazából mindketten tapasztalatlanok vagyunk, huszonéves korunk ellenére. Próbált orálisan is kényeztetni, de akkor sem érzek semmi extrát, lehet, hogy még õ sem tudja hogyan is kéne, én meg nemigen tudom irányítani.
Ha még csiklói orgazmusod sem volt, lehetséges, hogy túl érzékeny a csiklód. Ilyenkor érdemes megpróbálni, hogy egy vékony bugyin át simogat, sajnos velem is ez a helyzet, ettõl függetlenül élvezem az együttléteket, de csak így tudok elmenni:) 21 éves lány

Nincs orgazmusom és nem tudom mit tehetek a barátomnak ez rosszul esik. Lehet ezzel valamit csinálni?

Legjobb válasz: A türelem és megértés mellett még segíthet egy pszichológus is, aki feltárja az okait, hogy miért nincs orgazmusod, majd rávezet a megoldásra. Létezik párterápia is, ahova a barátoddal együtt mehettek. Sokat segíthet, de ha szeretitek egymást és nem görcsölsz, meg õ sem, akkor lehet hogy az idõ megoldja :)

A türelem és megértés mellett még segíthet egy pszichológus is, aki feltárja az okait, hogy miért nincs orgazmusod, majd rávezet a megoldásra. Létezik párterápia is, ahova a barátoddal együtt mehettek. Sokat segíthet, de ha szeretitek egymást és nem görcsölsz, meg õ sem, akkor lehet hogy az idõ megoldja :)
Az egy fontos kérdés ilyenkor, hogy önkielégíteni szoktál-e, és akkor van-e orgazmusod. Ha olyankor rendben vagy, akkor segíts a barátodnak, hogy vele is sikerüljön. (Elnézve a kategóriát: lefogyni nem fogsz tõle :) )
Nekem kb. 7 évig nem volt orgazmusom, mert túl gátlásos voltam. Elõször a férjemnek is rosszul esett, azt hitte, hogy õ a hibás, de sikerült vele megértetnem, hogy õ mindent jól csinál. Szerintem próbáld te is megértetni vele, már ha nálatok is így van. Ez az elsõ. Utána próbálj meg lazítani, és ne görcsölj azon, hogy legyen orgazmusod. Mondom, nekem 7 évembe került, de ma már minden rendben, remélem neked nem fog ennyi ideig tartani, de kitartás. Azonban ha úgy érzed, hogy a barátod is tehet róla, hogy nincs orgazmusod, akkor beszéljetek róla, te is mondd el bátran, hogy mit és hogy szeretsz.
Lefogyni tényleg nem...:-D Ismerd a saját testedet, tudd, hogy neked mi a jó, és tényleg ne görcsölj rá! Mi 9 éve vagyunk együtt, és kb. 1 év kellett, hogy nekem is legyen közben orgazmusom, egyszerûen össze kellett szoknunk.
Hát ha már a fogyókúra kategóriába tetted csatlakozom az elõttem szólókhoz ezzel ténylegg nem fogsz lefogyni:)
A rendszeres kiadós sex fogyaszt az orgazmus nem:)
Köszönöm a válaszokat:) Tyû hát igen a kategóriát kicsit el néztem:) :) :) Bocsi:$:)
Nekem sincs orgazmuson, 3 éve élek szexuális életet (21 éves vagyok). Nem kell görcsölni rajta, majd megszokod. Én már rég túl vagyok azon hogy ezen parázzak. Ez van, nyugi nem vagy egyedül vele :)
Ha a kérdezõ válaszol, akkor az máshogy néz ki mint ha olvasó válaszolna. Dupla reged van?
Öh aha dupla mert az elsõ az nem jött össze :S De már az is jó:)
Köszönöm a válaszokat:) :)

Miért van az hogy ha egy jó hétig nem élvezek el és nagyon várom már a kielégülést, valahogy nincs akkora orgazmusom? Nem szoktam kiverni, mindig a párom csinálta.

Legjobb válasz: Ha hetekig nem edzel (pl. futsz), akkor is várhatod a következõ edzést... de rosszabbul teljesítesz majd, mintha idõnként szinten tartanád magad 1-1 kocogással. Konkrétabban: Az ejakulátumnak kis részét teszik ki az ondósejtek, a nagyobb része a prosztata váladéka. A férfi ivarsejtek termelõdése nem ciklikus,hanem folyamatosan zajlik (nem úgy, mint a nõknél). Adott idõpontban sok-sok különbözõ fejlettségi szinten álló hímivarsejt van a herékben: ez ELVBEN nem befolyásolja az orgazmus intenzitását, de ezt az elméletet a gyakorlat néha cáfolja. :-) Mindenesetre a hosszabb és gyengédebb elõjátékra szavaznék 1 hét után.

Ha hetekig nem edzel (pl. futsz), akkor is várhatod a következõ edzést... de rosszabbul teljesítesz majd, mintha idõnként szinten tartanád magad 1-1 kocogással. Konkrétabban: Az ejakulátumnak kis részét teszik ki az ondósejtek, a nagyobb része a prosztata váladéka. A férfi ivarsejtek termelõdése nem ciklikus, hanem folyamatosan zajlik (nem úgy, mint a nõknél). Adott idõpontban sok-sok különbözõ fejlettségi szinten álló hímivarsejt van a herékben: ez ELVBEN nem befolyásolja az orgazmus intenzitását, de ezt az elméletet a gyakorlat néha cáfolja. :-) Mindenesetre a hosszabb és gyengédebb elõjátékra szavaznék 1 hét után.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!