Találatok a következő kifejezésre: Nincs orgazmusom élvezem azt ha (4 db)

Nincs orgazmusom nem élvezem azt ha a nyelvével vagy az újával a csiklómhoz ér és ez neki nagyon nem tetszik nem tudom miért várja a csodát h elmenjek de nekem nem megy. Ez miért van?

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok? Ez csak erre az adott partnerre vonatkoztatva igaz vagy általában? Magadat sem tudod kielégíteni, vagy csak más nem? Nem lehet hogy nagyon rágörcsölsz a dologra, hogy nem akarod igazán, hogy elõtte nem izgat fel eléggé, vagy egyszerûen csak durván csinálja? Egyébként sok nõ van aki nem tud elélvezni, ennek lehetnek lelki vagy fizikai okai. Gáznak nem gáz, és lehet rajta változtatni.

Hány évesek vagytok? Ez csak erre az adott partnerre vonatkoztatva igaz vagy általában? Magadat sem tudod kielégíteni, vagy csak más nem? Nem lehet hogy nagyon rágörcsölsz a dologra, hogy nem akarod igazán, hogy elõtte nem izgat fel eléggé, vagy egyszerûen csak durván csinálja? Egyébként sok nõ van aki nem tud elélvezni, ennek lehetnek lelki vagy fizikai okai. Gáznak nem gáz, és lehet rajta változtatni.
Szerintem rágörcsölsz az egészre, hogy márpedig neked orgazmusod lesz. A nõk orgazmust tekintve bonyolultabbak, mint a férfiak. Ehhez idõ kell, hogy összeszokjatok, összehangolódjatok. Ezt egy férfinak meg kell értenie, hogy azért ez egy nõnél máshogy mûködik. Engedd el magad és ne agyalj semmin! :)
Nem így kell hozzáállni a dolgokhoz, hogy nem megy és kész. De megy! Csak meg kell találni, hogy hogy a legjobb meked. Neked is máshogy kell hozzáállni a dolgokhoz! Ha saját magad el tudod vinni a csúcsra, akkor nincs nagy gond, mert ha teljesen ellazulsz, amikor a párod csinálja, akkor jó lesz, de nem szabad arra gondolni, hogy "már megint minek, ha úgysincs orgazmusom". Ha meg még te sem értél el orgazmust magadnak, akkor kicsit nehezebb a helyzet, de a barátoddal együtt tudtok tenni az orgazmus érdekében.
erre való az önkielégítés...ha nem próbálod ki h neked mi a jó, akkor ne várd h majd most lesz orgazmus, mikor azt se tudod milyen az...most az tetszik neki h te nem élvezed??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Hát lehet tényleg csak rágörcsölök erre az egész dologra. Én 16 vagyok a párom pedig 23.

Ha a ferfi tobb alkalommal is elobb elvez el, mint a no es igy a nonek nincs igy orgazmusa, az tenyleg bantja a pasikat?

A partneremmel az elso ket szeretkezes sajnos igy sikerult.

Legjobb válasz: Mindenkivel elõfordul, hogy elõbb megy el mint a partnere, akarata ellenére. Volt, hogy én is elõbb elspricceltem mint a csajom, de ez csak akkor okozott rossz érzést bennem, ha õ is már közel járt, és miattam nem jött össze neki. Viszont figyelek rá, hogy ilyen ne legyen, ha valami oknál fogva nem bírom tovább hogy ne spricceljek akkor úgy alakítom, hogy nem ezen múljon az õ orgazmusa. A következõ menetben viszont már mindenki tovább bírja, és utána a további menetekben is. A dolgot egy önzetlen férfi kompenzálja puncinyalással, és egyéb kényeztetésekkel. Egyébként is nálam minden együttlétben van orgazmusa az aktuális páromnak legalább egyszer kétszer attól, hogy kinyalom! Csak ezek után vagy ezek közt szoktam én is elélvezni, vagy benne, vagy máshová, de mindig én adok elõször élvezetet neki, és csak utána érzem azt, hogy én is kaphatok. Nálam nem elég egy menet, sõt kettõ is kevés, és ez mindig így van, Engem bánt ha nem tudom kielégíteni a partneremet maradéktalanul, mind testileg mind lelkileg! Nekem sokkal fontosabb hogy õt lássam mosolyogva boldogan kielégülve hozzámbújva elaludni, mint hogy nekem jó legyen, de persze fontos hogy én is élvezzek és nem is kicsit, de nekem az a filozófiám, hogy ha egy nõt rendesen kielégítek, jól kényeztetem és olyat adok neki amit más nem tud, vagy korábban sosem élt át, vahy iszonyatosan kielégül tõle, akkor cserébe Õ a százszorosát adja nekem vissza, mert õszintén meg akarja "hálálni" és "viszonozni" akarja de nagyon és teljesen ösztönösen megteszi mert nagyon boldog és nagyon örül nekem....

Mindenkivel elõfordul, hogy elõbb megy el mint a partnere, akarata ellenére. Volt, hogy én is elõbb elspricceltem mint a csajom, de ez csak akkor okozott rossz érzést bennem, ha õ is már közel járt, és miattam nem jött össze neki. Viszont figyelek rá, hogy ilyen ne legyen, ha valami oknál fogva nem bírom tovább hogy ne spricceljek akkor úgy alakítom, hogy nem ezen múljon az õ orgazmusa. A következõ menetben viszont már mindenki tovább bírja, és utána a további menetekben is. A dolgot egy önzetlen férfi kompenzálja puncinyalással, és egyéb kényeztetésekkel. Egyébként is nálam minden együttlétben van orgazmusa az aktuális páromnak legalább egyszer kétszer attól, hogy kinyalom! Csak ezek után vagy ezek közt szoktam én is elélvezni, vagy benne, vagy máshová, de mindig én adok elõször élvezetet neki, és csak utána érzem azt, hogy én is kaphatok. Nálam nem elég egy menet, sõt kettõ is kevés, és ez mindig így van, Engem bánt ha nem tudom kielégíteni a partneremet maradéktalanul, mind testileg mind lelkileg! Nekem sokkal fontosabb hogy õt lássam mosolyogva boldogan kielégülve hozzámbújva elaludni, mint hogy nekem jó legyen, de persze fontos hogy én is élvezzek és nem is kicsit, de nekem az a filozófiám, hogy ha egy nõt rendesen kielégítek, jól kényeztetem és olyat adok neki amit más nem tud, vagy korábban sosem élt át, vahy iszonyatosan kielégül tõle, akkor cserébe Õ a százszorosát adja nekem vissza, mert õszintén meg akarja "hálálni" és "viszonozni" akarja de nagyon és teljesen ösztönösen megteszi mert nagyon boldog és nagyon örül nekem....
valakit zavar valaki meg! örülj neki h õt zavarja! lehetséges h régen volt nõvel és ezért megy el hamar.. de lehetséges h gyors tüzelõ..az pedig már más..ha nem változik akkor õ ilyen.. :-)
A kérdező hozzászólása: En -sajnos, vagy nem- aza fajta vagyok, aki kepes a masik fejevel gondolkodni...igaz, nem minden esetben mukodik.... Vannak dolgok, amikhez ugy allok, hogy ha en lennek adott helyzetben, mi esne jol a partneremtol... Van, aki csak felszinesen ismer, es le-onzo-z...pedig en igyekszem onzetlenul adni, persze hogy jol esik, ha kapok is, de szamomra mar az is sokat jelent, ha latom, erzem, hogy a paromnak jo, amit teszek... Lehet, hogy pasinak kellettvolna szuletnem? :DDD Nekem is faj egy kicsit, hogy ez ot igy zavarja, hogy igy nem is menne brle velem egy kapcsolatba... De en mindenkepp szeretnek eselyt adni, mert mi van, ha csak meg kell talalnunk az utat hogy egymasnak ugyanolyan oromet es kielegulest tudjunk nyujtani... Bar en spec ugy gondolom, a szeretkezes nem feltetlenul az orgazmusrol szol...
Tök jó, hogy te így állsz ehhez a kérdéshez. Nekem volt olyan, hogy nagyon gyorsan véget ért a kapcsolat, amiatt, hogy neki potenciazavarai voltak, amirõl persze nem tudhattam, õ meg nem szólt persze egy szót se róla, úgyhogy az elsõ együttlétek katasztrófába fulladtak, aztán napokon belül ellökött magától, fizikailag és lelkileg is. Valszeg régebbi probléma lehetett ez nála, mert pillanatokon belül olyan falakat húzott maga köré, amit nem tudtam áttörni. Na mindegy, szóval a saját esetembõl kiindulva az ilyesmi nagyon érzékeny pont egy férfinél.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam egyebkent arra is, amit irt Hole Hunter, csak ezzel is az a bibi hminden pasi mas... Van aki mar egy oralis uton valo koelegules utan 5perccel ujra kesz, de van akinek akar egy ora is kell a regeneralodashoz.... Mint mondtam nem vagyokkezdo, azert jo par dologgal tisztaban vagyok... Csak hat mindig akad egyedi problema :)
A kérdező hozzászólása: Igen, azzal en is tisztaban vagyok hogy szoknunk kell meg egymast testileg es kitapasztalnunk egymas vagyait. Eleg sokat beszelgettunk elotte a szexrol, es azert - mivel en se ma kezdtem nemi eletet elni, es van tapasztalatom - eszreveheto hogy o is eleg jol otthon van a dologban es sokretu a szexualis kulturaja... En epp ezert szeretnem ha esely adodna arra hogy javuljon a dolog, foleg hogy maris vannak otleteim, hogyan oldodna meg ez a problema. Bar cseppet zavar, hogy eleinte olyan optimista felenek adta magat, most meg a pesszimizmus, hogy ugysem biztos hogy egymast kerestuk.... Mindenesetre ha egyeb tippjeitek akadnak, hogy hogyan tudnam neki EN kesleltetni az orgazmust, hogy azert kozben en se maradjak parlagon, kerlek irjatom le! :)
Atyám mekkora kamu duma. Én azt tanácsolnám, hogy most vess véget ennek a kapcsolatnak. Ha így lenne ahogy írod, akkor az ember segít kézzel, és / vagy orálisan jobban rásegítene ha már gyorslövõ a pajti. Igen, a férfiakat zavarná, de nem zavar mert mi addig nem élvezünk el, amíg a párunk nem jut el a csúcsra. Persze ez a normális pasi. A te pasid legalább tudja magáról, hogy egy béna gyorstüzelõ, csak éppen nagy ívben tojik rá. Bár ez a jobbik eset, ennél már csak egy rosszabb van, aki tudomást sem vesz róla :D
2. válaszoló adott egy jó tippet! A második menet valóban tovább szokott tartani. Egyébként, nem árt a párod tudomására hozni, hogy amíg két ember szexuálisan összeszokik, az több hónap "munkája", nem egy egybõl. Ha õ hamarabb elélvez, akkor segítsen rajtad, vannak más megoldások is, gondolom ismeritek ezeket, nem csak egyféleképpen lehet eljuttatni egy nõt a csúcsra.
Próbáld meg elõször szájjal kielégíteni. A második menetet elvileg tovább kell bírnia...így talán neked is lesz idõd eljutni a csúcsra.
Milyen tempóba csináljátok? Én mikor érzem h para van, szoktam kérni a barátnõmet hogy lassítson . Engem is a látvány meg ahogy csináljuk úgy felhergel h mikor elkezd lovagolni rá 1percre már el is tudnék menni... amikor õ van alul akkor ugye nem az a tempó mint mikor rajtam ugrál mint 1 állat akkor sokáig bírnám.. Egyébként meg engem is bánt a dolog, tudom hogy nagyjából 1 óráig kéne bírnom tüzelés nélkül, meg úgy erõvel is és akkor esetleg lenne orgazmus.. Olyan tempó kell a nõknek h elérje az orgazmust , hogy azt kb vagy kiégve vagy részegen lehet bírni.. Vagy késleltetõ szerekkel.

Szerintetek az baj, ha szeretem, élvezem a szexet, a partneremnek is imádom csinálni, azt is szeretem, ha ő csinálja nekem, csak orgazmusom nincs soha (magamtól sem), de ez engem nem zavar különösebben?

19/L

Legjobb válasz: Hát...azért nem biztos, hogy ez így szerencsés, mert ettõl nem teljes a kép, és lehet idõ múlva zavarni fog. Ha tartósan fennáll ez az állapot, akkor esetleg nem árt szakembert felkeresni vele, mert az is lehet, hogy a párodat fogja zavarni, hiszen fontos lehet neki, hogy kielégíthesse a partnerét. Mondhatunk mi itt sok okosságot, de nem ismerünk téged, sem a partneredet, és ennyi információból ami rendelkezésünkre áll, nem lehet igazán hasznos tanácsot adni. http://szexualterapia.eu/noi-orgazmus-zavar-orgazmus-hianya-..

Hát...azért nem biztos, hogy ez így szerencsés, mert ettõl nem teljes a kép, és lehet idõ múlva zavarni fog. Ha tartósan fennáll ez az állapot, akkor esetleg nem árt szakembert felkeresni vele, mert az is lehet, hogy a párodat fogja zavarni, hiszen fontos lehet neki, hogy kielégíthesse a partnerét. Mondhatunk mi itt sok okosságot, de nem ismerünk téged, sem a partneredet, és ennyi információból ami rendelkezésünkre áll, nem lehet igazán hasznos tanácsot adni. http://szexualterapia.eu/noi-orgazmus-zavar-orgazmus-hianya-..
Szerintem nem baj.
Igen.
Ha élvezed azt, amit csinálsz, akkor semmi gond.
gondnak nem gond. majd akkor fogod annak gondolni, ha átéled az elsõ orgazmusodat, és onnantól kezdve már képtelen leszel lemondani róla és nem tudod majd elképzelni, hogy eddig hogy tudtál élni nélküle :Ð amúgy meg szerintem se te nem ismered eléggé a testedet és a párod sem 21L
A kérdező hozzászólása: Megoldódott a problémám. :) Méghozzá spriccelve... :D

Miért van az hogy ha egy jó hétig nem élvezek el és nagyon várom már a kielégülést, valahogy nincs akkora orgazmusom? Nem szoktam kiverni, mindig a párom csinálta.

Legjobb válasz: Ha hetekig nem edzel (pl. futsz), akkor is várhatod a következõ edzést... de rosszabbul teljesítesz majd, mintha idõnként szinten tartanád magad 1-1 kocogással. Konkrétabban: Az ejakulátumnak kis részét teszik ki az ondósejtek, a nagyobb része a prosztata váladéka. A férfi ivarsejtek termelõdése nem ciklikus,hanem folyamatosan zajlik (nem úgy, mint a nõknél). Adott idõpontban sok-sok különbözõ fejlettségi szinten álló hímivarsejt van a herékben: ez ELVBEN nem befolyásolja az orgazmus intenzitását, de ezt az elméletet a gyakorlat néha cáfolja. :-) Mindenesetre a hosszabb és gyengédebb elõjátékra szavaznék 1 hét után.

Ha hetekig nem edzel (pl. futsz), akkor is várhatod a következõ edzést... de rosszabbul teljesítesz majd, mintha idõnként szinten tartanád magad 1-1 kocogással. Konkrétabban: Az ejakulátumnak kis részét teszik ki az ondósejtek, a nagyobb része a prosztata váladéka. A férfi ivarsejtek termelõdése nem ciklikus, hanem folyamatosan zajlik (nem úgy, mint a nõknél). Adott idõpontban sok-sok különbözõ fejlettségi szinten álló hímivarsejt van a herékben: ez ELVBEN nem befolyásolja az orgazmus intenzitását, de ezt az elméletet a gyakorlat néha cáfolja. :-) Mindenesetre a hosszabb és gyengédebb elõjátékra szavaznék 1 hét után.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!