Találatok a következő kifejezésre: Nincs orgazmusom élvezem (13 db)

Lányok, milyen annak, akinek nincs orgazmusa? Élvezi? Beletörődött, h neki nincs?

Legjobb válasz: Attól, hogy nincs orgazmusom, még élvezem a sexet. Voltak periódusok amikor nem foglalkoztatott, ha lefeküdtem valakivel azt vártam minél elõbb menjen el. Most komoly kapcsolatom van, és dolgozunk rajta ,a párom nem engedi, hogy beletörõdjek, kötelezõen kielégít orálisan, na mondjuk ez is sok idõbe telt míg idáig eljutottunk... Annak örülök, hogy legalább így vagy pedig maszturbálás közben eltudok menni, van akinek ez sem sikerül. (22 lány)

Attól, hogy nincs orgazmusom, még élvezem a sexet. Voltak periódusok amikor nem foglalkoztatott, ha lefeküdtem valakivel azt vártam minél elõbb menjen el. Most komoly kapcsolatom van, és dolgozunk rajta , a párom nem engedi, hogy beletörõdjek, kötelezõen kielégít orálisan, na mondjuk ez is sok idõbe telt míg idáig eljutottunk... Annak örülök, hogy legalább így vagy pedig maszturbálás közben eltudok menni, van akinek ez sem sikerül. (22 lány)
Mármint hüvelyi orgazmusra gondolsz? Nekem sem volt soha, most vagyok 27. Ettõl függetlenül élvezem a szexet. ismerek más olyan idõsebb nõket is, akinek sosem volt hüvelyi orgazmusuk, ettõl nem lesz több vagy kevesebb valaki. Van akinek könnyebb, van akinek nehezebb, vagy sosem éli át. Ettõl függetlenül csiklós orgazmusom tud lenni, és valami orbitális :) Fõleg ha szex elött csinálja a párom :) 27/N
A kérdező hozzászólása: én 22 vagyok, és 5 éve, az elsõ barátommal volt orgazmusom, mindenféle. a masodikkal nem, most pedig egz alkalmi partnerem van honapok óta, nagyonjól csinálja, odafigyel rám, de akkor se megy. engem az bánt, hogy tudom, hogy volt orgazmusom, tudom, mennyire jó az, és most valamiért mégsincs. fáj is sûrûn belül valami, majdnem minden pózban. de egyik pozícióban se élvezek el... ha régen volt, most miért nincs?
Talán nem szereted õt. Sokat számít!!
A kérdező hozzászólása: az elõzõ barátomat nagyon szerettem, és nem ment úgy se. sírtam is sokat, mert nem értettem, miért nem megy, mikor szeretem... persze ez neki is rosszul esett...rá is ment a kapcsolat...

A nők akkor is élvezik a szexet, ha nincs orgazmusuk?

Legjobb válasz: "Áh, ezt addig mondják, amíg egyszer nem lesz orgazmusuk. Utána rájönnek, hogy az orgazmus nélküli élvezet árnyéka sem volt az orgazmussal megtapasztalható élvezetnek." Ez hülyeség! Nekem volt már orgazmusom, de amíg csak lehet, húzom a dolgot, mert sokkal jobban szeretek feszülni a vágytól, mint megélni az orgazmust! Amúgy sem tart sokáig, és utána haldoklok, meg minden bajom van! Kb úgy viselkedek mint a pasik,orgazmus után nekem azért hosszabb idõre van szükségem a köv. menetig!

"Áh, ezt addig mondják, amíg egyszer nem lesz orgazmusuk. Utána rájönnek, hogy az orgazmus nélküli élvezet árnyéka sem volt az orgazmussal megtapasztalható élvezetnek." Ez hülyeség! Nekem volt már orgazmusom, de amíg csak lehet, húzom a dolgot, mert sokkal jobban szeretek feszülni a vágytól, mint megélni az orgazmust! Amúgy sem tart sokáig, és utána haldoklok, meg minden bajom van! Kb úgy viselkedek mint a pasik, orgazmus után nekem azért hosszabb idõre van szükségem a köv. menetig!
Igen! Nekem még nem volt orgazmusom de én Imádom a szexet még a nélkül is!!! :-) 21/L
14:34es vagyok! hat en nem hiaba nem erem el az orgazmust! En addig elvezem a sexxet amig a parom 3menetet le nem teker, mert tudjatok ha orgazmusom van annyira osszeszorulok hogy utanna csak visitok mint egy malac akit epp gyilkolnak...szoval vagy inkabb nem lesz orgazmusom vagy a legvegere hagyom:) de ez amint irtam ritka:)
Számomra sem teher az orgazmus utáni állapot, fura, hogy egyeseknek az... 15.00
15:15 Félreértesz minket. Nyilván mi is addig húzzuk amíg lehet, és szeretünk mi is feszülni a vágytól, de ezt egyszer fel kell oldani. Amikor az elején nem volt még orgazmusom, rossz volt hogy a párom elment és nekem is pufff vége volt mikor én még fel voltam húzva. De szerintem neked sem sok lehetett mert azt írod, volt már orgazmusod és nem azt hogy mindig az van. Ja és egy jó szex után mindenki úgy érzi magát hogy kész van, kifáradt, kipirult, stb de ez inkább egy kellemes kimerültség. És én semmiért nem cserélném el az orgazmusomat.
15 órás neked van igazad. Akiknek nincs azok ilyen dumával vigasztalják a pasit és magukat, pedig nem kellene beletörõdni. én orgazmus nélkül nem tudom már elképzelni. Az elején volt ilyen, de az nem most volt.
Áh, ezt addig mondják, amíg egyszer nem lesz orgazmusuk. Utána rájönnek, hogy az orgazmus nélküli élvezet árnyéka sem volt az orgazmussal megtapasztalható élvezetnek. Oké, hogy anélkül is elmegy, de az orgazmus teszi fel a koronát az aktusra. Tudom, mirõl beszélek, nekem se volt mindig orgazmusom.
14.34 Ilyen velünk is volt már! Két perccel korábban fejeztük be a barátnõmmel az aktuális "birkózásunkat" és akkor jöttek a vendégek. Megmondtam neki, hogy addig "aludjon" még egy kicsit, amíg a mosoly és az arcpír el nem tûnik az arcáról. :) ))
Orgazmus nelkul is szuper, en a 10bol egyszer erek el addig:) De megis imadom..az orgazmustol en mindig szedulok faj a fejem es 20percen keresztul mosolygok mint aki nem tudom mit kapott:) ))
igen, elvezik :) persze, jobb , sokkal jobb orgazmussal, de anelkul is nagyon elvezik :)
Igen, de azzal jobb:P
Igen!!!!! :) nekem sem volt még pedig nagyon sok pasival voltam a mostani pasimmal egy éve vagyok együtt és vele egyszerûen kimondhatatlanul jo nyaraláson pl a szomszédok szoltak a tulajnak, hogy nemtudnak tõlünk aludni :) és mindez orgazmus nélkül :D szoval igen anélkülis nagoyn élvezetes

Hogy nevezik azt a betegséget, amikor a nő élvezi a szexet, de nincs orgazmusa?

Legjobb válasz: Ilyen betegségrõl még nem hallottam, de úgy tûnik más sem. Szerintem a nimfomániára gondolsz. De azok a nõk betegesen kívánják a szexet. De azért van orgazmusuk néha.

Ilyen betegségrõl még nem hallottam, de úgy tûnik más sem. Szerintem a nimfomániára gondolsz. De azok a nõk betegesen kívánják a szexet. De azért van orgazmusuk néha.
Anorgasmia.
Nem betegség, állapot, mindennek van latin meghatározása
Hát, nem tudom, hogy betegség-e de hogy szörnyû dolog, az biztos. Legalábbis nekem baromi lelkifurdalást okozott, amikor én akkorát élveztem, hogy alig tértem magamhhoz, a csajnak meg csak úgy simán jó volt.

Ha magamat ujjazom miért nincs orgazmusom, és miért nem élvezem?

S.O.S.

Legjobb válasz: Azert mert nem én csinálom .

Azert mert nem én csinálom .
Nem tudom hogy szoktátok csajok, de próbáljátok úgy, hogy elõbb simogassátok a combotokat, és gondoljatok valami izgatóra, bármire, vagy bárkire ami izgató. Szóval kezdjétek a combotoknál, és haladjatok egyre benntebb az izé (most írjam le) :$ szóval oda...be, de csak szép lassan és fontos hogy legyetek nagyon ellazulva, és gondoljatok valami nagyon izgalmas, izgató dologra. Amúgy én meg nagyon vizuális típus vagyok és ahogy ezt leírtam hát izgató volt bevallom :] már bocsesz :D bocsi :$
Én is így vagyok ezzel:) 15l
A kérdező hozzászólása: :D
Nincs mit kérdezõ. De erre való ez az oldal, hogy választ kapjunk a kérdéseinkre, nálam is van olyan, hogy ha kérdezek, akkor kapom a választ és akkor döbbenek rá, hogy hú erre nem is gondoltam :)
A kérdező hozzászólása: Huh ezze nem gondoltam, pedig tök igazad van Köszi
Az lehet az oka kérdezõ, ha már komoly válaszolóra vártál, megérkeztem :) . Szóval az lehet az oka, ez olyan lehet, mint pl. az hogyha saját magadat megérinted pl. megérinted a kezeddel a karod, nem érzel különösebben semmi érdekeset. De ha valaki más ellenkezõ nemû érinti meg a karod, akkor az más érzés, az olyan bizsergetõ. Na ebbõl kiindulva, ha saját kezed ujjaival nyúlsz magadhoz akkor nem érzed azt a bizsergést, mintha valaki más ujjai.
A kérdező hozzászólása: Senki ne küldjön több privát üzenetet, mert kikészülök. Attól, hogy kiírtam a kérdést nem azt jelenti, hogy nincs barátom (összesen a kb 10 üzenetíró közül csak egy kérdezte meg van e barátom. Neki itt köszzönöm.). Mert van, csak még olyanfriss a kapcsolatunk, hogy elijeszteném vele.
15 évesen ne k*rjonmár...
Nem lehet, hogy a fenekedben való turkálás helyett esetleg rá kéne rántani a péniszedre? :D Most komolyan... ha lány is vagy... Nekünk kell tudni? :( :)
A kérdező hozzászólása: 15/L
Zuhanyrózsával próbáld. Hány éves vagy amúgy?
Én is vagyok ezzel már minden hogy próbáltam, de egy fiú csinálja akkor nagyon élvezem :) ) Nem tudom hogy ez miért van
nekem se :S de csiklóból van :)
Próbáld két ujjal, nekem ugy már jobb:) 15l
lepra
ha sokáig (pl évekig)rendszeresen felizgulsz, alhasi vérbõség keletkezik, de nem mész el, vagyik ez a vér nem ürülki, akkor igen is lehetnek komoly problémák. Amíg szex közben nem mész el, végezz önkielégítést rendszeresen, vag utána, ez abban is segíthet, hogy rájöjj, hogy mitõl mész el, és ezt megtanítsd a barátodnak, h aztán lassan szex közben is el tudj menni
A kérdező hozzászólása: húúh az olvasgatás megvolt bõven, nem tuti, hogy fel vagyok fázva, csak arra tippelek, és védekezünk, nem kapja el ;) Igen szerencsére vannak mozdulatok, mikor nagyon jó, és úgy általában cakkom pakk jó, nincs orgazmusom, de a kielégültség érzés nem marad el. Am még abból is gondoltam, hogy nem lehet-e baj, mert egy kérdésre valaki írta, hogy a vérbõség miatt fájhat közben, és kiváncsi voltam, hogy ha ez a vérbõség fenn marad, nem alakul-e ki valami baj belõle.
Ha fel vagy fázva, miért szexeltek? Majd jól elkapja õ is! Amúgy: semmi bajod nem lehet ettõl. Ha szerencséd van, akkor megismered magad, õt - és elõbb-utóbb orgazmusod is lesz. Ehhez nem ártana kicsit olvasgatnod és kísérletezni.
nyugi, az tuti a felfázás miatt van, nálam is elõfordult. Aztán majd helyrejön. HA meg már van olyan mozdulat amit jónak érzel, élvezel akkor ki fog alakulni az orgazmus is...nekem sem jött egybõl, csak ne add fel, helyezkedj, próbálgassatok...nem szégyen ez, ismerd ki önmagad! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Hát már egy ideje kíváncsi vagyok erre, csak nem találtam sehol választ, szerintem most fel vagyok fázva, vagy nem tudom, mert az uccsó 2 alkalomban volt egy-egy mozdulata, amit mindig élvezek, de most fájt, innen jutott megint eszembe.
egyébként , hogy merült fel benned a kérdés?
A kérdező hozzászólása: második válaszolónak köszi, és várom a többit :)
Szexelni tudsz, de gondolkodni nem. Ha nem védekezel akkor lehet bajod.
nem hinném! Nyugi
A kérdező hozzászólása: úgy látszik, én elég rosszul vagyok összerakva, mert az önkielégítés tényleg nem megy, nem érzek szó szerint semmi...de nem adom fel, nagyon szerelmes vagyok a barátomba, egyszer csak összejön :) köszi a segítséget :)

Leszbikus vagyok? Voltam már szerelmes lányba, izgat is a gondolat, h lánnyal legyek, de kiprobálni nem tudnám. Viszont pasikkal egyáltalán nem élvezem a sexet, csak nagyon felizgatnak, de nincs orgazmusom.

Mi a baj velem??? Miért nem élvezem a sexet? :\'(

Legjobb válasz: ez függ attól is h hány éves vagy.. de addig nem tudsz sokat amíg nem tod a másik oldalról a dolgot..h mi van h ha csajjal..

ez függ attól is h hány éves vagy.. de addig nem tudsz sokat amíg nem tod a másik oldalról a dolgot..h mi van h ha csajjal..
A kérdező hozzászólása: 19vagyok. És már gondolkoztam rajta, h kiprobálom, de valahogy nem menne...
Akkor nem vagy az. Szerintem. Csak nincs sikerélményed a sexben. Azért ám tenni is kell valamit, nem csak a pasitól várni 25/L
A kérdező hozzászólása: Én már mindent megprobáltam... :(
szerintem csak azért merült fel benned ez a leszbi/ne leszbi, mert nem volt sikerélményed... téged jól fel kell izgatni, és figyeld meg nem gondolkodsz majd csajokon..
Van igazság itt is, ott is. Lehet pl. hogy egyszerûen rossz partenereid voltak eddig. Nem figyeltek rád, csak magukra, netán durvák voltak, vagy nem hagytak neked elég idõt...? De ettõl függetlenül az égvilágon semmit nem veszítesz, ha kipróbálod lánnyal is. Egy élménnyel és egy tapasztalattal mindenképp gazdagabb leszel, tájékozottabb is, lesz összehasonlítási alapod, és természetesen ettõl még semmi nem kötelez arra, hogy ezután fiúkkal már ne is csináld. Sõt... a fiúk általában kifejezetten izgatónak találják, ha a lányok más lányokkal is jól elvannak. Szóval emiatt ne legyenek aggályaid. Viszont ha az eddigi partnerekkel volt a baj, akkor tényleg érdemes körülnézned egy figyelmesebb után. Vagy az is még egy lehetõség, hogy nem ismered eléggé a saját tested. Szoktál masztizni? Ha nem, vagy csak nagyon ritkán, akkor érdemes lenne ezzel is próbálkoznod, hogy jobban megtudd, mi hogy és hol jó neked, hogy aztán élesben is tudd, mi a legjobb.
A kérdező hozzászólása: Szoktam masztizni, meg a pasikkal is meg szoktam beszélni a sexet, dehát... :( Kiprobálom lánnyal:) Hátha...:)
Akkor próba cseresznye, sok sikert! :)
Szerintem is probáld ki! És ha már kiprobáltad akkor meséld el, mi volt! Jobb volt mint pasival? Gondolom nem csak én vok kiváncsi a végeredményre! :)

Nincs orgazmusom nem élvezem azt ha a nyelvével vagy az újával a csiklómhoz ér és ez neki nagyon nem tetszik nem tudom miért várja a csodát h elmenjek de nekem nem megy. Ez miért van?

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok? Ez csak erre az adott partnerre vonatkoztatva igaz vagy általában? Magadat sem tudod kielégíteni, vagy csak más nem? Nem lehet hogy nagyon rágörcsölsz a dologra, hogy nem akarod igazán, hogy elõtte nem izgat fel eléggé, vagy egyszerûen csak durván csinálja? Egyébként sok nõ van aki nem tud elélvezni, ennek lehetnek lelki vagy fizikai okai. Gáznak nem gáz, és lehet rajta változtatni.

Hány évesek vagytok? Ez csak erre az adott partnerre vonatkoztatva igaz vagy általában? Magadat sem tudod kielégíteni, vagy csak más nem? Nem lehet hogy nagyon rágörcsölsz a dologra, hogy nem akarod igazán, hogy elõtte nem izgat fel eléggé, vagy egyszerûen csak durván csinálja? Egyébként sok nõ van aki nem tud elélvezni, ennek lehetnek lelki vagy fizikai okai. Gáznak nem gáz, és lehet rajta változtatni.
Szerintem rágörcsölsz az egészre, hogy márpedig neked orgazmusod lesz. A nõk orgazmust tekintve bonyolultabbak, mint a férfiak. Ehhez idõ kell, hogy összeszokjatok, összehangolódjatok. Ezt egy férfinak meg kell értenie, hogy azért ez egy nõnél máshogy mûködik. Engedd el magad és ne agyalj semmin! :)
Nem így kell hozzáállni a dolgokhoz, hogy nem megy és kész. De megy! Csak meg kell találni, hogy hogy a legjobb meked. Neked is máshogy kell hozzáállni a dolgokhoz! Ha saját magad el tudod vinni a csúcsra, akkor nincs nagy gond, mert ha teljesen ellazulsz, amikor a párod csinálja, akkor jó lesz, de nem szabad arra gondolni, hogy "már megint minek, ha úgysincs orgazmusom". Ha meg még te sem értél el orgazmust magadnak, akkor kicsit nehezebb a helyzet, de a barátoddal együtt tudtok tenni az orgazmus érdekében.
erre való az önkielégítés...ha nem próbálod ki h neked mi a jó, akkor ne várd h majd most lesz orgazmus, mikor azt se tudod milyen az...most az tetszik neki h te nem élvezed??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Hát lehet tényleg csak rágörcsölök erre az egész dologra. Én 16 vagyok a párom pedig 23.

Miért nem élvezem a szexet? De nem csak orgazmusom nincsen, hanem egyáltalán semmilyen érzés a szex, és csak a párom miatt csinálom, neki ugyanis jó, ő élvezi!

Legjobb válasz: Szex közben biztos máshol jár az eszed. Csak add át magad a szexnek és élvezni fogod, ne csak a barátod miatt tedd, és egy hosszú elõjáték sem árt. Ha tényleg így teszel még orgazmusod is lehet.

Szex közben biztos máshol jár az eszed. Csak add át magad a szexnek és élvezni fogod, ne csak a barátod miatt tedd, és egy hosszú elõjáték sem árt. Ha tényleg így teszel még orgazmusod is lehet.
elõjáték szokott lenni rendesen? nedvesedni szoktál? volt esetleg korábban rossz élményed (fiatal korban, vagy akármikor)? a párod figyel rád, próbál kielégiteni?
Lehetséges, hogy frigid vagy. Ez lehet hormonzavar miatt is - menj el orvoshoz, õ majd kideríti.
Mintha a barátod elég ügyetlen lenne. Önkielégítés közben sem tudsz elmenni?
A kérdező hozzászólása: Mindig van elõjáték néha az hosszabb is, mint maga az aktus, és ezalatt be is szoktam nedvesedni. Mégis mikor belémhatol nincs meg az a "varázs", pedig igazán szeretném ha lenne. Az igaz, hogy régen volt egy borzasztó élményem a szexel kapcsolatban egy"igazán kedves fiatalember" sokkal erõszakosabb volt mint amire én fel voltam készülve, de ezt már sikerült kizárnom az életembõl és ez egyáltalán nem befolyásol.

Ha a ferfi tobb alkalommal is elobb elvez el, mint a no es igy a nonek nincs igy orgazmusa, az tenyleg bantja a pasikat?

A partneremmel az elso ket szeretkezes sajnos igy sikerult.

Legjobb válasz: Mindenkivel elõfordul, hogy elõbb megy el mint a partnere, akarata ellenére. Volt, hogy én is elõbb elspricceltem mint a csajom, de ez csak akkor okozott rossz érzést bennem, ha õ is már közel járt, és miattam nem jött össze neki. Viszont figyelek rá, hogy ilyen ne legyen, ha valami oknál fogva nem bírom tovább hogy ne spricceljek akkor úgy alakítom, hogy nem ezen múljon az õ orgazmusa. A következõ menetben viszont már mindenki tovább bírja, és utána a további menetekben is. A dolgot egy önzetlen férfi kompenzálja puncinyalással, és egyéb kényeztetésekkel. Egyébként is nálam minden együttlétben van orgazmusa az aktuális páromnak legalább egyszer kétszer attól, hogy kinyalom! Csak ezek után vagy ezek közt szoktam én is elélvezni, vagy benne, vagy máshová, de mindig én adok elõször élvezetet neki, és csak utána érzem azt, hogy én is kaphatok. Nálam nem elég egy menet, sõt kettõ is kevés, és ez mindig így van, Engem bánt ha nem tudom kielégíteni a partneremet maradéktalanul, mind testileg mind lelkileg! Nekem sokkal fontosabb hogy õt lássam mosolyogva boldogan kielégülve hozzámbújva elaludni, mint hogy nekem jó legyen, de persze fontos hogy én is élvezzek és nem is kicsit, de nekem az a filozófiám, hogy ha egy nõt rendesen kielégítek, jól kényeztetem és olyat adok neki amit más nem tud, vagy korábban sosem élt át, vahy iszonyatosan kielégül tõle, akkor cserébe Õ a százszorosát adja nekem vissza, mert õszintén meg akarja "hálálni" és "viszonozni" akarja de nagyon és teljesen ösztönösen megteszi mert nagyon boldog és nagyon örül nekem....

Mindenkivel elõfordul, hogy elõbb megy el mint a partnere, akarata ellenére. Volt, hogy én is elõbb elspricceltem mint a csajom, de ez csak akkor okozott rossz érzést bennem, ha õ is már közel járt, és miattam nem jött össze neki. Viszont figyelek rá, hogy ilyen ne legyen, ha valami oknál fogva nem bírom tovább hogy ne spricceljek akkor úgy alakítom, hogy nem ezen múljon az õ orgazmusa. A következõ menetben viszont már mindenki tovább bírja, és utána a további menetekben is. A dolgot egy önzetlen férfi kompenzálja puncinyalással, és egyéb kényeztetésekkel. Egyébként is nálam minden együttlétben van orgazmusa az aktuális páromnak legalább egyszer kétszer attól, hogy kinyalom! Csak ezek után vagy ezek közt szoktam én is elélvezni, vagy benne, vagy máshová, de mindig én adok elõször élvezetet neki, és csak utána érzem azt, hogy én is kaphatok. Nálam nem elég egy menet, sõt kettõ is kevés, és ez mindig így van, Engem bánt ha nem tudom kielégíteni a partneremet maradéktalanul, mind testileg mind lelkileg! Nekem sokkal fontosabb hogy õt lássam mosolyogva boldogan kielégülve hozzámbújva elaludni, mint hogy nekem jó legyen, de persze fontos hogy én is élvezzek és nem is kicsit, de nekem az a filozófiám, hogy ha egy nõt rendesen kielégítek, jól kényeztetem és olyat adok neki amit más nem tud, vagy korábban sosem élt át, vahy iszonyatosan kielégül tõle, akkor cserébe Õ a százszorosát adja nekem vissza, mert õszintén meg akarja "hálálni" és "viszonozni" akarja de nagyon és teljesen ösztönösen megteszi mert nagyon boldog és nagyon örül nekem....
valakit zavar valaki meg! örülj neki h õt zavarja! lehetséges h régen volt nõvel és ezért megy el hamar.. de lehetséges h gyors tüzelõ..az pedig már más..ha nem változik akkor õ ilyen.. :-)
A kérdező hozzászólása: En -sajnos, vagy nem- aza fajta vagyok, aki kepes a masik fejevel gondolkodni...igaz, nem minden esetben mukodik.... Vannak dolgok, amikhez ugy allok, hogy ha en lennek adott helyzetben, mi esne jol a partneremtol... Van, aki csak felszinesen ismer, es le-onzo-z...pedig en igyekszem onzetlenul adni, persze hogy jol esik, ha kapok is, de szamomra mar az is sokat jelent, ha latom, erzem, hogy a paromnak jo, amit teszek... Lehet, hogy pasinak kellettvolna szuletnem? :DDD Nekem is faj egy kicsit, hogy ez ot igy zavarja, hogy igy nem is menne brle velem egy kapcsolatba... De en mindenkepp szeretnek eselyt adni, mert mi van, ha csak meg kell talalnunk az utat hogy egymasnak ugyanolyan oromet es kielegulest tudjunk nyujtani... Bar en spec ugy gondolom, a szeretkezes nem feltetlenul az orgazmusrol szol...
Tök jó, hogy te így állsz ehhez a kérdéshez. Nekem volt olyan, hogy nagyon gyorsan véget ért a kapcsolat, amiatt, hogy neki potenciazavarai voltak, amirõl persze nem tudhattam, õ meg nem szólt persze egy szót se róla, úgyhogy az elsõ együttlétek katasztrófába fulladtak, aztán napokon belül ellökött magától, fizikailag és lelkileg is. Valszeg régebbi probléma lehetett ez nála, mert pillanatokon belül olyan falakat húzott maga köré, amit nem tudtam áttörni. Na mindegy, szóval a saját esetembõl kiindulva az ilyesmi nagyon érzékeny pont egy férfinél.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam egyebkent arra is, amit irt Hole Hunter, csak ezzel is az a bibi hminden pasi mas... Van aki mar egy oralis uton valo koelegules utan 5perccel ujra kesz, de van akinek akar egy ora is kell a regeneralodashoz.... Mint mondtam nem vagyokkezdo, azert jo par dologgal tisztaban vagyok... Csak hat mindig akad egyedi problema :)
A kérdező hozzászólása: Igen, azzal en is tisztaban vagyok hogy szoknunk kell meg egymast testileg es kitapasztalnunk egymas vagyait. Eleg sokat beszelgettunk elotte a szexrol, es azert - mivel en se ma kezdtem nemi eletet elni, es van tapasztalatom - eszreveheto hogy o is eleg jol otthon van a dologban es sokretu a szexualis kulturaja... En epp ezert szeretnem ha esely adodna arra hogy javuljon a dolog, foleg hogy maris vannak otleteim, hogyan oldodna meg ez a problema. Bar cseppet zavar, hogy eleinte olyan optimista felenek adta magat, most meg a pesszimizmus, hogy ugysem biztos hogy egymast kerestuk.... Mindenesetre ha egyeb tippjeitek akadnak, hogy hogyan tudnam neki EN kesleltetni az orgazmust, hogy azert kozben en se maradjak parlagon, kerlek irjatom le! :)
Atyám mekkora kamu duma. Én azt tanácsolnám, hogy most vess véget ennek a kapcsolatnak. Ha így lenne ahogy írod, akkor az ember segít kézzel, és / vagy orálisan jobban rásegítene ha már gyorslövõ a pajti. Igen, a férfiakat zavarná, de nem zavar mert mi addig nem élvezünk el, amíg a párunk nem jut el a csúcsra. Persze ez a normális pasi. A te pasid legalább tudja magáról, hogy egy béna gyorstüzelõ, csak éppen nagy ívben tojik rá. Bár ez a jobbik eset, ennél már csak egy rosszabb van, aki tudomást sem vesz róla :D
2. válaszoló adott egy jó tippet! A második menet valóban tovább szokott tartani. Egyébként, nem árt a párod tudomására hozni, hogy amíg két ember szexuálisan összeszokik, az több hónap "munkája", nem egy egybõl. Ha õ hamarabb elélvez, akkor segítsen rajtad, vannak más megoldások is, gondolom ismeritek ezeket, nem csak egyféleképpen lehet eljuttatni egy nõt a csúcsra.
Próbáld meg elõször szájjal kielégíteni. A második menetet elvileg tovább kell bírnia...így talán neked is lesz idõd eljutni a csúcsra.
Milyen tempóba csináljátok? Én mikor érzem h para van, szoktam kérni a barátnõmet hogy lassítson . Engem is a látvány meg ahogy csináljuk úgy felhergel h mikor elkezd lovagolni rá 1percre már el is tudnék menni... amikor õ van alul akkor ugye nem az a tempó mint mikor rajtam ugrál mint 1 állat akkor sokáig bírnám.. Egyébként meg engem is bánt a dolog, tudom hogy nagyjából 1 óráig kéne bírnom tüzelés nélkül, meg úgy erõvel is és akkor esetleg lenne orgazmus.. Olyan tempó kell a nõknek h elérje az orgazmust , hogy azt kb vagy kiégve vagy részegen lehet bírni.. Vagy késleltetõ szerekkel.

Szerintetek az baj, ha szeretem, élvezem a szexet, a partneremnek is imádom csinálni, azt is szeretem, ha ő csinálja nekem, csak orgazmusom nincs soha (magamtól sem), de ez engem nem zavar különösebben?

19/L

Legjobb válasz: Hát...azért nem biztos, hogy ez így szerencsés, mert ettõl nem teljes a kép, és lehet idõ múlva zavarni fog. Ha tartósan fennáll ez az állapot, akkor esetleg nem árt szakembert felkeresni vele, mert az is lehet, hogy a párodat fogja zavarni, hiszen fontos lehet neki, hogy kielégíthesse a partnerét. Mondhatunk mi itt sok okosságot, de nem ismerünk téged, sem a partneredet, és ennyi információból ami rendelkezésünkre áll, nem lehet igazán hasznos tanácsot adni. http://szexualterapia.eu/noi-orgazmus-zavar-orgazmus-hianya-..

Hát...azért nem biztos, hogy ez így szerencsés, mert ettõl nem teljes a kép, és lehet idõ múlva zavarni fog. Ha tartósan fennáll ez az állapot, akkor esetleg nem árt szakembert felkeresni vele, mert az is lehet, hogy a párodat fogja zavarni, hiszen fontos lehet neki, hogy kielégíthesse a partnerét. Mondhatunk mi itt sok okosságot, de nem ismerünk téged, sem a partneredet, és ennyi információból ami rendelkezésünkre áll, nem lehet igazán hasznos tanácsot adni. http://szexualterapia.eu/noi-orgazmus-zavar-orgazmus-hianya-..
Szerintem nem baj.
Igen.
Ha élvezed azt, amit csinálsz, akkor semmi gond.
gondnak nem gond. majd akkor fogod annak gondolni, ha átéled az elsõ orgazmusodat, és onnantól kezdve már képtelen leszel lemondani róla és nem tudod majd elképzelni, hogy eddig hogy tudtál élni nélküle :Ð amúgy meg szerintem se te nem ismered eléggé a testedet és a párod sem 21L
A kérdező hozzászólása: Megoldódott a problémám. :) Méghozzá spriccelve... :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!