Találatok a következő kifejezésre: Nincs orgazmus, csak (33 db)

Ferjemnek ket eve megserult a gerince. Azota nehezen mozog es nincs orgazmusa, csak merevedese. Ez orokre igy marad?

orvostol orvosig jarunk,egyik azt mondja turelem,majd rendbejon,a masik szerint soha nem lesz kepes orgazmusra...miben remenjkedjunk,vagy higyjunk???

Legjobb válasz: Nehéz erre egy laikusnak választ adni fõleg akkor, ha az orvosok sem egyféleképpen vélekednek. Próbáljátok ki az alábbi módszert: maszírozd a férjed gerincoszlopának mindkét oldalát szorosan a gerinc mellett. Finoman, de naponta legalább fél órát.

Nehéz erre egy laikusnak választ adni fõleg akkor, ha az orvosok sem egyféleképpen vélekednek. Próbáljátok ki az alábbi módszert: maszírozd a férjed gerincoszlopának mindkét oldalát szorosan a gerinc mellett. Finoman, de naponta legalább fél órát.
Annak örüljetek, hogy nem lett tolószékes, pelenkás... Viszont 2 év alatt, ha akart volna, visszatért volna az orgazmuskészsége (szerintem).
A kérdező hozzászólása: persze hogy orulunk, ezert is szeretnenk babat.ha lehet termeszetesen.es azert 30 evesen talan tul fiatal ahhoz, h orgazmus nelkul eljen.
Elsõ vagyok. Azért írtam, hogy örüljetek, mert én rákbeteg vagyok 34 évesen. Én nem vagyok fiatal hozzá??
A kérdező hozzászólása: jar mar egy eve spec.masszazsra, kulonfele rehabilitaciora, de semmi javulas..sot a jarasa is egyre rosszabb...
A kérdező hozzászólása: elso.sajnalom.de , fiatal vag hozza, nekem mellrakom volt , idoben eszrevettek es meggyogyultam.ehhez az ember soha nem eleg idos!
Ha merevedése van az jó. Ez szervi dolog. Az orgazmus meg lelki, nem? Nem vagyok orvos, de azt tudom javasolni, fõleg ha már sok mindent kipróbáltatok, hogy sokszor vizuáljátok mindketten hogy a párodnak orgazmusa van, és ez a pozitív hozzáállás segít majd. Küldök egy linket, pénzbe nem kerül, érdemes kipróbálni, semmit nem veszíthettek. Nálam mûködött. http://www.youtube.com/watch?v=kSAK7meticM&feature=youtube_g..

Mi az oka annak hogy mikor a párommal szeretkezünk nem érzek semmit a behatoláskor sem az aktus alatt nincs orgazmusom csak mikor a párom a csiklómat izgassa Ennek mi az oka?

Legjobb válasz: Kennyé rá hurkazsiradékot, majd nyelesen dugasd meg magad. Amugy a barátodnak van férfi nemiszerve?

Kennyé rá hurkazsiradékot, majd nyelesen dugasd meg magad. Amugy a barátodnak van férfi nemiszerve?
Nõbõl vagy. Túl sok pornót néztek. Nem vagy eléggé felizgatva. Túl sokat agyaltok ökörségeken. Izgassa a csiklódat, vagy te magadnak, és kész. Vagy csinálj úgy, mint a csajok többsége itt, a pornófilmben, meg a nagyvilágban: játszd el, hogy milyen nagyot élveztél, és közben hangoztasd nagy po.fával, hogy akinek nincs hüvelyi orgazmusa, az nem nõ, vagy nem tudtok ba.szni, mert neked aztán mindig...! A nõi orgazmust tanulni kell, nem fog megtörténni magától. Majd próbálkoztok, rájöttök, mi esett jól, és lassan eljuttok oda, hogy élvezd is a szexet. Pár ÉV múlva eljutsz oda, hogy még orgazmusod is legyen. Addig meg ne ezen idegeskedjetek, örüljetek annak, ami jó, és csináljátok úgy, hogy mindketten elélvezzetek. Az tökéletesen édesmindegy, hogy éritek el.
Azért van ez mert bénák vagytok.
Hány centi neki?
Lehet, hogy nem csinálja jól! Próbáld ki mással és hasonlítsd össze! Amúgy fájna az agytekervényeidet használni és leírni azt a viszonylag könnyû szót, hogy "izgatja"?

Ha nincs orgazmusom együtlétkor csak elötte más segítséggel, nehezebben jön össze a baba?

Erröl sajna nem tehetek!

Legjobb válasz: nincs köze hozzá, bár azt mondják, hogy segít az orgazmus. Csináld azt, hogy szeretkeztek, majd fel a láb aztán legyen más eszközzel orgazmusod. Ugyan úgy történik akkor minden.:-)

nincs köze hozzá, bár azt mondják, hogy segít az orgazmus. Csináld azt, hogy szeretkeztek, majd fel a láb aztán legyen más eszközzel orgazmusod. Ugyan úgy történik akkor minden.:-)
Semmi köze az orgazmusnak a terhességhez!
miota probálkoztok? de szerintem sincs semmi köze ehhez
A kérdező hozzászólása: Hmmm... hát két és fél éve nem szedek gyógyszert, eleinte talán fél évig óvszer aztán vigyáztunk néha-néha becsúszott de kb. egy 4 hónapja eggyáltalán nem védekezünk.Volt már egyszer babánk amit három hónap ismeretség után elvetettük ...Hat éve vagyunk együtt és lassan két éve boldog házasok!

Létezik olyan hogy egy nőnek nincs csiklói orgazmusa csak hüvelyi?

Legjobb válasz: hát...sztem nem valószínû. a csillóban rengeteg idegvégzõdés van, a stimulálástól elõbbutóbb orgazmusnak kéne h jöjjön. olyan viszont van h szex közben nemlesz csiklói orgazmusa. de pl kézzel vagy nyelvvel elõbbutübb el kéne érni a csiklói orgazmus.

hát...sztem nem valószínû. a csillóban rengeteg idegvégzõdés van, a stimulálástól elõbbutóbb orgazmusnak kéne h jöjjön. olyan viszont van h szex közben nemlesz csiklói orgazmusa. de pl kézzel vagy nyelvvel elõbbutübb el kéne érni a csiklói orgazmus.
Ha muzulmán és körülmetélték akkor biztos. Amúgy nem hinném, elvileg a csiklóit jóval könnyebb elérni.
Látom erre is csak hozzáértõ férfi kollégák válaszoltak:) Van olyan nõ, aki nem szereti, ha a csiklóját izgatják mert kellemetlennek érzi --> valószínüleg elélvezni sem tud akkor úgy. egy lány
Több barátnõm is volt aki még azt se szerette, ha a csiklójához érek, mert elmondásuk szerint túl érzékeny. Tehát nekik csak hüvelyi orgazmusuk volt. 21/F
Létezik, pl. én.
A kérdező hozzászólása: Ha kézzel csinálom, ha a barátom csinálja(kézzel vagyorálisan), izgat, de az orgazmusig soga sem jutok el, de ha behatol pár perc sem kell az orgazmusig.
viccelsz? örülj neki, tudod hány nõnek nincsen hüvelyi orgazmusa?

Ha egy nőnek nincs orgazmusa, de meg játssza a párja kedvéért. Azért a párja a hibás? Volt már olyan hogy kiderült, hogy párotok csak megjátszotta az orgazmust? Mit éreztetek?

Legjobb válasz: A szex kétoldalú. Nem elég csak a pasi ahhoz, hogy a csaj élvezze. Aki ahelyett, hogy próbálja rávezetni a helyes technikára a párját, inkább megjátssza az orgazmust, az olyan csajt nem tudom sajnálni. Emellett kevés megalázóbb dolog van egy pasi számára. Szerintem.

A szex kétoldalú. Nem elég csak a pasi ahhoz, hogy a csaj élvezze. Aki ahelyett, hogy próbálja rávezetni a helyes technikára a párját, inkább megjátssza az orgazmust, az olyan csajt nem tudom sajnálni. Emellett kevés megalázóbb dolog van egy pasi számára. Szerintem.
Én fiú vagyok, ha lenne párom, és megtudnám, hogy csak megjátszotta az orgazmust, nagyon rosszul esne :S Úgy érezném, hogy nem bízik bennem, vagy hogy mondjam, hülyének néz. Ha megjátsza, akkor magával b.aszik ki, mert 1, neki nem jó; 2, ha megtudja a párja, neki sem lesz jó. Nem értem, hogy hogy nem jut eszébe a lánynak, hogy megpróbálja ezt megbeszélni rendesen a párjával, ha eltitkolja és inkább megjátsza, attól nem oldódik meg a probléma(lehet az élet többi részén is ezt a módszert alkalmazza(?))...
Nálam volt már rá példa, hogy megjátszottam, de egyáltalán nem a párom volt a "hibás". Elég komoly pszichés problémáim voltak és a pillanatnyi lelki- és idegállapotomtól függött, hogy eltudtam-e lazulni. Nem mondom, hogy nem volt jó, de néha elõfordult, hogy saját magamat akadályoztam meg (pszichés alapon) az orgazmus átélésében... ha ezt akkor kimutatom, akkor nyilván arra gondolt volna, hogy vele van valami baj, így viszont ilyenkor legalább neki jó volt:) (azért hozzátenném, hogy általában mindkettõnknél) /L

Mért nincs orgazmusom a sexben? Csak orálisan! Egy 19 éves lány

Legjobb válasz: Azért,mert a hüvelyi orgazmus nehezebb..meg kell tanulni és össze kell szokni hozzá a pároddal. És sok nõnek még így sincs. Sõt, valakinek semmilyen sincs. Nekem sem volt sokáig, és (ok csak egy éve van szexuális életem) most is csak 2 volt hüvelyi. De nem érdekel, mert attól még jó a szex, és ha a párom kielégít orálisan, az nekem elég. Szerintem te se foglalkozz vele, amíg jó a szex a pároddal, addig nincs gond. Örüljünk,hogy legalább csiklóorgazmusunk van. :) 21/L

Azért, mert a hüvelyi orgazmus nehezebb..meg kell tanulni és össze kell szokni hozzá a pároddal. És sok nõnek még így sincs. Sõt, valakinek semmilyen sincs. Nekem sem volt sokáig, és (ok csak egy éve van szexuális életem) most is csak 2 volt hüvelyi. De nem érdekel, mert attól még jó a szex, és ha a párom kielégít orálisan, az nekem elég. Szerintem te se foglalkozz vele, amíg jó a szex a pároddal, addig nincs gond. Örüljünk, hogy legalább csiklóorgazmusunk van. :) 21/L
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi h segitetél
én még szûz vok, eddig csak petting volt de az elég sok és sok alkalommal csak csikló volt, de most már megvan a G-pontom és nagyon jó érzés ha azt izgatja.Sztem próbáljátok ki igaz kell egy kis idõ míg elérsz vele a teljes kielégüléshez de megéri mert sztem fantasztikus érzés. 16/L
A kérdező hozzászólása: de probálta izgatni de a sexközben a himveszöjével nem éri el(több pozban is probáltuk) meg nem hat ugy mármint nem anyira érzem mint mikor ujjal csinálja.
Olyan nincs, hogy nem éri el a g-pontodat. :) Hacsak nincs 5 cm-es farka..mivel kb. 3-4 cm-re van a hüvely bemenetétõl. :) Pózokat kell próbálgatni, és türelem. Nekem úgy jött össze, hogy misszionárius póz, lábamat a dereka köré, és megemeltem a csípõmet. Vagy a másik: lovagló, és a felsõ testeddel teljesen rásimulsz..így volt a második. Elsõ válaszoló voltam.
Szia! Próbáljátok meg a pároddal a következõt: A párod hatoljon be hátulról és a mozgással párhuzamosan izgassa a csiklódat a kezével, vagy te saját magadnak! Mi is ezt csináljuk és mindig sikerül elérnem a hüvelyi és a csikló orgazmust EGYSZERRE! Komolyan mondom. Úgy a legjobb, mikor a párod izgatja a csiklód! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: hát már ijesmiket is probáltunk de élvezem a sexet csak ez h igy nincs orgazmusom de meg fogadom a tanácsotokat!köszönöm

Nincs hüvelyi orgazmusom, csak csiklói. Miért?

Barátommal 5 hónapja élünk szexuális életet.Nekem ? az els?,de neki már sok lánnyal volt szexuális kapcsolata.Mikor együtt vagyunk,nem érzek semmit,csak akkor van orgazmusom ha a kezével elégít ki,de akkor is nagyon gyenge.Viszont mikor el?ször volt úgy orgazmusom akkor teljesen más volt,nagyon jó érzés.Azóta sem éreztem azt.

Legjobb válasz: Kb. 5 perce tettek fel egy hasonló kérdést... Akkor most ismét válaszolok. :D A nõk többségének nincs hüvelyi orgazmusa. Ez van, ettõl még a szex jó, csak nem mész el közben...

Kb. 5 perce tettek fel egy hasonló kérdést... Akkor most ismét válaszolok. :D A nõk többségének nincs hüvelyi orgazmusa. Ez van, ettõl még a szex jó, csak nem mész el közben...

A nők nagyrészének nincs orgazmusa, nekem viszont a szeretkezésem 70-80%-ban van. Van olyan barátnőm aki még sose ment el hüvelyi orgazmussal? Mi lehet ennek az oka? És hogy hogy én meg eltudnok menni úgy, vagyis csak úgy tudok elmenni?

Legjobb válasz: vagy szerencsés vagy vagy ügyes a párod. én azt hallottam hogy a nõk járásából meg lehet mondani van e hüvelyi orgazmusuk. akinek van az jobban riszálja a fenekét/ csípõjét séta közben :P (ezt egy tudományos kísérletben igazolták :P)

vagy szerencsés vagy vagy ügyes a párod. én azt hallottam hogy a nõk járásából meg lehet mondani van e hüvelyi orgazmusuk. akinek van az jobban riszálja a fenekét/ csípõjét séta közben :P (ezt egy tudományos kísérletben igazolták :P)
Én is szeretnék hüvelyi orgazmust!! :) mi a titkod? Hosszu elöjáték? Teljes oldódottság? Mesélj
teljes mértékbe igaza van, a kérdés feltevõjének ez tudományos tény, te meg ne arcoskodj, szerintem öszetenéd a két kezed ha neked az életedbe lenne egy rendes orgazmusod
nekem is mindig van, nem értem mit kell ezzel arcoskodni
A kérdező hozzászólása: Feltettem egy kérdést hogy ez miért van nem dicsekedni akartam vele....
Ezzel a kérdéssel most csak el szerettél volna dicsekedni, hogy neked van? Mert kb. semmi más értelme nincsen...
Nem tudom, hol olvasol ilyen statisztikákat, szerintem azért a többségnek nincs ezzel gondja. Ne a 16 éves lányokból induljunk ki, hiszen még tanulják a szexet, de a huszonéves nõnek a hüvelyi orgazmus, már nem olyan nagy csoda. 23/L
73as, és mi volt a fõ különbség a régi és a mostani közt?
Az elozo parommal nekem sem volt egyaltalan.A mostanival minden szeretkezes alkalmaval legalabb 3-4.Nagyon jo!!!!
bibibíí, nekem MINDIG VAAN orgazmusom ! :D
szerintem kérd meg a pasid hogy egy kicsit jobban izgasson fel téged lehetõleg a nyelvével:P és tartsa vissza a gyerekeknek valót:P

Miért nincs orgazmusom? A barátommal már sokszor voltunk együtt és mindig nagyon jó, de 1szer volt még csak orgazmusom, de ő mindent megtesz

kaptam t?le 1 vibrátort is.az segített picit,de mit tehetnék???már veszekedtünk is emiatt.helpppp

Legjobb válasz: Hát mondjuk a párod bánjon úgy Veled,hogy legyen, ne pedig veszekedjen!Teszteljétek,hogy mi jó Neked,és mondd is meg neki,h ez+az nagyon jó,vagy ha valami rossz!És ne görcsölj az egészen, engedd el magad!A pasidnak meg üzenem,hogy ne veszekedjen,hanem inkább segítsen,hogy elérd az orgazmust!

Hát mondjuk a párod bánjon úgy Veled, hogy legyen, ne pedig veszekedjen!Teszteljétek, hogy mi jó Neked, és mondd is meg neki, h ez+az nagyon jó, vagy ha valami rossz!És ne görcsölj az egészen, engedd el magad!A pasidnak meg üzenem, hogy ne veszekedjen, hanem inkább segítsen, hogy elérd az orgazmust!
szerintem eloszor probalj meg magad rajonni, h neked mi a jo..(maszturbalj) es amikor rajossz, akkor mar sokkal konnyebb lesz.Egyebkent ha tul fiatal vagy, lehet h meg nem vagy teljesen felkeszulve ra.. Vagy az is lehet, hogy tul gorcsosen akarjatok h sikeruljon..Nagyon sok tenyezotol fugghet, es nagyon sok nonel csak hosszu evek utan sikerul eljutni az orgazmusig..

Maszturbáláskor nincs orgazmusom.2-3 perc után abba kell hagynom, hogy "pihenjek". Lehet úgy orgazmusom, ha elveszem a kezem a csiklómtól és csak 10-20 másodperc múlva folytatom? Vagy folyamatosan kéne?

Az a baj, hogy nem bírom 3 percnél tovább... Utána kezdem újra, de szerintem ez nem túl jó. Mit tudnék csinálni? :(

Legjobb válasz: de miért kell pihenned? izomlázad van a kezedben? :D am hány éves vagy?

de miért kell pihenned? izomlázad van a kezedben? :D am hány éves vagy?
Gyúrjál vazeg!!! Miért kell " piheni" nem értem? Te nem bírod fizikailag, vagy valami kellemetlen érzés miatt hagyod abba?
Csináld végig. Nem bánod meg.
kellemetlen? inkább ne hagyd abba és akkor meglátod jó lesz! :)
Elõször én is abba hagytam, mert meg ijedtem az érzéstõl, de ha folytatod, akkor jó lesz! Higgy nekem! ;)
Próbáljuk ki az én kezemmel! Szerintem akkor menni fog.
Megmutatom hogy kell csinálni!
próbáld meg úgy hogy a másik kezedrõl a középsõ ujjad dugd be a puncidba, és csinálj úgy mint ha hivogatnál vele valakit, tehát ne ki be húzkodd csak mozgasd....így nagyjából a G-pontosat fogod elérni. Lehet elõbb lesz így orgazmusod, és nagyobb is mint simán csiklóval. Pasi vagyok, saját tapasztalatomból mondom, hogy a partnereim mit szerettek... Türelem, és kitartás....beszámolót kérek ha sikerül:) ))
A kérdező hozzászólása: Inkább a kellemetlen érzés miatt kell abbahagyni
Hány éves vagy?
Én még nem tudtam, hogy ez maszturbálás, de már csináltam.. Aztán amikor már tudatosult mit "mûvelek", akkor nekem sem ment. Pedig elõtte is, utána is, meg most felnõttként egyedül is, partnerrel is. De amikor bennem is tudatosult, hogy masztizok tulajdonképpen, akkor nekem is volt egy ilyen rossz érzés. Ez pszichés szerintem. Ne gondolj rá, hogy "lebukhatsz" vagy hogy ez szégyellnivaló dolog. Egyszerûen csak lazulj el, ne legyen olyan, hogy pl rád nyithatnak stb, és ne gondolj rá úgy, hogy emiatt pironkodnod kellene. Mindenki csinálja, mindenki élvezi, csak sokan tagadják.
Gondolom 13-14 éves lehet, akkor kezdik a szexuális örömöket felfedezni. A kérdezõnek, szerintem ha kellemetlen akkor ne csináld. Próbáld meg lassabban, gyorsabban, ahogy jó neked. (De örülök neki ide leírják lányok is, hogy masztiznak, pedig a legtöbb lány ezt tagadja)
Hát az izgatást nem szabad abbahagyni. Tudod a kezed nem elég puha. Ezért kell szájjal csinálnia egy fiunak. Meg lehet hogy nehéz arra is figyelni amit csinálsz meg arra is hogy mi történik. Segítséget javaslok. Amúgy hány éves vagy? (ha nem akarod ide, akkor írd meg privátba)
A kérdező hozzászólása: Nem sok :) Lehet, hogy valamit tényleg rosszul csinálok :(
Kellemetlen érzés? Akkor valamit rosszul csinálsz...csak kellemes lehet.:) Megkérdezhetem amúgy, hogy hány éves vagy?:)
A kérdező hozzászólása: Nem is az, hogx elfáradok közben, de amikor már érzem, hogy jönne a jó érzés, valahogy nem tudom tovább csinálni. Pedig annyira nem is érzékeny a csiklóm, nem is fáj, de mégis van valami... :(
lehet olyan pontot, ideget nyomsz ami nem jó, nekem is volt már ilyen nedvesísd be az ujjad olyankor..bár ha angyon neves lesz az sem jó, mert akkor én nem érzem pl-ul

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!