Találatok a következő kifejezésre: Nincs nagy az (1135 db)

El lehet azt feltétel nélkül hinni valakinek ha azt mondja, hogy neki nem számít a pénz és hogy nincsenek nagy igényei?

Legjobb válasz: El lehet hinni, de én fejvesztve menekülnék az ilyentõl. "nem számít a pénz és nincsenek nagy igényeim" Ezek szerint tanulni-fejlõdni sem akar, majd elbabrikál otthon a konyhában, mert nincsenek igényei, minek pénz és karrier, lényeg a pörköltszaft. Utazni sem akar majd, mert bakker, az tiszta pénzkidobás, jó lesz kidögleni a poros erkélyre a nyolcadik emeleti panelban.. továbbá ajándékot sem vihetsz neki, az pazarlás! De te sem kapsz tõle normális dolgot soha életedben, mert majd nagysága fillérekbõl összedob neked valami házi vackot, amit max. besüllyesztesz a fiók mélyére. Azán a külsõ: pénz és nagy igények nélkül egy harmincas nõ már igencsak ramatyul néz ki. És így tovább...

El lehet hinni, de én fejvesztve menekülnék az ilyentõl. "nem számít a pénz és nincsenek nagy igényeim" Ezek szerint tanulni-fejlõdni sem akar, majd elbabrikál otthon a konyhában, mert nincsenek igényei, minek pénz és karrier, lényeg a pörköltszaft. Utazni sem akar majd, mert bakker, az tiszta pénzkidobás, jó lesz kidögleni a poros erkélyre a nyolcadik emeleti panelban.. továbbá ajándékot sem vihetsz neki, az pazarlás! De te sem kapsz tõle normális dolgot soha életedben, mert majd nagysága fillérekbõl összedob neked valami házi vackot, amit max. besüllyesztesz a fiók mélyére. Azán a külsõ: pénz és nagy igények nélkül egy harmincas nõ már igencsak ramatyul néz ki. És így tovább...
"a pénz nem érték, hanem eszköz" Ez jó kis mondat. És mennyire igaz. De eszkôz nélkül hogyan fogod valóra váltani az álmaidat? Nem szeretnél eljutni mondjuk Indiába? Vagy a leendõ gyermekedet úgy várni, hogy a város legbiztonságosabb, ezzel együtt legdrágább részén egy családi házban élsz? Gondtalanul befizetni magadat bármilyen tanfolyamra, harmincezres lexikonokat kettesével venni, ha úgy tartja kedved... Tényleg elég, ha a számlák ki vannak fizetve és kaja van a hûtõben? Ez nem zsugoriság-pazarlás kérdése, inkább földhözragadt-felülemelkedett emberek életszemlélete közötti különbség. Erre mondom, hogy én fejvesztve menekülök az olyan nõtõl, aki azt hangoztatja, hogy nincsenek nagy igényei úgy általában.
Én 1, 5 évet dolgoztam úgy hogy nem kaptam fizetést, csak azért mert szeretem a munkámat. És jól is csináltam. Még fiatal vagy. :)
Nem csak azon múlik, hogy józan ésszel mit lát be az ember, hanem hogy a szocializáció során milyen értékrendet tett magáévá. Én olyat, ahol a pénz nem érték, hanem eszköz. (Utolsó voltam)
Nem veszem sértésnek, de volt szerencsém tanulni a pénzrõl, dolgoztam ezen a területen, jól is csináltam, de mégsem tudtam reggelente a tükörbe nézni. Megint nem látnak az emberek átmenetet a nem érdekel a pénz meg zsugori vagyok. Nem mondtam, hogy nem fontos a karrier. Nagyon is, hiszen írtam, hogy élek-halok a munkámért. Ebbõl látszik, hogy az elõrejutás is fontos. Annyi a különbség, hogy nem a pénz miatt, hanem önmagam kiteljesítése miatt.
Eléggé ki van sarkítva, de a 8. hozzászólónak méginkább igaza van. Meg ha most elég a pénzed, akkor ha gyereked születik, rögtön felkopik az állad. Azt hiszed hogy az élet kajából meg számlákból áll? Aztán a lakást szépen lelakod, mert hopsz, elfelejtkeztél az amortizációról. Csak hitelre tudtok bármit megvenni, ami rögtön bedõl ha egyikõtöket kirúgják. De nyugodtan emelemesezzél csak le. ;)
Nem, ez nem mlm-es szöveg, csak egy csöppet többet tudok a pénzrõl nálad. Ezt ne vedd sértésnek, a pénzrõl sajnos nem tanítanak az iskolában.
Ez attól függ, h milyen jellemû, személyiségû emberrõl van szó...
Tipikus MLMes szöveg a 6-os válaszolótól. Én is így vagyok vele, hogy elég ha megélek tisztességesen. És inkább dolgozom 40 évet egy olyan munkában, amiért élek halok (a mostani szerencsére ilyen), minthogy mást csináljak, amiért jobban megfizetnek. 24/N
Az örök megválaszolhatatlan kérdés. :) aki azt gondolja hogy legyen elég a pénz bevásárlásokra és a csekkekre, az bizony rabszolga lesz egész életében.
Nekem annyira számít a pénz, hogy a hétköznapi dolgokra fussa-bevásárlás, csekkek...
Nem. Mindenkinek számít. Vagy neki nem számít, hogy mibõl fizeti be a csekkeket? :D
Egy feltétellel, alapos kiismerés után!!!Én konkrétan elég hevesen felfigyelnék arra ha valamelyik nõnek nem számítana annyira a pénz, bár ez a mai világban elenyészõ kisebbség... A határozatlan embereknek szokott kevés igényük lenni.Akinek pedig túl nagyok az elvárásai az álomvilágban él, egy ember sem ér annyit hogy egy csomó energiát és idõt ráfordítsunk, közben semmi biztosíték nincs arra hogy megéri a befektetett munka...
A pénz mindenkinek fontos valamilyen téren. A hûlye akinek nem. Nekem is fontos, de nincs nagy igényem s ebböl adódóan nem is költök sokat. Mindenki màs.., ,
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszi a válaszokat, a 8. hozzászólás tényleg kicsit sarkított, viszont megérintett.

Sony SP kijelzõje tényleg olyan ramaty? Sok helyen azt olvasom, hogy nincs nagy betekintési szöge, és a fekete az csak sötétszürke.

Legjobb válasz: TFT, tehát egy régi technika. Nyilván rosszabb, mint egy AMOLED vagy Retina kijelzõ. Viszont TFT-hez képest viszont nagyon is jó. Nekem nincs problémám sem a betekintési szöggel, de még a fekete sem szürke (szürke a nagyon sötét szürke is). A színek amúgy elég jók, tehát rossz-rossz, de azért nem annyira, mint amennyire lehúzzák a TFT miatt.

TFT, tehát egy régi technika. Nyilván rosszabb, mint egy AMOLED vagy Retina kijelzõ. Viszont TFT-hez képest viszont nagyon is jó. Nekem nincs problémám sem a betekintési szöggel, de még a fekete sem szürke (szürke a nagyon sötét szürke is). A színek amúgy elég jók, tehát rossz-rossz, de azért nem annyira, mint amennyire lehúzzák a TFT miatt.
Addig látod jónak amíg nem volt egy modernem kijelzõs telefon a kezedben.
"Addig látod jónak amíg nem volt egy modernem kijelzõs telefon a kezedben." Volt már AMOLED is (S4, S4 mini), Retina is (iPhone 5). Nem mondom, hogy nem rosszabb, de nem annyira szar, mint amit TFT-tõl vártam. Én azt írnám, hogy ha nem láttad, nem tudod mirõl beszélsz.
Sony-k kozul csak a Z Ultra-nak van szep kijelzoje, a tobbi nagyon ramaty.
Hát én nem értem ezt a betekintési szög rinyát, nekem tökéletesen megfelel a képernyõ, lehet azért mert nem hátulról szeretném látni a képernyõjét a telefonnak.

Ezt az autót szeretném megvenni de most olvasom hogy a francia autóknak nincs nagyon jó hírük?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/peugeot/309/peugeot_309_1.4_.. mi a véleményetek

Legjobb válasz: Ja-ja, nem a híre alapján veszünk autót, hanem a konkrét állapota alapján. Ilyen öreg, olcsó autóknál nagyon nincs is talán jelentõsége a markának, nagyjából egy kategória mindegyik. Ez még nem egy agyonbonyolított szerkezet, nincs tele elektronikával. Vizsgáltasd át és ha nagyjából minden ok, akkor hajrá!

Ja-ja, nem a híre alapján veszünk autót, hanem a konkrét állapota alapján. Ilyen öreg, olcsó autóknál nagyon nincs is talán jelentõsége a markának, nagyjából egy kategória mindegyik. Ez még nem egy agyonbonyolított szerkezet, nincs tele elektronikával. Vizsgáltasd át és ha nagyjából minden ok, akkor hajrá!
20 évesen már nagyjából tökmindegy hogy francia, német vagy japán :D
sokan leírták már hogy állapotot kell nézni. ezt a kocsit használják már pár éve és még mindig "köztünk" van, tavaly volt mûszakin.nézesd át szervizben a motort, futómûvet, kasztnit(a cél hogy ezekre ne kelljen költeni a köv. vizsgán) a fék is fontos bár az a költségek szempontjából elhanyagolható.nincs tele idegesítõ elromló költséges elektronikával ami plusz elõny.
ilyen autóra tuti költeni kell. Márka, és nemzetiség mind1:)

Fogszabályzós leszek nemsokára és most húztak ki egy szemfog mellett levő négyes fogat ami nagyon zavar hogy nincs ott. Nagyon látható hogy nincs ott az a fogam. A lányoknál zavaró ha nincs ott?

Csajoktól kérdezem hogy ez ront az esélyeimen a lányoknál? Most jön a nyári időszak, és félek h ez miatt nem lesz barátnőm . :/

Legjobb válasz: Figylelj, nekem is ez volt a helyzet, csak nekem mind a kettõ négyest ki kellett húzni. Egy-két hónap alatt simán eltûnik majd a lyuk.. Szerintem nem volt annyira észrevehetõ, max. ha vigyorogtam..:D És nem hinném,hogy zavaró lenne. Sõt legalább látszik,hogy törõdsz magaddal és igényes vagy.;D

Figylelj, nekem is ez volt a helyzet, csak nekem mind a kettõ négyest ki kellett húzni. Egy-két hónap alatt simán eltûnik majd a lyuk.. Szerintem nem volt annyira észrevehetõ, max. ha vigyorogtam..:D És nem hinném, hogy zavaró lenne. Sõt legalább látszik, hogy törõdsz magaddal és igényes vagy.;D
A lányok 90százalékának csak nagyon picit számít, hogy egy pasi hogy néz ki.. Tapasztalataim szerint.
A kérdező hozzászólása: és ezt a fogat azért kellet kihúzni mert van egy (doktor szerint) nagyon fontos fog amit oda betud húúzni ami még fent van.. Az a "fontos" fog a néyges fog helye felett van..
Az elsõ vagyok.:) Akkor ha jól vettem le, a szemfogaid a négyesek felé vannak nõve.. Ha igen, akkor ilyen esetben mindig kihúzzák a négyeseket.
A kérdező hozzászólása: 1.válaszoló neked is oylan volt h fölötte volt egy fog amit bekellet húzni? És mennyi idõ alatt húzta be?
1.!:D Nem, nekem nem ez volt. Annyi volt nálam, hogy torlódtak a fogak, de a szemfog a helyén maradt. 1-2 hónap után már egy mm hely sem volt a szemfog és az ötös között. Azóta már gyönyörûen beálltak a fogaim, csak még hordanom kell egy hónapig, hogy lerögzõdjenek a fogak.
A kérdező hozzászólása: nekem állandó fogszabályzóm lesz kb 1 hónap mulva

Sajnos nagyon késön derült ki, hogy terhes vagyok addig éltem az életem (munka, stressz, cigi)és most félek nehogy baj legyen. Ugye nincs nagy baj?

.17-hetes vagyok.a nyakiredö és minden más adatom jó.nem rég vették le a vérem nagyon félek az eredménytöl.irjon már olyan kismama aki ilyen vagy hasonló helyzetben volt vagy van.ugye nem lehet baj??????

Legjobb válasz: Nos teljes biztonsággal még az orvosok sem nyilatkoznak hogy minden rendben van a babával ("ultrahang csak szûrõvizsgálat mellyel a fejlõdési rendellenesség teljes mértékben nem ismerhetõ fel") ezért mi is csak akkor tudjuk meg hogy teljesen egészséges amikor megszületik és utánna amikor rendesen fejlödik meg minden. De szerintem nem kell ennyire paráznod, nagyon sok kismamát látok és ismerek akik nem hagyták abba a dohányzást még a szülés elött is elszívnak eggyett és nincs semmi bajuk a babának. Ha az eddigi eredmények jok akkor szerintem nem lesz gond a babával.:)) Üdv 35 hetes kismama

Nos teljes biztonsággal még az orvosok sem nyilatkoznak hogy minden rendben van a babával ("ultrahang csak szûrõvizsgálat mellyel a fejlõdési rendellenesség teljes mértékben nem ismerhetõ fel") ezért mi is csak akkor tudjuk meg hogy teljesen egészséges amikor megszületik és utánna amikor rendesen fejlödik meg minden. De szerintem nem kell ennyire paráznod, nagyon sok kismamát látok és ismerek akik nem hagyták abba a dohányzást még a szülés elött is elszívnak eggyett és nincs semmi bajuk a babának. Ha az eddigi eredmények jok akkor szerintem nem lesz gond a babával.:) ) Üdv 35 hetes kismama
Attól hogy bulizós csaj voltál és bagóztál még nem kell arra gondolni, hogy beteg lehet a babád. Az elsõ hetekben nincs is állítólag biológiai kapcsolat az anya és babája között, úgyhogy nem károsíthattad olyan könnyen. Az UH-n és a vérvételen súlyos genetikai betegségeket szûrnek, az pedig nem függ közvetlenül össze a cigifüsttel, alkohollal, szerintem. Tök egészséges életet élõ embereknek is lehet simán beteg babája, sajnos. Tehát attól semmikép se tarts, hogy komoly károkat okoztál a babádban. Nyugi és inkább szeretgesd, meg dumálj neki, hogy növögessen, szépüljön ügyesen!

Nincs pénzünk új ruhára, se turkálóra. Hogyan legyek akkor divatos? Nincs nagyon kéz ügyességem de valamennyire van. Mit tegyek? Iskolában kiröhögnek az öltözködésem miatt és szégyellem.

Legjobb válasz: Próbálj kilós turkálókba menni. Tavaly alig 500 forintér találtam egy nagyon szép szövetkabátot, aminek annyi hibája volt csak, hogy a bélése egy nagyon picit kiszakadt. Márkás boltokban meg 15ezer forinttól kezdõdik. Hidd el senki nem fogja megmondani, hogy honnan van :)

Próbálj kilós turkálókba menni. Tavaly alig 500 forintér találtam egy nagyon szép szövetkabátot, aminek annyi hibája volt csak, hogy a bélése egy nagyon picit kiszakadt. Márkás boltokban meg 15ezer forinttól kezdõdik. Hidd el senki nem fogja megmondani, hogy honnan van :)
szia privibe küldenél pár képet a ruháidról, ha kell segitek benne van benne tapasztalatom :) ésmégegy kort meg nemet irnál?
turkálóból sem? vannak olcsóbb helyek is... iskolatársaid menjenek a búsba, ostobák, ha ezért kiröhögnek, szégyelljék õk magukat
Igazuk van a többieknek...Fölösleges rágódnod rajta... Ha ennyire szûk-látókörûek, akkor elmehetnek a... Tudod hová. Amúgy meg nem kell feltétlen divatosnak lenni, legfeljebb olyan ruhákban kell járni, amelyek normálisan néznek ki (úgy értem nem szakadtak szét, vagy nem koszosak stb.) és passzolnak az egyéniségedhez. Ha jól érzed magad egy olcsóbb, nem divatos ruhában esetleg, akkor kit érdekelnek a többiek? Az nevet, akinek nincs egyénisége, legfeljebb. De ne érezd magad rosszul! :)
Elég gyökér dolog valakit a ruhája miatt kiröhögni, magukat miõsítik le vele. Ötlet: http://www.youtube.com/watch?v=dnzxo4ZO8b8
Vaterán be lehet állítani a keresésnél bal oldalt, hogy max. ár, vannak nagyon olcsó ruhák is, 1-2 jó csak van köztük. Tehát pl. ingek max. 300-ért, fix áron, Békés megyében, van is néhány szép: http://divat-ruha.vatera.hu/noi_ruhazat/noi_felsoruhazat/noi.. A települést vagy megyét még beállíthatod, és akkor nagy eséllyel nem kell postáért fizetni.
Hová valósi vagy? Nemed? Van néhány ruhám ami nem kell (mivel van elég másik), szivesen odaadom ingyen, ha tetszik valamelyik.
fogalmazd meg itt a kívánságot: http://szivesseg.net/szivessegek/targyak

Tisztelt Doktor Úr! A változókor okozhat-e vérnyomás ingadozást, (többnyire nagyon magas pulzus, mely mozgás hatására erősödik). Okozhat-e mellkasi fájdalmat idegfeszültséget ok nélkül is? Hőhullámom nincs. Kb. 1 éve nincs menzeszem. Az orvosi vizsgálatok

Tisztelt Doktor Úr! A változókor okozhat-e vérnyomás ingadozást, (többnyire nagyon magas pulzus, mely mozgás hatására erősödik). Okozhat-e mellkasi fájdalmat idegfeszültséget ok nélkül is? Hőhullámom nincs. Kb. 1 éve nincs menzeszem. Az orvosi vizsgálatok szervi okot nem mutatnak. Köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A magas pulzusszám általában gyógyszeres kezelést indokol, mert nagyon megterheli a szívet. Emiatt belgyógyász-kardiológus felkeresését és ilyen jellegű kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A magas pulzusszám általában gyógyszeres kezelést indokol, mert nagyon megterheli a szívet. Emiatt belgyógyász-kardiológus felkeresését és ilyen jellegű kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! A változókor okozhat-e vérnyomás ingadozást, (többnyire nagyon magas pulzus, mely mozgás hatására erősödik). Okozhat-e mellkasi fájdalmat idegfeszültséget ok nélkül is? Hőhullámom nincs. Kb. 1 éve nincs menzeszem. Az orvosi vizsgálatok

Tisztelt Doktor Úr! A változókor okozhat-e vérnyomás ingadozást, (többnyire nagyon magas pulzus, mely mozgás hatására erősödik). Okozhat-e mellkasi fájdalmat idegfeszültséget ok nélkül is? Hőhullámom nincs. Kb. 1 éve nincs menzeszem. Az orvosi vizsgálatok szervi okot nem mutatnak. Köszönöm válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A magas pulzusszám általában gyógyszeres kezelést indokol, mert nagyon megterheli a szívet. Emiatt belgyógyász-kardiológus felkeresését és ilyen jellegű kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A magas pulzusszám általában gyógyszeres kezelést indokol, mert nagyon megterheli a szívet. Emiatt belgyógyász-kardiológus felkeresését és ilyen jellegű kivizsgálást javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Rajtam is múlik hogy gyerekeimnek vannak-e, lesznek-e barátai? Ha nekem nincsenek nagyon anyuka-barátaim az hátrány lehet nekik?

Elég magamnak való vagyok (bár a férjem viszont nem), lányomnak az oviban sok barátja van, de itthon a ház körül kifejezetten barátai nincsenek. Sokszor látom hogy a gyerekek barátsága tulajdonképpen az anyukák barátságával kezdődik, emiatt állandó bűntudatom van. Néha eljátszanak ha éppen összefutunk a játszótéren, de ennyi. Van egy család akikkel összejárunk néha és jól megvannak a gyerekek, ez az össz társasági éltünk. A párom meg rengeteget dolgozik, pedig ő meg nagyon nyitott mindenre. Amúgy nagyon barátkozó mindkét gyerekem, ugye ez elég lesz hogy később ne csak a közösségben találjanak barátokat? Én már nem tudok megváltozni közel a 40-hez sajnos.

Legjobb válasz: Nálunk (mi már nagyobbak vagyunk, 12,18,24 évesek, nekem egy olyan barátnõm van, aki anyum barátnõjének a lánya, húgaimnak egy sincs. Mondjuk mindannyian eléggé nyitottak vagyunk, otthon szívesen látják/láttak a vendéggyerekeket, és a környékünkön is sok a velünk egykorú. Volt olyan barátnõm, akivel azért szakítottam meg a barátságot, mert anyukájának nem felelt meg a mi családi hátterünk (kevés a diploma). Neki nincs is sok, igazán jó barátnõje, aki van, azt nem nem viszi haza. Amit viszont nagyon nem szerettem anyukámban, hogy mindig, minden barátnõmban talált kifogást :(

Nálunk (mi már nagyobbak vagyunk, 12, 18, 24 évesek, nekem egy olyan barátnõm van, aki anyum barátnõjének a lánya, húgaimnak egy sincs. Mondjuk mindannyian eléggé nyitottak vagyunk, otthon szívesen látják/láttak a vendéggyerekeket, és a környékünkön is sok a velünk egykorú. Volt olyan barátnõm, akivel azért szakítottam meg a barátságot, mert anyukájának nem felelt meg a mi családi hátterünk (kevés a diploma). Neki nincs is sok, igazán jó barátnõje, aki van, azt nem nem viszi haza. Amit viszont nagyon nem szerettem anyukámban, hogy mindig, minden barátnõmban talált kifogást :(
Nyilván elsõ sorban rajtad múlik, hisz te vagy az elsõ számú követendõ példa. De ez nem zárja ki azt, hogy magától ne jöhetne rá hogyan is kell ezt csinálni, hisz mások bimbódzó kapcsolatait is látja. Viszont az tényl, hogy minél hamarabb kezded el ránevelni a barátkozásra, mások megismerésére, arra hogyan kell kezelni a többi gyerekkel felmerülõ helyzetet, annál könnyebb dolga lesz. Mondjuk ezt már 1 éves kora elõtt is el lehet, és el érdemes kezdeni. Pl azok a gyerekek, akik mondjuk úgy "játszin nõnek fel" sokal barátságosabbak, könnyedebbek, és hamarabb készen állnak bizonyos kompromisszumok megtételére, mert mondjuk úgy egész pici koruktól látják, hogy gyakoralatilag ebbõl áll a világ. Pl nekem a két fiam így növekszik: sok összejárós baráti házaspárunk van, nap mint nap játszótéren vagyunk, és a 2, 5 éves fiammal bementünk múltkor egy felnõtt ruha boltba, ahol nyilván halálra unhatta volna magát, de nem.. volt ott egy 5 év körüli kisfiú, odament hozzá, és leállt neki trécselni minden hülyeségrõl, hogy neki van otthon furgonja, és a kisfiúnak van-e, és mi van a fiú pólóján, és õ itt lakik, és a kisfiú hol lakik, és látott-e már kukásautót, stbstbstb. Ismerem a fiam, tudom hogy borzasztó könnyen barátkozik, de ezen még nekem is leesett az állam, hogy egy teljesen idegen helyen egy teljesen idegen nem is vele egykorú gyerekkel gyakorlatilag litániát beszélt, és õ vezette a társalgást, tehát folyamatosan õ mesélt magáról, és kérdezett a fiúról. Nyilván az oviban a kislányod megtanlja kezelni az ilyen helyzeteket, de ha tudsz egy kicsit te is mutatni neki ebbõl, és keresel egy olyan családot, akikkel jól érzed magad, és akikhez van kedved, az rá is pozitív hatással lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Miért nincs nagyon elterjedve az ombre haj?

szerintem nagyon jó!, hol vannak ilyen lányok?

Legjobb válasz: Én is nagyon sokat látok, és egy kezemen meg tudnám számolni, hogy ebbõl hány volt szépen, igényesen megcsinálva. A legtöbbnél nincs is szép átmenet, csak mintha az 1ik színt elvágták volna, jön a másik.

Én is nagyon sokat látok, és egy kezemen meg tudnám számolni, hogy ebbõl hány volt szépen, igényesen megcsinálva. A legtöbbnél nincs is szép átmenet, csak mintha az 1ik színt elvágták volna, jön a másik.
Ez, amit belinkeltél, nekem is tetszik egyébként. De az utcán leginkább barna-szõke átmenet látható, túl éles átmenettel, nem túl igényesen elkészítve..
Nincs elterjedve? Bárhol járok a városban minden második csajnak ilyen a haja. Szerintem rémes.
El van terjedve, épp ezaz. Bár már kezd kimenni a divatból, valamennyivel kevesebb van, de naponta 10-12 lányon biztos látok.
Szerintem nagyon is el van terjedve, csak kevés akinek jól áll, és jól megvan csinálva.
Én is minden 2. emberen ilyet látok, nekem se tetszik, csúnya
Mert undorító és kevés az olyan fodrász, aki szépen el tudná készíteni.
Pedig nagyon sokaknak van. :D Nekem is volt. Majdnemhogy fekete hajam ment át vörösbe. Ilyesmi volt: http://data.whicdn.com/images/51703182/11800_502731699770359.. Szerintem nagyon jól nézett ki... :D Egyik ismerõsömnek ugyan ilyen van, csak lilával. De a legelterjedtebb, a sima barna-átmegy-szõkébe, az nagyon nem tetszik. Általában nagyon igénytelen. És szerintem túl nagy az árnyalatok közötti különbség. Ha csak pl. barnából megy sötétebb barnába, az tetszik. :) 15/l
Nincs elterjedve? o.O nálunk minden második csajnak ilyen a haja......
Jujj, utolsó, amit belinkeltél, nagyon tetszik:) így is barna-vörös a hajam, csak pár tincs, nem ombréba, de gondolkoztam hasonlón:) Problémás volt, vagy csak meguntad hogy már nem ilyen?
A kérdező hozzászólása: http://redvelvetandwhiskey.files.wordpress.com/2012/07/ombre..
A kérdező hozzászólása: képkeresõvel találva legtöbb szép volt......a vörösbõl szõkébe tetszik kimondottan
Nálunk is elég elterjedt. A legtöbb csajnak barnából szõke a vége, ami lehetne akár szép is, de szinte mindegyiknek van egy vízválasztó, ameddig barna, alatta szõke. Nagyon éles az átmenet, nincs szépen összemosva, eldolgozva és így elég furcsa. De láttam durvábbat is, egy csaj a fekete haját csináltatta meg ombrésra úgy, hogy az alja szõkésbarna lett. Na az nagyon durva volt és elég igénytelen is.. Egyébként most már egyre kevesebb ismerõsömnek ilyen a haja, a legtöbb nemcsak azért hagyott fel ezzel a mániával, mert már nem annyira divat, hanem azért is, mert a leszívatás, világosabbra festés nagyon károsítja a hajukat és kiszáradt, töredezett, csúnya volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!