Találatok a következő kifejezésre: Nincs még 37 hetes vagyok (9 db)

Nincs még lenn? 37 hetes vagyok és mikor a baba kinyomjamagát érzek egy kis kereket (sztem az a feje) Meg érzek még egyet de az egész testével. Akkor császárral szülök?

Jövö hét hétfön megyek uhangra de már nem tok várni mert nem tom h van.

Legjobb válasz: Szia. Nem írtad, hogy hol érzed a kereket. Még van ideje megfordulni ne izgulj, van akinek az utolsó pillanatban teszi. Üdv, 38 hetes kismama

Szia. Nem írtad, hogy hol érzed a kereket. Még van ideje megfordulni ne izgulj, van akinek az utolsó pillanatban teszi. Üdv, 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: a hasamnál.
Szia. Azt gondoltam, hogy a hasadnál, de egészen fönn, vagy lenn inkább a hasad alján, esetleg valamelyik oldaladon?
Szia! Nekem 39 hetesen szállt le a pcakom, de annyira, hogy szinte a bokámnál volt.3 nap túlhordással szültem.Majd le fog szállni.38 hetes voltam mikor az elsõ jóslókat éreztem. A szülés elõtt 7 órával még teljesen zárt volt a méhszájam és 3 ujjnyi.Nyugalom, még sok idõtök van a végéig.
szia! nekem a babóm ugy szokta kinyomni magát, h egy kerek valami a jobb oldalamon, egy kerek , nagyobb valami a bal oldalamon...én se tudom, h feküdhet..... 36 hetes kismama
Hacsak nem mondta a dokid, hogy faros baba, akkor szerintem te is azzal kevered, ahogy én gondoltam korábban. Szóval az a kerek valami, az a popsija és a nagyobb egész pedig a háta, ahogy összegömbölyíti magát. Nekem is ez az érzés van pont, de rendesen koponyafekvésû és abszolút a helyén van. 37 hetes kismama
Nekem faros a babám már a 32héttõl várjuk, hogy beforduljon.Ma is voltam uh-n-ma töltöttük a 38hetet és nem fordult meg még..sztem nem is fog...de én úgy érzem a babát, hogy baloldalon szokott befeszíteni, végig a bal oldalamon...itt a teste van alul az alhasamnál van a popsija ezt nem is érzem igazából, és kicsit jobbara a köldökömtõl pedig a fejecskéje, alatta a talpaival, szóval ül bennem és össze van gömbölyödva kicsit..ha csuklik fennt érzem a köldökömnél, nem összetévesztendõen szokott olyan csuklás szerû lenni az alhasamban is , de erre azt mondta a dokim, hogy a méhnek is vannak ilyen ritmikus összehúzódásai és ezt érzem.Ha nem szólt külön a dokid ne aggódj, de rá is kérdezhetsz amúgy, de neked még mindig több esélyed van a befordulásra ha faros a baba..mint nekem.Amúgy engem valószínû császároznak emiatt, ha nem fordul be addig-de én nem is vállalnám természetesen a szülést.A dokim sem karaja ezt.38hetes kismama

37 hetesen még C3000. Ez azt jelentheti hogy később jön a baba? Vagy nincs összefüggés?

Legjobb válasz: Én úgy tudom nincs összefüggés, legalábbis barátnõm az elsõ kisfiát úgy szülte, hogy az utolsó vizsgálaton neki is c3000 volt, aztán 2 és fél óra alatt megszületett a kisfia. Nekem az elsõ babámnál a 36. héten volt c2111, de túlhordtam 1 héttel, úgy kellett megindítani a szülést. Szóval szerintem ebbõl nem nagyon lehet arra következtetni, hogy mikor lesz baba. Jó babavárást! 36 hetes

Én úgy tudom nincs összefüggés, legalábbis barátnõm az elsõ kisfiát úgy szülte, hogy az utolsó vizsgálaton neki is c3000 volt, aztán 2 és fél óra alatt megszületett a kisfia. Nekem az elsõ babámnál a 36. héten volt c2111, de túlhordtam 1 héttel, úgy kellett megindítani a szülést. Szóval szerintem ebbõl nem nagyon lehet arra következtetni, hogy mikor lesz baba. Jó babavárást! 36 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Neked is jó babavárást!
Nincs összefüggés. Lényegében egyik napról a másikra képes a méhnyak megrövidülni, és fokozatosan napról napra kinyílni a méhszáj.

37+3 hetes vagyok (első baba) és még farfekvéses a kisfiam. Megfordulhat még? Az ultrahangos doki azt mondja, már nem, mert nincs helye. A nőgyógyászom meg azt, hogy az utolsó nap is megfordulhat.

Legjobb válasz: Még megfordulhat.Nálam is farral feküdt, de az enyém maradt is abban a pózban,így császár lett.Persze ez nem mindenkinél egyforma.Még van ideje megfordulni..

Még megfordulhat.Nálam is farral feküdt, de az enyém maradt is abban a pózban, így császár lett.Persze ez nem mindenkinél egyforma.Még van ideje megfordulni..
a nõgyógyinak van igaza. még megfordulhat!
Az utolsó pillanatban is megfordulhat.
Megfordulhat, de NAGYON ritka.
Még megfordulhat...de nagyobb az esély rá, hogy már nem. Mi is így voltunk. De az se baj, lényeg hogy egészségesek legyetek!!!!!
Az Enkin-féle torna is megfordíthatja a magzatot Kivitelezése roppant egyszerû: a kismamának ébren töltött ideje minden második órájában tizenöt percet térd-könyök helyzetben kell töltenie. Közben akár olvasni, rejtvényt fejteni vagy zenét hallgatni is lehet. Így kilencvenöt százalékos az esélye annak, hogy a faros magzat két héten belül megfordul. http://www.nlcafe.hu/babazzunk/20020621/popsival_elore/
Az utolsó pillanatban is megfordulhat, de nem nagyon jellemzõ, mert már nincs a méhben akkora helye.De ne aggódj, akkor sincs semmi baj, ha nem fordul meg.
Igen, megfordulhat. A négykézlábazást szokták ajánlani. ûAz egyébként is jó, mert több helye van a babának, így én este mindig úgy nézek TV-t, hog a mellkasomat rengeteg párnával, paplannal alátámasztom és mögötte térdelek, a pocakot lógatom.
A kérdező hozzászólása: köszi csajok :)


37+4 hetes vagyok és nagyon gyengének érzem magam, étvágyam nincs, folyadékot úgy gondolom eleget fogyasztok. Holnap NST. Kérhetem külön az orvost, hogy vizsgáljon meg? (nem fogadott) Volt valaki így? Jelezhet ez bármit is?

Legjobb válasz: Ha mész tanácsadásra mert ugye be kell vinned az nst eredményét,akkor mond el neki és kérd meg,hogy nézzen meg. Az én dokim megvizsgált,hogy megnyugodjak.(nem fogadott volt)

Ha mész tanácsadásra mert ugye be kell vinned az nst eredményét, akkor mond el neki és kérd meg, hogy nézzen meg. Az én dokim megvizsgált, hogy megnyugodjak.(nem fogadott volt)
38 +2 én is így voltam. Megkérdeztem CTG után megvizsgál-e. Kérdezte hogy akarom? Mondtam hogy igen, mert furán érzem magam. Kiderült, hogy elkezdtem kinyílni és leszállt a feje :) Nem fogadott doki volt! Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Remélem nincs baj...
Bár nekem fogadott dokim volt de csak a vége felé kértem meg hogy szulhessek nála és az elejétöl fogva mindig megvizsgált bámi kínom volt
Na mi újság?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kérdésed, minden rendben van, a doki szerint ez általános. Nincs már sok hátra... :)
Sok sikert és könnyû szülést.:)

37 hetes kismama vagyok s még nincs előtejem. Ez előfordulhat, vagy más oka van?

Legjobb válasz: ez normális.nekem csak akkor volt mikor megszületett a fiam.miért kéne lennie?hisz ez a babáknak kell...

ez normális.nekem csak akkor volt mikor megszületett a fiam.miért kéne lennie?hisz ez a babáknak kell...
szülés után indult be nekem is
nekem se volt egyik gyereknél se, csak a szülés után indult be
A szoptatás miatt teljesen mindegy, hogy terhesség alatt van-e elõtejed, vagy nincs. A tejtermelés szülés után kezdõdik. Vannak nõk, akiknek terhesség alatt van tejcsorgás, mégsem lesz elég a tej a babájuknak. Terhesség alatt ne is nézegesd, mert azzal csak ártasz. Ha fejed, akkor a baba születése elõtt beindulhat a rendes tej, de akkor megfosztod õt a kolosztrumtól (ebbõl egy két csepp is rengeteg immunanyagot, zsírt és vitaminokat tartalmaz, élettanilag nagyon fontos), amit most biztosan tartalmaz a melled. Aztán majd, ha a babád megszületik és szopizik, akár egész nap, az inger hatására a szervezeted néhány napon belül elkezdi termelni az anyatej fehérebb változatát. Ne aggódj, nekem soha nem volt elõtejem terhesség alatt, mégis két gyermekemet is három éves korig szoptattam. ;)
Szülés elõtt nekem sem volt elõtejem egyszer sem. A lányomat 22 hónapig szoptattam, a fiam 6 hónapos múlt, 1 hete kezdtünk kóstolgatni.
Nekem egyáltalán nem volt és szülés utáni 2. napon jött belõle elõször valami. Semmi gond nincs, nem vagyunk egyformák, mire itt lesz a baba, lesz tejed, ne aggódj!

37 hetesen még nincs előtejem, az rosszat jelent? Vagy számít az egyáltalán majd a későbbiek folyamán, hogy tudok-e majd szoptatni?

Legjobb válasz: Én 41. hétre szültem és a terhesség alatt egy csepp elõtejem sem volt! SZülés után 2 napra meg mint a niagara folyt mindenfelé! :o) Nyugi, ha megszületett a baba igyál szoptatos teát és szépen befog indulni! Nekem a férjem hozott be minden reggel a kórházba is!

Én 41. hétre szültem és a terhesség alatt egy csepp elõtejem sem volt! SZülés után 2 napra meg mint a niagara folyt mindenfelé! :o) Nyugi, ha megszületett a baba igyál szoptatos teát és szépen befog indulni! Nekem a férjem hozott be minden reggel a kórházba is!
Ez a harmadik terhességem, de soha nem volt még tejem szülés elõtt, semennyi sem. Mégis remekül tudtam szoptatni. Ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülök :D Köszönöm
Nem számít, nekem sem volt és szülés után(császár) 3 nappal megindult és rengeteg van. 3 hetes baba anyukája
Semmi köze a terhesség alatti elõtejnek a késõbbi tejtermelõdéshez! (remélem nem a melleid nyomogatásával derítetted ki, hogy nincs elõtej!!) Boldog babavárást, könnyû szülést és egészséges kisbabát!!
2-bõl egyiknél sem volt, bõven volt tejem, nem számít!
Nekem sem volt elõtejem de szülés után beindult rendesen!Az már más, hogy sajnos a kislányom tüdõgyulladással az intenzív osztályra került inkubátorba 5 napra és ott hozzá szokott a cumisüveghez így jelenleg is harcolunk a cicizéssel de még így is van tejem és egyre többet szopizik ki belõle!:-) Lesz tejed ne aggódj, ne idegeskedj miatta!Boldog babavárást! Másik 3 hetes baba anyukája!:-)
A kérdező hozzászólása: Szentesen fogok szülni.

Kisebb lett a hasam - ez utalhat a szülés közeledtére? No nem sokkal kisebb, csak valahogy megváltozott az alakja. Meg talán nincs olyan feszes. 37+1 hetes vagyok.

A magzatvíz mennyiségét a héten nézték uh-n átlagos. Már akkor is kisebbnek éreztem a hasamat, nem hiszem hogy azzal lenne probléma.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy leszállt a hasad? Azt azért látnod kell :o) És az bizony már a szülés elõjele, legalábbis nekem azt mondta a doki, mikor leszállt a pocim, hogy "na, közeleg már, közeleg" :o)

Nem lehet, hogy leszállt a hasad? Azt azért látnod kell :o) És az bizony már a szülés elõjele, legalábbis nekem azt mondta a doki, mikor leszállt a pocim, hogy "na, közeleg már, közeleg" :o)
A kérdező hozzászólása: De lehet, hogy leszállt. Bár annyira nem egyértelmû, hogy lentebb van... inkább csak más :) Nehezen tudom megfogalmazni.
Értem. Amúgy nem mindenkinél egyforma, nekem elég látványos volt, mikor leszállt, mert addig olyan "elõreugró" pocim volt, úgy meg olyan volt, mintha "lógna". Én sem tudom jobban megfogalmazni :o)
A kérdező hozzászólása: Igen hasonló nekem is. Eddig olyan feszesen állt... most meg "lóg".
Na, akkor szerintem leszállt :o) 37+1-en már ez nem meglepõ :o)
Egyszerû. Ha a melled alá és a pocid teteje közé befér a 4 összezárt ujjad, akkor leszállt :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor azért ebbõl még nem lehet következtetni, hogy mennyire van közel a szülés ha jól tudom.
Szia! 37 hetesen már nekem is lent volt a pocikám, és napra pontosan 39 hetesen szültem! Hajrá, hajrá! Már nem sok van hátra!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Tudom, hogy neki még jó bent... közben kicsit siettetném is. Már nagyon várom!
szerintem csak napról-napra egyre kevesebb a hely, és húzódik.
Sérv? Mutasd meg dokinak.
Sztem te nagyon hamar szülni fogsz, mindent bele.
Nekem a jobb oldalon szokott fájni(nem tudom a vakbél melyik oldal), epegörcseim vannak, megtört epehólyag miatt. Könnyû szülést neked!:-)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolótól kérdezném hogy ez okoz e problémát azonkivûl hogy fáj?Nekem néha mindkét oldalon fáj de most pl.egyiken se.Lehet nekem is az van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!