Találatok a következő kifejezésre: Nincs még 37 hetes (14 db)

37 hetesen még C3000. Ez azt jelentheti hogy később jön a baba? Vagy nincs összefüggés?

Legjobb válasz: Én úgy tudom nincs összefüggés, legalábbis barátnõm az elsõ kisfiát úgy szülte, hogy az utolsó vizsgálaton neki is c3000 volt, aztán 2 és fél óra alatt megszületett a kisfia. Nekem az elsõ babámnál a 36. héten volt c2111, de túlhordtam 1 héttel, úgy kellett megindítani a szülést. Szóval szerintem ebbõl nem nagyon lehet arra következtetni, hogy mikor lesz baba. Jó babavárást! 36 hetes

Én úgy tudom nincs összefüggés, legalábbis barátnõm az elsõ kisfiát úgy szülte, hogy az utolsó vizsgálaton neki is c3000 volt, aztán 2 és fél óra alatt megszületett a kisfia. Nekem az elsõ babámnál a 36. héten volt c2111, de túlhordtam 1 héttel, úgy kellett megindítani a szülést. Szóval szerintem ebbõl nem nagyon lehet arra következtetni, hogy mikor lesz baba. Jó babavárást! 36 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Neked is jó babavárást!
Nincs összefüggés. Lényegében egyik napról a másikra képes a méhnyak megrövidülni, és fokozatosan napról napra kinyílni a méhszáj.

Nincs még lenn? 37 hetes vagyok és mikor a baba kinyomjamagát érzek egy kis kereket (sztem az a feje) Meg érzek még egyet de az egész testével. Akkor császárral szülök?

Jövö hét hétfön megyek uhangra de már nem tok várni mert nem tom h van.

Legjobb válasz: Szia. Nem írtad, hogy hol érzed a kereket. Még van ideje megfordulni ne izgulj, van akinek az utolsó pillanatban teszi. Üdv, 38 hetes kismama

Szia. Nem írtad, hogy hol érzed a kereket. Még van ideje megfordulni ne izgulj, van akinek az utolsó pillanatban teszi. Üdv, 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: a hasamnál.
Szia. Azt gondoltam, hogy a hasadnál, de egészen fönn, vagy lenn inkább a hasad alján, esetleg valamelyik oldaladon?
Szia! Nekem 39 hetesen szállt le a pcakom, de annyira, hogy szinte a bokámnál volt.3 nap túlhordással szültem.Majd le fog szállni.38 hetes voltam mikor az elsõ jóslókat éreztem. A szülés elõtt 7 órával még teljesen zárt volt a méhszájam és 3 ujjnyi.Nyugalom, még sok idõtök van a végéig.
szia! nekem a babóm ugy szokta kinyomni magát, h egy kerek valami a jobb oldalamon, egy kerek , nagyobb valami a bal oldalamon...én se tudom, h feküdhet..... 36 hetes kismama
Hacsak nem mondta a dokid, hogy faros baba, akkor szerintem te is azzal kevered, ahogy én gondoltam korábban. Szóval az a kerek valami, az a popsija és a nagyobb egész pedig a háta, ahogy összegömbölyíti magát. Nekem is ez az érzés van pont, de rendesen koponyafekvésû és abszolút a helyén van. 37 hetes kismama
Nekem faros a babám már a 32héttõl várjuk, hogy beforduljon.Ma is voltam uh-n-ma töltöttük a 38hetet és nem fordult meg még..sztem nem is fog...de én úgy érzem a babát, hogy baloldalon szokott befeszíteni, végig a bal oldalamon...itt a teste van alul az alhasamnál van a popsija ezt nem is érzem igazából, és kicsit jobbara a köldökömtõl pedig a fejecskéje, alatta a talpaival, szóval ül bennem és össze van gömbölyödva kicsit..ha csuklik fennt érzem a köldökömnél, nem összetévesztendõen szokott olyan csuklás szerû lenni az alhasamban is , de erre azt mondta a dokim, hogy a méhnek is vannak ilyen ritmikus összehúzódásai és ezt érzem.Ha nem szólt külön a dokid ne aggódj, de rá is kérdezhetsz amúgy, de neked még mindig több esélyed van a befordulásra ha faros a baba..mint nekem.Amúgy engem valószínû császároznak emiatt, ha nem fordul be addig-de én nem is vállalnám természetesen a szülést.A dokim sem karaja ezt.38hetes kismama

Pár napja nagyon feszül a hasam alja meg a medencém, fájások nincsenek csak iszonyat feszülés, nehezen tudok lehajolni is, ez mitől lehet? 37 hetes kismama

Legjobb válasz: Nem valószínû hogy készül a tested a közelgõ szülésre? :) Amúgy meg lehet, hogy most csúszott lejjebb a baba és feje kicsit nyomja a hasad alját! Könnyû, gyors szülést kívánok!

Nem valószínû hogy készül a tested a közelgõ szülésre? :) Amúgy meg lehet, hogy most csúszott lejjebb a baba és feje kicsit nyomja a hasad alját! Könnyû, gyors szülést kívánok!
37 hetesen ez legyen a legnagyobb bajod! :) )
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)


37 hetesen még nincs előtejem, az rosszat jelent? Vagy számít az egyáltalán majd a későbbiek folyamán, hogy tudok-e majd szoptatni?

Legjobb válasz: Én 41. hétre szültem és a terhesség alatt egy csepp elõtejem sem volt! SZülés után 2 napra meg mint a niagara folyt mindenfelé! :o) Nyugi, ha megszületett a baba igyál szoptatos teát és szépen befog indulni! Nekem a férjem hozott be minden reggel a kórházba is!

Én 41. hétre szültem és a terhesség alatt egy csepp elõtejem sem volt! SZülés után 2 napra meg mint a niagara folyt mindenfelé! :o) Nyugi, ha megszületett a baba igyál szoptatos teát és szépen befog indulni! Nekem a férjem hozott be minden reggel a kórházba is!
Ez a harmadik terhességem, de soha nem volt még tejem szülés elõtt, semennyi sem. Mégis remekül tudtam szoptatni. Ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülök :D Köszönöm
Nem számít, nekem sem volt és szülés után(császár) 3 nappal megindult és rengeteg van. 3 hetes baba anyukája
Semmi köze a terhesség alatti elõtejnek a késõbbi tejtermelõdéshez! (remélem nem a melleid nyomogatásával derítetted ki, hogy nincs elõtej!!) Boldog babavárást, könnyû szülést és egészséges kisbabát!!
2-bõl egyiknél sem volt, bõven volt tejem, nem számít!
Nekem sem volt elõtejem de szülés után beindult rendesen!Az már más, hogy sajnos a kislányom tüdõgyulladással az intenzív osztályra került inkubátorba 5 napra és ott hozzá szokott a cumisüveghez így jelenleg is harcolunk a cicizéssel de még így is van tejem és egyre többet szopizik ki belõle!:-) Lesz tejed ne aggódj, ne idegeskedj miatta!Boldog babavárást! Másik 3 hetes baba anyukája!:-)
nem kell parazni. ha tul is hordod semi baj se lesz... en is tulhordtam mindet..
Én keményedek már a 35 héttõl, jóslóim is azóta vannak, mégsem akar kibújni a kicsi, és holnapra vagyok kiírva :) Egyik ismerõsöm 7-re volt kiírva, egyszer sem keményedett, most naponta jár NST-re... Szerintem ez változó :)
Nekem sem volt semmi jóslóm, semmi keményedésem. 38 hét 4 naposan született meg a fiam. :)
nekem volt görcs is, keményedés is, jósló is, minden amit akarsz, mégis túlhordtam 5 nappal a kislányom. kicsit felázott a bõre (mint mikor sokat ülsz a kádban), más baja nem lett :) szóval: ezek a görcsök, keményedések nem jelentenek semmit igazából, meg minden kismamánál más :) élvezd még ezt a pár hetet, pihenj sokat amíg tudsz, miután megszületik a pici 0-24-ben készenlétben leszel ;)
Nekem egyszer sem volt a terhesség alatt egy keményesédsem se, jóslóm meg pláne nem 39-5nél volt program császárom, full zárt méhszájjal, ha nem veszik ki akkor, mondta a doki, hoyg tuti minimum 1 hetet ráhúztunk volna ha nem többet.
38+4 naposan szültem a fiam, elõtte semmi jóslóm nem volt. Szerintem nem ezen múlik.
Nekem sem voltak keményedéseim, sem fájások vagy görcsök és 39+3 hetesen szültem. Szerintem nem függ össze.
A kérdező hozzászólása: Szentesen fogok szülni.

37 hetes kismama vagyok s még nincs előtejem. Ez előfordulhat, vagy más oka van?

Legjobb válasz: ez normális.nekem csak akkor volt mikor megszületett a fiam.miért kéne lennie?hisz ez a babáknak kell...

ez normális.nekem csak akkor volt mikor megszületett a fiam.miért kéne lennie?hisz ez a babáknak kell...
szülés után indult be nekem is
nekem se volt egyik gyereknél se, csak a szülés után indult be
A szoptatás miatt teljesen mindegy, hogy terhesség alatt van-e elõtejed, vagy nincs. A tejtermelés szülés után kezdõdik. Vannak nõk, akiknek terhesség alatt van tejcsorgás, mégsem lesz elég a tej a babájuknak. Terhesség alatt ne is nézegesd, mert azzal csak ártasz. Ha fejed, akkor a baba születése elõtt beindulhat a rendes tej, de akkor megfosztod õt a kolosztrumtól (ebbõl egy két csepp is rengeteg immunanyagot, zsírt és vitaminokat tartalmaz, élettanilag nagyon fontos), amit most biztosan tartalmaz a melled. Aztán majd, ha a babád megszületik és szopizik, akár egész nap, az inger hatására a szervezeted néhány napon belül elkezdi termelni az anyatej fehérebb változatát. Ne aggódj, nekem soha nem volt elõtejem terhesség alatt, mégis két gyermekemet is három éves korig szoptattam. ;)
Szülés elõtt nekem sem volt elõtejem egyszer sem. A lányomat 22 hónapig szoptattam, a fiam 6 hónapos múlt, 1 hete kezdtünk kóstolgatni.
Nekem egyáltalán nem volt és szülés utáni 2. napon jött belõle elõször valami. Semmi gond nincs, nem vagyunk egyformák, mire itt lesz a baba, lesz tejed, ne aggódj!
szerintem csak napról-napra egyre kevesebb a hely, és húzódik.
Sérv? Mutasd meg dokinak.
Sztem te nagyon hamar szülni fogsz, mindent bele.
Nekem a jobb oldalon szokott fájni(nem tudom a vakbél melyik oldal), epegörcseim vannak, megtört epehólyag miatt. Könnyû szülést neked!:-)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolótól kérdezném hogy ez okoz e problémát azonkivûl hogy fáj?Nekem néha mindkét oldalon fáj de most pl.egyiken se.Lehet nekem is az van.

A nyákdugó eltávozása után mennyi idő mulva indul meg a szülés? Egy 37 hetes és 2 napos kismama! Nincs ez korán?

Legjobb válasz: Nem korai, mivel ugye holdnaptár szerint, 28 napos hónapokkal számolak a dokik. így a 40 hétnél, 10 hónapnál nem gond, ha kevesebb egy picit.

Nem korai, mivel ugye holdnaptár szerint, 28 napos hónapokkal számolak a dokik. így a 40 hétnél, 10 hónapnál nem gond, ha kevesebb egy picit.
3 hete "távozgat" a nyákdugóm, igaz részletekben. Még egyben vagyunk.
Elsõ babámnál 2 hétre a nyákdugó távozása után szültem szülésmegindítással. Most is már lassan 2 hete elment a nyákdugó, de még egyben vagyok. 39 hetes
Nem mindig követi rögtön a szülés...nekem 5 héttel szülés elõtt jött ki (34. hét)egy része, a külsõ nyákdugó. A 36. hétig nem szexeltünk, nem fürödtem kádban, sehova nem mentem egyedül és sokat pihentem, de görcs, egyéb nem volt. A 37. hét elejétõl már megengedett volt minden, semmi baj nem lett, egészségeswk vagyunk :)
Micsoda véletlen , nekem pont ennyi idõsen indult be a szülésem!! Azt mondták nincs korán !! Szerintem is korán volt, de már elfoly a magzatvíz nem volt visszaut, ráadásul melegfront volt, ennyi !! Augusztsban szültem!!
A nyákdugó távozása azt jelzi, hogy lassan elkezdett kinyílni a méhszáj. Mostantól nuku szex! Csak zuhanyozhatsz! Azt mondják, hogy onnantól max 1 héten belül megszülsz! Nálam a nagylányomnál délután 5 körül távozott, másnap hajnali 4-re meglett, a kicsinél a vajúdás közben távozott... de a 37.héttõl már érdemes készülni! Nekem ilyenkor már mindkettõnél össze volt készítve a motyó, hogy ha netán megindul, ne akkor kelljen kapkodni, pakolászni! :)
Ahogy sokan is írták mindenkinél más, mikor indul be.Nekem hajnali 2-kor távozott a nyákdugó és reggel 9.40re megvolt a fiam a 39.héten.Szerintem nincs korán fõleg ha napok múlva fogsz szülni, de ezt majd a babó eldönti mikor akar jönni.Boldog babázást!!

Lehetséges hogy nem látott semmit a doki az ultrahangon? Olyan 4-5 hetes terhes lehetek, 3 pozitív tesztem van meg tünetek: cicifájás, 37 feletti hő, nincs folyásom, 5 napja késik...

Visszarendelt 2 hét múlva. A NY.H 14mm nem tudom, ez jó??!

Legjobb válasz: Lehetséges!5 hetes terhes voltam,amikor még csak a méhnyálkahártya látszott megvastagodottnak.

Lehetséges!5 hetes terhes voltam, amikor még csak a méhnyálkahártya látszott megvastagodottnak.
Igazán csak a 7.héttõl látják a babát. Kérhettél volna vérvizsgálatot, abból szerintem kiderült volna már... De két hét múlva már biztos látja a babád a doki.
Elsõ terhességemnél elõször nekem sem látott semmit a doki, aztán megjelent a petezsák. De akkor inkább 4 hetesnek kell lenned, mert 5 hetesen már van petezsák. Nyugi, nincs semmi baj, 3 teszt nem hazudik. 15 hetes kismama
A 14 mm-es mehnyalkahartya nagyon igeretes :)
Elozo vagyok. megneztem: nekem 5+2-nel latszott a petezsak eloszor. Turelem :)
Nekem is már 4hetessen mutatta teszt de a dokim azt mondta 7-8hetessen menjek csak elöször uh-ra mert akkor már látja rendessen a "helyzetet". Hosszu 2-3hét volt de nagyon jó volt mikor elöször megláttam a babszemnyi teremtést a képen:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat. Remélem hogy így van. Õ is mondta hogy korai terhességnél nem biztos h látni valamit, meg ha már 3 teszt van, csak van ott valami. Nagyon remélem. Ma volt némi barnás folyásom, de erre a doki nem igazán mondott semmit. Gondolom akkor nincs baj.
A kérdező hozzászólása: találtam egy 2 hónappal ezelõtti leletet, úgyszintén uh volt, és menzi elõtt azon 4 mm-t írnak. Akkor a 14 mm jelenthet valamit, remélem! :) Gratula a babákhoz!!!
Légy türelemmel, mert minden a legnagyobb rendben! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!