Találatok a következő kifejezésre: Nincs még 37 (51 db)

37. hétben vagyok és nincsenek még striáim, örülhetek már, hogy megúsztam?

Genetika ide-oda,anyukámnak is volt,nagyijaimnak is,talán a babaolajnak köszönhetem? Ti mit tapasztaltatok? :)

Legjobb válasz: Nekem sincs egy darab sem! Nálunk genetika,anyum ikreket is szült és egy stria nincs a hasán.

Csak akkor örülhetsz, ha szüléskor sem lesz rajtad. Bármikor jöhetnek még. Nekem pl. még nagyon sokat nõtt a hasam a 37. hét után.
Nekem sincs egy darab sem! Nálunk genetika, anyum ikreket is szült és egy stria nincs a hasán.
Az én anyukámnak is volt, nekem nem, pedig 34 évesen szültem. Szerintem már megúszod. :)
Nekem a 38-ik hét vége fele lettek a hasamon striák igaz fehér nem lila de látszik sajnos pedig azt hittem nem lesz. Kenegesd magat kétszer meg háromszor is egy nap és hátha nem fog megrepedezni a bõröd.
Nekem a 38. héten jöttek elõ a hasamon, mert akkor hirtelen egy óriásit nõtt a pocim. A combomon, derekamon, mellemen már korábban is volt, mert sokat híztam a terhesség alatt.
Nekem a melleimen rögtön az elején lettek csíkok, talán a 2.-3. hónapban, csúnya lila repedések, pedig olyan nagyot nem nõttek. Végig a terhesség elõtti melltartóimat hordtam. Gondoltam is, hogy a genetika kiszúrt velem. Végig rettegtem, hogy a hasam is kireped majd, kenegettem serényen, aztán 39 hét 4 naposan nézegettem, na legalább ezt megúsztam, aznap még teljesen csíkmentes volt a hasam, aztán 39 hét 5 naposan (szülés elõtt 1 nappal) lett egy nagyon-nagyon picike csíkom, kb 1cm hosszú, vagy még annyi sem. Ma már keresnem kell, hogy hol is van, egyáltalán nem látszik, csak ha nagyon nézem. Szóval érdekes ez a genetika. És tényleg csak akkor örülhetsz, hogy megúsztad, ha már kint van a baba. :)
Nekem ikreim vannak, iszonyú nagy volt a hasam, de nem lett striás egyáltalán (viszont talán számít, hogy én a 36. héten szültem, talán ezért úsztam meg). Anyukám csak 1x volt terhes, mégis striés lett a hasa és a melle is, nagymamám 3 gyereket szült, neki meg nincs semmi. Ez is genetika kérdése.
37. hétben nálam sem látszott még semmi. Már épp örültem, hogy megúsztam, aztán a 38. héten rájöttem, hogy mégsem úsztam meg... :)
Én végig azt hittem hogy megúszom, nem látszódott, szülés után a megfigyelés után lezuhanyoztam és csodálkozva néztem a bõrt a hasamon, hogy miért olyan csíkos... De nem lett durva egyébként és viszonylag hamar el is múlt- azaz bõrszíne lett és nem látszódik, nem lila meg nem fehér...
A 37. hétben nekem sem volt semmi. Majd most, már 38 hetesen kezdenek megjelenni oldalt ezek a fránya csíkok. Én is azt hittem, hogy megúszom, de mégsem. De tudod mit, nem is érdekel, csak egészséges legyen a lurkóm! :)
Lehet, hogy apukádra hasonlítasz.:) De ezt nem tudni, és még az utolsó héten is kijöhet sajnos. Barátnõmnek így volt. Nekem 2 terhességem volt, vékony vagyok, nagy volt a hasam és nekem nem volt. Csak idõnként kenegettem magam, az elsõnél csak testápolóval. Anyukámnak volt. Nincs szabály.
39. héten lett egy nagyobb striám a hasamon, pedig azt hitem, hogy megúsztam! :( Eléggé látszik 13 napja szültem a babámat!
Még sajnos lehet akkor örülj ha már megszülték és akkor sme látsz, sokszor csak azután látszódik. fõleg ha alul van. Én angyon remélem nekem sem lesz Anyukámnak sem lett egy sem. A babaolaj nem számit sokat én kozemtikus vagyok nem egy vendégem van aki drága krémeket is kent mégis lett ahogy van oylan is aki semmit és mégsem. Az tény hogy nem árt, de a genetika része fontosabb.
Azt hittem, hogy megúszom, de a 37ik héten kezdek el megjelenni a csíkjaim, szerencsére nem lett sok!
Szerintem is genetika. Elõzõleg ikreket vártam, iszonyú nagy hasam volt, stria semmi. Most a 37. hétben vagyok én is, stria megint nincs. Az viszont érdekes, hogy a fiúknál megjelent a linea negra, most meg abszolút nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, kivancsi vagyok már :) Nekem a mellem 85B-rõl 90d-re nõlt, de nincs csikom....már plussz 16kg-nél tartok, nincs nagy hasam...de elhiszem hogy akármikor jelentkezhet egy két meglepi csik ;)
A kérdező hozzászólása: Mert a sok nagatív miatt már félek. De ha ma se jön meg holnap csinálok. Esélyem szerinted?
Gondolj arra, hogy nem! Nekem is volt, lehet beágyazódás. LAZÍTS! Mert kiidegeskeded a babát ha esetleg van is!
Miért nem csináltál még tesztet????? Abból gyorsan kiderülne, hogy baba vagy valami más!
Teszt? Van valami veled?
A kérdező hozzászólása: Köszi 16:41 es. Ha holnapig semmi akkor veszek tesztet. De sajna olyan mintha megakarna jönni.Már ilyen halvány rózsaszines folyik néha. Akkor megfog jönni?
Amíg meg nem jön, ne aggódj, még van esély, de ha tényleg dec 31. óta nincsen semmi, akkor már este is mutatja, miért nem tesztelsz??????Lehet, hogy nagyon boldog lennél az eredménytõl. A sógornõm 10 nappal elõtted mensizett és már két hete ESTE kimutatta a sima Lilly teszt!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ
Emlékszem rád tegnapról, a napokban ugrott meg a hõd 37-rõl 37.2-re, igaz? Szerintem most nincs baba, nagyon leesett a hõd, vagyis a sárgatest már eléggé "elfogyott" ahhoz hogy meghozza a vérzést. :( Kitartás, következõ hónapban ne figyelj annyira magadra, hátha bejön...
Nem akarok vészmadár lenni, de ha ennyire leesett a hõd, akkor vszínû, hogy meg fog jönni. Ne legyen igazam!!! Bár azt nem írtad, hogy mennyit késett.
A kérdező hozzászólása: Semmi! Sajnos tegnap tényleg megjött!

Nincs még lenn? 37 hetes vagyok és mikor a baba kinyomjamagát érzek egy kis kereket (sztem az a feje) Meg érzek még egyet de az egész testével. Akkor császárral szülök?

Jövö hét hétfön megyek uhangra de már nem tok várni mert nem tom h van.

Legjobb válasz: Szia. Nem írtad, hogy hol érzed a kereket. Még van ideje megfordulni ne izgulj, van akinek az utolsó pillanatban teszi. Üdv, 38 hetes kismama

Szia. Nem írtad, hogy hol érzed a kereket. Még van ideje megfordulni ne izgulj, van akinek az utolsó pillanatban teszi. Üdv, 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: a hasamnál.
Szia. Azt gondoltam, hogy a hasadnál, de egészen fönn, vagy lenn inkább a hasad alján, esetleg valamelyik oldaladon?
Szia! Nekem 39 hetesen szállt le a pcakom, de annyira, hogy szinte a bokámnál volt.3 nap túlhordással szültem.Majd le fog szállni.38 hetes voltam mikor az elsõ jóslókat éreztem. A szülés elõtt 7 órával még teljesen zárt volt a méhszájam és 3 ujjnyi.Nyugalom, még sok idõtök van a végéig.
szia! nekem a babóm ugy szokta kinyomni magát, h egy kerek valami a jobb oldalamon, egy kerek , nagyobb valami a bal oldalamon...én se tudom, h feküdhet..... 36 hetes kismama
Hacsak nem mondta a dokid, hogy faros baba, akkor szerintem te is azzal kevered, ahogy én gondoltam korábban. Szóval az a kerek valami, az a popsija és a nagyobb egész pedig a háta, ahogy összegömbölyíti magát. Nekem is ez az érzés van pont, de rendesen koponyafekvésû és abszolút a helyén van. 37 hetes kismama
Nekem faros a babám már a 32héttõl várjuk, hogy beforduljon.Ma is voltam uh-n-ma töltöttük a 38hetet és nem fordult meg még..sztem nem is fog...de én úgy érzem a babát, hogy baloldalon szokott befeszíteni, végig a bal oldalamon...itt a teste van alul az alhasamnál van a popsija ezt nem is érzem igazából, és kicsit jobbara a köldökömtõl pedig a fejecskéje, alatta a talpaival, szóval ül bennem és össze van gömbölyödva kicsit..ha csuklik fennt érzem a köldökömnél, nem összetévesztendõen szokott olyan csuklás szerû lenni az alhasamban is , de erre azt mondta a dokim, hogy a méhnek is vannak ilyen ritmikus összehúzódásai és ezt érzem.Ha nem szólt külön a dokid ne aggódj, de rá is kérdezhetsz amúgy, de neked még mindig több esélyed van a befordulásra ha faros a baba..mint nekem.Amúgy engem valószínû császároznak emiatt, ha nem fordul be addig-de én nem is vállalnám természetesen a szülést.A dokim sem karaja ezt.38hetes kismama
Szia! akkor baktériumokra pozitivként fognak kezelni, és szülés altt kapsz majd antibiotikumot

Ma 3 tizedet zuhant reggelre a hőm, tegnap reggel még 37.2 volt, reggelre egy pötty barnás folt. Tegnap kellett volna nem megjönnie. Van baba vagy nincs?

Nem merek tesztelni még. Tüneteim nincsenek. Ez volt az els? Clostys hónapom.

Legjobb válasz: ha tegnap kellet volna megjönnie , akkor ma már tesztelhettél volna areggeli vizeletbõl.A tegnapi hõdet meg lehet nem jól mérted.tesztelj!

ha tegnap kellet volna megjönnie , akkor ma már tesztelhettél volna areggeli vizeletbõl.A tegnapi hõdet meg lehet nem jól mérted.tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Biztos, h jól mértem, mert minden reggel 6:20-kor, 3 hete, nyelv alatt mérem és mára lett ez a változás. Napok óta már 37.2 volt a hõm.
Szerintem meg fog jönni.
nincs babo meg fog jönni szerintem.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nincs semmi. 2 barna pötty.Mikor lesz, ha lesz egyáltalán?
nem kell parazni. ha tul is hordod semi baj se lesz... en is tulhordtam mindet..
Én keményedek már a 35 héttõl, jóslóim is azóta vannak, mégsem akar kibújni a kicsi, és holnapra vagyok kiírva :) Egyik ismerõsöm 7-re volt kiírva, egyszer sem keményedett, most naponta jár NST-re... Szerintem ez változó :)
Nekem sem volt semmi jóslóm, semmi keményedésem. 38 hét 4 naposan született meg a fiam. :)
nekem volt görcs is, keményedés is, jósló is, minden amit akarsz, mégis túlhordtam 5 nappal a kislányom. kicsit felázott a bõre (mint mikor sokat ülsz a kádban), más baja nem lett :) szóval: ezek a görcsök, keményedések nem jelentenek semmit igazából, meg minden kismamánál más :) élvezd még ezt a pár hetet, pihenj sokat amíg tudsz, miután megszületik a pici 0-24-ben készenlétben leszel ;)
Nekem egyszer sem volt a terhesség alatt egy keményesédsem se, jóslóm meg pláne nem 39-5nél volt program császárom, full zárt méhszájjal, ha nem veszik ki akkor, mondta a doki, hoyg tuti minimum 1 hetet ráhúztunk volna ha nem többet.
38+4 naposan szültem a fiam, elõtte semmi jóslóm nem volt. Szerintem nem ezen múlik.
Nekem sem voltak keményedéseim, sem fájások vagy görcsök és 39+3 hetesen szültem. Szerintem nem függ össze.
szerintem csak napról-napra egyre kevesebb a hely, és húzódik.
Sérv? Mutasd meg dokinak.
Sztem te nagyon hamar szülni fogsz, mindent bele.
Nekem a jobb oldalon szokott fájni(nem tudom a vakbél melyik oldal), epegörcseim vannak, megtört epehólyag miatt. Könnyû szülést neked!:-)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolótól kérdezném hogy ez okoz e problémát azonkivûl hogy fáj?Nekem néha mindkét oldalon fáj de most pl.egyiken se.Lehet nekem is az van.

A menstruációm megjött de még mindig van hőemelkedésem (37-fok) ami nem állandó! Miért lehet ez? Egyébként nincs semmi más tünetem!

Legjobb válasz: Ha nincs más tüneted, a 37,0 fok még normálisnak tekintendõ (nem hõemelkedés).

Ha nincs más tüneted, a 37, 0 fok még normálisnak tekintendõ (nem hõemelkedés).
Nekem is 37 C a mensi elõtti napokban, és nagyon izzadok, kiszárad a szám, nálam a 37 C olyan mint a láz...van aki már ezt is rosszul éli meg, mert alacsonyabb a testhõmérséklete alaphangon.

37, 7 volt most a láza a 21 hos kislányomnak. Egész héten lázas volt és köhögött. Még mindig köhög. Adjak be nekit éjszakára láz csillapitot? Popsijában mértem neki, nincs levonva belőle semmi.

Legjobb válasz: asszem ott le kell vonni fél fokot... úgy meg csak 37.2C az még hõemelkedés én nem adnék arra semmit mert a láz -ez nem az még - a szervezet természetes reakciója ha felmegy 38ra akkor adnék neki kúpot v. ami van nektek otthon lázra.

asszem ott le kell vonni fél fokot... úgy meg csak 37.2C az még hõemelkedés én nem adnék arra semmit mert a láz -ez nem az még - a szervezet természetes reakciója ha felmegy 38ra akkor adnék neki kúpot v. ami van nektek otthon lázra.
a láz csak 38 fok felett. addig hóem. és igen a fél fokot le kell vonni. Tehát nincs láz. a kinti melegtõl meg lehet 37, 2 a testhõje!
szia.az tényleg nem láz csak éppen hõemelkedés.az Én lányom kereken egy hete lázas, hõemelkedéses, most lefekvés elõtt mértem neki popóban 38, 9-et, az levonva is 38, 4 úgyhogy kapott gyógyszert.38 fok fölött csillapitjuk a lázat, szerintem se adj neki gyógyszert.jobbulást.
Ez nem láz, hõemelkedésnek is csak halvány. Egyébként ha már egy hete tünetei vannak, nem ártana lassan elvinni dokihoz, szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Voltunk kedden dokinál amikor elkezdett köhögni, de azt mondta nem lát semmit, vegyek neki köhögésre szirupot.ezt hazsnáljuk most. Vigyem megint orvoshoz?
Ha belázasodna, akkor vidd el dokihoz mégegyszer.
Szerintem vidd el megint a dokihoz, mert nem mulnak a tunetek. Lehet mostmar eszrevenne ha megis volna valami baja. Jobbulast!

Ma vagyok a 29. napon. Múlt hónapban 37. napra jött meg. Még semmi mensis érzésem nincs. Teszteljek holnap reggel?

Legjobb válasz: Tesztelhetsz valami extra érzékeny teszttel, de ha biztosat akarsz tudni akkor várd meg a 37. napot és aznap reggel tesztelj! Szorítok hogy ott legyen a két csík!

Tesztelhetsz valami extra érzékeny teszttel, de ha biztosat akarsz tudni akkor várd meg a 37. napot és aznap reggel tesztelj! Szorítok hogy ott legyen a két csík!
Szerintem várd ki a 37. napot (minimun) és utána csinálj. Megkíméled magad az esetleges csalódástól. - TAPASZTALAT:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!