Találatok a következő kifejezésre: Nincs különösebb hogy (17 db)

Hogyan tudnám meggyőzni anyukámat, hogy legyek gyógytesis? Nincs különösebb bajom, csak nem bírom a tesit. :S

Legjobb válasz: arra nem gondoltál: Anya, gyógytesis akarok lenni? De miért? Semmi csak egy lusta disznó vagyok és nem akarpk mozogni! ennyi! Ilyen egyszerû (ja és majd évek múlva ne sírj a fohyókúra rovatban hogy miért nem fogysz a káposztaleves diétától, meg a szerelem/szexben se hogy milyen szemetek a pasik hogy a cicababákra buknak zsírbálnák helyett (miközben neked is kockahas jön be/ vagy milyen szemetek a lányok hogy kockahas kell nekik nem egy sertés(miközben neked is cicababa kell

arra nem gondoltál: Anya, gyógytesis akarok lenni? De miért? Semmi csak egy lusta disznó vagyok és nem akarpk mozogni! ennyi! Ilyen egyszerû (ja és majd évek múlva ne sírj a fohyókúra rovatban hogy miért nem fogysz a káposztaleves diétától, meg a szerelem/szexben se hogy milyen szemetek a pasik hogy a cicababákra buknak zsírbálnák helyett (miközben neked is kockahas jön be/ vagy milyen szemetek a lányok hogy kockahas kell nekik nem egy sertés(miközben neked is cicababa kell
Ne mondd már, hogyha nincs különösebb bajod, akkor olyan [email protected] nagy cucc a tesi! Egy zsíros puhány gyerek is röhögve megcsinálja, úgyhogy elég a lustaságból, irány mozogni!
akkor meg gyógytesire kell járni, ami meg még macerásabb, hiszen lehet, hogy nem az iskolában meg valami nem is olyan jó idõben van. A tesinél meg eleve ott vagy. Meg nem egészen értem, hogy mibõl gondolod, hogy a gyógytesi mulatságosabb, . mint a tesi
A gyógytesi sem könnyebb, sõt, sok minden miatt komplikáltabb... és ha pár év múlva mondjuk szeretnél pilóta, akrobata, tûzoltó, stb. lenni, a gyógytesi miatt eleve azt mondják majd, alkalmatlan vagy... Pedig közben semmi bajod...
Kérdezd meg a fogyókúra rovatban, hogy õk anno hogyan csinálták... Mert gondolom azok a ribancok is kerülték a tesit, most meg hápognak, és a csodaszert keresik, szóval te amellett, hogy bolygót tévesztettél, még kategóriát is.
Azért nálunk a zsiros puhány gyerekek 1-2 résznél meghalnak. pl: futás, korlát, kiszúrás, kézenállás, kötélmászás.
ha nincs bajod akkor ne keress kifogásokat, menjél tesizni! hidd el, egy kis testmozgás nem árt..aztán ha mindig ellógod, meg nem csinálod a feladatokat és ellustulsz, néhány 10 év múlva meg szenvedhetsz a fogyókúrával, mert ugye mozogni sem szeretnénk, mert az fárasztó, meg azért husisabbak sem szeretnénk lenni, mert az sem tetszik..amig fiatal vagy addig mozogj, és örülj neki, hogy van lehetõséged ilyesfajta testmozgásra az iskolán belül!
Utolsó, szívembõl szóltál :D
örülök hogy nem csak engem zavar ez a mentalitás, kb a sport rovat az egyetlen ahol nem az megy hogy ápolják a másik pici lelkét meg ajnározzák a hülyeségét hanem tényleg hasznos válaszok jönnek
hát ez valószínû
Majd csak jon az igazi!
A kérdező hozzászólása: De hogyan tudnék ezen változtatni?
Ismerkedj többet. Egyszer majd csak összejön.
17/f én ugyan eben a cipõbe vagyok csak én nekem nem akadály akárkivel együtt leni tehát ara akarok utalni hogy valamilyen oldarol elõny is mivel ha valakivel szakítok vagy akármi a hiánya nem zavar anyira!
Én meg szerelmet nem tudok senki iránt érezni¢¢ Van most egy kapcsolatom, már 4 hónapos. Páromra egy rossz szót se tudok mondani, minden tetszik benne, de õt is csak úgy szeretem, mint a családtagjaimat. Én már beletörõdtem ebbe.
Én is ilyen vagyok...egyszerûen nem tudok szeretni új embereket..:/ nem bírok senki elõtt érzelmileg úgy megnyílni, h õszintén megszeressem...szerelemrõl nem is beszélve.. 18/L

Sajnos nem arra a helyre vettek fel, ahová szerettem volna menni, viszont a szakkal nincs különösebb bajom, habár kétségtelen, hogy nem ez volt álmaim szaka. Gondolom átjelentkezés lehetséges, de kérdés, hogy mennyi idő után?

Ugyanezen a szakon szeretnék maradni, de másik iskolába, másik városba szeretnék menni. Fél év, vagy egy év szükséges, ahhoz, hogy másik iskolába találjam magam?

Legjobb válasz: Sulifüggõ, hogy mennyi idõ után vesznek át. Szerintem egy év múlva, de a tanulmányi osztályon érdeklõdj majd.

Sulifüggõ, hogy mennyi idõ után vesznek át. Szerintem egy év múlva, de a tanulmányi osztályon érdeklõdj majd.
melyik szak ez? kezd el ha nincs vele bajod.ha viszont nem tetszik, akkor hagyj ki egy évet, végezz el ingyen egy tanfolyamot, stb..majd jövõre próbálkozol!
1.vagyok.tudom mit érzel.detto ebben a helyzetben voltam 2 éve.szintén andragógia. nekem is tetszett a szak, csak a szakirány nem, de mégis itt vagyok a kevésbé tetszõ helyen.1 év és végzek. másik suliba kellett volna mennem, ugyanerre a szakra, csak más szakirányra.. de anno gyáva voltam váltani, inkább folytattam...ha gondolod írj privit.)
A kérdező hozzászólása: andragógia szak. egyébként nem a szakkal van bajom, hanem az, hogy egy másik iskolába szerettem volna ezt tanulni.
19:38-as vagyok a második válaszoló voltam, (nem elsõ)aki kérdezte h.melyik szak ez:) szóval ide írd a privit, ha akarod.
A kérdező hozzászólása: Írtam neked privát e-mailt.:)

Mennyiben igaz az az állítás, hogy ha nem vagy rosszul, nem hánysz, nincs különösebb panasz a terhesség alatt, akkor biztos hogy fiú lesz a baba?

Én 10 hetes kismama vagyok és semmi komolyabb panaszom nem volt, még hányinger se nagyon, ám az els? perct?l úgy érzem, hogy lányom lesz! Vagy mégse? 19.héten majd megtudom! Végülis az egészség a fontos!!!

Legjobb válasz: Szia Semennyire nem igaz! Mint ahogy az sem hogy ha édeset kívánsz lány ha sósat fiú. Én is úgy érzem hogy kislányom lesz de mind1 csak egészséges legyen.:) Más nem számit! Minden jót! egy 15 hetes kismama:)

Szia Semennyire nem igaz! Mint ahogy az sem hogy ha édeset kívánsz lány ha sósat fiú. Én is úgy érzem hogy kislányom lesz de mind1 csak egészséges legyen.:) Más nem számit! Minden jót! egy 15 hetes kismama:)
szerintem igaz lehet, nekem nem volt semmi bajom, se hányinger, se semmilyen rosszullét, sõt még menstruáciom is és tessék fiam lesz.:D:D
Nekem semmiféle panaszom nem volt és fiam lesz.
Szia! én a harmadik babámat várom az ég egy atta semmi bajom roszulétem nem volt eggyik terheségem alatt sem és most sincs.Az elsö gyermekem lány a második fiu lett, és most ismét fiu van a szivem alatt:) Grat a babához:) 30hetes kismama:)
Én 21 hetes vagyok és lányom lesz. Nem hánytam és csúcsos a hasam:) )) Ez mind babona. 2007-et írunk...hagy ne rontsa már el a napom egy fekete macska:) Sok sikert!!
Én ezt kislányra hallottam. Az elsõ terhességem alatt végig hánytam...fiam lett. 3 napja megint hányok-de most lányt szeretnék:)
Szia Nekem sem volt rosszul lét és lányom született. úgyhogy semennyire nem igaz hogy biztos fiú.
nekem sincsen semmife´le rosszullétem a doki azt mondta, hogy kisla´ny.A múlt héten nem mutatta meg magát, "elbújt."Remélem, hogy a következö kontrollnál la´tni lehet majd.De tényleg az egészsége a legfontosabb!! 25hetes kismama.
én is ugyérzem hogy lányom lessz ! :) egy 14.hetes kismami
Én egyetlen egyszer sem voltam rosszul mégcsak hányingerem sem volt a terhességem is csak onnan tudtam, hogy kimaradt és 9 hónap múlva gyönyörû lányom született!!!!:) :)

Lányok veletek elő szokott az fordulni, hogy a kapcsolatotokban nincs különösebb gondotok, de vmi végett mégis csak úgy érzitek, nem szeret titeket a párotok? Vagy vmi konkrét dolog miatt is éreztek így?

velem is néha előfordul ilyesmi, és keresem az okát... (lehet h nincs is oka, csak én vagyok azokon a napokon érzékenyebb, nyűgösebb...:)

Legjobb válasz: -.-""

-.-""
Szerintem megválaszoltad magadnak, mert bizony néha a lányokra rátör hogy nekik semmi sem jó, meg mindent beképzelnek ha rossz, furi napjuk van, csak figyelni kell ezekre, mert ha túlzásba viszi a lány akkor tényleg a kapcsolat vesztét okozhatja.
Úristen, Te a lelkitársam vagy. :O Én is rengetegszer érzem ezt, és már saját magamban keresem a hibát.
Én akkor hiszem azt, h õ nem szeret, mikor magammal nem vagyok kibékülve... nem tudom, híztam kicsit, nem sikerült a vizsgám, vagy csak félek, hogy majd nem fog sikerülni... ilyenkor õbenne semmi nem változik, de én elkezdem nem szerethetõnek érezni magam, és megkérdõjelezem, hogy akkor õ hogyan is szerethetne... asszem eléggé kifejtettem. 22L
Igen, valójában ez lehet a dolog mögött, amit az utolsó válaszoló leírt. Legalábbis nálam is ez a helyzet.
Túl nyugis, békés a kapcsolatod, s fel akarod rázni egy kis tányértöréssel a konyhában...
Én így érzek, de tudom az okát. Az a lány vagyok, akiben meg lehet bízni, és BÁRMIRÕL lehet beszélni. Hozzám ha jön valaki, akkor azért jön, hogy beszéljen, és beszéljen, és beszéljen. Amikor erre a pasik rájönnek, akkor elkezdenek megnyílni, és kijön az, amit mással még nem tudtad megbeszélni, pontosan az, hogy mi volt a baj a volt barátnõjükkel. Ilyenkor csap át az egész erõs barátságba, csak ugye a csók már megtörtént, úgyhogy olyan fura a helyzet, és tudom, hogy én is hibás vagyok, mert elõfordul, hogy kicsit elsietjük az egészet. Ezzel a beszélgetõs dologgal nem is lenne semmi baj, csakhogy 17 vagyok és ez az egész azért ferdül el mindig, mert az arcommal nincs is semmi baj, de a testemhez nem tudnak vonzódni, mert túl kislányos. Hiányzik az a kívánat, amit egy nõ iránt szoktak érezni. Pedig van büszkeségem, meg tartásom is, tudok nõiesen öltözni... de a test akkor is számít. Annyiból nem illik ide a válaszom, hogy engem általában szeret az, akivel vagyok, de nem szerelmes belém. Jó embernek tartanak, és ezért szerintük megéri velem lenni, de sosem szeretnek belém.

Lehet az hogy van peteérés, de nincs különösebb nyák, vagy folyás?

Legjobb válasz: na ebben reménykedtem én is . 35 napos ciklusaim voltak mindig megjött de nemvolt se nyák se folyás gondoltam ilyen is van. de mint kiderült akkor nemvolt peteérésem sem. jobb ha megvizsgál egy doki azzal nemveszitesz semmit.

na ebben reménykedtem én is . 35 napos ciklusaim voltak mindig megjött de nemvolt se nyák se folyás gondoltam ilyen is van. de mint kiderült akkor nemvolt peteérésem sem. jobb ha megvizsgál egy doki azzal nemveszitesz semmit.
Szia! Én is ettõl pánikoltam mert sosem volt tojásfehérje, ilyen nyákom olyan nyákom csak krémes, és azt hallottam hogy ez nem jó mert lassítja a spermákat.Na Én ezt megcáfolom! Az elõzõ terhességnél még nem voltam ennyire profi a dolgokban, szóval akkor fogalmam sem volt hogy mikor mit kell figyelni, na mindegy összejött 1 hónap alatt a lányom! :) Most 10 hónapja ilyen teszt, olyan tea, hõmérõzés és társai ls nem jött össze. :( Aztán mikor csalódottan feladtuk és elmentem egy másik meló helyre dolgozni, 2 csíkos lett a teszt, 7+3 hetes vagyok! :) Sok sikert, és mielöbbi babásodást! :)
A kérdező hozzászólása: húúha, köszi a válaszokat! szóval akkor lehet van, de lehet nincs peteérésem! a ciklusaim 30naposak. de a mensim erõs, és nem barnázok. elsõ válaszoló, neked is teljesen normális volt a mensid? és sosem volt pé-d, vagy csak néha maradt ki?

Nincs különösebb elvárás, hogy miben hozzuk haza a babát ahol én szülni fogok júliusban, miben hozzuk haza? Illetve mikre lehet szüksége egy nyári babának?

Legjobb válasz: Mindenféleképp babahordozóba hozzátok haza, amit bele lehet kötni az autóba, ill. a baba is becsatolható. Máshogy nem lehet szállítani a babát, a rendõr is megbüntet, ha nem így teszel.

Mindenféleképp babahordozóba hozzátok haza, amit bele lehet kötni az autóba, ill. a baba is becsatolható. Máshogy nem lehet szállítani a babát, a rendõr is megbüntet, ha nem így teszel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Mást is zavar ill. nyomaszt az a mizéria, hogy a 2014-es választásnál különösebb alternatíva nincs?

Szinte a politikusok ugyanazon véleményen vannak, hogy a jelenlegi kormányzó párt legalább 50%-ot megszerez a szavazatokból. A nyomasztó az, hogy kilátás sincs arra, hogy az ellenzék leváltsa, de az jobban aggaszt, hogy a jelenlegiek nálam már régen eljátszották kisded játékaikat és más választásom nincs,mint bojkottálni a szavazást egyéb okok miatt is.

Legjobb válasz: Tökéletesen egyetértek a kérdezõvel, és nagyon érdekes, hogy pár napja pont ezen elmélkedtem egy ismerõsömmel, miközben youtube-on 2006-2010 közötti videókat néztünk. Akkoriban is szar volt a helyzet, de valahogy könnyedebben volt véve. Emlékszem néztük a híradót, Gyurcsány mondta a hülyeségeit, mi meg röhögtünk rajta. Ma ugyanez van csak más emberekkel és röhögés helyett szánakozással. Én annak tudom be ezt, hogy Gyurcsány alatt benne volt azért az emberben, hogy nem baj, úgyis leváltják õket pár év múlva, ma viszont nincs ilyen remény, sõt a jelenlegi kormányzat mindent megtesz, hogy bebetonozza magát. Itt tényleg már csak egy forradalom segítene, ami elûz mindenkit, akinek jelenleg vagy az elmúlt 40 évben bármilyen köze volt a törvényhozáshoz, és egy tényleg szakértõ kormányt felállítani, talán a legjobb lenne ha külföldiek lennének, akiknek nem az a fõ érdekük, hogy megszedjék magukat.

Tökéletesen egyetértek a kérdezõvel, és nagyon érdekes, hogy pár napja pont ezen elmélkedtem egy ismerõsömmel, miközben youtube-on 2006-2010 közötti videókat néztünk. Akkoriban is szar volt a helyzet, de valahogy könnyedebben volt véve. Emlékszem néztük a híradót, Gyurcsány mondta a hülyeségeit, mi meg röhögtünk rajta. Ma ugyanez van csak más emberekkel és röhögés helyett szánakozással. Én annak tudom be ezt, hogy Gyurcsány alatt benne volt azért az emberben, hogy nem baj, úgyis leváltják õket pár év múlva, ma viszont nincs ilyen remény, sõt a jelenlegi kormányzat mindent megtesz, hogy bebetonozza magát. Itt tényleg már csak egy forradalom segítene, ami elûz mindenkit, akinek jelenleg vagy az elmúlt 40 évben bármilyen köze volt a törvényhozáshoz, és egy tényleg szakértõ kormányt felállítani, talán a legjobb lenne ha külföldiek lennének, akiknek nem az a fõ érdekük, hogy megszedjék magukat.
Igen, zavar. Új pártok kellenének. Nem sírnák sem az álbaloldali MSZP-ért, sem az álnemzeti Fideszért, amely még nem olyan régen liberális párt volt.
Látom a felsõ kommentekbõl hogy megjöttek a fidesznyikek is. Nagyszerû. Inkább már a nácik vagy a komcsik írják ide a hlyeségüket mert azoknak is több eszük van. Az én szemembe az LMP meg a Jobbika két ELFOGADHATÓ (direkt nem azt írtam hogy jó) választás. Akit megint fideszt vagy mszpt akar azzal valami nagyon nincs rendben. Minden függetlennek is szavaznia kell, a kisebbik rosszakra. Ez az egyetlen esély hogy az e"lmúlt 21 évbõl" ne legyen még több.
"...és rajtunk uralkodnak." Bocs, de kit értesz RAJTUNK alatt ? - az izraeli vallásnemzet magyarországi tagjait ? - a szabadkõmûves bandatagokat ? - meleg cicafiúk gyülekezetét ? - zavarosban halászó maffiozókat ? - offshore-ba vagyont kimentõ adócsalókat ?
Mi a többség, nem akarjuk leváltani a Fideszt és ha nem akarsz szavazni akkor ne is regisztrálj és el is költözhetsz innen. Vedd tudomásul, hogy a többség nem akar szocialista és liberális szemétdombon élni. Az alternatívát a magyar nemzeti és még nemzetibb jobboldalon kell megtalálni, mert a magyarellenes baloldali, szélsõbaloldali és ultraliberális pártok nem jelentenek alternatívát.
Ismétlem, szabadon távozhatsz, ha nem tetszik vagy megpukkadsz. Nem tudom hallottad-e, a demokrácia a magyar nemzeti többség uralmát jelenti és a kisebbség vagy megszokik vagy megszökik.
kedves utolsó, egy igen nagy réteg már ma is az életben maradásáért küzd. gondolok itt a kevés fizetésre és az egyre dráguló MINDEN-re. adókra ételre vízre gázra villanyra. a benzint nem említek külön, hiszen egy ideje már luxusnak számít autóval járni. mindemellett vannak a szemforgató politikusok (azért nem mondom, hogy tisztelet a kivételnek mert nincs) akik már már hihetetlen módon hazudnak olyat amit egy lapról is megrökönyödve olvasnak, hiszen már õk is nevetségesnek találják ilyesmit mondani. üdvözlettel: 2db A
"Továbbá szeretnék már látni egy középtávú kb 15-20 évre meghatározó országunkra jellemzõ hosszútávú gazdasági tervet" idealista, ifjú titán vagy, világjobbító szándékokkal. Le kell hogy hûtselek : erõforrásválság fog következni minden területen 10-20-30 éves távlatban, ez igen szomorú lesz a mai fiatal nemzedék számára. Nem az lesz a lényeg, hogy kik ülnek a parlamentben, hanem hamarosan visszakerülünk egy 150 évvel elõbbi színvonalra ( ez a jobbik eset ) és mindenki a mindennapi betevõjéért fog küzdeni. Bizonyára te is hallottál arról, hogy fogynak a fosszilis energiahordozók, ami a mai gazdasági létünk alapja.
A kérdező hozzászólása: Korrupciómentes , elõrelátó, embereket mozgósító rendszert szeretnék. Továbbá szeretnék már látni egy középtávú kb 15-20 évre meghatározó országunkra jellemzõ hosszútávú gazdasági tervet és ehhez csatlakozó olyan rendszert , ami az elõzõekhez szükséges. Nevezzük ezt infrastruktúrának. Természetesen az ilyen elképzelések beillenének az unió rendszerében, keretében. Amíg nem ebben gondolkodnak a pártjaink akkor toivábbra is az a meggyõzõdésem , hogy Õk csak megélhetési politikusok és amit 4 évente csinálnak az nem más , mint pankráció.
Gyertek csak, zavaros fejû Fideszt leváltani akarók, üljetek le körbe és csaholjátok csak a Holdat :-) Nem vagyok fidesznyik, de a nyikhaj LMP-sek és a hõzöngõ Jobbik helyett milyen alternativa kellene, ki kellene fejtened pontokba szedve, kérdezõ, hogy lássuk mit akarsz valójában.
A kérdező hozzászólása: A rajtunk az azt jelenti az én olvasatom szerint, hogy egy 1, 5 milliós szavazó pártjának rigolyája /direkt nem írok elmebajt/ kell, hogy érvényesüljön 8, 5 millió emberre. Jó - elismerem a kormányt, de nem a 2/3 -os olyan parlamenti demokráciát, ami már nem is hasonlít vagy köze sincs ahhoz, ami igértek anno 21 vagy X évvel ezelõtt.. Mit is ígértek? A dolog szépséghibája az, hogy pl a fidesz RENDSZERVÁLTÓ párt volt és genszterváltó, fékezhetetlen, dilettáns , öntelt emberek gyülekezeté vált és pártja + a szimpatizánsok pártfegyelembõl vakok. Én pl nem lennék rájuk annyira büszke , mert anno a legnagyobb ellenzéki pártot is igy utáltam meg. Tehát mi lesz?- és ez komolyan foglalkoztat százezreket, milliókat. Ha más nem lesz bojkottáljuk a választás igy ha a fidesz meg is nyerné a választást abba bizhatunk, hogy a legitimációja miatt érvénytelenné válna kormányalakítása.
A kérdező hozzászólása: A fideszre szavazók, mint szavazati többség számomra nem mérvadó az ország lakosságához képest és ez nekem legitim.Soha nem fogom elismerni ezt a maroknyi szavazót akik 2/3 dal dicsekednek és rajtunk uralkodnak.Privát vélemény
A kérdező hozzászólása: Engem egyre inkább az zavar, hogy azok a pártok vagy csoportosulások, akik még véletlenül sem akarnak összefognak azok szerintem vagy pankrációt folytatnak - kifelé ócsárolják a fityeszt egyébként meg csókolgatják a talpukat, a másik gondolatom pedig az, hogy azok a 2-5 %-al rendelkezõk nagyon jól elcsücsülgetnek a parlamentben, mert mégis többet keresnek, mint eladóként vagy árufeltöltõként és szeretnélnek maradni. Õk azt hirdetik, hogy a multtal sem társulnak meg egyébként senkivel. Na ÕK a megélhetési politikusok. Õrájuk még csak szavazni sem kellene, mert Õk sem rosszat sem jót nem tudnak gerjeszteni. Marad a párton kivüli csoportosulás, de azoknak azért többet kellene letenni az asztalra és konkrét dologgal kellene elõjönni, mert holmi szakszervezetesdi szöveggel már nem mennek semmire.

Ha elmegyek a dokihoz minden különösebb ok nélkül kérhetem hogy hüvelyi UH-n vizsgáljon ki? Csak biztos akarok lenni hogy minden rendben van, nincs akadálya annak hogy megfoganjon a baba.

Most amúgy már 3 napja késik de a teszt-.Tünetem nincs,görcsölget a hasam de nem jön meg.Sosem volt még ilyen,rendes ciklusaim vannak.Gondoltam kérek id?pontot a n?gyógyihoz.

Legjobb válasz: szia!nálam úgy volt,hogy mondtam a dokinak hogy pozitív lett a teszt...akkor engem autómatikusan hüvelyi ultrahangal vizsgált...no persze kérdés az is hogy van e éppen ott ilyen szerkezet...vagy ha nincs beutal ultrahangra ..ez tuti..ilyenkor ez az elsõ!Sok sikert a babóhoz.

szia!nálam úgy volt, hogy mondtam a dokinak hogy pozitív lett a teszt...akkor engem autómatikusan hüvelyi ultrahangal vizsgált...no persze kérdés az is hogy van e éppen ott ilyen szerkezet...vagy ha nincs beutal ultrahangra ..ez tuti..ilyenkor ez az elsõ!Sok sikert a babóhoz.
Szia! Én elmentem, mondtam, hogy késik, de 2 tesztem is negatív lett.Leküldött egybõl hüvelyi ultrahangra. Mondjuk elõször megvizsgált, és mondta, hogy Õ sem érez terhességet, és után küldött le.
Utolsó vagyok! Azt elfelejtettem, írni, hogy nálam mindent rendben találtak, és mégsem jön a baba, és biztos, hogy van valami gond, mert az ultrahangon minden rendben van (3x voltam)mégsem jön meg a mensim november óta.
A kérdező hozzászólása: Az utsónak:Én is emiatt vagyok feszült hogy nincs-e valami baj(pl.ciszta).Márc. elején voltam dokinál kontrollon de csak kézzel vizsgált az alapján minden rendben van.Nem tudom hogy mi mindent tudott így megállapítani.Inkább jöjjön meg a menzim és megnyugszom mert terhes szerintem nem vagyok minthogy valami baj legyen.Sosem volt még menzi kimaradásom.Eddig reménykedtem hogy baba lesz de lassan kezdek valami másra gondolni bár nagyon szeretném ha baba lenne.
Ismét utolsó vagyok! Meg tudlak érteni, már én is össze tenném a kezem, ha legalább megjönne, már a férjem is azt mondta, hogy nem baj, ha nincs baba, de legalább jöjjön meg. Pedig már én is nagyon szeretném ha babás lennék.Ami engem zavar, hogy az orvos nem csinál semmit, és csak azt mondja minden rendben....de nem lehet minden rendben, ha már 5 hónapja nincs mensim.Így én elmentem a háziorvoshoz, és elmondtam mi a helyzet, és kértem beutalót, hogy csináljanak teljes vérképet.Ha most sem lesz semmi, akkor hormon vizsgálatra küldetem magam, hamár magától nem küld sehova. Nagyon drukkolok Neked! Szép napot!

Mit tennel, ha anyud ezzel allna elo: "vagy o vagy en"? Marmint vagy a pasi akit szeretek s egyutt vagyok vele egy eve. , vagy anyum. Valasszak. De ketto egyutt nem lehet. (nincs semmi kulonosebb indoka, hogy miert nem kedveli. ) 16/L

Legjobb válasz: Azt, hogy anyukadnal valami nincs a helyen! es ezt tisztelettel mondom, az enyem sem szazas sajnos:S Bar en idosebb vagyok, konnyebben tudtam lepni az ugyben.

Azt, hogy anyukadnal valami nincs a helyen! es ezt tisztelettel mondom, az enyem sem szazas sajnos:S Bar en idosebb vagyok, konnyebben tudtam lepni az ugyben.
írtad hogy 16 vagy... hát én azt mondom hogy mondd meg anyudnak hogy 16 évesen nem fogsz menyasszony lenni. mondtad h nem lát bennetek jövõt. még nem is biztos hogy ti együtt maradtok addig nem értem min izgul :S meg ha szerelmes vagy nem kéne beletipornia a lelkedbe :S
Ebbõl sosem lesz tartós kapcsolat, már csak azért nem mert anyud majd mindig ott fog nektek keresztbe tenni ahol csak tud és egy idõ elteltével már nem fogod bírni ezt a nyomást és az elválást vagy kénytelen választani a fiú miatt, hogy õ se szenvedjen már többet. Ha szereted akkor el is tudod engedni és nem hogy csak 16 évesen édesanyádat választod de még húszon évesen is, végül is õ hozott téged világra
Kicsit sznobnak tûnik.
hát. hiába mondja anyukád hogy vagy a fiu vagy õ. kitenni a házból ugysem fog mert apud ugye veled van. szóval szerintem a fiut válaszd. és majd bele törõdik az anyukád hogy ez van és kész!
A kérdező hozzászólása: 20:28 . probaltam vele beszelni, szepen errol. pl. mindig, ha valamirol elkezdtunk beszelgetni, felhoztam, hogy vele vagyok..s szeretem ot. de volt ugy h minden nap megkerdezte, hogy "meg mindig azzal a jott mentel vagy?" "meg mindig nem felejtetted el?" s ezt naponta.....hiaba mondtam el neki egyik nap, hogy vele vagyok..masnap ujra jott h "meg mindig nincs mas?"....
A kérdező hozzászólása: anyum egyedul azt nem szereti benne, hogy szerinte nincs jovom mellette. Mivel, hogy arvahazban nott fel, es anyumnal ez annyit jelent, hogy csavargo...pedig ez nem igaz!!!! Nehez elete volt eddig is, s ez utan is az lesz, mivel nincs kire szamitania, de viszont mindig a legjobbra torekedett.Segitokrsz, udvarias, mindenkinek segit akinek csak tud, szoval nem lehet ra senkinek egy rossz szava sem! s 1 eve vagyok vele, ez ido alatt volt meg a legelejen egy honap amikor osszevesztunk, es kulon voltunk..anyum onnantol mondja, hogy nem akarja ot latni sem... S onnantol csak titokban vagyok vele. Apum engedi..neki semmi baja vele..kedveli..minden..de anyum?!?! amugy o 19 eves.. s anyum alapbol olyan, hogy szerinte nekem 16 evesen nem a fiukkal kellene foglalkoznom, hanem az iskolaval.. legaalabb 25 eves koromig.. majd utana kezdjek el pasizni, es bulizni :) ... s o ezt igy is gondolja...s tilt mindentol ...(pl. nem mehetek sehova, max delutan 4re itthon kell lennem mindenhonnan...) S most nemreg a baratom elkoltozott mas orszagba.. mivel ott kapott munkat. De jonne vissza, hozzam par napra..csak mar nincs hol laknia..ezert kellene nalam.apukam megengedte.. mondta, hogy rendben van.. de anyum annyit mondott ra, hogy valasszak...vagy a pasi vagy anyum...s latni lehetett rajta, hogy komolyan gondolja.
Szerintem meg mivel már Te is kezdesz önállósodni az lenne a legjobb megoldás ha leüllnél vele beszélgetni hogy neked már nem csak õ a legfontosabb, hanem van egy srác akit majdnem ugyanannyira szeretsz mint õt, és ezt szerintem meg kell hogy értse anyud.
Beszélj anyukáddal, hogy MIÉRT? Mi az amiért nem akar együtt látni vele? Miért ellenzi a srácot? Lehet nem is a fiúval van a baj hanem valami járulékos dolog. Barátai, életvitele akármi.
Ha normális a barátod, csak az anyád nem bírja akkor szerintem ne foglalkozz vele.... legalábbis én nekem biztos nem mondaná meg h kivel járhatok, fõleg ha szerelmes vagyok!!! Elöbb-utóbb ugyis bele törõdik a barátodba... Persze ha ilyen 24 éves barátod van, akkor megértem anyud, és igazat is adok neki ez esetben! 17/F
Egyszerûen csak félt még téged. Nem szeretné ha ennyi idõsen még megrontanának. Tartsad tiszteletbe a szüleid kérését.
az elõzõ vagyok. még annyit hogy az én anyukám is azt akarja hogy soakt tanuljak hogy jó életem legyen. de én megmondtam neki hogy hétköznap elég tanulni középsuliban de hétvégére szeretnék egy ksi szabadságot és engem most mindenhova elengednek, fõleg azért hogy legyenek barátaim és ne itthon unatkozzak. valahogy beszéld meg vele hogy szeretnéd élni az életed, kamasz vagy és nem 30 éves korodban akarsz elõször bulizni egyet a haverokkal és hogy 30 évesen nem azon akarsz problémázni hogy szingli vagy. remélem megoldódik a problémád! én drukkolok 15L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!