Találatok a következő kifejezésre: Nincs különösebb hogy (19 db)

Hogyan tudnám meggyőzni anyukámat, hogy legyek gyógytesis? Nincs különösebb bajom, csak nem bírom a tesit. :S

Legjobb válasz: arra nem gondoltál: Anya, gyógytesis akarok lenni? De miért? Semmi csak egy lusta disznó vagyok és nem akarpk mozogni! ennyi! Ilyen egyszerû (ja és majd évek múlva ne sírj a fohyókúra rovatban hogy miért nem fogysz a káposztaleves diétától, meg a szerelem/szexben se hogy milyen szemetek a pasik hogy a cicababákra buknak zsírbálnák helyett (miközben neked is kockahas jön be/ vagy milyen szemetek a lányok hogy kockahas kell nekik nem egy sertés(miközben neked is cicababa kell

arra nem gondoltál: Anya, gyógytesis akarok lenni? De miért? Semmi csak egy lusta disznó vagyok és nem akarpk mozogni! ennyi! Ilyen egyszerû (ja és majd évek múlva ne sírj a fohyókúra rovatban hogy miért nem fogysz a káposztaleves diétától, meg a szerelem/szexben se hogy milyen szemetek a pasik hogy a cicababákra buknak zsírbálnák helyett (miközben neked is kockahas jön be/ vagy milyen szemetek a lányok hogy kockahas kell nekik nem egy sertés(miközben neked is cicababa kell
Ne mondd már, hogyha nincs különösebb bajod, akkor olyan [email protected] nagy cucc a tesi! Egy zsíros puhány gyerek is röhögve megcsinálja, úgyhogy elég a lustaságból, irány mozogni!
akkor meg gyógytesire kell járni, ami meg még macerásabb, hiszen lehet, hogy nem az iskolában meg valami nem is olyan jó idõben van. A tesinél meg eleve ott vagy. Meg nem egészen értem, hogy mibõl gondolod, hogy a gyógytesi mulatságosabb, . mint a tesi
A gyógytesi sem könnyebb, sõt, sok minden miatt komplikáltabb... és ha pár év múlva mondjuk szeretnél pilóta, akrobata, tûzoltó, stb. lenni, a gyógytesi miatt eleve azt mondják majd, alkalmatlan vagy... Pedig közben semmi bajod...
Kérdezd meg a fogyókúra rovatban, hogy õk anno hogyan csinálták... Mert gondolom azok a ribancok is kerülték a tesit, most meg hápognak, és a csodaszert keresik, szóval te amellett, hogy bolygót tévesztettél, még kategóriát is.
Azért nálunk a zsiros puhány gyerekek 1-2 résznél meghalnak. pl: futás, korlát, kiszúrás, kézenállás, kötélmászás.
ha nincs bajod akkor ne keress kifogásokat, menjél tesizni! hidd el, egy kis testmozgás nem árt..aztán ha mindig ellógod, meg nem csinálod a feladatokat és ellustulsz, néhány 10 év múlva meg szenvedhetsz a fogyókúrával, mert ugye mozogni sem szeretnénk, mert az fárasztó, meg azért husisabbak sem szeretnénk lenni, mert az sem tetszik..amig fiatal vagy addig mozogj, és örülj neki, hogy van lehetõséged ilyesfajta testmozgásra az iskolán belül!
Utolsó, szívembõl szóltál :D
örülök hogy nem csak engem zavar ez a mentalitás, kb a sport rovat az egyetlen ahol nem az megy hogy ápolják a másik pici lelkét meg ajnározzák a hülyeségét hanem tényleg hasznos válaszok jönnek

38 hetes kismama vagyok. Méhszájam egy ujjnyira van nyitva. Pénteken töltöm a 39 hetet, a dokim burokrepesztéssel indítaná a szülést, semmilyen különösebb oka nincs, csak hogy már elég érett a baba, hogy kijöjjön. Nem tudom, hogy bele menjek-e?

Elsõ babámat mindenféle indítás nélkül szültem. Félek, hogy itt máshogy lesz, ha burokrepesztéssel indul a szülés. Véleményeket szeretnék, hogy akinek volt ilyen az mennyiben más. Köszi

Legjobb válasz: Nem bízol a dokidban? Õ látja mennyire érett a lepény, ellátja -e a babát. Inkább szülesszen meg, mint hogy valami baj legyen. Valamennyire már nyitva lehetsz, mert csak akkor tud burkot repeszteni. Abszolút nem fáj, olyan mintha elfolyna a magzatvized spontán otthon, majd jönnek a fájások...

Nem bízol a dokidban? Õ látja mennyire érett a lepény, ellátja -e a babát. Inkább szülesszen meg, mint hogy valami baj legyen. Valamennyire már nyitva lehetsz, mert csak akkor tud burkot repeszteni. Abszolút nem fáj, olyan mintha elfolyna a magzatvized spontán otthon, majd jönnek a fájások...
Az a baj, hogy ilyenkor egy "célzott vizsgálattal" úgy meg tudnak piszkálni, hogy beindul. :(
Szegeden. De persze nem kötelezõ, és nem is biztos, csak ha a vizsgálat alapján úgy látja, hogy lehet. Én az elsõt 38 hetesen szültem, a doki azt mondta ez a baba még hamarabb fog jönni, most 38+2 vagyok. Nem tudom, én is tartok tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, azt hiszem nem megyek bele, jöjjön akkor amikor a baba szeretné. :-) Utolsó válaszoló és te melyik kórházba fogsz szülni?
Én is pont így vagyok, akkor kell bemennem, amikor a 39. hetet töltöm. Most 2 ujjnyira vagyok nyitva. Az elsõ babámmal elfolyt a magzatvizem 38 hetesen, rá 24 órára született meg. Most azt mondta a doki, hogy majd megnézi a méhszájat, és ha alkalmas rá, akkor megindítja a szülést. Nekem is vannak aggályaim, a legjobb lenne, ha pont akkor indulna be magától, amikor amúgy is mennem kell.
Akkor mégiscsak a maga kényelme miatt akar indítani. :(
károkat nem okozna az biztos de hagy örüljön még a baba
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Én is így gondolom, hogy minek beavatkozni, ha nem muszáj.Nem megy szabadságra, éppen ügyelni fog aznap, gondolom így kényelmesebb, mint ha az éjszaka közepén hívnám. Egyébként maximálisan megvagyok az orvossal elégedve, az elsõ babát is nála szültem és nagyon jó szakember, csak most ezzel a burokrepesztéssel elbizonytalanított.
Nekem is az ugrott be, hogy biztos nyaralni megy.... Ha nem indokolja semmi, túlérett lepény stb. akkor én nem engedném.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Semmivel nem vehetne rá engem a doki bármiféle beavatkozásra, ami nem szükséges. Nem megy véletlenül szabadságra hamarosan és azért akarja? A természet tudja, mikor kell jönni annak a babának 38-39 hetesen még csak nem is beszélhetünk arról, hogy túl soká lenne bent. Mivel nem elsõ baba, az sem gond, ha nagyobb a mérete, meg tudod azt szépen szülni. Én nem egyeznék bele. Szerencsére az én dokim természetesség párti, így nála ez fel sem merült soha. Harmadik babával babával viszont a kórházi protokoll miatt befektettek a betöltött 41. héten. A fõorvos (nem az én orvosom) megvizsgált és kérdezte, hogy mit szólnék egy burokrepersztéshez, mert szerinte akkor hamar meglenne a baba. Én nemet mondtam. 3 nappal késõbb spontán indult a szülés, 1 óra 40 perces gyönyörû szülés volt (a baba pedig 4 kg feletti, de könnyebb volt így is megszülni, mint a kisebb súlyú babáimat) Persze mivel saját orvosod, így nehéz lehet "ellenállni", de azért arra biztatlak, hogy mielõtt bárhogyan is beavatkozik, kérdezd ki, és magyarázza el neked (elfogadható módon), hogy miért csinálja amit csinál. Legjobbakat!
Megértem, hogy türelmetlenül várod már a végét és a kisbabád érkezését, de én nem egyeznék bele a helyedben. Szerintem max a dokidnak lenne kényelmesebb ha most szülnél... Minden nappal csak erõsödik a baba odabent, 39. héten még minek közbeavatkozni ha egészségügyileg semmi nem indokolja?
én hagynám a természetre nem értem miért kell beavatkozni, ha nem indokolt, ja hogy õ vezesse le, õ kapja a lét, egyes orvosok meg arra mennek, hogy pár óra alatt meglegyen, ne húzza az idejüket. csak a 42. héttõl számítana túlhordásnak.
hát, ha más ok nincs, csak hogy akár már kint is lehetne, akkor én azért meggondolnám. az a legjobb, ha természetes módon indul meg a szülés. a baba jönni fog, ha elérkezik az ideje. én a helyedben beszélnék az aggályaimról a dokival. ha tényleg ez lenne a jó, akkor mondjon több indokot, gyõzzön meg téged.
Nekem a 41. héten ajánlotta fel a doki, mert semmi jele nem volt hogy ki akarna jönni. Én akkor belementem, szerencsére, mert mikor megszületett kiderült hogy baktériumfertõzése lett a méhben, 26 óráig inkubátorban volt, 5 napig antibiotikumot kapott. Szóval nálunk azért már ideje is volt, és örülök hogy nem maradt bent még pár napot. A 39. héten azért én még nem indítanám, megvárnám legalább a 40. hetet.
hát ez valószínû
Majd csak jon az igazi!
A kérdező hozzászólása: De hogyan tudnék ezen változtatni?
Ismerkedj többet. Egyszer majd csak összejön.
17/f én ugyan eben a cipõbe vagyok csak én nekem nem akadály akárkivel együtt leni tehát ara akarok utalni hogy valamilyen oldarol elõny is mivel ha valakivel szakítok vagy akármi a hiánya nem zavar anyira!
Én meg szerelmet nem tudok senki iránt érezni¢¢ Van most egy kapcsolatom, már 4 hónapos. Páromra egy rossz szót se tudok mondani, minden tetszik benne, de õt is csak úgy szeretem, mint a családtagjaimat. Én már beletörõdtem ebbe.
Én is ilyen vagyok...egyszerûen nem tudok szeretni új embereket..:/ nem bírok senki elõtt érzelmileg úgy megnyílni, h õszintén megszeressem...szerelemrõl nem is beszélve.. 18/L

Sajnos nem arra a helyre vettek fel, ahová szerettem volna menni, viszont a szakkal nincs különösebb bajom, habár kétségtelen, hogy nem ez volt álmaim szaka. Gondolom átjelentkezés lehetséges, de kérdés, hogy mennyi idő után?

Ugyanezen a szakon szeretnék maradni, de másik iskolába, másik városba szeretnék menni. Fél év, vagy egy év szükséges, ahhoz, hogy másik iskolába találjam magam?

Legjobb válasz: Sulifüggõ, hogy mennyi idõ után vesznek át. Szerintem egy év múlva, de a tanulmányi osztályon érdeklõdj majd.

Sulifüggõ, hogy mennyi idõ után vesznek át. Szerintem egy év múlva, de a tanulmányi osztályon érdeklõdj majd.
melyik szak ez? kezd el ha nincs vele bajod.ha viszont nem tetszik, akkor hagyj ki egy évet, végezz el ingyen egy tanfolyamot, stb..majd jövõre próbálkozol!
1.vagyok.tudom mit érzel.detto ebben a helyzetben voltam 2 éve.szintén andragógia. nekem is tetszett a szak, csak a szakirány nem, de mégis itt vagyok a kevésbé tetszõ helyen.1 év és végzek. másik suliba kellett volna mennem, ugyanerre a szakra, csak más szakirányra.. de anno gyáva voltam váltani, inkább folytattam...ha gondolod írj privit.)
A kérdező hozzászólása: andragógia szak. egyébként nem a szakkal van bajom, hanem az, hogy egy másik iskolába szerettem volna ezt tanulni.
19:38-as vagyok a második válaszoló voltam, (nem elsõ)aki kérdezte h.melyik szak ez:) szóval ide írd a privit, ha akarod.
A kérdező hozzászólása: Írtam neked privát e-mailt.:)

Mennyiben igaz az az állítás, hogy ha nem vagy rosszul, nem hánysz, nincs különösebb panasz a terhesség alatt, akkor biztos hogy fiú lesz a baba?

Én 10 hetes kismama vagyok és semmi komolyabb panaszom nem volt, még hányinger se nagyon, ám az els? perct?l úgy érzem, hogy lányom lesz! Vagy mégse? 19.héten majd megtudom! Végülis az egészség a fontos!!!

Legjobb válasz: Szia Semennyire nem igaz! Mint ahogy az sem hogy ha édeset kívánsz lány ha sósat fiú. Én is úgy érzem hogy kislányom lesz de mind1 csak egészséges legyen.:) Más nem számit! Minden jót! egy 15 hetes kismama:)

Szia Semennyire nem igaz! Mint ahogy az sem hogy ha édeset kívánsz lány ha sósat fiú. Én is úgy érzem hogy kislányom lesz de mind1 csak egészséges legyen.:) Más nem számit! Minden jót! egy 15 hetes kismama:)
szerintem igaz lehet, nekem nem volt semmi bajom, se hányinger, se semmilyen rosszullét, sõt még menstruáciom is és tessék fiam lesz.:D:D
Nekem semmiféle panaszom nem volt és fiam lesz.
Szia! én a harmadik babámat várom az ég egy atta semmi bajom roszulétem nem volt eggyik terheségem alatt sem és most sincs.Az elsö gyermekem lány a második fiu lett, és most ismét fiu van a szivem alatt:) Grat a babához:) 30hetes kismama:)
Én 21 hetes vagyok és lányom lesz. Nem hánytam és csúcsos a hasam:) )) Ez mind babona. 2007-et írunk...hagy ne rontsa már el a napom egy fekete macska:) Sok sikert!!
Én ezt kislányra hallottam. Az elsõ terhességem alatt végig hánytam...fiam lett. 3 napja megint hányok-de most lányt szeretnék:)
Szia Nekem sem volt rosszul lét és lányom született. úgyhogy semennyire nem igaz hogy biztos fiú.
nekem sincsen semmife´le rosszullétem a doki azt mondta, hogy kisla´ny.A múlt héten nem mutatta meg magát, "elbújt."Remélem, hogy a következö kontrollnál la´tni lehet majd.De tényleg az egészsége a legfontosabb!! 25hetes kismama.
én is ugyérzem hogy lányom lessz ! :) egy 14.hetes kismami
Én egyetlen egyszer sem voltam rosszul mégcsak hányingerem sem volt a terhességem is csak onnan tudtam, hogy kimaradt és 9 hónap múlva gyönyörû lányom született!!!!:) :)
A kérdező hozzászólása: Dolgokat* :)
Nem akarlak megsérteni, lehet nem értesz egyet, de bármennyire is érett vagy a kortársaidhoz képest, egy 28 éves férfi annyi mindenen túl van, hogy sosem lehetsz neki annyira érett, hogy komoly kapcsolatot akarjon tõled. Szerintem azon vacilál, hogy kihasználjon-e úgyhogy szerintem a saját érdekedben ne menj ebbe bele.
A kérdező hozzászólása: Többiel esetleg ? :) ) Valaki irna még véleményt ? ;)
A kérdező hozzászólása: aki irta hogy menjek barbizni azt elfelejtettem kiirni hogy bunkok kimeljenek ... A tobbieknek koszi a valaszt :)
Ne higgyél neki, minden férfi egy állat. 28f
ez már nem srác, hanem egy férfi és egy férfi a nõkkel szokott kapocsaltot keresni, a lányoktól egész mást akar.
vagy igazat mond vagy hazudik :D de ekkora korkülönbséggel óvatosan :) 21F
Mindenki más, jelentheti azt, hogy komolyan gondolja, de lehet, hogy alapból ilyen. Abból amit írtál én azt szûröm le, hogy egy friss kapcsolatról beszélünk, így konkrétumot nem lehet még mondani.
Barbizz , menj hintázni
Mivel mèg gyerek vagy, nem akar megrontani.
A kérdező hozzászólása: Okes ertem :/ koszi a valaszt! Meg valaki?

Lányok veletek elő szokott az fordulni, hogy a kapcsolatotokban nincs különösebb gondotok, de vmi végett mégis csak úgy érzitek, nem szeret titeket a párotok? Vagy vmi konkrét dolog miatt is éreztek így?

velem is néha előfordul ilyesmi, és keresem az okát... (lehet h nincs is oka, csak én vagyok azokon a napokon érzékenyebb, nyűgösebb...:)

Legjobb válasz: -.-""

-.-""
Szerintem megválaszoltad magadnak, mert bizony néha a lányokra rátör hogy nekik semmi sem jó, meg mindent beképzelnek ha rossz, furi napjuk van, csak figyelni kell ezekre, mert ha túlzásba viszi a lány akkor tényleg a kapcsolat vesztét okozhatja.
Úristen, Te a lelkitársam vagy. :O Én is rengetegszer érzem ezt, és már saját magamban keresem a hibát.
Én akkor hiszem azt, h õ nem szeret, mikor magammal nem vagyok kibékülve... nem tudom, híztam kicsit, nem sikerült a vizsgám, vagy csak félek, hogy majd nem fog sikerülni... ilyenkor õbenne semmi nem változik, de én elkezdem nem szerethetõnek érezni magam, és megkérdõjelezem, hogy akkor õ hogyan is szerethetne... asszem eléggé kifejtettem. 22L
Igen, valójában ez lehet a dolog mögött, amit az utolsó válaszoló leírt. Legalábbis nálam is ez a helyzet.
Túl nyugis, békés a kapcsolatod, s fel akarod rázni egy kis tányértöréssel a konyhában...
Én így érzek, de tudom az okát. Az a lány vagyok, akiben meg lehet bízni, és BÁRMIRÕL lehet beszélni. Hozzám ha jön valaki, akkor azért jön, hogy beszéljen, és beszéljen, és beszéljen. Amikor erre a pasik rájönnek, akkor elkezdenek megnyílni, és kijön az, amit mással még nem tudtad megbeszélni, pontosan az, hogy mi volt a baj a volt barátnõjükkel. Ilyenkor csap át az egész erõs barátságba, csak ugye a csók már megtörtént, úgyhogy olyan fura a helyzet, és tudom, hogy én is hibás vagyok, mert elõfordul, hogy kicsit elsietjük az egészet. Ezzel a beszélgetõs dologgal nem is lenne semmi baj, csakhogy 17 vagyok és ez az egész azért ferdül el mindig, mert az arcommal nincs is semmi baj, de a testemhez nem tudnak vonzódni, mert túl kislányos. Hiányzik az a kívánat, amit egy nõ iránt szoktak érezni. Pedig van büszkeségem, meg tartásom is, tudok nõiesen öltözni... de a test akkor is számít. Annyiból nem illik ide a válaszom, hogy engem általában szeret az, akivel vagyok, de nem szerelmes belém. Jó embernek tartanak, és ezért szerintük megéri velem lenni, de sosem szeretnek belém.

Lehet az hogy van peteérés, de nincs különösebb nyák, vagy folyás?

Legjobb válasz: na ebben reménykedtem én is . 35 napos ciklusaim voltak mindig megjött de nemvolt se nyák se folyás gondoltam ilyen is van. de mint kiderült akkor nemvolt peteérésem sem. jobb ha megvizsgál egy doki azzal nemveszitesz semmit.

na ebben reménykedtem én is . 35 napos ciklusaim voltak mindig megjött de nemvolt se nyák se folyás gondoltam ilyen is van. de mint kiderült akkor nemvolt peteérésem sem. jobb ha megvizsgál egy doki azzal nemveszitesz semmit.
Szia! Én is ettõl pánikoltam mert sosem volt tojásfehérje, ilyen nyákom olyan nyákom csak krémes, és azt hallottam hogy ez nem jó mert lassítja a spermákat.Na Én ezt megcáfolom! Az elõzõ terhességnél még nem voltam ennyire profi a dolgokban, szóval akkor fogalmam sem volt hogy mikor mit kell figyelni, na mindegy összejött 1 hónap alatt a lányom! :) Most 10 hónapja ilyen teszt, olyan tea, hõmérõzés és társai ls nem jött össze. :( Aztán mikor csalódottan feladtuk és elmentem egy másik meló helyre dolgozni, 2 csíkos lett a teszt, 7+3 hetes vagyok! :) Sok sikert, és mielöbbi babásodást! :)
A kérdező hozzászólása: húúha, köszi a válaszokat! szóval akkor lehet van, de lehet nincs peteérésem! a ciklusaim 30naposak. de a mensim erõs, és nem barnázok. elsõ válaszoló, neked is teljesen normális volt a mensid? és sosem volt pé-d, vagy csak néha maradt ki?

Nincs különösebb elvárás, hogy miben hozzuk haza a babát ahol én szülni fogok júliusban, miben hozzuk haza? Illetve mikre lehet szüksége egy nyári babának?

Legjobb válasz: Mindenféleképp babahordozóba hozzátok haza, amit bele lehet kötni az autóba, ill. a baba is becsatolható. Máshogy nem lehet szállítani a babát, a rendõr is megbüntet, ha nem így teszel.

Mindenféleképp babahordozóba hozzátok haza, amit bele lehet kötni az autóba, ill. a baba is becsatolható. Máshogy nem lehet szállítani a babát, a rendõr is megbüntet, ha nem így teszel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Mást is zavar ill. nyomaszt az a mizéria, hogy a 2014-es választásnál különösebb alternatíva nincs?

Szinte a politikusok ugyanazon véleményen vannak, hogy a jelenlegi kormányzó párt legalább 50%-ot megszerez a szavazatokból. A nyomasztó az, hogy kilátás sincs arra, hogy az ellenzék leváltsa, de az jobban aggaszt, hogy a jelenlegiek nálam már régen eljátszották kisded játékaikat és más választásom nincs,mint bojkottálni a szavazást egyéb okok miatt is.

Legjobb válasz: Tökéletesen egyetértek a kérdezõvel, és nagyon érdekes, hogy pár napja pont ezen elmélkedtem egy ismerõsömmel, miközben youtube-on 2006-2010 közötti videókat néztünk. Akkoriban is szar volt a helyzet, de valahogy könnyedebben volt véve. Emlékszem néztük a híradót, Gyurcsány mondta a hülyeségeit, mi meg röhögtünk rajta. Ma ugyanez van csak más emberekkel és röhögés helyett szánakozással. Én annak tudom be ezt, hogy Gyurcsány alatt benne volt azért az emberben, hogy nem baj, úgyis leváltják õket pár év múlva, ma viszont nincs ilyen remény, sõt a jelenlegi kormányzat mindent megtesz, hogy bebetonozza magát. Itt tényleg már csak egy forradalom segítene, ami elûz mindenkit, akinek jelenleg vagy az elmúlt 40 évben bármilyen köze volt a törvényhozáshoz, és egy tényleg szakértõ kormányt felállítani, talán a legjobb lenne ha külföldiek lennének, akiknek nem az a fõ érdekük, hogy megszedjék magukat.

Tökéletesen egyetértek a kérdezõvel, és nagyon érdekes, hogy pár napja pont ezen elmélkedtem egy ismerõsömmel, miközben youtube-on 2006-2010 közötti videókat néztünk. Akkoriban is szar volt a helyzet, de valahogy könnyedebben volt véve. Emlékszem néztük a híradót, Gyurcsány mondta a hülyeségeit, mi meg röhögtünk rajta. Ma ugyanez van csak más emberekkel és röhögés helyett szánakozással. Én annak tudom be ezt, hogy Gyurcsány alatt benne volt azért az emberben, hogy nem baj, úgyis leváltják õket pár év múlva, ma viszont nincs ilyen remény, sõt a jelenlegi kormányzat mindent megtesz, hogy bebetonozza magát. Itt tényleg már csak egy forradalom segítene, ami elûz mindenkit, akinek jelenleg vagy az elmúlt 40 évben bármilyen köze volt a törvényhozáshoz, és egy tényleg szakértõ kormányt felállítani, talán a legjobb lenne ha külföldiek lennének, akiknek nem az a fõ érdekük, hogy megszedjék magukat.
Igen, zavar. Új pártok kellenének. Nem sírnák sem az álbaloldali MSZP-ért, sem az álnemzeti Fideszért, amely még nem olyan régen liberális párt volt.
Látom a felsõ kommentekbõl hogy megjöttek a fidesznyikek is. Nagyszerû. Inkább már a nácik vagy a komcsik írják ide a hlyeségüket mert azoknak is több eszük van. Az én szemembe az LMP meg a Jobbika két ELFOGADHATÓ (direkt nem azt írtam hogy jó) választás. Akit megint fideszt vagy mszpt akar azzal valami nagyon nincs rendben. Minden függetlennek is szavaznia kell, a kisebbik rosszakra. Ez az egyetlen esély hogy az e"lmúlt 21 évbõl" ne legyen még több.
"...és rajtunk uralkodnak." Bocs, de kit értesz RAJTUNK alatt ? - az izraeli vallásnemzet magyarországi tagjait ? - a szabadkõmûves bandatagokat ? - meleg cicafiúk gyülekezetét ? - zavarosban halászó maffiozókat ? - offshore-ba vagyont kimentõ adócsalókat ?
Mi a többség, nem akarjuk leváltani a Fideszt és ha nem akarsz szavazni akkor ne is regisztrálj és el is költözhetsz innen. Vedd tudomásul, hogy a többség nem akar szocialista és liberális szemétdombon élni. Az alternatívát a magyar nemzeti és még nemzetibb jobboldalon kell megtalálni, mert a magyarellenes baloldali, szélsõbaloldali és ultraliberális pártok nem jelentenek alternatívát.
Ismétlem, szabadon távozhatsz, ha nem tetszik vagy megpukkadsz. Nem tudom hallottad-e, a demokrácia a magyar nemzeti többség uralmát jelenti és a kisebbség vagy megszokik vagy megszökik.
kedves utolsó, egy igen nagy réteg már ma is az életben maradásáért küzd. gondolok itt a kevés fizetésre és az egyre dráguló MINDEN-re. adókra ételre vízre gázra villanyra. a benzint nem említek külön, hiszen egy ideje már luxusnak számít autóval járni. mindemellett vannak a szemforgató politikusok (azért nem mondom, hogy tisztelet a kivételnek mert nincs) akik már már hihetetlen módon hazudnak olyat amit egy lapról is megrökönyödve olvasnak, hiszen már õk is nevetségesnek találják ilyesmit mondani. üdvözlettel: 2db A
"Továbbá szeretnék már látni egy középtávú kb 15-20 évre meghatározó országunkra jellemzõ hosszútávú gazdasági tervet" idealista, ifjú titán vagy, világjobbító szándékokkal. Le kell hogy hûtselek : erõforrásválság fog következni minden területen 10-20-30 éves távlatban, ez igen szomorú lesz a mai fiatal nemzedék számára. Nem az lesz a lényeg, hogy kik ülnek a parlamentben, hanem hamarosan visszakerülünk egy 150 évvel elõbbi színvonalra ( ez a jobbik eset ) és mindenki a mindennapi betevõjéért fog küzdeni. Bizonyára te is hallottál arról, hogy fogynak a fosszilis energiahordozók, ami a mai gazdasági létünk alapja.
A kérdező hozzászólása: Korrupciómentes , elõrelátó, embereket mozgósító rendszert szeretnék. Továbbá szeretnék már látni egy középtávú kb 15-20 évre meghatározó országunkra jellemzõ hosszútávú gazdasági tervet és ehhez csatlakozó olyan rendszert , ami az elõzõekhez szükséges. Nevezzük ezt infrastruktúrának. Természetesen az ilyen elképzelések beillenének az unió rendszerében, keretében. Amíg nem ebben gondolkodnak a pártjaink akkor toivábbra is az a meggyõzõdésem , hogy Õk csak megélhetési politikusok és amit 4 évente csinálnak az nem más , mint pankráció.
Gyertek csak, zavaros fejû Fideszt leváltani akarók, üljetek le körbe és csaholjátok csak a Holdat :-) Nem vagyok fidesznyik, de a nyikhaj LMP-sek és a hõzöngõ Jobbik helyett milyen alternativa kellene, ki kellene fejtened pontokba szedve, kérdezõ, hogy lássuk mit akarsz valójában.
A kérdező hozzászólása: A rajtunk az azt jelenti az én olvasatom szerint, hogy egy 1, 5 milliós szavazó pártjának rigolyája /direkt nem írok elmebajt/ kell, hogy érvényesüljön 8, 5 millió emberre. Jó - elismerem a kormányt, de nem a 2/3 -os olyan parlamenti demokráciát, ami már nem is hasonlít vagy köze sincs ahhoz, ami igértek anno 21 vagy X évvel ezelõtt.. Mit is ígértek? A dolog szépséghibája az, hogy pl a fidesz RENDSZERVÁLTÓ párt volt és genszterváltó, fékezhetetlen, dilettáns , öntelt emberek gyülekezeté vált és pártja + a szimpatizánsok pártfegyelembõl vakok. Én pl nem lennék rájuk annyira büszke , mert anno a legnagyobb ellenzéki pártot is igy utáltam meg. Tehát mi lesz?- és ez komolyan foglalkoztat százezreket, milliókat. Ha más nem lesz bojkottáljuk a választás igy ha a fidesz meg is nyerné a választást abba bizhatunk, hogy a legitimációja miatt érvénytelenné válna kormányalakítása.
A kérdező hozzászólása: A fideszre szavazók, mint szavazati többség számomra nem mérvadó az ország lakosságához képest és ez nekem legitim.Soha nem fogom elismerni ezt a maroknyi szavazót akik 2/3 dal dicsekednek és rajtunk uralkodnak.Privát vélemény
A kérdező hozzászólása: Engem egyre inkább az zavar, hogy azok a pártok vagy csoportosulások, akik még véletlenül sem akarnak összefognak azok szerintem vagy pankrációt folytatnak - kifelé ócsárolják a fityeszt egyébként meg csókolgatják a talpukat, a másik gondolatom pedig az, hogy azok a 2-5 %-al rendelkezõk nagyon jól elcsücsülgetnek a parlamentben, mert mégis többet keresnek, mint eladóként vagy árufeltöltõként és szeretnélnek maradni. Õk azt hirdetik, hogy a multtal sem társulnak meg egyébként senkivel. Na ÕK a megélhetési politikusok. Õrájuk még csak szavazni sem kellene, mert Õk sem rosszat sem jót nem tudnak gerjeszteni. Marad a párton kivüli csoportosulás, de azoknak azért többet kellene letenni az asztalra és konkrét dologgal kellene elõjönni, mert holmi szakszervezetesdi szöveggel már nem mennek semmire.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!