Találatok a következő kifejezésre: Nincs időm de szeretnék barátnőt (2 db)

Nincs időm csajozni, de szeretnék barátnőt. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szabadíts fel idõt! Ha nincs idõd csajozni, akkor a nõvel foglalkozni szerinted lenne? A csaj nem olyan, mint egy nyelvvizsga, hogy egyszer kell megszerezni, és onnantól megvan. Közhely, de a kapcsolat olyan, mint a virág: ha nem gondoskodsz róla, elpusztul. (És NEM kaktusz!) -G-

Szabadíts fel idõt! Ha nincs idõd csajozni, akkor a nõvel foglalkozni szerinted lenne? A csaj nem olyan, mint egy nyelvvizsga, hogy egyszer kell megszerezni, és onnantól megvan. Közhely, de a kapcsolat olyan, mint a virág: ha nem gondoskodsz róla, elpusztul. (És NEM kaktusz!) -G-
Egy barátnõre pedig idõd is kell, hogy legyen majd.Akkor keress barinõt, ha jut(na)idõd rá is szerintem.Nem minden lány tolerálja azt, ha a barátja sose ér rá, fõleg hosszabb távon.
egyet értek az elöttem szólokal:) minek akkor neked barátnõ ha idõd se lenne rá?
szia! szerintem keress valami netes társkeresõt! felraksz egy képet és lehet valakinek megtetszel és ír neked:) és amikor ráérsz, akkorra beszéltek meg talit. sok normális és egyben édes, szép csaj van fenn, énis így ismertem meg a barátnõmet:)
guminõ
. vegyél prostit ! ... annak is ugyanúgy fizecc és legalább az nem húzza a száját hogy má megint [email protected] kõ . http://redzone.hu/ .

Szeretnék barátnőt, de nincs rá időm. Hogyan ismerkedjek így? Valami bevált módszer kevésidejűeknek?

...meg mégse mondhatom, hogy szia csak 1-2 napra kellesz hetente, lehet hogy 1 hónapig rád se nézek majd, mert nem lesz hozzá er?m. Vagy legyen szeret?m? Olyan alkalmi csaj? De nálam fontos a h?ség és nem szeretem a ribiket.

Legjobb válasz: Ugyanebben a problémában vagyok, csak lány. Egyszerûen nem fér bele egy normális kapcsolat az életembe, de alkalmi partnert vagy futó kalandokat nem szeretnék. Belevágtam egy kapcsolatba, de nem mûködött, fõleg az idõ hiány miatt. Azt hiszem, hogy nekünk legyen valakink abban rejlik a megoldás, hogy gyökerestül át kell szerveznünk az életünket. Neked miért nincs sok idõd? L/19

Ugyanebben a problémában vagyok, csak lány. Egyszerûen nem fér bele egy normális kapcsolat az életembe, de alkalmi partnert vagy futó kalandokat nem szeretnék. Belevágtam egy kapcsolatba, de nem mûködött, fõleg az idõ hiány miatt. Azt hiszem, hogy nekünk legyen valakink abban rejlik a megoldás, hogy gyökerestül át kell szerveznünk az életünket. Neked miért nincs sok idõd? L/19
konzultálj az én "barátommal??" ugyanezt csinálja :) amúgy legyél õszinte. mondd h nincs sok idõd, de ez nem ellene irányul. stb lesz aki el tudja fogadni
A kérdező hozzászólása: utolsó igazad van, az elején nem kell mindig tali :O
A kérdező hozzászólása: Azért nincs rá idõm, mert sokáig dolgozok, szellemi munka, fejben kikészülök. Az IQ-m 50 alá esik. Ha van pár óra szabadidõm akkor azt tanulással, a magam fejlesztésével töltöm, mert elégedetlen vagyok azzal amit eddig elértem. Álmodozó vagyok, alacsony fizuval. Tehát nem a legfontosabb hogy barátnõm legyen. De nyilván akarok hiszen akkor nem írnék ide. :) Egy nap 43 órából kéne hogy álljon... hjaj...
Én gyakorlatilag reggel 6-tól este 20-ig dolgozok. Ha képbe kerül egy lány, akkor valahogy meg tudom oldani a randikat. Nem kell egy kapcsolat elején minden nap találkozni. Ha már összeköltözünk, akkor meg nincs is probléma.
"Aranyos vagyok meg kedves." Na ez szép. Meg fõként szerény és te lennél amúgy a fõnyeremény egy nõnek. Valahogy az eredeti kérdés stílusávval ez igencsak ellentétes.
Nem kéne annyi idõt tölteni a számítógépnél, és nem kéne ilyen gyakorikérdések féle oldalakon [email protected] az idõd és akkor lenne a barátnõdre is. Olyan nincs, hogy valakinek nincs rá ieje. Ez kifogás. Ha ilyet mondasz, akkor nem is kell, csak néha dugni akarsz. Viszont ha tényleg kellene, akkor te magad is akarnád és nem lenne olyan hogy hetekig le se tojod.
Távkapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Nem akarom hogy olyan legyen. Abban nem vagyok jó, aranyos vagyok, kedves.
Ha úgy indulsz neki, hogy csak alkalmi partner kell neked, azt közöld mindjárt az elején. Ha nem leszel bele szerelmes, akkor be is tudod tartani. Jelentkezõt talán találsz. De az olyan is lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok fõnyeremény, csak tisztában vagyok azzal hogy milyen vagyok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!