Találatok a következő kifejezésre: Nincs időm de szeretnék (38 db)

Nincs még túl jó idő, de szeretnék már farmerkabátban lenni (a farmerkabátom derék fölöttig érő) Mi alá vehetném fel?

Legjobb válasz: sima hosszu ujju top pl ilyen: http://www.tally-weijl.com/collection/products/show-subcateg..

mi alá? mi fölé, nem?
jaaa h ugy:DDnaam sztem vékony tavaszi kabát

Nincs időm csajozni, de szeretnék barátnőt. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szabadíts fel idõt! Ha nincs idõd csajozni, akkor a nõvel foglalkozni szerinted lenne? A csaj nem olyan, mint egy nyelvvizsga, hogy egyszer kell megszerezni, és onnantól megvan. Közhely, de a kapcsolat olyan, mint a virág: ha nem gondoskodsz róla, elpusztul. (És NEM kaktusz!) -G-

Szabadíts fel idõt! Ha nincs idõd csajozni, akkor a nõvel foglalkozni szerinted lenne? A csaj nem olyan, mint egy nyelvvizsga, hogy egyszer kell megszerezni, és onnantól megvan. Közhely, de a kapcsolat olyan, mint a virág: ha nem gondoskodsz róla, elpusztul. (És NEM kaktusz!) -G-
Egy barátnõre pedig idõd is kell, hogy legyen majd.Akkor keress barinõt, ha jut(na)idõd rá is szerintem.Nem minden lány tolerálja azt, ha a barátja sose ér rá, fõleg hosszabb távon.
egyet értek az elöttem szólokal:) minek akkor neked barátnõ ha idõd se lenne rá?
szia! szerintem keress valami netes társkeresõt! felraksz egy képet és lehet valakinek megtetszel és ír neked:) és amikor ráérsz, akkorra beszéltek meg talit. sok normális és egyben édes, szép csaj van fenn, énis így ismertem meg a barátnõmet:)
guminõ
. vegyél prostit ! ... annak is ugyanúgy fizecc és legalább az nem húzza a száját hogy má megint [email protected] kõ . http://redzone.hu/ .

Komondort szeretnék de nincs idöm vele foglalkozni sokat, házőrzésre kell de ha reggel elengedem az utcán 5percre ne támadjon meg senkit. Mit ajánlotok?

Legjobb válasz: Ha nincs idõd vele foglalkozni minek vennél kutyát? Házõrzésre meg ott a riasztó!

Ha nincs idõd vele foglalkozni minek vennél kutyát? Házõrzésre meg ott a riasztó!
De minek kutya, ha nem tudsz / akarsz vele foglalkozni? Õ egy érzõ lény, neked van barátod, családod, iskolád/munkád, egyéb hobbid, egy kutyának CSAK TE lennél. Hogy tehetnél vele ilyet? Csak házõrzésre vannak remek riasztó berendezések, szerintem olcsóbbak hosszútávon, és nem fog harapni a rossz szocializálás (annak hiánya) miatt.
Akkor a kutyavállalás elõtt el kellene olvasnod pár könyvet a kutyázásról. elsõ voltam
Akkor néhány dolog általánosságban: A kutyával kölyökkorban 2-4, utána is legalább 2 órát kéne foglalkozni. A kutyát nem engedjük el önsétáltatni magát az utcán elõször is mert tilos, másrészt mert a kutyával sétálni kell menni, hogy ne bolonduljon meg a kertben, hogy találkozzon más kutyákkal, hogy szocializálódjon. A komondor szõrét ápolni kell, tépkedni a zsinórokat, hogy ne filcesedjen lapra össze. A komondor kemény kutya. Határozottan kell vele bánni. Ha komondort veszel akkor mindenképp vagy kutyasuli (ez lenne a legjobb) vagy egy pár kutyanevelési könyvet olvass végig, mert különben nem fogsz bírni vele.
Elsõ nekifutásra egy jó kutyaiskolát a lehendõ kutyádnak és több szabadídõt neked. Illetve kívánom találd meg a megfelelõ fajtát, ugyanis az elsõ állításodból az derül ki, hogy nem komondort szeretnél.
Tiszta provokáció a kérdés nehogy bevegyétek már..
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat..de nem ugy értettem hogy egyáltalán nem foglalkoznék vele hanem miután sokat melozom napi max 1óra...inkább a komondor érdekel hogy mennyire kell istápolni(mondjuk mint egy ölebet?)
A kérdező hozzászólása: ebbe nem tudom mi a provokácio, egyszerüen nem értek a kutyákhoz és a segitségeteket kértem....
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen


Nincs idõ kapcsolatra, de mégis nagyon szeretnék?

Most vagyok végzõs gimiben, nemsokára érettségi. Szinte minden idõmet leköti a tanulás, és a sportolás.

Legjobb válasz: szerintem a két dolog egyáltalán nem zárja ki egymást (: a barátnõdnek is ugyanúgy lesz élete melletted, nem csecsemõ, akivel állandóan foglalkozni kell :D beosztjátok az idõtöket, és kész :))

szerintem a két dolog egyáltalán nem zárja ki egymást (: a barátnõdnek is ugyanúgy lesz élete melletted, nem csecsemõ, akivel állandóan foglalkozni kell :D beosztjátok az idõtöket, és kész :) )
Csak hiszed hogy az egyetemen nem lesz szabad idõd :DD Egyébként nézd meg hány végzõsnek és egyetemistának van pasija/csaja, ne keress hülye kifogásokat 19L
Egyetem = pia, buli. Nem tudom honnan veszitek ezt a tanulás dolgot... Az csak vizsga idõszakba van 1-2 nap...

Fogyni szeretnék, de nincs idõm, mit csináljak?

Sziasztok! nekem az a problémám, hogy nagyon szeretnék lefogyni, de nincs sok idõm mozogni, szeretnék valami látványos, gyors megoldást. Nektek van valami ötletetek? Fõleg budapesti dolgok érdekelnek.

Legjobb válasz: Nem idõ kell hozzá, hanem nem kéne annyit zabálni. A fogyásban 20% az edzés, 80% az étrend...

Nem idõ kell hozzá, hanem nem kéne annyit zabálni. A fogyásban 20% az edzés, 80% az étrend...
A téma nagyon elment a mozgás irányába, ami fontos, de csak egy tényezõ a sok közül. Én azt mondom, hogyha bele is kezdesz a Power Platebe, vagy bármi másba, azt se felejtsd el, hogy a táplálkozás legalább 50%ban befolyásolja a fogyást. Olvastam ezen a Sano in Vita honlapon, hogy az edzés mellé kapsz személyi edzõt is, ami nagyon király, vele mindenképpen beszélj majd az étkezési szokásaidról, és arról, hogy mit lenne érdemes lejjebb adni esetleg.
Nem mindegy, hogy aerob vagy anaerob mozgást végzel, és (speciel a fogyás szempontjából) az sem mindegy, hogy mennyi ideig (45+ perc az ajánlott). A futástól valóban nem leszel "izmos" (ha ezt érted a hatékonyság alatt, erre valóban vannak hatékonyabb sportok), de a kitartás és az aerob terhelhetõség ettõl növekszik jobban, egy lábedzésnek ezekre a területekre semmi hatása nincs. (Nekem terheléses EKG-n mérték ki a dolgot kb. egy évnyi futás után. Meg lettem dicsérve, hogy milyen jól bírja a terhelést a szívem, látszott az edzések hatása.) Céltól függõ, hogy ki milyen sportot ûzzön, gondolom. Aki izmosodni akar, az lábazzon.
Bocs, azt akartam írni, hogy 80% az étkezés és 20% a mozgás.
Ugye észrevetted, hogy hülyeségeket beszélsz? Minõségi, megfelelõ összetételû, alapanyagcserén felül esõ mennyiségû, de az adott napon elégetett összes kalóriánál kevesebb kalória fogyasztása = fogyás. És ez tapasztalat. ÉN a futástól és a diétától igenis fogytam. Letojom, hogy vannak nála hatékonyabb módszerek, bizonyára igen. De a láb mindig kéznél van, és ez mûködik. Abban megegyezhetünk, hogy a fogyókúra sikerében 80% az étkezés és 20% a fogyókúra. Sose fogsz fogyni, ha rossz dolgokat zabálsz, de hogy a mozgás nem ér semmit, az egyszerûen nem igaz. Csak az a gond, hogy amennyit egy óra futással lemozogsz, azt visszapótlod 4db szaloncukorral. Ezt nem vágja egy csomó diétázó.
Attól fogysz, hogy a felhasznált kalória több, mint amennyit megettél. Ehhez a mozgás nagyon erõsen hozzájárul.
A mozgás nem fogyaszt, tévhit hogy a mozgástól fogy valaki. Ennyi erõvel attól is fogyhattál, hogy most ilyen a csillagok állása..
Ahhoz képest, hogy alacsony hatékonyságú, én fogytam tõle 15 kilót. Bizonyára van nála hatékonyabb, azt nem kétlem. Csak nem is érdekel.
A futás is ugyan olyan populáris, alacsony hatékonyságú divat mint amilyen szerepet most a power plate vesz fel modernebb köntösben.
Szia! Szerintem elõször is neked olyan megoldásra van szükséged, ami a környezetedben könnyen elérhetõ, és sok idõt sem veszi el. Erre a már filmekben megszokott futás az egyik legalkalmasabb. Nem mindig jó a könnyebb utat választani, és egybõl drága gépeket és drága edzésprogramokat választani, csak mert ott kevesebb mozgással érhetsz el eredményt. Én azt mondanám elõször ilyen irányba keresgélj és indulj el. Ez a Power Plate dolog amúgy nem rossz, olvastam most a többiek javaslata alapján egy kicsit róla, hajrá! :)
Én is rendszeresen járok Power Plate edzésre, és nagyon elégedett vagyok vele!! Sokáig versenyszerûen sportoltam, de aztán egy mûtét miatt abba kellett hagynom a sportot. Elhíztam, és az ízületeim sem a legjobbak. De egy ismerõsöm felhívta a figyelmem erre az edzésfajtára, így újra tudok mozogni. Nem erõlteti meg az ízületeimet és nem fáj tõle semmim.
Nyilván majd egy férfi nem boxolni megy, hanem power paltezni :D Még ha az izom összehúzódásoknak lenne közük a fogyáshoz..
Szia! Nekem is hasonló problémám volt, de elkezdtem járni Power Plate vibrációs tréningre, a Sano in Vita életmódstúdióba, a VI. kerületbe. Az a lényeg, hogy elég egy 30 perces edzés, mivel az izmok másodpercenként olyan sokszor húzódnak össze, hogy ez felér több órás edzéssel. Plusz személyi edzõ van, aki segít abban, hogy még hatékonyabb legyen az edzés. Én csak ajánlani tudom!
Hús - zöldségevõ emberek sosem elhízottak. Kenyérevõk viszont gyakran. Vond le az egyszerû következtetést :)
Van az 80% is, az étkezés.

Mikor van időtök futni vagy tornázni vagy bármit mozogni? Úgy szeretnék fogyni de egyszerűen nincs időm.

Párom vállalkozó, neki intézem a dolgait mikor a fiam (15 hó) alszik. Egyébként háztartáas. A gyerekkel meg minden hétköznap megyek valahova ami kb 3 órát elvesz naponta, ezek neki való programok.

Legjobb válasz: Én akkor szoktam, mikor a párom hazaér. Õ akkor átveszi a babát, ha még kell Vele foglalkozni. Amúgy mikor lerakom este aludni, olyankor lenyomok egy gyors órás/másfél órás tornát. Fárasztó, de megéri :) Aztán mikor már állni sincs erõm, aznap kimarad :) De hidd el, ha nekiállsz, sokkal több energiád lesz mindenre :) Sok sikert!

Én akkor szoktam, mikor a párom hazaér. Õ akkor átveszi a babát, ha még kell Vele foglalkozni. Amúgy mikor lerakom este aludni, olyankor lenyomok egy gyors órás/másfél órás tornát. Fárasztó, de megéri :) Aztán mikor már állni sincs erõm, aznap kimarad :) De hidd el, ha nekiállsz, sokkal több energiád lesz mindenre :) Sok sikert!
Este, mikor már mindent elrendeztem, nyomok egy 45 perces tornát dvd-re, igyekszem heti négyszer, általában este 10 körül. Három hónapos a gyermekem, a tornázást három hete csinálom és három kilóval nehezebb vagyok azóta, de könnyebb begombolni a nadrágomat(az egyetlent, ami jelenleg rámjön:S Igyekszem leállni az édességekkel, de ennél többet nem tudok tenni, mert azonnal kevesebb lesz a tejem, meg ugyebár nem is szabad nagyon fogyózni...
szia! Mintha én írtam volna: „Párom vállalkozó, neki intézem a dolgait mikor a fiam alszik”. Csak az enyém 7, 5 hós. Szétválasztós diéta+napi 20 perc Rubint Rékával. Ez a terv. Diétázom 2-3 hete, de tornázni még csak 1* volt idõm, pedig azt tudom csinálni akkor is, ha a kicsi nem alszik. Minden nap mást lehet csinálni: popófeszesítés-comberõsítés. Ott van rajtam a felesleg. 160/67
Sajnos szülés óta egyáltalán nincs idõm+energiám. Tanulok a kicsi mellett, így az alvásidõ erre és háztartásra megy el délután és este is. Ha majd végre befejezem a sulit este fogok tornázni, az is lehet hogy heti 2-3-szor megkérem majd apát hogy õ fürdessen+altasson és akkor korábban el tudnám kezdeni. Legalábbis ez a terv.
A kérdező hozzászólása: Nagyon gratulálok azoknak akik este 10-kor még neki tudnak állni tornázni. Nem tudom, ha lenne helyem, jobban lenne hozzá erõm is. 1 kis hálószobánk van, az a fiamé :-) mi a nyitott konyhás nappaliban alszunk, ahol este 10-kor erre már nem lenne lehetõségem, legaláb is a párom nagyon kibukna, ha engem kéne torna közben néznie a TV helyett. :-) Megnyugtat azért, hogy napközben másnak sincs ideje. Köszi a válaszokat.

Ha veszek egy ilyen padot otthonra, lehetek izmos? Nincs idõm edzõterembe járni. De eddzeni szeretek. Ilyen paddal minden izomra lehet eddzeni?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Szia szerintem igen, de az étkezésen van a fõ hangsúly.

Szia szerintem igen, de az étkezésen van a fõ hangsúly.
Na jolvan, el se olvassátok a válaszomat.. Most látom, hogy lehúzó, meg scott pad is van hozzá, akkor simán megéri kb. 30-ért. De azért nézd meg ezt is, és úgy dönts: (én ezt találtam a legjobb ajánlatnak, mikor keresgéltem, de végülis maradtam a teremnél.) [link]
haver vett ilyet és adtak hozzá rudat + tárcsákat, de nyilván lehet így is úgy is venni. Én is a használtat javaslom, ez jó ötlet.
Ja, bocs, akkor a súlyok meg a rúd jár hozzá, nem olvastam el, csak gondoltam, bocsi. :)
CSAK a pad ennyi, nem jár hozzá semmi!! Én inkább azt javaslom, hogy használtan vedd a cuccokat. Nemrég én is gondolkoztam, hogy itthon fogok edzeni, és a jófogás-on, olx-en, vaterán nagyon jókat lehet találni + súlyokkal, rúddal, akár kézisúlyzóval. Tehát szerintem jobban megérné egy nem annyira elhasználtat venni súlyokkal, stb.-vel, mint újan súlyok és rúd nélkül megvenni, de lehet ez csak az én véleményem. :) Ha megfogadod a tanácsom, írd be ezekre az oldalakrá pl. hogy fekvenyomó pad, vagy kombinált fekvenyomó pad/fekpad meg ilyenek. :) Jó keresgélés, remélem segítettem! ;)
igen, de az nokedli súly, max 30-40 kg. Majd venni kell még tárcsákat.
A kérdező hozzászólása: ami van a képen az mind hozzá van ugye?
Ez nem egy erõs pad, de egy ideig megteszi. Kellenek még egykezes súlyzók is és egy húzódzkodó rúd. Ezek az alapok, utána lehet majd bõvíteni. És igen, legyen étrend is.
A kérdező hozzászólása: az megvan...mert eddig is itthon eddztem csak és elég szép eredményt értem el..nem is szedek semmit..de most akarok is szedni valamit és komolyabban akarok eddzeni..ezt a padot szeretném megvenni..
A kérdező hozzászólása: rudam, súlyaim vannak..nekem csak pad kéne..ami van rajta az a hátozó az hozzá van?.. ha igy ahogy van a képen a pad súlyok nélkül, akkor megveszem

Hogy ha napi több ezer mg aszkorbinsavat szeretnék szedni de nincs időm napjában többször bekeverni úgy lehet hogy ha reggel egy üveg ásványvizet bekavarok és azt egész nap iszogatom. A vizben nem bomlik el a nap folyamán illetve a fény hatására?

Legjobb válasz: A C-vitamin bomlékony ugyan, és fény hatására is bomlik, de azért egy nap alatt csak minimális része fog elbomlani. Több ezer mg-ot meg fölösleges szedned, a C-vitamin hasznosulásához egyébként is szükség van egyéb komponensekre (pl. réz, rutin).

A C-vitamin bomlékony ugyan, és fény hatására is bomlik, de azért egy nap alatt csak minimális része fog elbomlani. Több ezer mg-ot meg fölösleges szedned, a C-vitamin hasznosulásához egyébként is szükség van egyéb komponensekre (pl. réz, rutin).
kiegészítés: ha túl sok c-vitamint viszel be veseköves leszel. ha több c-vitamint akarsz bevinni, több sima vizet is kell innod.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom sztem ez a vesekõ dolog csak "kacsa". szent györgyi albert se volt veseköves a napi 10.000 mg c-vitamin szedése melett. Meg hát ha valaki sokat tudott a vitaminról akkor az õ maga volt. Csak nem mérgezte a saját szervezetét tudatosan.
Ha gyümölcsökkel/zöldségekkel viszed be a c-vitamint akkor mind bent is marad, de a tablettásat kipisálod, ha többet szedsz, mint amennyi kell és akkor bizony lesz köved.

Testsúlyommal nincsen gond, de szálkásodni szeretnék. Jó úton haladok így? És kb. mennyi idő után látok változást? 16/F

Heti 1-2x futok kb. 30-40 percet reggelente. Próbálok nagyon sokat inni, megpróbálok arra törekedni, hogy sose legyek éhes, és naponta többször keveset egyek, ez legfőképpen csirkemell, néha hal. Valamint mivel szüleimnek nincs túl sok ideje sütni/főzni, készkajákat is rendelek, ahol a "Fitt" részen válogatok. Szeretnék valamennyire szálkásodni, plusz valami kockahasat is elérni. Futás mellett 2-3 naponta kb. kifulladásig szoktam felülést / fekvötámaszokat végezni. Kockahasból valamennyi kockám már látszik, csak nem annyira, amennyire én szeretném, ezt szeretném mégjobban kiemelni. Változtatnom kellene valamin? Jó úton haladok így a célomhoz? Igazából csak erre lennék kíváncsi, köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: hát attól is függ milyen alkat vagy/voltál ,de szerintem elég jól:D

hát attól is függ milyen alkat vagy/voltál , de szerintem elég jól:D
A kérdező hozzászólása: Mindig normál alkatú voltam. :) Köszi. Azért várok még válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi.

Gáz ha egy chat oldalon "hülyülök"-úgymond? Van párom, nagyon szeretem! Csak sokat van távol és muszáj vmivel elütni az időt! -de neki nem merem elmondani mert kiakadna! Pedig semmi nincs a dologba! -sok olyan ember van ott akinek párja van!

mondjuk már megbántam h elmentem arra az oldalra,de viszont vannak ott olyanok akikkel el tudok hülyéskedni!-de tudom hogy ezt a párom félreértené! :/

Legjobb válasz: Mit jelent a "hülyülök"?

Mit jelent a "hülyülök"?
A kérdező hozzászólása: Hát akkor ez is az lenne! :/ Köszi a válaszokat! .) unatkozom és azért jó egy kicsit lazulni!-ha megjön párom úgyse nagyon leszek fennt azon az oldalon!! :)
ennyi erõvel az itteni ténykedés is rossz!? én sokat járok ide fel kérdezek, válaszolok. A párom nem magyar így úgyse érti, de ha rákérdezne elmondanám h mit írogatok. Ebben nincs semmi rossz. Én legalábbis nem gondolom. Én is külföldön élek és még kevés a barátom nem gáz ha vannak internetes kapcsolataid is. csak ne csak azok legyenek!!
A kérdező hozzászólása: hát igen!azz lehet!!Szerintem burkoltan rákérdezek hogy mit gondol arról ha egy lány chatel de van barátja!-meg tod a többi!-aztán ha úgy látom hogy megérti akkor elmondom neki, ha pedig nem akkor nem megyek többet az oldalra! Köszi a válaszokat! :)
hát inkább én mondanám el... szerinted abból mekkora balhé lesz ha õ jön rá? akkor nagyobb okkal hiheti hogy flörtölsz...
A kérdező hozzászólása: de nem merem elmondani, biztos azt hinné hogy flörtölök!-de nem!!!! nem mertem almondani az ismerõsöknek sem hogy ilyen oldalon beszélgetek, mert lehet hogy nem értenék meg! jaj tiszta ideg vagyok!! :/
A kérdező hozzászólása: csak beszélgetünk, és normálisan!nemrég költöztünk el, új a hely, és nincsenek még barátaim!Párom idõsebb!azért félek neki elmondani mert biztos h veszekedés lenne, hogy én mit csinálok azon az oldalon!-de tényleg csak beszélgetek, semmi más!!
elmondod neki és kész... esetleg azt is elmondhatod hogy milyen szobákban szoktál lenni... exem anyukája 50 éves létére éjjel nappal a chaten lógot, mert hogy ott voltak barátai...
ha csak beszélgettek azzal semmi baj nincs. de miért nem mész beszélgetsz az igazi barátnõiddel? egyébként 19 éves a párod is? Én nem venném jó néven ha hazudnának nekem, az nem zavarna ha beszélgetne idegenekkel is(persze normális keretek között) de ha eltitkolja annak oka van márpedig h vagy nem bízik meg bennem vagy olyan csinál amirõl tudja h nem lenne helyénaló
A kérdező hozzászólása: nem flört szex chat!!-isten õrizz!Én hûséges vagyok!! van ott olyan ember is aki pl anyuka és csak ott lóg és beszélget!
Attól függ, milyen oldal az és mit jelent a hülyülés. Én jó pár fórumon fenn vagyok, mégsem zavarja a páromat.
A kérdező hozzászólása: beszélgetek emberekkel!!Viccelõdünk!Véletlenül keveredtem az oldalra!-rosszul érzem magam amiatt hogy nem mondtam el, de viszont nem hinném hogy megértené!-félek hogy egyszer visszaüt a dolog!-van vki akivel beszélgetek az oldalon tudja is a nevem, elmondtam neki ezt és azt írta hogy õ nem fog kicseszni velem!Nah most?
Attól függ, mi az a hülyülés. Flört, szexchat? Nem sokaknak tetszik, ha a párjuk ezt csinálja... Én alapból úgy vagyok vele, hogy ha titokban csinálsz olyasmit, amit a párod nem helyeselne, az megcsalás, akkor is, ha szerinted csak apróságról van szó.
Ha tudod, hogy neki nem tetszene akkor gáz. El kellene döntened, megéri-e. Az ember azt szokta eltitkolni a párja elõtt amirõl tudja, hogy a másik nem ért egyet a dologgal. De ha úgy gondolod, neki is vannak titkai, akkor egál.
Hát ezaz, hogy hülyülsz. Neki ne így add majd elõ!
a chat nem csak ismerkedõs chat lehet, hanem akármi más... mondd meg neki, hogy nyugodtan regisztráljon fel õ is, akármilyen néven, akár úgy is, hogy ne ismerd fel, így látni fogja, hogy nincs mit titkolnod elõtte.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!