Találatok a következő kifejezésre: Nincs fogadott viszont (4 db)

Azt hallottam, hogy még változhat. Remélem így lesz, szurkolok neked.
Szia! Nekem mellsõ fali volt, fedte a méhszájat, úgy a 20. hétig. Igazából teljesen mindegy hol tapad, az a lényeg hogy emelkedjen.De még van idõd bõven rá.
Nekem is így volt ennyi idõsen de ahogy nõt a méhem úgy el is "vándorolt" a méhszájról!Nekem sem volt fogadott orvosom ettõl függetlenül mondtam az orvosnak akinél szültem õ meg mondta hogy olvasta a papírjaimon!:)
Nekem a mellsõ falon van, szintén mélyen, de nem éri el a méhszájat, csak közel van hozzá.A "kijárattól" oldalt van.Azt mondta a szonográfus, hogy kifér mellette.A 20 hetes UH-on derült ki.Engem megnyugtatott a dokim és a védõnõm is, hogy a 24. héttõl, amikor elkezd jobban nõni a baba, szépen el fogja húzni onnan.Tehát bõven van még ideje fentebb húzódni.Én megnyugodtam, de a méhlepény maradt:) ) és már 32 hetes vagyok.Csökkennek az esélyeim.A védõnõm épp tegnap mondta, hogy ha a 38. heti UH-on még mindig mélyen lesz, akkor felejtsem el a hüvelyi szülést.Mert megvan a veszélye, hogy elõbb bújik ki, mint a baba, vagy idõ elõtt leválik a méh faláról, és súlyos vérzést okoz.Csak annyit tudsz tenni (nekem is ezt mondták), hogy ne emelj 2 kilónál nehezebbet ha meg tudod oldani, és óvatosan a házasélettel.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönök minden választ!Most várom az AFP eredményem és irány uh!Kíváncsi leszek!Majd leírom mi történt!Tényleg köszi mkinek hálás vok a biztató szavakért!
A kérdező hozzászólása: Vtam UH-on!Nem tudtam a nemére rákérdezni mert úgy döntött ne tudjunk róla!Lényeg a lényeg, h azt írták, h lepény hátsó falon, mélyen! Már nincs a a méhszájon! Az AFP is jó lett azt mondta a védõnõ, h lehet hamarabb szülök!Hétfõn megint megyek UH-ra remélem megmutatja mije van!

Nincs fogadott orvosom, viszont szülésznőt szeretnék fogadni. Mikortól kell felvenni velük a kapcsolatot?

Hogy szokott menni ennek a menete. Itt értem, el?ször is hogy választom ki, ? mondja, hogy ez milyen anyagi költség, szülés el?tt, vagy után kell fizetni...

Legjobb válasz: Ha ilyeneket mond, akkor én szóba sem állnék vele. Egyébként szerinetm ráérsz aterhesség utolsó harmadában dönteni. mondjuk amikor bemész megnézni a szülõszobát, vagy szuülésrefelkészítõre mész. Én szülésznõt biztosan nem fogadok, aki a kisfiamnál jelen volt (ügyeletes) tökéletesen ellátta a munkáját és nem a markát tartotta.

Ha ilyeneket mond, akkor én szóba sem állnék vele. Egyébként szerinetm ráérsz aterhesség utolsó harmadában dönteni. mondjuk amikor bemész megnézni a szülõszobát, vagy szuülésrefelkészítõre mész. Én szülésznõt biztosan nem fogadok, aki a kisfiamnál jelen volt (ügyeletes) tökéletesen ellátta a munkáját és nem a markát tartotta.
Elég úgy kb. a 32. hét után addig úgysincs szerepe. Nekem utána õ csinálta az összes ctg-t. A kiválasztást nemigen tudom, mert nekem volt fogadott orvosom és õ ajánlotta. Az anyagiakat elõre megmondják és természetesen csak a szülés után kell fizetni.

Nincs fogadott orvosom és Budapesten fogok szülni, viszont még nem döntöttem el melyik kórházban. Melyek a megfelelőek? Szent Imre?

Legjobb válasz: Én a Szent Jánosban fogok szülni, a Szent Imrét nem ismerem. Ott dolgozik a magánorvosom is

Én a Szent Jánosban fogok szülni, a Szent Imrét nem ismerem. Ott dolgozik a magánorvosom is
Szerintem keress fel egy dokit abban a kórházban, amelyik ezek közül szimpatikus neked, az a legegyzserûbb és akkor nem fogsz aggódni, hogy hova visznek be. Én pl. a Szent Imrében fogok szülni, én is sok jót hallottam róla, remélem igazak is!!!!!
Még annyit, hogy az egyik ismerõsöm nemrégen szült és a területileg illetékes kórházba vitte a mentõ, pedig közelebb is volt egy. Szerintem azért érdemes rákérdezni a védõnõtõl vagy a gondozó orvostól.
Az elõzõ válaszoló vagyok. Azért nem árt utána kérdezni, bár én eü-ben dolgozok és így tudom.
Szia, én a SOTE II. mellett döntöttem. Jó kórházból van több is, de nekem sajnos van esélyem kora babára, és nem szeretném, hogy õt át kelljen szállítani olyan helyre, ahol van koraszülött intenzív centrum. Mert olyankor a mama marad a szülõ kórházban, a babát viszik máshová. Egyébként a Szent Imre kórházról sok jót hallottam, ismerõseim is szültek ott, mindenkinek pozitív volt a véleménye. Én a koraszülés veszély mellett a SOTE I. v. II. között gondolkodtam. Problémamentes terhességet, szép szülést, és minden jót!
Szülésnél nincs odatartozási kötelezettség... Ha beindul a szülés ott szülsz, ahova becsöppensz :) Ha van ott orvosod, ha nincs. (Ezt csak az utolsó hozzászolónak írtam) A tb köteles rendezni, és semmilyen töredéket nem kell neked állnod. Hozzátszem, CSAK SZÜLÉSNÉL!
Szia! Úgy tudom, hogy abba a kórházban kell szülnöd ahová területileg tartozol. Akkor mehetsz másik kórházba, ha fogadott orvosod van és õ ott dolgozik. Érdemes utána nézni és kérdezni, nehogy meglepetés érjén és ki keljen fizetni a szülés és a kórházi kezelés díját, mert nem a területileg illetékes kórházba mentél. Attól az orvostól és védõnõtõl is kérhetsz felvilágosítást akihez jársz gondozásra.
Én nem ott fogok szülni, viszont dolgoztam a Szent Imrében. A szülészetérõl csak jót mondanak.:) Ha kíváncsi vagy még valamire, írj priviben! Boldog babavárást! 28 hetes kismami
szia! a szent imre állítólag nagyon jó. ha dimenzió egészségpénztár tag vagy még külön szobát is kapsz légkondival, tévével, kiemelt nõvér felügyelettel stb. én a péterfy-t néztem ki, már a 28 hétben vagyok és csak most fogok menni dr timmermann-hoz, mert sok jót hallottam róla, õ pedig a péterfyben szülész doki. a péterfy állítólag szintén nagyon jó, náluk végzik a legjobban a császárt is, ha szükséges, mivel más módszert alkalmaznak, hamarabb gyógyul a seb. kolleganõm a sote II-n szült, arról is jókat hallottam. remélem sikerült segíteni :) . üdv
Én is a Jánosban :) 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon köszönöm a gyors válaszokat, kedvesek vagytok! Mindenkinek boldog babavárást és gondtalan szülést kívánok!

Wifis kapcsolatomnál a böngésző folyamatosan dns problémát ír ki. Jelerősség jó, de viszont csak küldött adatok vannak, fogadott nincs. Hogy kell ezt a DNS dolgot beállítani?

Csak úgy tudtam kapcsolódni, hogy IP-t én állítottam be, 192.168.2.11 a cím. DNS-hez is próbáltam ezt beírni de sehogy nem klappol. Nem tudtok valami címet amit beírhatnék a DNS-nek ami biztos, hogy jó lenne. Nem lopom a netet, de a hálózat kezel?jével sajnos nem tudok kapcsolatba lépni. Amúgy több kapcsolatot is próbáltam, de mindegyiken ezt a DNS hibát írja. Valami kód generátorról nem tudtok esetleg?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!